Η Ομάδα μας στο Facebook!

Εύκολα Χρήματα Online με το πάτημα ενός κουμπιού!

Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018

Περάστε πέρα από την ψευδαίσθηση και μην περπατάτε πλέον το μονοπάτι της ψεύτικης ανάληψης.


Είναι καιρός για την αλήθεια, είναι καιρός να πετάξουμε τα δεσμά της φυλάκισής μας. Υπάρχουν ενέργειες που διοχετεύονται σε αυτόν τον πλανήτη μέσω της Σελήνης που μας κρατούν σε μια τεχνητή μήτρα, η οποία ελέγχει την ανάληψη μας.

Αυτό είναι μόνο ένα πλέγμα πολλών που έχει τοποθετηθεί γύρω από τον πλανήτη όπως οι μπάρες μιας φυλακής. Αυτά τα πλέγματα έχουν τεθεί εδώ από άλλα διαστατικά όντα τα οποία προέρχονται από την τέταρτη διάσταση σε ένα μοντέλο δώδεκα διαστάσεων. Αυτά τα όντα μπορούν να φανούν από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες.
Μια προοπτική είναι ότι αυτά τα όντα είναι αρνητικής υπηρεσίας στον αυτοπροσανατολισμό και ότι μας ελέγχουν, παίρνοντας την ενέργειά μας και χειρίζονται την ανάληψη μας για τους δικούς τους σκοπούς. Μια άλλη προοπτική είναι ότι εμείς ως ισχυρά πολυδιάστατα όντα που έχουν δημιουργήσει αυτά τα όντα, να ενεργήσουμε ως χαρακτήρες στο όνειρό μας.
Δημιουργήθηκαν από εμάς για να είναι αυτό που είναι, μια πρόκληση, αφού κάθε ζωή χωρίς πρόκληση είναι πραγματικά βαρετή. Αυτά τα αρνητικά όντα είναι χαρακτήρες σε ένα όνειρο, το οποίο επιλέγουμε να βιώσουμε εδώ στη γη αυτή τη στιγμή. Είναι τελικά μόνο ένα παιχνίδι, είναι μόνο ένα όνειρο που όλοι ονειρευόμαστε συλλογικά. Πολλά από αυτά τα αρνητικά όντα δεν δείχνουν την πραγματική τους ταυτότητα, αναδεικνύονται ως φωτεινά όντα, ανυψωμένοι κύριοι, θεοί της Αιγύπτου και αγαπητοί εξωγήινοι οργανισμοί, όταν στην πραγματικότητα συχνά είναι όντα ή οντότητες που έχουν κολλήσει στην τέταρτη διάσταση.
Καθώς αυξάνουμε τη συχνότητά μας κινούμαστε σε διάφορα επίπεδα στην τέταρτη διάσταση, σε κάθε επίπεδο υπάρχουν μαθήματα για μάθηση, εμπόδια για να ξεπεραστούν, δαίμονες για να νικήσουμε. Ακριβώς όπως ένα παιχνίδι ηλεκτρονικού υπολογιστή, είμαστε κλειδωμένοι σε μια φυλασσόμενη πραγματικότητα, έναν κύβο του Μετατρον. Βρισκόμαστε σε έναν εικονικό κόσμο που έχει σχεδιαστεί και χειρίζεται από αυτούς, μερικοί από εμάς θεωρούμε ότι είμαστε ανυψωμένοι κύριοι. Πολλοί παραπλανώνται. Αυτά τα όντα λειτουργούν σαν να προέρχονται από το φως, είναι αγάπη και σοφία και μπορούν να μας καθοδηγήσουν μέσω της ανάληψής μας. Διδάσκουν μεθόδους και τεχνικές που πολλοί έχουν ασκήσει χωρίς πλήρη κατανόηση του τι κάνουν, το οποίο βοηθά αυτά τα όντα στη δημιουργία μιας ψεύτικης και τεχνητής ανάληψης.
Ένα από τα πολλά πράγματα που έχουν διδαχθεί από αυτούς τους απατεώνες είναι το να δημιουργούν ένα πλέγμα φωτός γύρω από τον πλανήτη, πολλά περίπλοκα γεωμετρικά σχέδια έχουν δημιουργηθεί από τη δυνατή φαντασία του ανθρώπινου μυαλού μας. Αυτό το πλέγμα μάθαμε να κλειδώνουμε στο διάστημα σε ορισμένα ισχυρά σημεία στο χρόνο, όλα ενορχηστρωμένα για να δημιουργήσουν ένα πλέγμα Χριστικό. Έχει κανείς αναρωτηθεί ποτέ αν αυτό είναι σωστό, έχει κανείς αμφισβητήσει ποτέ αυτά τα ανυψωμένα όντα που το διδάσκουν;
Τι θα συμβεί αν αυτά τα όντα που διδάσκουν κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου φωτεινά όντα, τι θα συμβεί αν είναι παγιδευμένες οντότητες τέταρτης διάστασης που μεταμφιέζονται ως φωτεινά όντα και το δίκτυο που μας έχει δοθεί να δημιουργήσουμε είναι απλώς ένα άλλο επίπεδο σε αυτή τη φυλακή μέσα στην τέταρτη διάσταση , ακόμα ένας όροφος στο κύβο του Μετατρον;
Η Σελήνη και ο χειρισμός της περιπλέκουν τα μηνύματα που κρατούνται μέσα σε αυτούς τους κώδικες για όλους εκείνους που λειτουργούν κυρίως στην τρίτη διάσταση. Για όσους από εμάς είναι εργάτες του φωτός και έχουμε αυξήσει με επιτυχία τη συχνότητα μας στην τέταρτη διάσταση, τώρα κρατούμαστε σε μια φυλακή συνείδηση ψεύτικης χριστικης συνειδητότητας. Αυτά τα όντα γνωρίζουν ότι προσπαθούσαμε να ανέβουμε προς την πλανητική ανάληψη και, καθώς ήξεραν ότι ήμασταν πολύ ισχυροί για να σταματήσουμε, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα μέρος για να ανεβούμε. Δημιούργησαν μια ψευδή πέμπτη διάσταση ουράνιας πραγματικότητας μέσα στα κατώτερα επίπεδα της τέταρτης διάστασης.
Εφαρμόζουμε τις φωτεινές τεχνολογίες της ανόδου τους, σκεπτόμενοι ότι αυξάνουμε τη συχνότητά μας και παίρνοντας τον εαυτό μας στην πέμπτη διάσταση, όταν στην πραγματικότητα είμαστε μόνο αρουραίοι σε έναν λαβύρινθο που πηγαίνει γύρω γύρω μέσα από τον ψεύτικο τεχνητό ουρανό που δημιουργείται από αυτή την υπηρεσία προς αυτά. Είμαστε πλανημένοι.
Ξυπνήστε όλοι σας εργάτες του Φωτός και πάρτε πίσω την εξουσία σας, συνδεθείτε με τον Ήλιο και περάστε από αυτό το πλέγμα, ο χρόνος είναι ΤΩΡΑ! Μην ανησυχείτε ή κακομεταχειρίζεστε τον εαυτό σας εάν είστε ένας από εκείνους που ακολούθησαν αυτές τις διδασκαλίες, είμαστε όλοι κάτω από τον πιο έντονο τύπο έλεγχο του νου και χειραγώγησης, δεν είναι περίεργο που έχουμε πέσει μέσα τα παιχνίδια τους. Συγχωρήστε τον εαυτό σας, προχωρήστε καθώς έχουμε μια δουλειά να κάνουμε σε αυτόν τον πλανήτη. Έχουμε κοιμηθεί μέσα στην ψευδαίσθηση, τώρα είναι ο καιρός να σηκωθούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής