Η Ομάδα μας στο Facebook!

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Το Καναλι μας στο YouTube!

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Νιώθοντας το μέλλον

                                                         Επιστήμονες σε εργαστήρια κάνουν αινιγματικά πειράματα που δείχνουν το μέλλον (γράφει ο Bob Holmes)

Λίγοι ήχοι μπορούν να επιταχύνουν το σφυγμό τόσο, όσο ο κρότος της μπίλιας της ρουλέτας καθώς πέφτει.

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

H σκοτεινή ύλη του... εγκεφάλου μας!

Ποιο είναι το ξεχασμένο 90% του εγκεφάλου μας; Η νευρογλοία, κύτταρα που υπερβαίνουν σε αριθμό τους νευρώνες, αντιστοιχώντας σε περίπου δέκα για κάθε ένα νευρώνα. Και κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι κάνουν.

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Θα μπορούσε ένα Εσωτερικό Ζόμπι να ελέγχει τον εγκέφαλό μας;

Εάν θα έπρεπε κανείς να συνοψίσει τα τελευταία 40 χρόνια της έρευνας που αφορά στον εγκέφαλο, δε θα μπορούσε παρά να την ονομάσει, ‘η άνοδος των ζόμπιΆ. Μας αρέσει να βλέπουμε τους εαυτούς μας ως έχοντες πλήρη επίγνωση των διαδικασιών της σκέψης μας, του πώς αισθανόμαστε, των αποφάσεων που παίρνουμε και των λόγων που οδηγούν στη λήψη τους. Όταν δρούμε, ο συνειδητός εαυτό μας είναι εκείνος που δρα. Όμως, ξεκινώντας από τα τέλη της δεκαετίας του 1960, ψυχολόγοι και νευρολόγοι άρχισαν να βρίσκουν αποδείξεις ότι το τμήμα της αυτο-επίγνωσης του εγκεφάλου μας δεν είναι πάντοτε σε λειτουργία.

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

Ο προφήτης του Χίτλερ


Η επίδρασή του στον Φύρερ και στους Ναζί ίσως άλλαξε την ιστορία
Ήταν χαρισματικός επαγγελματίας μάντης και πνευματιστής και τράβηξε την προσοχή της συντροφιάς των Ναζί καθώς αύξανε η δύναμή της στις αρχές του 1930 στη Γερμανία. Ο Eric Jan Hanussen είχε ίσως γνήσια ψυχικά χαρίσματα, αλλά χρησιμοποίησε τη φήμη του και τις δυνάμεις της πειθούς του για να αυξήσει το δικό του κέρδος και τη θέση του στους διαδρόμους της πολιτικής εξουσίας. Ίσως και να είχε συμβάλλει άμεσα στην πρώιμη επιτυχία της ναζιστικής Γερμανίας.

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Η Αστρική Δίνη του Αντεν: Ένα Μυστήριο σε Εξέλιξη

142

Τους τελευταίους μήνες γίναμε μάρτυρες του απηνούς διωγμού του Τζούλιαν Ασάνζ, δημιουργού του ιστότοπου WikiLeaks, ο οποίος δημοσιεύει απόρρητα έγγραφα διάφορων κυβερνήσεων και μυστικών υπηρεσιών. Εκείνο όμως που φαίνεται να «καίει» πραγματικά είναι ένα αρχείο που φέρεται να έχει ακόμα στην κατοχή του ο Mr WikiLeaks και αφορά σ’ ένα μυστηριώδες φαινόμενο στον Κόλπο του Αντεν. Για το φαινόμενο αυτό υποτίθεται ότι έχει στηθεί μια γιγαντιαία μυστική επιχείρηση, στην οποία και συμμετέχουν 27 χώρες.

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Πάλι UFO βλέπουν στη Ρωσία - VIDEO

Πάλι UFO βλέπουν στη Ρωσία - VIDEO

Αντικείμενο αγνώστου ταυτότητος σε σχήμα... σύννεφου εντοπίστηκε στον ρωσικό ουρανό πυροδοτώντας γι’ άλλη μια φορά τις φήμες για την ύπαρξη εξωγήινων.
Κάποιοι θεωρούν ότι πρόκειται για απάτη, όταν είδαν το βίντεο στο Youtube την Παραμονή των Χριστουγέννων. Ωστόσο, δεν παύει να προκαλεί ερωτήματα για την ύπαρξη ή μη εξωγήινων, που εμφανίζονται σύμφωνα με μαρτυρίες συχνά πυκνά στον ρωσικό ουρανό.

Φορτηγό μετέφερε στην καρότσα του… UFO;

Λίγες ημέρες πριν, οι κάτοικοι της περιοχής Cowley του Kansas των Η.Π.Α. έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν ένα μυστηριώδες αντικείμενο που θύμιζε… ιπτάμενο δίσκο, μήκους περίπου 10 μέτρων, στην καρότσα ενός φορτηγού οχήματος!

Συνετρίβη UFO στον αστεροειδή Vesta;


Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

DHAMMAPADA : Το τέλος του πόνου

buddha1.jpg

BUDDHA.jpgΠάνω σ'ένα βράχο, στην κορυφή του βουνού Σουμάνα κούρα, της νήσου Σρι Λάνκα, βρίσκεται, κατά την παράδοση το ίχνος της πατημασιάς του Γκοτάμα Βούδα. Το πραγματικό όμως ίχνος που ο ιστορικός Βούδας άφησε στον κόσμο είναι η διδασκαλία του, που έφθασε μέχρι τις μέρες μας μέσα από τα ιερά κείμενα. Μια εξαιρετική θέση ανάμεσα σ'αυτά τα κείμενα, που με φροντίδα φυλάσσονται δυόμισι χιλιάδες χρόνια, καταλαμβάνει και το Dhammapada.

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής