Η Ομάδα μας στο Facebook!

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

Έρχονται σε τριάδες, μια ιστορία δαιμονικής προσκόλλησης


Ήταν 24 Μαρτίου του 2018, το (Halo Paranormal Investigations) είχε ξεκινήσει μια έρευνα σε ένα διαμέρισμα κοντά στο ποταμό Σακραμεντο. Ήταν μια εμπιστευτική έρευνα και ο συγκεκριμένος ένοικος θέλησε να μην αποκαλυφθούν τα στοιχεία του. Ο ένοικος είχε παρόν τον πάτερα και την Μητέρα του. Είπε, θα καλέσω την Ένοικο Δεσποινίς Μ. Η Δεσποινίς Μ είπε ότι για αρκετό καιρό ένιωθε περίεργα. Νόμιζε ότι η αιτία ίσος ήταν η χρήση φαρμακευτικής Μαριχουάνας. Περίεργα πράγματα ξεκίνησαν να συμβαίνουν. Ένιωσε κάτι να την αγγίζει στο λαιμό της, το ένιωσε σαν ένα δάχτυλο που την άγγιζε σε μορφή κύκλων Μετά ξεκίνησαν χτυπήματα στους τοίχους. Αρχικά οι χτύποι ήταν λίγοι αλλά αργότερα έγιναν ποιο συχνοί και ποιο έντονοι. Η Δεσποινίς Μ. ένιωθε πολύ άγχος και για να το αποφύγει ξεκίνησε τον χορό Ο Χορός την έκανε να νιώθει ελεύθερη. Η θετικές δονήσεις άρχισαν να χάνονται και την θέση τους πήραν μυϊκές κράμπες. Ονειρεύτηκε ένα δαίμονα Ο Δαίμονας μέσα στο όνειρο της στοίβαζε έπιπλα γύρο της, φυλακίζοντας την σε ένα κλουβί από έπιπλα.

Πρόσκληση παραφυσικών και μεταφυσικών ερευνητών (HPI)


Βρέθηκαν εκεί οι: Deanna Jaxine Stinson Συνιδιοκτήτης, Μέντιουμ,  Συγγραφέας και ο Paul Dale Roberts Συνιδιοκτήτης, Συγγραφέας αλλά και η Xandean Smith δημιουργός Ντοκιμαντέρ αλλά και άλλοι δυο ερευνητές που έπρεπε να παρευρίσκονταν αλλά δεν τα κατάφεραν διότι απασχολούνταν σε μια άλλη πολύ σοβαρή υπόθεση. Οι άλλοι δυο ερευνητές ήταν οι Kathy Payne Foulk και Sally Johnston.

Εάν ποτέ καταφέρατε να δείτε την ταινία Final Destination ίσος εδώ είχαμε την ίδια κατάσταση. Η Δεσποινίς Μ. βρισκόταν στον Νότιο πυργίσκο στις 9/11. Η Δεσποινίς Μ. έφυγε από τον νότιο πυργίσκο και 20 λεπτά αργότερα ο πυργίσκος κατέρρευσε. Η 9/11 ήταν μια δαιμονική δράση Επειδή η Δεσποινίς M. δραπέτευσε αλώβητη, μια πιθανή θεωρία είναι ότι μια σκοτεινή δύναμη θέλει την ψυχή της και την οδηγεί προς μια πνευματική καταστροφή η σε κάτι κακό. Υπήρξαν παραφυσικές περιπτώσεις στις οποίες ένα άτομο επιβίωσε μιας πράξης του κακού αλλά αργότερα στη ζωή του βασανιζόταν από μια σκοτεινή δύναμη. Η σκοτεινή δύναμη άρχιζε να πιέζει το άτομο αυτό σε ένα θανατηφόρο τέλος. Αρχαία κείμενα από διάφορους πολιτισμούς μιλάνε για τη μάχη του καλού εναντίον του κακού και τη σύλληψη των ψυχών. Θα μπορούσε να είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο η Δεσποινίς M. βασανίζετε από μια σκοτεινή δύναμη;

Η Deanna  έκανε μια βόλτα και βρέθηκε μπροστά σε μια πύλη, είχε την ικανότητα να νιώθει τις πύλες. Τράβηξε μια φωτογραφία και πάνω της μπορούσε να φανεί κάποιο είδος ενέργειας που έτρεχε κάτω από το χέρι της και μέσα από τα δάχτυλά της. Η Deanna περιγράφει την πύλη ως με ασημί χρώμα να κινείται σαν υγρό.

Η Deanna ανίχνευσε επίσης έναν αγγελικό τύπο ύπαρξης στο σπίτι να παρακολουθεί τη Δεσποινίς M. Η Δεσποινίς M. αισθάνθηκε αυτή την παρουσία πολλές φορές πριν και πιστεύει ότι είναι η νεκρή αδελφή της. Η Deanna είπε ότι ο άγγελος έχει ένα λευκό φως που περιέβαλλε ολόκληρο το σώμα του. Η Deanna είπε επίσης ότι ο άγγελος φυσούσε ένα λευκό φόρεμα.

Η ομάδα των Τριών


Καθώς οδηγούμασταν στο αρχοντικό, η Deanna είδε 3 σταυρούς χαραγμένους από τη σκόνη σε ένα φορτηγό που ήταν μπροστά μας. Ήταν αυτό ένα σημάδι; Ένας Οιωνός; Κατά τη διάρκεια της έρευνας, είδαμε πολλές Τριάδες. Καθώς φτάσαμε, υπήρχαν η Δεσποινίς M. η μητέρα και ο πατέρας της οι οποίοι ισούνται με το 3. Υπήρχαν 3 ερευνητές. Η Deanna είχε συσκευάσει 3 κεριά για την έρευνα αυτή. Τότε άρχισαν να συμβαίνουν παράξενα πράγματα. Όλοι μας, ακούσαμε 3 χτυπήματα στον τοίχο. Θα μπορούσε η σκοτεινή δύναμη να προσπαθήσει να κάνει γνωστή την παρουσία του. Δεν είχαμε καμία εξήγηση για τα εξωπραγματικά 3 χτυπήματα.

Ο Καθαρισμός.


Η Deanna πραγματοποίησε έναν μεταφυσικό καθαρισμό. Η Deanna έδωσε στη Δεσποινίς M. ένα πακέτο φροντίδας το οποίο περιείχε: πεύκο - αρκεύθου - αρτοπόδαρο - δεντρολίβανο. κοχύλι αυτί της θάλασσας; Φιλά καπνού; Το κερί του Αρχαγγέλου Μιχαήλ; Πορτοκαλί κερί. Ένα πλήρες βάπτισμα είναι μια βασική μορφή εξορκισμού. Εάν έχετε μια προσκοληση και λάβετε ένα βάπτισμα ολόκληρου του σώματος, η προσκόλληση θα φύγει αμέσως. Πρόσφερε στη Δεσποινίς M. ένα πλήρες βάπτισμα στην μπανιέρα της. Αισθανόταν μεγάλη ανακούφιση μετά το τελετουργικό. Η οντότητα αισθάνθηκε να απειλείται και άρχισε να χτυπάει στον τοίχο, όλοι ήταν μάρτυρες μέσα στο αρχοντικό.  Ξεκίνησε αμέσως την καθολική ευλογία του σπιτιού. Μετά τον καθαγιασμό του σπιτιού, η Δεσποινίς M. είπε ότι ένιωθε τα πάντα ποιο ελαφριά και  ποιο χαλαρά Οι ερευνητές - Καθαγιαστες υποσχέθηκαν ότι θα παρακολουθούν αυτή την οικογένεια για να βεβαιωθούν ότι οι σκοτεινές δυνάμεις δεν θα επιστρέψουν ποτέ. Ειδική Σημείωση: Η Deanna στη βόλτα της, ανίχνευσε 3 δαιμονικές δυνάμεις και το περίεργο ήταν ότι όλα ξεκίνησαν σε Τριάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής