Η Ομάδα μας στο Facebook!

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

«Η Σχέση με τη Γαία» KRYON CHANNELLING

Ζωντανή επικοινωνία που δόθηκε στο Όρος Σάστα, Καλιφόρνια

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

μετάφραση: γ. κυρίτσης

 

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Υπάρχει εδώ μια ενέργεια που αντιπροσωπεύει την εστία και για ορισμένους από εσάς, είναι πυκνή.

Ενόσω ο συνεργάτης μου αποδίδει με λόγια τις ομάδες σκέψεων και απεικονίζει όσα του δίνω, σας φαίνεται σαν να εκφράζει τα λόγια η δική μου φωνή. Στα χρόνια που το κάνει αυτό, είναι όντως το καλύτερο που μπορεί να γίνει, καθώς οι ερμηνείες του θα σας δώσουν τόσο τα συναισθήματα της καρδιάς, όσο και τη λογική της διάνοιας. Που σημαίνει ότι είναι πλήρης η γλώσσα, καθόσον η ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο σας δίνει οξυδέρκεια να κρίνετε, αν ότι συμβαίνει εδώ είναι αληθινό, αυθεντικό και ακριβές.

Την περασμένη εβδομάδα, στο δικό σας χρόνο, ο συνεργάτης μου ήταν σε άλλη χώρα και του έδωσα πληροφορίες σχετικές με τη Γαία. Συγχρόνως τον συμβούλεψα να τις ηχογραφήσει, ώστε να μπορεί να τις ακούσει, να τις αφομοιώσει, να τις προσδοκεί και να είναι πιο ξεκάθαρος με το μήνυμα όταν καταγραφόταν. Κάτι που συμβαίνει τώρα.

Το αποψινό μήνυμα λοιπόν αφορά στη σχέση σας με τη Γαία, τι συμβαίνει στον πλανήτη το οποίο καταλαβαίνετε, ορισμένα πράγματα που ίσως δεν καταλαβαίνετε, μια ανασκόπηση πραγμάτων που πολλοί δεν έχετε ακούσει και στη συνέχεια αναφορά νέων πραγμάτων που ίσως να μην έχετε ακούσει ξανά. Ξεκινάμε με την ενέργεια της ενθύμησης.

Οι αυτόχθονες της Γης, οι αρχαίοι, σέβονταν τον πλανήτη στον οποίο βρίσκονταν. Γι αυτούς ήταν σαν μητέρα/πατέρας και θεωρούσαν τη Γη πηγή όλων των καλών. Τους παρείχε την τροφή, τόσο από το δάσος, όσο και από το έδαφος [κυνήγι και γεωργία]. Τους παρείχε νερό και σκέπη, ακόμα και όταν φαινόταν οργισμένη. Αναπτύχθηκε η μυθολογία γύρω της κι επικράτησαν πολλές ιστορίες. Πολλοί από τους θεούς της αρχαιότητας, ήσαν απεικόνιση της ενέργειας της Γαίας. Και αντί να εντάσσονται σε κάποιο σενάριο μοναδικότητας, συχνά η θεότητα διαχωριζόταν σε πολλές θεόμορφες ενέργειες, της θάλασσας, του αέρα, του εδάφους, των σπαρτών, του ήλιου, της ζέστης και του κρύου. Πάντοτε όμως με σεβασμό. Αυτή ήταν η πιο μακρόχρονη άποψη στον πλανήτη κι ενυπήρχε στους ιθαγενείς ακόμα και μέχρι πριν μερικές εκατοντάδες χρόνια… πάντα με σεβασμό. 
Οι Λεμούριοι ήσαν από τους πρώτους που κατάρτισαν ένα πρωτόκολλο με τη Γαία, βλέποντάς τη σαν μια ενέργεια συνειδητότητας, η οποία αργότερα ονομάστηκε Μητέρα Φύση. Και στη συνειδητότητα αυτή θα θέλαμε ν’ αναφερθούμε σήμερα.

Οι Λεμούριοι ανακάλυψαν ότι υπήρχε μια ισορροπία που μπορούσε να επιτευχθεί μέσω του πάρε – δώσε με τη φύση. Έμοιαζε σαν επίσκεψη σε φίλο, όπου θα έφερνες ένα δώρο κι έτσι λοιπόν δίνονταν δώρα στη Γαία σαν ανταπόδοση σε αιτήματα. Οι προσφορές αυτές δημιουργούσαν πάντα ισορροπία σε όσους θεωρούσαν ότι η φύση έχει συνειδητότητα. Εάν λάμβανες κάτι από τη γη, πρόσφερες κάτι σε αντάλλαγμα… κάτι απλό, αλλά το οποίο σου ανήκε και είχε πάνω του την ενέργειά σου.
Τώρα αγαπητοί μου, στη διαδικασία του σύγχρονου πολιτισμού, ακόμα και ανάμεσα στους Εργάτες Φωτός, δεν έχει διατηρηθεί αυτό – καθόσον δεν ξυπνάτε το πρωί να προσφέρετε θυσία στη Γαία. Μπορεί να κάνετε όλα τα άλλα – να μιλάτε στα κύτταρά σας και να έχετε οράματα που πλέκονται με τον Ανώτερο Εαυτό σας – αλλά για κάποιο λόγο η οντότητα της Γαίας έχει μείνει παραπίσω.

Το channelling λοιπόν αυτό σας προσκαλεί ν’ ανασυστήσετε τον σύνδεσμό σας με την ενέργεια της γης. Nα ξαναχτίσετε μια γέφυρα συνειδητότητας του Ανθρώπου με τη Γαία. Καθότι η Γαία υπηρετεί την ανθρωπότητα και αλλάζει με την αλλαγή της δικής σας συνειδητότητας. Θυμάστε τι σας είχαμε πει προ καιρού; Η συνείδηση της ανθρωπότητας στη Γη, στην πραγματικότητα πηγαίνει μέσα στη γη [το Κρυστάλλινο Πλέγμα]. Εκεί αποθηκεύεται και η γη ανταποκρίνεται. Δεν ανταποκρίνεται το χώμα, αλλά η Γαία. Θα μπορούσατε λοιπόν να πείτε ότι οι Άνθρωποι ευθύνονται στην πραγματικότητα για τις αλλαγές και μεταβολές της Γης.

Εάν το συνειδητοποιήσετε, τότε θα έχετε ουσιαστικό έλεγχο σε όσα συμβαίνουν στη Γη. Αλλά θα πρέπει ν’ αρχίσετε να έχετε μια σχέση. Αυτή τη στιγμή οι Άνθρωποι κοιτάζουν με φόβο, λέγοντας:  «Τι συμβαίνει; Φοβάμαι τις αλλαγές που δεν είναι οι φυσιολογικές που έχω συνηθίσει». Δεν καταλαβαίνουν ότι πολλά απ’ όσα συμβαίνουν, τα έχουν προκαλέσει ο ίδιοι. Η αιτία δεν είναι κάτι που έχει κάνει η ανθρωπότητα κατά κάποιο περιβαλλοντικό τρόπο, αλλά κατά αφυπνιστικό, συνειδητό τρόπο.

Μεταβάλλετε τον Χρόνο

Για να θέσουμε το πλαίσιο, ας δούμε τι έχουμε πει σχετικά με τον καιρό. Πριν 21 χρόνια είπα στον συνεργάτη μου να γράψει σ' ένα μικρό λευκό βιβλίο τα δυναμικά του μέλλοντός σας. Εκείνο το μέλλον συμβαίνει σήμερα. Ο λόγος που μπορούσαμε τότε να πούμε την προφητεία αυτή, είναι επειδή είδαμε πολύ ισχυρό δυναμικό αλλαγής της συνειδητότητας να συμβαίνει στον πλανήτη, το οποίο θα ήταν θαυμάσιο εάν επηρέαζε τη Γαία. Και το έκανε.

Είναι τόσο βαθιά η μεταβολή, ώστε να έχει μεταβληθεί το χρονικό πλαίσιο της ανθρωπότητας, οπότε και η αντίληψη της πραγματικότητάς σας – προειδοποίηση: ακολουθεί επιστήμη [χαμόγελο του Κρύων]. Τώρα, κάτι που δεν αναμένουμε να το κατανοήσετε όλοι, αλλά ο χρόνος είναι σχετικός. Δεν κινείται με σταθερό ρυθμό. Αν και τα 3D ρολόγια κινούνται με σταθερό ρυθμό, ο χρόνος μπορεί να μεταβληθεί από την ταχύτητα, όπως και από ορισμένα κβαντικά χαρακτηριστικά για τα οποία δεν θα μιλήσουμε. Μπορεί να φαίνεται ότι τα πράγματα επιταχύνονται, κάτι όμως που είναι σχετικό με το χρονικό σας πλαίσιο, όχι με την υψηλότερη δόνησή σας. Αυτά μοιάζουν να είναι εκ διαμέτρου αντίθετα.

Ένα τρένο που φεύγει από το σταθμό σχεδόν με την ταχύτητα του φωτός και κινείται κυκλικά, θα επιστρέψει στο σταθμό με διαφορετική ηλικία από αυτή του σταθμού. Θα είναι νεώτερο και ο σταθμός θα είναι μεγαλύτερος. Πηγαίνοντας γρηγορότερα, επιβράδυνε τον χρόνο για τον εαυτό του, αλλά όχι για τις ράγες που χρησιμοποίησε, ούτε για τον σταθμό.

Δύο ρολόγια δίπλα – δίπλα μπορεί να ξεκινήσουν μαζί, αν όμως επιτάχυνες ένα από τα ρολόγια – ας πούμε κουνώντας το μπρος πίσω σε πολύ ταχύ ρυθμό – τελικά δεν θα δείχνει την ίδια ώρα με το άλλο, καθώς η ταχύτητα μπορεί να είναι μια ταλάντωση, ακριβώς όπως μια σταθερή εμπρόσθια ταχύτητα. Εν προκειμένω, το ρολόι που κινείται είσαι εσύ. Το ακίνητο ρολόι είναι η Γαία. Η πρώτη αντίληψη λοιπόν είναι ότι τα πράγματα γύρω σου επιταχύνονται. Όμως η αλήθεια είναι ότι η δονητική σου αύξηση δημιουργεί ένα πιο αργό ρολόι μέσα σου. Η ταχύτητα δημιουργεί στην πραγματικότητα ένα πιο αργό χρονικό πλαίσιο. Κοιτώντας όμως τον κόσμο από το παράθυρο, το πιο αργό σου τρένο κάνει τη ζωή γενικά να μοιάζει ότι κινείται πιο γρήγορα.
Ο λόγος είναι ότι ο Εργάτης Φωτός δονείται πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο πριν 20 χρόνια. Η «ταχύτητα συνειδητότητας» μοιάζει με ορισμένα κβαντικά χαρακτηριστικά που μελετάτε και δημιουργεί μια ρωγμή ανάμεσα στην ανθρωπότητα και στην παλαιά ενέργεια που είχε «βολευτεί». Βρίσκεστε στο μέσον μιας μεγάλης αλλαγής και στην αρχή της φωτισμένης εποχής του 2012. Η Γαία μεταβάλλεται αντίστοιχα, αλλά δεν είναι Άνθρωπος. Η Γαία αλλάζει με άλλους τρόπους για να διευκολύνει τη νέα σας δονητική αύξηση. Καθώς όμως κοιτάτε τα πράγματα γύρω σας, φαίνονται σαν να πηγαίνουν γρηγορότερα. Για κάποιους αυτό είναι εκνευριστικό και τους φέρνει άγχος και αϋπνίες. Πολλοί το νιώθουν.

Παρ’ όλο λοιπόν που φέρνει σύγχυση, η αλήθεια είναι ότι οι Εργάτες Φωτός στον πλανήτη έχουν δημιουργήσει μια αλλαγή συνειδητότητας τα τελευταία 23 χρόνια, η οποία έχει αλλάξει τη δονητική ταχύτητα της Ανθρώπινης συνειδητότητας.  Έτσι έχει αλλάξει το χρονικό πλαίσιο για τους Ανθρώπους, δίδοντας την αίσθηση επιτάχυνσης της Γης. Η αντίληψη είναι ότι έχετε επιταχύνει το χρόνο. Η πραγματικότητα είναι ότι το χρονικό πλαίσιο της συνειδητότητάς σας κινείται πιο αργά, πιο αργά από του Πνεύματος. Έχετε παρατηρήσει ότι ο Θεός κινείται αργά και οι Άνθρωποι είναι πολύ ανυπόμονοι; Επειδή ο χρόνος του Θεού δεν είναι στο δικό σας χρονικό πλαίσιο. Κάτι που αρχίζει να αλλάζει καθώς εξελίσσεστε πνευματικά. Γνωρίζατε ότι η Γη δημιουργήθηκε σε επτά ημέρες; Ήταν «ημέρες Θεού». Καταλαβαίνετε τι εννοώ;

Παγκόσμια Υπερθέρμανση - Βραχυχρόνια
Ο σημερινός καιρός με όλα τα προειδοποιητικά χαρακτηριστικά του, είναι ένα σενάριο που ήταν προγραμματισμένο να συμβεί στη Γη ούτως ή άλλως. Επαναλαμβάνω ότι οι καιρικές μεταβολές που παρατηρείτε, τις οποίες είχα προείπει προ 21 ετών, δεν αποτελούν έκπληξη. Οι μεταβολές δεν προκλήθηκαν από τις ουσίες που μολύνετε τον αέρα. Την αποκαλείτε παγκόσμια υπερθέρμανση και είναι μια ωραία φράση, που ίσως συμβάλλει στο να μειώσετε τη μόλυνση του αέρα – κάτι πολύ καλό. Αυτό όμως που βλέπετε σήμερα στον καιρό, δεν προκλήθηκε από Ανθρώπους που μολύνουν τον αέρα. Θα συνέβαινε ούτως ή άλλως σε περίπου 300 χρόνια.

Έχουμε ονομάσει αυτή τη διαδικασία κύκλο του νερού, καθόσον σχετίζεται με το νερό και όχι με τον αέρα. Το νερό είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της Γαίας και του καιρικού κύκλου που βλέπετε. Πιο βασική είναι η θερμοκρασία του. Ο κύκλος είναι πάγος σε νερό και νερό σε πάγο, κάτι που έχει επαναληφθεί στον πλανήτη ξανά και ξανά. Δεν είναι κάτι καινούριο. Δεν είναι έκτακτο, ούτε εκφοβιστικό. Αλλά είναι ένας κύκλος που δεν έχει δει ποτέ η σύγχρονη ανθρωπότητα. Ένας μακρύς κύκλος, που διαρκεί πέρα από τη ζωή ενός Ανθρώπου. Γι αυτό υπάρχει η τάση να παραβλέπεται ή να μην φαίνεται καθόλου!

Στον καιρό των Λεμουρίων, το επίπεδο του Ειρηνικού Ωκεανού ήταν περίπου 130 μέτρα χαμηλότερα και αυτό ήταν μόνο πριν 50.000 χρόνια. [Ο Κρύων ενθαρρύνει την επιστήμη να το ελέγξει αυτό – το επίπεδο του νερού εκείνη την εποχή]. Επρόκειτο για ένα κύκλο νερού και ο λόγος που ήταν πιο χαμηλά, ήταν επειδή πολύ από το νερό είχε αποθηκευτεί σαν πάγος. Σήμερα περνάτε ένα ακόμα κύκλο νερού που τελικά θα οδηγήσει σε ψύχος. Ο προηγούμενος ήταν τον 15ο αιώνα. Η επιστήμη το εντοπίζει γύρω στο 1650. Όπως είπαμε, είναι τόσο αργή διαδικασία ώστε κανείς δεν τη θυμάται και φαίνεται μόνο σε γραπτές αναφορές του παρελθόντος και στους δακτυλίους των δένδρων. Η χρονική διάρκεια των μεταβολών είναι τόσο μεγάλη, γι αυτό δεν υπάρχουν περιβαλλοντικά αρχεία, με τη μορφή που κρατούνται σήμερα. Μπορείτε όμως να δείτε τους δακτυλίους των δέντρων και τις διαγραμμίσεις των βράχων, ώστε να καθορίσετε ότι πριν μερικές εκατοντάδες χρόνια είχατε μια μικρή εποχή παγετώνων. Τώρα θα έχετε άλλη μία.

Δεν είναι επείγουσα ανάγκη και δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε. Το έχετε ξαναπεράσει. Η Ανθρωπότητα, ακόμα και χωρίς τεχνολογία, το έχει περάσει στο παρελθόν κι επέζησε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναγνωρίσετε το γεγονός και να κανονίσετε να μην είστε στο δρόμο του – επίσης να τελειοποιήσετε την αφαλάτωση του θαλασσινού νερού, ώστε να μη διψάσετε [αναφέρθηκε επ' αυτού σε προηγούμενο channeling]. Είναι ένας κύκλος 400 ως 600 ετών. Αλλά ήδη διαφαίνονται τα σημεία καμπής, τα οποία θα διαρκέσουν περίπου 50 έτη (η μεταβατική περίοδος).

Πριν 21 χρόνια αναφέραμε ότι θα έρθει μια εποχή, όπου μέρη τελείως άγονα στο παρελθόν θα δίνουν καλές σοδειές. Επίσης θα υπάρχουν μέρη που ήσαν γόνιμα, αλλά δεν θα δίνουν πια σοδειές. [Βιβλίο Ένα του Κρύων]. Είναι ο κύκλος νερού. Σας λέω το εξής: Μη θορυβείστε. Μη φοβάστε ότι βλέπετε σήμερα. Αλλάζει μπροστά σας, αλλά επειδή δεν το έχετε ξαναδεί στο παρελθόν, φαίνεται εκφοβιστικό και ανεξήγητο. Γι αυτό αναζητάτε λογική εξήγηση και την εναποθέτετε σε Ανθρώπινες πράξεις. Δεν πρόκειται για κάτι που έκαναν Άνθρωποι. Είναι ο κύκλος νερού της Γαίας.

Αυτό είναι το πρώτο που θέλαμε να σας πούμε. Οι πάγοι λιώνουν. Το γνωρίζετε. Καθώς λιώνουν οι πάγοι στους πόλους, υπάρχει μια απίστευτη μετατόπιση βάρους στις περιοχές εκείνες. Είναι μια τρομερή αλλαγή στο βάρος του πάγου, ορισμένου που ήταν σε ξηρά και άλλου που επέπλεε στο νερό, αλλά το βάρος του πάγου επικεντρώνεται στους πόλους. Καθώς γίνεται νερό, τότε το βάρος διανέμεται σε όλη την υφήλιο. Αναλογιστείτε λοιπόν: το βάρος που βρίσκεται στους πόλους του πλανήτη, αναδιανέμεται σε υγρή μορφή στο φλοιό της Γης. Καθώς λιώνουν οι πάγοι, θα υπάρχει τρομερή αλλαγή βάρους σ’ έναν πολύ λεπτό φλοιό. Γι αυτό ο φλοιός της γης πρόκειται να προσαρμοστεί ανάλογα, δημιουργώντας σεισμούς και ηφαίστεια. Δείτε πού εκρήγνυνται τα ηφαίστεια – κοντά στους πόλους. Επαναλαμβάνουμε κάτι που έχουμε ξαναπεί: Η Χιλή δεν έχει ξεμπερδέψει, καθώς υπάρχουν ένα ή δύο ηφαίστεια που πραγματικά θέλουν να εκραγούν. Εάν θα συμβεί αυτό ή όχι, είναι στα δυναμικά του σημερινού μηνύματος.
Έχετε μια σχέση με τη Γαία ή όχι; Μπορείτε να δώσετε οδηγίες στη Γαία να κουνάει λιγότερο σε κατοικημένες περιοχές; Πιστεύετε ότι έχετε αυτή τη δύναμη; Αυτός είναι ο Άνθρωπος: Συνείδηση υπεράνω της ύλης. Έχει μια σχέση με τον πλανήτη που θέλει να ακούσει από εσάς. Καθώς προσαρμόζεται ο φλοιός, θα έχετε περισσότερα ταρακουνήματα. Θα υπάρχει περισσότερη ηφαιστειακή δραστηριότητα.

Εργάτες Φωτός που ακούτε εδώ στην αίθουσα, ή διαβάζετε το κείμενο, χιλιάδες από εσάς χρειάζονται για να επανεγκαθιδρύσουν τη σχέση αυτή. Δείτε μετά τι θα συμβαίνει: Σεισμοί σε μη κατοικημένες περιοχές, υποθαλάσσιος σεισμός χωρίς τσουνάμι, ηφαίστεια που δεν επηρεάζουν κανέναν. Είναι δυνατόν. Είναι εφικτό. Αυτό συμβαίνει την παρούσα στιγμή με τη Γαία, οπότε μην φοβάστε με την ξαφνική αύξηση της δραστηριότητας. Είναι φυσιολογική. Έχει συμβεί κάθε φορά που έχουν λιώσει κι έχουν ανασχηματιστεί οι πάγοι.

Κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζετε. Η επιστήμη το γνωρίζει και δεν συνάδει με τη θεωρία περί υπερθέρμανσης του περιβάλλοντος. Οι πάγοι λιώνουν από κάτω. Κοιτάξτε. Δεν έχει καμία σχέση με τη μόλυνση του αέρα. Είναι ένας φυσικός κύκλος καθώς το νερό γίνεται θερμότερο. Αυξάνει επίσης τα ενδεχόμενα καταιγίδων. Λοιπόν, έχετε μια σχέση με τη Γαία, ή όχι; Τι θα θέλατε να πείτε στη Γαία, για το πού θα πρέπει να συμβαίνουν οι καταιγίδες; Ακολουθούν τα παλιά χνάρια όπως πάντα; Αυτή είναι μια γραμμική πληροφορία. Ή μπορείτε να πείτε στη Γαία ότι προτιμάτε οι καταιγίδες να λαμβάνουν χώρα σε μέρη όπου δεν βρίσκονται Άνθρωποι;

Μαγνητικά: Πάντα Παίκτης στην Αλλαγή

Πολλά συμβαίνουν τώρα στον πλανήτη. Τα μαγνητικά πεδία επίσης αλλάζουν. Τα μαγνητικά του ηλιακού συστήματος και συγκεκριμένα του ήλιου, επηρεάζουν τον καιρό σας. Πόσες ηλιακές κηλίδες έχετε δει τελευταία; Τι πιστεύετε για τον συσχετισμό ενός ήλιου με πολύ λίγες κηλίδες, με το κλίμα της Γης; Πότε θυμάστε κάτι τέτοιο στη ζωή σας; Τι ακριβώς σημαίνει; Θα σας πω αγαπητοί μου, ότι όλα σχετίζονται με όσα συμβαίνουν στη Γη. Ίσως να μην καταλαβαίνετε τον συσχετισμό, αλλά σας βεβαιώ ότι είναι πολύ βαθύς. Τι γίνεται [ακολουθεί αστρονομική νύξη], τι γίνεται εάν οι ηλιακές κηλίδες δημιουργήθηκαν από βαρυτικές και άλλες  υπερδιάστατες δυνάμεις, προκαλούμενες από τις τροχιές των πλανητών; Σας φαίνεται πολύ παράδοξο; Σας προσκαλούμε να δείτε τον συσχετισμό.
Ο ήλιος είναι το υπομόχλιο των υπερδιάστατων βαρυτικών ελκτικών χαρακτηριστικών, των πλανητών που τον περιβάλλουν. Είναι υπερδιάστατη πληροφορία – πείτε τη βαρυτικό μοτίβο αν θέλετε – το οποίο παράγει κάθε στιγμή της ημέρας. Καθώς οι πλανήτες έλκουν και απωθούν το υπομόχλιο του ηλιακού συστήματος [επιδρούν στον ήλιο μέσω της βαρύτητας], επηρεάζουν τη συμπεριφορά του ήλιου. Αυτά τα μοτίβα είναι μοναδικά κάθε ημέρα και διασταυρώνονται με το μαγνητικό πεδίο της Γης, καθώς εκρήγνυνται από τον ήλιο, μέσω του αποκαλούμενου ηλιακού ανέμου.

Ο ηλιακός άνεμος είναι μια μαγνητική ηλιόσφαιρα με υπερδιάστατες ιδιότητες. Ο μαγνητικός άνεμος κτυπά τη Γη, διασταυρούμενος με το μαγνητικό πεδίο της και μπορείτε να τον δείτε! Τον ονομάζετε Aurora Borealis (Βόρειο Σέλας). Είναι ένα γιγάντιο μαγνητικό πεδίο [του ήλιου], που διασταυρώνεται με ένα άλλο [της Γης]. Η επιστήμη ονομάζει το φαινόμενο επαγωγή. Σ’ εκείνη τη διασταυρούμενη ενέργεια, υπάρχει μεταβίβαση τουπληροφοριακού μοτίβου του ήλιου [τη δεδομένη στιγμή] προς το μαγνητικό πεδίο της Γης. Τώρα, εσείς μετέχετε στο μαγνητικό πεδίο του πλανήτη. Όλη η ζωή μετέχει.

Μια πληροφορία που έχουμε ξαναπεί: Η Μέρκαμπα. Το εντύπωμα του DNA σας – το πεδίο γύρω από εσάς – λαμβάνει τις πληροφορίες του μαγνητικού πεδίου του ήλιου και οι οδηγίες εντός του πεδίου περνούν απ’ ευθείας στο DNA, το οποίο είναι επίσης μαγνητικό. Μόλις καθόρισα την αλυσίδα μαγνητικής μεταβίβασης που θεωρούσατε εσωτερική. Δεν είναι. Είναι καθαρή επιστήμη. Αλλά το να θεωρείτε ότι τα υπερδιάστατα, μαγνητικά και βαρυτικά χαρακτηριστικά του ηλιακού συστήματος καταλήγουν στο DNA σας, είναι πολύ εσωτερικό. Ορισμένοι το αποκαλούν αστρολογία. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για την ανθρωπότητα, όπως επίσης για τη Γαία! Θυμηθείτε ότι η Γη αποτελεί μέρος της μαγνητικής αλυσίδας πληροφοριών προς την κυτταρική σας δομή [το Μαγνητικό Πλέγμα]. Της λέει πότε να κάνει ότι κάνει. Όλα σχετίζονται. Λοιπόν, πόσο σχετίζεστε με τη Γαία; Πόσο απευθύνεστε σ’ αυτή τη συνείδηση;

Πράγματα μη Αναμενόμενα – Ενέργεια Γάμμα

Κάτι άλλο σχετικό, το οποίο έχει να κατανοήσει η επιστήμη. Υπάρχουν κι άλλα σετ οδηγιών προς τη Γαία, προερχόμενα από ένα μέρος που δεν περιμένετε. Πολλή ενέργεια προσκρούει στη Γη, τεράστια ποσότητα εκ της οποίας είναι σε μορφή ακτίνων γάμμα. Η επιστήμη αναρωτιέται από πού προέρχονται, αλλά παραμένει κάτι άπιαστο. Συνειδητοποιούν ότι είναι κοσμική ενέργεια που έρχεται από το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι έρχεται από το κέντρο του γαλαξία, φαίνεται όμως σαν να φτάνει από παντού. Επειδή είναι βασικό χαρακτηριστικό τέτοιου είδους ενέργειας, ότι δεν είναι 3D. Επομένως έχει κβαντικά [υπερδιάστατα] χαρακτηριστικά, τα οποία δεν εμπεριέχουν μια “τοποθεσία” ή τόπο προέλευσης. Είναι δύσκολο να εξηγηθεί, αλλά τα πράγματα σε μια αληθινά κβαντική κατάσταση, είναι παντού, ανακατωμένα σε μια παγκόσμια σούπα όπου είναι “ένα” με όλα. Γι αυτό δεν μπορείτε να πείτε «προέρχεται από εκεί». Υπάρχει ένα σχετικό προηγούμενο στην επιστήμη, οπότε δεν θα είναι περίεργο να το διαβάσει αυτό ένας φυσικός.

Ένα παράδειγμα: Γνωρίζατε ότι οι πολύ χαμηλοί, βαθιοί ήχοι, δεν έχουν ευδιάκριτη πηγή προέλευσης; Με άλλα λόγια το Ανθρώπινο αυτί δεν μπορεί να πει από που έρχονται. Οι υψηλοί ήχοι είναι πολύ κατευθυντικοί. Είναι εύκολο τα το ελέγξετε. Κρύψτε ένα μπάσο ηχείο [με πολύ χαμηλές δονήσεις ανά δευτερόλεπτο] στο δωμάτιο και δεν θα μπορείτε να καθορίσετε από πού προέρχεται ο ήχος. Με ένα κανονικό ηχείο στο δωμάτιο, μπορείτε αμέσως να εντοπίσετε την προέλευση του ήχου. Ο λόγος είναι ότι οι δονήσεις είναι τόσο αραιές στους χαμηλούς ήχους, που το αυτί δεν διακρίνει “τοποθεσία”. Η ίδια αρχή ισχύει με πράγματα που είναι σε κβαντική κατάσταση. Αντιληπτικά δεν βρίσκονται σε κάποιο “μέρος” και κανένα 3D όργανο δεν πρόκειται να εντοπίσει από «πού» προέρχονται. Στην πραγματικότητα, η ίδια η ιδέα του «πού» είναι αστεία, καθώς το «πού» ισχύει μόνο στα 3D πλάσματα. Γι αυτό το «Θεέ, πού είσαι;» είναι μια χαριτωμένη απλοϊκή ερώτηση. Η απάντηση είναι «Ναι».
Υπάρχει στο κέντρο του γαλαξία κάτι που η επιστήμη σας αποκάλεσε μοναδικότητα. Επίσης το είπαν μαύρη τρύπα. Όπως σας έχουμε πει, δεν υπάρχει μοναδικότητα κι ακόμα και η επιστήμη γνωρίζει ότι είναι σχήμα οξύμωρο στη φυσική. Είναι μόνο ένας μαύρος χώρος που ονομάστηκε τρύπα, καθώς εκεί δεν μπορείτε να δείτε καθόλου φως. Επειδή δεν έχετε ακόμα καθόλου νόμους της υπερδιάστατης φυσικής κι επειδή δεν έχετε καθόλου όργανα που μπορούν να «δουν» υπερδιάστατες ενέργειες, ακόμα δεν γνωρίζετε τι υπάρχει εκεί στην πραγματικότητα. Πολύ μετά την αποχώρηση του συνεργάτη μου, μπορεί να διαβάζετε αυτά τα λόγια και να γνωρίζετε την αλήθεια, καθώς τελικά θα αναπτύξετε αυτά τα πράγματα. Και όταν τα στρέψετε προς το κέντρο του γαλαξία, θα δείτε δύο πολύ ξεκάθαρα πρότυπα.

Αντί της μίας μοναδικότητας, υπάρχει μια πολικότητα. Η πολικότητα αυτή είναι ένα ελκτικό-απωθητικό χαρακτηριστικό ενός υπερδιάστατου νόμου που δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα, ή τουλάχιστον δεν έχετε αναγνωρίσει. Όταν συμβεί αυτό, θα έχετε τους δύο νόμους της φυσικής που λείπουν, καθώς υπάρχουν έξι, όχι τέσσερις. Αυτή η ελκτική-απωθητική πολικότητα εκτοξεύει το δικό της υπερδιάστατο μήνυμα σε όλο τον γαλαξία και ο ήλιος σας το λαβαίνει επίσης. Οι πολικότητες αυτές στο κέντρο του γαλαξία σας, έχουν επίσης σύνδεση με όλους τους άλλους γαλαξίες – ένα θέμα για επόμενοchannelling. Θα λέγαμε ότι η ύλη έχει ένα μήνυμα, ή η μη ορατή ύλη έχει ένα μήνυμα, το οποίο προσπίπτει συνεχώς και δραστικά πάνω στη Γη, κατά τρόπο που «μιλάει» στη Γαία.
Βρίσκεσαι λοιπόν εδώ Άνθρωπε κι αισθάνεσαι σαν θύμα όσων συμβαίνουν στη Μητέρα Φύση. Λέμε όμως το εξής: το σημερινό μήνυμα είναι να αφυπνίσετε πάλι τη σχέση με τη Μητέρα Φύση, την πηγή της Γαίας. Μόλις το καταφέρετε, θα καταλάβετε ότι έχετε τον έλεγχο του όλου πράγματος. Δεν έχουν σημασία οι οδηγίες για τον κύκλο νερού, για τις εποχές, για όσα θεωρείτε ανεξέλεγκτα. Είστε πολύ πιο ισχυροί απ’ όσο φαντάζεστε. Η ένταση και οι τοποθεσίες της ηφαιστειακής δραστηριότητας και των σεισμών, είναι κάτι μεταβλητό όταν υπάρχει αυτή η σχέση με τη Γαία και οι αυτόχθονες το γνώριζαν! Μπορούσαν να φέρουν βροχή όταν δεν προβλεπόταν καθόλου. Το λέγατε ασχετοσύνη! Καλλιεργούσαν σοδειές σε μέρη που δεν ευδοκιμούσαν.Το λέγατε τυχερό. Τιμούσαν τη γη, της πρόσφεραν δώρα κι ελάμβαναν από αυτή. Είναι απόλυτα αληθές και το βρίσκετε παντού στην ιστορία σας.

Οι Άνθρωποι έχουν την τάση να νιώθουν ότι έχουν μοντέρνο τρόπο σκέψης. Οι γηραιοί του παρελθόντος θα σας κοιτούσαν και θα κουνούσαν το κεφάλι τους. Έχετε βρει πώς να φτιάχνετε μηχανές και τεχνητούς εγκεφάλους, ακόμη και ζωή! Αλλά έχετε παρατήσει την αληθινή δύναμη στη σκόνη.
Η Αλλαγή

Τώρα πάμε στον εσωτερισμό. Τα τελευταία χρόνια κάτι έχει συμβεί. Το περιγράψαμε στο παρελθόν και θα αναφερθούμε πάλι σ’ αυτό. Επιπρόσθετο στο πάζλ αλλαγής στη συνειδητότητά σας και της προσπάθειας να το καθορίσετε όλο αυτό, είναι το χαρακτηριστικό της φαινομενικής επιτάχυνσης του χρόνου, όπως είπαμε. Είναι η αντίληψη που προκαλείται επειδή δονείστε πιο γρήγορα, οπότε επιβραδύνετε τον πνευματικό σας χρόνο. Όμως έτσι δημιουργείται η αντίληψη, σαν να επιταχύνονται όσα είναι γύρω σας. Δείτε το ως εξής: Πολλοί νιώθετε ότι δονείστε γρηγορότερα. Συσχετίζεται κανείς; [χαμόγελο του Κρύων] Την ίδια στιγμή, νιώθετε ότι τα πράγματα γύρω σας πηγαίνουν πιο γρήγορα. Τώρα γνωρίζετε γιατί συμβαίνει αυτό. Δεν είναι τόσο παράδοξο, καθώς κινείστε απλώς μεταξύ του δικού σας χρόνου και του χρόνου της Γης.

Ορισμένοι από εσάς [ετοιμαστείτε] μπορούν να πάνε από το σημείο Α στο σημείο Β σε μικρότερο χρόνο απ’ όσο είναι δυνατόν στο 3D πεδίο [ακόμα και με αυτοκίνητο]!
Σας είπα ότι θα μιλούσα περί αυτού και ορίστε. Στο περασμένο πνευματικό σενάριο γέννησης και θανάτου, σε μια παλαιότερη ενέργεια, ο Άνθρωπος έρχεται στον πλανήτη, μαθαίνει οτιδήποτε επιθυμεί και μετά πεθαίνει. Ο αποκαλούμενος θάνατος είναι απλώς μια αλλαγή ενέργειας, η άφιξη και αναχώρηση μιας ενσάρκωσης που αποκαλούμε εκδήλωση. Στο σενάριο εκείνο, συμβαίνει διπλή επίσκεψη στο Σπήλαιο της Δημιουργίας – μια φορά στην άφιξη και μια στην αποχώρηση. Το Σπήλαιο της Δημιουργίας πέρα από εσωτεριστικό είναι και φυσικό μέρος, που όπως έχουμε πει, είναι υπερδιάστατο. Επομένως είναι αόρατο και δεν πρόκειται ποτέ να βρεθεί. Είναι όμως στη Γη και πρέπει να βρίσκεται εκεί εξ αιτίας της σχέσης του με τη Γαία. Το ουσιώδες αρχείο της Ανθρώπινης ψυχής – το αρχείο από το κομμάτι του δημιουργού – αποθηκεύεται στο Σπήλαιο της Δημιουργίας. Κάθε φορά που έρχεστε και φεύγετε, ανανεώνετε την ενέργεια εκείνης της εκδήλωσης.

Ίσως το σκέφτεστε σαν μια κρυστάλλινη δομή, που φέρει επάνω της μια λωρίδα για κάθε ζωή που ζείτε [σαν τους δακτυλίους ενός δέντρου]. Όμως είναι ο πνευματικός απολογισμός του Ακάς προς τη Γη. Διαφέρει από το Ακασικό Αρχείο που εδρεύει στο DNA σας. Είναι διαφορετικό και αντιπροσωπεύει το λογιστικό σύστημα του πλανήτη. Στο παρελθόν λειτουργούσε ως εξής: Οτιδήποτε επιτυγχάνατε στον πλανήτη, όταν αποχωρούσατε δημιουργούσε μια ουσία η οποία παρέμενε στο σπήλαιο. Όσα γνωρίζατε, όσα είχατε κάνει και είχατε μάθει, γίνονταν μέρος της Γαίας. Έτσι η δόνηση του πλανήτη αυξάνει ή φθίνει, εξαρτώμενη από τις συλλογικές πράξεις των Ανθρώπων, ενόσω βρίσκονται εδώ.

Με την επόμενη ενσάρκωση, ερχόσασταν στον πλανήτη κι επισκεπτόσασταν πρώτα το Σπήλαιο της Δημιουργίας για να ενεργοποιήσετε την ουσία του κρυστάλλου της ψυχής σας. Ζούσατε άλλη μια ζωή, πεθαίνατε, επιστρέφατε στο Σπήλαιο της Δημιουργίας και άλλη μια λωρίδα προσθέτονταν στον κρύσταλλο. Όσα είχατε μάθει, πάλι αποθηκεύονταν εκεί, στο αποκαλούμενο Κρυστάλλινο Πλέγμα. Κατ’ αυτό τον τρόπο η Ανθρώπινη συνείδηση στο παρελθόν επηρέαζε τη Γαία. Το 1987 δώσατε την άδεια ν’ αλλάξει αυτό το σύστημα.

Γι αυτό βρισκόμαστε εδώ. Εγώ έφτασα το 1989. Ήμουν πάντα εδώ και πάντα θα είμαι. Η ομάδα προσαρμογής του πλέγματος έφυγε το 2002. Αλλά η εκδήλωση των μηνυμάτων συνέβη το 1989 και μέσα από την προθυμία του συνεργάτη μου, αρχίσαμε να σας δίνουμε μηνύματα που δεν ήσαν διαθέσιμα πριν από εκείνη την εποχή, καθώς η Γη δεν είχε ακόμα αρκετά υψηλή δόνηση για να τα λάβει νωρίτερα.
Τότε ήταν που αλλάξατε του κανόνες [1987].  Αυτό συνάντησε την αντίδραση των μεταφυσικών, ότι μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, να εξελιχθεί το εσωτεριστικό σύστημα. Καθώς η προκατάληψη του εσωτεριστικού σκεπτικού ήταν ακριβώς σαν της επιστήμης – ότι υπάρχει ένα στατικό σύστημα που δεν αλλάζει ποτέ, όπου το μόνο που χρειάζεται είναι να καθοριστούν τα χαρακτηριστικά της ενέργειας ενός πράγματος που δεν αλλάζει ποτέ και θα μπορείτε να το ελέγχετε.
Μέχρι σήμερα υπάρχει λίγη κατανόηση ότι ακόμα και οι νόμοι της φυσικής εξελίσσονται. Καθώς ο πλανήτης δονείται σε υψηλότερη συχνότητα, οικανόνες αλλάζουν, οι φόρμουλες αλλάζουν. Είναι το κβαντικό χαρακτηριστικό της φυσικής γενικά και ομοιάζει πολύ με τον τρόπο του εσωτερισμού. Έχετε εξελισσόμενους γαλαξίες, εξελισσόμενα ηλιακά συστήματα, εξελισσόμενους πλανήτες και εξελισσόμενη συνειδητότητα. Επειδή δεν υπάρχει κάποιο στατικό σετ κανόνων για όλα. Μόλις τους έχετε αλλάξει.
Από το 1987, το νέο σενάριο έχει ως εξής: Οι Άνθρωποι έρχονται στον πλανήτη. Επισκέπτονται το Σπήλαιο της Δημιουργίας και τοποθετούν την ουσία τους στον κρύσταλλο. Τότε αρχίζουν να ζουν τη ζωή τους. Ααα, τώρα όμως, ενώ ζούνε τη ζωή τους, έχουν επιφοιτήσεις, κατέχουν το φως τους, μαθαίνουν όσα έχουν να μάθουν σαν γηραιές ψυχές και όλα αυτά πηγαίνουν απ’ ευθείας στο Κρυστάλλινο πλέγμα, σε πραγματικό χρόνο. Δεν χρειάζεται πλέον ο θάνατος για να μεταδοθούν οι πληροφορίες στον πλανήτη. Το νέο σύστημα αλλάζει ακόμα και το πόσο διάστημα παραμένει ο Άνθρωπος. Στο παλιό σύστημα, όπου έπρεπε να πεθάνετε ώστε το κρυστάλλινο πλέγμα να λάβει όσα μάθατε, ήταν επιβεβλημένος ο θάνατος ώστε να επιτραπεί στις πληροφορίες σας να περάσουν στη Γαία, διαμέσου του σπηλαίου. Τώρα δεν είναι.

Ακούστε. Είναι καιρός να καταλάβετε ότι η διάρκεια της ζωής σας είναι τώρα στα χέρια σας. Δεν αποτελεί μέρος ενός αρχαίου συστήματος ενέργειας που χρειάζεται το θάνατο σαν όχημα μεταβίβασης. Το κάρμα δεν έχει σημασία κι έχετε τώρα τον έλεγχο στην κυτταρική σας δομή, το Κρυστάλλινο Πλέγμα, στα όσα μάθατε, στο χρονικό πλαίσιο του πλανήτη, τις ηφαιστειακές δραστηριότητες, τους σεισμούς, ακόμα και το πότε να φύγετε! Θα μπορούσατε να πείτε: «Μα Κρύων, πραγματικά μόνο ένας διδάσκαλος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο». Και απαντάμε, ακριβώς! Μελετάτε την αυθεντία (mastery). Τα ενεργειακά συστήματα που σας δίδονται σήμερα, τα οποία είναι νέα και προέκυψαν στα τελευταία 20 έτη, είναι συστήματα αυθεντίας. Όλα αφορούν στο ν’ αλλάξετε την αντίληψη του εαυτού σας. Σας λέμε λοιπόν ότι σιγά-σιγά επιστρέφετε στο αρχαίο σύστημα μιας πανίσχυρης σχέσης με τη Γαία. Όποιος επικοινωνεί μηνύματα της Γαίας θα σας το πει αυτό, καθώς εκείνη γνωρίζει. Επίσης θα σας πει ότι δεν προκαλέσατε εσείς την παγκόσμια υπερθέρμανση, επειδή εκείνη γνωρίζει.

Είμαστε εδώ λοιπόν αγαπητέ Άνθρωπε, με γνώση που σου προσφέραμε σήμερα, η οποία προσκαλεί τη νεκρανάσταση μιας διαδικασίας που ορισμένοι αγνοείτε. Το μήνυμα λοιπόν της ημέρας είναι το εξής: Πηγαίνετε να μελετήσετε τους αυτόχθονες, καθώς το κατείχαν σωστά. Κοιτάξτε προσεκτικά εκείνους που καλλιεργούσαν τη γη, ακόμα κι εκεί όπου κάθεστε, καθώς το κατείχαν σωστά. Έβλεπαν τη Γαία σαν φίλη, σαν μητέρα/πατέρα.

Προτού κλείσουμε θέλω να επιστρέψω στα βασικά.

Όταν πρωτοήρθαμε εδώ μέσω της επικοινωνιακής διαδικασίας του channelling, σας είπαμε ότι είχαν αλλάξει τα πράγματα. Όσα μόλις περιγράψαμε είναι μόνο μία από τις αλλαγές και ήταν αμφισβητήσιμη. Αλλά αυτή που θα σας πω τώρα, είναι ακόμα πιο αμφισβητήσιμη. Αναμοχλεύει πολλά συναισθήματα.Είναι ότι οι δάσκαλοι είναι αυτοδύναμοι κι εσείς μαθαίνετε να γίνεστε δάσκαλοι. Καθώς δονείστε υψηλότερα, κατά μεταφορικό τρόπο αγγίζετε οι ίδιοι το πρόσωπο του Θεού. Δεν χρειάζεται κάτι να μεσολαβήσει, Άνθρωπος ή διαδικασία. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας Άνθρωπος μόνος του, στον ιδιαίτερο χώρο του, που ανακαλύπτει όλα τα μέρη και τα κομμάτια του εαυτού του. Δείτε το μεγαλείο και το φως που υπάρχει. Νιώστε την αξία σας. Δεν απαιτεί να έρθετε σε μια διάλεξη, ή ν’ ακούσετε μια εγκάρδια επικοινωνία, ή να διαβάσετε ένα βιβλίο. Να είστε απλώς μόνοι, με την ανακάλυψη του ποιοι είστε, είναι ο τρόπος της διδασκαλικής σας γενεαλογίας.
Γηραιά ψυχή, είναι κάτι γνώριζες, το έχασες και τώρα το ανακαλύπτεις ξανά. Βγες έξω ενδυναμωμένος. Τα πράγματα που σου φέρνω τούτη τη φορά, σήμερα, κατ’ αυτόν τον τρόπο, είναι η αλήθεια. Καθώς στη διαδικασία αυτή ανάβεις ακόμη περισσότερο φως. Στη διαδικασία αυτή, το φως πηγαίνει απ’ ευθείας στο Κρυστάλλινο Πλέγμα και η Γαία ανταποκρίνεται. Και προτού το καταλάβεις θα υπάρχει το ποσοστό το οποίο αναφέραμε. Λιγότερο από το μισό τοις εκατό (0,5%) της Ανθρωπότητας χρειάζεται να φυτεύσει το σπόρο μιας εσωτερικά αφυπνιζόμενης συνειδητότητας. Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που θέτει τα ερωτήματα, καθότι στην έκφραση των ερωτημάτων σχετικά με τον Θεό μέσα του, υπάρχει αγνή πρόθεση να επιτρέψει στο σπόρο να γίνει γνώση και με τον καιρό να γίνει σοφία και μετά ανακάλυψη.

Αυτό είναι το σημερινό μήνυμα. Όλο αφορά στη Γαία. Είναι έτσι; Ή μήπως αφορά εσάς; Πάρτε όσα δόθηκαν και ερμηνεύστε τα στη δική σας πραγματικότητα. Το μήνυμα δίδεται σήμερα, στη σκιά του βουνού που μιλά ξεκάθαρα γι αυτά τα πράγματα [το όρος Σάστα]. Η οικογένεια βρίσκεται εκεί και αν προσέξετε καλά, θα τους δείτε να βαδίζουν στους δρόμους του Σάστα, καθόσον είναι η ώρα τους να το κάνουν. Κι αν θέλετε πραγματικά να μάθετε περισσότερα, απλώς ανεβείτε λίγο στο λόφο και ίσως κάποιοι από εκείνους σας αγκαλιάσουν. Και θα το γνωρίζετε.

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής