Η Ομάδα μας στο Facebook!

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018

Ο Τελικός καθαρισμός του σκότους και η ολοκλήρωση του Γαλαξιακού δικτύου του φωτός 25/11/2018


Η κατάσταση στην επιφάνεια του πλανήτη έχει φτάσει στο σημείο βρασμού.

Από τη μία πλευρά έχουμε τις Σκοτεινές Δυνάμεις που έχουν σχεδόν απεριόριστη ελεύθερη βασιλεία στην επιφάνεια του πλανήτη, κι από την άλλη πλευρά έχουμε τις Δυνάμεις του Φωτός που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα στην αφαίρεση των toplet βομβών σύντομα.

Οι σκοτεινές δυνάμεις σαμποτάρουν θετικές πρωτοβουλίες για να σπάσει η Καραντίνα και το εμπορικό ταξίδι στο διάστημα δεν μπορεί να ξεκινήσει, παρότι η τεχνολογία για να συμβεί αυτό είναι εδώ στο δημόσιο τομέα εδώ και 70 χρόνια: 


Η ήπια αποκάλυψη δεν αρκεί πια: Τα αφυπνισμένα μέλη του πληθυσμού της επιφάνειας σταματούν τελικά να περιμένουν το «Γεγονός» και παίρνουν τη δική τους ζωή στα χέρια τους:

https://spearoflight.blogspot.com/2018/10/adressing-delay-of-ascension-issue-how.html 

Το «Γεγονός» θα έρθει όταν θα έρθει, μέχρι τότε θα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες ζωής για τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας και να κάνουμε ό,τι είναι στις δυνάμεις μας για να επιταχύνουμε την πλανητική διαδικασία απελευθέρωσης.

Η αλήθεια είναι ότι η κλίκα (cabal) το «παρατράβηξε» και οι Φωτεινές Δυνάμεις δεν κάνουν αρκετά για να το σταματήσουν. Ορισμένες ομάδες στην Συμμαχία και σε ορισμένες παρατάξεις της Αγκάρθας χάνουν την υπομονή και σχεδιάζουν να πάρουν την επιφάνεια του πλανήτη από τα νύχια της Cabal με στρατιωτική δράση. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες και θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε έναν πόλεμο που θα εξαλείψει την ανθρωπότητα και θα καταστήσει την επιφάνεια του πλανήτη ακατοίκητη. Για να αποφευχθεί αυτό, το Κίνημα Αντίστασης δημιούργησε ένα συγκεκριμένο σχέδιο έκτακτης ανάγκης, που ονομάζεται Επιλογή Δέλτα. Θα αποκαλύψω το σχέδιο Επιλογής Δέλτα όσο μπορώ:

Αντί να περιμένουν τις βέλτιστες συνθήκες που να απομακρυνθούν οι toplet βόμβες και οι μη φυσικοί «Άρχοντες», μια συγκεκριμένη ομάδα ειδικών δυνάμεων θα ξεκίνησει την απομάκρυνση κάποιων φατριών της Cabal μόνο στις ΗΠΑ. Κανένα από τα μέλη της Χίμαιρας, των «Αρχόντων», της Μαύρης Αριστοκρατίας ή των Ιησουιτών δεν θα αγγίξουν σε αυτή τη λειτουργία. Θα κρατήσουν χαμηλό προφίλ και θα έδειχναν ένα φιλικό πρόσωπο. Θα αναλάβουν όλες τις άλλες παρατάξεις της Cabal στις ΗΠΑ. Η ομάδα "Ειδικών Δυνάμεων" θα παρέχει τακτική υποστήριξη για τους θετικούς στρατιωτικούς για την εκτέλεση της επιχείρησης. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα απελευθερωθούν από τον έλεγχο των Rothschild και το αμερικανικό δολάριο θα καταρρεύσει. Η περιορισμένη αποκάλυψη θα αρχίσει αμέσως.

Αυτή η αλλαγή στις ΗΠΑ θα προκαλούσε μια ισχυρή διεθνή αντίδραση και θα είχαμε μια ασταθή και χαοτική μετάβαση προς το «Γεγονός». Το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα θα περάσει από εξαιρετική μεταβλητότητα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα καταρρεύσει. Θα υπήρχε μια παγκόσμια εκκαθάριση των κατώτερων μελών της Cabal. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παγκοσμίως θα απελευθερώνουν σταδιακά όλο και περισσότερες πληροφορίες. Σίγουρα θα υπήρχε πολύ περισσότερη πληροφόρηση σχετικά με τη Μήτρα (matrix) στην οποία ζούμε:

https://www.livescience.com/61087-jesus-forbidden-gnostic-text-discovered.html 

Ολόκληρη η κατάσταση θα αρχίσει αργά, και στη συνέχεια όχι τόσο αργά θα επιταχυνθεί στο «Γεγονός».

Τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί για την απομάκρυνση των μελών της Χίμαιρας, των «Αρχόντων», της Μαύρης Αριστοκρατίας ή των Ιησουιτών στο πλαίσιο του προγράμματος Επιλογή Δέλτα (Delta Option) σε αυτό το σημείο. Η απομάκρυνση των φατριών της Cabal που αναφέρονται παραπάνω και η Πλήρης Αποκάλυψη μπορεί να συμβεί μόνο όταν αφαιρεθούν όλες οι toplet βόμβες.

Λάβετε υπόψη ότι η Επιλογή Δέλτα ΔΕΝ σημαίνει το χρονοδιάγραμμα Δέλτα.

Υπάρχει μια τεράστια πτυχή του σχεδίου Επιλογή Δέλτα το οποίο πρέπει να παραμείνει απόρρητο για τώρα.

Η τελική απόφαση για την εφαρμογή ή όχι της Επιλογή Δέλτα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Όσο λιγότερο σταθερή και χειρότερη είναι η κατάσταση στις ΗΠΑ, τόσο πιθανότερο είναι να γίνει η Επιλογή Δέλτα. Οι Ιησουίτες προσπαθούν να καταγράψουν την κατάσταση εντός των ΗΠΑ με τεχνητό πολιτικό χάσμα αριστεροί / δεξιοί. Οι ενέργειες των Ιησουιτών τους ερχόμενους μήνες θα είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για το πώς εκτυλίσσεται η πλανητική κατάσταση. Οι ενέργειές τους πρέπει να παρακολουθούνται στενά.

Στρατιωτικά, η Αντίσταση προετοιμάζεται για την πιθανή αναταραχή στην επιφάνεια και έχει λάβει ενισχύσεις από τις βάσεις σε όλο το Ηλιακό Σύστημα που έφτασαν κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη μας τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτή τη στιγμή, η Αντίσταση αριθμεί 140 εκατομμύρια μέλη, και ο αριθμός αυτός μπορεί και πιθανότατα θα αυξηθεί σημαντικά.

Πριν, τα μέλη της Αντίστασης απέφευγαν να έρθουν περισσότερα από 30 μέτρα προς την επιφάνεια του πλανήτη. Με αυτές τις τρέχουσες εξελίξεις, κάποιες ειδικές δυνάμεις Αντίστασης σταθμεύουν μόνο 5 με 10 μέτρα κάτω από την επιφάνεια.

 Οι Εργάτες του Φωτός και οι Μαχητές του Φωτός που οραματίζονται ως μέρος της αποστολής τους να συμμετέχουν στις επιχειρήσεις του «Γεγονότος» μπορούν να ζητήσουν τηλεπαθητικά να δημιουργηθεί μια μικρή βάση κάτω από την τρέχουσα θέση που ζουν. Αυτό το αίτημα ΔΕΝ πρέπει να κοινοποιηθεί δυνατά και ΔΕΝ πρέπει να γραφτεί οπουδήποτε. Η Αντίσταση θα λάβει αίτηση για την κατασκευή βάσης κάτω από το σπίτι του Μαχητή του Φωτός μέσω ενός ασφαλούς καναλιού και στις περισσότερες περιπτώσεις θα το εγκρίνει. Αυτές οι μικρές βάσεις θα έχουν κάποιο ρόλο στις επιχειρήσεις του «Γεγονότος».


Δεν μπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα, αλλά κάτι βράζει.

 Μέχρι να βράσει, δείτε μερικά βίντεο για να ανανεώσετε τη μνήμη σας:

https://www.youtube.com/channel/UCGa2Dkz6-O78YjrMWTrGs7A 

Νίκη του Φωτός! 


ΚΕΙΜΕΝΟ: COBRA

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής