Η Ομάδα μας στο Facebook!

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

Πώς δημιουργούμε τη Νέα Γη


Είμαστε κοσμικοί σέρφερ που είναι αναβάτες κυμάτων δονήσεων αγάπης στις σκοτεινές θάλασσες της καταστροφής.

Μεταμορφωνόμαστε από μέσα προς τα έξω. Είμαστε απελευθερωμένοι από αλυσίδες καταπίεσης, αλυσίδες φόβου και καταστροφών. Μια παγκόσμια εκκαθάριση αρνητικής ενέργειας βρίσκεται σε καλό δρόμο. Τα μυστικά και τα ψέματα που πλέκονται για το κόσμος μας πλέον ξεδιπλώνονται, η αλήθεια θα ξεπροβάλει. Καθώς ο κόσμος μας περνά μέσα από ένα κοσμικό στροβιλισμό, πλένουμε τους λεκέδες, τη βρομιά, το ξέσπασμα χαλαρώνει και απελευθερώνει. Είμαστε μάρτυρες σε αυτό.Μπορούμε να διαδραματίσουμε το ρόλο μας ως ενεργοί πολίτες για ισότητα και ειρήνη. Μπορούμε να αυξήσουμε τη δική μας δόνηση μέσω ειρηνικών τρόπων ζωής, εξορκίζοντας το άγχος και τον φόβο από τη ζωή μας. Μπορούμε να αγκυροβολήσουμε το φως μας στη Γαία, αγκαλιάζοντας και ενσωματώνοντας τους ενεργοποιητές υψηλής συχνότητας του ψυχικού μας συστήματος  και του ψυχικού μας σώματος. Μπορούμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας με τα μάντρας, γλώσσα που χρησιμοποιείται ως εργαλείο για ενεργειακή επούλωση και προστασία του φωτός.

Παρά τους μύθους, τους θρύλους, τους οραματιστές και το σημερινό γεωπολιτικό κλίμα που προβλέπουν τους αποκαλυπτικούς καιρούς, μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα. Είναι όλα ένα παιχνίδι. Η Γαία μεταμορφώνεται σε κάτι μεγαλύτερο από ότι ήταν, το ίδιο και εμείς. Δεν υπάρχει αύριο, δεν υπάρχει στα πέτρινα μονοπάτια που πρέπει να πατήσουμε. Μαθαίνουμε να υλοποιούμε. Καθώς το DNA μας ενεργοποιείται και μπαίνουμε στο διαδίκτυο με υψηλότερα επίπεδα διαστασιακής ύπαρξης μαθαίνουμε ότι η αληθινή δύναμη μας είναι οι συν-δημιουργοί του δικού μας κόσμου.

Αυτή η κοσμική αίθουσα αναμονής είναι γεμάτη δυσλειτουργίες, καθώς η μήτρα παροπλίζεται γύρω μας. Η τρισδιάστατη πραγματικότητα στρέφεται και γυρίζει με την πρόθεση να αποτρέψει ή να διαστρεβλώσει την αποκάλυψη. Τα συστήματα πνευματικότητας, ψυχής και σώματός μας μεταμορφώνονται. Μπορούμε να κεντράρουμε τον εαυτό μας. Μπορούμε να βρούμε εσωτερική ειρήνη, γαλήνη και ομορφιά στην ευγνωμοσύνη και στην χάρη.Μπορούμε να θεραπεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας με εστιασμένη πρόθεση, μάντρα, ενεργειακή εργασία και διαλογισμό. Μπορούμε να εκδηλώσουμε τον κόσμο που θέλουμε. Μέσω της ενοποιημένης συνείδησης που είναι κάτι δυνατό. Είμαστε βαθιά σε αυτόν τον πόλεμο για τα μυαλά και τα σώματά μας. Είμαστε βαθιά σε αυτή τη κοσμική μεταστοιχείωση του σκοτεινού στο φως. Μεταμορφωνόμαστε σε κυτταρικό επίπεδο. Είμαστε δεμένοι στο να παρατηρήσουμε κάποιες από τις αλλαγές!

Οι αναβαθμίσεις απαιτούν ενέργεια και χρόνο για επεξεργασία. Για τους περισσότερους από εμάς η επιλογή της ανάπαυσης και απόσυρσης από την γραμμή μας ενώ αναβαθμιζόμαστε δεν είναι επιλογή. Πώς λοιπόν πλοηγούμαστε σε αυτή την μεταμόρφωση και εξακολουθούμε να λειτουργούμε με τα κεφάλια μας πάνω από το νερό; Η μήτρα δημιουργεί πολύ δράμα και άγχος. Αυτοί είναι δύο βασικοί αλγόριθμοι ελέγχου. Για να μας προκαλέσουν σταθερό άγχος και να μας κρατήσουν σε ένα δονητικό πεδίο φόβου. Κρατώντας χαμηλά το παγκόσμιο φάσμα συχνοτήτων εμποδίζοντας μας την πρόσβαση σε χώρους εσωτερικής ηρεμίας και ειρήνης.

Η στατική ενέργεια μπορεί να βλάψει τα συστήματά μας, προκαλώντας μπλοκαρίσματα. Περαιτέρω μείωση της δόνησης μας. Προσθέστε σε αυτό τις φυσαλίδες της αλήθειας και την διαρροή προς την επιφάνεια, την απληστία, τον ανταγωνισμό και την διαφθορά εκείνων στην κορυφή της πυραμίδας και το πώς μας περιποιούνται καταλλήλως από τη γέννησή μας. Οι σκληρές αλήθειες μπορούν να ταράξουν την πίστη κάποιων σε έναν καλύτερο κόσμο.

Η βρομιά πρέπει να βγει στο πλύσιμο. Χρειαζόμαστε ορθολογική πολιτική, συμπονετικές εταιρείες και ανύπαρκτο στρατό για να αναδημιουργήσουμε μια πιο ήρεμη κοινωνία. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό έργο, εντελώς συγκλονιστικό αν βλέπουμε 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους, σύνορα, όρια, διαιρέσεις και πόλεμο. Γι 'αυτό πάμε ξανά προς τα μέσα. Επαναφέρουμε την ισορροπία μας, κεντράρουμε το σύστημα μας, επαναπροσδιορίζουμε και όπως το κάνουμε αυτό θυμόμαστε ότι η αλλαγή προέρχεται από μέσα. Ένα βήμα και ένα άτομο τη φορά.Μαθαίνουμε σαν παιδιά ότι μπορούμε να κατέχουμε το δικό μας μυαλό, το σώμα μας, τη ζωή μας και τον κόσμο μας. Κάνοντας ένα μικρό βήμα κάθε φορά. Εκπνέουμε τον φόβο και εισπνέουμε την αγάπη. Προστατεύουμε τους εαυτούς μας με μάντρα, προσευχή και διαλογισμό. Επιδιώκουμε την καθοδήγηση από τον ανώτερο εαυτό μας μέσω της ηρεμίας και της αυτοπεποίθησης. Αυτός είναι ένας σπουδαίος, μεγαλοπρεπής και παράλληλα τρομακτικός χρόνος για να είναι κάποιος ζωντανός. Είμαστε εδώ στη γέννηση μιας νέας πραγματικότητας, ενός νέου πολιτισμού και ενός νέου κόσμου. Μπορούμε να βοηθήσουμε σε αυτή τη γέννηση ως συν-δημιουργοί μιας νέας γης, εκδηλώνοντας κάθε στιγμή μια ειρηνική, επικεντρωμένη, αγάπη γεμάτη ψυχή. Να είστε ήρεμοι, να είστε ασφαλείς, να είστε αγάπη όμορφοι άνθρωποι.

Μάντρα: Είμαι ασφαλής, είμαι ασφαλής, είμαι ασφαλής

Ζητώ από τον υψηλότερο μου εαυτό να ενεργοποιήσει την πυραμίδα του φωτός της αγάπης γύρω μου προστατεύοντάς εμένα - εμάς από όλες τις χαμηλότερες συχνότητες και κραδασμούς.

Μοιράζομαι την αγάπη, έχω αγάπη, είμαι αγάπη.

Ναμαστε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής