ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Μην ξεχάσετε να πατήσετε στις τρεις γραμμές δίπλα στον τίτλο ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ για να δείτε τις κατηγορίες των άρθρων αλλά και όλα τα Gadget μας !

Ακολουθηστε μας στο facebook

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK - ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

lightworkers - Τα Τέσσερα Σημεία (Greek Subs)

rg

Στην ατέλειωτη σειρά ενσαρκώσεων κάθε ψυχής, οι άνθρωποι στους οποίους εισέρχεται έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά ο ένας από τον άλλον.

Αυτό κατά το γκρουπ δεν είναι καθόλου τυχαίο. Μάλιστα λένε πως πριν κατέβει και ενσαρκωθεί η ψυχή στη Γη, ξέρει ακριβώς τι χαρακτηριστικά θέλει να έχει ο άνθρωπος στον οποίο θα μπει. Άλλες φορές καταφέρνει να πάρει ακριβώς ό,τι έχει ζητήσει, άλλες φορές όμως όχι.
Σε αυτό το βίντεο, ο Steve Rother μας λέει ποια είναι τα τέσσερα σημαντικά σημεία για κάθε ψυχή πριν και κατά την διάρκεια της ενσάρκωσής της κάθε φορά στην Γη και μας εξηγεί για ποιον λόγο είμαστε αυτοί που είμαστε, γιατί έχουμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και απαντάει στο ερώτημα: τελικά, πότε εισέρχεται η ψυχή στο σώμα μας;

 

Πατηστε εδω για να δειτε το βιντεο !

 

Τι είναι αυτή η σελίδα που μου ανοίγει μόλις πατήσω το link..


Στη σελίδα που σας ανοίγει μόλις πατήσετε το link περιμένετε για 5 δευτερόλεπτα και πατάτε το “skip ad” που βρίσκεται πάνω και δεξιά στη σελίδα. Όσο περιμένετε να περάσει ο χρόνος ότι σας ανοίξει να κατεβάσετε δεν έχει σχέση με το site μας και να μην το πατήσετε, αλλα περιμένετε να βγει το “skip ad” για να το πατήσετε.

Σχόλια

Anti aging - Soul Cleansing System - Αντιγήρανση - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Δημοφιλείς αναρτήσεις