ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Μην ξεχάσετε να πατήσετε στις τρεις γραμμές δίπλα στον τίτλο ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ για να δείτε τις κατηγορίες των άρθρων αλλά και όλα τα Gadget μας !

Ακολουθηστε μας στο facebook

Καντε μας ενα Like !

Παραφυσικα Φαινομενα στην Πάρνηθα

tryu

Έρευνα παραφυσικών φαινομένων στην Πάρνηθα
Η Greek Paranormal Society στο Σανατόριο (Ξενίας)
Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2014: Η Greek Paranormal Society ανακοινώνει το τέταρτο επεισόδιο διερεύνησης παραφυσικών φαινομένων, το οποίο έλαβε χώρα στο Σανατόριο της Πάρνηθας (πρώην ξενοδοχείο Ξενίας).
Μετά από τις επισκέψεις σε Κάλυμνο, Τρίκαλα και Κω, η ομάδα της Greek Paranormal Society βρέθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα για να διερευνήσει το περιβόητο κτίριο που βρίσκεται απέναντι απ’ το πάρκο των ψυχών. Πρόκειται για το σανατόριο, μετέπειτα ξενοδοχείο Ξενίας και εν κατακλείδι σχολή τουριστικών επαγγελμάτων, η οποία σταμάτησε να στεγάζεται στο κτίριο το 1985.
Καλεσμένοι του επεισοδίου οι Ορφέας και Ορέστης Δούρβας του καναλιού DourvasBros (Youtube.com/Doct8r). Ο Ορέστης Δούρβας συμμετέχει αυτή τη σεζόν στη σειρά του Star Channel Όρκος Σιωπής.
Δείτε το επεισόδιο στο Σανατόριο της Πάρνηθας:Στο πέμπτο επεισόδιο η Greek Paranormal Society θα βρεθεί στο “Στοιχειωμένο Σπίτι στα Λεχώνια”, στο Βόλο. Πρόκειται για ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα το οποίο οι κάτοικοι της πόλης έχουν χαρακτηρίσει ως “στοιχειωμένο”, ενώ υπάρχει κι ένας μύθος που αναφέρει πως όσοι εργάτες επιχείρησαν να χτίσουν στο σπίτι πέθαναν εντός δύο ετών.
Αστικοί μύθοι ή κάτι το μεταφυσικό; Οι G.P.S. θα κληθούν να δώσουν την απάντηση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις