Η Ομάδα μας στο Facebook!

Ακολουθείστε μας στο Facebook!

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

Γιγάντιο πρόσωπο σε γκρεμό στον Καναδά

Κανένας βέβαια δεν κατάλαβε πως εμφανίστηκε αυτό το τεράστιο πρόσωπο μέσα σε ένα γκρεμό στον Καναδά Έγινε μια μέτρηση στα περίπου δυο μέτρα ύψος και ανακαλύφθηκε από τον (Hank Gus).

Το 2008 αυτό το περίεργο εύρημα ανακαλύφθηκε από ένα οδηγό καγιάκ όπου και έστειλε και μια φωτογραφία του στο πάρκο του Καναδά αλλά δεν μπορούσε να αναγνωρίσει την ακριβή περιοχη.Απο τότε και μετά ο (Hank Gus) ξεκίνησε μια έρευνα εντοπισμού όπου το 2015 τελικά κατάφερε να εντοπίσει  το σωστό γεωγραφικό σημείο του γιγάντιου προσώπου.

Ο Gus υπολόγισε στο περίπου το εύρημα στα 12 μέτρα ύψος από την βάση του γκρεμού και 7 μέτρα από το τέλος στο ποιο ψηλό σημειο.Περισσοτερες έρευνες δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν λόγο των ορμητικών υδάτων και της κλίσης της πλαγιάς.

Ο program manager του παρκου του Καναδά (Matthew Payne) ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι (Tseshaht) ζούσαν εκεί για χιλιάδες χρόνια , και έτσι δουλεύουμε για να ανακαλύψουμε αν υπάρχουν κάποιες προφορικές ιστορίες για αυτό το πρόσωπο που χάθηκαν μέσα στα χρόνια

Ίσος τελικά το πρόσωπο να είναι κομμάτι μιας έρευνας για την pareidolia ο εγκέφαλος αναγνωρίζει πρόσωπα σε διφορούμενα ερεθίσματα, όπως τα σύννεφα , καφέ λεκέδες και βράχους.

Αλλά το μυστήριο παραμένει εάν αυτό το φαινόμενο δεν είναι αποτέλεσμα της pareidolia τότε ποιος έκατσε και σκάλισε ένα τόσο τεράστιο πρόσωπο και έβαλε την ζωή του σε κίνδυνο δημιουργώντας αυτό το έργο μέσα στα βάθη ενός απότομου γκρεμού στο Καναδά;

Μήπως αυτό είναι ένα έργο ενός εξελιγμένου πολιτισμού που δεν κατέχουμε την παραμικρή πληροφορία και περιγραφή του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής