Η Ομάδα μας στο Facebook!

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

KRYON CHANNELLING - "Το Μυστικό της Αυθεντίας (Mastery)"

tygjh

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων στη Μόσχα, Ρωσία
Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Όπως λέει ο συνεργάτης μου, ο γραμμικός χρόνος περνάει γρήγορα και να ’μαστε στο τέλος της διήμερης εκδήλωσης. Όμως η οντότητα που ονομάζεται Κρύων δεν είναι γραμμική. Πράγματι εκπροσωπώ μια ενέργεια αντί μια οντότητα και δεν είναι ποτέ η ίδια. Έχει χαρακτηριστικά αναμενόμενα για εσάς, όμως δεν είναι ποτέ η ίδια ενέργεια. Εάν έχετε παρατηρήσει, η ενέργεια αυτή αυξάνει σε ένταση συν τω χρόνω, καθώς ο Άνθρωπος [ο Λη] επιτρέπει στην πύλη της επίγνωσης να ανοίγει περισσότερο. Το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας αυτής είναι δικό σας, καθότι δεν πρόκειται να λάβετε καθόλου από την ενέργεια, εάν δεν προσπαθήσετε να συνταιριάξετε ότι κάνει αυτός, μέσα στην ίδια σας την επίγνωση. Ανοίγει τις πόρτες όσο μπορεί και προσφέρει μια ροή πληροφοριών διαμέσου μιας ιερής, προσωπικής πύλης. Ενόσω ο συνεργάτης μου διενεργεί επικοινωνία, οι πληροφορίες περνούν μέσω του Ανώτερου Εαυτού του και αυτό βλέπετε τώρα. Είναι το δικό του στυλ και όσα επιτρέπει μέσω της συνειδητότητάς του. Ζητείται από εσάς να κάνετε το ίδιο. Έτσι δημιουργείται μια άλλη ενέργεια που αποκαλείται «η τρίτη γλώσσα». Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στη διαδικασία αυτή. Είναι η γλώσσα της καταλυτικής ενέργειας.

Είναι σημαντικό που ακούτε τη φωνή του. Το έχετε συνειδητοποιήσει; Ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε τη γλώσσα του. [Ο Λη μιλάει στα Αγγλικά και μεταφράζεται στα Ρωσικά]. Καθότι μέσω του ήχου μεταφέρονται οι πραγματικές δονήσεις στον αέρα και μια καταλυτική γλώσσα του πνεύματος, η οποία είναι ενέργεια στην αίθουσα. Είναι κάτι που αισθάνεστε και επικαλύπτει όσα κατανοείτε εδώ, από το μήνυμα που είναι γραμμικό.

Έτσι λοιπόν αισθάνεστε τώρα αγαπητοί μου, εάν επιτρέπετε στον εαυτό σας να αισθανθεί απόψε. Οι διανοούμενοι και οι ακαδημαϊκοί που βρίσκονται εδώ, μπορεί να επιλέγουν να μην αισθανθούν. Μπορεί να επιλέγουν να μην εμπλέξουν καθόλου συναισθήματα. Και σε τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει καμία κατάκριση. Όμως στη διαδικασία τους, τοποθετούν ένα φραγμό ανάμεσα σ' ένα υπέροχο πράγμα και τον εαυτό τους. Πόσοι από εσάς μπορείτε να επιτρέψετε ν’ ανοίξει η πύλη ώστε να αφομοιώσετε το απλό αυτό μήνυμα; Όσοι το κάνουν θα λάβουν όλη την ενέργεια που δίδεται – και ορισμένη μπορεί όντως να είναι θεραπευτική.

Αυτή δεν θα είναι μια μακρά επικοινωνία. Αντιθέτως, θα είναι ένα γλυκό σημείο στίξης σ’ ένα θαυμάσιο διήμερο που είμαστε μαζί. Τι θα αποκομίσετε φεύγοντας, από τον χρόνο που περάσαμε μαζί; Αναμνήσεις; Μήπως μπορεί να είναι κάτι περισσότερο; Σε μια πολυδιάστατη κατάσταση, μπορείτε να πάρετε μαζί σας ενέργειες που δεν φέρατε όταν ήρθατε. Είναι κατάλληλες, φωτεινές και μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σας, καθώς θα αναλογίζεστε τις έννοιες του ποιοι είστε πραγματικά.

Στη διαδικασία του channelling, οι πληροφορίες μου διδάσκουν την αυθεντία (mastery). Αυτές περνούν από εμένα και δίδονται στον συνεργάτη μου [τον Λη]. Επί 21 χρόνια διδάσκουμε σε διάφορα επίπεδα, με διάφορους τρόπους και μέσω πολλών θεμάτων. Έχει να κάνει με το άνοιγμα της πόρτας, ώστε να δείτε έναν «μεγαλύτερο εαυτό σας». Στη διάλεξη που έδωσε σήμερα ο συνεργάτης μου [νωρίτερα στην ημέρα], θέλαμε να σας δείξουμε ότι υπάρχουν περιορισμοί στον τρόπο σκέψης σας [προκαταλήψεις]. Όμως, παρ’ όλη την προκατάληψη, πολλοί είσαστε έτοιμοι να ανοίξετε περισσότερο την πολυδιάστατη αυτή πόρτα. Στις λίγες στιγμές που έχουν απομείνει λοιπόν, θα σας δώσω ένα απλό μήνυμα. Θα το αποκαλέσω «Το Μυστικό της Αυθεντίας».

Είναι το «εμφύτευμα»;

Τι σημαίνει πραγματικά για εσάς; Ποιος είναι master (δάσκαλος / αυθεντία) για εσάς; Είναι δυνατόν να αλλάξετε τον εαυτό σας, σε βαθμό να πείτε:«Κατέχω αυθεντία»; Τι σημαίνει αυτό στη ζωή σας; Ίσως κάποιοι να έχετε κοιτάξει στο έργο του Κρύων για απαντήσεις. Πριν είκοσι ένα χρόνια ανέφερα την έννοια μιας ενέργειας που λεγόταν «εμφύτευμα». Ο συνεργάτης μου τότε μου είπε ότι δεν ήταν καλή λέξη να χρησιμοποιήσω, καθότι πολλές φορές οι άνθρωποι το θεωρούσαν κάτι κακό. Έκανε πολλούς να συγκρατηθούν και να το εξετάσουν. «Τι είναι αυτό;» έλεγαν. Ορισμένοι το φοβήθηκαν και πολλοί την κοπάνησαν, χωρίς να εξετάσουν ποτέ τι μπορεί να αντιπροσώπευε. Κάποιοι έφτασαν σε σημείο να κάψουν τα βιβλία του Κρύων.

Αυτή ακριβώς την αντίδραση επιθυμούσαμε, παρά τη δυσαρέσκεια του συνεργάτη μου. Αλλά ήταν κατάλληλο, γιατί εφόσον ο Άνθρωπος το αποδέχεται, αρχίζει μια διαδικασία επιφοίτησης. Μετά από τόσα χρόνια, καθορίζεται τώρα σαν «εμφύτευση της άδειας για αλλαγή». Μήπως κάποιοι το κάνατε; Μήπως δώσατε την πνευματική άδεια, να αρχίσουν τα πράγματα να αλλάζουν; Πολλοί το έκαναν. Ίσως τώρα εσύ να είσαι εκείνος που το έκανε και κάθεσαι εδώ γνωρίζοντας ότι: «Αυτό το εμφύτευμα πρέπει να είναι το μυστικό της αυθεντίας, καθώς ξεκίνησε μια μαζική αλλαγή σε μένα και να ΄μαι εδώ σήμερα, με πλήρη γνώση της πνευματικής μου αναζήτησης. Κρύων, είναι αυτό το μυστικό της αυθεντίας;» Όχι, είναι απλώς ένα διαισθητικό βήμα. Το εμφύτευμα ήταν μια καλή διαδικασία να ξεκινήσετε τότε, καθώς εμπεριείχε εκείνο που ακούτε πολύ συχνά, την αγνή πρόθεση για μεταβολή, ώστε να επιτρέψετε την πνευματική αλλαγή.
Έχει να κάνει με τον Ανώτερο Εαυτό;

«Μήπως είναι η αναγνώριση του Ανώτερου Εαυτού; Αυτό πρέπει να είναι Κρύων, έχω δίκιο;» Μερικοί έχετε ανοίξει την πόρτα στην καρδιά σας, κατά μεταφορική έννοια, κι έχετε ευθυγραμμίσει το τρισδιάστατο μέρος σας με το πολυδιάστατο μέρος του Θεού. Είναι μια σημαντική αλλαγή και ορισμένοι είστε σήμερα πολύ διαφορετικοί απ' ότι ήσασταν όταν αρχίσατε το εσωτερικό αυτό ταξίδι. Τόσο διαφορετικοί! Το νιώθετε και το γνωρίζετε. Πιστεύετε ότι ίσως αγγίζετε μέρη και κομμάτια του Ανώτερου Εαυτού. Μπορεί να νιώθετε ότι επαναπροσδιορίζετε πράγματα στη ζωή σας, που νομίζατε ότι ποτέ δεν θα άλλαζαν, κι έχετε δίκιο. «Λοιπόν Κρύων, αυτό θα πρέπει να είναι το μυστικό δημιουργίας της αυθεντίας – η σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό;» Δεν είναι ούτε αυτό, αλλά είναι όντως πολύ σημαντικό. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Έχουμε δώσει τόσα μηνύματα επ' αυτού και επί χρόνια σας προσκαλούμε να το εφαρμόσετε.

Μπορείτε να γίνετε κάτι μεγαλύτερο απ' ότι νομίζετε; Μπορείτε να ανοίξετε την καρδιά σας απόψε; Ακούστε.
Να σας θέσω μια ερώτηση. Στην κουλτούρα σας, σ' αυτή την κοινωνία [στη Μόσχα], θα ήταν πολύ θαρραλέο απόψε να αγαπηθείτε, έτσι δεν είναι; Τι θα γινόταν εάν αφήνατε την επιφυλακτική σας καρδιά να νιώσει κάτι εδώ; Τι θα σας συνέβαινε;  Θα σας υποσχεθώ κάτι. Εάν ανοίξετε εκείνο το επιφυλακτικό μέρος σας, απλώς για λίγες στιγμές και αφομοιώσετε ότι επίκειται, μπορείτε μετά να το κλείσετε πάλι, εάν δεν σας αρέσει η ενέργεια. Είστε σε ασφαλές μέρος τώρα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό;
Είναι στο DNA;
Ποιο είναι το μυστικό προς την αυθεντία; Κάποιοι έχουν πει: «Θα πρέπει να περικλείει τις νέες Ακασικές διδασκαλίες, καθώς στα δύο τελευταία χρόνια έχουμε ακούσει τα λεγόμενά σου Κρύων, σχετικά με το Ακασικό αρχείο μέσα στην κυτταρική μας δομή. Έχεις ακόμα και βιβλίο επ' αυτού!»

Όντως, αυτό είναι ένα εκπληκτικό διαστατικό εργαλείο, όπου οι περασμένες ζωές δεν είναι πλέον περασμένες. Στη νέα αυτή ενέργεια ο Άνθρωπος μπορεί να βουτήξει στη φαινομενικά μεταφορική σούπα των ενεργειών περασμένων ζωών και να φέρει στην επιφάνεια ότι χρειάζεται στην καθημερινή του ζωή. Σήμερα ο Άνθρωπος μπορεί να στραφεί μέσα του και να περισυλλέξει πράγματα που χρειάζεται από το παρελθόν. Μπορεί να δημιουργήσει μια κβαντική κατάσταση με τις ζωές που έχει κερδίσει και ζήσει, ώστε να έχει μια πολυδιάστατη εμπειρία του χρόνου, μπαίνοντας πνευματικά και παίρνοντας ότι χρειάζεται. Έχει ζήσει εκείνες τις ενέργειες, του ανήκουν ακόμα και τις δικαιούται. Μπορεί να έχει γαλήνη σε κάθε περίπτωση. Μπορεί να απομακρύνει τα δράματα από τη ζωή του, θεραπεύοντας ακόμα και την κυτταρική του δομή. Είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία της ανθρωπότητας που έχουμε συζητήσει. Εγώ απλώς στα τελευταία δύο χρόνια, άνοιξα την πόρτα στην ιδέα της εξόρυξης του Ακάς. Τι αντίληψη! Αναλογιστείτε τη δύναμη εκεί. Μόνο οι διδάσκαλοι μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο στο παρελθόν.
«Οπότε Κρύων, είναι αυτό το ζητούμενο; Σε αυτό αναφερόμαστε; Είναι το μυστικό προς την αυθεντία, έτσι δεν είναι;»
Όχι. Είναι μια νέα, καλή αντίληψη για εσάς, αλλά δεν είναι στην πραγματικότητα αυτό το μυστικό.
Βλέπετε, γι αυτό το αποκαλούμε μυστικό. Επειδή όταν σας πω ποιο είναι, θα σκεφτείτε: «Μα αυτό είναι υπερβολικά εύκολο – δεν είναι ένα ιδιαίτερο μυστικό». Λοιπόν, εάν ήταν εύκολο να το δείτε, τότε όλοι σας θα το εφαρμόζατε, έτσι δεν είναι; Κρύβεται και δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί. 
Είναι οι νέες διαισθητικές πληροφορίες;
«Μήπως σχετίζεται με τη δύναμη της διαισθητικής σκέψης; Κρύων έχεις μιλήσει για τη διαίσθηση, σαν νέο εργαλείο που γίνεται χάρτης της ικανοτήτας συν-δημιουργίας, σχεδόν σαν πολυδιάστατη κεραία που σηκώνεις για να νιώσεις τα δυναμικά του μέλλοντος. Είναι αυτό το μυστικό;»

Η διαίσθηση είναι το νέο χρηστικό εργαλείο που σου επιτρέπει να γνωρίζεις πότε να στρίψεις αριστερά και πότε δεξιά και πώς να δράσεις σε ορισμένες στιγμές και βασίζεται στην ενέργεια που έχεις μπροστά σου. Ένα υπέροχο εργαλείο, που τιμά τη δραστική προσέγγιση, αντί της μη δραστικής «αφέσου και άστο στο Θεό» ενέργειας του παρελθόντος, όπου καθόσουν και περίμενες απαντήσεις. Δεν έχετε ακούσει όλοι για τα εργαλεία αυτά, στα οποία αναφέρομαι πολύ καιρό. Η διαίσθηση είναι ένας πραγματικός χάρτης που μπορείς να χρησιμοποιείς καθημερινά, για να έχει νόημα η ζωή. Δεν προβλέπει το μέλλον, αλλά σου δίνει άμεση κατεύθυνση, όποτε φτάνεις σε σημείο να τη χρειάζεσαι. Αντιπροσωπεύει την ενέργεια της υποστηρικτικής ομάδας που βρίσκεται μαζί σου συνεχώς, η οποία είναι ενήμερη όσων υπάρχουν. «Ναι! Αυτό πρέπει να είναι, εφόσον οι διδάσκαλοι που βάδισαν στη Γη είχαν αυτή την ικανότητα! Είναι αυτό Κρύων;»
Όχι.
«Τότε Κρύων θα πρέπει να είναι το τελευταίο που μπορούμε να σκεφτούμε. Θα πρέπει να αφορά όσα μας δίδαξες σχετικά με την Ένατη Στιβάδα του DNA. Ήταν οι νεώτερες πληροφορίες στο χθεσινό channelling» [Μόσχα, Channelling #1]

Αυτές ήσαν όντως πανίσχυρες πληροφορίες. Τώρα μπορείτε να ενώσετε τα τρισδιάστατα με τα πολυδιάστατα μέρη του ανοσοποιητικού συστήματος και να δημιουργήσετε ένα υγιές σώμα. Το εξήγησα χθες βράδυ. «Οπότε, είναι αυτό Κρύων; Αυτό πρέπει να είναι. Δεν έχει μείνει κάτι άλλο».
Όχι αγαπητέ μου, ούτε αυτό είναι.
Το Μυστικό της Αυθεντίας
Οι Άνθρωποι έχουν την τάση να κοιτάζουν λίστες και βήματα, σκαλιά και διαδικασίες. Είναι πράγματα που χρειάζονται στο 3D πεδίο, καθώς έτσι πηγαίνουν από το ένα σημείο στο άλλο. Είναι η γραμμικότητα της πραγματικότητάς σας, οπότε είναι αναγκαία. Επίσης βοηθούν στη μάθηση κι έχει νόημα να βάζετε σε λίστα τέτοια πράγματα, ρωτώντας εάν το μυστικό βρίσκεται εκεί. Δεν είναι εκεί. Αντιθέτως, το μυστικό της αυθεντίας επικαλύπτει καθένα από τα χαρακτηριστικά της λίστας και δεν είναι κάτι που μπορείτε να πετύχετε εύκολα ή να το απομνημονεύσετε.

Είναι δύσκολο να καθορίσω τι είναι, αλλά μπορώ να προσπαθήσω να σας το δώσω. Ονομάζεται αγάπη του εαυτού. Μπορείς να αγαπάς τον εαυτό σου; Μπορείς να ερωτευθείς το πρόσωπο στον καθρέφτη; Μπορείς να δεις τον εαυτό σου σαν θεϊκό και πανέμορφο; «Μα αυτό είναι πολύ εύκολο. Φυσικά μπορώ να το κάνω αυτό». Όμως δεν το κάνεις, έτσι δεν είναι;

Ας προσποιηθούμε για λίγο ότι η ουσία σου είναι ένα μικρό παιδί. Ας προσποιηθούμε για μια στιγμή ότι το πιο ευαίσθητο μέρος σου, η ψυχή σου, έχει τα αισθήματα ενός παιδιού. Τι θα έλεγες στο παιδί αυτό αγαπητέ Άνθρωπε, αγαπητέ ενήλικα; Άσε με να σου πω τι ακούω να λες στο παιδί μέσα σου:
«Είσαι άσκημο. Δεν αξίζεις τίποτα. Ποτέ δεν θα τα καταφέρεις! Τα πράγματα μπορεί να βελτιωθούν στη Γη, αλλά όχι σύντομα και άλλωστε μπορεί να μην είσαι καν εδώ, εφόσον δεν πρόκειται να ζήσεις τόσο πολύ. Κάποιος πιο σημαντικός από εσένα θα έρθει να κάνει τη δουλειά. Εσύ ποτέ δεν θα τα καταφέρεις».
Θα έλεγες ποτέ κάτι τέτοιο σ' ένα παιδί; Θα το έλεγες σ' ένα βρέφος που σε κοιτά με τα αθώα του μάτια, που εκθέτουν τα συναισθήματά του; Εσύ είσαι το αφεντικό και δεν υπάρχει άλλος να ακούει. Θα του έλεγες τέτοια πράγματα; Η απάντηση είναι όχι. Όχι! Τότε γιατί τα λες στον εαυτό σου αγαπητέ μου; Καθώς αυτά ακριβώς ακούμε. Το αθώο παιδί είναι η ουσία σου, που αναμένει το μυστικό της αυθεντίας. Είναι πανέμορφη ουσιώδης ενέργεια, που κοιτά συνεχώς προς το σώμα σου και τη συνείδησή σου για απαντήσεις. Και τι ακούει;
Προσποιήσου ότι έχεις ένα μικρό παιδί. Άκου αυτά τα λόγια.
«Ω, πόσο όμορφο είσαι! Κοίτα τον Δημιουργό που είναι μέσα εκεί: Τον βλέπω στο πρόσωπό σου, πολύτιμό μου μικρούλι. Δες τους σπόρους του Θεού να λάμπουν στην καρδιά σου! Ουάου! Με την ενέργεια αυτή θα καταφέρεις πολλά. Είσαι μεγαλειώδης. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να κάνεις».
Τι κάνει το παιδί με τέτοια λόγια αγαπητέ μου; Χαμογελάει, κορδώνεται και παίρνει τη δύναμή του. Το λατρεύει αυτό!

«Πραγματικά; Βλέπεις κάτι τέτοιο; Ω, σ’ ευχαριστώ!» Τότε το παιδί βγαίνει από το δωμάτιο με τους σπόρους έτοιμους να βλαστήσουν, ώστε να γίνει ένα ον που γνωρίζει πώς να φέρεται στον εαυτό του και στους άλλους. Η αλήθεια τότε επενεργεί και οι δυνάμεις του αυξάνουν κάθε μέρα που βαδίζει στη Γη. Χωρίς τα βράχια των αμφιβολιών στο μονοπάτι του, επιταχύνει σε νέο επίπεδο, βοηθώντας όλους γύρω του και βοηθώντας την ίδια τη Γη.

Πώς θα ήταν εάν μπορούσες να το κάνεις αυτό με τον εαυτό σου; Τι θα γινόταν εάν έκανες αυτό το διάλογο με τον εαυτό σου, με αγάπη, κάθε μέρα της ζωής σου; Πώς θα το έλεγες; Ονομάζεται ερωτευμένος με τον εαυτό σου. Δεν είναι κάτι εύκολο, σωστά; Θα χρειαστεί να ανασκευάσεις τον τρόπο σκέψης σου, έτσι δεν είναι; Τι γίνεται όταν κάποιος σε ρωτάει «Πώς είσαι»; Μίλα στο παιδί...

«Αισθάνομαι υπέροχα επειδή είμαι ένας μεγαλειώδης δάσκαλος!» Θα μπορούσες να απαντήσεις έτσι, αλλά δεν το κάνεις. Όχι.

Οι Άνθρωποι έχουν μάθει ότι η αρνητικότητα τραβάει την προσοχή.

«Πώς είσαι σήμερα;»

«Όχι καλά». (Άμεση προσοχή). Ας βάλουμε και λίγο δράμα:

«Γιατί;»

«Επειδή κάτι συνέβη.»

«Τι ήταν αυτό;»

«Ήταν αυτό, ήταν εκείνο… άσκημα πράγματα».
Βλέπετε, ακούω πώς επικοινωνούν οι άνθρωποι. Ζω μαζί σας. Το γνωρίζατε αυτό; Είμαι κομμάτι της δημιουργικής ενέργειας που σας περιτριγυρίζει όλη την ώρα. Γνωρίζω ποιοι είστε, γνωρίζω ποιοι βρίσκονται εδώ. Ακούτε τα λόγια που βγαίνουν από το στόμα σας όταν μιλάτε. Πολύ συχνά είναι μια κακή συνήθεια, όμως λένε στα κύτταρά σας πώς αισθάνεστε, καθότι ακούνε κι αυτά! Ενδυναμώνουν την αρνητική ενέργεια. Υπάρχει χαρά εκεί; Συνήθως όχι. Εάν δεν υπάρχει χαρά, τότε δεν υπάρχει αγάπη του εαυτού.

Ποιος θέλει να συνομιλεί με κάποιον παραπονιάρη, ή κάποιον που βρίσκεται συνεχώς σε δράμα; Θα επιζητούσατε αυτό το άτομο, να σας βοηθήσει στην πνευματική σας αναζήτηση; Κι όμως πολλοί ισχυρίζεστε ότι έχετε πνευματικότητα, αλλά περπατάτε με ένα μαύρο σύννεφο γύρω σας όλη την ώρα, Πώς γίνεται αυτό;

Όσα ανέφερα σήμερα είναι απλώς μια σκάλα διαδικασιών. Ας έχετε όσες ακαδημαϊκές και διανοητικές πληροφορίες μπορείτε να κουβαλήσετε, όμως εάν δεν έχετε χαρά, δεν είστε παρά ένα βιβλίο με λόγια, που μένει εκεί, αδιάβαστο.

Μήπως τελικά θα λάβετε ένα κομμάτι χαρτί που να λέει ότι αποφοιτήσατε και ότι καταλαβαίνετε όλα όσα διδάσκει ο Κρύων; Αλλά οι άγγελοι γύρω σας θα κλαίνε θλιμμένοι, επειδή ποτέ δεν καταλάβατε το μικρό παιδί μέσα σας. Αυτό είναι το μυστικό της αυθεντίας – να καταλάβετε το συναίσθημα της αγάπης του εαυτού και την ενέργεια που δημιουργεί.

Θα ήθελα να οραματιστείτε για μια στιγμή τον αγαπημένο σας διδάσκαλο. Ποιο ήταν εκείνο το άτομο; Μήπως ήταν ο Χριστός; Μήπως η μητέρα του Χριστού; Ποιο πρόσφατα, μήπως ήταν ο προφήτης Μωάμεθ; Μήπως ήταν πιο αρχαίος… ο Βούδας; Μήπως είναι πολύ πρόσφατα, ένας γκουρού σαν τον Παραμχάνσα Γιογκανάντα; Είναι κάποιος από αυτούς; Δεν έχει σημασία, καθώς όλοι δίδαξαν το ίδιο βασικό μήνυμα – την ενότητα της ανθρωπότητας και την αγάπη του Θεού μέσα σας. Λοιπόν, οραματιστείτε τους μπροστά σας.
Κοιτάξτε τα πρόσωπά τους. Τι βλέπετε; Βλέπετε ένα Ανθρώπινο Ον σε ειρήνη με τον εαυτό του. Για τι ήσαν γνωστοί οι διδάσκαλοι; Γαλήνη, υπομονή, έλλειψη δράματος, αγάπη και κατανόηση – όλα αυτά τα πράγματα. Νομίζετε ότι αυτά ήρθαν μέσω διανοητικής επιδίωξης; Τι σας έχει ειπωθεί για τη ζωή τους; Μήπως σας ειπώθηκε ότι στα χνάρια των ποδιών τους, φύτρωναν λουλούδια; Τα πρόσωπά τους έλαμπαν σαν τον ήλιο και τους περιτριγύριζαν μικρά παιδιά. Ακόμα και ζώα ήξεραν ποιοι ήσαν! Όλα αυτά επειδή ήσαν ερωτευμένοι με το Θεό μέσα τους. Αυτό είναι το μυστικό της αυθεντίας. Εάν δυσκολεύεστε με αυτό, θα σας δώσω κάτι να οραματίζεστε.

Κοιτάξτε πέρα από το πρόσωπο στον καθρέφτη και δείτε την ομορφιά του Θεού μέσα σας. Όσο κοιτάτε τον εαυτό σας, αγαπήστε εκείνο. Σιγά-σιγά θα αρχίσετε να αγαπάτε τον εαυτό σας. Τολμάτε να αγαπηθείτε απόψε κατ’ αυτό τον τρόπο; Τολμάτε να ανοίξετε την καρδιά σας για να νιώσετε κάτι τέτοιο; Γιατί όχι; Τι φοβάστε; Νομίζετε ότι θα πονέσει; Σας φαίνεται πολιτισμικά ακατάλληλο; Η πραγματική σας οικογένεια βρίσκεται εδώ, μη ορατή μπροστά σας.

Τούτο λοιπόν ζητάει ο Κρύων αυτή τη φορά, σ’ αυτό το μέρος. Ένα κομμάτι του Δημιουργού βρίσκεται μπροστά σας [η ενέργεια του Κρύων]. Είναι όσα ακούτε κι όσα αισθάνεστε στην τρίτη γλώσσα. Ορισμένοι το αισθάνεστε ακόμα κι ενόσω διαβάζετε το κείμενο και αναρωτιέστε τι είναι. Είναι ο τρόπος που παρουσιάζεται η αλήθεια, όταν η πόρτα σας είναι ανοιχτή! Όσοι έχουν τώρα ανοιχτή την πόρτα τους, γνωρίζουν ότι είναι κάτι αληθινό.

Υπάρχει μαρτυρία της ενέργειας που παρουσιάζεται εδώ. Όσοι μπορείτε να δείτε τα χρώματα στη σκηνή, γύρω από τον συνεργάτη μου, να γνωρίζετε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι πλαστό ή να δημιουργηθεί τεχνητά. Ούτε οι επιφοιτήσεις που συμβαίνουν στην αίθουσα, ή η θεραπεία που λαμβάνει χώρα εδώ, αυτή τη στιγμή, σ’ ένα κάθισμα. Αποχωρήστε διαφορετικοί απ’ ότι ήρθατε. Αυτή είναι η αγάπη του εαυτού. Αυτό που είχαν οι διδάσκαλοι, το οποίο δεν μαθαίνεται με βήματα ή διαδικασίες, ή μέσω του διανοητικού νου. Πρέπει να γίνετε αυτό!

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

Σημ. μεταφραστή:

Η λέξη Mastery δεν αποδίδεται ακριβώς στα Ελληνικά. Η πιο κοντινή απόδοση νομίζω ότι είναι Αυθεντία, με την έννοια ότι ο Master (Διδάσκαλος) κατέχει βαθιά, δηλαδή είναι αυθεντία στη γνώση του Εαυτού, γι αυτό είναι και Αυθεντικός (:γνήσιος, αγνός, αληθινός). Δάσκαλοι μπορεί να μη γίνουμε, αλλά Αυθεντικοί Άνθρωποι... αξίζει να προσπαθήσουμε!

 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής