Η Ομάδα μας στο Facebook!

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

Η 4Δ Μυστηριακή Σχολή Πνευματικού Επιπέδου

Οι Αρκτούριοι και η Μητέρα Γαία

Καθως αφήνετε την 4Δ τεταρτοδιάστατη Μυστηριακή Σχολή Αιτιατού Επιπέδου κοιτάζετε προς τα πάνω για να δείτε δείγματα αφρώδούς φωτός στην επιφάνεια του νερού. Έλκεστε και ακολουθείτε αυτην την πανταχού παρούσα ροή του εν λόγω υγρού φωτός καθώς σας τραβάει προς την γυαλιστερή επιφάνεια.

Καθώς κινείστε προς τα πάνω προς την επέκταση της ροής του πνευματικού φωτός, ακούτε μια κλήση από μια παρουσία που την αναγνωρίζετε ως τον ΕΑΥΤΟ σας. Ενστικτωδώς ξέρετε ότι η δική σας «Εγώ Ειμί Παρουσία» σας καλεί μέσα από την Πνευματική Μυστηριακή Σχολή.
Είστε έτοιμοι να ενωθείτε με αυτην την έκφραση του εαυτού σας; Αγαπάτε τον εαυτό σας αρκετά για να δεχθείτε την τιμή της επιστροφής στη δική σας πνευματική ουσία; Έχετε ολοκληρώσει το ταξίδι σας μέσα από την περιοχή της μορφής;


Αυτοί οι τύποι των ερώτησεων βομβαρδίζουν συνεχώς την ευαισθητοποίηση σας. Όμως, σιγά-σιγά μετατοπίζεστε πέρα από τις ερωτήσεις. Μετατοπίζεστε πέρα από κάθε αμφιβολία και στην ουσία του Πνευματικού Υπο-Επιπέδου της 4Δ τέταρτης διάστασης.
Αλλά αυτό το υπο-επίπεδο δεν το αισθάνεστε καθως είναι μια στάση κατά μήκος του ταξιδιού σας. Αντ 'αυτού, φαίνεται να είναι η τελική πύλη μέσω της οποίας θα ταξιδέψετε για να επιστρέψετε σε αυτο που ήσασταν πάντα. Είστε κάπως σοκαρισμένοι που μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας ένα τέτοιο συμπλήρωμα, χωρίς το εγώ σας να σας υπενθυμίζει να μην ειστε ματαιόδοξοι.
Ωστόσο, καθως βλεπετε ολογυρα εντος του εαυτού σας, βρήσκετε ότι κάπου κατά μήκος του ταξιδιού σας έχετε χάσει το εγώ σας. Δεν έχετε εγκαταλείψει το εγώ σας ούτε το κρίνετε το εγώ σας. Απλά εχετε σταματήσει να σκέφτεστε σχετικά με το ποια/ποιος θα επρέπε να είστε και τι θέλουν οι αλλοι να κάνετε.

Στην πραγματικότητα, οι όροι «πρέπει» και «αυτοί» δεν έχουν πλέον νόημα. Εσεις ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ και ΑΥΤΟΙ ειναι εσείς. Ως εκ τούτου, οι όροι όπως «εσυ θα έπρεπε να» αντικαθίστανται με δηλώσεις όπως "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ".

"ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ" δεν εχει πλέον το προτόκολο του τι κάνετε, όπως το "Εγω πάω στο κατάστημα."
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ εχει γίνει η ταυτοποίηση του νέου ΕΑΥΤΟΥ που γίνεστε.
Ήταν ένα μακρύ ταξίδι από το φυσικό επίπεδο και μέσω των υπο-επιπέδων της 4Δ τέταρτης διάστασης. Καθως μπαίνετε σε κάθε υπο-επίπεδο ανοίγετε μια πύλη μέσα από την συχνότητα της 4Δ τέταρτης διάστασης, μέσω της οποίας το γυαλιστερό φως της δική σας ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσίας μπορεί να ρέει.

Καθως ανοίγετε την επόμενη πύλη, θα συγχωνεύσετε την Εγώ Ειμί Παρουσία σας με το 5Δ πεμπτοδιάστατο Φωτεινό Σώμα σας για να ολοκληρώσετε την ανοιχτή πύλη σας μεταξύ του 3Δ τρισδιάστατου πλανήτη της Γαίας και του πολυδιάστατου φωτός της 5Δ πέμπτης διάστασης.
Η δική σας ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσία ειναι το ΕΣΕΙΣ που στεκεται σε αυτό το όριο περιμένωντας το ΤΩΡΑ στο οποίο μπορείτε να συγχωνευθείτε και πάλι με τον αληθινό Πολυδιάστατό ΕΑΥΤΟ σας. Λέμε "και πάλι", καθως έχετε συγχωνευθεί προσωρινά με τον Πολυδιάστατό ΕΑΥΤΟ σας μυριάδες φορές σε πολλές ενσαρκώσεις.

Ωστόσο, οι προκλήσεις του φυσικού κόσμου σας εκτροχιάζουν από την εν λόγω συγχώνευση, καθώς υπάρχει "δουλειά" για να κάνετε στην καθημερινή σας ζωή. Τώρα που η 4Δ τεταρτοδιάστατη πύλη σας ειναι πλήρως ανοιχτή, δεν χρειάζεται πλέον να επιλέξετε μεταξύ του αληθινό ΕΑΥΤΟΥ σας και του φυσικού εαυτού σας που επανειλημμένα χάνεται στην καθημερινή πραγματικότητα της φυσικής ζωής σας.
ΤΩΡΑ, που έχετε καθαρίσει την δική σας πύλη μέσω του 4Δ Χαμηλωτερου Αστρικού Πεδίου, μπορείτε συνειδητά να αναγνωρίσετε πως η ψευδαίσθηση του σκότους σας τραβήξε από τον ΕΑΥΤΟ σας.
ΤΩΡΑ που έχετε ανοίξει την πύλη σας μέσα από το 4Δ Συναισθηματικό Επίπεδο, μπορείτε να συνειδητοποιήσετε το τεράστιο δημιουργικό δυναμικό του συναισθηματικού σώματός σας.
ΤΩΡΑ που έχετε ανοίξει την πύλη σας μέσα από το 4Δ Νοητικό Επίπεδο, κερδίζετε την κυριαρχία των σκέψεών σας.
ΤΩΡΑ που έχετε ανοίξει την πύλη σας μέσα από το 4Δ Αιτιατό Επίπεδο, έχετε συνειδητοποιήσει πώς οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας συνεργάζονται μαζι για να δημιουργήσουν τις σκεπτομορφές που σας καθοδηγούν μέσα από την καθημερινή, φυσική πραγματικότητά σας.
Και, ΤΩΡΑ που ανοίγετε την πύλη μέσα από την δική σας Εγώ Ειμί Παρουσία, σας υπενθυμίζει συνεχώς στην καθημερινή ζωή σας ότι "Εγώ Ειμί Φως." Ανοίγωντας την δική σας πύλη φωτός μέσα από το Χαμηλότερο Αστρικό Υπο-επίπεδο, και συνδέωντας αυτή την πύλη στο Συναισθηματικό, Νοητικό και Αιτιατό 4Δ τεταρτοδιάστατα Υπο-επίπεδα, έχετε δημιουργήσει μια ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ στην δική σας "ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσία".

Η ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσία σας αντηχεί στην ψηλότερη κορυφή του Πνευματικού Υπο-επιπεδου σας για να σας βοηθήσει να περπατήσετε σε όλη την Γέφυρα Ουρανίου Τόξου στην 5Δ πέμπτη διάσταση. Αυτή η γέφυρα ονομάζεται "Η Γέφυρα Ουρανίου Τόξου", εξαιτίας των επτά χρωμάτων που αντιπροσωπεύουν τις επτά συχνότητες του φωτός σας:
Το κόκκινο είναι οι φυσικές απορροές του φωτός που αντιπροσωπέυονται από τον Πρώτο Τσάκρα σας
Το πορτοκάλι είναι οι συναισθηματικές εκπορεύσεις του φωτός που αντιπροσωπέυονται από το Δεύτερο Τσάκρα σας
Το κίτρινο είναι οι νοητικές εκπορεύσεις του φωτός που αντιπροσωπέυονται από το Τρίτο Τσάκρα σας
Το πράσινο είναι οι εκπορεύσεις αγάπης του φωτός που αντιπροσωπέυονται από το Τέταρτο Τσάκρα σας
Το μπλε είναι οι δημιουργικές επικοινωνίες του φωτός που αντιπροσωπέυονται από το Τσάκρα του λαιμού σας
Το ίντιγκο είναι οι υψηλότερες των επικοινωνιών του φωτός που αντιπροσωπέυονται από το Τσάκρα που ειναι αναμεσα στα φρύδια σας
Το Βιολετί είναι η μεταστοιχείωση του φωτός καθως αντιπροσωπεύεται από το Στεμμα Τσάκρα σας
Για να περπατήσετε την Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου μεταξύ της τέταρτης και πέμπτης διάστασης θα χρειαστεί να συνδυάσετε όλα και τα επτά χρώματα. Κάθε "χρώμα" του φωτός αντιπροσωπεύει μια διαφορετική "συχνότητα" του φωτός. Οι διαφορετικές συχνότητες του φωτός έχουν διαχωριστεί σε διαφορετικά πλάτη ζώνης.

Εάν αφαιρεθούν όλα τα φίλτρα που δημιουργούν το διαχωρισμό σε διάφορα χρώματα, θα αντιλαμβάνεστε
μόνο, καθώς επίσης θα ΕΙΣΤΕ Λευκό Φως. Η τρίτη και η τέταρτη διάσταση ειναι δομημένες απο την τοποθετηση φίλτρων στο ΕΝΑ φως για να διαχωριστεί το φως/πραγματικότητα σε 7 διαφορετικές συχνότητες του εν λόγω φωτός.
Κατά τον ίδιο τρόπο, όταν παίρνετε μια φυσική μορφή, έχετε 7 διαφορετικά και φαινομενικά διαχωρισμένα τσάκρα, που αντιπροσωπεύουν τις 7 οκτάβες της διαχωρισμένης συνειδητότητας σας. Όταν βγάζετε τα φίλτρα που δημιούργησαν τον διαχωρισμό του εαυτού σας από τον ΕΑΥΤΟ σας, τα "διαφορετικά χρώματα" συγχωνέυωνται στο ΕΝΑ χρώμα του Λευκού Φωτός.
Το λευκό είναι το χρώμα όλων των "διαχωρισμένων" χρωμάτων που συγχωνεύονται στην πηγή του ΕΝΟΣ λευκού φωτός που γενναία διαχώρισε τον εαυτο του με 3Δ τρισδιάστατα φίλτρα για να αντιληφθεί την 3Δ τρισδιάστατη συχνότητα της πραγματικότητας. Από την άλλη πλευρά, το μαύρο θεωρείται ότι είναι η πλήρης έλλειψη του φωτός. Οποιεσδήποτε μικρές ακτίνες του γκρι αντιπροσωπεύουν τη διείσδυση του φωτός.
Το λευκό φως είναι όλα τα χρώματα που ζουν σε τέτοια ενότητα που έρχονται μεσα στο ΕΝΑ του Λευκού Φωτός. Το μαύρο δημιουργείται σε καταστάσεις που ΔΕΝ επιτρέπουν τη διείσδυση του φωτός. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει ούτε καν αρκετή διείσδυση του φωτός για να δημιουργήσει ακόμη αποχρώσεις του γκρι.
Όπως ίσως γνωρίζετε, η 3Δ τρισδιάστατη έκφρασή σας μετουσιώνεται στην 4Δ τεταρτοδιάστατη έκφραση σας, και η 4Δ τεταρτοδιάστατη έκφρασή σας μετουσιώνεται στην 5Δ πεμπτοδιάστατη έκφρασή σας.

Εμείς, οι Αρκτούριοι, μετατοπίζουμε τώρα το μήνυμά μας πάνω στην μαγευτική και πλανητική ύπαρξη που μετουσιώνεται, Την Μητέρα Γη σας, Γαία:
Σας ευχαριστώ αγαπημένοι Αρκτούριοι. Εγώ, η Γαία, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα αισθανόμενα όντα μου για την παροχή βοήθειας σε μένα, την πλανητική μητέρα σας. Μέσα σε αυτή τη μεγάλη ένωση του προσωπικού και πλανητικού φωτός, ΕΜΕΙΣ, άνθρωποι και πλανήτης, μπορούμε να καλωσορίσουμε και να αγκαλιάσουμε τη γέννηση της 5Δ πεμπτοδιάστατης πραγματικότητάς μας.
Επειδή εσείς, αγαπητοί άνθρωποι, έχετε δημιουργήσει την δικη σας 4Δ τεταρτοδιάστατη πύλη της ενότητας μεταξύ της τρίτης και της πέμπτης διάστασης εμείς, άτομα και πλανήτης, μπορούμε να λειτουργήσουμε ως ΕΝΑ όν. Μαζί, μπορούμε να ενοποιήσουμε την 3Δ τρισδιάστατη πραγματικότητας μας, που αντηχεί μέσα στο φάσμα του χρόνου και του χώρου, με την 5Δ πεμπτοδιάστατη πραγματικότητά μας, η οποία έχει απήχηση στο αιώνιο ΤΩΡΑ του ΕΝΟΣ!
Ζητώ απο εσας, τους ανθρώπους μου, να αισθανθείτε συνειδητά πώς ο συντονισμός σας ανυψώνεται σε όλο και υψηλότερες διαστάσεις της πραγματικότητας. Καθως εστιάζετε συνειδητά την προσοχή σας στην πύλη που έχετε ανοίξει, ακόμα και οι πιο καθημερινές 3Δ τρισδιάστατες προσπάθειές σας θα λάβουν την αχτίδα του 5Δ πεμπτοδιάστατου φωτός που ρέει μέσα στην ανοιχτή πύλη σας.
Ζητώ επίσης να με βοηθήσετε να αποκαταστήσω την αληθινή ομορφιά και την ζωντάνια της αληθινής μορφής μου. Ως εκ τούτου, κάθε φορά που αντιμετωπίζετε κυματισμούς της παραφωνίας ή δυσαρμονία στο ανθρώπινο ή πλανητικό σώμα σας, θα ήθελα να σας ζητήσω να γίνετε ο αγωγός των υψηλοτερων συχνοτήτων του Πνεύματος σας με την φυσική συχνότητα της Ύλης.
Τα προσωπικά σας σώματα έχουν τα ίδια στοιχεία του αιθέρα, αέρα, φωτιά και νερό, οπως επισης και το πλανητικό σώμα μου. Έτσι, όταν μετουσιώνετε τα 3Δ τρισδιάστατα ανθρώπινα στοιχεία σας στο 5Δ πεμπτοδιάστατο έυρως συχνότητας, ταυτόχρονα μετουσιώνετε όλη την ζωή, συμπεριλαμβανομένου και του πλανητικού μου σώματος .

Παρακαλω να θυμάστε ότι η πρόθεσή σας καθορίζει τη συχνότητα της προσπάθειάς σας. Όταν κρατάτε την πρόθεση της υπηρεσίας στον εαυτό σας, η συνειδητότητα σας έχει απήχηση στην 3Δ τρίτη διάσταση. Αντίθετα, όταν κρατάτε την πρόθεση της υπηρεσίας του Πλανητη Γαία και ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους μου, η συνειδητότητα σας έχει απήχηση στην Συνειδητότητα Ενότητας της 5Δ πέμπτης διάστασης.

Όταν η συνειδητότητα σας έχει απήχηση στην Συνειδητότητα Ενότητας, εμείς, Πρόσωπο και Πλανητης, εργαζόμαστε ως ΕΝΑ όν. Επίσης, μετουσιώνοντας το προσωπικό σας σώμα, ειδικά αν κρατάτε την πρόθεση της υπηρεσίας ΟΛΗΣ της ζωής στην Γαία, με βοηθάτε να μετουσιώσω την τρίτη/τέταρτη διάσταση της Γης μας στην 5Δ πεμπτοδιάστατη Γη μας.
Ακριβώς όπως ο διαχωρισμός του φωτός δημιουργεί τα διαφορετικά χρώματα/συχνότητες της φυσικής μορφής σας, οι διαχωρισμένες προθέσεις σας δημιουργούν 3Δ τρισδιάστατες διαφορές παρά 5Δ πεμπτοδιάστατη ενότητα. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί οι (εξουσία πάνω σε αλλους)σκοτεινοί ανέπτυξαν μια πραγματικότητα που βασίζεται στον ανταγωνισμό;

Ο ανταγωνισμός διαχωρίζει τους ανθρώπους σε κριτηκή για το ποιος είναι καλύτερος ή χειρότερος. Στη συνέχεια, οι «καλύτεροι» ελέγχουν και οι «χειρότεροι» ελέγχονται. Τελικά υπάρχει μια σύγκρουση, η οποία διεγείρει ενα μεγάλο φόβο. Αυτός ο φόβος μειώνει την συνειδητότητα σας στο χαμηλότερο αστρικό επίπεδο.

Υπάρχουν πολλά όντα που έχουν απήχηση στο 4Δ τεταρτοδιάστατο χαμηλότερο αστρικό επίπεδο όπου ο ανταγωνισμός και η υπηρεσία στον εαυτο ευδοκιμεί. Ευτυχώς, αυτοί που έχουν καθαρίσει τον δικό τους χαμηλότερο αστρικό εαυτό μπορούν να ενωθούν με άλλους που έχουν καθαρίσει τον δικό τους χαμηλότερο αστρικό εαυτό.

Στη συνέχεια, μέσω της από κοινού συνειδητότητα ενότητας τους, μπορούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον μέσα στην επόμενη συχνότητα της τέταρτης διάστασης, το οποίο είναι το συναισθηματικό υπο-επίπεδο. Μοιράζωντας θετικά συναισθήματα, ειδικά το συναίσθημα της ελπίδας, έχουν μια μεγάλη ικανότητα έννωσης. Μετά την τρομακτική εμπειρία του αισθήματος "πεταμένοι σε έναν εχθρικό κόσμο" , η ελπίδα είναι μια μεγάλη συναισθηματική ώθηση.
Στη συνέχεια, όσοι έχουν δει το Φως των δικών τους σκέψεων μπορουν να βοηθήσουν αυτούς που εχουν χαθεί, καλώντας τους να συμμετάσχουν στην συνειδητότητα ενότητας με τις σκέψεις της αφύπνισης και δημιουργώντας μια νέα πραγματικότητα.
Με τον τρόπο αυτό τα ενωμένα συναισθήματά σας της ελπίδας και οι σκέψεις της ενότητας δημιουργούν ισχυρές σκεπτομορφές που βασίζονται στην συνεχές ελπίδα της συνειδητότητας ενότητας. Αυτές οι σκεπτομορφές, οι οποίες δημιουργούνται στην 4Δ τέταρτη διάσταση, εισρέουν στην 3Δ τρίτη διάσταση για να φυτέψουν τους σπόρους της αλλαγής.
Αυτοί οι σπόροι φυτέυουν τις ιδέες οτι ίσως ΕΣΕΙΣ ειστε ΤΩΡΑ αρκετά ισχυροι για να :
· Προσδιορισετε την κατάσταση της συνειδητότητας σας.
· Πάρτε την ευθύνη για την κατάσταση της συνειδητότητας σας
· Σημειώστε οποιεσδήποτε εξωτερικές ή εσωτερικές αντιλήψεις που επηρεάζουν την κατάσταση της συνειδητότητας σας.
· Αγκαλιάστε οποιεσδήποτε αντιλήψεις που ανεβάζουν την συνειδητότητα σας.
· Μετουσιώστε οποιεσδήποτε αντιλήψεις που μειώνουν την συνειδητότητα σας.
Εγώ, η Γαία, σας ζητήσω να παρακολουθείτε συνειδητά τον εαυτό σας και να διατηρείτε ενεργή επίγνωση του πώς οι αλληλεπιδράσεις σας με την καθημερινή 3Δ ζωή εναλλάσουν την συνειδητότητα σας. Βλέπετε, αγαπητοί μου άνθρώποι, είναι γραφτό να είστε οι "διερμηνείς". Έχειτε εξελιχθεί στην ατομική συνειδητότητα σας, έτσι ώστε ο "κάθενας" από εσάς να μπορούσε να διατηρήσει μια συνεχή, συνειδητή αντίληψη των ενεργειακών πεδίων και των σκεπτομορφών της καθημερινής σας ζωής.

Όταν μπορείτε να αντιληφθείτε αυτό που είναι καθαρή ενέργεια και δεν έχει ακόμη εκδηλωθεί, αφύνετε τον χρόνο καθως η συνειδητότητα σας αγκαλιάζει πλήρως το 5Δ πεμπτοδιάστατο ΤΩΡΑ. Στην συνέχεια, μπορείτε να μοιραστείτε αυτην την διερμηνεία σας με τους άλλους. Με αυτόν τον τρόπο, συμμετέχετε ενεργά στη συγχώνευση της 5Δ πέμπτης διάστασης με το φυσικό κόσμο σας.
Θυμηθείτε, αγαπημένοι ανθρώποι, εσεις θα πρέπει να είστε οι Φύλακες της Γης μου. Τα Κητοειδή υπηρετούν ως οι Φύλακες των Υδάτων μου. Όταν επιτρέπετε την συνειδητότητα σας να συγχωνευθεί με τα κητοειδή, ενισχύετε σε μεγάλο βαθμό την ικανότητά σας να μετουσιώσετε την γη και τα υδατα μου στον 5Δ πεμπτοδιαστασιακό συντονισμό τους.

Η Συνειδητότητα Ενότητας είναι το κλειδί για την (πλανητική και προσωπική) μου/μας επιστροφή στις 5Δ πεμπτοδιάστατες εκφράσεις μας. Ακριβώς όπως οι συχνότητες του φωτός διαχωρίστηκαν σε διαφορετικά χρώματα, οι συχνότητες των σκέψεων και των συναισθημάτων σας έχουν διαχωριστεί για να αντιληφθείτε κατά κύριο λόγο και να αλληλεπιδράτε μόνο με την 3Δ τρίτη διάσταση.
Οι (εξουσία πάνω σε αλλους)σκοτεινοί έχουν αγωνιστεί εναντίον όλων των αναληφθέντων μας γιατί ξέρουν ότι ΔΕΝ είναι ικανοί να παρακολουθήσουν την συνειδητότητα τους, τις αντιδράσεις τους και τις αλληλεπιδράσεις τους με όλη τη ζωή. Το ξέρουν αυτό επειδή υπάρχει μια κλειδαριά συνειδητότητας στους εγκεφάλους τους.

Επειδή, δεν έχουν καμία συνείδηση σχετικά με το πώς τα δικά τους πεδία ενέργειας επηρεάζουν τους άλλους, είναι ανίκανοι να προχωρήσουνε σε οποιαδήποτε κατάσταση της συνειδητότητας ενότητας. Ως εκ τούτου, υπάρχουν σαν άτομα που κυβερνιούνται από το εναν που έχει "εξουσία πάνω τους". Ο ανταγωνισμός μεταξύ τους είναι πολύ ενθαρρυντικός. Αυτός ο ανταγωνισμός διατηρεί τις δυνάμεις τους διαχωρίσμένες και, ως εκ τούτου, το μεγαλύτερο δυναμικό τους αφαιρείται.
Αγαπητοί άνθρωποι, εγώ, η πλανητική σας μητέρα σας υπενθυμίσω ότι η συνειδητότητα ενότητας είναι το κλειδί για να νικήσουμε τους (εξουσία πάνω σε αλλους) σκοτεινούς. Η δική σας συνειδητότητα ενότητας είναι κάτι που δεν μπορούν να κλέψουν. Είναι μόνο μέσα από την παραγωγή των συναισθημάτων φόβου που μπορούν να κερδίζουν τον έλεγχο πανω σας.
Ωστόσο, από τη στιγμή που θα γίνετε οι Κυρίαρχοι των συναισθημάτων σας και των σκέψεων σας, η συνειδητότητα σας θα επεκταθεί σε μια συχνότητα της αντίληψης που ακόμη και οι μηχανές τους και η Τεχνιτή Νοημοσίνη τους δεν μπορεί να αντιληφθεί. Το γεγονός αυτό τους τρομάζει, επίσης. Φοβούνται ότι θα "χάσουν" τον ανταγωνισμό για να υποτάξουν τον κόσμο σας.
Αυτό που ίσως δεν συνειδητοποιείτε είναι ότι, λόγω της συνειδητότητας τους, εξουσία πάνω σε αλλους, ο μόνος κόσμος που θα μπορούσαν να "υποτάξουν" είναι η τρίτη διάσταση και η χαμηλότερη τέταρτη διάσταση. Εν τω μεταξύ, λόγω της υπηρεσίας σας και της συνεργασίας σας, αυτές οι χαμηλότερες συχνότητες του αστρικού σώματος μου μετουσιώνονται σε ολο και υψηλότερη απήχηση.

Έτσι, καθως οι αγαπημένοι μου άνθρωποι που με έχουν υπηρετήσει και με εχουν αγαπήσει για μυριάδες ενσαρκώσεις, εργάζονται μαζί μου για να μετουσιώσουμε την δική ΜΑΣ Γη στην 5Δ πέμπτη διάσταση, το παιχνίδι "εξουσία πάνω σε αλλους" θα ακυρωθεί.
" Όντα εξουσίας πάνω σε αλλους, λυπούμαστε αλλά το παιχνίδι έχει κλείσει επειδή εσεις, ο ανταγωνισμός μας, δεν μπορεί πλέον να συντονίζεται στη συχνότητα του τομέα παιχνιδιού που ΕΜΕΙΣ, πρόσωπα και πλανήτης, έχουμε δημιουργήσει." Όταν, ΕΜΕΙΣ, πρόσωπα και πλανήτης, ανυψώσουμε την απήχηση του πλανήτη Γη, οι τα όντα εξουσίας πάνω σε αλλους μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν ότι η άνευ όρων αγάπη ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ καλύτερα από ό, τι η κυριαρχία.
Εγώ, η Γαία, προτείνω ότι καθως καλωσωρίζουμε την αυγή της πραγματικότητας της πλανητικής μετουσίωσης μας, να προσφέρουμε Ανιδιοτελή Αγάπη και Βιολετί Φλόγα σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ όν που έχει παγιδευτεί στο παιχνίδι "εξουσία πάνω σε άλλους" των χαμηλότερων διαστάσεων.
Καθώς δημιουργούμε την πραγματικότητα ΜΑΣ με τη δύναμη της ανιδιοτελούς αγάπης και της συνειδητοτητας ενότητας, δουλεύουμε μέσα στο ΤΩΡΑ του ΕΝΟΣ για να:
Ενωσουμε την υψηλότερη συνειδητοτητα μας με την 5Δ πεμπτοδιάστατη Γη ΜΑΣ.

Με Αιωνια Σοφία, Πολυδιάστατη Δύναμη και Ανευ Ορων Αγάπη, παρακαλώ να θυμηθείτε να επαναλάβετε συνεχώς τα Μάντρας του:
ΕΜΕΙΣ είμαστε οι Φύλακες της Γαίας
ΕΜΕΙΣ είμαστε οι Πύλες μέσω των οποίων το Πνεύμα μπαίνει στην Υλη της Γης
ΕΜΕΙΣ είμαστε ΕΝΑ με τις Πύλες και ΕΝΑ με την Γη
ΕΜΕΙΣ είμαστε η Συνειδητοτητα Ενότητας ολης της ζωής στην ΓΑΙΑ
Καθώς ΕΜΕΙΣ πηγαίνουμε για ύπνο κάθε βράδυ θυμόμαστε
ΕΜΕΙΣ είμαστε οι Πύλες στην Νέα Γη
Καθώς ΕΜΕΙΣ ξυπνάμε κάθε πρωί θυμόμαστε
ΕΜΕΙΣ είμαστε οι Πύλες στην Νέα Γη
Καθώς ΕΜΕΙΣ περπατάμε μέσα από την καθημερινή μας ζωή θυμόμαστε
ΕΜΕΙΣ είμαστε οι Πύλες στην Νέα Γη
Οπουδηποτε ΕΜΕΙΣ κοιτάζουμε
ΕΜΕΙΣ επιλέγουμε να βλέπουμε την Νέα Γη.
Κάθε πράγμα που ΕΜΕΙΣ ακούμε
Επιλέγουμε να ακούσουμε την Νέα Γη.
Με κάθε λέξη που ΕΜΕΙΣ μιλάμε
ΕΜΕΙΣ Δημιουργούμε την Νέα Γη.
Με κάθε επιλογή που ΕΜΕΙΣ κάνουμε ΕΜΕΙΣ Επιλέγουμε την Νέα Γη.
Με κάθε βήμα που ΕΜΕΙΣ κάνουμε
ΕΜΕΙΣ Γειώνουμε την Νέα Γη.
Σας ευχαριστώ αγαπημένοι άνθρωποι,
Γαία και Αρκτούριοι

Πηγη :  Evrition Asterofeggis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής