ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Μην ξεχάσετε να πατήσετε στις τρεις γραμμές δίπλα στον τίτλο ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ για να δείτε τις κατηγορίες των άρθρων αλλά και όλα τα Gadget μας !

Ακολουθηστε μας στο facebook

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK - ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Ρωσικό ντοκιμαντέρ με υπότιτλους στα αγγλικά ''Oι άνδρες με τα μαύρα''

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, o πρωθυπουργός της Ρωσίας και πρώην πρόεδρος, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, έκανε κάποιες εντυπωσιακές off-air σχόλια προς τους δημοσιογράφους, ενώ το μικρόφωνο του ήταν ακόμα σε λειτουργία.

Ρωτήθηκε αν στον Πρόεδρος δίνεται κανένα μυστικό φακελο για τους εξωγήινους. Στις απαντήσεις του, ο Μεντβέντεφ δεν εκμυστηρευτεί μονο ότι εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη, αλλά ότι ορισμένη από αυτούς στην πραγματικότητα ζουν ανάμεσά μας. προσθέτοντας:
«Μαζί με αυτό σου παραδίδεται μια έκθεση της απολύτως μυστικής ειδικής υπηρεσίας που ασκεί έλεγχο στους εξωγήινους επί του εδάφους της χώρας μας…Πιο λεπτομερείς πληροφορίες για αυτό το θέμα μπορείτε να πάρετε από την γνωστή ταινία "Οι άνδρες με τα Μαύρα".…Δεν θα σας πω περισσότερα για το πόσοι εξ αυτών βρίσκονται ανάμεσά μας, επειδή κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει πανικό»
Παρακολουθήστε το ρωσικό ντοκιμαντέρ με υπότιτλους στα αγγλικά ''Oι άνδρες με τα μαύρα'' που συνιστάται από τον Ρώσο πρωθυπουργό:. Ντμίτρι Μεντβέντεφ !

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Anti aging - Soul Cleansing System - Αντιγήρανση - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Δημοφιλείς αναρτήσεις