Θεματολόγια

Visitors

Pages

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ακολουθηστε μας στο facebook

yt45y

Το ΑΤΙΑ «πιάστηκε» σε κάμερα πάνω από μια παραλία στο Bude την προηγούμενη Τρίτη.

Τώρα, οι ειδικοί θέλουν να συμβάλουν στον εντοπισμό της ταυτότητος του παράξενου αεροσκάφους.

Ο Dave Gillham, ιδρυτής ενός οργανισμού με το όνομα «Κορνουάλη ΑΤΙΑ» (Cornwall UFO), είπε:«Φαίνεται τριγωνικό – αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι.»

Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2009, το Υπουργείο Αμύνης (MOD) της Βρετανίας, είχε μια ειδική γραμμή για όσους μπορούσαν να αναφέρουν θεάσεις ΑΤΙΑ, μέχρι που έκλεισε λόγω χρημάτων.

Βρετανοί αξιωματικοί είχαν δηλώσει ως εξής: «Το MOD δεν έχει γνώμη για την ύπαρξη ή μη εξωγήινης ζωής. Ωστόσο, σε πάνω από 50 χρόνια, σε καμία αναφορά για ΑΤΙΑ δεν προέκυψαν στοιχεία όπου θα υπήρχε δυνητική απειλή για το Ηνωμένο Βασίλειο.»

Τώρα τα στοιχεία για UFO συλλέγονται από ανεξάρτητους οργανισμούς, όπως το «Βρετανική Ένωση Έρευνας για ΑΤΙΑ» (British UFO Research Association), η του «ΑΤΙΑ Ηνωμένου Βασιλείου» ( UK UFO).

Ο John Wickham, από το BUFORA δήλωσε: «Δεδομένου ότι η γραμμή MOD έχει κλείσει, έχουμε δει μια τεράστια αύξηση τηλεφωνημάτων για θεάσεις ΑΤΙΑ. Τα περισσότερα πράγματα μπορούν να εξηγηθούν με μια μικρή έρευνα και μόνο. Αν και σε πολλές περιπτώσεις είναι απλά ένα στρατιωτικό σκάφος το MOD είναι στην ευχάριστη θέση να το ονομάσουμε ένα ΑΤΙΑ , για να κρατήσει τα μυστικά τους. Αλλά σεβόμαστε πάντα τις πεποιθήσεις του καθενός. »

crashonline gr

0 σχόλια:

Το Banner μας !

Αναζήτηση

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Anti aging - Soul Cleansing System

Ερμηνείες Ονείρων

Κάντε ένα κλικ και ταξιδέψτε !

Προβλέψεις και Βοήθεια

Ζωδια

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *