Η Ομάδα μας στο Facebook!

Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

Οι 3 τύποι τηλεπάθειας, συμπεριλαμβανομένης της από ψυχή σε ψυχή τηλεπάθεια


Η τηλεπάθεια έχει αναγνωριστεί από τον 19ο αιώνα, όταν οι επιστήμονες πρώτα επικύρωσαν δύο διαφορετικούς τύπους. Αυτές περιλαμβάνουν την ενστικτώδη τηλεπάθεια, η οποία βασίζεται κυρίως στο συναίσθημα, και η τηλεπάθεια από μυαλό σε μυαλό, η οποία είναι σε μεγάλο βαθμό διανοητική.

Ωστόσο, υπάρχει ένας τρίτος τύπος τηλεπάθειας, ένας ανώτερος τύπος τηλεπάθειας, σύμφωνα με τις διδασκαλίες της Αιώνιας Σοφίας και αποκαλείται πνευματική από ψυχή σε ψυχή τηλεπάθεια .

Ενστικτώδη τηλεπάθεια

Αν έπρεπε να τοποθετήσουμε τους διαφορετικούς τύπους τηλεπάθειας σε μια ιεραρχία, η ενστικτώδης τηλεπάθεια θα βρισκόταν στο κάτω μέρος. Αυτός ο τύπος τηλεπαθείας είναι ευρέως γνωστός στο ζωικό βασίλειο και εξακολουθεί να θεωρείται ένας κανονικός τρόπος επικοινωνίας μεταξύ κάποιων αυτόχθονων πολιτισμών.

Η ενστικτώδης τηλεπαθία παρατηρείται κυρίως όταν ένα άτομο αναγνωρίζει τα συναισθήματα ή τις ανάγκες ενός άλλου ατόμου, ακόμη και αν βρίσκονται σε κάποια απόσταση. Αυτό συμβαίνει κυρίως μεταξύ ανθρώπων που μοιράζονται έναν ισχυρό συναισθηματικό δεσμό, όπως γονείς και παιδιά, παντρεμένους συνεργάτες και καλύτερους φίλους.

Ψυχική τηλεπάθεια

Αυτό δεν είναι σαν το κανάλι διέλευσης, η διαδικασία της χρήσης μιας αδιαμόρφωτης οντότητας ως μέσου μέσω του οποίου θα επικοινωνεί κανείς. Η ψυχική τηλεπάθεια συμβαίνει ανάμεσα σε δύο πλήρως συνειδητούς ανθρώπους.

Πνευματική τηλεπάθεια

Η πνευματική τηλεπάθεια ή η ψυχή προς την ψυχή τηλεπάθεια είναι η υψηλότερη μορφή τηλεπάθειας. Και είναι δυνατό μόνο όταν ένα άτομο έχει καταφέρει να συνδέσει το νου, τον εγκέφαλο και την ψυχή. Όταν ένα άτομο κάνει αυτό, αποκτούν την ικανότητα να περιηγούνται μεταξύ φυσικής και πνευματικής σφαίρας. Προκειμένου να οικοδομηθούν αυτές οι συνδέσεις, κάποιος πρέπει να είναι έμπειρος στο δημιουργικό διαλογισμό.

Η πνευματική τηλεπάθεια πιστεύεται ευρέως ότι χρησιμοποιείται από τους «Δασκάλους» για να καθοδηγούν την εξέλιξη του πλανήτη μας. Επειδή δεν μπορούν να επηρεάσουν άμεσα ή να ελέγξουν τις διάφορες μορφές ζωής στη Γη, χρησιμοποιούν άτομα που έχουν μάθει την πνευματική τηλεπάθεια για να αγκυροβολήσουν τις πληροφορίες και τη σοφία τους στη Γη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής