Η Ομάδα μας στο Facebook!

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Η τέχνη του channeling (Greek Subs)

light

Απρίλιος 2010: Κατά τον Steve Rother, όλοι μας κάνουμε channeling. Κάποιοι το έχουμε συνειδητοποιήσει.

Άλλοι πάλι το κάνουμε με άλλους τρόπους χωρίς να το ξέρουμε και απλά του δίνουμε άλλα ονόματα. Κάποιοι το λένε έμπνευση, άλλοι πάλι μια ξαφνική ιδέα. Όλα αυτά όμως αποτελούν μορφές μετάφρασης της πληροφόρησης που δεχόμαστε από το Πνεύμα. Όσο πιο πολύ ανυψώνουμε την δόνησή μας, τόσο ισχυρότερη γίνεται η σύνδεσή μας με τον Ανώτερο Εαυτό μας και τόσο πιο εύκολη η γείωση της πληροφόρησης.
Σ' αυτό το βίντεο, ο Steve Rother μας κάνει το πρώτο μάθημα στην τέχνη του channeling και μας δίνει οδηγίες έτσι ώστε να μπορέσουμε να το καταλάβουμε όταν αυτό συμβαίνει. Επιπλέον, μας δίνει κατευθυντήριες γραμμές για να το ενσωματώσουμε στην ζωή μας ώστε να κάνουμε χώρο όχι μόνο για την δική μας εν-δυνάμωση, αλλά και των άλλων γύρω μας.

 

Πατηστε εδω για να δειτε το βιντεο !

 

Τι είναι αυτή η σελίδα που μου ανοίγει μόλις πατήσω το link..


Στη σελίδα που σας ανοίγει μόλις πατήσετε το link περιμένετε για 5 δευτερόλεπτα και πατάτε το “skip ad” που βρίσκεται πάνω και δεξιά στη σελίδα. Όσο περιμένετε να περάσει ο χρόνος ότι σας ανοίξει να κατεβάσετε δεν έχει σχέση με το site μας και να μην το πατήσετε, αλλα περιμένετε να βγει το “skip ad” για να το πατήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής