Η Ομάδα μας στο Facebook!

Εύκολα Χρήματα Online με το πάτημα ενός κουμπιού!

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

Βρέθηκαν Αρχαίες Ινδικές Εξωγήινες Απεικονίσεις πάνω σε βράχους


Ένας τοπικός αρχαιολόγος από το κρατικό τμήμα του Chhattisgarh στην Ινδία αναζητά τη βοήθεια της NASA και του Ινδικού Οργανισμού Διαστημικής Έρευνας ή του ISRO για να προσδιορίσει αυτό που πιστεύει ότι είναι αρχαίες απεικονίσεις UFO και εξωγήινων πλασμάτων. Οι βραχογραφίες είναι περίπου 10.000 ετών.

Σε μια συνέντευξη από τους Times της Ινδίας, ο αρχαιολόγος JR Bhagat λέει ότι «τα ευρήματα δείχνουν ότι οι άνθρωποι στην προϊστορική εποχή μπορεί να έχουν δει ή φανταστεί όντα από άλλους πλανήτες που δημιούργησαν ακόμη περιέργεια μεταξύ ανθρώπων και ερευνητών. Απαιτείται εκτεταμένη έρευνα για περαιτέρω ευρήματα. Ο Chhattisgarh επί του παρόντος δεν διαθέτει κανέναν τέτοιο εμπειρογνώμονα ο οποίος θα μπορούσε να δώσει σαφήνεια σχετικά με το θέμα. "

Η πολιτεία του Chhattisgarh είναι γνωστή για τους αρχαίους βράχους της, κυρίως ανθρώπους και ζώα σε καθημερινές σκηνές. Ωστόσο, ορισμένοι αρχαιολόγοι βλέπουν αρχαίες βραχογραφίες που μπορεί να απεικονίζουν κάτι εξωγήινο. Δεν είναι ασυνήθιστο οι αρχαίες τοιχογραφίες στο Chhattisgarh να παρουσιάζουν περίεργα όντα. Ορισμένες βραχογραφίες διαθέτουν μυθικά πλάσματα όπως γοργόνες.

Σύμφωνα με τον Bhagat, οι εξωγήινοι και τα UFO που απεικονίζονται σε αυτούς τους αρχαίες βραχογραφίες φέρουν μια εντυπωσιακή ομοιότητα με αυτές που παρατηρούνται στις ταινίες, αλλά λέει ότι η ομοιότητα είναι πιθανό να είναι απλή σύμπτωση.

Μοιράστηκε το εξής: "Η κεραία που θυμίζει ανεμιστήρα και τα τρία σκέλη της βάσης του οχήματος δείχνουν σαφώς μια ομοιότητα με τα σκάφη τύπου UFO. Προσθέτει ότι "οι πίνακες γίνονται σε φυσικά χρώματα που έχουν σχεδόν ξεθωριάσει με τα χρόνια. Οι παράξενες σκαλιστές φιγούρες φαίνονται σαν αντικείμενα με όπλα και δεν έχουν σαφή χαρακτηριστικά. Ειδικά, η μύτη και το στόμα λείπουν. Σε λίγες φωτογραφίες, εμφανίζονται ακόμη να φορούν κοστούμια. "Ο Bhagat παραδέχεται ότι ίσως τα αρχαία σχέδια να είναι απλώς ένα φανταστικός σχεδιασμός των προϊστορικών ανθρωπων. Λέει ότι οι ντόπιοι λατρεύουν μερικές από τις βραχογραφίες.

Οι "άνθρωποι Rohelo" λένε επίσης τοπικούς θρύλους για τα περίεργα αντικείμενα και οντότητες που προήλθαν από τον ουρανό. Το Rohelo μεταφράζεται σε "μικρού μεγέθους Όντα". Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Rohelo, τα ιπτάμενα αντικείμενα ήρθαν από τον ουρανό, πήραν αρκετούς ανθρώπους και δεν επέστρεψαν ποτέ.

Ο Bhagat λέει ότι η έρευνα για τους αρχαίους βράχους είναι σε εξέλιξη και επιδιώκει τη βοήθεια άλλων αρχαιολόγων για να προσδιορίσει το νόημα πίσω από αυτά τα αρχαία έργα τέχνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής