Η Ομάδα μας στο Facebook!

Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017

Ενότητα με την πηγή


Τα ξεσπάσματα και το πλημμύρισμα της ατμόσφαιράς της Γης με ενέργεια πλάσματος αλλά και το φως φωτονίων έχουν αλλάξει όλο το τοπίο μας, αυτό που όλοι ονομάζουμε Νέα Γη. 

Η αρχική Γη που δημιουργήθηκε από τους Ελοχίμ, τους Δημιουργούς του Φωτός έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Όλοι αισθανθήκαμε ότι οι ενέργειες που ρέουν στο σώμα μας, που γνωρίζουμε ως συμπλέγματα μυαλό-πνεύματος, γεμίζουν με αυτές τις ενέργειες σε συνδυασμό με τις ηλιακές και σεληνιακές εκλείψεις, οι οποίες ενισχύουν περαιτέρω την ενεργοποίηση του πλανήτη και της ανθρωπότητας μας με την κρυσταλλική φωτεινή ενέργεια που απαιτείται για την επούλωση και τον καθαρισμό.

Η ανθρωπότητα ξυπνάει και το σκοτάδι έχει ωθηθεί από την τρίτη και τέταρτη διάστασή (3D-4D) πραγματικότητα μας . Η αφύπνιση / γνώση μας έδωσε τη σοφία της μάθησης του ποιοι είμαστε πραγματικά. Είναι η ώρα σας να διδάξετε και να μοιραστείτε. Με την Πηγαία άνευ όρων αγάπη και ελεύθερη βούληση, καταλαβαίνουμε ότι η ενοποίηση των διαφόρων μας προσωπικοτήτων, του ανώτερου εαυτού, του θεϊκού μυαλού και της συνείδησης του Χριστού είναι όλα μέσα μας.

Προσφερθήκαμε εθελοντικά να έρθουμε στη Γη από τις υψηλότερες δονητικές πυκνότητες για να αυξήσουμε τη συνείδηση της Γαίας και να επανενσωματώσουμε όλες τις πνευματικές οντότητες μας μέσα στον ανώτερο εαυτό μας στις υψηλότερες διαστάσεις της πέμπτης και της έκτης διάστασης (5D-6D) ώστε να επιστρέψουμε στην πλήρως αποκαταστημένη αυθεντική Γάια.

Από τα τσάκρα του στέμματος σας επεκτείνετε όλη τη συνείδησή σας και αφήστε την να φτάσει στο σύμπαν του φωτός και αυτή τη στιγμή η ανθρωπινή συλλογική συνείδηση να σηματοδοτήσει την συνοχή της Νέας Γης. Αφήστε την να φωλιάσει στην αρχική μορφή της γιατί η πηγαία άνευ όρων αγάπη είναι μέσα σε όλους μας. Το ταξίδι της επιστροφής στο σπίτι έχει ξεκινήσει ήδη.

Επαινείτε την Πηγή για Όλα Όσα Είναι.

Αγάπη και φως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής