Η Ομάδα μας στο Facebook!

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018

Ο Σκοτεινός Στόλος και η καθοδήγηση των Δρακόνειων αφεντικών


Ο Σκοτεινός Στόλος υπό τις εντολές και την καθοδήγηση των Δρακόνειων αφεντικών τους δημιούργησαν εργαστηριακά υβριδικά όντα κατά χιλιάδες στα οποία είχαν εμφυτέψει νανοτεχνολογία για ακραίες επιδόσεις και απόλυτο έλεγχο. Μερικά από αυτά τα τερατώδη δημιουργήματα θύμιζαν ζόμπι, λυκάνθρωπους και βαμπίρς ενώ άλλα ακόμη πιό φρικαλέα δε θυμίζουν τίποτε το Γήινο.

Ήταν όλα αναλώσιμα, τα μετέφεραν μαζί τους σε κατάσταση στάσης και η χρήση τους ήταν καθαρά τρομοκρατική και εκβιαστική έναντι άλλων πολιτισμών.

Όταν συναντούσαν έναν εξωγήινο προηγμένο πολιτισμό που ευημερούσε ειρηνικά έκαναν την εμφάνισή τους λέγοντας πως μια υποτιθέμενη απειλή κατέστρεψε έναν σχετικά κοντινό πλανήτη κι έρχεται τώρα στον πλανήτη τους.
Επίσης, τους καθησύχαζαν πως αυτοί γνωρίζουν πως να τους εκπαιδεύσουν με τα κατάλληλα όπλα ώστε να την αντικρούσουν και να σώσουν τον πολιτισμό τους.
Αφού κέρδιζαν την εμπιστοσύνη τους για μερικές εβδομάδες και συναναστρέφονταν μαζί τους μέσα από την ανταλλαγή πληροφοριών και εκπαιδεύσεως, ξαφνικά άφηναν ελεύθερα αυτά τα "τηλεκατευθυνόμενα" τέρατα υπό τη μορφή μαζικής εισβολής τα οποία αντιμετώπιζαν μαζί με τους αυτόχθονες κατοίκους.

Αφού κέρδιζαν τελικά τον πόλεμο υποχρέωναν τους επιζώντες να δημιουργήσουν μια ελιτική κεντρική πλανητική κυβέρνηση η οποία έδινε αναφορά στο Σκοτεινό Στόλο, δηλαδή στα Δρακόνεια αφεντικά τους.
Αυτή είναι μια από τις μεθόδους με την οποία έχουν κατακτήσει άλλους κόσμους.Σε μια από τις τελευταίες περιπτώσεις οι αναβαθμίσεις της νανοτεχνολογίας και ο εξοπλισμός των "εισβολέων" ξεπέρασε τις αναμενόμενες προσδοκίες με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο.

Τα όντα αυτά έγιναν αήττητα κι ο πόλεμος με τα δημιουργήματα τους ήταν σχεδόν χαμένος και χρειάστηκε να χρησιμοποιηθούν όπλα αντιύλης για την εξουδετέρωση τους, τα οποία έχουν αδιανόητη ισχύ και αντίκτυπο όπως τα πυρηνικά.

Όταν τελικά ο πόλεμος τερματίστηκε σε αυτόν τον πλανήτη των 5 δισεκατομμυρίων κατοίκων είχε αφανιστεί το ένα τρίτο του πληθυσμού, μαζί με μια μεγάλη μερίδα Γήινων σούπερ-στρατιωτών, οι οποίοι στην τελική φάση χρησιμοποιήθηκαν ως δολώματα για να έλξουν μαζικά τον εχθρό.

Γνωρίζω πολύ καλά πως ακούγονται όλα αυτά στον μέσο άνθρωπο που δεν έχει ιδέα.

Εδώ και δεκαετίες έχουν διαπραχθεί εγκλήματα στο εξωδιάστημα από Γήινους ανθρώπους που συνεργάζονται με τους ερπετοειδείς Δρασκόνειους τα οποία είναι ασύλληπτα και ακούγονται εξωπραγματικά.

Η Πλήρης Αποκάλυψη θα μας συγκλονίσει με πολλούς και ποικίλους τρόπους σε όλα τα επίπεδα...»

Jason Rice:
ΝΕΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΤΟΛΟ.

Πηγη: https://www.facebook.com/ARISTANDROS69/posts/1723608601078121

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής