Η Ομάδα μας στο Facebook!

Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017

Είμαι μια ψυχή μέσα σε ανθρώπινη διαστημική στολή


Είμαι μια ψυχή μέσα σε ανθρώπινη διαστημική στολή. Όλοι είμαστε.

Δεν θα πεθάνω όταν το σώμα μου δεν θα υπάρχει ποια, η ψυχή μου θα συνεχίσει να υπάρχει, όπως και όλων των άλλων. Είμαστε εδώ για να βιώσουμε αυτή την πυκνότητα, αυτήν την πραγματικότητα. είμαστε όλοι μεσα σε ένα ταξίδι σε μια περιπέτεια.

Όλοι έχουμε τα δικά μας πεπρωμένα. Μερικοί από εμάς θα ξυπνήσουν στην πραγματικότητα, κάποιοι άλλοι όχι.

Είμαι ξύπνιος; η ψυχή μου είναι εδώ για να βοηθήσει, μαζί με πολλές άλλες ψυχές. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε να σώσουμε την ανθρωπότητα από το σκοτάδι που εισχώρησε σε όλους μας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσους θέλουν να ξυπνήσουν. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσους δεν θέλουν να ξυπνήσουν.

Είμαστε όλοι ένα. Αν βλάψουμε άλλους, βλάπτουμε τους εαυτούς μας. Εάν κρίνουμε άλλους, κρίνουμε τους εαυτούς μας.

Βλέπουμε μέσα στους άλλους ό, τι είναι μέσα στις καρδιές μας και όχι αυτό που είναι στις δικές τους. Εάν ερχόμαστε από έναν τόπο αγάπης και κατανόησης αυτό είναι που θα λάβουμε πίσω.
Βλέπω μίσος και συνειδητοποιώ ότι οι άνθρωποι πραγματικά μισούν τον εαυτό τους. Αυτή η ζωή είναι σκληρή και δύσκολη. Αυτή η ζωή μας αποστραγγίζει και αφαιρεί την ανθρωπιά και την συμπάθειά.

Όλοι είμαστε προετοιμασμένοι από τη γέννησή μας, υπό την προϋπόθεση να φοβόμαστε, να φοβόμαστε να είμαστε οι εαυτοί μας, να συντρίβουμε και να παραβλέπουμε αυτό που είμαστε. Η αυτοεκτίμησή μας μειώνεται. οι αποφάσεις μας αρχίζουν να προέρχονται από μια άθλια θέση.
Είμαστε χειραγωγημένοι και ελεγχόμενοι από τη γέννηση μας. Η αληθινή μας δύναμη είναι κρυμμένη και έχει αφαιρεθεί από εμάς.

Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να είμαστε ο αληθινός εαυτός μας, κρατάμε τον αληθινό εαυτό μας και τα συναισθήματά μας κρυμμένα, κλειδωμένα μακριά, πορευόμαστε μαζί με όλους τους άλλους ώστε να φοβόμαστε να ξεχωρίζουμε, φοβόμαστε να είμαστε διαφορετικοί, φοβούμενοι ότι θα μας ξεχάσουν, φοβόμαστε να μιλήσουμε έξω από τα δοντιά λέγοντας ότι αισθανόμαστε, φοβόμαστε να ακούσουμε τις καρδιές μας.

Μας τροφοδοτούνε μολυσμένα τρόφιμα, μας δίνεται μολυσμένο νερό, εγχύονται μέσα μας δηλητηριώδεις ουσίες, μας ψεκάζουν με χημικές ουσίες, μας δίνονται επικίνδυνα φάρμακα για να μας κρατήσουν υποδουλωμένους και υπό έλεγχο, οι άρρωστοι είναι πιο εύκολο να ελέγχονται από τους υγιείς ανθρώπους και αν πολλοί πεθαίνουν στο δρόμο ακόμα καλύτερα, λιγότεροι άνθρωποι να αντιμετωπιστούν.

Και όμως εξακολουθούμε να επιβιώνουμε, μπορούμε ακόμα να βρούμε την αγάπη στις καρδιές μας. Το σκοτάδι μάλλον μας φοβάται, πρέπει να φοβούνται πολύ και χρησιμοποιούν όλες αυτές τις μεθόδους για να μας υποτάξουν να μας κρατήσουν κάτω και υπό τον έλεγχό τους.

Μας κάνουν πλύση εγκεφάλου με τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, προγράμματα ειδήσεων, περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία και όμως εξακολουθούμε να βρίσκουμε την αλήθεια.
Φοβούνται ότι θα μάθουμε την αλήθεια, την αλήθεια του τι έχουν κάνει, είναι φοβισμένοι και κρύβονται στις γωνίες.

Υπήρξαν έξυπνοι για τόσο πολύ καιρό, έφτασε η ώρα τους, η μέρα τους τελείωσε, τα φώτα μας λάμπουν, λάμπουν μέσα στο σκοτάδι, φωτίζουν τις ψυχές μας, τη γη και το σύμπαν για να δουν όλοι.
Η αλήθεια είναι η αλήθεια, τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό, μπορεί να μπει κάτι στον δρόμο της αλήθειας; τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί από την αλήθεια. Η αλήθεια θα λάμψει φωτεινότερα από οποιοδήποτε ψέμα ή αναλήθεια. η αλήθεια κερδίζει πάντα στο τέλος. Έτσι έχουν τα πράγματα.
Το σκοτάδι το ξέρει αυτό, το γνώριζαν πάντα και πάλι προσπάθησαν να το κρύψουν από όλους μας.

Προσπάθησαν να μας καταστρέψουν.

Η μέρα έχει έρθει, το αισθάνομαι.

Το φως λάμπει, το βλέπω.

Η ενέργεια αλλάζει, η παλίρροια γυρίζει.

Αυτή είναι η εποχή μας. Η εποχή που θα λάμψουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής