Η Ομάδα μας στο Facebook!

Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017

Ανυψώνοντας ανώτερη συνείδηση


Πάντα λέω ότι η διαδικασία της Ανάληψης μοιάζει πολύ με μια μαθηματική εξίσωση. Θα δοκιμαστείτε ξανά και ξανά μέχρι να μάθετε τα σωστά μαθήματα και να καταλάβετε την καλύτερη λύση για την επίλυση αυτού που σας κρατά «αισθητά κολλημένους» ή που σας δημιουργεί τη σύγχυση.

Θα αξιοποιήσετε την αναλυτική σας πλευρά για αρκετό καιρό για να δείτε ένα μοτίβο ή έναν κύκλο που  επαναλαμβάνετε και γίνετε απολύτως απογοητευτικός ή και εξαντλητικός. Ακριβώς όπως δεν μπορείτε να νικήσετε ένα νεκρό άλογο, η λύση ή η φόρμουλά σας σε αυτήν την ίδια εξίσωση θα συνεχίσει να εμφανίζεται για σας στη ζωή σας μέσα από καταστάσεις, συνθήκες και ανθρώπους, ότι αυτό που κάνετε και το πώς γίνετε αυτό δεν λειτουργεί πλέον για εσάς καθώς και για όσους βρίσκονται γύρω σας.

Μόλις καταλάβετε την αληθινή απάντηση της καρδιάς και της ψυχής και έχετε κάνει τη θεραπεία που απαιτείται θα είστε πλέον καλά και στο δρόμο σας. Μην εγκαταλείπετε την ελπίδα. Δεν χάθηκε. "Κρατήστε για μια ακόμη ημέρα."

Αποδείξτε στον εαυτό σας ότι έχετε την αποφασιστικότητα και το θάρρος να συνεχίσετε. Είστε εδώ για να νικήσετε τις πιθανότητες. Συνεχίστε με τα μαθήματα και τις αναταραχές. Να γνωρίζετε ότι τα μαθήματά σας και το επίπεδο δυσκολίας ποικίλλουν ανάλογα με τον καθένα σας. Αυτό δεν είναι θέμα του ποιος είναι καλύτερος από ποιους ή ποιος ξέρει περισσότερα σε σχέση με κάποιον άλλο. Τα ατομικά σας μαθήματα και η θεραπεία σας είναι διαθέσιμα για να φωτιστείτε ωστε να σας δει το Σύμπαν.

Όπως ένας μαθηματικός, η απάντηση για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος ή εξίσωσης έγκειται στην διαίσθηση της καρδιάς και της ψυχής σας. Καθώς μαθαίνετε να αξιοποιείτε αυτή την αλήθεια, θα είστε ελεύθεροι για να λύσετε οποιαδήποτε μελλοντική εξίσωση ή πρόβλημα που κατευθύνεται στον δρόμο σας. Γνωρίζετε ήδη τις απαντήσεις και μόλις μπορέσετε να περάσετε από αυτές τις επαναλαμβανόμενες ενοχλητικές ερωτήσεις και τους επαναλαμβανόμενους κύκλους ξανά και ξανά ... θα ξέρετε ότι είχατε ήδη την απάντηση όλη την ώρα. Απλά πρέπει να αξιοποιήσετε αυτή την ψυχική αλήθεια ότι η σημερινή πραγματικότητά μιλάει πιο δυνατά σε σας σε αντίθεση με τον κόσμο της ψευδαίσθησης που προσπαθείτε να βολευτείτε.

Η τρέχουσα πραγματικότητά σας είναι μια προβολή των σκέψεων, των μοτίβων και των συστημάτων πεποιθήσεων σας. Ποια είναι η αντίληψή σας, είναι η πραγματικότητά σας μόνο επειδή το έχετε ζητήσει "αυτό" και η ερμηνεία είναι μια επιθυμία στο να είστε ένας ορισμένος τρόπος έκφρασης. Παρακαλώ καταλάβετε την δύναμη που έχετε και που είστε Αποφασίστε για την ενέργεια του τι δημιουργείτε  και μην την δωρίζετε αντιστεκόμενοι στις καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω.

Η ενέργεια που πρέπει να αντιταχτεί βρίσκεται τώρα σε ένα σημείο σίγασης. Τα αδέλφια του Φωτός βρίσκονται σε ολόκληρη τη γεώσφαιρα και έχουν ενωθεί τώρα δονώντας υψηλότερα και έχουν ανυψώσει την υψηλότερη συνείδηση σε θεραπευτικά επίπεδα περνώντας την επιθυμία του να δείχνουν με το δάχτυλο (Καταλαβαίνετε τι εννοώ).


Είμαστε εδώ ως ένα. Ναι, ζητούμε να σκορπιστεί η σκοτεινή πλευρά για τα εγκλήματα και τις σκληρές ενέργειές τους εναντίον όσων έχουν κάνει στη Γη και την ανθρωπότητα. Ωστόσο, είμαστε ΕΝΑ. Ας μην τους καταδικάσουμε. Αφήστε την καρδιά του ελέους και της συγχώρεσης να είναι η συγχώρεση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής