Η Ομάδα μας στο Facebook!

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Κυριακή, 19 Μαΐου 2013

KRYON CHANNELLING - "Η Αναγκαία Επιστήμη των Καιρών"

Ζωντανή επικοινωνία που δόθηκε στην Αλμπουκέρκη, Νέο Μεξικό
14 Φεβρουαρίου 2010

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της μαγνητικής υπηρεσίας. Βρισκόμαστε πάλι εδώ, με τρόπο που μπορεί να φαίνεται παράξενος σε πολλούς. Θέλω να συνηθίσετε να ακούτε αυτή τη φωνή και να καταλαβαίνετε την πραγματικότητα που υπάρχει εδώ. Ίσως αναρωτιέστε, «Είναι αληθινό αυτό;» Μήπως λέτε: «Κρύων, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι πραγματικά επικοινωνείς, ότι η φωνή έρχεται από την άλλη πλευρά του πέπλου. Είναι πολύ δύσκολο!» Αν έτσι λες Άνθρωπε, σε διαβεβαιώνω ότι είσαι ευλογημένος για τα ειλικρινή σου λόγια, που προέρχονται από τον αγώνα που διεξάγεις για να βγεις από το τρισδιάστατο κουτί σου.

Αγαπητέ μου, εάν κάνεις τις σωστές ερωτήσεις, που αφορούν στον Ανώτερο Εαυτό σου, στα πιστεύω σου, τον ψυχισμό σου, τότε θα αρχίσουν να σου αποκαλύπτονται πράγματα μη αναμενόμενα. Καθώς είναι όντως μια κβαντική εμπειρία στην άλλη πλευρά του πέπλου. Ο συνεργάτης μου [Λη] κι εγώ αποδίδουμε τη συνομιλία αυτή σε γραμμική μορφή για σένα. Είναι κβαντική εμπειρία, που σημαίνει ότι η γλώσσα είναι μόνο ένα μέρος αυτής. Η ηχογράφηση που ακούς ή τα λόγια που βλέπεις γραμμένα, αποτελούν απλώς μέρος της.

Έχουμε μιλήσει στο παρελθόν για κάτι που λέγεται τρίτη γλώσσα. Αυτή η τρίτη γλώσσα που προσδιορίσαμε προ καιρού, δεν είναι γραμμική. Είναι μια γλώσσα καταλύτης του τρία. Το τρία αντιπροσωπεύει στην αριθμολογία έναν αριθμό καταλυτικής πράξης. Θα λέγαμε ότι όλοι έχετε την ικανότητα να λαμβάνετε ότι προσφέρεται, σ’ ένα κβαντικό επίπεδο κι όχι απλώς μια γλώσσα, με λέξεις γραμμένες σε μια σελίδα. Ακόμα και ο αναγνώστης του συγκεκριμένου μηνύματος μπορεί να ζητήσει αυτή την κβαντική εμπειρία, ώστε να συμμετέχει στη συνεδρία μαζί με όσους βρίσκονται στην αίθουσα σε πραγματικό χρόνο.

Θα σας μιλήσουμε για επιστήμη. Ίσως επιλέξαμε περίεργο μέρος γι αυτό [Αλμπουκέρκη, Νέου Μεξικού]. Αλλά στην πραγματικότητα όχι, καθώς σκεφτόμαστε κατά κβαντικό τρόπο. Θέλαμε να έρθουμε εδώ για να τιμήσουμε εκείνους που έκτισαν το κτίριο [Το Ινδιάνικο Κέντρο]. Θέλουμε να τιμήσουμε τους προγόνους που βρίσκονται εδώ κι ακούνε. Ήρθαμε σ’ ένα πολύ ήσυχο μέρος, στην ηρεμία των νοτιοδυτικών περιοχών, για να δώσουμε ένα μήνυμα διαύγειας και αγνότητας, ώστε να το λάβουν οι άλλοι κατά τον ίδιο τρόπο.

Η Επιστήμη του Σήμερα

Όταν δίνουμε ένα επιστημονικό μήνυμα, ζητώ από τον συνεργάτη μου να προχωρά αργά. Ορισμένα από αυτά που λέμε εδώ του έχουν αποκαλυφθεί και άλλα όχι. Του ζητώ λοιπόν να προχωρήσει αργά, ώστε να ακουστούν και να διαβαστούν καθαρά, καθώς θα φανούν πολλά σχετικά με αυτά. Ότι ακολουθεί στο μήνυμα, δεν είναι μόνο εσωτερισμός. Θα παρουσιαστούν πρακτικά θέματα τα οποία θα εξετάζουν οι φυσικοί… κι αυτό κάνει τον συνεργάτη μου νευρικό.
Δεν θα είναι κάτι πολύπλοκο, καθώς όσοι δεν καταλαβαίνουν την επιστήμη κι αυτοί θα λάβουν ότι χρειάζονται διαμέσου της τρίτης γλώσσας. Θα καταλάβουν γιατί δίδονται αυτά τα πράγματα και θα τα εκτιμήσουν. Μέσω αυτής της διαδικασίας, το περιβάλλον που κατέκλυσε το χώρο, το οποίο αντιπροσωπεύει τους προγόνους όλων σας, αντηχεί με όλο αυτό. Ακόμα και οι αρχαίοι που βρίσκονται εδώ, σαν μέρος του κτιρίου αυτού όπου ο συνεργάτης μου μεταδίδει ένα επιστημονικό μήνυμα, είναι ευχαριστημένοι.

Καθησυχασμός για την Υπερθέρμανση του Πλανήτη: Τι συμβαίνει;

Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι απαραίτητα μακροσκελές, αλλά είναι κάτι που χρειάζεται να ακούσετε. Αφορά το περιβάλλον και την επιστήμη. Ας αρχίσουμε λοιπόν με κάποιες διαβεβαιώσεις και θετικά νέα. Επισημαίνουμε πάλι ότι οι καιρικές αλλαγές που παρατηρείτε, δεν έχουν δημιουργηθεί από Ανθρώπους. Η λεγόμενη παγκόσμια υπερθέρμανση δεν είναι καθόλου κάτι τέτοιο και θα σας το πω ξανά: Είναι μέρος του κύκλου που πάντα υπήρχε. Αυτές δεν είναι νέες πληροφορίες. Σας τις έχουμε πει προ ετών, όταν πρωτοπαρουσιάστηκε η ιδέα της υπερθέρμανσης, που είχε σαν αποτέλεσμα το φόβο. Πίσω στο 1989, όταν ο συνεργάτης μου ξεκίνησε το ταξίδι μαζί μου, επισημάναμε τότε τις καιρικές αλλαγές που βλέπετε τώρα. Πολύ πριν γίνει δημοφιλής η ιδέα της υπερθέρμανσης, σας έλεγα ν’ αναμένετε τον κύκλο αυτό.

Ο Βόρειος Πόλος έχει λιώσει κι έχει επανέλθει αρκετές φορές. Είναι μπρος και πίσω. Ο κύκλος εξάτμισης του νερού [τον οποίο αποκάλεσε ο Κρύων κύκλο νερού] είναι ο τρόπος που δουλεύει η Γαία. Όμως αυτή τη φορά φαίνεται να έρχεται νωρίτερα από το αναμενόμενο κι αυτό θορυβεί πολλούς. Εάν ρωτούσατε τώρα τη Γαία, θα σας έδινε το εξής μήνυμα: «Οι Άνθρωποι δεν το έχουν προκαλέσει αυτό». Θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρο; Σας δίνω την πληροφορία αυτή ώστε να μην υπάρχουν κινδυνολογίες επί του θέματος, ούτε να λαμβάνονται μέτρα ανταποκρινόμενα σε μια εσφαλμένη ιδέα.

Όμως, συγχρόνως σας λέω ότι είναι επιτακτική ανάγκη ν’ αλλάξετε τον τρόπο που δημιουργείτε την ενέργειά σας. Είναι σημαντικό τι εκπέμπετε στον αέρα, καθώς αποτελεί κίνδυνο για την υγεία σας. Όσα σκορπίζετε στον αέρα βλάπτουν την Ανθρωπότητα, όχι απαραίτητα τη Γαία. Η Γαία είναι πολύ πιο ανθεκτική απ’ όσο νομίζετε. Προσαρμόζεται με τρόπους που δεν περιμένετε και γρηγορότερα απ’ όσο νομίζετε. Η συνεισφορά σας στη μόλυνση είναι αμελητέα, σε σύγκριση με μερικές φυσικές εκρήξεις ηφαιστείων στο παρελθόν. Η Γαία φροντίζει τη Γαία και δεν είναι νέα διαδικασία, ούτε αποτελεί έκπληξη. Όμως λέμε για την ανθρωπότητα: «Καθαρίστε τον αέρα και θα ζήσετε περισσότερο». Δεν αφορά στο σταμάτημα κάποιου κύκλου νερού που δημιουργήσατε. Καθόλου! Είναι απλώς κοινή λογική για τη ζωή.
Πρόκειται να έρθει κρύο. Είναι ένα από τα σημερινά θέματα. Θα χρειαστείτε περισσότερη ενέργεια για να πολεμήσετε το κρύο και σας έχουμε δώσει στο παρελθόν σχετικές συμβουλές, μία εκ των οποίων θα θέλαμε να ξαναδούμε σήμερα. Καθότι είναι καιρός να σκεφτείτε έξω από το κουτί των τριών διαστάσεων, όσον αφορά σε πράγματα που έχουμε συζητήσει μαζί σας.
Σκέφτεστε σε ευθεία γραμμή. Δεν σκέπτεστε απαραίτητα πέρα από ορισμένες αντιλήψεις, αλλά μάλλον υποθέτετε πράγματα τα οποία δημιουργούν γραμμική σκέψη. Τον ίδιο καιρό που σας δίνω την πληροφορία αυτή, σας λέω επίσης ότι η συγκεκριμένη αντίληψη είναι ήδη γνωστή στον πλανήτη. Έτσι συμβαίνει. Δεν σας δίνουμε κάτι που να μην έχει ήδη προκύψει σε κάποιον Άνθρωπο. Η ελεύθερη επιλογή είναι όπως έχουμε πει, η φράση κλειδί. Για να τιμήσουμε λοιπόν αυτό το χαρακτηριστικό της ελεύθερης επιλογής, όσα παρουσιάζονται σήμερα πρέπει να έχουν ήδη επέλθει σε κάποιον Άνθρωπο, προτού εμείς προσφέρουμε ένα τέτοιο μήνυμα. Αυτό δημιουργεί μια κατάσταση όπου οι Άνθρωποι το υλοποιούν, χωρίς απλώς να χρησιμοποιούν υποδείξεις από το Πνεύμα.

Όταν οι επιγνώσεις αυτές λαμβάνονται από την ανθρωπότητα, κανονικά εμφανίζονται σαν έμπνευση σε περισσότερα από ένα μέρη. Δηλαδή, οι επιφοιτήσεις ανακαλύψεων συμβαίνουν ταυτοχρόνως, συνήθως σε τρία ή τέσσερα μέρη, ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα χαθούν. Είναι ως εξής: Η δόνηση του πλανήτη είναι σαν μια μεγάλη πύλη που ανοίγει και κλείνει ανάλογα με τη δόνηση μιας φωτισμένης ή μη φωτισμένης ανθρωπότητας. Εάν επιλέξατε να κλείσετε την πύλη, δημιουργώντας χαμηλή δόνηση στον πλανήτη, τότε οι πληροφορίες, οι εφευρέσεις και οι ανακαλύψεις χάνονται. Πραγματικά φεύγουν, καθότι η ανθρωπότητα δεν νοιάζεται καν να δει! Όμως όταν η δόνηση γίνεται υψηλότερη, η πύλη ανοίγει και η ανακάλυψη, η εφεύρεση, απλώς είναι εκεί, έτοιμη να γίνει ορατή. Το Πνεύμα λοιπόν δεν διανέμει εφευρέσεις, αλλά μάλλον το σύστημα που έχετε δημιουργήσει, τις επιτρέπει. Καθώς η υψηλή επιστήμη είναι πάντα παρούσα, ότι και να γίνει, αλλά οι Άνθρωποι καθορίζουν πόση από αυτή θα είναι διαθέσιμη, από το πόσο υψηλά δονείται ο πλανήτης με την ανθρώπινη συνείδηση. Έτσι εξηγείται γιατί έχετε χάσει τόση επιστήμη τα τελευταία 50.000 χρόνια. Υπήρχαν κοινωνίες που είχαν όντως πολύ πιο κβαντικό τρόπο σκέψης, απ’ όσο εσείς σήμερα.

Είναι πραγματικά ειρωνεία, να έχετε σήμερα εφευρέσεις υψηλότερης τεχνολογίας, αλλά πολύ χαμηλότερη συνειδητή κατανόηση. Έχετε εξαιρετική υπολογιστική δύναμη, η οποία είναι μόνο προγραμματισμένη για 3D! Αργότερα αυτό θα σας φαίνεται αστείο.

Υπάρχει εκπληκτική διαθέσιμη ενέργεια κατ’ ευθείαν από τη γη και είναι δωρεάν. Δεν είναι αυτό που λέτε ελεύθερη ενέργεια, καθώς πρέπει να στήσετε έναν εξολκέα για να την πάρετε. Αλλά είναι παντού, είναι για πάντα (δεν εξαντλείται) και αποκαλείται γεωθερμική ενέργεια.

Νέοι Τρόποι Λήψης Γεω-θερμότητας

Βρίσκεται κάτω από τα πόδια σας, όχι πολύ μακριά και είναι φυσική θερμότητα. Είναι αρκετά θερμή για να τρυπήσετε βαθιά και να δημιουργήσετε ατμό. Αν μπορείτε να δημιουργείτε ατμό με τη φυσική διαδικασία της θερμικής ενέργειας, τότε μπορείτε να κινήσετε ατμοτουρμπίνες για παραγωγή ηλεκτρισμού. Έτσι θα έχετε τη δύναμη που χρειάζεστε για να επιβιώσετε τους δριμείς χειμώνες και να ζεσταίνετε τα σπίτια σας. Ο ηλεκτρισμός μπορεί να μην είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος θέρμανσης σπιτιού, ίσως όμως είναι η πιο καθαρή σε σύγκριση με τις μεθόδους που μολύνουν τον αέρα. Εάν δημιουργήσετε ηλεκτρισμό με αποτελεσματικό τρόπο, γίνεται πολύ πιο εφαρμόσιμος για καθημερινή χρήση.

Μέσω του ατμού υπάρχουν και άλλοι τρόποι να δημιουργήσετε ηλεκτρισμό. Η Ανθρωπότητα αρέσκεται σε εξελιγμένες ατμομηχανές, τις οποίες χρησιμοποιείτε πολύ καιρό. Οι σημερινοί πυρηνικοί αντιδραστήρες είναι απλώς πανάκριβες ατμομηχανές. Ζεσταίνετε νερό μέσω πυρηνικών αντιδραστήρων και δημιουργείτε ατμό που κινεί τις τουρμπίνες. Σας δίνουμε λοιπόν τροφή για σκέψη. Καθώς η πυρηνική ενέργεια, όσο καθαρή και καλή αν είναι, έχει επικίνδυνα παραπροϊόντα και το γνωρίζετε. Η γεωθερμία, αν και πολύ καθαρή, μπορεί επίσης να γίνει επικίνδυνη. Ανοίγουμε λοιπόν μια νέα συζήτηση.

Αν τρυπήσετε περίπου πέντε χιλιόμετρα μέσα στη γη, θα βρείτε αρκετή ζέστη να κινήσετε μηχανή ατμού. Τα πέντε χιλιόμετρα για εσάς δεν είναι πολλά, μετρώντας σε ευθεία γραμμή στην επιφάνεια της γης. Πολλοί ίσως περπατάτε αυτή την απόσταση για το σχολείο ή τη δουλειά και συνειδητοποιείτε ότι δεν είναι τόσο μεγάλη. Αν όμως τρυπήσετε σε τέτοιο βάθος, τεχνικά γίνεται δύσκολο και επικίνδυνο. Επικίνδυνο όχι μόνο γι αυτόν που ανοίγει την τρύπα, αλλά και για τον πλανήτη. Διαπερνώντας τον φλοιό της Γης μέχρι τα 5 χλμ. περνάτε διαμέσου πολλών χαρακτηριστικών… απελευθερώνοντας ίσως αέρια, ή φωτιά, ή νερό. Αν μη τι άλλο, πιθανόν να διακόπτεται αυτό που θα χαρακτηρίζαμε σαν ακεραιότητα της λίπανσης του ίδιου του σχιστόλιθου. Δηλαδή υπάρχει το ενδεχόμενο πρόκλησης μέχρι και σεισμού, τρυπώντας σε βάθος πέντε χιλιομέτρων.

Τώρα λοιπόν θα σας δώσω την απάντηση στο πώς να κάνετε ατμό, χωρίς να πάτε τόσο βαθιά. Χρειάζεται όμως τρόπο σκέψης «εκτός του κουτιού» όσων υποθέτατε πάντα. Θεωρείτε ότι θα τρυπήσετε και θα βάλετε μια σωλήνα με νερό στη Γη. Βάζετε μέσα νερό και παίρνετε ατμό. Τι θα γινόταν όμως αν σας έλεγα ότι αρκεί να τρυπήσετε μέρος αυτής της απόστασης για να βρείτε αρκετή θερμότητα, που θα φέρει ένα υγρό σε σημείο βρασμού! Θα λέγατε: «Αδύνατον». Υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε θερμά σημεία της Γης, όπου υπάρχει θερμότητα πολύ κοντά στη επιφάνεια, όμως τέτοια χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν στα περισσότερα μέρη που σας ζητάμε να τρυπήσετε. Η απάντηση είναι να μην χρησιμοποιήσετε νερό. Είναι καιρός να παντρέψετε την υψηλή σας τεχνολογία, με πράγματα που δεν περιμένατε ότι ταιριάζουν κι αυτό σημαίνει να σκέφτεστε «έξω από το κουτί».

Αυτός είναι τρόπος σκέψης που γίνεται λίγο πιο κβαντικός, βλέποντας τη συνολική εικόνα, αντί να βλέπετε απλώς εκείνο που νομίζετε ότι θα έπρεπε να είναι, ή που έχετε συνηθίσει. Υπάρχουν λύσεις και ορισμένοι τις γνωρίζουν ήδη. Υπάρχει κομψή χημεία που θα βράσει σε πολύ μικρότερη θερμοκρασία από το νερό κι εκεί βρίσκεται η απάντηση. Μάθετε να χρησιμοποιείτε εκείνες τις ουσίες και τα υγρά με τις κατάλληλες χημικές ιδιότητες, εντός μιας μηχανής κλειστού γεωθερμικού συστήματος, το οποίο δεν χρειάζεται να πάει σε βάθος 5 χλμ. Τι λέτε για δύο χιλιόμετρα; Με χρήση της γνωστής χημείας θα είναι δυνατόν να τρυπήσετε σε μικρότερο βάθος και να έχετε την αναγκαία θερμότητα για ατμό.

Σας το λέμε αυτό επειδή θα χρειαστεί να το κάνετε. Εάν προσέξετε τη συμβουλή μας, θα δείτε ότι η χρονικότητα και ο συγχρονισμός της ανακάλυψης είναι διαθέσιμα. Εννοώ ότι θα το κατανοήσετε, συνειδητοποιώντας ότι τα στοιχεία θα προκύψουν και θα έχετε την ατμομηχανή σας. Χωρίς να χρειαστούν πέντε χρόνια για να φτιαχτεί και χωρίς να κρύβει κινδύνους. Πολύ απλούστερη. Δεν θα βγάζει καπνό. Δεν θα μολύνει και δεν θα ανησυχείτε αν βρίσκεστε δίπλα της. Σκεφτείτε το… φυσική θερμότητα από τη Γαία, για πάντα! Θα δημιουργήσει τον ηλεκτρισμό που θα χρειαστείτε για να ζεστάνετε σπίτια και χώρους εργασίας… επειδή τελικά θα γίνει πιο κρύος ο καιρός. Αυτό είναι το πρώτο.

Τι χρειάζεται πιο πολύ η Ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή

Θα σας δώσουμε μια ακόμα επίγνωση. Δεν είναι κάτι νέο, είναι γνωστή πληροφορία, αλλά η βιομηχανία την παραμέρισε και την πλάσαρε με λάθος τρόπο. Εφόσον η ιδέα είναι ήδη γνωστή, θα σας την πω λοιπόν και οποιοσδήποτε ακούει με συγχρονικότητα, ή διαβάζει αυτό το μήνυμα, θα καταλάβει. Ακόμα κι εσείς που κάθεστε εδώ θα καταλάβετε την έννοια, στη συνέχεια όμως οι επιστήμονες και οι φυσικοί θα πρέπει να την εφαρμόσουν. Δεν θα την αναφέραμε τώρα, εάν δεν ήταν ο κατάλληλος χρόνος.
Ο φυσικός πόρος που θα χρειαστεί περισσότερο η ανθρωπότητα καθώς αυξάνει ο πληθυσμός και αλλάζει ο καιρός, είναι αυτό που πιθανόν να έχετε ήδη μαντέψει: Το καθαρό νερό! Ήδη γίνεται ανεπαρκές. Θα παρατηρήσετε να πέφτει χιόνι όλο και περισσότερο σε λάθος μέρη, και συχνά σε περιοχές χωρίς υποδομή για να συλλέγεται όταν λιώνει. Οι δεξαμενές και τα υδραγωγεία έχουν φτιαχτεί για την παλιά ενέργεια, σύμφωνα με τα παλιά καιρικά πρότυπα. Με την αύξηση του πληθυσμού το νερό θα είναι το θέμα.

Η Απάντηση της Νέας Αφαλάτωσης

Ορίστε μια άμεση απάντηση. Είναι πρόβλημα, ενώ η Γη αποτελείται η περισσότερη από νερό, που όμως δεν πίνεται! Η απάντηση βρίσκεται στο να μετατρέψετε το θαλασσινό νερό. Οι θάλασσες φυσικά δεν είναι καθαρό πόσιμο νερό, οπότε η ερώτηση είναι με ποιο τρόπο να βγάζετε το αλάτι.

Η αφαλάτωση υπάρχει σήμερα με πολύ αναποτελεσματικό τρόπο. Μεγάλες ποσότητες νερού χρειάζεται να μένουν σε βαρέλια όπου χρησιμοποιείται θέρμανση με διάφορους τρόπους. Υπάρχουν διάφορα συστήματα, ορισμένα με ατμό, άλλα χωρίς ατμό και όλα απαιτούν θέρμανση για να απομακρύνουν το αλάτι. Είναι χρονοβόρα διαδικασία, ακριβή και ανεπαρκής. Οπότε δεν είναι ικανή να κάνει αφαλάτωση για μια ολόκληρη πόλη. Μόνο μέρη χωρίς καθόλου καθαρό νερό χρησιμοποιούν τέτοιο σύστημα. Εφαρμόζεται εξ ανάγκης και δεν είναι καλή λύση.

Τώρα σας ζητώ να σκεφτείτε έξω από το κουτί και θα σας δώσω την απάντηση για αφαλάτωση του νερού με νέο τρόπο. Συνεργάτη μου, θέλω εδώ να πας αργά.

Οι περισσότερες από τις μεγάλες πόλεις βρίσκονται παραλιακά… πολύ κοντά στο νερό. Επειδή οι παράκτιες περιοχές ευνοούσαν το εμπόριο που γινόταν με πλοία και λιμάνια. Έτσι κατέληξαν οι μεγαλύτερες πόλεις να βρίσκονται παραθαλάσσια. Γεγονός που ευνοεί τη λήψη νερού γι αυτές, εφόσον είναι δίπλα τους. Η απάντηση δεν είναι τόσο δύσκολη, απαιτεί όμως κάτι που δεν έχει μελετηθεί.

Η υψηλότερη σημερινή τεχνολογία, έχει να κάνει με το μικρότερο του μικρού. Αποκαλείται νανο-τεχνολογία. Είναι χημεία και χημικές συσκευές, εξαιρετικά μικρού μεγέθους, σε μορφή που θα τη λέγατε ρομποτική. Αυτά τα υπέρμικρα ρομπότ, μεγέθους μορίων, υπάρχουν σήμερα και βρίσκονται στο μεσουράνημα των εφευρετικών σας προσπαθειών. Ακόμα και τη δεδομένη στιγμή η επιστήμη σας σκέφτεται πώς να τα εισάγει στο κυκλοφορικό σας σύστημα, για να βρίσκουν και να σκοτώνουν τις αρρώστιες… σαν συμπληρωματικά στα λευκά αιμοσφαίρια που ήδη έχετε. Τόσο μικρά είναι αυτά τα νανοσωματίδια.
Φυσικά υπάρχουν αντιρρήσεις, καθώς φαίνεται σαν να μεταβάλλει το Ανθρώπινο σώμα. Δεν κάνει κάτι τέτοιο, περισσότερο από όποιο εργαστηριακά δημιουργημένο συμπλήρωμα, το οποίο έχετε μάθει ότι βοηθά σε πόνους, ασθένειες, χημική ανισορροπία ή ακόμα και για να κοιμάστε τη νύχτα. Οπότε ενώνει τις δυνάμεις του με την επιστήμη που συμβάλλει στη διατήρηση της ζωής. Θυμηθείτε ότι αν και διδάσκουμε ότι ο Άνθρωπος μπορεί να χρησιμοποιεί την ίδια τη συνείδησή του για να το επιτύχει αυτό, υπάρχουν εκατομμύρια που δεν θα το πιστέψουν ή δεν θα ενδιαφερθούν. Η επιστήμη λοιπόν αξιοποιεί ότι γνωρίζει για να βοηθήσει στην ποιότητα ζωής, το οποίο δεν είναι μεταφυσικό. Αυτή είναι ισορροπία και είναι σωστή και κατάλληλη. Ακόμα όμως κάποιοι θα άφηναν το ίδιο τους το παιδί να πεθάνει, αντί να αξιοποιήσουν την επιστήμη για την εξισορρόπηση μιας ασθένειας. Πιστεύουν πως οτιδήποτε δεν δίδεται από τον Θεό, δεν είναι κατάλληλο. Είναι καιρός να καταλάβετε ότι η καλή επιστήμη είναι απλώς η ανακάλυψη και η εφαρμογή του τρόπου που ο Θεός δημιούργησε το Σύμπαν. Χρησιμοποιημένη με ακεραιότητα, είναι κατάλληλη, θεόδοτη, ευλογημένη κι επετράπη να ανακαλυφθεί λόγω της υψηλότερης δόνησης της Γης. Με άλλα λόγια, είναι κάτι που έχετε κερδίσει! Οπότε αν την παραπετάτε αποκαλώντας τη διεφθαρμένη, σημαίνει ότι δεν την κατανοείτε.

Κάποιος είναι πολύ διψασμένος. Είναι θεοσεβούμενος και προσεύχεται να του δοθεί νερό. Τότε περνά κάποιος που έχει νερό και του το προσφέρει. Ο διψασμένος αρνείται, λέγοντας ότι το περιμένει μόνο από το Θεό, οπότε θα περιμένει. Πεθαίνει διψασμένος, μη κατανοώντας ότι η συγχρονικότητα του Θεού εκδηλώνεται μέσω άλλων Ανθρώπων! Μάθετε να εκτιμάτε την επιστήμη που σας δόθηκε για την παράταση της ζωής, καθώς είναι κατάλληλη κι έχει δοθεί στην Ανθρωπότητα γι αυτό το σκοπό.

Η νανοτεχνολογία γίνεται πιο ευφυής. Η επιστήμη μαθαίνει να κάνει τα ρομπότ νοήμονα διαμέσου της χημείας, της λογικής, των ηλεκτρονικών. Είναι σαν τη λογική ενός υπολογιστή, που μπορεί να σας βοηθήσει με έξυπνο τρόπο να κάνετε πολλά πράγματα. Δεν σκέφτεται για εσάς, όμως σας βοηθά σε έργα που δεν μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Τέτοια μικροσκοπικά έξυπνα ρομπότ μπορούν να συμβάλλουν και στην αφαλάτωση του νερού.

Θα σας αναθέσω ένα έργο: Κτίστε μια μονάδα αφαλάτωσης όπου το νερό δεν θα σταματά να ρέει και το αλάτι θ’ απομακρύνεται σε πραγματικό χρόνο, δημιουργώντας ένα υποπροϊόν, για το οποίο δεν είχατε ιδέα. Το νερό δεν χρειάζεται ποτέ να σταθεί, ούτε να βραστεί. Δεν χρειάζεται καθόλου θερμότητα. Με τη χρήση νανοτεχνολογίας, το νερό μπαίνει από τη μια πλευρά του μηχανήματος και βγαίνει από την άλλη, σε σταθερή ροή. Μέσα-αλμυρό, έξω-καθαρό κι έτοιμο για κανονικόφιλτράρισμα.
Τα πρώτα στάδια του συστήματος απαιτούν να διαθέσετε αρκετά ρομπότ νανοτεχνολογίας, με αποστολή να βρίσκουν τα διαλυμένα άλατα και να προσκολλώνται σε αυτά. Κι εδώ έγκειται το μυστικό: κάθε ρομπότ είναι μαγνητισμένο! Είμαι ο μαγνητικός δάσκαλος, τελικά.

[Χαμόγελο του Κρύων]

Όλο το αλάτι τότε γίνεται μαγνητικό, με μικροσκοπικά νανο-ρομπότ κολλημένα επάνω του. Στο επόμενο στάδιο… Ρέοντας το νερό στη συνέχεια εκτίθεται σε τεράστιους ηλεκτρομαγνήτες που τραβούν εντελώς όλο το αλάτι από το νερό, καθώς το αλάτι είναι τώρα μαγνητισμένο! Απομακρύνεται όλο. Ίσως ακούγεται απλοποιημένο, αλλάέτσι γίνεται. Δεν απαιτείται καθόλου θερμότητα.

Τώρα, σχετικά με το υποπροϊόν… δεν θα το πιστέψετε!  Και σίγουρα θα είναι αμφισβητήσιμο όταν το ανακαλύψετε. Τα μαγνητικά πεδία όταν εφαρμόζονται στο νερό, συνήθως δημιουργούν νερό με θεραπευτικές ιδιότητες. Βλέπετε που πάει; Τι εφαρμογή μπορεί να είναι αυτή! Θα είναι κβαντική, εφόσον χρησιμοποιεί μαγνητικά πεδία. Ορισμένοι θα πουν ότι το μαγνητικά επεξεργασμένο νερό είναι κακό για εσάς, καθότι μεταβάλλεται με τρόπο μη κατανοητό. Δεν συνειδητοποιούν την ενέργεια που έχουν ξοδέψει κάποιοι για να βρουν τα ιαματικά νερά της Γης! Τώρα θα παίρνετε μέρος αυτών των ιδιοτήτων, ενώ αφαλατώνετε το νερό! Δεν θα υπάρχει απόδειξη του τι συμβαίνει, γι αυτό και θα υπάρχει αμφισβήτηση. Το μόνο που θα βλέπει όμως ο κόσμος είναι ότι λιγότεροι άνθρωποι αρρωσταίνουν!

Αυτό λοιπόν θέλαμε να σας δώσουμε σήμερα. Θέλαμε να καταγραφεί σήμερα κατ’ αυτό τον τρόπο, ώστε να το ακούσετε και να δημοσιευτεί. Θα ήθελα τώρα να σας πω τι βλέπουμε στο μέλλον, βάσει των δυναμικών που έχετε αναπτύξει. Δεν θα σας δώσουμε χρονικό πλαίσιο, καθώς δεν υπάρχει.

Το Μέλλον της Επιστήμης

Η πληροφορία που θα σας δώσω, μπορεί να απέχει δύο με τρεις γενεές. Πρόκειται για κβαντική εφεύρεση. Φυσικοί ακούστε. Θα σας πω κάτι που ήδη γνωρίζετε, το οποίο είναι εφικτό. Εμπλέκεται κι άλλο πεδίο επιστήμης, αλλά αντικρούει οτιδήποτε τρισδιάστατο έχετε μάθει. Οι Άνθρωποι είναι παράξενοι. Ακόμα και στα ανώτερα μαθηματικά και γεωμετρία, τα πάντα ανάγονται σε ευθεία γραμμή. Γι αυτό αρέσκονται οι Άνθρωποι να ορίζουν ένα κύκλο, σαν ένα πολύγωνο με άπειρο αριθμό ευθειών γραμμών. Αυτό είναι παράξενο! Λες και δεν υπάρχει ο κύκλος στη φύση και για να υπάρξει πρέπει ο Άνθρωπος να δημιουργήσει μια φόρμουλα, χρησιμοποιώντας κάτι με ευθείες γραμμές. Ενδιαφέρον δεν είναι; Απλώς αναφέρω την Ανθρώπινη προκατάληψη της ευθείας γραμμής κι έχει πλάκα να τη βλέπεις. Οιφουσκάλες πάντα υπήρχαν και είναι όμορφες. Είναι φυσιολογικές. Ο κύκλος είναι κάτι που επίσης προκύπτει φυσικά στο σύμπαν… σκεφτείτε τους πλανήτες. Όμως όχι, οι Άνθρωποι θέλουν το σχήμα αυτό να αποτελείται από άπειρες ευθείες γραμμές.
Μοιάζει με χαρακτήρες καρτούν σε μια σελίδα… τα σκίτσα βρίσκουν μερικές τρισδιάστατες ιδιότητες στην δισδιάστατη  ζωή τους και τις «αποδεικνύουν» δημιουργώντας άπειρο αριθμό σκίτσων, για να εξηγήσουν το σχήμα.
Όπως ήδη θα υποψιάζεστε, η βαρύτητα και ο μαγνητισμός φυσιολογικά κάμπτονται. Ποτέ δεν πηγαίνουν ευθεία. Τι γίνεται με το φως; Το ίδιο ισχύει κι εκεί. Όταν επηρεάζεται από τις άλλες δύο δυνάμεις, επίσης κάμπτεται. Αυτό θα έπρεπε να σας λέει κάτι. Τίποτα στην πραγματικότητα δεν είναι σε ευθεία γραμμή! Η μόνη ευθεία γραμμή τριγύρω, είναι τα Ανθρώπινα μυαλά. [Αστείο του Κρύων]  Επίσης δεν χρησιμοποιείτε το σωστό είδος μαθηματικών, όπως έχουμε αναφέρει προ καιρού. Υπάρχει μια κβαντική κομψότητα στα μαθηματικά και αν αρχίσω να σας λέω γι αυτά, ακόμα και με τους απλούστερους όρους, θα σας φαίνονται εντελώς πολύπλοκα.

Έρχονται τα Νέα Μαθηματικά

Τα κβαντικά μαθηματικά χρησιμοποιούν κάτι που επίκειται η ανακάλυψή του και θα του δώσουμε ένα όνομα: επηρεάζοντες αριθμούς. Είναι αριθμοί που δεν έχουν πρακτικές αξίες, αλλά οι αξίες τους επηρεάζονται από τους γύρω αριθμούς. Το τέσσερα δεν είναι τέσσερα. Το τέσσερα διαφοροποιείται εξ αιτίας των αριθμών που βρίσκονται δίπλα του, όπως σε έναν τύπο, ή σε γραμμικό επίπεδο, όπως στο μέτρημα. Κάθε φορά που μια φόρμουλα, ένας τύπος, ορίζεται σε μια κβαντική κατάσταση, όλοι οι αριθμοί που περιέχει επηρεάζονται από τους γύρω αριθμούς. Αυτό συμβαίνει επειδή όλοι οι αριθμοί διαφοροποιούνται από τους διπλανούς τους. Είναι επηρεαζόμενοι αριθμοί. Εάν το τέσσερα χρησιμοποιείται με γραμμικό τρόπο, επηρεάζεται από το πέντε ή το τρία. Όλοι επηρεάζουν τους διπλανούς αριθμούς, με τη θεμελιώδη έννοια. Καθότι μια κβαντική πραγματικότητα δεν είναι ποτέ γραμμική, ούτε έχει χαρακτηριστικά που θεωρείτε «φυσιολογικά».

Αν και πολύπλοκη, δεν είναι τυχαία και υπάρχει όντως ένα κομψό σύστημα… ένα υπέροχο πράγμα, όταν ανακαλύπτεις τα χαρακτηριστικά και βλέπεις τη συνοχή της αλλαγής. Το χάος δε μοιάζει με χάος, όταν καταλαβαίνεις τους «χαοτικούς κανόνες». Εντέλει, όταν το δεις αυτό, τότε θα έχεις τον τύπο ενός κύκλου, ο οποίος θα είναι ακέραιος αριθμός κι όχι άρρητος όπως είναι σήμερα. Δεν θα είναι ο αριθμός Πι. Αντιθέτως, θα είναι «Πι λυμένο». Έτσι θα πάρετε μια ιδέα τι πρέπει να γίνει με τους υπόλοιπους υπολογισμούς.

Φανταστείτε τα μαθηματικά με επηρεαζόμενους αριθμούς! Όπου ο κάθε αριθμός δεν είναι πρακτικός, αλλά επηρεάζεται από τους γύρω του. Σας αναφέρω τώρα υψηλά μαθηματικά και ιδού που εξυπηρετεί αυτό: Επειδή όταν αρχίσετε να τα κατανοείτε, τότε τελικά θα καταλάβετε αυτό που θα αποκαλέσω «Ιερό Δισκοπότηρο της Φυσικής». Αυτός είναι ένας Ανθρώπινος όρος [κλείσιμο ματιού του Κρύων].

Στον γραμμικό τρόπο σκέψης σας, στις προκαταλήψεις σας, έχετε πολλές 3D φόρμουλες, έτσι δεν είναι; Και κοιτάζοντας τη βάση της φυσικής, λέτε ότι η ύλη έχει μάζα. Και στα πράγματα που έχουν μάζα, έχετε καθορίσει την ατομική δομή και την πυκνότητα. Είστε περήφανοι για τη συνοχή των τύπων αυτών, που βασίζονται σε όσα βλέπετε γύρω σας, τα οποία θεωρείτε στατικά, σωστά; Νομίζετε ότι υπάρχει ένας τύπος, μια φόρμουλα για τα πάντα κι έτσι εξηγείτε πώς κινούνται και αντιδρούν τα πράγματα. «Εάν έχει συγκεκριμένη ατομική πυκνότητα, τότε έχει τούτο ή εκείνο το βάρος, σε συγκεκριμένη βαρύτητα». Τα έχετε όλα καθορίσει.

Όντως τα έχετε! Αλλά μόνο στο 3-D πεδίο. Μόλις λοιπόν γίνετε κβαντικοί με αυτές τις φόρμουλες, όλα επεκτείνονται και γίνονται διαφορετικά. Αυτά τα επαναλαμβάνω, για να καταλάβετε ότι μπορείτε να μεταβάλετε τη μάζα κάθε υπάρχοντος αντικειμένου. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο ή μικρό, ούτε πόσο πυκνό είναι. Μπορείτε να μεταβάλετε τη μάζα του, οπότε… (παύση) και την επίδραση που έχει η βαρύτητα επάνω του. Δεν υπάρχει κάτι που λέγεται αντι-βαρύτητα, υπάρχει μόνο έλεγχος της μάζας. Οποιαδήποτε λοιπόν φόρμουλα έχετε στο 3D πεδίο, που υπαγορεύει πόσο πρέπει να ζυγίζει κάτι, αυτή μπορεί να αλλάξει ελέγχοντας τη μάζα του εν λόγω αντικειμένου. Οπότε δεν αλλάζετε τη βαρύτητα (η οποία είναι στην πραγματικότητα το κβαντικό προϊόν δύο άλλων δυνάμεων), αλλά τη μάζα ενός αντικειμένου. Κι έχει να κάνει με τον έλεγχο της ατομικής πυκνότητας, ή της φαινομενικής πυκνότητας, όπως φαίνεται από τη βαρύτητα.

Στη Γιουγκοσλαβία υπάρχει ένα διάσημο εργαστήριο. Είναι ιστορικό, καθώς ανήκει σε κάποιον που σκεφτόταν έξω από το κουτί, τον Τέσλα. Στο εργαστήριο εκείνο υπάρχουν σημάδια στο ταβάνι, τα οποία έγιναν από αντικείμενα που απογειώθηκαν από τον πάγκο εργασίας του κι εκτινάχτηκαν ευθεία επάνω! Θρυψαλιάστηκαν κτυπώντας με ορμή στο ταβάνι! Ο Νίκολα αποθαρρύνθηκε γιατί είχε ανακαλύψει τη δημιουργία αντικειμένων άνευ μάζας, αλλά δεν ήξερε πώς! Σκεφτόταν εκτός του κουτιού… ο μόνος που υπήρξε για να σας δώσει ένα σχέδιο για το πώς δουλεύει το εναλλασσόμενο ρεύμα. Ω, είναι περισσότερο από 3-D. Μελετήστε το, καθώς είναιπολύ κομψό.

Όλα όσα έκανε ο Τέσλα, δημιουργήθηκαν από τα μαγνητικά και αυτή ήταν η βάση πίσω από τα πειράματα στο εργαστήριό του. Όμως την εποχή του Τέσλα δεν υπήρχαν υπολογιστές, ούτε κάποια από τα φίνα όργανα που έχετε σήμερα για να μετράτε ή να δημιουργείτε ελάχιστες διακυμάνσεις στα μαγνητικά πεδία. Πέτυχε τη δημιουργία μεταβολής της μάζας ενός αντικειμένου, αλλά δεν μπορούσε να την ελέγξει και δεν ήξερε επακριβώς πώς τα κατάφερε. Ήταν όντως απογοητευμένος. Επίτη ευκαιρία… έχει επιστρέψει. Δεν πρόκειται να σας πω πού. Μήπως διαβάσει αυτό το κείμενο και ξέρει τι να κάνει στη συνέχεια;

[Χαμόγελο του Κρύων]

Είναι ευφυές το πώς τα μαγνητικά πεδία μπορούν να διευθετηθούν γύρω από άλλα μαγνητικά πεδία. Ακόμα και υγρά διαλύματα μπορούν να μαγνητιστούν, για να δημιουργήσουν ευφυή πεδία εντός πεδίων… άλλες φορές σε σωστές γωνίες μεταξύ τους και άλλες όχι, για να υπάρξει η προϋπόθεση δημιουργίας αλλαγής της μάζα. Τίποτε από αυτά δεν είναι έξω από τα όρια της Ανθρώπινης εξέλιξης. Πόσο χρόνο θα πάρει; Δεν γνωρίζουμε. Από εσάς εξαρτάται. Καταλαβαίνετε όμως τι αλλαγές θα επιφέρει; Τα πάντα θα αλλάξουν! Σημαίνει ότι όλα τα πράγματα επιστημονικής φαντασίας είναι τελικά δικά σας. Αυτό που αποκαλείτε αντι-βαρύτητα είναι απλώς ένα αντικείμενο με ελεγχόμενη μάζα. Θα αιωρείται, άσχετα με το μέγεθός του. Είναι κάτι εφικτό. Μήπως είναι καιρός να το εφαρμόσετε;

«Κρύων, γιατί μας λες αυτά τα πράγματα;» Με αυτό θα κλείσουμε. Η απάντηση είναι, ότι θέλουμε να μείνετε εδώ. Όλα αυτά δίδονται με αγάπη. Θέλουμε να μείνετε εδώ! Και δεν θα τα καταφέρετε, εκτός αν αρχίσετε να σκέφτεστε πιο κβαντικά, εκτός εάν αρχίσετε να επιταχύνετε τις εφευρέσεις και να παραμερίσετε λίγο τις πολιτικές. Οι χώρες όμως που πρέπει να το κάνουν αυτό, είναι εκείνες που έχουν τις υψηλότερες τεχνικές ικανότητες, αλλά και τις πιο σφιχτές δομές που δεν ευνοούν την πρόοδο. Είναι καιρός ο πληθυσμός να το καταλάβει αυτό και να αφήσει ελεύθερους τους φυσικούς, αντί να τους δένουν με πράγματα πολιτικά ή βιομηχανικά «κατάλληλα». Ίσως να μην ξέρετε τι εννοώ, αλλά εκείνοι γνωρίζουν.

Στη διαδικασία αυτή θα υπάρχει παράταση της ζωής. Στη διαδικασία θα υπάρχουν επιφοιτήσεις. Στη διαδικασία ίσως δείτε ότι αυτό το μήνυμα ήταν ακριβές και αληθινό.  Κάπου στην πορεία φυσικοί θα έχετε να λύσετε ένα γρίφο. Εάν ακούτε αυτό, τότε είναι γρίφος για εσάς, επειδή ποιος μιλάει από την άλλη πλευρά του πέπλου και σας δίνει πληροφορίες πραγματικές κι επιστημονικές; Σε κάποιο επίπεδο θα πρέπει να πείτε ότι είναι αληθινό. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι το πνευματικό και η επιστήμη συνδέονται και ότι η ενέργεια που δημιούργησε τη Γη και τα μαγνητικά και τη βαρύτητα και όσα έχετε μελετήσει, αποτελεί μέρος σας… καθότι ο δημιουργός είναι μέσα στον καθένα σας. Μήπως τότε ανοίξετε;

Τα πάντα αφορούν σ’ αυτόν τον γρίφο: Είναι αληθινό ή όχι; Είναι ο Κρύων αληθινός ή όχι; Ορισμένοι γνωρίζετε, καθώς βρεθήκατε σήμερα στην παρουσία του δημιουργού που σας αγαπάει. Αυτή η οικογένεια στη δική μου πλευρά του πέπλου, σας αγαπάει. Ένα θαυμάσιο μήνυμα Αγίου Βαλεντίνου, έτσι δεν είναι; Σας λέμε λοιπόν αγαπητοί μας, ότι για όλα τα πράγματα που μιλάμε, είτε είναι επιστημονικά, ή έχουν να κάνουν με το Ακάς σας, ή την ουσία της ψυχής σας, ή έναν Ανώτερο Εαυτό, όλα δίδονται για ένα λόγο: Να κάνουν τη ζωή σας στον πλανήτη πιο εύκολη. Έτσι θα μπορέσετε να ανακαλύψετε την ευσπλαχνία, η οποία είναι η κόλλα που σας ενώνει με τη δημιουργία και αλλάζει την ίδια τη Γη, καθώς η αλλαγή λαμβάνει χώρα.

Η αποκαλούμενη ενέργεια του 2012 βρίσκεται ήδη εδώ, περίπου από το 1998. Ας είναι αυτή που πρέπει να είναι, μια εποχή υψηλής συνειδητότητας, επιστημονικής επανάστασης με ακεραιότητα, με μια οικονομία που αναδύεται με ακεραιότητα, με κυβέρνηση που σιγά-σιγά αλλάζει την παλιά ενέργεια. Προκύπτουν νέα ιδανικά, με πράγματα που ποτέ δεν θα συνδέονταν στο παρελθόν. Είναι σχήμα οξύμωρο – δεν μπορούν να συνυπάρξουν – ακεραιότητα και κυβέρνηση – ακεραιότητα και ασφάλεια – ακεραιότητα με τραπεζικά. Νέα ιδανικά σας προσεγγίζουν και η αλλαγή αυτή είναι δύσκολη. Κάθεται εδώ μπροστά μου ο πολεμιστής και ο εργάτης. Το γνωρίζουν επειδή γι αυτό ήρθαν. Το Ακάς είναι ζωντανό μέσα σας αγαπητοί μου και γνωρίζετε ποιοι είστε. Εγώ γνωρίζω ποιοι είστε. Και δοξάζω τον κάθε έναν από εσάς.

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής