Η Ομάδα μας στο Facebook!

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Οι εκθέσεις αναφέρουν 100 θεάσεις ΑΤΙΑ

Τα στρατεύματα που επεκτείνονται κατά μήκος των συνόρων της Κίνας από το Ladakh στο Τζαμού και Κασμίρ και Arunachal Pradesh στα βορειοανατολικά, έχουν αναφέρει περισσότερες από 100 θεάσεις «Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα» (UFO) τους τελευταίους τρεις μήνες.

Οργανισμοί συμπεριλαμβανομένου του στρατού, DRDO, NTRO και του ITBP δεν είναι σε θέση ακόμα να προσδιορίσουν αυτά τα φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα.

Το 14ο Σώμα του ινδικού στρατού, το οποίο φροντίζει για την ανάπτυξη των στρατιωτικών δυνάμεων κατά μήκος της Kargil-Leh και φροντίζει τα σύνορα με την Κίνα, απέστειλε εκθέσεις στο Αρχηγείο Στρατού σχετικά με τις θεάσεις των UFO από μια μονάδα ITBP στο Thakung κοντά στη λίμνη Pangong Tsο, δήλωσαν αξιωματικοί του Στρατού.

Οι εκθέσεις αναφέρουν ότι αυτές οι κιτρινωπές σφαίρες εμφανίζονται να απογειώνονται από τον ορίζοντα στην κινεζική πλευρά, και να διασχίζουν αργά τον ουρανό για τρεις έως πέντε ώρες πρίν εξαφανιστούν.

Οι αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι αυτά τα UFO  δεν ήταν κινεζικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη ή δορυφόροι.
Είπαν ότι ο στρατός είχε μεταφέρει επίσης μια κινητή επίγεια μονάδα ραντάρ ,και έναν αναλυτή φάσματος για την επαλήθευση της ταυτότητας του αντικειμένου, αλλά δεν μπορούσαν να εντοπίσουν το αντικείμενο που παρακολουθείται οπτικά, αναφέροντας ότι ήταν μη μεταλλικό.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής