Η Ομάδα μας στο Facebook!

Ακολουθείστε μας στο Facebook!

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019

Το Όραμά Μου Για Το Γεγονός του Γκρεγκ Πρεσκοτ, M. Σ.


Ιδρυτής,  Webmaster, και  Εκδότης, In5D.com


Έχω μιλήσει για τη λευκή λάμψη του φωτός, η οποία πολλοί άνθρωποι αποκαλούν "το γεγονός" για τα τελευταία 3 χρόνια, αλλά συνειδητοποίησα ότι ποτέ δεν έγραψα ένα άρθρο γι ' αυτό.  Έγραψα, ωστόσο, μια προσθήκη σε ένα άρθρο που ονομάζεται, "όνειρα του γεγονότος" στο οποίο περιέγραψα τι θα συμβεί όταν αυτό το λευκό φως θα πλημμυρίσει τον πλανήτη.

Λοιπόν, τι θα συμβεί;


Τον Μάιο του 2016, έγραψα ένα άρθρο βασισμένο σε ένα όνειρο που είχα, με τίτλο, " τρία τεράστια παλιρροιακά κύματα έρχονται και δεν είναι αυτό που νομίζετε!"Όπως εξήγησα στο άρθρο, αυτά τα παλιρροϊκά κύματα δεν είναι κύματα νερού, αλλά κύματα ενέργειας.  Το νερό είναι μια μεταλλαγμένη ενέργεια και μπορεί να είναι στερεό, υγρό ή αέριο. Σε αυτό το όνειρο, όμως, ερμηνεύω αυτά τα κύματα ως ενέργεια! Τα δύο πρώτα κύματα συγκλίνουν μεταξύ τους ενώ το τρίτο κύμα έρχεται τελευταίο.  Όλοι στον πλανήτη θα το μάθουν όταν φτάσουν αυτά τα δύο πρώτα κύματα!

Στις αρχές του 2016, Είχα επίσης ένα όραμα του λευκού φωτός να πλημμυρίζει τον πλανήτη. Σε αυτό το όραμα, είδα τον εαυτό μου να στέκεται μπροστά μου.  Σε μια στιγμή, ολόκληρος ο πλανήτης ήταν εμποτισμένος με λευκό φως και όταν συνέβηκε αυτό, άλλαξε τελείως την ανθρωπότητα! Το μόνο πράγμα που θα νιώσετε είναι η άνευ όρων αγάπη σε ένα μέγεθος που δεν έχετε βιώσει ποτέ πριν σε αυτόν τον πλανήτη.

Ο μόνος τρόπος για να περιγράψω αυτό το συναίσθημα είναι να φανταστείτε το άτομο ή τους ανθρώπους που αγαπάτε περισσότερο.  Στη συνέχεια, μεγεθύνετε το κατά ένα εκατομμύριο φορές (υποτιμώντας ακόμα και αυτό το ποσό). Κάθε 3η διατατική ανησυχία εξαλείφεται, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων, των κυβερνήσεων και των θρησκειών.  Δουλεύεις για ένα αφεντικό που είναι ηλίθιος σε μια δουλειά που μισείς;  Εντάξει, γιατί θα είναι το τελευταίο πράγμα μέσα στο μυαλό σου, αν θα υπάρχει καν σε αυτό το σημείο.

Είναι πολύ πιθανό να οδεύουμε σε κάτι παρόμοια με αυτό το επεισόδιο του Star Trek:
Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μέχρι το 2023, όλο το διεφθαρμένο σύστημα θα καταρρεύσει. Συμβαίνει ήδη με τα χρήματα, τις κυβέρνησης και τις θρησκείες!

Η μεταμόρφωση θα μπορούσε να συμβεί κατά την έξοδο του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.

Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι μια έγχυση φωτονίων (λευκό φως) να πλημμυρίζει τον πλανήτη που προκαλείται από την είσοδο της γης στη ζώνη φωτονίων.

Τον Φεβρουάριο του 2019, έκανα τον "περίπατο της ευγνωμοσύνης" μου στην παραλία σιέστα κι όταν σταμάτησα να διαλογίζομαι, κατά τη διάρκεια αυτού του διαλογισμού, έλαβα ένα όραμα για κάτι θεαματικό.  Είδα ομόκεντρους δακτυλίους φωτός, ή ενέργειας πλάσματος, να πάλλονται από τον ήλιο.  Έγραψα για αυτό το όραμα σε ένα άρθρο που ονομάζεται, " εισερχόμενα κύματα πλάσματος!"και περιλαμβάνονται εικόνες από αυτό που οι άνθρωποι τώρα αρχίζουν να βλέπουν.  Η φίλη μου, η Ρόζι Νιλ, μου τηλεφώνησε αρκετές μέρες μετά από αυτό το όραμα και μου είπε ότι κι αυτή είχε αυτό το όραμα την ίδια στιγμή που είχα το δικό μου.Όταν αρχικά είχα το όραμα του λευκού φωτός να πλημμυρίζει τον πλανήτη, ποτέ δεν το συνέδεσα με τις εισερχόμενες ενέργειες από τη ζώνη φωτονίων.  Με τη σειρά τους, αυτά τα φωτόνια έχουν μετατρέψει τον ήλιο από κίτρινο σε λευκό, το οποίο είναι απόδειξη ότι ο πλανήτης μας εισέρχεται στη ζώνη φωτονίων.

Διαισθητικά, αυτό είναι που δημιουργεί την τεράστια λευκή λάμψη που είδα σε αυτό το όραμα. Καθώς ο ήλιος και ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα περνούν από τη ζώνη φωτονίων, ενεργοποιεί το" γεγονός " να συμβεί. Οι ομόκεντροι δακτύλιοι πλάσματος που εκπέμπονται από τον Ήλιο είναι προάγγελος αυτού του γεγονότος. Όσον αφορά το παλιρροϊκό κύμα στο όνειρο, τα δύο πρώτα "κύματα" μπορεί να έρθoυν (ή έρχονται τώρα) από την Αντήχηση Schumann και τον Ήλιο.

Έρχονται συναρπαστικές ημέρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής