Η Ομάδα μας στο Facebook!

Εύκολα Χρήματα Online με το πάτημα ενός κουμπιού!

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Το Ρέων Μυαλό Σας

Είμαστε στα πρόθυρα της μεγάλης αλλαγής. Ακριβώς πότε, πού, τι, πώς και σε ποιαν/ποιον θα συμβούν αυτές οι αλλαγές θα καθοριστεί στους κόσμους της πέμπτης διαστασης που είναι πέρα από τον "χρόνο".
Ως εκ τούτου, το "πότε", είναι τρισδιαστατος ορος , θα είναι "εντος του ΤΩΡΑ" στο οποίο οι αλλαγές αυτές βιώνωνται.
Αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στην τρισδιαστατη σκέψη σας. Ωστόσο, εάν πρόκειται να ζήσετε συνειδητά αυτές τις αλλαγές, η συνειδητοτητα σας, αλλά ως εκ τούτου και οι αντιλήψεις σας, θα πρέπει να ρυθμιστουν σε αυτην την βαθμίδα συχνοτήτων και μοτίβα ενέργειας αυτών των αλλαγών.
Παρακαλώ θυμηθείτε ότι η αλλαγή ΔΕΝ συμβαινει - εκτος και αν ΕΣΕΙΣ την εμπειραθειτε.
Και, είτε εμπειραθειτε αυτες τις αλλαγές είτε οχι θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το αν ή όχι η συνειδητοτητα σας έχει ρυθμιστει για τη συχνότητα της πραγματικότητας στην οποία η αλλαγή αυτή συμβαίνει μέσα στο ΤΩΡΑ.
Αντιλαμβανόμαστε ότι μπορεί να μπερδευέστε με τον τρόπο της (5Δ)πεμπτοδιαστατης συνομιλίας. Η ομιλία μας στο ΤΩΡΑ του "μη χρόνου" δεν μπερδευει πλέον το καναλι μας. Ωστόσο, η παρενέργεια της προσαρμογής της στην εν λόγω συχνότητα του ΤΩΡΑ είναι ότι με τις (3Δ) τρισδιαστατες εμπειρίες της που ειναι δεσμευμενες στον χρονο, της είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει ίχνη. Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς έχουν αυτή την εμπειρία.
Καθως προσαρμοζεστε στον «ΜΗ Χρόνο», που σημαίνει, «ΤΩΡΑ», αρχίζετε να ζειτε όλο και περισσότερο εντός του πολυδιάστατου μυαλου σας. Εν τω μεταξύ, ο φυσικός εγκέφαλος σας , η συνειδητοτητα , οι σκέψεις , τα συναισθήματα προσπαθούν να καταλαβουν με τα ερεθίσματα τις τρίτης διαστασης και τα ερεθίσματα της τέταρτης διαστασης.
Αυτα τα ερεθίσματα της τρίτης και της τέταρτης διαστασης , καθώς και η κατασκευή της φυσικής ζωής σας, ξεθώριαζουν από την "επιλογή των αντιληψεων σας". Υπάρχει μια τέτοια ποικιλία ερεθισμάτων στις πραγματικοτητες σας της τρίτης και της τέταρτης διαστασης που μπορείτε να χαθειτε στις μυριάδες αυταπάτες που ανυψωνωνται σε αυτή τη συχνότητα της πραγματικότητας.
Βλέπετε, η τρισδιαστατη κατασκευή της πραγματικότητας βασίζεται στην πόλωση και τον διαχωρισμό που βιώνετε στο φυσικό κόσμο σας. Ακόμη και τα όνειρά σας μπορεί να είναι τρομακτικα ή περιορισμενα. Ωστόσο, ο χρόνος τρέχει πολύ πιο γρήγορα στην τέταρτη διάσταση.
Ως εκ τούτου, πολλοί από εσάς μαθαινουν τον διαλογίσμο, συνειδητό όνειρεμα, ζωγραφικη, τραγούδι, χορό, ή και αθλητισμό. Είναι μέσα από αυτές τις δημιουργικές πράξεις που ενεργοποιείτε την έμφυτη σύνδεσή σας με την υπέροχη δημιουργική ικανότητα της τεταρτοδιαστατης συνειδητοτητας σας και επησης της τεταρτοδιαστατης σκέψης.
Η τεταρτοδιαστατη συνειδητοτητα/σκέψη είναι κατασκευασμένη από μια πιο ρέουσα πραγματικότητα στην οποία η σκέψη και τα συναισθήματα σας μπορεί να αλλάξουν τη κατασκευή της πραγματικότητας σας. Μπορείτε επίσης να κινείστε μέσα στην τέταρτη διάσταση για να θυμηθειτε πώς να είστε ενεργες/οι στις υψηλότερες καταστάσεις της συνειδητοτητας σας.
Ή, αν είστε στη διαδικασία του να "εισέλθετε σε" ενα (ανθρωπινο σωμα)=γηινο δοχειο--ή--απελευθερώνετε το γηινο δοχειο σας, η τεταρτοδιαστατη συχνότητα της πραγματικότητας είναι πολύ διαφορετική απο την τρισδιαστατη εμπειρία σας από ό, τι είχε προηγουμένως θεωρηθεί ως το "πρόσωπο" ή το "σώμα "που έχασαν τη ζωή τους.
Φυσικά, ενώ ειστε στο αστρικό σώμα σας, ξερετε πολύ καλά ότι δεν μπορείτε να πεθάνετε. Ο θάνατος είναι τρισδιαστατη έννοια. Ενώ ειστε στο τεταρτοδιαστατο Αστρικό Σώμα σας ή στο πεμπτοδιαστατο Φωτεινό Σώμα σας έχετε την προοπτική οτι κοιτάζετε την τρισδιαστατη πραγματικότητά σας από την προοπτική μιας εκδοχής υψηλοτερων διαστάσεων του εαυτού σας.
Δεν εννοούμε ότι τα τρισδιαστατα ζητήματα εξαφανίζωνται. Αυτό που λέμε είναι ότι οι ανησυχίες και οι φόβοι της τρισδιαστατης πραγματικότητάς σας εξαφανίζωνται σε σημασία. Καθως συνεχίζετε να ακούτε, να βλεπετε, να νιωθετε και να αισθάνεσθε ότι «κάτι είναι ΠΟΛΥ διαφορετικο," οι τρισδιαστατες αντιλήψεις σας φαίνονται «λιγότερο σημαντικές».
Τώρα, αυτό είναι πολύ μπερδεμενο για σας, γιατί ξέρετε ότι ΠΡΕΠΕΙ να αναλάβετε τη φροντίδα της 3Δ ζωής σας. Θα πρέπει να πληρώνετε τους λογαριασμούς σας, να πηγαίνετε στη δουλειά, να φροντίζετε την οικογένειά σας, κλπ, κλπ. Ναι, εντος αυτου του ΤΩΡΑ πρέπει ακόμα να διατηρήτε μια ισχυρή σύνδεση με την 3Δ πραγματικότητά σας γιατί ΕΣΕΙΣ την αλλάζετε.
Αλλά πώς μπορείτε να αλλάξετε κάτι που πραγματικά δεν καταλαβαίνετε; Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό θεμα, επειδή καλείστε να επεκτείνετε την ευαισθητοποίηση σας για το τι πραγματικά συμβαίνει στη φυσική Γη, έτσι ώστε ΕΣΕΙΣ να μπορειτε να συμμετέχετε σε αυτή την αλλαγή.
ΤΟ ΠΟΥ
Ως εκ τούτου, θα προχωρήσετε μπροστα στην πτυχή "που" αυτής της αλλαγής. Αυτη είναι μια εύκολη απάντηση. Το "που" είναι μέσα σε ΕΣΑΣ-βαθιά μέσα στον Πυρήνα σας! Από τη στιγμή που είστε μεταξύ των εθελοντων μας που πήρατε ένα γηινο δοχειο για να βοηθήσετε πιο στενά Την Γαία, συγχωνεύετε πλήρως τον πλανητικό ΕΑΥΤΟ σας με την Γαία=(πλανητικός ΕΑΥΤΟΣ/Γαία). Ως εκ τούτου το "που" σας είναι παντου στον πλανήτη Γη.
Αυτό μας φέρνει στο "Τι πρόκειται να συμβεί;" Εμείς, Γαλαξιακή και Ουράνια Οικογένεια σας, με χαρα σας απανταμε, «Οτιδηποτε δημιουργήσετε!" Αν τοποθετείστε στην αναληψη Της Γαίας, θα πρέπει να θυμάστε ότι ΕΣΕΙΣ είστε ο δημιουργός της πραγματικότητάς σας.
Αν παρατηρήσετε την πραγματικότητα μόνο από την τρίτη διάσταση, κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνετε τον εαυτο σας-ΠΟΛΥ! Ωστόσο, αν έχετε μάθει να αγαπατε τον εαυτό σας Ανευ Ορων, ΔΕΝ θα κρίνετε τον εαυτό σας. Αντ 'αυτού, θα ακούσετε τις πολλές φωνές μέσα στο κεφάλι σας, στην καρδιά σας και στο σώμα σας.
Σας προτείνουμε να συντονιστείτε στο βρυχηθμό των μυριάδων Ανωτερων Οντων που περιβάλλουν τον κόσμο σας. Στη συνέχεια, στενά και καθημερινή επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό σας που αντηχεί με το "εσεις" που βρήκατε το θάρρος να ακούτε την πραγματικότητά σας.
Να θυμάστε, αν επιτρέψετε όλες τις αισθήσεις, τις αντιλήψεις, τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας να σας στείλουν ένα κατανοητό μήνυμα, θα πρέπει να Ενώσετε όλες αυτές τις πληροφορίες στην ΜΙΑ φωνή του δικου σας Ανωτάτων Διαστάσεων ΕΑΥΤΟΥ.
Υπάρχουν πολλοί, παρα πολλοί από τους γενναίους εθελοντές μας στη Γη, που βρίσκονται στη διαδικασία της επικοινωνίας με τον Ανώτερο Εαυτό τους. Η πρόκληση είναι ότι πολλοί δεν συνειδητοποιούν ότι είναι ο δικος τους Ανώτερος Εαυτός με τον οποίον επικοινωνουν.
Ολοι σας εχετε κατηχηθεί από τους εξουσιαστές σας (χαμενοι στην Εξουσια Πανω σε Αλλους), οτι «Είστε μόνο ένας ασήμαντος άνθρωπος." Σας ζητάμε να αλλάξετε ελαφρώς το μήνυμα σε, "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ πολύ σημαντικο, πολυδιάστατο ον."
Για να εκπληρώσετε καλύτερα την αποστολή αυτή, σας προτείνουμε να μετουσιωθειτε «πίσω» μεσα στο "Ρέων Σώμα" σας. Το Ρέων Σώμα σας είναι η επιστροφή πίσω στο πεμπτοδιαστατο δοχείο(σωμα) σας του φωτός.
ΤΟ ΤΊ
Για να σας βοηθήσουμε με αυτην την "επιστροφη", θα σας στείλουμε ΤΩΡΑ την τελευταία μας μετάδοση . Έχουμε μιλήσει μαζί σας "μέσα στη συνειδητοτητα σας." Εμεις ΤΩΡΑ θέλουμε να σας βοηθήσουμε να ερμηνεύσετε το μήνυμά μας με έναν τρόπο με τον οποίο να μπορείτε να το μοιραστείτε με άλλους με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να το κατανοήσουν.
Ερχόμαστε σε σας μέσα σε αυτό ΤΩΡΑ για να σας ανακοινωσουμε ότι εμείς, η Γαλαξιακή Οικογένεια σας, περιβάλλουμε τον πλανήτη σας. Ως εκ τούτου, είμαστε σε θέση να σας δώσουμε όλη την προστασία και φωτιση που είστε σε θέση να αποδεχθείτε. Η Γαία είναι πλανήτης ελεύθερης βούλησης, εκ των οποίων τον δυναμώνει και τον αποδυναμώνει.
Από τοτε που η Γαία επέλεξε να εμπειραθει την πραγματικότητα στην οποία οι κάτοικοι της θα μπορούσαν να είναι οι διευθυντές της δικής τους εκδοχής της πραγματικότητας, ήταν σε θέση να αποδεχθεί κατοίκους από μυριάδες διαφορετικούς κόσμους και διαστάσεις πάνω στον πλανήτη Της.
Ωστόσο, οι κάτοικοι ξεχασαν την προέλευση τους, καθώς προσαρμόστηκαν στην πραγματικότητα της τρίτης και τέταρτης διαστασης. Ερχόμαστε σε σας και πάλι να σας υπενθυμίσουμε ότι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΩΡΑ για εσας ΟΛΟΥΣ να απελευθερώσετε τις παλιές σας "προσαρμογές" στον τωρινο σας συντονισμο της τρίτης και τέταρτης διαστασης και να επιστρέψετε στον αληθινο Πολυδιάστατο ΕΑΥΤΟ σας.
ΤΟ ΠΩΣ
Όλες οι μεταξύ των διαστάσεων ικανότητές σας, και αλλα περισσότερα, γίνονται βαθμιδών όλο και πιο συχνές. Το καλύτερο από όλα, ολο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να ακολουθουν την εσωτερική τους κατευθηνση και καταγγραφουν αυτό που βιώνουν. Το καλύτερο από όλα, μοιραζεστε αυτες τις εμπειρίες με άλλους.
Για να θυμηθειτε πλήρως την αρχική σας άφιξη στον πλανήτη Γη θα σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να απελευθερωσετε τις τρισδιαστατες προσαρμογές σας. Παρακαλω θυμηθειτε ότι διπλο-εντοπίζεστε από την πέμπτη διάσταση, και περα, από τον αληθινο, πεμπτοδιάστατο εαυτό σας.
"Διπλο-εντοπίσμενη/ος" σημαίνει ότι η πεμπτοδιάστατη έκφραση σας που επιλέξε να συγχωνεύσει ενα μελος του ενεργειακού πεδίου του/της με το "εσεις" που φοράτε ένα τρισδιαστατο γηινο δοχείο - αντηχεί ακόμα στην πέμπτη διάσταση.
Όταν ο 3Δ εαυτός σας εχει συνειδητη επίγνωση του γεγονότος ότι είστε απείρως συνδεδεμένοι με την έκφραση του ΕΣΕΙΣ που αντηχεί στην πέμπτη διάσταση, ο τρισδιαστατος εαυτός σας θα είναι σε θέση να συγχωνευθεί με το πεδιο ενέργειας της πέμπτης διαστασης.
Όταν οι τρισδιαστατες εκφρασεις σας συγχωνεύωνται με τις πεμπτοδιάστατες έκφρασεις σας, ο συλλογικος ΕΑΥΤΟΣ σας θα σας αντιληφθεί ως ΕΝΑ με ΟΛΕΣ τις εκφράσεις υψηλοτερων διαστάσεων του Πολυδιάστατου ΕΑΥΤΟΥ σας.
Από τη στιγμή που ΕΣΕΙΣ συνειδητά αντηχειτε με την τρίτης και τέταρτης διαστασης ΕΑΥΤΟ Της Γαίας, καθώς επίσης και με τον πεμπτοδιάστατο ΕΑΥΤΟ σας, γίνεστε μια ανοιχτή πύλη μέσω της οποίας τα πεμπτοδιάστατα ενεργειακά πεδία του πεμπτοδιάστατου ΕΑΥΤΟΥ σας μπορουν να συγχωνεύωνται και να ρέουν μέσα στο γηινο δοχειο σας.
Το φυσικο γηινο δοχειο σας μοιραζεται με Την Γαια τα στοιχεία της τρίτης και τέταρτης διαστασης τα στοιχεία της γης, αέρα, φωτιά, νερό, και αιθερα. Οι πεμπτοδιάστατες εκφρασεις του ΕΑΥΤΟΥ σας στέλνουν πεμπτοδιάστατα ενεργειακά πεδία κάτω μέσω της πύλης σας για να συγχωνεύτουν με το τρισδιαστατο γηινο δοχειο σας.
Αυτο το πεμπτοδιάστατο ενεργειακό πεδίο συγχωνεύεται με κάθε μόριο της δια-διαστασιακής πύλης που ο πεμπτοδιάστατος και ο τρισδιαστατος εαυτος σας έχουν ανοίξει για να επικοινωνουν ο ενας με τον άλλον. Επειδή Η Γαία είναι ενας πλανήτης "ελεύθερης βούλησης" είναι η απόφαση του 3Δ γηινου δοχειου εαυτου σας ως προς το εάν ή όχι θα λάβετε αυτό το ενεργειακό πεδίο.
Η δυσκολία είναι ότι αν η 3Δ έκφραση σας δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτή τη σύνδεση πύλης, δεν θα αναγνωρίσετε την "αίσθηση" της πεμπτης διάστασης που ο «ανώτερος εαυτός» σας στέλνει σε σας μέσω της πύλης σας για να συμμετεχετε στην σύνδεση.
Παρακαλω θυμυθειτε ότι αυτή η ενέργεια έχει ως στόχο να περάσει από το 3Δ γηινο δοχειο σας και στο πλανητικό σώμα της Γαίας. Ο πεμπτοδιάστατος ΕΑΥΤΟΣ σας θα συνεχίσει να σας στελνει όσο περισοτερο πεμπτοδιάστατο φως ειστε ικανοι να γείωνετε στο σώμα της Γαίας.
Είναι ζωτικής σημασίας να θυμάστε ότι ΠΡΕΠΕΙ να επιτρεπετε αυτή την ενέργεια να ταξιδευει "Οχι Από Εσας-αλλά ΜΕΣΑ από εσας". Οι συναπτικές συνδέσεις του τρισδιαστατου γηινου δοχειου σας δεν μπορουν να ανεχθουν τη συνεχή αλληλεπίδραση με τα πεμπτοδιάστατα ενεργειακά πεδία.
Εάν δεν στείλετε αυτή την ενέργεια στον πυρήνα της Γαιας, μπορεί να βλάψετε σε μεγάλο βαθμό το εύθραυστο τρισδιαστατο γηινο δοχειο σας. Ωστόσο, καθως αυτή η ενέργεια ταξιδεύει μέσα απο εσας, είστε σε θέση να το μοιραστείτε με άλλους μέσω της εργασίας που οι άνθρωποι έχουν ονομασει Channeling=(ροη/επικοινωνια απο Ανώτερες Διαστάσεις).
Όταν κανετε "Channeling-κανάλι" είναι ζωτικής σημασίας να θυμάστε ΠΑΝΤΑ:
"Η ενέργεια ταξιδεύει ΜΕΣΑ ΑΠΟ εμενα όχι ΑΠΟ μένα" .
Εάν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συχνότητα της ενέργειας πριν να την έχετε γειωσει πλήρως στον πλανήτη, η υπογεια υψηλότερη συχνότητα μπορεί να βλάψει τα ευαίσθητα νευρικά/ηλεκτρικά συστήματα του γηινου δοχειου σας που η έκφραση του Πολυδιάστατου ΕΑΥΤΟΥ σας φοράει.
Επιπλέον, αν το εγώ σας εμπλακεί ή εαν επιδιώκετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια για εγωιστικους λόγους, η πεμπτοδιάστατη έκφρασή σας θα σταματήσει να χρησιμοποιει "την Πύλη" μέχρι η γειωμενη εκδοχή σας να επαναποκτησει την συνειδητοτητα "υπηρεσία προς άλλους".
Ακόμα και όταν η/ο γειωμενη/ος διατηρεί κατάσταση της συνειδητοτητας υπηρεσία προς άλλους , το γηινο δοχειο που ΕΣΕΙΣ φοράτε, μπορεί να υποστεί ζημία από το φως που είναι πολύ εκτός συγχρονισμού με τη σήραγγα/πύλη μέσω της οποίας ταξιδεύει.
Από την αντίληψη του γηινου δοχειου εαυτού σας, θα γίνετε εξαιρετικά κουρασμένοι και ίσως ακόμη και άρρωστοι. Επίσης, μπορεί να υπάρχει κάποια νευρολογική βλάβη, αν δεν περνετε "ανάπαυση" και αν δεν παραμένετε συνδεδεμένοι με το ΕΣΕΙΣ των υψηλοτερων διαστάσεων. Αυτό το υψηλοτερων διαστάσεων ΕΣΕΙΣ μοιάζει πολύ με " μαριονετίστα", ενώ ο 3Δ εαυτός σας μοιάζει πολύ με μαριονέτα.
Ωστόσο, αυτή η «μαριονέτα» είναι στην πραγματικότητα ένας πολύ εξελιγμένος άνθρωπος που έχει ακολουθήσει τις απαραίτητες επιλογές φωτος που σας επιτρέπει να συνδέεστε συνειδητά με τις δικες σας πεμπτοδιάστατες (και περα) εκφρασεις του Πολυδιάστατου ΕΑΥΤΟΥ σας.
Θυμηθείτε, ο πεμπτοδιάστατος εαυτός σας διατηρεί πολυδιάστατο άνοιγμα της κοινης εσωτερικης σας πύλης. Ταυτόχρονα, ο τρισδιαστατος εαυτός σας διατηρεί τρίτο/τεταρτο διαδιαστατο άνοιγμα της κοινης εσωτερικης σας πύλης.
Αυτές οι δύο εκφράσεις ΣΑΣ απήχουν στη συχνότητα της συνειδητοτητας του τμήματος της πύλης που εσεις διατηρείτε. Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει όλο και περισσότερο είναι ότι η τρισδιαστατη έκφραση σας επιτρέπει όλο και περισσότερο από αυτή την υψηλότερη συχνότητα του φωτός να εισέλθει στο γηινο δοχειο σας.
Η φυσική έκφραση σας συνειδητοποιεί ότι θα ΠΡΕΠΕΙ να διατηρήσει μια υψηλότερη κατάσταση της συνειδητοτητας σε τακτική βάση ή αλλιώς το υψηλότερο φως μπορεί πραγματικά να βλάψει το γηινο δοχειο σας. Σας υπενθυμίζουμε ότι δεν πρέπει να ειστε σε κατασταση συναγερμου, όταν το υψηλότερο φως "ανοίγει" μηνύματα υψηλοτερων διαστάσεων που ειναι βαθιά κλεισμένα στον φυσικό εγκέφαλο σας.
Ο τρισδιαστατος εαυτός σας αρχίζει να αντιλαμβάνεται συνειδητά αυτά τα μηνύματα, επειδη η δεσμεύμενη στην γη συνειδητοτητα σας έχει επεκταθεί αρκετά για να ενεργοποιήσει τα υψηλότερα εγκεφαλικα κυματα σας. Είναι αυτα τα εγκεφαλικά κύματα υψηλότερης συχνότητας που σας επιτρέπουν να λαμβάνετε ολο και υψηλοτερων διαστάσεων μηνύματα χωρίς να βλάπτουν τον φυσικο εγκεφάλο σας.
Είναι σε αυτό το σημείο που ο πεμπτοδιάστατος εαυτός σας μπορεί να φερει μηνύματα απο ολο και υψηλότερες διαστάσεις της πραγματικοτητας. Ταυτόχρονα, το ΕΣΕΙΣ της τριτης διαστασης μπορεί να γειώσει αυτά τα μηνύματα ολο και βαθύτερα στο πλανητικό σώμα της Γαίας. Είστε επίσης σε θέση να αντιλαμβάνεστε συνειδητά και να μοιραζεστε αυτά τα μηνύματα με άλλους.
Όταν το τρισδιαστατο ΕΣΕΙΣ στην τρίτη διασταση σας κανετε άνοιγμα της πύλης σας μπορείτε συνειδητά να λαμβάνετε, να καταγραφετε και να μοιραζεστε τα μηνύματα που ο πεμπτοδιαστατος ΕΑΥΤΟΣ σας στέλνει από τις υψηλότερες διαστάσεις, η μεταξύ των διαστάσεων πυλη σας επεκτείνεται πιο βαθιά στον πυρήνα Της Γαιας, καθώς και ολο και σε υψηλοτερων διαστάσεων πραγματικότητες.
Τελικά αυτό το ΕΣΕΙΣ θα είναι σε θέση να απελευθερώσει πλήρως όλες τις προσκόλλησεις της τρίτης διαστασης του "ολογραφικου χρονοδιαγράμματος" του πλανήτη Γη και να συγχωνεύσει τη συνειδητοτητα του προσωπικου γηινου δοχειου εαυτου σας με τη συνειδητοτητα του πεμπτοδιαστατου ΕΑΥΤΟΥ σας.
Επιπλέον, οταν έχετε συγχωνέυσει την προσωπικη σας συνειδητοτητα με την πλανητική συνειδητοτητα σας, θα έχετε πλήρη επίγνωση της πύλης μέσα στον πυρήνα της Γης. Είναι τότε που θα διπλο-εντοπισετε τον ΕΑΥΤΟ σας που μπορεί να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον (3Δ) γηινου δοχειου εαυτο σας.
Όταν εισήλθατε στο γηινο δοχειο σας, εισήλθατε στο χρόνο, καθώς και σε όλες τις μυριάδες δυνατοτητες, πιθανοτητες, εναλλακτικες, και ταυτόχρονες ενσαρκώσεις της Γης. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε πρόσβαση στο ΕΣΕΙΣ , σε αυτο που πιθανώς τώρα θεωρείτε "παρελθοντικό εαυτό."
Στον τρισδιαστατο εαυτό σας, αυτές οι ζωές βρίσκονται εντός του «χρόνου» του παρελθόντος. Ωστόσο, στον πεμπτοδιαστατο εαυτό σας, αυτές οι ζωές αντηχούν ΟΛΕΣ στο ΤΩΡΑ του ΕΝΟΣ. Ως εκ τούτου, η συνεχής σύνδεση σας με τον Ανώτερο Εαυτό σας, θα σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να επεκτείνετε τις αντιλήψεις σας για την πραγματικότητα πολυ πιο πέρα από την ατομικη ζωη που ζει σε μια μόνο χρονογραμμη.
Σας ζητάμε τώρα να πάτε βαθιά μέσα στα ξεχασμενα κύματα μνήμης σας για να θυμηθείτε την είσοδο στο γηινο δοχειο που φορατε σήμερα. Όταν θυμηθείτε την είσοδο σας "αυτής της ζωής," μπορείτε να θυμηθείτε το ΕΣΕΙΣ που είναι συχνά γνωστό ως ο "Ανώτερος Εαυτός σας."
Η ΠΟΙΑ / Ο ΠΟΙΟΣ
Ας ελπίσουμε ότι Η ΠΟΙΑ / Ο ΠΟΙΟΣ ειστε ΕΣΕΙΣ! Όλες οι μεταξύ των διαστάσεων ικανότητές σας, και περισσότερα, γίνονται όλο και πιο κοινά. Το καλύτερο από όλα, ολο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να ακολουθουν την εσωτερική κατευθηνση και καταγράφουν αυτό που βιώνουν. Το καλύτερο από όλα, μοιραζεστε αυτες τις εμπειρίες με άλλους.
Όντα που έχουν αναληφθει περά απο την τρίτη διάσταση επιστρέφουν συχνά για λίγο στο φυσικό κόσμο για να δείξουνε στους άλλους ότι είναι δυνατή η μετάβαση στο Φωτεινο Σωμα.
Ίσως ΕΣΕΙΣ θα είστε μια/ένας από εκείνες/εκείνους.
Ίσως, είστε ήδη!

Πηγη : Evrition Asterofeggis - Facebook ( ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής