Η Ομάδα μας στο Facebook!

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

KRYON CHANNELLING - Το 2011 και Πέρα

y456yu

Ζωντανή επικοινωνία που δόθηκε στο Boulder, Colorado
Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

 

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Είναι η πρώτη καταγεγραμμένη επικοινωνία του Κρύων για το 2011. Σ’ αυτές τις στιγμές θα ήθελα να κάνουμε μια σύνοψη, από αριθμολογικής άποψης, του περασμένου έτους [2010] και μετά του τρέχοντος [2011]. Στη συνέχεια θα πάω παραπέρα, επεξηγώντας κάποιες από τις ανωμαλίες που παρατηρείτε, για να ανασκοπήσουμε μετά ότι σας είπα γι αυτές, προ 22 ετών. Τέλος θα ’θελα να σας πω τα δυναμικά που βλέπουμε για τον πλανήτη, τόσο στο εγγύς όσο και στο μακρινό μέλλον.

Μόλις έχετε περάσει από το 2010. Οι αριθμοί προχωρούν διαδοχικά, με γραμμικό τρόπο, όμως περιβάλλονται από ενέργεια. Σας ζητάμε λοιπόν να κοιτάξετε την ενέργεια εκείνη που σχετίζεται αριθμολογικά με την κατάστασή σας. Η αριθμολογία σάς δίνει μια συνοπτική εικόνα της ενέργειας που απεικονίζεται από τα νούμερα του έτους. Δεν δίνει μια απόλυτη πρακτική ενέργεια, που απαιτεί κάποια δράση. Η αριθμολογία δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ανθρώπους να κατανοήσουν την ενέργεια που είναι μαζί τους την τρέχουσα στιγμή. Είναι από τις παλαιότερες επιστήμες στον πλανήτη και ζητώ από τον συνεργάτη μου να την καταλάβει και να τη διδάξει, Μπορεί να είναι απλή και μπορεί να είναι πολύπλοκη. Μπορεί ακόμα και να είναι κβαντική αριθμολογία, των αριθμών πάνω από τους αριθμούς.

Ας δούμε το 2010 – δύο μηδέν, ένα μηδέν. Στην απλούστερη αριθμολογία βλέπουμε τα μηδέν μόνο σαν διαχωριστικά σύμβολα. Σε άλλου είδους αριθμολογικό σύστημα, τα μηδέν έχουν αυτοτελή ενέργεια κι ερμηνεύονται ανάλογα με τη θέση τους στον αριθμό. Όμως τώρα θα αναφερθούμε μόνο στην απλούστερη αριθμολογία – από το ένα ως το εννέα.
Το συγκεκριμένο βαθύ σύστημα που αρχικά αναπτύχθηκε στο Θιβέτ [το είδος που χρησιμοποιούμε], έχει υπάρξει μαζί σας πολύ καιρό. Το είκοσι-δέκα [2010] είναι τρία προσθέτοντας τα νούμερα. Οι μόνες φορές που δεν θα χρησιμοποιείτε το άθροισμα των αριθμών, είναι σε περίπτωση που καταλήγουν σε κύριο αριθμό σαν σύνολο [11, 22, 33, 44, κλπ]. Το τρία δεν είναι κύριος αριθμός. Είναι αριθμός που σημαίνει «καταλύτης». Το τρία είναι η ενέργεια γύρω από την ανάπτυξη του βιβλίου για το DNA, που ζήτησα από τον συνεργάτη μου να γράψει και να το τελειώσει στο 2010. Είναι το 12το βιβλίο της σειράς του Κρύων. Αυτό είναι τριάρι. Επικεντρώνεται γύρω στις 12 ενέργειες του DNA, που είναι πάλι τριάρι. Ολοκληρώθηκε το 2010, που επίσης είναι τριάρι. Φέρνοντας τρία τριάρια μαζί έχετε το εννέα, που σημαίνει ολοκλήρωση.

Ας δούμε λοιπόν πρώτα το τρία, καθώς το τρία μόνο του, στην απλούστερη μορφή, είναι ένας καταλυτικός αριθμός – εκείνο που με την παρουσία του αλλάζει κάτι άλλο. Οπότε, μπορούμε να πούμε πως ότι άρχισε το 2010, θα μπορούσε να είναι καταλύτης για όσα επακολουθήσουν στη ζωή σας. Σκεφτείτε τι συνέβη το 2010, τις ιδέες που είχατε, τις πράξεις που δημιουργήθηκαν και ορισμένα πράγματα που σας συνέβησαν. Αναλογιστείτε τα υπό το εξής φως: Ίσως εκείνα να σας έδωσαν μια καταλυτική ενέργεια, καθώς ήταν το έτος όπου τέτοια πράγματα θα είχαν νόημα και την περισσότερη ενέργεια για εσάς. Τώρα ίσως καταλαβαίνετε λίγο περισσότερο, γιατί κάποια πράγματα «ξεκίνησαν» το 2010. Μήπως, εάν το γνωρίζατε στην αρχή του έτους, θα ήσασταν λίγο πιο χαλαροί; Θα είχε ίσως αλλάξει τις αντιδράσεις σας; Γι αυτό υπάρχει η αριθμολογία – σαν βοηθός που συμβάλλει να έχετε πιο κβαντική προοπτική, πάνω σε φαινομενικά γραμμικά πράγματα.

2011

Οι αριθμοί στέκουν μόνοι τους και σαν ομάδα. Πρέπει να δείτε και τις δύο πλευρές στην αριθμολογία. Δεν γίνεται να αγνοείτε το πώς είναι βαλμένοι. Βλέπουμε λοιπόν το 2011 ξεχωριστά και μαζί. ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ: Ας δούμε τον αριθμό δύο που σημαίνει δυαδικότητα. Δυαδικότητα είναι η περιγραφή του Ανθρώπινου παζλ, της ενέργειας που βιώνετε κάθε μέρα, ανάμεσα στον Ανθρώπινο εαυτό και τον ιερό εαυτό, την ανερχόμενη αλλαγή του πλανήτη και το 3D συγκρινόμενο με το πολυδιάστατο. Είναι η δυαδικότητα που αντιπροσωπεύει ο αριθμός δύο. Τώρα συγκρίνετε αυτό, με ότι είναι το 11, ένα κύριο αριθμό. Θυμηθείτε, δεν διαχωρίζουμε τους άσσους ακόμα, καθώς στέκουν σαν ζεύγος αντιπροσωπεύοντας τον πρώτο κύριο αριθμό, το 11. Το έντεκα σημαίνει φώτιση. Πολλοί συνεχίζετε να βλέπετε 11:11 στο ρολόι. Έχει κάποιο νόημα, καθώς είναι φώτιση-φώτιση – δυο κύριοι αριθμοί δίπλα-δίπλα, χωρισμένοι από δυο τελίτσες στο ρολόι. Αυτό είναι πάντα ένα νεύμα από το Πνεύμα, που λέει: «Είσαι ιδιαίτερα αγαπητός». Ένα νεύμα του Πνεύματος που λέει: «Είμαστε μαζί σου. Σου κρατάμε το χέρι. Συνέχισε να προχωράς». Ένα νεύμα αγάπης, κάθε φορά που το βλέπετε.

ΜΑΖΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ: Το 2 και το 11 μαζί αντιπροσωπεύουν τη φώτιση της δυαδικότητας. Το 2011 θα είναι ενδιαφέρον έτος. Το ακριβές λοιπόν αριθμολογικό νόημα του 2011, θα ήταν η φώτιση της δυαδικότητας. Είναι ένα μήνυμα για εσάς, που λέει: «Το ταξίδι του σκάφους σας προς το φως συνεχίζεται». Ότι αντιπροσωπεύει το παζλ της δυαδικότητας, κινείται προς μια θετική κατεύθυνση. Εάν γινόταν να προσδιορίσουμε τι ενδέχεται να συμβεί αυτό το χρόνο, θα ήταν περισσότερος αγώνας και περισσότερες προκλήσεις μπροστά σας, που θα οδηγήσουν τελικά σε θετικό αποτέλεσμα.

Γιατί η αλλαγή να είναι τόσο δύσκολη, όταν τα πράγματα οδηγούν προς τη φώτιση; Η απάντηση είναι, επειδή η Ανθρώπινη φύση αντιστέκεται στο νέο. Θα αντισταθεί ακόμα και σε πράγματα που είναι καλύτερα! Η ανθρωπότητα έχει την τάση να παραμένει στην ενέργεια που είναι και πάντα ήταν, άσχετα πόσο σκοτεινή ή πόσο παλιά είναι.

ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ: Τώρα, προσθέτοντας δύο συν ένα συν ένα, κάνει τέσσερα και το τέσσερα είναι ο αριθμός της Γαίας. Ανάμεσα στα άλλα, θα είναι κι ένα έτος Γαίας. Έχει να κάνει με τη Γη και την αλλαγή αυτής, την κίνηση της Γης και φυσικά τον καιρό.

Τώρα λοιπόν θα δούμε πάλι, πιο περιεκτικά απ’ ότι στο παρελθόν, τις αλλαγές για τις οποίες αρχίσαμε να μιλάμε το 1989. Το δυναμικό να φέρει η τρέχουσα αλλαγή τρομερές καιρικές ανωμαλίες, ήταν πάντα εκεί. Όμως, όσο περίεργο κι αν φαίνεται, δεν είναι έτσι. Αντιθέτως, είναι ένας επαναλαμβανόμενος κύκλος. Ωστόσο, μη ομαλό είναι το γεγονός ότι επιφέρατε τον κύκλο αυτόν στον πλανήτη νωρίτερα από το αναμενόμενο. Υπάρχει λόγος που συνέβη. Η αλλαγή που συμβαίνει είναι μια μεταβολή της Ανθρώπινης συνείδησης. Συντονίζεται με την Γαλαξιακή Ευθυγράμμιση, τη μετάπτωση της ταλάντωσης της Γης, ευθυγραμμίζοντας τον λεγόμενο ήλιο σας, με το κέντρο του Γαλαξία. Αντιπροσωπεύει έτσι τη βαθιά προφητεία των αρχαίων. Κάτι συμβαίνει με την εξέλιξη της Ανθρώπινης συνειδητότητας. Αν ήταν να το χαρακτηρίζατε κάπως, θα ήταν μια επιτάχυνση της δόνησης. ΤοDNA σας δονείται πιο γρήγορα.

Να σε ρωτήσω Εργάτη Φωτός, δεν νιώθεις μια επιτάχυνση του χρόνου; Ο συνακόλουθος χρόνος είναι το πλαίσιο που χρησιμοποιείς από τη γέννησή σου και η παρατηρούμενη αλλαγή σε κάνει νευρικό, έτσι δεν είναι; Σε ορισμένες περιπτώσεις σε ξυπνά στις τρεις τα χαράματα, όταν τα κύτταρά σου λένε: «Τι είναι αυτό που διαφέρει;» Την επόμενη φορά που θα ξυπνήσεις έτσι και τα κύτταρα σε ρωτάνε τι πάει στραβά, θέλω να τους μιλήσεις, σαν αφεντικό του ίδιου σου του DNA. Θύμισέ τους ότι ο καιρός που έχεις σχεδιάσει, έχει φτάσει. Η αλλαγή είναι εδώ.

Εντωμεταξύ, στους περισσότερους φαίνεται σαν κακός καιρός. Τι σας είπα πριν 22 χρόνια; Δείτε τα λόγια προσεκτικά, καθώς ότι περιέγραψα αφορούσε στο νερό. Είπα ότι ενδέχεται κάποια γόνιμα μέρη της Γης να γίνουν άγονα. Είπα ότι άλλα μέρη του πλανήτη, που ήσαν πάντα άνυδρα, θα έχουν πολύ νερό – ίσως υπερβολικό! Τι σημαίνει αυτό; Πρόκειται για το νερό και πάντα έτσι ήταν.

Φρεσκάραμε λοιπόν εν συντομία ότι είχαμε πει στο παρελθόν. Βρίσκεστε στο μέσον ενός κύκλου που θα φέρει ψύχος στον πλανήτη. Δεν είναι κύκλος θερμότητας, αλλά ψυχραντικός κύκλος. Αρχίζει όμως πάντα με ένα μικρό κύκλο ζέστης. Έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Θα επαναληφθεί και στο μέλλον.Είναι ένας μακρύς κύκλος – μια γενεά συν πέντε χρόνια. Τόσο διάστημα θα διαρκέσει. Αρχίζει με το λιώσιμο των πάγων στους πόλους, το οποίο είναι πολύ πάνω απ’ ότι έχετε δει στη διάρκεια της ζωής σας ή των προγόνων σας. Είναι κύκλος με επαναλήψεις χιλιάδων ετών, που όμως δεν έχει ακόμα καταγραφεί σε Ανθρώπινα αρχεία. Σίγουρα όμως έχει καταγραφεί στον πυρήνα των πάγων και στους δακτυλίους των δέντρων.
Είναι χιλιάδων ετών και συμβαίνει με κυκλικό τρόπο. Αφορά στο νερό. Αρχίζει με το λιώσιμο των πάγων σε κάποιο βαθμό, κάτι που επηρεάζει τον πλανήτη παντοιοτρόπως. Δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, χωρίς να αλλάξει η ζωή, όπως και η Γαία, κάτι που βλέπετε ήδη. Τι συμβαίνει όταν πάρετε εκείνο που είναι βαρύ στους πόλους και το λιώσετε; Τότε γίνεται κρύο νερό που προστίθεται στην πολύ απαλή και λεπτή ισορροπία της θερμοκρασίας των θαλασσών του πλανήτη. (1) Το πρώτο που συμβαίνει είναι μια ανακατανομή βάρους του νερού στον λεπτό φλοιό της Γης, από πάγο στους πόλους σε νέο νερό στις θάλασσες. Το αποτέλεσμα είναι σεισμοί και ηφαίστεια, κάτι που παρατηρείτε, έτσι δεν είναι; Έχετε σεισμούς σε μέρη που δεν θα έπρεπε. Ηφαίστεια ενεργοποιούνται με πρωτόγνωρους τρόπους. Θα υπάρξουν περισσότερα. Αναμένετέ τα.
Είναι υπερβολικό να πεις σε Ανθρώπους που ζουν σε πρόποδες ηφαιστείου που μπορεί να εκραγεί, ότι ίσως θα έπρεπε να μετακινηθούν; Κι όμως κάποιοι θα πουν: «Δεν εξερράγη στη ζωή μου, ούτε στη ζωή των γονιών ή παππούδων μου, οπότε δεν θα συμβεί». Μπορεί να εκπλαγείτε, καθώς τα πάντα αλλάζουν. Αυτό συμβαίνει στη Γαία.

Θα το επαναλάβουμε. Δεν πρόκειται για τιμωρία της ανθρωπότητας. Όσα συμβαίνουν σήμερα στον πλανήτη, δεν είναι το τελικό βήμα της Γαίας για να αφανίσει τον ανθρώπινο πολιτισμό. Σας λέω, επειδή το μήνυμα αυτό βρίσκεται τώρα στα χείλη εκείνων που θέλουν να σας τρομάξουν και να σας φοβίσουν, ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Συμβαίνει μια αλλαγή που θα δημιουργήσει έναν πλανήτη με μεγάλη διάρκεια ζωής, ο οποίος θα σας παρέχει όσα χρειάζεστε – περισσότερη τροφή στους ωκεανούς απ’ όση έχετε δει ποτέ στο παρελθόν!

(2) Το δεύτερο που φέρνει το λιώσιμο των πάγων αφορά στην οικολογία. Θα κάνω μια πρόβλεψη σε λίγο. Υπάρχει ένα Ανθρώπινο 3D παράδειγμα που λέει ότι τα πάντα «συνηθίζονται» και μετά περνάνε. Η φύση όμως δεν δουλεύει έτσι και η πρόβλεψή μας θα είναι ενάντια σε ότι σας έχει ειπωθεί. Θα σας πω μια παραβολή και την πρόβλεψη σε λίγο, πριν όμως από αυτό θα σας εξηγήσω κάτι για τα πουλιά και τα ψάρια.

Τις τελευταίες εβδομάδες σε ορισμένες λίμνες ξεβράζονται νεκρά ψάρια, σε εκατοντάδες χιλιάδες εάν όχι εκατομμύρια. Πουλιά πέφτουν από τον ουρανό.Θα κάνω μια δήλωση πολύ πριν το πει η επιστήμη σας. Όλα αυτά σχετίζονται με τον κύκλο νερό – όλα τους. Αφορά πάντα στον καιρό, έναν κύκλο καιρού που δεν έχετε δει στο παρελθόν. Θυμάστε πριν μερικά χρόνια που έβγαιναν φάλαινες στις παραλίες; Παρατηρήσατε ότι έχει σταματήσει το φαινόμενο αυτό; Ενώ όμως έβγαιναν στις παραλίες κάθε χρόνο, πολλοί φοβόντουσαν ότι: «Έρχεται το τέλος του κόσμου. Οι φάλαινες αυτοκτονούν».
Οι φάλαινες έβγαιναν στην παραλία επειδή έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα μαγνητικά της Γης, που το ναυσιπλοϊκό τους σύστημα [ο μαγνητίτης στο σώμα τους που αποτελεί τη μεταναστευτική τους πυξίδα] τις οδηγούσε κατ’ ευθείαν στη στεριά. Η στεριά δεν μετακινήθηκε· τα μαγνητικά πεδία άλλαξαν. Οπότε θα λέγαμε ότι ο έμφυτος μεταναστευτικός τους χάρτης έδειχνε λάθος. Ο λόγος που δεν συμβαίνει τώρα, είναι επειδή η νέα γενεά φαλαινών το εντόπισε και διόρθωσε τους χάρτες. Η φύση [Γαία] το κάνει αυτό. Η επόμενη γενεά λοιπόν δεν το επανέλαβε. Αντιθέτως, αυτο-οργανώθηκε στις αποδημητικές γραμμές λέυ (lay lines) και τώρα οι φάλαινες δεν ξεβράζονται τόσο συχνά.

Τα μαγνητικά του πλανήτη συνεχίζουν να αλλάζουν και τα πουλιά το αγνοούν. Όπως οι φάλαινες, πολλά πουλιά μεταναστεύοντας πέρασαν σε ψηλότερα μέρη της ατμόσφαιρας, όπου βρήκαν το θάνατο από παγωμένη βροχή και χαλάζι. Έτσι πέφτουν από τον ουρανό. Είναι ο κύκλος νερού. Θα συνεχίσουν να το κάνουν αυτό; Μερικά ναι, για λίγο καιρό και μετά θα το ανακαλύψουν και θα το ρυθμίσουν. Αυτό κάνει η φύση.

Θα λέγατε ίσως: «Ο τρόπος της φύσης είναι σκληρός». Δεν είναι σκληρός. Είναι ένα θετικό σύστημα μάθησης που επιτρέπει σε γενεές πουλιών να παρευρίσκονται την επόμενη φορά. Οι θάνατοι μερικών επιτρέπουν στα πολλά να συνεχίσουν τον κύκλο ζωής τους και τη γενεαλογία τους στη Γη.
Θέλω να αναλύσετε τα ψάρια που ξεβράστηκαν. Αφήστε την επιστήμη να το ανακαλύψει κι αυτό. Θέλω να αναλύσετε τα ψάρια. Έχουν κάτι κοινό. Είναι όλα νεαρά. Γιατί αυτό; Τι γνωρίζετε για τον κύκλο νερού; Τι γνωρίζετε για το κρύο νερό, τον κύκλο ζωής ορισμένων ψαριών και τις συνήθειες αναπαραγωγής τους; Σας λέω ότι αλλάζει η θερμοκρασία στα στρώματα του νερού κι αυτό θ’ αλλάξει τον κύκλο ζωής των ωκεανών και λιμνών. Τα νεαρά ψάρια είναι πιο ευάλωτα στο θάνατο από κρύο, ειδικά τα είδη που ξεβράστηκαν ψόφια. Το κρύο σκότωσε δεκάδες χιλιάδων από αυτά. Είναι ο κύκλος νερού. Θα εξακολουθήσει; Για ένα διάστημα, μέχρι να εγκλιματιστούν, να προσαρμοστούν στο κρύο – και θα το κάνουν. Η φύση το κάνει αυτό.

Η Παραβολή του Δωματίου Ουράνιο Τόξο
Θέλω να σας πω την εξής παραβολή, μια αλληγορία της ζωής. Υπάρχει ένα δωμάτιο που θα το ονομάσουμε Ουράνιο Τόξο. Στο δωμάτιο αυτό όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου παρουσιάζονται γραμμικά, ένα τη φορά, που αλλάζουν κάθε μερικές χιλιάδες χρόνια. Το δωμάτιο έτσι υπάρχει, γι αυτό ονομάζεται Ουράνιο Τόξο. Για χιλιάδες χρόνια είναι κίτρινο, μετά γίνεται μπλε, κόκκινο, μωβ, πράσινο και σιγά-σιγά το δωμάτιο περνά απ’ όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Τα χρώματα εναλλάσσονται με τη σειρά του φάσματος, ένα κάθε φορά.

Στο δωμάτιο αυτό θα ’θελα να σας συστήσω κάποια πλάσματα – έξυπνα, νοήμονα και ιερά, όλα γεννημένα όταν το χρώμα στο δωμάτιο ήταν κόκκινο. Οι γονείς τους επίσης γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια του κόκκινου κύκλου, όπως και οι παππούδες τους. Στην πραγματικότητα, σε όλη την καταγραμμένη ιστορία τους, το δωμάτιο ήταν πάντα κόκκινο. Είναι το μόνο που έχουν γνωρίσει. Οπότε, θα λέγαμε ότι έχουν κόκκινη συνείδηση και αναμένουν το κόκκινο. Οπουδήποτε πηγαίνουν, δουλεύουν με το κόκκινο. Είναι κόκκινοι άνθρωποι.

Με τον καιρό το δωμάτιο Ουράνιο Τόξο αρχίζει να κάνει ότι έκανε πάντα και σιγά-σιγά να κινείται προς το επόμενο χρώμα, το μωβ. Το δωμάτιο αρχίζει να γίνεται μωβ. Τι συμβαίνει λοιπόν σε όσους γνώριζαν πάντα το κόκκινο; Το πρώτο πράγμα είναι φόβος. Οι κόκκινοι άνθρωποι λένε: «Έρχεται κάτι παράξενο και ασυνήθιστο, που δεν έχει ξανασυμβεί! Είναι σκοτεινό κι εκφοβιστικό. Εμείς πρέπει να το έχουμε κάνει. Πρέπει να ευθυνόμαστε. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση! Οπότε, πρέπει να βρούμε τρόπους να σταματήσουμε το μωβ. Θα πρέπει να είναι κόκκινο. Το μωβ είναι κακό».

Όμως ακόμα κι ανάμεσα στους κόκκινους ανθρώπους, ορισμένοι λένε: «Καλωσορίζουμε το μωβ. Δεν γνωρίζουμε γιατί είναι εδώ, αναγνωρίζουμε όμως ότι είναι κατάλληλο. Αν και πάντα ήμασταν κόκκινοι και δεν κατανοούμε το μωβ, δεν το φοβόμαστε. Οι αρχαίες εσωτεριστικές προφητείες μάς είπαν ότι μια μέρα θα επέλθει αλλαγή στο κόκκινο. Ας ευλογεί ο Θεός το μωβ». Και σ’ αυτή την ενέργεια βρίσκεστε τώρα αγαπητοί μου, καθώς ότι ήταν φυσιολογικό για τόσες χιλιάδες χρόνια στον πλανήτη, είναι υπό αλλαγή. Όταν συμβεί, θα παρουσιάσει περισσότερες ανωμαλίες από πουλιά που πέφτουν από τον ουρανό, ή ψάρια που ξεβράζονται, ή λιωμένους πάγους. Θα σας πω τι να προσέξετε.

Η Πρόβλεψη: Ανανέωση του Κύκλου Ζωής

Όταν αλλάζει η μέση θερμοκρασία των ωκεανών, αρχίζουν ν’ αλλάζουν πράγματα, καθώς ο κύκλος ζωής της τροφής στη θάλασσα εξαρτάται από το μικρότατο. Το πλαγκτόν επιβιώνει σε ορισμένες θερμοκρασίες κι αυτή αλλάζει. Πετάξτε όσα νομίζατε ότι ξέρετε για το πώς δουλεύει το όλο πράγμα και αντ’ αυτού σκεφτείτε «ανανέωση» ή «πώς άρχισε». Σας εξυπηρετεί για να καταλάβετε τι συμβαίνει τώρα. Ο κύκλος αυτός φτιάχτηκε για την αναπλήρωση των ωκεανών με ζωή και όχι απαραίτητα υποστηρίζοντας τα υπάρχοντα είδη.

Ας μιλήσουμε λίγο για τον ωκεανό. Δεν θα πάμε καν στο τι συμβαίνει στον αέρα και τι μπορεί να βιώσουν τα θηλαστικά. Ας αναφερθούμε απλώς στον ωκεανό. Έχετε ακούσει για το σολομό; Για ποιο πράγμα σας προειδοποίησε η επιστήμη σας; Για υπερβολική αλίευση. Η θάλασσα πεθαίνει. Οι ύφαλοι εξαφανίζονται. Δεν παρατηρείτε την τροφική αλυσίδα που υπήρχε κάποτε. Έχετε υπερ-αλιεύσει τα πάντα. Για να βοηθήσουν εκεί, έχουν θέσει ποσοστώσεις αλίευσης. Ω, όλοι εκείνοι οι μικροί άνθρωποι στο κόκκινο δωμάτιο – δεν γνωρίζουν για το μωβ. Οι κόκκινοι άνθρωποι έχουν μόνο κόκκινα δεδομένα.
Ακούσατε πρόσφατα για τον σολομό; Υπάρχουν πάρα πολλοί! Σε μέρη που έθεσαν ποσοστώσεις ώστε να μην γίνεται υπεραλίευση, πηδούν μέσα στα πλοιάρια! Ενάντια σε κάθε πιθανότητα και κάθε σχέδια περιβαλλοντολόγων ή βιολόγων, ξεχειλίζουν τους ωκεανούς στην Αλάσκα – υπερβολικά πολλά να αλιευθούν.

Τι σας λέει αυτό; Είναι πιθανόν η Γαία να φροντίζει τον εαυτό της; Αυτό ακριβώς σας λέει! Ίσως η ευθυγράμμιση αυτή να τροφοδοτήσει την ανθρωπότητα. Το έχει σκεφτεί κανείς; Μήπως η Γαία συμμαχεί μαζί σας; Μήπως η αύξηση της συνειδητότητας που έχει ανεβάσει τη δόνηση του DNA σας, έχει θέσει σε ετοιμότητα τη Γαία, να αλλάξει τον κύκλο καιρού και να ετοιμαστεί να θρέψει την ανθρωπότητα; Δείτε τη θάλασσα όπου έγινε πρόσφατα διαρροή πετρελαίου; Ανακάμπτει με απρόβλεπτο τρόπο. Τι συμβαίνει;

Ο ίδιος ο κύκλος ζωής μεταβάλλεται από την αλλαγή θερμοκρασίας των ωκεανών και πολλά που πιστεύατε για τη ζωή στη θάλασσα, αλλάζουν σιγά-σιγά. Εμφανίζεται ένα νέο σύστημα ζωής, όπως και στο παρελθόν και θα συμβεί στη διάρκεια της ζωής σας. Θα τιμά όσα γνωρίζετε και θα σας εκθέσει σε μια νέα αντίληψη: Ότι η Γαία ανανεώνει τακτικά τον κύκλο ζωής στη Γη.

Στη διαδικασία αυτή θα εκλείψουν ορισμένα φυτά και ζώα, πουλιά και ψάρια. Η συμβουλή μου προς εσάς, ειδικά προς τους περιβαλλοντολόγους, είναι να κατανοήσετε τον κύκλο της ζωής, ώστε να χαλαρώσετε με ότι κάνει πάντα η φύση. Φέρνει ζωή στον πλανήτη, να τον εξυπηρετεί για ένα διάστημα. Όταν κάποια ζωή δεν εξυπηρετεί πλέον τον πλανήτη όπως κάποτε, τότε την απομακρύνει. Η εξάλειψη της ζωής, ειδικά μέσω καιρικών αλλαγών, είναι φυσιολογική στη Γαία. Είναι τιμημένη, κατάλληλη και φυσιολογική, ακόμα κι αν δεν το νομίζετε. Μην προσπαθείτε να σώσετε όλα τα υπό εξαφάνιση ζώα, ψάρια και πουλιά! Μερικά είναι να φύγουν. Και αγαπητοί μας, μην αποδίδετε όλη αυτή τη δραστηριότητα σε κάτι που κάνατε και την προκαλέσατε!
Οι κόκκινοι άνθρωποι ζορίζονται. Το μωβ είναι εδώ και προσπαθούν να καθορίσουν τι λάθος έχουν κάνει. Δεν γνωρίζουν ότι βρίσκονται στο Δωμάτιο Ουράνιο Τόξο. Νομίζουν ότι είναι στο ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ. Αυτό κάνει το Δωμάτιο Ουράνιο Τόξο· αλλάζει χρώματα. Καθώς λοιπόν το δωμάτιο κάνει ότι έκανε πάντα, οι κόκκινοι κάθονται εκεί με φόβο, προσπαθώντας να καθορίσουν τι μπορεί να έχουν κάνει που προκάλεσε την εμφάνιση του μωβ.

Το Δωμάτιο Ουράνιο Τόξο είναι πανέμορφο. Το μωβ χρώμα έχει σημασία. Η μετάβαση από το κόκκινο στο μωβ έχει μεταφυσική σημασία στην παραβολή, όμως θα σας αφήσω να την ανακαλύψετε. Για όσους γνωρίζουν τα χρώματα, υπάρχει λόγος που έδωσα αυτά τα δύο. Η Γη γίνεται πιο ιερή από ποτέ. Η Γαία σάς συμπαραστέκεται σ’ αυτό. Συνεργάζεται με τρόπους που ποτέ δεν θα είχατε σκεφτεί, με τρόπους που είχαν αποκλείσει οι βιολόγοι. Νομίζετε ότι τη σκοτώνετε; Αντιθέτως, γεννά ένα αλλαγμένο οικολογικό σύστημα.
Η Ανθρώπινη Συνειδητότητα
Να σας πω για την Ανθρώπινη συνειδητότητα και τι συμβαίνει. Εάν έχετε μελετήσει ότι έχω πει τους τελευταίους μήνες, έδωσα πρόσφατα έναchannelling με τίτλο «Το Τέλος της Ιστορίας». Είναι μια μεταφορά, που σημαίνει το τέλος του πώς ήταν τα πράγματα. Είναι μια αναγέννηση του τρόπου που μπορούν να είναι τα πράγματα. Λοιπόν, τι αλλάζει; Η Ανθρώπινη φύση. Τι θα κάνει ο Άνθρωπος διαισθητικά, που δεν το έχει κάνει ποτέ στο παρελθόν;
Η ιστορία διδάσκει ότι οι Άνθρωποι διασπώνται. Έχετε παρατηρήσει ποτέ την Ευρώπη, διερωτώμενοι πώς μπορεί τόσες χώρες να είναι τόσο κοντά κι όμως να έχουν διαφορετικές γλώσσες και κουλτούρες, σε τόσο μικρή περιοχή; Να σας πω πώς συνέβη. Ονομάζεται Ανθρώπινη φύση. Όταν κάποιοι δεν αρέσουν τους άλλους, μαντρώνονται ξεχωριστά και με την πάροδο εκατοντάδων ετών, αναπτύσσουν μοναδικές γλώσσες και δεν ενοποιούνται ποτέ με τους άλλους. Στην πραγματικότητα πολεμούν μ’ εκείνους. Τους κατακτούν. Έχουμε μιλήσει πάλι επ’ αυτού. Αυτό κάνουν οι Άνθρωποι. Διαίρει και βασίλευε. Διαχωρίζουν τα πράγματα. Δεν συνενώνουν πολλά πράγματα.

Ακόμα κι εκείνο που είναι το πιο ιερό για την ανθρωπότητα, διαχωρίστηκε και οργανώθηκε πνευματικά. Βάζετε τον Θεό σε κουτιά και όταν κάποιος είχε διαφορετική ιδέα, δημιουργήσατε κι άλλο κουτί. Διαχωρίσατε τον εαυτό σας από τον Θεό. Σύντομα είχατε εκατοντάδες κουτιά να αντιπροσωπεύουν δόγματα και διδασκαλίες του ενός Θεού. Στη διαδικασία, δείχνατε με το δάκτυλο τα άλλα κουτιά, αποκαλώντας τα «σατανικά». Μετά αρχίσατε ακόμα και να τα κατακτάτε. Αυτό έκαναν οι Άνθρωποι στο ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ επί αιώνες. Λοιπόν, σας λέω ότι αυτό αλλάζει.

Σας έδωσα κάποιες πληροφορίες στο παρελθόν και θα ’θελα να τις επαναλάβω. Το τελευταίο που θα περιμένατε να συμβεί ποτέ, είναι να αλλάξει το πολύ χρήμα στον πλανήτη. Κι όμως, μόλις συνέβη. Δημιουργήσατε οικονομική ύφεση, απαιτώντας ένα νέο τρόπο τραπεζικών συναλλαγών. Δεν έχετε τελειώσει ακόμα με τις τράπεζες ή τις ασφάλειες, αρχίζετε όμως να δημιουργείτε ένα σύστημα ακεραιότητας, όπου ο κόσμος μπορεί να εργάζεται μαζί σε οικονομική βάση.

Αναφέραμε ότι θα έρθει καιρός που θα υπάρχουν μόνο πέντε νομίσματα στον πλανήτη, επειδή οι ήπειροι θα αποφασίσουν να συνενώσουν τις χώρες κι όχι να τις διαχωρίζουν. Γνωρίζετε ποιο ήταν το μοντέλο; Οι Ηνωμένες Πολιτείες. Τι πείραμα κάνατε! Φανταστείτε: Να πάρετε πολλές διαφορετικές πολιτείες με αυτόνομη διακυβέρνηση, χωρίς ορατά σύνορα και να τους δώσετε ένα νόμισμα; Δούλεψε! Πάει καλά για πάνω από 100 χρόνια. Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, δούλεψε.

Πριν πενήντα χρόνια, με το τέλος του τελευταίου παγκοσμίου πολέμου, οι Ευρωπαίοι είδαν τι έκαναν οι ΗΠΑ και το μιμήθηκαν. Έγινε η Ευρωπαϊκή Ένωση. Μετά τον πόλεμο, σκέφτηκαν: «Τι θα γινόταν αν παίρναμε πολλές από τις Ευρωπαϊκές χώρες, που πολεμούσαν μεταξύ τους από την αρχή του καταγραμμένου πολιτισμού, και τις συνενώναμε; Να καταργήσουμε τα σύνορα και να τους δώσουμε ένα κοινό νόμισμα». Τους περιγέλασαν! Κι όμως, σήμερα το βλέπετε.

Σήμερα το νομισματικό τους σύστημα είναι πιο πολύτιμο από το δικό σας! Πού θέλω να καταλήξω; Ακούστε – υπάρχει ένα χαρακτηριστικό, ένα αξίωμα της ενέργειας της νέας Γης: Ο διαχωρισμός σκοτώνει. Η ενότητα είναι η επιβίωση της ανθρωπότητας. Θα αρχίσετε να φέρνετε τα πράγματα μαζί κι όχι να τα διασπάτε. Κι όσο περισσότερο τα συνενώνετε, τόσο πιο πολύ θα ενώνεστε. Τότε σιγά-σιγά θα συνειδητοποιείτε ότι ο σκοπός είναι να ενώνετε τα πράγματα και όχι να τα διαχωρίζετε. Τι έχει δημιουργήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση; Θα σας πω. Δεν είναι το Ευρώ. Δημιούργησε ένα γκρουπ χωρών που ποτέ ξανά δεν θα πολεμήσουν μεταξύ τους! Δεν μπορούν. Εμπορεύονται μεταξύ τους. Σκεφτείτε το. Σ’ αυτό αναφερόμαστε.

Μην εκπλαγείτε εάν τα πολλά κουτιά της οργανωμένης πνευματικότητας (θρησκείες) αρχίζουν να ενοποιούνται, επειδή θα υπάρχει περισσότερη δύναμη εάν το κάνουν. Θα προσεγγίσουν περισσότερο κόσμο, εάν το κάνουν. Θ’ αρχίσετε τελικά να το βλέπετε αυτό, ειδάλλως τα ξεχωριστά κουτιά θα αρχίσουν να σβήνουν.

Η Νέα Πολιτική

Τώρα να σας πω κάτι για το μακρινό μέλλον, κάτι που δεν θα πιστέψετε ή θα κατανοήσετε. Θα είναι το τέλος του συστήματος πολιτικής που έχετε τώρα. Όταν αρχίζετε να καταλαβαίνετε τα νέα χαρακτηριστικά της ενέργειας στον πλανήτη, δεν θα σας εξυπηρετεί πλέον να έχετε αντιπολιτευτικά κόμματα. Αντιθέτως, θα σας εξυπηρετεί, εκείνοι που πάνε να κυβερνήσουν, να έχουν το δικό τους μήνυμα, ξέχωρα από κάποιο κόμμα. Κι όταν πάτε να ψηφίσετε, θα τους ψηφίσετε για το μήνυμά τους κι όχι για τον πολιτικό τους δεσμό.
Αντί για τον διαχωρισμό μέσω δεσμού, θα υπάρχει ενότητα μέσω σκοπού. Θα έχουν μοναδικές και πανέμορφες ιδέες, αντί για εκείνες που ανήκουν στο ένα κουτί ή στο άλλο. Κάποια μέρα το δικομματικό σύστημα θα σας φαίνεται τόσο παλιό, όσο οι σημερινοί δικτάτορες στη Γη που κορδώνονται. Το ξέρετε ότι απομακρύνονται; Το έχετε παρατηρήσει;

Ορισμένοι λένε: «Ναι Κρύων, αλλά προφανώς δεν γνωρίζεις πώς είναι η πολιτική στη Γη. Η χρηματοδότηση πρέπει να γίνεται μέσω των κομμάτων».Αλήθεια; Τι θα γινόταν εάν ενημερώνονταν εκατομμύρια άνθρωποι δια μιας κι έδιναν μόνο $1 ο καθένας; Χρειάζεται κόμμα γι αυτό; Περιμένετε και θα δείτε.

Να σας πω μια εξωφρενική ιδέα που αρχίζει να συμβαίνει στη Βραζιλία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια επιτροπή που λέει: «Τι θα γίνει εάν πάρουμε όλες τις χώρες της Νοτίου Αμερικής, εξαλείψουμε τα σύνορα και σχεδιάσουμε τελικά ένα κοινό νόμισμα;» Σας ακούγεται γνώριμο; Αυτό θα είναι τελικά το ένα από τα πέντε νομίσματα του κόσμου.

Η ενοποίηση θα φέρει δύναμη και ειρήνη στον πλανήτη και κατά τη διαδικασία, εκείνος ο ελέφαντας στο δωμάτιο που την εμποδίζει να συμβεί, που αποκαλείτε τρομοκρατία και τη θεωρείτε το μεγάλο πρόβλημα στη Μέση Ανατολή, θα πάρει μια τροπή που κανείς, κανείς δεν μπορεί να μαντέψει. Έχω μιλήσει γι αυτό. Σοκαριστήκατε με την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης;  Δεν ήταν η Σ.Ε. η αιτία που φτιάχτηκαν τέτοιες τεράστιες ποσότητες πολεμικού υλικού; Γι αυτό δεν είναι το Πεντάγωνο τόσο μεγάλο; Κατέπεσε σχεδόν εν μια νυκτί. Το περίμενε κανείς; Θα είναι λοιπόν εξίσου σοκαριστικό. Το πρόβλημα που είναι μπροστά σας χωρίς λύση, θα γίνει ιστορία και η ενότητα θα αρχίσει.
Τα Δυναμικά Συνεχίζουν

Τελικά η αλλαγή της ενότητας θα εξαπλωθεί στην Αφρική, η οποία θα αντιπροσωπεύει μια θεραπευμένη ήπειρο, χωρίς AIDS πλέον. Και μια θεραπευμένη ήπειρος χωρίς σοβαρές αρρώστιες, δεν θα έχει δικτάτορες που εκμεταλλεύονται έναν άρρωστο πληθυσμό. Αυτή η θεραπευμένη ήπειρος θα γίνει μια από τις ισχυρότερες οικονομίες στον πλανήτη και θα υπερνικήσει την Κίνα στο οικονομικό παιχνίδι. Γιατί; Επειδή η Αφρική δεν έχει ενιαία οικονομική ή δογματική ιστορία. Θ’ αρχίσουν φρέσκοι, σε μια νέα ενέργεια. Ενώ η Κίνα παλεύει ακόμα με την παλιά φρουρά, που αντιπροσωπεύει πάνω από 1000 χρόνια πρωτοκόλλου και δεν θα μπορέσει να συναγωνιστεί μια κοινωνία που δεν έχει τίποτα να ξεμάθει.

Αυτά είναι τα δυναμικά μπροστά μου για το μέλλον του πλανήτη σας. Βρίσκομαι μπροστά σε Λεμούριους και Σουμέριους. Είμαι μπροστά σε άτομα που έχουν ζήσει στο παρελθόν. Είμαι εμπρός σε Σαμανική ενέργεια. Το αναμένατε αγαπητοί μου και γνωρίζατε ότι ερχόταν. Τώρα είστε εδώ για να το αλλάξετε.

Αγαπητέ μου Άνθρωπε, το 2011 μπορεί να είναι ένα έτος πρόκληση, λόγω των επικείμενων αλλαγών, επειδή η Γαία ανταποκρίνεται σ’ εσάς. Έχετε εδώ την ενέργεια των αρχαίων και των προγόνων σας, και όλοι τους βρίσκονται στην αίθουσα αυτή. Δεν το νιώθετε; Σας κοιτούν όλοι, λέγοντας: «Καλή δουλειά. Θα το περάσετε αυτό».

[Ο Κρύων κάνει παύση]


Ας είμαι απλώς μαζί σας για ένα λεπτό ακόμα.

[Μεγάλη παύση]

Κι έτσι είναι.
ΚΡΥΩΝ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής