Η Ομάδα μας στο Facebook!

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017

Ενημέρωση ενέργειας - Αφαιρέθηκαν τα υπόγεια ερπετοειδή


Τέλος, ήταν καιρός, πολλά από τα ερπετοειδή (οι αρνητικοί) απομακρύνθηκαν δυναμικά από τον πλανήτη. Την περασμένη εβδομάδα περίπου έγιναν τεράστιες προσπάθειες για την εκκαθάριση των υπόγειων ερπετοειδή  που έχουν κρυφτεί εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται αυτό είναι πως μεγάλοι παλμοί της πηγαίας ενέργειας εξέρχονται από τον πυρήνα της Γαίας προς όλες τις κατευθύνσεις. Η ενέργεια ανεβαίνει σε μορφή κύματος μέχρι το διάστημα. Κάθε ενεργειακό κύμα πλήττει τους ερπετοειδής που κρύβονται κάτω από το έδαφος. Ως αποτέλεσμα, πρέπει να τρέξουν μακριά από τον παλμό επειδή δεν μπορούν να δεχτούν αυτόν τον τύπο ενέργειας. Πριν φτάσουν στην επιφάνεια, αντιμετωπίζονται. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για όλα αυτά που έρχονται και δεν θα δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα.

Η πλειοψηφία αυτών που φροντίζονται τώρα αλλά και την επόμενη εβδομάδα ή δύο εβδομάδες (μέχρι να έχουν φύγει όλοι) είναι τα φίδια. Υπάρχουν όλοι οι τύποι φιδιών κάτω από την επιφάνεια. Γιγαντιαία φίδια, μικρά φίδια, μορφές συνδυασμού ανθρωποειδούς φιδιού και διάφορα άλλα. Υπάρχουν ακόμη και μερικοί που δημιουργούν ψευδαισθήσεις. Υπήρξε επίσης πολύ καθαρισμός σε όλα τα αυγά που υπάρχουν εκεί κάτω. Μόλις καθαριστούν από τις τρύπες και τις σπηλιές, η Γαία τις γεμίζει ξανά με τον εαυτό της. Με αυτόν τον τρόπο αυτοί που απομακρύνονται, στη συνέχεια, προσπαθούν να επιστρέψουν και έτσι δεν έχουν μέρος να κρυφτούν. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, οι Άγγελοι και οι Λύραν βοηθούν για την απομάκρυνσή τους.

Αν έχετε περπατήσει τριγύρω νιώθοντας την ενέργεια του εδάφους που προέρχεται από τη Γαία πρόσφατα , θα πρέπει να έχετε παρατηρήσει μια διαφορά αισθανόμενοι την αλλαγή της ενέργειας. Αυτά τα φίδια είχαν τόσο χαμηλή δόνηση και υπήρχαν τόσα πολλά από αυτά, που επηρέαζαν σημαντικά την ενέργεια που ανερχόταν στην επιφάνεια της Γαίας. Θα το παρατηρήσετε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας ή δύο, όταν θα έχουν αφαιρεθεί όλοι.
Σε ένα άλλο ερπετοειδή σημείωμα, οι Anunnaki, που προέρχονται από πολλές πύλες σε όλο τον κόσμο, αντιμετωπίζονται επίσης άμεσα .

Τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες υπήρξαν αρκετές φορές που άνοιξαν πύλες σε όλη τη Γαία και μπήκαν επειδή προσπαθούσαν να φυγαδευτούν εδώ από τον μητρικό τους κόσμο Nibiru (που δεν πρόκειται να είναι τριγύρω για πολύ ακόμη) ή προσπαθώντας να επανακτήσουν τον έλεγχο του πλανήτη. Κάθε φορά που αντιμετωπίζονταν τους ξεφορτώνονταν όλο και ποιο γρήγορα οι δυνάμεις του φωτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής