Η Ομάδα μας στο Facebook!

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012

Ο Αρχάγγελος Ζοφιήλ δια μέσου του Φρίξου Χριστοδούλου

january2012

Πολυαγαπημένη οικογένεια του Φωτός, χαιρόμαστε που βρισκόμαστε άλλη μια φορά ανάμεσά σας επικοινωνώντας μαζί σας με αυτό τον τρόπο. Η δράση του Φωτός στη Γη και η επικοινωνία ανάμεσα μας, ανάμεσα στην ανθρώπινη φυλή και τα ανώτερα βασίλεια πρόκειται να διευρυνθεί και να αυξηθεί αυτή την περίοδο.

Καθώς πλησιάζετε προς τη Γαλαξιακή Ευθυγράμμιση στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 τα πέπλα θα σηκώνονται. Ισχυρές δονήσεις από την πηγή του Γαλαξία θα αρχίσουν να εισρέουν στα πεδία της γης αφυπνίζοντας σε μεγάλο βαθμό τις πολυδιαστασιακές σας μνήμες. Αφυπνίζοντας τις κυτταρικές μνήμες της αληθινής θεϊκής σας καταγωγής και του Νόμου της Αγάπης που διέπει τα πάντα και είναι η μόνη αληθινή πραγματικότητα που μένει στο χρόνο. Πριν το χρόνο, μετά το χρόνο, πέρα από τον χρόνο.

Αγαπημένη οικογένεια της καρδιάς του Φωτός, μπαίνετε στην τελική πορεία για την ευθυγράμμιση με το κέντρο του γαλαξία. Η ευθυγράμμιση με αυτό το κέντρο συμπυκνωμένου Φωτός, μεγάλης ισχύος μορφοκλασματικής δύναμης θα δώσει μια ισχυρή ευθυγράμμιση στο ενεργειακό μοτίβο που περιβάλει τη Γη. Θα μεταβάλει το ηλεκτρομαγνητικό μοτίβο που αγκαλιάζει τη γη, ευθυγραμμίζοντας τη γεωμετρία αυτή με τη θεϊκή γεωμετρία, την τέλεια αναλογία, το θεϊκό αποτύπωμα του ουράνιου ανθρώπου, τόσο για τη γη ως πρότυπο αλλά και για κάθε άνθρωπο επάνω στη Γη.

Εισέρχεστε τώρα στην οδό όπου γίνονται οι τελευταίες προετοιμασίες πριν την είσοδο στην Πύλη. Πρόκειται να αλλάξετε διάσταση. Αυτό σημαίνει οι διαδικασίες ολοκληρώνονται τώρα. Μέσα στους επόμενους μήνες πρόκειται να βιώσετε πολλές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο καθώς και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πολλοί εργάτες του Φωτός εργάζονται εδώ και χρόνια και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα με αυτό που ονομάζουμε Χριστική Συνείδητότητα ή την ενέργεια του Χριστού. Καθώς η πορεία της εξέλιξης σας οδηγεί στην πέμπτη διάσταση, της διάστασης της Αγάπης, αυτή η καθολική δόνηση του ολοκληρωμένου Χριστού πρόκειται να αφομοιωθεί περισσότερο στα ενεργειακά πλέγματα του πλανήτη με ένα ισορροπημένο και σταθερό τρόπο. Έτσι θα αγκαλιάσει όλη τη γη αυτή η ποιότητα, οδηγώντας σαν ένα σκάφος Ζωντανής Πύρινης Αγάπης μέσα από την Γαλαξιακή Πύλη που θα ανοίξει στο τέλος του 2012.

Τα Αγγελικά Βασίλεια του Φωτός, όλοι οι Αρχαγγελικοί και Αγγελικοί οικοδεσπότες προετοιμάζουμε για εσάς τη γιορτή της μετάβασής σας και αναμένουμε να σας συναντήσουμε στο επόμενο επίπεδο εξέλιξης της δικής σας πορείας. Σας προετοιμάζουμε βήμα με βήμα και ανοίγουμε για εσάς το δρόμο έτσι ώστε αυτή τη φορά η μετάβαση να είναι ολοκληρωτική και σταθερή.

Σας καλούμε λοιπόν σε έμπρακτη δράση και γείωση του Φωτός στη γήινη πραγματικότητα. Πολυαγαπημένοι, το Φως και η Αγάπη που εκπέμπεται από την καρδιά του Πατέρα Θεού/ Μητέρας Θεάς είναι τόσο ένδοξο και γεμάτο χάρη. Εκπέμπεται συνεχώς και ασταμάτητα σε όλο τον πλανήτη, το ηλιακό σύστημα, σε όλο το γαλαξία, αγκαλιάζοντας όλα τα όντα. Αγκαλιάζοντας κάθε μόριο και άτομο μέσα στην ουσία του πυρήνα της Αγάπης και το ανυψώνει τώρα πίσω στη θεϊκή τελειότητα και ολοκληρωτική ενότητα με το Ένα.

Η ευθυγράμμιση με το Γαλαξιακό Κέντρο είναι η πύλη της επιστροφής σας στην Συμπαντική Καρδιά του Χριστού. Εκείνη τη στιγμή η γη θα συλλάβει τους σπόρους από την Καρδιά της Πηγής και ένα "λουλούδι θα ανοίξει". Και το λουλούδι αυτό θα είναι η γη, θα είναι η κάθε καρδιά καθώς θα δέχεται τις αγνές ακτίνες της Αγάπης του. Διά μέσου του συμπαντικού Χριστού, θείου Λόγου Άρχοντα Μελχισεδέκ, της ενέργειας Μαχάτμα, ολόκληρης της Πνευματικής και Γαλαξιακής Ιεραρχίας η συμπαντική Χριστική δόνηση Μελχισεδέκ θα διαπεράσει το ηλιακό σύστημα ενεργοποιώντας τα πεδία φωτός με την εντολή της μετάβασης. Πυροδοτώντας μια αλυσιδωτή διαδικασία που θα τραβήξει σαν σκούπα, σαν μια διαδικασία καμπύλωσης του χρόνου όπου θα μεταφερθεί σε μια άλλη πραγματικότητα. "Εδώ" θα είστε και πάλι όμως σε μια άλλη πραγματικότητα.

Προετοιμαστείτε και προετοιμάστε το έδαφος για να δεχτεί! Προετοιμάστε την καρδιά και τη συνειδητότητά σας. Προετοιμάστε τον οίκο σας ώστε να αναγνωρίσετε τη στιγμή που θα εισέλθει το Φως και η αλλαγή να φωτίσει τον οίκο σας μια για πάντα.

Αγαπημένοι, αυτή τη χρονιά, τους επόμενους μήνες πρόκειται να συμβούν πολλά πράγματα στη γη που θα ταρακουνήσουν τις περιοριστικές αντιλήψεις του διαχωρισμού. Οι φόβοι θα πέσουν και τα σάπια θεμέλια θα καταρρεύσουν. Όταν η πρόκληση έρθει μπροστά, εσείς λάμψε το Φως και την Αγάπη σας. Κάντε αυτό που γνωρίζετε καλύτερα, αυτό που εσείς είστε μέσα στην ουσία σας. Λάμψε την Αγάπη σας και δείξτε το δρόμο για τη Νέα Γη.

Η Νέα Γη είναι η Γη της Αγάπης. Η γη της ψευδαίσθησης και του πόνου σείεται τώρα, η κάθε γη του φόβου στις συνειδήσεις των ανθρώπων ξηλώνεται. Αφήστε τα να φύγουν αγαπημένοι. Η Γη της Αγάπης δεν τα αγκαλιάζει όλα αυτά. Η Γη της Αγάπης γνωρίζει μόνο την Αγάπη και αυτή ζει εκεί. Ζήστε στην εσωτερική Γη της Αγάπης μας και γιορτάστε κάθε ημέρα το μεγαλείο. Νίψτε τα μάτια σας και καθαρίστε το μυαλό σας. Αναπνεύστε ξανά. Ξυπνήστε!

Πολλοί αναρωτιούνται τι θα γίνει το 2012; Αν θα καταστραφεί ο κόσμος! Στην ψευδαίσθηση του περιοριστικού νου και της πραγματικότητας που ζείτε πολλά πρόκειται να συμβούν. Το βλέπετε ήδη. Συμβαίνει καθημερινά, όχι μόνο σε εσάς, αλλά σε όλη την ανθρωπότητα. Εμείς σας λέμε να μπείτε ολοκληρωτικά στην αιώνια αληθινή άφθαρτη πραγματικότητα της καρδιάς σας. Η επιλογή είναι δική σας. Η ζωή, είναι κι αυτή δική σας. Απλά τώρα σας δείχνουμε την Πύλη της Ευκαιρίας! Αρκετοί έχουν επιλέξει να κάνουν τη μετάβασή τους. Είμαστε μαζί σας και στηρίζουμε τις επιλογές της ψυχής σας.

Πολυαγαπημένοι εργάτες της αλήθειας και της ζωής, μέσα στο 2012 θα υπάρξουν πολλές διαμάχες σε πολιτικό επίπεδο όσον αφορά τις σχέσεις μεταξύ των χωρών. Οικονομικά συμφέροντα, ατζέντες, φόβοι και στρατηγικές επιβίωσης θα εκφραστούν ως ενέργειες από πολλές κυβερνήσεις κρατών δημιουργώντας ένα κλίμα έντασης. Παραμείνετε εστιασμένοι. Αυτή η ενέργεια χρειάζεται να εκτονωθεί από τη φυλή. Δεν χρειάζεται να μπείτε σε αυτό το παιχνίδι. Όπως σας είπαμε σε προηγούμενές μας επικοινωνίες, γίνετε εργάτες της ειρήνης.

Στο ίδιο πλαίσιο πολλοί άνθρωποι πρόκειται να χάσουν τον προσανατολισμό τους. Βοηθήστε τις οικογένειες να βρουν ξανά το κουράγιο και να σταθούν στα πόδια τους. Έχει χαθεί η φλόγα και η δίψα για ζωή μέσα σε πολλούς ανθρώπους. Η χαρά έχει στερέψει από τα πρόσωπά τους. Αγαπημένοι, ενδυναμωθείτε και ενωθείτε σε ομάδες. Σας προτείνουμε και σας καλούμε αυτή τη χρονιά να ενωθείτε με άλλους ανθρώπους, με ομάδες και κοινότητες και να προσφέρετε έργο. Να στηρίξετε με κάθε δυνατό τρόπο. Χωρίς αυτό να γίνεται γιατί αναγκάζεστε να το κάνετε, αλλά γιατί αναγνωρίζετε αυτό που η ψυχή σας, σας καθοδηγεί στην εκδήλωση της αποστολής της Αγάπης.

Το καλοκαίρι του 2012 θα γίνει ένα σημαντικό γεγονός που θα επηρεάσει το ψυχολογικό φορέα της γης. Ένα αρχέτυπο τρομοκρατικό θα λέγαμε πρόκειται να έρθει στην επιφάνεια μέσα από ένα γεγονός που θα συγκλονίσει τη γη. Θα το παρομοιάζαμε με ένα γεγονός τύπου 11/9 αλλά με διαφορετικό ύφος και οι κυβερνήσεις θα βρεθούν σε πανικό. Το αρχέτυπο της τρομοκρατίας σχετίζεται με την εποχή της Ατλαντίδας. Το αρχέτυπο αυτό θα προκαλέσει ένα ισχυρό ενεργειακό κύμα καθώς σχετίζεται με την Ατλαντίδα και την επιστήμη. Να γνωρίζετε αγαπημένοι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Όπως σας είπαμε προετοιμάστε τον οίκο σας και θα είστε ακέραιοι και στο κέντρο σας σε κάθε περίπτωση.

Επιτάχυνση της Εξέλιξης!

january_2012_2

Photo from Laura Josephine in Flickr.

Από τα μέσα του Ιανουαρίου πρόκειται να ξεκινήσει η εισροή των κωδικών του Μαχάτμα στη Γη. Αυτή η αυξανόμενη ροή ενέργειας που θα έρχεται σαν κύματα στον πλανήτη θα αλλάξουν τη βιολογία σας. Καθώς η ενέργεια αυτή μεταφέρει τους αυθεντικούς κωδικούς της Πηγής, το DNA σας θα συλλαμβάνει αυτούς τους σπόρους, τις λεπτοφυείς συχνότητες αλλάζοντας τις λειτουργίες των σωμάτων και της συνειδητότητάς σας.

Ικανότητες αντίληψης θα διευρύνονται ενώ ταυτόχρονα το παιχνίδι του ελέγχου της "μάζας" θα συνεχίζεται πιο έντονα. Επιπλέον πολλοί θα βιώνουν συμπτώματα ανάληψης καθώς οι κοσμικές ενέργειες εισέρχονται πλέον πιο έντονα και τα σώματα καλούνται σε άμεση προσαρμογή.

Γειώνοντας την Αυτοκυριαρχία!

Όπως το 2011 έτσι και το 2012 θα σας βοηθήσει να γειώσετε ακόμα πιο πολύ τη νέα αντίληψη και τη νέα συνείδηση με την οποία έχετε εργαστεί, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αναπτύξετε περισσότερο τα θεϊκά σας δώρα και τις ποιότητες της ψυχής σας.

Έχει να γίνει πολλή εργασία ακόμη και καλείστε να ενώσετε τους ανθρώπους και τις ομάδες. Ενώστε τους ανθρώπους. Όσοι άνθρωποι καθοδηγούν ομάδες σε οποιοδήποτε τομέα, θα χρειαστεί να ευθυγραμμίσουν τα μέλη έτσι ώστε να υπηρετήσουν ένα ανώτερο, πιο πνευματικό και ανθρωπιστικό σκοπό.

Για όσους ανθρώπους συντονίζουν ομάδες πνευματικού χαρακτήρα σας συνιστούμε να διοχετεύσετε τις ενέργειές και την εστίαση σας στην δόμηση μιας βάσης αλληλοστήριξης, ενίσχυση του πεδίου της χαράς και του μοιράσματος. Ενίσχυση της ενότητας, διάλυση των ψευδαισθήσεων του φόβου και της αναξιότητας. Τονώστε το δυναμικό της χαράς και της αγάπης.

Οι Γαλαξιακές Φυλές... της Γης!

Πολυαγαπημένοι, το 2012 θα γίνουν πολλές μεταλλάξεις στα είδη που συνδέονται με γαλαξιακές φυλές, όπως για παράδειγμα τα δελφίνια, οι φάλαινες, τα σκυλιά, τα άλογα και τα πουλιά. Η νέα γαλαξιακή δόνηση θα ενδυνάμωσει το ζωικό βασίλειο με τους νέους γαλαξιακούς κωδικούς του πυρήνα τα οποία θα βοηθήσουν στη θωράκιση του ενεργειακού πεδίου του πλανήτη γη. Θα λέγαμε ότι θα λειτουργήσουν σαν δοχεία, πυλώνες που θα συγκρατούν τη γαλαξιακή δόνηση στο πλέγμα του πλανήτη.

Επίσης στη διαδικασία αυτή θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό οι γαλαξιακές ψυχές που ενσαρκώθηκαν στον πλανήτη τα τελευταία πέντε χρόνια, ως δίοδοι για τη νέα γαλαξιακή ενέργεια. Κρατήστε τα παιδιά σε ένα ζωντανό πεδίο αγάπης βοηθώντας τα να κρατούν το ρυθμό της χαράς και της ζωής ενεργό.

Για τον Ιανουάριο του 2012

Το μήνα αυτό συγκεντρωθείτε, και όπως κάθε χρονιά βάλτε στόχους και φυτέψτε τους νέους σπόρους στον κήπο σας. Τι ονειρεύεστε για εσάς αυτή τη χρονιά; Τι θέλετε να ζήσετε την επόμενη περίοδο στη ζωή σας; Πώς θα θέλατε να είναι για εσάς το 2012;

Ακόμη δώστε στον εαυτό σας το χρόνο και το χώρο ώστε να βρείτε το δικό σας ισορροπημένο και σταθερό ρυθμό. Προχωρήστε με σταθερά βήματα προς την κατεύθυνση που θέλετε να κινηθείτε, χωρίς όμως να πιέζετε τον εαυτό σας και τις καταστάσεις για να συμβούν ακριβώς όπως εσείς τα θέλετε. Κινηθείτε με ισορροπία και επιτρέψτε στο Σύμπαν να σας στηρίξει.

Την χρονιά αυτή πρόκειται να περάσουμε ένα συναρπαστικό, χαρούμενο και άκρως μεταμορφωτικό ταξίδι στο Φως!

Όλα τα όντα των εσωτερικών πεδίων, όλη η Ιεραρχία και το Φως γιορτάζει μαζί με εσάς την επιστροφή στον ολοκληρωμένο Εαυτό σας.

Αρχάγγελος Ζοφιήλ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής