Η Ομάδα μας στο Facebook!

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

25.000 ετών είναι οι πυραμίδες της Βοσνίας

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της δοκιμής ραδιενεργού άνθρακα στις πυραμίδες στη Βοσνία που ανακαλύφθηκαν από τον Dr.Sam Osmanagich,μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Φυσικών Επιστημών,

κύριος ερευνητής των Πυραμίδων της Βοσνίας και καθηγητής της Ανθρωπολογίας στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη.
Καθώς προχωρούμε στην περίοδο του Νέου Ήλιου, στο 2012, οι γνώσεις μας για το παρελθόν και την κοσμολογία συνεχίζουν να επεκτείνονται. Πρόσφατα αναφέρθηκε ότι το από το κέντρο της Πυραμίδας του Ήλιου μεταδόθηκε ένα ηλεκτρομαγνητικό σήμα 28 kilohertz με ακτίνα 13 ποδιών.

Η βοσνιακή Πυραμίδα του Ήλιου είναι μεγαλύτερη από αυτές της Αιγύπτου και του Μεξικού.
Ο Δρ Οσμάναγκιτς,ο ερευνητής και μηχανικός Κρίστοφερ Νταν, μαζί με τον ερευνητή δημοσιογράφο Φιλίπ Κοπένς πιστεύουν ότι πρόκειται για αρχαία τεχνολογία ελεύθερης ενέργειας, η οποία θυμίζει την έρευνα του Νίκολα Τέσλα.

Λέγεται ότι η Εποχή του Υδροχόου είναι η εποχή της Ενέργειας και ότι ύπαρξη τέτοιας τεχνολογίας παρέμεινε στη συλλογική παγκόσμια μνήμη των προγόνων μας κάθε ηπείρου.Μια τέτοια τεχνολογία θα είχε τεράστιες δυνατότητες αξιοποίησης μιας πηγής ελεύθερης ενέργειας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής