Η Ομάδα μας στο Facebook!

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

KRYON CHANNELLING - «Αντιλήψεις περί Θεού»

eucvn

Ζωντανή επικοινωνία που δόθηκε μέσω του Λη Κάρολ

στο Πόρτλαντ των Η.Π.Α.  –  Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

 

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας.

Κάποιοι αναρωτιούνται σχετικά με τη συνείδηση του Θεού και πώς γίνεται ένα τόσο υψηλά δονούμενο χαρακτηριστικό να παρουσιάζεται στο 3D πεδίο. Εντέλει το channelling υποτίθεται ότι παρουσιάζει τη Θεϊκή συνείδηση μέσω ενός Ανθρώπου, αλλά πώς γίνεται αυτό; Όπως έχουμε ξαναπεί, είναι το πάζλ που βλέπετε να συμβαίνει τώρα. Πολλοί Άνθρωποι έρχονται στον πλανήτη με το σχέδιο να είναι πνευματικοί διερμηνείς τέτοιων γεγονότων και πολλοί βρίσκονται εδώ στην αίθουσα και γνωρίζουμε ποιοι είναι.

Πάει πέρα απ’ όσους διενεργούν ζωντανή επικοινωνία, όπως κάνει τώρα ο συνεργάτης μου. Επεκτείνεται επίσης και στους λεγόμενους «θεραπευτές» στην αίθουσα αυτή, καθώς έχουν τον ίδιο σκοπό με τον διάμεσο ή τον δάσκαλο, δηλαδή να ερμηνεύσουν ένα μεταφορικό μήνυμα, σε κάτι που είναι 3Dκαι πρακτικό. Ο θεραπευτής συχνά στέκεται μπροστά στο άτομο που προσφεύγει σ’ αυτόν για βοήθεια, με τη διάνοιά του να γνωρίζει λιγότερο από τη μισή ιστορία. Η οξυδέρκεια του Ανώτερου Εαυτού του και η ενέργεια που του προσφέρει, την οποία αποκαλούμε channelling, του δίνει την υπόλοιπη εικόνα. Του υποδεικνύει που να αγγίξει και ποιες ενέργειες να αναπτύξει. Τον καθοδηγεί αν πρέπει να είναι απαλός ή ενεργητικός. Αυτό είναι channelling.
Ο δάσκαλος έχει μπροστά του ένα λευκό χαρτί και ρωτά: «Τι έπεται;» Και στο χαρτί αρχίζουν να ρέουν πληροφορίες με νουθεσίες – κι αυτό είναιchannelling! Εκείνος που κάθεται να διαλογιστεί και να καθαρίσει το νου του, δεν δίνει στο Θεό μια «λίστα με άπλυτα», πραγμάτων που πάνε στραβά στη ζωή του. Αντιθέτως, ο συνετός γνωρίζει ότι ο Θεός είναι πάντα μαζί του, οπότε γνωρίζει όσα έχουν προκύψει στη ζωή του μέχρι τώρα. Σας λέμε λοιπόν ξανά, ότι ευλογημένος είναι όποιος μένει ήσυχος και λέει: «Αγαπητέ Θεέ, πες μου όσα χρειάζεται να γνωρίζω». Χωρίς προκατάληψη, χωρίς προϊδέαση σχετικά με την πιθανή απάντηση, είναι έτοιμος να επιτρέψει την εισροή της σοφίας. Βλέπει τον Θεό σαν ένα φίλο.

Λοιπόν, είσαι εσύ αυτός, που διαβάζεις το κείμενο; Ή έχεις προαποφασίσει τι θα λάβεις; Είναι αρκετά δύσκολο να καθαρίσεις το μυαλό σου από τα ενδεχόμενα, καθότι ο Άνθρωπος γεμίζει αυτόματα το νου με προσδοκίες. Είναι μέρος του σεναρίου επιβίωσης και αυτό σ’ έχει κρατήσει μέσα στο φόβο για αιώνες.

Αγαπητέ μου, εάν έχεις φτάσει σ’ εκείνο το σημείο, στο χείλος του γκρεμού όπου χρειάζεσαι απεγνωσμένα απαντήσεις και θέλεις να ακούσεις αριθμούς ή λόγια, μην απογοητευτείς εάν το μόνο που λάβεις είναι ένα αγκάλιασμα, καθώς αυτή είναι απάντηση! Η αγκαλιά, σε πνευματικούς όρους, σημαίνει ότιπρακτικές απαντήσεις είναι καθ’ οδόν. Θα τις λάβεις και θα τις δεις καθώς θα τις φέρει η συγχρονικότητα. Επομένως η αγκαλιά σημαίνει να χαλαρώσεις. Χωρίς χαλάρωση, θα πάρεις αποφάσεις που θα παρεμβληθούν στο δρόμο της επερχόμενης συγχρονικότητας. Οπότε η αγκαλιά είναι μια απάντηση, έτσι δεν είναι; Σημαίνει ότι δεν είσαι μόνος. Σημαίνει ότι στην πραγματικότητα έρχονται οι απαντήσεις.

Το σεμινάριο αυτό, όλη η μέρα αφορούσε στις αντιληπτικές επικοινωνίες. Από πληροφορίες σχετικά με την ευθυγράμμιση του 2012, μέχρι αυτό που αποκαλεί ο συνεργάτης μου κβαντική αντίληψη, είναι όσα του ειπώθηκαν να διδάξει. Και μέσω της συγχρονικότητας του δόθηκαν τα διδακτικά σημεία. Κατ’ αυτό τον τρόπο δουλεύει: Είτε πρόκειται για έναν συγγραφέα στη σκηνή, είτε για μια μητέρα με τα παιδιά της, οι απαντήσεις έρχονται με τέτοιους τρόπους. Η μητέρα αγαπά τόσο τα παιδιά της και θέλει να τα δει με σοφία που δεν διαθέτουν ίσως ακόμα. Δεν θέλει να επαναλαμβάνουν τα φανερά λάθη.

Επίτρεψέ μου μια συμβουλή: Δίδαξε στα παιδιά όσα γνωρίζεις για τον Θεό. Αυτή είναι η απάντηση. Μην τους διδάσκεις τι έκαναν στραβά, ή τι λάθη έκανες εσύ στο παρελθόν. Δεν χρειάζεται να διδάσκεις στο παιδί τη γενεαλογία των λαθών σου. Αντιθέτως, κοίτα στα μάτια το παιδί και πες: «Θέλω να σου πω τι έχω βρει, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Υπερβαίνει οποιοδήποτε χάσμα γενεών έχει υπάρξει. Βρήκα τον Θεό μέσα μου και είναι κάτι που είναι μέσα σου επίσης». Ας μάθουν ότι μπορούν να το βρουν με όποιο τρόπο επιθυμούν. Αυτό θα τους αποτρέψει από φασαρίες και θα τους δώσει σύνεση, να είναι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Δεν μπορείς να δώσεις σ’ ένα παιδί κάτι καλύτερο από αυτό.

Κβαντική Διδασκαλία

Σήμερα είναι μια κβαντική διδασκαλία, όμως η λέξη κβαντική χρησιμοποιείται με κοινό αντί με επιστημονικό τρόπο. Στις διδαχές μας σημαίνει κάτι που μοιάζει ανόητο, τυχαίο, αλλά εμπεριέχει σκοπό και σύστημα. Δεν μπορείς να δεις τη λογική του, καθότι βρίσκεται έξω από τη διαστατική σου αντίληψη. Θέλω να είναι αυτό το σημερινό μήνυμα, το κεντρικό μήνυμα περί αντίληψης που θα δημοσιευτεί. Θέλω να σας δείξω πώς αντιλαμβάνονται οι Άνθρωποι τον Θεό, στην παλιά και στη νέα ενέργεια και πώς ο Θεός αντιλαμβάνεται την Ανθρωπότητα. Μέρη αυτού έχουν διδαχθεί για 21 χρόνια και τώρα τα μαζεύουμε ώστε να τα διαβάσετε πάλι – όλα μαζί, σαν ένα αντιληπτικό μήνυμα.

Ο Άνθρωπος αλλάζει τρόπο σκέψης. Αλλά δεν αλλάζει σε σημείο να βγει από το λεγόμενο ένστικτο επιβίωσης των τριών διαστάσεων. Καθώς εντός της πραγματικότητας που ισχυρίζεσαι ότι είναι η μόνη που υπάρχει, βρίσκεται το κουτί στο οποίο βάζεις το Θεό και το Θεϊκό κουτί παρεμβάλλεται σε οτιδήποτε κάνεις. Αναλογίσου αυτά τα πράγματα. Όλα αυτά τα χρόνια, σκέψου τι κάνουν οι άνθρωποι με την ενέργεια, την αίσθηση της ενέργειας και πώς αντιδράς σ’ αυτό.

Η Ενέργεια είναι Κάτι που το Εκχωρείς σε Άλλες Οντότητες

Όταν νιώθεις κάτι που δεν είναι μέρος της πραγματικότητάς σου, σε ενοχλεί. Κάνεις τότε ένα εκ δύο: είτε το λατρεύεις, ή το φοβάσαι. Ελάχιστοι το αποδέχονται επειδή είναι εκφοβιστικό, έτσι δεν είναι; Εάν δεν περιλαμβάνεται στο κουτί της πραγματικότητάς σου, αντιδράς. Εάν συμβεί ένα θαύμα, τι κάνεις; Λες, «Σ’ ευχαριστώ Θεέ!» Οπότε ο έπαινος πηγαίνει σε μια θεία δύναμη που δεν μπορείς να δεις ή να κατανοήσεις και η οποία είναι ανεξήγητη. Εάν κάτι σε πλακώσει τη νύχτα, είναι ο διάβολος. Είναι κακό. Βλέπεις; Η ασυνήθιστη ενέργεια σού προκαλεί αντίδραση, αντί να τη θεωρείς κάτι που μπορεί να έχεις εσύ δημιουργήσει.

Ας επεκτείνω τώρα το κουτί σου για μια στιγμή. Τι γίνεται αν όσα ανέφερα είναι φυσιολογικά; Τι γίνεται αν είναι μέρος του ανθρωπισμού κι όχι έξω από τον ανθρωπισμό; Τι θα γίνει αν, αντί να κλείνεις το κουτί σου σ’ αυτά τα πράγματα, φτιάξεις ένα μεγαλύτερο κουτί; Εάν σε βολεύει, κάντο! Πάρε το κουτί, διπλασίασε το μέγεθός του και συμπερίλαβε ενέργειες που δεν κατανοείς στο κουτί σου ή στην πραγματικότητά σου. Ιδού λοιπόν η πρόσκληση: Την επόμενη φορά που σου γίνει μια ασυνήθιστη θεραπεία, ή συμβεί κάτι έξω από τα συνηθισμένα, κάτι που θα το έλεγες ίσως «αυτενεργό υποχώρηση (συμπτωμάτων)», γιατί δεν λες: «Σ’ ευχαριστώ δημιουργέ μέσα μου, που επέτρεψες να εκδηλωθεί αυτό»; Γιατί δεν λες: «Είμαι δυνατός, είμαι κομμάτι του Θεού. Κι ευχαριστώ για όλα αυτά τα πράγματα, στο όνομα του ποιος είμαι… ένα δημιουργικό κομμάτι του Σύμπαντος, που μαθαίνω να διευρύνω την ενέργειά μου».

Τώρα, ξαφνικά, κάτι σκοτεινό συμβαίνει κι εσύ, όπως και άλλοι γύρω σου, αυτόματα θεωρείτε ότι είναι εκφοβιστικό. Μήπως όμως είναι απλώς ενέργεια; Ίσως είναι μέρος ενός συστήματος ενέργειας, για το οποίο έχουμε μιλήσει στο παρελθόν, όπου δραματικές στιγμές εντυπώνονται σε μια περιοχή, σαν ενεργειακή σφραγίδα. ΜΠΑΝΓΚ – και μένει εκεί, σαν μια κασέτα ήχου που παίζει από μόνη της, ξανά και ξανά. Είναι ενέργεια που δημιουργείται από ένα δράμα, αλλά φαίνεται σαν να είναι κάτι ζωντανό, ή σαν μια οντότητα, έτσι δεν είναι; Είναι πραγματική ενέργεια και μπορεί να βιωθεί και να μετρηθεί… αλλά δεν είναι κακή και δεν έχει ευφυία. Απλώς επαναλαμβάνει ένα ενεργειακό μοτίβο και αποτελεί μέρος του Ανθρώπινου βιωματικού συστήματος που εντυπώνεται στη Γαία.

Λοιπόν, τι σε ικετεύει να κάνεις; Να την ξεκαθαρίσεις! Όπως έχουμε ξαναπεί, η ενέργειά σου έχει ένα χαρακτηριστικό, όπου το φως είναι πιο ισχυρό από το σκοτάδι. Το φως είναι ενεργητικό ενώ το σκοτάδι είναι παθητικό. Οπότε, εάν έχεις ένα σκοτεινό δωμάτιο και ανοίξεις την πόρτα, το σκοτάδι δεν διαρρέει έξω! Ενώ αν ανάψεις ένα φακό, το σκοτάδι εξαφανίζεται, καθότι δεν μπορεί να υπάρχει εκεί με το φως. Το σκοτάδι δεν έχει υπόσταση, καθώς ορίζεται σαν απουσία του φωτός. Γι αυτό εάν συναπαντήσεις μια ενέργεια που νιώθεις ότι είναι ανάρμοστη στο χώρο, άναψε το φως σου και θα φύγει! Είναι τόσο απλό. Μπορείς να απευθυνθείς σ’ αυτή. Μπορείς να της πεις: «Δραματική ενέργεια φύγε γιατί δεν έχεις πλέον σκοπό. Ας έρθει το φως σ’ αυτό το μέρος». Αυτό δεν σε κάνει εξορκιστή! Σε κάνει ενεργειακό εργάτη. Κατευθύνεις ενέργεια και όχι μια κακή οντότητα.

Είναι καιρός να επεκτείνεις το κουτί όπου έχεις βάλει την πραγματικότητα. Ή μήπως είναι καιρός να το εξαλείψεις; Η αντίληψη του Ανθρώπου δημιουργεί το λεγόμενο μεγαλείο του Θεού, όπως και τη δύναμη του κακού. Και τα δύο αποτελούν απλώς αντιλήψεις της Ανθρώπινης ενέργειας. Να σας πω τη δική μας αντίληψη – ότι όλοι σας, ο καθένας, μεταφέρει ένα μεγαλειώδες δυναμικό να ελέγχει τις ενέργειες, για τον εαυτό του και τη ζωή του. Μη φοβάσαι ούτε τη μία, ούτε την άλλη. Εάν συναντήσεις κάτι ανάρμοστο, ξεκαθάρισέ το. Εάν συναντήσεις κάτι μεγαλειώδες, αξίωσέ το σαν δική σου δύναμη. Και μετά προχώρα στο επόμενο βήμα. Ακούς τι λέω; Εξελίσσεσαι και είναι καιρός να έχεις μια διαρκή αλλαγή, έτσι δεν είναι; Δες τις ενέργειες σαν μέρος του χώρου σου και υπό τον έλεγχό σου.

Ο Φόβος του Θεού

Η ανθρωπότητα βάζει συνεχώς τον Θεό σ' ένα κουτί φόβου. Φοβάται τον Θεό, έτσι δεν είναι; Επειδή ο Θεός παρουσιάζεται απέραντος και οι άνθρωποι είναι μικροί. Ας μιλήσουμε γι αυτή την ανθρώπινη αντίληψη. Ο Άνθρωπος θέλει να προσάπτει ανθρώπινα χαρακτηριστικά στο Θεϊκό. Είναι το μόνο μέτρο σύγκρισης, οπότε εφαρμόζετε κάθε τι Ανθρώπινο στο Θεϊκό.

Όταν περνάτε πέρα από το πέπλο, σύμφωνα με την ιστορική σας αντίληψη, οι Άνθρωποι θέλουν να βρουν διαμάχες. Θα βρείτε πολέμους. Θα βρείτε αγγέλους να μάχονται αγγέλους. Έτσι είναι η μυθολογία σας, σωστά; Θα δείτε όλα τα χαρακτηριστικά της ανθρωπότητας, επικολλημένα πλήρως επάνω στο Θεό. Θα βρείτε τιμωρία και επιβράβευση, εκδίκηση και ζήλια.

Αγαπητοί μου, χρειάζεται όντως να σας πω ότι τέτοια πράγματα δεν υπάρχουν στη δική μου πλευρά του πέπλου; Θέλω να σας πω τι υπάρχει στην πλευρά μου. Είναι μια μεγαλειώδης ενέργεια ουράνιου τόξου, η οποία εξυμνεί ένα μήνυμα σε χρώμα και φως. Δεν υπάρχει διαμάχη εδώ. Η ενέργεια του δημιουργού δεν έχει διαμάχες. Δεν υπάρχει εδώ τιμωρία και επιβράβευση, καθότι κανείς δεν σε κρίνει. Η κρίση είναι δεσμευτική της συνείδησης του Ανθρώπου, που δεν επιτρέπει την αγάπη άνευ όρων. Εδώ υπάρχει μόνο η ενέργεια του στοργικού δημιουργού. Είστε μέρος της ενεργειακής οικογένειας του δημιουργού. Θα 'πρεπε να το γνωρίζετε, όπως επίσης να έχετε τη σοφία να γνωρίζετε ότι όλα όσα επισυνάπτετε στο Θεό, είναι τα δικά σας Ανθρώπινα χαρακτηριστικά.

Η πραγματικότητα στην άλλη πλευρά του πέπλου είναι απέραντα διαφορετική από τη φυλακή της πραγματικότητας που έχετε δημιουργήσει για τον εαυτό σας στο 3D πεδίο. Εντάξει, είναι το μόνο που έχετε, γι αυτό σκέπτεστε έτσι. Είναι καιρός να υπερβείτε αυτή την αντίληψη και να συνειδητοποιήσετε ότι η ενέργεια του δημιουργού είναι πέρα από την οπτική σας ικανότητα και πέρα από το πλαίσιο της κατανόησής σας.
Επί αιώνες δεν έχετε μπορέσει να σκεφτείτε πέρα από εκείνο το κουτί, το πώς θα πρέπει να είναι ο Θεός. Οπότε δημιουργείτε έναν ανθρωπόμορφο Θεό, με πολέμους στον παράδεισο, αγγελικές διαμάχες, πράγματα που εκλογικεύουν τον διάβολο, έκπτωτους αγγέλους, μαργαριταρένιες πύλες, λίστες με επιτρεπτά και ανεπίτρεπτα και πολλούς κανόνες βασισμένους σε κουλτούρες αιώνων. Δημιουργείτε χρυσούς δρόμους, ακόμα και σεξουαλικές  ηδονές σαν ανταμοιβή σε άντρες (φυσικά) – όλα σύμφωνα με την Ανθρώπινη προοπτική, επικολλημένα στον Θεό. Θέλω να σας πω ότι είναι πολύ διαφορετικό. Να σας θυμίσω ότι υπάρχουν κάποιοι που το έχουν δει! Γιατί δεν ρωτάτε κάποιον που βίωσε την αποκαλούμενη εμπειρία σχεδόν θανάτου;
Όταν οι Άνθρωποι σχεδόν πεθαίνουν, έρχονται κοντά στο πέπλο, πολύ κοντά. Είναι πάντα τόσο κοντά στην ενέργεια του δημιουργού, όμως αγγίζονται ελάχιστα από αυτή. Όταν σταματούσε η καρδιά τους και η αναπνοή τους σχεδόν έσβηνε, άγγιζαν το χέρι του Θεού απλώς για μια στιγμή. Αυτό που είδαν ήταν μεγαλειώδες! Η ενέργεια ενώπιόν τους ήταν γεμάτη αγάπη και φως, γεμάτη με αίσθηση οικογένειας, γεμάτη ομορφιά. Δεν υπήρχε καμία διαμάχη εκεί. Δεν υπήρχε καμία τιμωρία, ούτε καν υπαινιγμός τιμωρίας. Και όταν επέστρεψαν από εκείνη την εμπειρία, προσέξτε τι είπαν. Άλλαξε τη ζωή τους, σωστά;

Ακούστε τι είχε να πει ο καθένας, καθώς έλεγαν συνεχώς: «Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθούμε και ο θάνατος είναι μια εμπειρία σαν μια φυσιολογική μετάβαση». Ευλογημένος είναι εκείνος που βιώνει το θάνατο και τη γέννηση και έχει τη σοφία να αναφέρει: «Ω, είναι άβολο, αλλά θα περάσω διαμέσω αυτού, καθώς το έχω κάνει προηγουμένως». Το άτομο που έχει βιώσει εμπειρία σχεδόν θανάτου, δεν φοβάται πλέον να πεθάνει! Σας λέει κάτι αυτό; Έχει δει τι υπάρχει εκεί και το ενστερνίζεται!

Πόσες φορές νομίζεις ότι το έχεις κάνει γηραιά ψυχή; Όλοι σας θα το περάσετε ξανά, καθένας στην αίθουσα αυτή θα το βιώσει πάλι – και θα επιστρέψετε! Λυπάμαι!

[Γέλια]

Το έχω ξαναπεί. Στην άλλη πλευρά του πέπλου έχετε το νου του Θεού και όχι το νου ενός Ανθρώπου. Βλέπετε το Ακάς και γνωρίζετε ποιοι είστε. Βλέπετε τη γενεαλογία, το σκοπό της ύπαρξής σας και δεν μπορείτε να παραμείνετε στη δική μου πλευρά του πέπλου, χωρίς να είστε πλήρεις, χωρίς να έχετε ολοκληρώσει. Βρίσκεστε στο μέσον αυτής της σπουδαίας αλλαγής, την οποία αναμένατε! Πρόκειται να αλλάξει τον πλανήτη, ώστε όταν επιστρέψετε να μπορέσετε επιτέλους να εκπληρώσετε το φινάλε. Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω; Είναι μια μεταβατική κατάσταση. Όταν επιστρέψετε θα μπορείτε επιτέλους να κάνετε κάτι, γηραιές ψυχές. Είναι κάτι που επίκειται. Ορισμένοι από εσάς είστε πάνω από 50.000 ετών! Δεν πρόκειται να μείνετε μακριά. Δεν πρόκειται να χάσετε το τέλος της μετάβασης. Εδώ γίνονται αντιληπτά πολύ περισσότερα απ’ όσο νομίζετε.

Ο Θεός Γίνεται Μυθολογία
Σε μια παλιά ενέργεια, οι Άνθρωποι έφτασαν τον Θεό στα όρια, φτιάχνοντας πολλούς Θεούς. Έφτιαξαν έναν για τη θάλασσα, έναν για τον ουρανό, δίδοντάς τους ακόμα και παιδιά. Οι Θεοί είχαν θυμό, ανταμοιβή, σαρκική αγάπη και μίσος. Οι θεοί των Ελλήνων ήσαν έτσι. Είχαν πολύπλοκες ιστορίες με τεχνάσματα, δόλο, παραπλάνηση, εκδίκηση – όλα προσδιορισμένα στον Θεό. Έχετε ακούσει ποτέ για εκδικητικό Θεό; Αυτό είναι Ανθρώπινο χαρακτηριστικό, βασισμένο πάνω στην ενέργεια του φόβου. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα να φοβηθείτε. Αναπτύσσεστε και αρχίζετε να κατανοείτε ότι η πραγματική ενέργεια του δημιουργού βρίσκεται μέσα σας, η επικοινωνία με τον Θεό είναι ακαριαία, είναι δικαιωματικά δική σας και δεν χρειάζεστε καν μεσάζοντα. Μπορεί να χρειαζόσασταν σε μια παλαιότερη ενέργεια και γι αυτό προέκυψε. Όχι όμως τώρα.

Λατρεία

Ας μιλήσω για τη λατρεία, ορίζοντας τη λέξη αυτή για εσάς. Ευλογημένος είναι εκείνος που συνευρίσκεται με κάποιο άλλο άτομο ή ομάδα Ανθρώπων, για να γιορτάσουν τη θειότητά τους. Αυτό είναι λατρεία. Και τι ακριβώς λατρεύετε; Είναι μια σπουδαία θεία δύναμη στον ουρανό που προσκυνάτε, ή τιμάτε αυτό που είναι ο Θεός μέσα σας; Ξέρετε την απάντηση, καθώς η ανθρωπότητα αρχίζει να το βλέπει και να το αλλάζει. Είμαι ο Κρύων, νιώθω λοιπόν μια υπερδιάστατη ενέργεια γύρω σας, την οποία εσείς δεν μπορείτε. Αισθάνομαι το κουτί που αρχίζετε να ανοίγετε.

Γνωρίζετε τι έχει συμβεί στην αίθουσα αυτή μετά τη δεκαετία του 1980; Γνωρίζετε τι έχει συμβεί εδώ; Επιφοιτήσεις, χαρά, μεταστοιχείωση της θλίψης και του φόβου σε γαλήνη, εκπληκτική σοφία και κατανόηση. Γνωρίζετε πόσοι έχουν θεραπευτεί στην αίθουσα αυτή; Σχεδόν αναρίθμητοι. Η γενεαλογία του χώρου στον οποίο βρίσκεστε, γνωρίζει την αλήθεια όσων λέω. Ακόμα και το ξύλο, οι μοκέτες, το τσιμέντο και τα πλαστικά, αναδίδουν για μένα ένα ένδοξο μήνυμα αλλαγής. Το βλέπω. Με κάνει να δακρύζω από χαρά για εκείνους που βρήκαν την οικογένεια στην αίθουσα αυτή.

Και δεν σταματά εκεί, καθώς το πνεύμα βλέπει εκείνους που την έκτισαν, όπως και τον σκοπό και την πρόθεση των κατασκευαστών. Ούτε εκεί σταματά. Πάει ακόμα πιο πίσω, να τιμήσει όσους δημιούργησαν το όνομα του κτιρίου – τον σκοπό, το όραμά τους, τη συγχρονικότητα στη ζωή τους [τουςFillmores]. Εάν δεν είχαν προχωρήσει εν μέσω της παλιάς ενέργειας, αντιπαλεύοντας πολλές νοοτροπίες, το κτίριο δεν θα υπήρχε και η συγχρονικότητα των θεραπειών δεν θα προέκυπτε. Αυτά βλέπει το πνεύμα. Τέτοια είναι η αντίληψή μας.

Ποια είναι η αντίληψή μας για εσένα, αγαπητέ Άνθρωπε; Υπάρχουν κάποιοι στην αίθουσα στους οποίους βλέπουμε την ίδια γενεαλογία που μόλις περιέγραψα για τους ιδρυτές. Δηλαδή, σπόροι φυτεύονται και συγχρονικότητα αρχίζει, που θα δημιουργήσει ένα τόπο λατρείας, ένα μέρος θεραπείας, μέσα στη ζωή των ατόμων. Και δεν εννοώ το κτίριο. Εννοώ την οικογένεια που θεραπεύεται. Γνωρίζετε σε ποιους αναφέρομαι; Ελπίζω να γνωρίζετε.

Αυτή τη στιγμή απευθύνομαι στους παρευρισκόμενους και όχι σε όσους διαβάζουν ή ακούν την ηχογράφηση. Μιλάω σε όσους είναι εδώ και λέω ότι κάποιοι από αυτούς μπορούν να φύγουν διαφορετικοί απ’ ότι ήρθαν. Μπορούν να αποχωρήσουν με τον σπόρο να έχει φυτευτεί μέσα τους, ώστε να βοηθήσουν τους γύρω τους, να επιδράσουν σε άλλους και με τη σειρά τους σε άλλους και σε άλλους. Αρχίζει μια πυραμίδα χαράς εδώ. Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ τον όρο. Είναι αυτό που βλέπουμε, η δική μας αντίληψη – μια πυραμίδα χαράς.

Μερικές φορές ρωτούν τον συνεργάτη μου γιατί δεν έχει τα μάτια του ανοιχτά όταν διενεργεί ζωντανή επικοινωνία. Ο λόγος είναι ότι μέσω αυτού του επιτρέπουμε να δει ότι βλέπουμε εμείς – το αποκορύφωμα των πολλαπλών ζωών σας, της σοφίας σας, όσων έχετε μάθει σαν σαμάνοι που κάθονται εδώ και παριστάνουν να είναι κοινοί, συνηθισμένοι. Βλέπουμε το δυναμικό όσων μπορείτε να κάνετε και τι ακολουθεί, αλλά όχι εάν δεν το πιστεύετε.
Καταλαβαίνεις το βάθος των λεγόμενών μου; Εάν αποχωρήσεις από εδώ χωρίς να έχεις αλλάξει, εάν δεν ανοίξεις την καρδιά σου, δεν θα υπάρχει καμία τιμωρία. Ο ίδιος αριθμός αγγέλων θα σε συνοδεύει αγαπητέ μου, όπως και τον θεραπευτή. Αυτό όμως που φεύγει επίσης είναι το χαμένο δυναμικό. Ορισμένοι έχουν έρθει εδώ για θεραπεία, γι αυτό θα το πω. Τη θέλεις ή όχι; Εάν τη θέλεις, μην καθορίζεις ότι θα γίνει κάτι αυτόματο και θα πας στη συνέχεια να κάνεις εξετάσεις αίματος. Μήπως αντιθέτως κάτι εμφυτεύεται μέσα σου, το οποίο σου δίνει πληροφορίες και σύνεση να προχωρήσεις και να συναντήσεις κάποιον που γνωρίζει τι να κάνει για να βοηθήσει να παρατείνεις τη ζωή σου; Τι λες γι αυτό; Μην καθορίζεις με ποιο τρόπο θα δουλέψει. Τίμα τη διαδικασία της συγχρονικότητας, της σποράς πνευματικών σπόρων που σε οδηγεί σε μέρη στα οποία δεν θα πήγαινες απαραιτήτως. Κατ’ αυτό τον τρόπο γίνεται η θεραπεία.

Αυτό περιλαμβάνει επίσης τη θεραπεία στο χώρο εργασίας σου και γνωρίζεις σε ποιον απευθύνομαι τώρα, καθώς μερικοί έχουν έρθει με το συγκεκριμένο θέμα. Θα σου πω πώς μπορεί να θεραπευτούν καταστάσεις, αν και δεν θα θέλεις να το πιστέψεις. Θα ξεκινήσει με εσένα. Διαμαρτύρεσαι στον Θεό για το απαίσιο άτομο που κάνει αφόρητη την εμπειρία σου στο γραφείο. Είναι δικό του φταίξιμο, είναι ανισόρροπος και αρέσκεται να σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Πώς λοιπόν να κάνεις κάτι για να αλλάξει αυτό; Βγες από το κουτί όσων σου έχουν ειπωθεί, σχετικά με το πώς συμβαίνουν τέτοια πράγματα! Άκου: Όταν χαλαρώσεις με το εν λόγω πρόβλημα και δεν σου πατάει πλέον τα κουμπιά του δράματος, του θυμού και της απογοήτευσης, δες τι θα συμβεί στο άτομο εκείνο! Δεν θα παίρνει την αντίδραση που έπαιρνε πριν. Δεν θα παίρνει την ενέργεια του δράματος από εσένα. Τα πάντα είναι εκεί χωρίς όλη την απογοήτευση. Τα κουμπιά δεν πατιούνται. Τότε ξέρεις τι θα συμβεί μετά; Εκείνος θα φύγει! Έχει απόλυτη ανάγκη τη δραματική σου αντίδραση για να υπάρχει. Όταν σταματήσεις να αντιδράς, θα βρει κάτι άλλο να κάνει. Καταλαβαίνεις τη διαδικασία που μόλις ανέφερα; Ας αρχίσει μέσα σου. Η λύση ήταν πάντα μαζί σου.

Κατάσταση Διδασκάλου (Mastery)

Κάθε διδάσκαλος που ήρθε στη Γη είχε ένα χαρακτηριστικό που το παρατηρούσαν όλοι. Ο κόσμος τον αγαπούσε. Τα ζώα τον αγαπούσαν. Τα παιδιά τον αγαπούσαν. Η φύση τον αγαπούσε. Μπορεί να περνούσε δίπλα από λουλούδια κι αυτά να ανθίζουν. Είναι κάτι αληθινό! Είχε την ενέργεια της δημιουργίας και όλη η φύση το έβλεπε, όλα τα παιδιά το έβλεπαν όπως και τα ζώα. Ακόμα και πολλοί ενήλικοι, βασισμένοι σε παλαιότερη ενέργεια που δεν κατανοούσε οτιδήποτε πνευματικό, ήθελαν απλώς να κάθονται κοντά τους.

Οι διδάσκαλοι ήσαν «οι καλύτεροι φίλοι». Άκουγαν χωρίς να έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα. Γελούσαν με τη ζωή και τα πράγματα γύρω τους, συμπεριλαμβάνοντας πάντα τους Ανθρώπους γύρω τους στην ελαφρότητα, δημιουργώντας πάντα χαρά οπουδήποτε πήγαιναν. Η ζωή τους ήταν μεταδοτική και όλοι ήθελαν να κάθονται και να ακούνε, απλώς να «είναι» και να αφομοιώνουν ότι πρόσφεραν – μια παρηγοριά εν μέσω στενοχώριας ή θλίψης. Μια στιγμή μόνο μαζί τους μπορούσε να διώξει τη χειρότερη κατάθλιψη ή δραματική ενέργεια.

Μια εικόνα του Χριστού γελαστού κρέμεται έξω στον προθάλαμο [στο παρεκκλήσι]. Ίσως να μην αντιπροσωπεύει τη θρησκεία σας ή την πνευματική σας γενεαλογία. Το γνωρίζατε ότι δεν αγωνιούσε; Τότε, γιατί να το κάνετε εσείς; Οι περισσότεροι ήθελαν απλώς να είναι μαζί του. Δεν θα το θέλατε κι εσείς – μόνο για μια στιγμή; Να μιλήσετε για οτιδήποτε θέλετε! Μπορείτε να φανταστείτε να ήταν εδώ; Τι είχε να προσφέρει ο δοξασμένος εκείνος διδάσκαλος; Σας προσέφερε σεβασμό, αγάπη, συντροφικότητα και ειρήνη. Ποτέ δεν θα προσπαθούσε να σας εντάξει στο κίνημά του, ή να σας ζητήσει να προσχωρήσετε κάπου. Απλώς «νοιαζόταν».

Έτσι είναι οι διδάσκαλοι, όλοι τους. Θα θέλατε απλώς να καθίσετε δίπλα τους, να νιώσετε την αγάπη, να απολαμβάνετε την παρουσία και να γνωρίζετε ότι όλα είναι καλά. Το ξέρετε ότι έχω δίκιο. Εδώ λοιπόν είναι το πάζλ. Πώς θα σας άρεσε αυτό για τον εαυτό σας, να είναι τόσο ζωντανό αυτό που έχετε μέσα σας, τόσο έντονο, που όλοι γύρω σας να θέλουν απλώς να είναι μαζί σας; Δεν θέλουν να κάνετε κάτι. Θέλουν απλώς να είναι μαζί σας.

Το νέο μοντέλο του εξελισσόμενου Ανθρώπινου Πνεύματος, οδηγεί όλο και περισσότερους Ανθρώπους να είναι έτσι. Τα πολιτικά δεν θα τους ωθούν να ξεφωνίζουν σ’ εσάς, ούτε η πίστη τους στο Θεό, σε οποιαδήποτε μορφή. Θα προσφέρουν αίσθημα ασφάλειας και θα γνωρίζετε ότι ενδιαφέρονται. Δεν θα σας κάνουν να πλήττετε παίζοντας συνεχώς τις ίδιες κασέτες των προβλημάτων στη ζωή τους. Αντιθέτως, θα σας εξυψώνουν. Γνωρίζετε τι θα συμβεί τελικά, όταν περισσότεροι γίνουν έτσι; Η απάντηση είναι, ειρήνη στη Γη. Πώς να μη συμβεί όταν δεν υπάρχουν ατζέντες, αλλά μόνο μέριμνα του ενός προς τον άλλον; Θα το λέγατε, υπερβολικά «ελαφρύ»; Πολύ εξωπραγματικό; Ο χρόνος κυλά αργά, αλλά συμβαίνει ήδη. Στα πιο ασυνήθιστα μέρη της Γης, συμβαίνει. Εκεί όπου η πολιτική και η ρητορεία φέρνει αναταραχή στις χώρες, συμβαίνει. Εκεί που σχεδιάζουν βόμβες να σκοτώσουν παιδιά, συμβαίνει. Οι σπόροι αναπτύσσονται αργά, αλλά ο χρόνος είναι στο πλευρό του αρχι-κηπουρού.

Μητέρες, Δώστε Προσοχή

Μητέρα, θα σου πω κάτι. Εάν κάνεις την αλλαγή, υπάρχει μια αντίληψη ότι τα παιδιά σου θα σε εγκαταλείψουν. Ανησυχείς μήπως φαίνεσαι πολύ περίεργη στα μάτια τους, υπερβολικά παράξενη. Ορισμένοι θα διαδίδουν ότι προσχώρησες σε μια θρησκευτική σέκτα. Αυτό αφορά κάποια που διαβάζει το κείμενο. Μη φοβάσαι κάτι τέτοιο! Επειδή τα παιδιά θα δουν τον Θεό σ’ εσένα! Δεν θα δουν κάτι παράξενο. Μην τους δώσεις ένα βιβλίο του Κρύων! Να είσαι απλώς μια θαυμάσια μητέρα. Εκείνα θα βρουν τα δικά τους βιβλία. Τα παιδιά θα διαισθανθούν την υπέροχη ενέργεια του δημιουργού μέσα σου. Και τελικά ίσως γυρίσουν να πουν: «Μάνα, δεν ξέρουμε με τι ασχολείσαι, αλλά ότι κι αν είναι, μας αρέσει! Μας αρέσει η καινούργια μαμά!» Συμβαίνει παντού. Αυτή η αλλαγή στην αντίληψη δημιουργεί δασκάλους εν έργω, σε οικογένειες, στην πολιτική, ακόμα και σε φυλακές. Δεν έχει να κάνει με θρησκεία. Έχει να κάνει με ευσπλαχνία προς την ανθρωπότητα και τα οφέλη που φέρνει. Έχει να κάνει με ένα εξελισσόμενο Ανθρώπινο πνεύμα στον πλανήτη Γη και δεν ενδιαφέρεται πλέον για δόγματα και οργανώσεις.

Η αντίληψή μας είναι ότι η ανθρωπότητα εξελίσσεται. Συχνά πρόκειται για μακρόχρονη σπορά πνευματικών σπόρων, οι οποίοι μερικές φορές δεν ανθίζουν μέχρι να ξανάρθετε σε άλλο σώμα. Τι λέτε γι αυτό; Εάν όμως δεν το κάνετε τώρα – να επιτρέψετε τη φύτευση των σπόρων – η επόμενη ζωή θα έχει τα ίδια προβλήματα με τα σημερινά. Γιατί λοιπόν να μη δημιουργήσετε το σκηνικό που επιτρέπει να αλλάξετε τώρα το Ακάς σας, ώστε άσχετα με ότι συμβεί στο μέλλον, άσχετα με την ενσάρκωση που θα έχετε, να έρθετε έτοιμοι για δουλειά, με το φως αναμμένο; Τότε δεν θα χρειαστεί ποτέ να περάσετε όσα περάσατε αυτή τη φορά, ποτέ. Πώς σας ακούγεται; Λοιπόν, να η δυνατότητα του Ανθρώπου στην ενέργεια αυτή. Είναι η σημερινή μας αντίληψη για εσάς.

Δεν υπάρχει κάποιος εκφοβιστικός Θεός στον ουρανό. Αντιθέτως, είναι ένα υπέροχο μέλος της οικογένειας, με προτεταμένο το χέρι. Μπορείς να ξεπεράσεις την αντίληψη ότι ο Θεός είναι μεγάλος κι εσύ δεν είσαι; Μπορείς ν’ αποδεχτείς την αντίληψη που λέει ότι είσαι παντού και ο Θεός είσαι εσύ; Καθώς βγαίνεις από την πόρτα απόψε, δεν θα είσαι μόνος. Όταν έχεις ένα μπερδεμένο πρόβλημα ή απογοήτευση, μπορείς να μάθεις ν’ αναπνέεις, να χαλαρώνεις και να λαμβάνεις την απάντηση που χρειάζεσαι; Μπορεί η απάντηση να μην είναι στο 3D πεδίο. Να μην είναι με νούμερα ή λέξεις, αλλά θα γνωρίζεις ποια κατεύθυνση να πάρεις, επειδή το νιώθεις. Εμπιστέψου τις πρώτες εντυπώσεις. Είναι λεπτεπίλεπτες και δεν τις έχεις συνηθίσει. Είναι η ενέργεια που μαθαίνεις να νιώθεις, που επεκτείνεται έξω από το κουτί στο οποίο βρίσκεσαι. Μην την αναλύεις, μην την εκλογικεύεις. Άκου την καρδιά σου. Υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στη διάνοια και στην καρδιά. Χρειάζεται για να κινηθείς προς τις περιοχές που αναφέρουμε. Μην απορρίπτεις τη λογική σου. Επαύξησέ τη με την καρδιά σου.

Είναι εδώ μια γυναίκα που κρατούσε ένα πολύ μεγάλο σπαθί και ξέρει ποια είναι. Ήταν σπουδαία στη μάχη. Και τώρα κρατάει το σπαθί διαφορετικά. Σήμερα είναι το σπαθί της αλήθειας, με το οποίο κατακρεουργεί το δράμα. Σφάζει όλα όσα είναι ανάρμοστα και το σπαθί είναι ακόμα μεγαλύτερο. Δεν γνωρίζεις ποια είσαι. Μήπως είναι καιρός να ακούσεις αυτό που βρίσκεται μέσα σου; Το DNA σου γνωρίζει. Μέσα στο DNA το 90% εμπλέκεται στην πνευματική αναζήτηση. Το 90% είναι κβαντικό. Λιγότερο από 5% δημιουργεί περισσότερα από 20.000 ανθρώπινα γονίδια, το 3D κομμάτι που η επιστήμη νόμιζε ότι αποτελεί το σχέδιο του Ανθρώπου. Δεν είναι. Το υπόλοιπο 90% είναι. Είναι ενέργεια και πληροφορία, η ομορφιά του Ανώτερου Εαυτού, ο εσωτερικός άγγελος, οι πνευματικοί οδηγοί και το εκπληκτικό Ακασικό Αρχείο.
Όλο αυτό το μεγαλείο (mastery) βρίσκεται σε κάθε Άνθρωπο και αρχίζετε να το ενεργοποιείτε. Σας φέρνει στα καθίσματα αυτά σήμερα, έτσι δεν είναι; Σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί βρίσκεστε εδώ. Γνωρίζω γιατί ήρθατε. Γνωρίζω τι σας έφερε εδώ. Έχετε όλοι κάτι κοινό. Είστε όλοι οικογένειά μου. Θυμάστε μήπως πώς είναι το Σύμπαν; Με δυσκολία περιμένετε να το βιώσετε ξανά – υπέροχο πέρα από λόγια, μεγαλόπρεπο, με ενέργειες που θα θυμάστε όταν επιστρέψετε, να ολοκληρώσετε με την ψυχή σας.

Αστρονόμοι δώστε προσοχή, καθώς ατενίζετε έναν αγαθοεργό δημιουργό και μπορείτε να τον διακρίνετε στη δημιουργία του Σύμπαντος. Έχει να κάνει με τη ζωή και δεν είναι τυχαίο. Υπάρχει ένα σύστημα και η φυσική αρχίζει μόλις να το ανακαλύπτει. Μάλιστα του δώσατε και όνομα – νοήμον σχέδιο. Εκεί είναι η απόδειξη – αν θέλετε – ότι ο Θεός είναι καλός. Έχετε ένα Θεό τρομακτικό ή έχετε ένα μέλος της οικογένειας; Με αυτό το ερώτημα σας αφήνουμε. Αντίληψη. Πώς μπορείτε να το φοβάστε εάν είναι δικό σας κομμάτι; Αλλάξτε καλύτερα την αντίληψη.

Όταν το κάνετε θα δείτε κάτι που δεν περιμένατε. Καθώς δονείστε υψηλότερα, όλα τα πράγματα που ήσαν σε ψηλότερη δόνηση, θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται. Άλλοτε αόρατες σ’ εσάς, σε χαμηλότερη δόνηση, εκείνες οι ενέργειες θα είναι αντιληπτές και εύχρηστες σε μια υψηλότερη δόνηση. Τα εργαλεία βρίσκονται εκεί, αχρησιμοποίητα και έτοιμα. Η εκδήλωση είναι δική σας. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, η εξάλειψη αρρώστιας, η δυνατότητα να αλλάξετε την ίδια σας την κυτταρική δομή, την κυτταρική σας συγκρότηση, δυνάμενοι να κάνετε πράγματα που μόνο εμβρυικά κύτταρα μπορούν να κάνουν, τώρα, με την ίδια σας τη συνειδητή σκέψη. Πάντα υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Αλλά θα χρειαστεί να δονείστε υψηλότερα για να τη δείτε και να τη χρησιμοποιήσετε.

Αντίληψη. Πώς μας αντιλαμβάνεστε εμάς; Ελπίζω σήμερα να άλλαξε αυτό. Και θα μας δείτε έτσι όπως είμαστε – μια οικογένεια με τα χέρια μας ανοιχτά, έτοιμοι να σας πάρουμε σ’ ένα ταξίδι που δεν περιμένατε.

Κι έτσι είναι.

KRYON

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής