Η Ομάδα μας στο Facebook!

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017

Η αποκάλυψη ενός Archon


Έχουμε ένα θηρευτή που προήλθε από τα βάθη του Κόσμου και ανέλαβε τον κανόνα της ζωής μας. Τα ανθρώπινα όντα είναι οι φυλακισμένοι. Το αρπαχτικό είναι ο άρχοντας και ο πλοίαρχος μας. Μας έχει καταστήσει υπάκουους και αβοήθητους. Αν θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε, καταστέλλει τη διαμαρτυρία μας.

Αν θέλουμε να δράσουμε ανεξάρτητα, απαιτεί να μην το πράξουμε ...Οι μάγοι πιστεύουν ότι οι θηρευτές μας έδωσαν τα συστήματα πεποιθήσεων, τις ιδέες μας για το καλό και το κακό, τα κοινωνικά μας κίνητρα, είναι αυτοί που δημιουργούν τις ελπίδες και τις προσδοκίες μας και τα όνειρα για επιτυχία ή αποτυχία. Μας έχουν δώσει λαχτάρα, απληστία και δειλία. Είναι τα αρπακτικά ζώα που μας κάνουν εφησυχασμένους, συνηθισμένους και εγωιστικούς. "Carlos Castaneda.

Υπάρχουν πολλές απεικονίσεις στον «φυσικό» κόσμο που δείχνουν πώς παράσιτα χακαρουν το πρόγραμμα των ανθρώπων που τους φιλοξενούν και το αντικαθιστούν με το δικό τους μηχανισμό επιβίωσης. Πάρτε την περίπτωση του σκουληκιού Dicrocoelium dendriticum που είναι γνωστότερο ως ο σκόρος του ήπατος . Για να φτάσετε στο ήπαρ των ζώων που βόσκουν μολύνει πρώτα ένα σαλιγκάρι. Χιλιάδες παρασιτικές προνύμφες είναι συσκευασμένες σε σφαίρες λάσπης που εκκρίνονται και μαζί έρχεται ένα μυρμήγκι και αλαζονικά καταπίνει μεγάλες ποσότητες.

Μόλις το παράσιτο εισέλθει στο μυρμήγκι, αρχίζει η πειρατεία της συνείδησής του. Το σχέδιο του μυρμηγκιού εξουδετερώνεται από το μυαλό του παρασίτου και εναντίον όλων των φυσικών ενστίκτων του, το μυρμήγκι ζόμπι σέρνετε μέχρι την κορυφή ενός χόρτου και εκεί περιμένει να φαγωθεί από μια αγελάδα ή ένα πρόβατο. Το παράσιτο έχει δώσει στο μυρμήγκι το δικό του μυαλό!

Ο πονηρός Καθρευτης

Στην Ενεργό Πλευρά του Άπειρου του Castaneda, ο Don Juan λέει στον Carlos ότι το θέμα των θεμάτων στη μαγεία είναι η εξολόθρευση μας από μια εξωγήινη νοημοσύνη: ενός θηρευτή που μας έδωσε το μυαλό του.
Όλα είναι ένας καθρέφτης και αν ένα παράσιτο μπορεί να καταλάβει τη συνείδηση ενός μυρμηγκιού, αράχνης, κάμπιας ή ψαριού και να το αντικαταστήσει με τον δικό του εγωιστικό μηχανισμό επιβίωσης, τότε γιατί να μην μπορεί να συμβεί και σε έναν άνθρωπο;

Το παράσιτο του εγκεφάλου

Ο Archon είναι ένα εγκεφαλικό παράσιτο που έχει κάνει πειρατεία πάνω στην θειότητα μας. Έχει όμηρο την συνείδησή μας και διαιρεί τα πνευματικά σχέδια μας για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της δυαδικότητας και την ξεχωριστή πραγματικότητα που ονομάζεται τρίτη διάσταση. Δημιούργησε έναν απατηλό, τεχνητό κόσμο που τροφοδοτείται από την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια του αποσυνδεδεμένου DNA μας.

Το Loosh Rote και το ανθρώπινο αγρόκτημα

Το Loosh Rote είναι ο όρος που συνθέτει ο μεγάλος πρωτοπόρος των αστρικών ταξιδιών και των εμπειριών του σώματος, Robert Monroe. Οι OBE του τον οδήγησαν στην κατανόηση ότι ο Γήινος κόσμος είναι ένα αγρόκτημα που έχει συσταθεί με μοναδικό σκοπό τη συγκομιδή της ενέργειας του φόβου και της ταλαιπωρίας των ζωντανών πλασμάτων. Το παράσιτο λειτουργεί μέσο της διαίρεσης και απορροφά τη συναισθηματική ενέργεια που προκαλείται από τη συνεχή σύγκρουση, Το παιχνίδι του ; «εμείς εναντίον του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής