Η Ομάδα μας στο Facebook!

Θεραπευτικές συχνότητες

Σας ευχαριστώ όλους εσάς τις όμορφες ψυχές που έχουν κάνει ευγενικές δωρεές καθώς είμαστε γεμάτοι με ατελείωτη ευγνωμοσύνη. Όλα τα κεφάλαια θα συμβάλουν στην μελλοντική τετραπλή φόρμουλα και έργα. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικό, θέλουμε μόνο να λάβουμε δωρεές που έχουν καθαρή εκτίμηση  και αγάπης ενέργεια.
Αύξηση Μεταβολισμού (Κάψτε απεριόριστο λίπος)


Αυτός ο διακριτικός μεταβολικός τύπος φόρμουλας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει στην τόνωση, την ισορροπία και την υποστήριξη ενός υγιούς μεταβολισμού, ενώ ρυθμίζει το βάρος του σώματός σας και την παραγωγή ενέργειας. Η ενσωματωμένη προγραμματισμένη ενέργεια ενθαρρύνει το σώμα να διασπάσει και να μεταβολίσει τα τρόφιμα, μετατρέποντάς τα σε χρήσιμη ενέργεια που μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους και γενική υγεία. 

Παρακολουθώντας μια φορά την ημέρα το ηχητικό μέσα από την ιστοσελίδα μας θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μόνημα αποτελέσματα αλλά αν νιώσετε ότι θέλετε να το ακούσετε δυο φορές αυτό το αφήνουμε πάνω σας διότι αυτή η φόρμουλα είναι ασφαλής.Μόνιμη σύνδεση αριστερού και δεξιού ημισφαιρίου του εγκεφάλουΑυτός ο τύπος φόρμουλας διεγείρει το corpus callosum που είναι μια παχιά ζώνη νευρικών ινών που επιτρέπουν την επικοινωνία μεταξύ του αριστερού και δεξιού ημισφαιρίου του εγκεφάλου, ενώ παράλληλα εξισορροπεί τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου και αναδιοργανώνει τον εγκέφαλο σε υψηλότερο επίπεδο.

Παρακολουθώντας μια φορά την ημέρα το ηχητικό μέσα από την ιστοσελίδα μας θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μόνημα αποτελέσματα αλλά αν νιώσετε ότι θέλετε να το ακούσετε δυο φορές αυτό το αφήνουμε πάνω σας διότι αυτή η φόρμουλα είναι ασφαλής.
Αποκτήστε ένα εξαιρετικά υγιές πεπτικό σύστημα γρήγορα! Υποσυνείδητος Ηχητικός προγραμματισμόςΑυτό λειτουργεί για να έχετε ένα εξαιρετικά υγιές πεπτικό σύστημα. Λειτουργεί σαν θαύμα για τον συνεπή και επίμονο ακροατή. Μπορεί να αισθανθείτε την υπερθέρμανση, το τσούξιμο, το φούσκωμα, τα αέρια, τις ελαφρές οδυνηρές αισθήσεις γύρω από την περιοχή του πεπτικού σας συστήματος ενώ το ακούτε, αλλά μην ανησυχείτε αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Δυο ακροάσεις την ημέρα είναι αρκετές!

Υπερβολική αύξηση του μεταβολισμού και απώλεια βάρους με μείωση της κυτταρίτιδαςAναμένετε μια τεράστια ώθηση στο μεταβολισμό σας και την επιτάχυνση της απώλειας βάρους, ακούγοντας αυτό το βίντεο. Αυτό το βίντεο περιέχει την ενεργειακή υπογραφή και το μορφογενετικό πεδίο του χλωρογενικού οξέος. Ακούγοντας αυτό, το σώμα σας παράγει χλωρογενικό οξύ που αναστέλλει την απορρόφηση λίπους και σακχάρου μαζί με τη λιπόλυση (που είναι η διάσπαση των λιπιδίων, περιλαμβάνει την υδρόλυση των τριγλυκεριδίων σε ελεύθερα λιπαρά οξέα). Υπάρχουν επίσης μορφαιγονικά πεδία για να βοηθήσουν στην παραγωγή υψηλότερου μεταβολισμού. Περιλαμβάνεται επίσης υποσυνείδητο προγραμματισμός για να δημιουργηθεί αυτή η νοοτροπία και να πείτε στο σώμα σας να χάσει βάρος, να καίει λίπος και επίσης να βοηθήσει με τη μείωση της κυτταρίτιδας. Ακούστε όσο συχνά θέλετε, μέχρι να δείτε τα αποτελέσματα που χρειάζεστε.

Μετασχηματισμός του λίπους σε βλαστοκύτταρα Προγραμματισμένος ήχος με ενεργειακό τρόπο

Αυτό το βίντεο προγραμματίστηκε για να ωθήσει τα λιπώδη σας κύτταρα να γίνουν βλαστοκύτταρα, λειτουργεί περισσότερο στο λίπος γύρω από τα όργανα και τα οστά σας, και τα κύτταρα εξαναγκάζονται να πάνε στις πληγείσες περιοχές για να βοηθήσουν στην επούλωση αλλά επηρεάζονται όλες οι λιπαρές περιοχές. Αυτό είναι ίσως ένα από τα ισχυρότερα πεδία μας δεδομένου ότι δημιουργεί άφθονα βλαστοκύτταρα για να επιταχύνει και να μεγιστοποιήσει την αναγέννηση του σώματος. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για την επούλωση. Χρησιμοποιήστε όσο συχνά θέλετε, Δεν απαιτούνται ακουστικά.


Ενεργειακή Θεραπεία Ρέικι για να αφαιρέσετε την κατάρα και τα ξόρκιαΑυτή η συνεδρία του Reiki έχει σκοπό να σας βοηθήσει στην εκκαθάριση και τη μετατροπή κάθε αρνητικής ενέργειας που σχετίζεται με ξόρκια και κατάρες.

Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τον ήχο και να αφήσετε να παίζει στο παρασκήνιο. Μπορείτε να διαβάσετε, να εργαστείτε, να διαλογιστείτε ...Μη διστάσετε να κάνετε ό, τι θέλετε, ενώ παίζετε αυτό το βίντεο.
Μόλις πιέσετε το κουμπί αναπαραγωγής, η μετάδοση ενέργειας θα ξεκινήσει να ρέει μέσα σας. Απλά πρέπει να γνωρίζετε το λόγο τις μετάδοση του Reiki και να είστε διατεθειμένοι να το λάβετε.
Κατά τη διάρκεια ή μετά τη συνεδρία μπορεί να αισθανθείτε αισθήσεις ζεστασιάς, κρύου, μυρμηγκιάσματος ή τίποτα. Θα μπορούσε ακόμη και να προκαλέσει συναισθήματα ή να προκαλέσει αναμνήσεις.
Αυτή είναι μια συνεδρία Reiki πραγματικού χρόνου που γυρίστηκε από την αρχή μέχρι το τέλος. Επικεντρώνομε στην αποστολή της ενέργειας του αγνού Reiki, κατά την μετάδοση δεν μιλώ. Όλα αυτά είναι απολύτως εντάξει. Απλά χαλαρώστε και αφήστε το Ρέικι να σας βοηθήσει. Απόλαυσέ το!
Για να λειτουργήσει αποτελεσματικά το Ρέικι, παρακαλούμε να είστε ανοιχτοί στη λήψη της θεραπευτικής ενέργειας. Είναι εξαιρετικά ωφέλιμο να πίνετε νερό μετά την συνεδρία Ρέικι ως μέρος της θεραπευτικής διαδικασίας.
Σημαντική σημείωση: Η θεραπεία με Ενεργειακή Θεραπεία όπως το Ρέικι - δεν υπόσχεται να θεραπεύσει οποιαδήποτε ασθένεια ή κατάσταση ούτε αντικαθιστά την επαγγελματική ιατρική θεραπεία. Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις ιστορίες επιτυχίας σας! Να είστε ευλογημένοι με ευτυχία, αγάπη και ευημερία!
Ευχαριστώ!
Παράγοντας ανάπτυξης νεύρων (στοχευόμενος στον εγκέφαλο και στο ολόκληρο νευρικό σύστημα)


Ο παράγοντας ανάπτυξης νεύρων παίζει σημαντικό ρόλο στη γνωστική λειτουργία, την κατάθλιψη, τη φλεγμονή, την αυτοανοσία, τη δυσανεξία στην ισταμίνη, τη δυτική ασθένεια, τον πόνο, τον καρκίνο και πολλά άλλα.

Ο παράγοντας ανάπτυξης του (NGF) είναι ένας από τους τύπους μικρών πρωτεϊνών που ονομάζονται νευροτροφίνες που είναι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη νέων νευρώνων και για την υγεία και τη συντήρηση των ώριμων.

Ο NGF προωθεί την ανάπτυξη, τη συντήρηση και την επιβίωση των νευρώνων και των νευραξόνων (μέρος όπου περνάει το ηλεκτρικό σήμα). Βοηθά επίσης να αποκατασταθεί η θήκη μυελίνης, η επικάλυψη γύρω από τους άξονες.

Κάποτε πιστευόταν ότι μετά την ανάπτυξη του νευρικού μας συστήματος, είχαμε μια καθορισμένη ποσότητα νευρικών κυττάρων που μειώνονταν με την ηλικία. Μόνο μέχρι πρόσφατα ανακαλύφθηκε ότι το σώμα μας είναι πραγματικά ικανό να παράγει νέα νευρικά κύτταρα, συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων του εγκεφάλου, και στις ενήλικες ζωές μας.

Αυτός ο ήχος / βίντεο θα προσομοιώνει τον εγκέφαλό σας και ολόκληρο το νευρικό σύστημα με τον NGF για να τον προσελκύσει , να παράγει και να αναγεννήσει / επισκευάσει ζημιές και ακόμη και να δημιουργήσει νέες συνδέσεις.Αυτό χρησιμοποιεί ενεργητικό και ψυχικό προγραμματισμό για να βοηθήσει να επιτύχει αυτό το αποτέλεσμα.

χρησιμοποιήστε το όσο θέλετε.


Αφαίρεση Ενεργειακών Φραγμών με ανάπτυξη και διέγερση των τσάκρας


Ο συνδυασμός των συχνοτήτων και της ενέργειας που προκαλεί αυτό το βίντεο λειτουργεί με σκοπό να διαλύσει και να απομακρύνει τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα του σώματος, καθώς επίσης να διεγείρει και να αυξήσει ενεργειακά τα τσάκρας σας με έναν υγιεινό θετικό τρόπο. Μπορεί να έχετε καλύτερη υγεία και πνευματική ανάπτυξη με την τακτική ακρόαση, μπορεί να παρατηρήσετε ακόμη και διαφορετικές ικανότητες να αναπτύσσονται. 

 Αυτό το Βίντεο πρέπει πάντα να προηγείται οποιουδήποτε άλλου διότι βοηθάει να περνάνε ανεμπόδιστες οι συχνότητες μέσα στο σώμα και στο μυαλό μας. Μια φορά κατά το ξεκίνημα της ημέρας είναι αρκετή!

Ενεργειακή Ενίσχυση Τσι 1 ώρας (Ισχυρή μουσική διαλογισμού)
Θεραπεία με βλαστοκύτταρα για ενηλίκους (αναζωογονητική συχνότητα κατά της γήρανσης)Αυτό το βίντεο έχει συχνότητα 528hz 'solfeggio' και επηρεάζει τα μορφογενετικά παιδεία παράγοντας ενήλικα βλαστοκύτταρα, (ενσωματωμένα μέσα στους ήχους). Μια φορά την ημέρα με ακουστικά δημιουργούν το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Σας ευχαριστώ όλους εσάς τις όμορφες ψυχές που έχουν κάνει ευγενικές δωρεές καθώς είμαστε γεμάτοι με ατελείωτη ευγνωμοσύνη. Όλα τα κεφάλαια θα συμβάλουν στην μελλοντική τετραπλή φόρμουλα και έργα. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικό, θέλουμε μόνο να λάβουμε δωρεές που έχουν καθαρή εκτίμηση  και αγάπης ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής