Η Ομάδα μας στο Facebook!

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

Αγια των ΑγιωνΟι ασσυριολογοι,οι Αιγυπτιολογοι και οι Ανατολιστες γενικως δειχνουν οτι ενα τετοιο μερος υπηρχε σε καθε ναο της αρχαιοτητας.
Ο μεγαλος ναος του Μπελ-Μεροντα,που οι πλευρες του ηταν προσανατολισμενες προς τα τεσσερα σημεια του οριζοντα ,ειχε σε καθε ακρο του και ενα Αγιο των Αγιων κρυμενο απο τους βεβηλους με ενα πεπλο: εδω ,"στην αρχη του ετους καθεται ο ιδιος ο θειος βασιλευς των ουρανων.Συμφωνα με τον Ηροδοτο,εδω βρισκοταν η χρυση εικονα του θεου με μια χρυση τραπεζα μπροστα σαν την εβραικη τραπεζα για τον αρτο της προθεσεως , και πανω της φαινεται οτι τοποθετουνταν τροφες.

Σε μερικους ναους υπηρχε επισης ενα μικρο κοφινι η κυβωτος με δυο σκαλισμενες λιθινες πινακιδες πανω του (Μαιερ,Καμπαλα)Με λιγα λογια , εχει πλεον αποδειχθει οτι ο εκλεκτος λαος δεν εχει δικο του πρωτοτυπο , αλλα ακομη και οι λεπτομερειες του τελετουργικου και της θρησκειας τους ηταν δανεισμενες απο αλλα εθνη.Ο καθ.Σοις, στις Διαλεξεις του Χιμπερτ , καθως και αλλοι το αποδεικνυουν επαρκως.

Η ιστορια της γεννησης του Μωυση ειναι η ιστορια του Σαργκον , του Βαβυλωνιου, ο οποιος προηγηθηκε του μωυση , Mosheh , ηταν ενας συνδιασμος με το ονομα του βαβυλωνιακου ηλιακου θεου ως "ηρωα η αρχηγου" Τα ταγματα των ιερεων χωριζονταν στους αρχιερεις , εκεινους που ηταν προσκολλημενοι η αφιερωμενοι σε ορισμενες θεοτητες , οπως οι εβραιοι λευιτες σε χριστες εξαγνιστες σε Καλι, εκλαμπροτατους η πρεσβυτερους σε οιωνοσκοπους και στους Μαχου η Μεγιστους, στους οποιους ο καθ. Ντελιτς βλεπει τους Ραμπ-μαγκ της παλαιας διαθηκης... 

Οι Ακκαδιοι και οι χαλδαιοι τηρουσαν ενα Σαμπαθ ημερα αναπαυσης , καθε επτα μερες , ειχαν επισης τις δικες τους ημερες των ευχαριστιων και τις ημερες ταπεινωσης και προσευχης. Υπηρχαν προσφορες φυτων και ζωων , κρεατων και οινου...Ο αριθμος επτα ηταν ιδιαιτερα ιερος... Ο μεγαλος ναος της Βαβυλωνας υπηρχε πολυ πριν το ετος 2250 π.χ.Τα δικα του 'Αγια των Αγιων' βρισκονταν μεσα στο Ναο του Νεβω, του προφητη Θεου της Σοφιας.Απο τους Ακκαδιους ο θεος Μαρντακ περασε στους Ασσυριους και αυτος υπηρξε πριν απο τον Μερονταχ , 'τον ελεημονα' , των Βαβυλωνιων το μονο γιο και ερμηνευτη της θελησης του 'Εα η Χεα' της μεγαλης Θεοτητας της Σοφια.Με λιγα λογια οι Ασσυριολογοι αποκαλυψαν ολοκληρη τη μηχανορραφια του "Εκλεκτου λαου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής