Η Ομάδα μας στο Facebook!

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Το Καναλι μας στο YouTube!

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012

Ο Γαλαξίας Νέφελων της Πέμπτης Διάστασης


Η 5η συμπαντική διάσταση βρίσκεται εκατομμύρια έτη φωτός μακριά από τη Γη και αποτελείται από πολλούς γαλαξίες. Ο δικός μας γαλαξίας και ηλιακό σύστημα βασικά αποτελούν τον αντικατοπτρισμό ενός από αυτούς, το Γαλαξία Νέφελων.

Ο Αρχάγγελος Ζοφιήλ δια μέσου του Φρίξου Χριστοδούλου

january2012

Πολυαγαπημένη οικογένεια του Φωτός, χαιρόμαστε που βρισκόμαστε άλλη μια φορά ανάμεσά σας επικοινωνώντας μαζί σας με αυτό τον τρόπο. Η δράση του Φωτός στη Γη και η επικοινωνία ανάμεσα μας, ανάμεσα στην ανθρώπινη φυλή και τα ανώτερα βασίλεια πρόκειται να διευρυνθεί και να αυξηθεί αυτή την περίοδο.

Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012

UFO σε Ρωσική αποτυχημένη εκτόξευση του Proton-M/Breeze

 

ΚΡΥΩΝ CHANNELING - "Προβλέψεις για την επόμενη γενεά"

μετάφραση: γιώργος κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Ορισμένοι θα έλεγαν ότι αυτό δεν είναι δυνατόν. Ισχυρίζονται ότι ο Άνθρωπος δεν μπορεί ποτέ να κάνει κάτι σαν αυτό που παρακολουθείτε.

Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

ΝΕΡΟ ~ Το Μεγάλο Μυστήριο

ΤΟ ΠΙΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ EVP ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ

Τον Ιανουάριο του 2007, το κέντρο κυνηγών φαντασμάτων στις Συρακούσες της Νέας Υόρκης (CNYGH), κλήθηκαν να διερευνήσουν το παλιό ξενοδοχείο «Griffou», στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης – έναν πρώην οίκο ανοχής και τη σκηνή μιας δολοφονίας-αυτοκτονίας του 1905.

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

Παράξενα φαινόμενα στα σύννεφα,ή UFO; (VIDEO)

Ένα περίεργο φαινόμενο εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι ένα UFO ή  είναι απλά ένα φυσικό φαινόμενο; Μια πιθανή εξήγηση που βρίσκεται σ 'αυτό είναι ότι: Οι κρύσταλλοι πάγου που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα τείνουν να ευθυγραμμιστούν με το ατμοσφαιρικό ηλεκτρικό πεδίο.

Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΥΒΡΙΔΙΟ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ!!!!

Σε ένα αγρόκτημα κοντά στην πόλη της Camargo (Santa Rosalia de Camargo), στην οδό Maizales της αποικίας Infonavit Cuatro Milpas, ένα ζευγάρι από ρακοσυλλέκτες βρήκαν το μουμιοποιημένο σώμα ,από ένα παράξενο πλάσμα.

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Ανακαλύφθηκε ταφική λέμβος των Φαραώ 5.000 ετών

Σε ανασκαφές η ομάδα της French Institute of Oriental Archaeology (IFAO) ανακάλυψε στην περιοχή της Abu Rawash, Δυτικά του Καΐρου μια ταφική λέμβο της φαραωνικής εποχής, ηλικίας περίπου 5000 ετών.

Νέα άγνωστα αντικείμενα γύρω από τον Ήλιο (VIDEO)

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής