Η Ομάδα μας στο Facebook!

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΑΣ


images (1)
Υπαρχουν δυο τρόποι για να πετύχετε κατι τέτοιο - ο εσωτερικός και ο εξωτερικός. Ας παρουμε πρώτα τον εξωτεριικο, επειδη αυτό βλέπουν οι αλλοι όταν σας γνωρίζουν για πρωτη φορα.
Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ σημαντικές, γι, αυτό θα πρέπει η εμφανιση σας να λειτουργεί σαν διαφημιση.

Αν θέλετε να τονώσετε την ευεξία πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας, να μυρίζετε όμορφα να ντύνεστε κομψα, να λούζεστε συχνα, να φορατε όμορφα και καθαρα ρούχα στα καταλληλα χρώματα, να μιλάτε να κινείστε με ευγένεια. Αν τα πετύχετε όλα αυτα, θα εχετε ένα καλό υπόβαθρο για να νιώθετε αυτοπεποίθηση.

Ας δούμε τώρα πώς μπορείτε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας εσωτερικα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πείσετε τον εαυτό σας να αποκτήσει μεγαλύτερη σιγουρια. Αν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει τη δύναμη της θέλησής σας για να κόψετε το καπνισμα ή για να αδυνατίσετε, δε θα σας φανεί καθόλου δύσκολο.

Πείτε:<‹ίΕχω ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον εαυτό μου - Εχω ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον εαυτό μου», και ξαφνικα θα πλημμυρίσετε από ένα συναίσθημα δύναμης που θα ακτινοβολεί στην οικογένεια,τους φίλους, τους συνεργατες σας και σε όλους όσους συναντατε στην καθημερινή σας ζωή.Αυτό που ποτέ δεν πρέπει να πείτε στον εαυτό σας είναι πως θα θέλατε κατι που ξέρετε πως σίγουρα θα αποτύχει.Πώς ξέρετε ότι θα αποτύχετε;

Η αποτυχία έγκειται μόνο στην έλλειψη προσπάθειας.
Μερικοί ανθρωποι ξοδεύουν ολόκληρη τη ζωή τους προσπαθώντας να πραγματοποιήσουν τη μεγαλύτερη επιθυμία τους, είτε αυτή είναι το σπασιμο καποιου παγκόσμιου ρεκόρ, ή η επίτευξη ενός προσωπικού θριαμβου ο οποίος ποτέ δε θα γνωστοποιηθεί στο ευρύ κοινό. Κατι πολύ σημαντικό που θα πρέπει να θυμάστε είναι πως αυτοπεποίθηση δεν σημαίνει επιθετικότητα. Σημαίνει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου. Όταν πετύχετε κατι τέτοιο, θα βελτιώσετε και τις σχέσεις σας με τους αλλους, επειδή θα είστε πιο χαλαροί και δε θα προσπαθείτε να αποδείξετε οτιδήποτε.

Μόνο οι θρασύδειλοι καλύπτουν την ανασφάλεια τους με την αγένεια και την επιθετικότητα, επειδή αισθάνονται πως πρέπει να αποδείξουν στον κόσμο πόσο έξυπνοι και όμορφοι (ή ελπίζουν ότι είναι). Όταν αρχίσετε να ακτινοβολείτε αυτοπεποίθήσή, θα ξεκινήσει και ή θετική ανταπόκρισή των αλλων - κατι που θα τονίσει τήν αυτοπεποίθήσή σας ακόμα Περισσότερο. Οι αλλοι μπορεί να μή σας εκθειαζουν κατα πρόσωπο, αλλα θα καταλαβαίνετε πώς αισθάνονται από τον τρόπο που θα σας φέρονται αλλα και από τα θετικα σχόλια που θα λένε για σας σε τρίτους.

Όλα αυτό θα σας συμβούν μόλις εστιασετε τις Ψυχικές σας ικανότητες και δυναμεις στήν τόνωσή της αυτοπεποίθήσή σας.Τι θα κανετε, λοιπόν; Ας πούμε πως πρόκειται να δώσετε μια συνέντευξή για μια θέσή εργασίας τήν οποία θέλετε πολύ. Πριν ξεκινήσετε, κοιταχτείτε στον καθρέφτή και πείτε: Εχω όλα τα προσόντα και θα τα πάω καλα». Στή συνέντευξή, χαιρετήστε τούς παντες με ένα χαμόγελο και μια θερμή χειρα- ψία. Στο τέλος τής συνέντευξής, παινέψτε τον εαυτό σας που έκανε οτι καλύτερο μπορούσε. Γιατί όχι; Αν παρακολουθείτε αγώνες τένις, θα έχετε δει τους κορυφαίους παίκτες να μιλούν μόνοι τους για να παρουν κουραγιο πριν ξεκινήσουν και ύστερα να συγχαίρουν τον εαυτό τους όταν κερδίζουν καποιο δύσκολο πόντο - αγώνα. Χαϊδεύουν τις ρακέτες τους χειροκροτούν τον εαυτό τους - μπορείτε να κανετε κι εσείς το ίδιο.

Συγχαρείτε τον εαυτό σας όταν κανετε κατι καλα!Αφού σίγουρα τον κατσαδιαζετε όταν κατι παει στραβα γιατί να μήν τον παινεύετε στις καλύτερες στιγμές του; Με κατι τέτοιο δεν πρόκειται να καβαλήσετε το καλαμι, απλώς θα τονώσετε τήν αυτοπεποίθήσή σας και θα σιγουρευτειτε για τήν αξία σας, κατι που σίγουρα θα έχει πολύ θετική επιδρασή πανω σας.

Μην ξεχνάτε πως ένα άλλο σημαντικό μέσο για να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας είναι η γοητεία σας. Να είστε ευχάριοτοι, θετικοί, ευγενικοί και ποτέ να μη χάνετε την αίσθηση του χιούμορ σας. Ποτέ μην παίρνετε πολύ στα σοβαρα τους άλλους και ιδιαίτερα τονεαυτό σας. Μερικοί άνθρωποι διαθέτουν μια φυσικη γοητεία κάποιοι αλλοι όμως πρέπει να προσπαθήσουν, αλλά σίγουρα είναι κάτι που μπορούν να πετύχουν. Μη συγχέετε τη γοητεία με την εξωτερική εμφάνιση, επειδη δε συμβαδίζουν πάντα.

Όλοι εχουμε συναντησει ατομα που δε θα κερδιζαν σε κανενα διαγωνισμό ομορφιάς, αλλά έχουν τόσο ελκυστικη προσωπικότητα ώστε δεν προσέχουμε τα σωματικά τους ελαττώμα-τα. Παρόμοια, όλοι έχουμε γνωρίσει εκπληκτικά όμορφα άτομα που δε θα μπορούσαν ποτέ να μας ελκύσουν με βάση τη γοητεία και την προσωπικότητά τους.

Uri Geller : Ψυχικες Δυναμεις και πως να της αναπτυξετε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής