Η Ομάδα μας στο Facebook!

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

7 Πράγματα που Μπορούν να Μπλοκάρουν τους Πνευματικούς Οδηγούς σας


Οι άγγελοί σας, τα πνευματικά ζώα και οι πνευματικοί οδηγοί  γενικά υποτίθεται ότι συνδέονται και επικοινωνούν μαζί σας, προσφέροντας καθοδήγηση για τη ζωή σας και ενεργώντας ως πηγή φωτός και ενθάρρυνσης.

 Εάν δεν το βιώνετε αυτό, ποιο είναι τελικά το πρόβλημα; Όπως αποδεικνύεται, είναι πιθανώς σε μεγάλο βαθμό εσείς ο ίδιος που στέκεστε με τον δικό σας τρόπο ως ένα μεγάλο εμπόδιο απέναντι τους. Όλα ξεκινούν από τη στάση σας ακόμα και στα πράγματα που τρώτε και μπορούν να επηρεάσουν τη σύνδεση αυτή.

Μην φοβάστε ποτέ, ωστόσο, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ανοίξετε ξανά τα κανάλια. Είστε το πρόβλημα και είστε και η λύση.

Εδώ είναι επτά κοινά προβλήματα που σχεδόν όλοι αντιμετωπίζουν. Φυσικά, υπάρχουν πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψετε στο ταξίδι σας, γι 'αυτό πάρτε τα ως αρχικό σημείο εξέτασης και ρίξτε μια καλή ματιά στην καρδιά και τον τρόπο ζωής σας:

ΑΠΕΙΡΙΑ

Είστε νέοι στο πνευματικό παιχνίδι εργασίας. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση! Ωστόσο, μπορεί να σας ταλαιπωρήσει λίγο εάν δεν ξέρετε τι κάνετε. Η καλύτερη πρακτική είναι να μην κάνουμε υπερβολές! 
Κρατήστε ανοιχτή την καρδιά και τον νου σας πρωτίστως και μάθετε να χαλαρώνετε το μυαλό σας, ίσως μέσα από ένα καθημερινό διαλογισμό, να κρατήσετε την υπομονή σας και να κρατήσετε τις προσδοκίες σας ρεαλιστικές.

Μπορείτε επίσης να εξασκείτε όλες τις αισθήσεις σας για να επεκτείνετε την συνείδησή σας. Και πάλι, μην είστε συνεχώς στην επιφυλακή, αλλά ανοίξτε τα κανάλια της δεκτικότητας σας.

ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Μπορείτε να προσελκύσετε ό, τι είναι γύρω σας. Είναι το σπίτι σας ένας μεγάλο σωρός ακαταστασίας με τυχαία αντικείμενα διάσπαρτα γύρο σας; Είναι το γραφείο σας ακόμη ορατό κάτω από αυτές τις στοίβες που ποιος-ξέρει τι τις σκεπάζει; Η κατάσταση των υποθέσεων σας μπορεί να αντικατοπτρίζει την καρδιά σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο διαχωρισμός χώρου είναι τόσο σημαντικός στο Feng Shui. Καθαρός χώρος, καθαρό πνεύμα!

Αυτό είναι το είδος του πνευματισμού και του περιβάλλοντος που προσελκύουν τους οδηγούς σας. Καταστήστε τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο προσιτά για αυτούς και δημιουργήστε την πιο ελκυστική, φιλόξενη ατμόσφαιρα και αφήστε τα να εργαστούν.

ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

Αναμένετε για ένα γιγαντιαίο σημάδι με οδηγίες για τη ζωή να πέσει από τον ουρανό και να σας χτυπήσει στο κεφάλι ... κυριολεκτικά; Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε και αντ 'αυτού να επικεντρωθείτε στο δεσμό σας με τους οδηγούς σας.

Ποτέ δεν ξέρεις πώς οι οδηγοί θα επικοινωνήσουν μαζί σας, και θέτοντας τις προσδοκίες σας ακόμη ποιο ψηλά, τις τοποθετείτε σε ένα κουτί και περιορίζετε τον εαυτό σας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Μερικές φορές περιμένετε ότι οι χειρονομίες θα είναι μεγάλες ; άλλες φορές θα είναι απλά συναισθήματα, ήρεμοι ψίθυροι στην καρδιά σας ή στα αυτιά σας, ή ένα φευγαλέο όραμα Μερικές φορές, αυτά τα σημάδια είναι πιο ισχυρά ακόμα και από ένα χτύπημα κεραυνού!

Βρείτε τα μικρά σημάδια, και τα μεγάλα ίσος έρθουν αλλά ίσος και όχι Δεν πειράζει! Μόλις συνδεθείτε με τους οδηγούς σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι τα σημάδια και το ταξίδι με τους οδηγούς είναι αυτό που έχει σημασία.

ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ

Εάν συνεχίζετε να αναρωτιέστε και να περιμένετε με αγωνία για μηνύματα από τους οδηγούς σας, η εσωτερική αναταραχή και το άγχος που δημιουργείτε μπορεί να προκαλέσουν ολική έλλειψη των πάντων! Επιπλέον, όταν βρίσκεστε σε αυτήν την κατάσταση και δεν έχετε πίστη στους οδηγούς σας, ζητάτε να έχετε τον δικό σας τρόπο και τα σας αποτελέσματά, πού είναι η ομορφιά σε αυτό;

Η οικοδόμηση της υπομονής σας δημιουργεί επίσης εμπιστοσύνη προς τους οδηγούς σας, ενισχύοντας έτσι το δεσμό σας ακόμα περισσότερο. Όταν αντιμετωπίζετε προκλήσεις να γνωρίζετε ότι οι οδηγοί σας λειτουργούν για το συμφέρον σας έχοντας πίστη στην καρδία και ότι είναι εκεί για εσάς πάντα την κατάλληλη στιγμή.

Όταν δεν τους ψάχνετε, όλα τα είδη των μεγάλων πραγμάτων μπορεί να συμβούν απροσδόκητα. Με ένα ισχυρότερο δεσμό με τον οδηγό σας, θα αρχίσετε να αναγνωρίζετε ότι οι συμπτώσεις που φαίνονται τόσο τυχαία τοποθετημένες είναι σκόπιμα μηνύματα και καθοδήγηση από τα πνεύματα που ενδιαφέρονται για εσάς.

ΔΡΑΜΑ

Το χάος ορισμένων σχέσεων και κάποιων καταστάσεων μπορεί  να είναι η ο μεγαλύτερος δυνατός περισπασμός. Όταν βρίσκεστε συνεχώς ανάμεσα σε αντιπαραθέσεις με μια γνωριμία ή προσπαθείτε να τους κάνετε όλους ευχαριστημένους, στο τέλος συνειδητοποιείτε ότι καταλήγετε ο μόνος μη ευχαριστημένος. Είστε αναστατωμένοι, πιθανότατα κλειστοί και ασυγκίνητοι. Αυτό μπορεί να δυσκολέψει τη σύνδεση με τους πνευματικούς σας οδηγούς.

Ζητήστε από τους οδηγούς σας να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε την καρδιά σας. Απαλλαγείτε από την αρνητικότητα και το φόβο και αντικαταστήστε τα με ειρηνική ενέργεια αγάπης και θετικότητας. Ζητήστε επίσης από τους οδηγούς σας να σας βοηθήσουν να επισημάνετε οποιεσδήποτε σχέσεις που μπορεί να έχετε ξεπεράσει, εκείνες που σας επιβραδύνουν μόνο και βλάπτουν περισσότερο απ 'ό, τι σας βοηθούν. Είναι εντάξει να κόψετε τις σχέσεις που σας απομακρύνουν από την πολύτιμη συναισθηματική και πνευματική ενέργεια.

Ενώ είναι σημαντικό να προσπαθείτε να αγαπάτε τους πάντες γύρω σας ανεξάρτητα από το τι, είναι η επιλογή σας . Όσο πιο αρνητική ενέργεια συλλέγετε γύρω από εσάς, συμπεριλαμβανομένου τους φίλους σας, τόσο πιο δύσκολο θα είναι οι οδηγοί σας να συνδεθούν με εσάς.

ΤΡΟΦΗ

Οι άνθρωποι είναι συστάδες ενεργειακών κυμάτων και κινούνται όλο και γρηγορότερα όλη την ώρα. Ως άνθρωπος συμφωνήσατε να θεωρήσετε τον εαυτό σας ως σταθερές μορφές μέσω της συναινετικής πραγματικότητας. Ό, τι κάνετε και σκέφτεστε, ό, τι τρώτε και πίνετε, στην πραγματικότητα, ό, τι βάζετε μέσα και γύρω από το σώμα σας, προκαλεί τη συνολική δόνηση ολόκληρης της οντότητας σας. Εξάλλου, είμαστε ενέργεια, και η τροφή είναι ενέργεια για μας, επηρεάζοντας την ενέργειά μας συνολικά.

Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να δώσετε προσοχή στις δονήσεις των τροφίμων που τρώτε. Όταν τρώτε τρόφιμα που έχουν υψηλή και ταχεία δόνηση, είστε σε θέση να κρατήσετε μια ισχυρή, υγιή, πλούσια και χαρούμενη κατάσταση. Όταν, από την άλλη πλευρά, τρώτε τρόφιμα με βραδύτερη, χαμηλότερη συχνότητα, μειώνετε τις δονήσεις σας και αναρωτιέστε γιατί δεν αισθάνεστε τόσο καλά εκείνη την ημέρα.

Κάθε ένας από εμάς έχει δονητή υπογραφή, κάθε τροφή που καταναλώνετε συνεισφέρει σε αυτή τη δόνηση. Εδώ είναι μερικά από τα τρόφιμα για χαμηλότερες δονήσεις που πρέπει να αποφύγετε, όχι μόνο για τη διατροφή αλλά και για τις τοξίνες:

• Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα (ΓΤΟ) και συμβατικά τρόφιμα που έχουν υποστεί επεξεργασία με χημικά και φυτοφάρμακα
• Λευκό ρύζι και αλεύρια
• Ζάχαρη, γλυκαντικά (τεχνητά κλπ.)
• Καφές
• Σόδες
• Αλκοόλ
• Κρέας, ψάρι και πουλερικά
• Μεταποιημένα, συσκευασμένα, κονσερβοποιημένα και γρήγορα τρόφιμα
• Ανθυγιεινά έλαια, όπως καρόλα, βαμβακέλαιο, μαργαρίνη και φυτικά έλαια
• Κατεψυγμένα φαγητά
• Παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, γιαούρτι και τυρί
• Μαγειρεμένα τρόφιμα, ψητά τηγανητά τρόφιμα και τρόφιμα με μικροκύματα


ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ

Το εγώ μας μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθια όλων.  Όταν αναλύετε τα πάντα, μπορεί να σπάσετε τη σύνδεση με τους οδηγούς σας. Μερικές από τις πιο γλύκες στιγμές έρχονται όταν έχετε ξαφνική σαφήνεια και διορατικότητα που δεν είχατε ξανανιώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής