Η Ομάδα μας στο Facebook!

Εύκολα Χρήματα Online με το πάτημα ενός κουμπιού!

Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017

Υψώνοντας τη συχνότητα και τις δονήσεις σας ακόμη ψηλότερα


Η ενέργεια για να παραμείνει στάσιμη ή να εγκατασταθεί γίνεται όλο και λιγότερο ευχάριστη ή επιθυμητή.

Αυτά είναι καλά νέα. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε περάσει ακόμη ένα άλλο όριο ή εμπόδιο όχι μόνο ατομικά αλλά και συλλογικά. Μπορεί να μην γνωρίζετε την πραγματική ψυχή σας και την αποστολή της ακόμη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είστε πίσω ή λείπει κάτι. Έχετε συνειδητοποιήσει ότι όλα τα πράγματα στη ζωή σας πρέπει να αλλάξουν και τα μαθήματά σας θα συνεχίσουν να εμφανίζονται μέχρι τελικά να "καταλάβετε" και να τα κατανοήσετε.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ανίκανοι ή απληροφόρητοι. Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε και ξυπνήσατε μέσα σε αυτά τα μαθήματα που τοποθετήθηκαν πριν από εσάς και έιχαν γίνει πολύ προκλητικά και δύσκολα. Οι επανειλημμένες ερωτήσεις, οι αναταραχές, οι κύκλοι, τα πρότυπα, τα συστήματα πεποιθήσεων, τα κοινωνικά πρότυπα, αποτελούν ΟΛΟΥΣ τους περιορισμούς στην ελευθερία της ίδιας της καρδιάς και της ψυχής σας, όπως και σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξουμε και να είμαστε καλύτεροι. Αγαπήστε περισσότερο. Νιώστε απόλυτη ειρήνη και χαρά στις ζωές σας σε κάθε ανάσα που παίρνετε.

Ως Ενοποιημένη Συνείδηση , οι ενωμένες προσπάθειές της Ενότητας είναι η Νέα Γη. Είμαστε εμείς οι ίδιοι αυτοί που περιμέναμε να συναντήσουμε . Η ευκαιρία αλλαγής είναι τώρα και είναι διαθέσιμη σε όλες τις ευλογημένες ψυχές που επιλέγουν να βουτήξουν το δάκτυλό τους με την επιθυμία τους στην καρδιά σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση. Πρέπει να συγκροτήσουμε μαζί και να θέσουμε τον πήχη της αγάπης, της συγχώρεσης, της ειρήνης και της χαράς. Αυτή είναι μια ενωμένη προσπάθεια. Θα χρειαστούμε όλοι μας για να δημιουργήσουμε αυτό το νέο κόσμο στον οποίο ζούμε. Η αγάπη δεν αποκλείει κανέναν. Είμαστε πραγματικά όλοι μαζί μέσα σε αυτό.

Σκεφτείτε τους τρόπους που πραγματικά γίνεστε χαρούμενοι αλλά και τι σας δίνει τη μεγαλύτερη ευτυχία. Πραγματικά ξοδέψτε χρόνο με αυτή την ιδέα την κατάλληλη στιγμή σας δεδομένου ότι συν-δημιουργείτε την τρέχουσα πραγματικότητά σας με την αντίληψη και τις πεποιθήσεις σας. Ακούστε μουσική. Περπατήστε στη φύση. Συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας. Η ευτυχία και η χαρά πάντα θα ανεβάζουν τη συχνότητα και τη δόνηση της ψυχής σας. Περάστε το χρόνο σας στο τώρα και εκτιμήστε ΟΛΑ όσα έχετε. Θυμηθείτε ότι η πρόθεση και η εκτίμηση είναι τα αληθινά εκδηλωτικά εργαλεία που φέρνουν στην καρδιά σας την αληθινή επιθυμία.

Και πάλι, αυτές οι απαντήσεις είναι ήδη μέσα σας. Ο στόχος εδώ δεν είναι να λύσουμε όλα τα προβλήματα του κόσμου σε μια μέρα, αλλά να συνδεθούμε και να αγαπάμε τον εαυτό σας. Αυτό πρέπει να συμβεί πρώτα απ 'όλα. Δεν θα μπορείτε να ακούσετε τη διαίσθηση της καρδιάς και της ψυχής σας εάν έχετε αμφιβολίες ή ανασφάλειες. Αφήστε τα να εμφανιστούν και να είναι διαθέσιμα σε σας μέσω καταστάσεων, περιστάσεων, γεγονότων, ανθρώπων και σχέσεων. Κάθε πρόκληση που έχετε στη ζωή είναι έτοιμη και διαθέσιμη για να μάθετε και να αναπτυχθείτε. Τίποτα δεν είναι τιμωρία, όλα είναι εμπειρία . Όσο περισσότερο γυρίζετε γύρο από μια επανειλημμένη δυσκολία, τόσο ισχυρότερη γίνεται.

Αυτό συμβαίνει για κάποιο λόγο. Θα γίνετε αναμφισβήτητα ισχυρότεροι και πιο σοφοί ως ψυχές. Είναι αλήθεια για σας ότι τα φαινομενικά χειρότερα σενάρια σας μετέτρεψαν σε πολεμιστές της ψυχής (Αρσενικό / θηλυκό) ότι είστε μέχρι σήμερα. Όχι, δεν θέλετε να επαναλάβετε το μάθημα. Ο στόχος είναι να θριαμβεύσουμε και να προχωρήσουμε. Ας είναι αυτό το μάντρα σας. Θα προκληθούμε, μαθαίνουμε, θεραπεύουμε, ανεβαίνουμε ... και στη συνέχεια επαναλαμβάνουμε. Κάθε πρωί ξεκινάει μια νέα μέρα. Κάθε νέα μέρα μπορεί να φέρει μαζί της μια νέα πρόκληση, αλλά το μπορούμε!


Καλυτεροι δεν θα μπορουσαν να ερθουν στη γη απο εσας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής