Θεματολόγια

Visitors

Pages

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ακολουθηστε μας στο facebook

ΝΤΕ ΓΚΙΤΑ ΣΤΑΝΙΣΛΑΣ

Επιμέλεια: ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

Μετάφραση: ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΡΕΑ

Εκδόσεις: ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ

Έτος έκδοσης: 2000

Ζωντανή επικοινωνία που δόθηκε στην πόλη Kelowna του Καναδά,
28 Ιουνίου 2008
μετάφραση: γιώργος κυρίτσης
Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας.

Την τελευταία εβδομάδα υπήρξαν περισσότερες εκθέσεις τεράστιων αντικειμένων σε διαφορετικές πολιτείες των ΗΠΑ. όπως η αρχική θέση έχει αναφερθεί. 
Υπάρχει ένα βίντεο από τον Hurley, στο Ουισκόνσιν, όπου μπορούμε να δούμε ένα από αυτά τα μεγάλα αντικείμενα με τα φώτα που θα μπορούσε να είναι η αρχή ενός νέου κύματος με αυτά τα χαρακτηριστικά. 
Εδώ είναι το βίντεο με τον Κάρλος Clemente ...

  Η ''τρίτη διάσταση'' στην οποία ευρίσκονταν η Γη μέχρι τον Οκτώβριο του 2006 είναι η καθαρά υλική διάσταση όπως την έχουμε βιώσει μέχρι σήμερα. Στην ''τέταρτη διάσταση'' που είμαστε τώρα, η ύλη έχει γίνει πιο αραιά και δονείται πιο γρήγορα, σαν μια προετοιμασία για την ''πέμπτη διάσταση''.

Η επικοινωνία αυτή δόθηκε στο Asheville, Βόρεια Καρολίνα
12 Ιουλίου 2008

μετάφραση: γιώργος κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας.

Αν μια μέρα συναντήσετε ένα πανέμορφο χρυσό άγγελο, μια υπέροχη ύπαρξη με εκτυφλωτική λάμψη και ακτινοβόλα ενέργεια, ο οποίος έχει το σχήμα σας και τη μορφή σας, και νιώσετε την αγάπη, τη καλοσύνη, την ευγένεια και τη σοφία του, και ρωτήσετε γεμάτοι έκπληξη και θαυμασμό…


Ζωντανή επικοινωνία που δόθηκε στο Βανκούβερ, Καναδά
26 Ιανουαρίου 2008

απόδοση: γιώργος κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας.

Κάποιοι θα έλεγαν ότι αυτό είναι ανάρμοστο – δεν μπορεί ένας Άνθρωπος να κάθεται μπροστά σε κοινό και να παριστάνει ότι μεταφέρει μηνύματα! Απλώς δεν είναι σωστό. Άλλοι θα έλεγαν ότι είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται. Η διαφορά είναι η εξής: Ορισμένοι έχετε αναπτύξει μια αίσθηση υπερδιάστατης αντίληψης, που θα ενισχυθεί αυτή την εποχή, ενώ άλλοι όχι. Η αίσθηση αντίληψης που έχετε, γνωρίζει εάν αυτά τα πράγματα είναι αληθινά ή όχι.

Ζωντανή επικοινωνία που δόθηκε στο όρος Σάστα, Καλιφόρνια.

Συνέδριο Καλοκαιρινού Φωτός του Κρύων

17 Ιουνίου 2007

Η  επικοινωνία αυτή αφορούσε στη φυσική και την επιστήμη και περιλαμβάνει πολλές νέες αντιλήψεις. Ήταν από τις δυσκολότερες για τον Λη, ο οποίος αναφέρει πως «ο Κρύων ήρθε πολύ κοντά…» ώστε να είναι σίγουρο ότι τα δεδομένα αποδόθηκαν σωστά. Απολαύστε λοιπόν αυτό το πολύ ισχυρό μήνυμα.

Μέρος 2ο
Ζωντανή επικοινωνία που δόθηκε στην πόλη Mexico
21 Οκτωβρίου 2007

μετάφραση:  γιώργος κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας.

Το ανθρώπινο σώμα είναι μια τέλεια μηχανή, απίστευτα περίπλοκη ,και με άπειρες δυνατότητες.Όσο και αν έχει προσπαθήσει η επιστήμη να κατανοήσει αυτό το κυτταρικό όχημα, όλο και ανακαλύπτει καινούρια πράγματα ,και όταν βρίσκει μια απάντηση σε κάτι, τότε πάντα αναβλύζουν νέα ερωτήματα .

Μέρος 1ο
Αυτή η ζωντανή επικοινωνία δόθηκε στην πόλη Mexico
20 Οκτωβρίου 2007

Ανάληψη (Ascension) - Η διαδικασία, να πάμε από την μια ζωή (ενσάρκωση) στην επόμενη - ενώ παραμένουμε στο ίδιο φυσικό σώμα, και γεννώντας το Θεϊκό σπόρο μέσα μας.

Αυτή η ζωντανή επικοινωνία δόθηκε στο Longmont, Colorado
20 Ιανουαρίου 2008

μετάφραση: γιώργος κυρίτσηςΑυτή η ζωντανή επικοινωνία δόθηκε στο Smithfield, Utah
9 Δεκεμβρίου 2007
Προς όφελος του αναγνώστη, έχει γίνει επεξεργασία της επικοινωνίας αυτής (από τον Λη και τον Κρύων), προσθέτοντας κάποια στοιχεία, ώστε να παρέχει πιο ξεκάθαρη κατανόηση. Συχνά, μια ζωντανή εκδήλωση εμπεριέχει μια ενέργεια, η οποία μεταφέρει ένα είδος επικοινωνίας που δεν περνάει στις τυπωμένες σελίδες. Απολαύστε λοιπόν αυτό το εμπλουτισμένο μήνυμα, σχετικά με τη μετάβαση στο 2008.
Η ζωντανή αυτή επικοινωνία έλαβε χώρα στη δυτική Μεσόγειο,
κατά την 8η ετήσια κρουαζιέρα του Κρύων.
Αύγουστος / Σεπτέμβριος 2007
μετάφραση: γιώργος κυρίτσης

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα έκαναν οι επιστήμονες στην εξελισσόμενη εδώ και μερικά χρόνια φιλόδοξη προσπάθειά τους να "χαρτογραφήσουν" με λεπτομέρεια τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Δείτε την εξέλιξη της έρευνας

Το Banner μας !

Αναζήτηση

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Anti aging - Soul Cleansing System

Ερμηνείες Ονείρων

Κάντε ένα κλικ και ταξιδέψτε !

Προβλέψεις και Βοήθεια

Ζωδια

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *