Η Ομάδα μας στο Facebook!

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

Θεοι σωματιδια

Θεοι σωματιδια
Το σημείο επαφής πάντα δημιουργείτε στα σύνορα του χάους και της ύπαρξης, ο τόπος επαφής με αυτά τα πλάσματα που σε κάνουν να ανατριχιάζεις όταν περνάς σε κβαντική κατάσταση επικοινωνίας και νιώθεις το άχρονο της ελευθερίας.
Λίγοι δυστυχως λαμβάνουν αυτό το θειο δώρο η αν θέλετε το εισιτήριο για τον κόσμο της αυτογνωσίας, μου έλεγαν όσοι είναι συμβατοί μονό επιλέγονται να προσπελάσουν την άχρωμη διάσταση του μηδενός.

Πλάσματα μάλλον όχι αλλά περισσότερο θεοί σωματίδια άλλα τι να κάνεις ο θνητός νους έτσι έχει μάθει να τα σχηματίζει όλα μέσο της υλικής εμπειρίας στο θέμα μας λοιπόν, αυτά τα σωματίδια λένε πως η ατομικότητα μας δεν έχει καμιά σχέση με το τι προβάλετε στον κόσμο της μάζας η αλλιώς τον γήινο κόσμο της άμεσης εμπειρίας.
Ας πούμε λοιπόν ότι είμαστε εκφράσεις ο καθένας ξεχωριστά ενός σωματιδίου που κάποτε βρέθηκε σε κατάσταση πρόθεσης και για να βγει από την κατάσταση στάσης του χρειάστηκε ένα σινιάλο μια υπογραφή στην κόλα του χωρόχρονου από την υλική έκφραση του.

Πόλοι θα βγουν και θα πουν μα έχω κάποιου είδους επικοινωνία με τον θείο μου εαυτό άλλα δυστυχώς θα πέσουν στην ίδια παγίδα του ότι αποτελούμαστε από έναν εαυτό τον οποίο κάποιος έγραψε κάπου  και αντιστοιχεί στον καθένα μας ξεχωριστά, ναι Όντος κάπως έτσι πρέπει να είναι άλλα πόσες ανώτερες διαστάσεις και πόσες εκφράσεις μας σε κάθε διάσταση περιμένουν να ξυπνησουν; Εδω είμαστε λοιπον εμφανίστηκε κάτι νέο κάτι που θα μας πάει ποιο κάτω και θα κρατήσει το ενδιαφέρον μας για περισσότερη γνώση και αναζήτηση.

Έπεται συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής