Η Ομάδα μας στο Facebook!

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

lightworkers - Τα Τέσσερα Σημεία (Greek Subs)

rg

Στην ατέλειωτη σειρά ενσαρκώσεων κάθε ψυχής, οι άνθρωποι στους οποίους εισέρχεται έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά ο ένας από τον άλλον.

Αυτό κατά το γκρουπ δεν είναι καθόλου τυχαίο. Μάλιστα λένε πως πριν κατέβει και ενσαρκωθεί η ψυχή στη Γη, ξέρει ακριβώς τι χαρακτηριστικά θέλει να έχει ο άνθρωπος στον οποίο θα μπει. Άλλες φορές καταφέρνει να πάρει ακριβώς ό,τι έχει ζητήσει, άλλες φορές όμως όχι.
Σε αυτό το βίντεο, ο Steve Rother μας λέει ποια είναι τα τέσσερα σημαντικά σημεία για κάθε ψυχή πριν και κατά την διάρκεια της ενσάρκωσής της κάθε φορά στην Γη και μας εξηγεί για ποιον λόγο είμαστε αυτοί που είμαστε, γιατί έχουμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και απαντάει στο ερώτημα: τελικά, πότε εισέρχεται η ψυχή στο σώμα μας;

 

Πατηστε εδω για να δειτε το βιντεο !

 

Τι είναι αυτή η σελίδα που μου ανοίγει μόλις πατήσω το link..


Στη σελίδα που σας ανοίγει μόλις πατήσετε το link περιμένετε για 5 δευτερόλεπτα και πατάτε το “skip ad” που βρίσκεται πάνω και δεξιά στη σελίδα. Όσο περιμένετε να περάσει ο χρόνος ότι σας ανοίξει να κατεβάσετε δεν έχει σχέση με το site μας και να μην το πατήσετε, αλλα περιμένετε να βγει το “skip ad” για να το πατήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής