Η Ομάδα μας στο Facebook!

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

Πλωτές πόλεις στα σύννεφα στα 10.000 πόδια


Επιβάτης αεροπλάνου δήλωσε: Στις 18 Φεβρουαρίου 2018 ήμουν σε μια πτήση που κατευθυνόταν προς το ft Lauderdale κοντά στη Λουιζιάνα και καθώς πετούσαμε πάνω από τον Κόλπο είδα κάτι ενδιαφέρον μετά από μισή ώρα πτήσης σε υψόμετρο περίπου 39.000 πόδια.

Ο πιλότος μου είπε ότι τα σύννεφα που ήταν από κάτω μας στο αεροπλάνο ήταν 6-10 χιλιάδες πόδια ψηλά. Εδώ, λοιπόν, είναι το περίεργο, είδα κάποιες μεγάλες κατασκευές με γιγαντιαία κεραία ή καπνοδόχους, κάτι αρκετά μεγάλο ώστε να κάνει τα σύννεφα να μοιάζουν έτσι.

Αρχικά σκέφτηκα ότι οι δομές είναι πετρελαϊκές πλατφόρμες αλλά αυτές οι πλατφόρμες είναι μόνο 200-400 πόδια πάνω από τη στάθμη της θάλασσας, αλλά μπορούσα να δω πλατφόρμες πετρελαίου περαιτέρω στο ταξίδι μας και ήταν μικροσκοπικές σε σύγκριση. Γι 'αυτό και δίνω αυτή την εξήγηση.


Γνωρίζουμε ότι η πιο ψηλή τεχνητή δομή είναι στα 2,717 πόδια Burj Khalifia πύργος στο Ντουμπάι, τότε αναρωτιέμαι ποιες είναι αυτές οι εξαιρετικά ψηλές δομές πάνω από τον Κόλπο, αρκετά μαζικές για να κάνουν μεγάλες διακυμάνσεις στα πρότυπα σύννεφων; Περίπτωση Mufon 90956.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής