Η Ομάδα μας στο Facebook!

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

ΚΡΥΩΝ Channeling Η Εξέλιξη του Ανθρώπου

Channeling που δόθηκε στο Loveland του Κολοράντο

26 Σεπτεμβρίου 2008

μετάφραση: γιώργος κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας.

Ευλογημένοι είναι όσοι επιλέγουν ελεύθερα να διαθέσουν τους πόρους τους, το χρόνο τους και την ενέργειά τους, για να ανακαλύψουν ποιοι είναι. Ευλογημένοι είναι οι Άνθρωποι αυτοί, καθώς βρίσκονται εδώ στην αίθουσα. Πρέπει να γνωρίζετε ότι στην άλλη πλευρά του πέπλου, τώρα ακριβώς, σύμφωνα με το δικό σας χρόνο, υπάρχει ενέργεια που κατευθύνεται προς την αίθουσα αυτή. Δεν αποτελεί μυστήριο για το Θεό. Η παρουσία σας εδώ δεν είναι μυστήριο για το Θεό. Ο ερχομός σας δεν είναι τυχαίος. Οι ερωτήσεις σας – γνωρίζω ήδη τι πρόκειται να ρωτήσετε. Φλέγονται μέσα σας. Γνωρίζω γιατί είστε εδώ.

Αγαπητέ μου Άνθρωπε, εάν γνώριζες πως δουλεύει το όλο πράγμα, θα έβλεπες τις κρυστάλλινες δομές της μοναδικής ουσίας αυτής της έκφρασης, να δονείται τώρα στο Σπήλαιο της Δημιουργίας. Καθώς έχεις επιλέξει να πιστέψεις ότι αυτό είναι αληθινό. Είναι μια αποδοχή που σε φέρνει σε ευθυγράμμιση, σε συγχρονισμό, με όλη σου την κυτταρική δομή και με αυτό που αποκαλείς «καρδιά σου», ώστε να γίνει εμφανές και αποδεκτό με ακεραιότητα. Είναι ώρα μάθησης. Ορισμένοι θα προσποιηθείτε ότι αποκοιμιέστε, αλλά στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ίσως αναρωτιέστε γιατί αυτές οι ζωντανές επικοινωνίες δεν διαρκούν πολύ. Επειδή πράγματι θα αποκοιμιόσασταν! Το Πνεύμα γνωρίζει την αντοχή του Ανθρώπου, γι αυτό η διάρκεια του channelling είναι μικρή. Καθώς στη συγκεκριμένη κατάσταση, όσο αναθερμαίνεται η αίθουσα, θα γνωρίζεις ότι γίνεται κάτι περισσότερο, από μια φωνή που ακούγεται από μικρόφωνο – συμβαίνουν πολύ περισσότερα.

Πολλοί ακούνε και διαβάζουν (το channeling). Θα το ξαναπώ… Γνωρίζω ποιος είσαι αναγνώστη. Νιώθεις ότι για σένα η συγκεκριμένη εκδήλωση συμβαίνει σε διαφορετικό χρονικό πλαίσιο, όχι όμως για μένα. Βλέπω τα δυναμικά όσων κρατούν το κείμενο, όσων πατούν το κουμπί, όσων εκφράζουν την πρόθεση να ακούσουν τι συμβαίνει, σε «πραγματικό χρόνο», όπως το λέτε. Από μια τρισδιάστατη άποψη, είναι η πρώτη φορά που το ακούτε. Αν όμως το αναλογιστείτε, όταν κάποιοι άλλοι το πρωτοακούνε ή το πρωτοδιαβάζουν, είναι και γι αυτούς η πρώτη φορά. Οπότε θα μπορούσατε να πείτε ότι όλο συμβαίνει ταυτόχρονα. Έτσι είναι η επιφοίτηση. Έτσι είναι η ενέργεια. Νομίζετε ότι επιμερίζεται στον τρισδιάστατο χρόνο. Κοιτάτε το ρολόι σας, λέγοντας: «Τότε συνέβη η επικοινωνία». Αλλά δεν είναι σωστό. Συμβαίνει όταν ακούγεται, διαβάζεται και κατανοείται από έναν Άνθρωπο. Με αυτό τον τρόπο διαδίδεται η ενέργεια. Είναι μια υπερδιάστατη μη γραμμική διαδικασία. Γι αυτή λοιπόν θα θέλαμε να συζητήσουμε.

Η συγκεκριμένη πληροφορία παρουσιάζεται για δεύτερη φορά και αυτή τη φορά πιο εκτενώς. Την πρώτη φορά ήταν μια πρόβα για τον συνεργάτη μου, ώστε να κατανοήσει τι επακολουθεί. Αυτή τη φορά η ενέργεια θα αυξηθεί. Η πληροφορία θα είναι πλήρης, καθώς χρειάζεται να την ακούσετε.

Επιλέξαμε τη συγκεκριμένη αίθουσα, μπροστά σε όσους επιθυμούν να εργαστούν στον εαυτό τους, για να εκφράσουμε μια έννοια που χρειαζόταν να παρουσιαστεί [αναφέρεται στο channelling αυτό, που δόθηκε στο Kryon Discovery Retreat (Κρύων - Ησυχαστήριο Ανακάλυψης) στο Loveland του Κολοράντο]. Σίγουρα θα εγείρει αμφισβήτηση. Συμβαίνει πάντα με τα μηνύματα αυτά, καθώς άλλη μπορεί να είναι η αντίληψή σας και άλλη η πραγματικότητα. Θέλουμε να μιλήσουμε για την εξέλιξη του Ανθρώπου. Να μιλήσουμε για το Ανθρώπινο πνεύμα που αναπτύσσεται. Να πούμε τι συμβαίνει στον πλανήτη και μετά να σας προσκαλέσουμε να το δείτε και να συμμετάσχετε!

Η εξέλιξη του Ανθρώπου συνήθως συμβαίνει σταδιακά σε μεγάλο χρονικό διάστημα, μέσω της φυσιολογικής διαδικασίας γέννησης και θανάτου. Δεν διαφέρει από την εξέλιξη κάθε άλλου πλάσματος. Δεν αναμένεται καμία σοβαρή εξέλιξη να συμβεί στη ζωή ενός Ανθρώπου, ενόσω ζει. Η πνευματική ανάπτυξη όμως συμβαίνει τόσο μέσω της διαδικασίας ζωής - θανάτου, όσο και κατά τη διάρκεια της ζωής του Ανθρώπου. Πρέπει να γίνεται κατ’ αυτό τον τρόπο, επειδή δεν γίνεται μόνο τα παιδιά να λαμβάνουν μια θεμελιώδη συνείδηση. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει. Όσοι ζουν τώρα αρχίζουν να αλλάζουν, κατά τρόπο που φυσιολογικά θα χρειαζόταν πολλές γενεές να συμβεί. Η Ανθρώπινη συνείδηση αλλάζει, όπως σας είπαμε το 1989.

Ας πάμε πίσω στον “άνεμο της γέννησης”. Οι Άνθρωποι έρχονται με ένα γραμμικό νου. Ίσως θα λέγατε: «Λοιπόν, αυτός είναι ο τρόπος και αυτοί είμαστε εμείς». Όχι, δεν είναι έτσι. Αυτός είναι ο τρόπος που εσείς επιλέξατε να είναι. Ίσως είναι δύσκολο να το πιστέψετε, αλλά κρυμμένες στο DNA σας, σ’ εκείνα τα τρισεκατομμύρια κομματάκια πνευματικής και βιολογικής ενέργειας στο σώμα σας, υπάρχουν πολλές κβαντικές ενέργειες. Είναι υπερδιάστατα βιολογικά χαρακτηριστικά που σας δόθηκαν από τους Πλειάδειους, πριν περίπου 50.000 χρόνια.

Τώρα, κάποιοι που διαβάζετε το κείμενο, ίσως σας έρθει να το κλείσετε και να το παρατήσετε. Ακούγεται παράξενο κι όμως είναι η αλήθεια. Κι αν σας έλεγα ότι αυτός ο πλανήτης ελεύθερης επιλογής, είναι απλώς ένας από πολλούς; Προκύπτουν ένας κάθε φορά και είναι πολύ γραμμικοί. Όμως ο τελευταίος που συνέβη ήταν στις Επτά Αδελφές (σύμπλεγμα αστέρων στις Πλειάδες). Εκείνος έσπειρε το σπόρο σε αυτόν εδώ τον πλανήτη, ούτως ώστε να έχετε ένα κομμάτι του Θεού μέσα σας. Δημιούργησε έναν «Πνευματικό Άνθρωπο», διαφορετικό απ’ όλους στον πλανήτη εκείνη την εποχή. Το χρονικό πλαίσιο ήταν πάνω από 50.000 χρόνια πριν, όταν υπήρχαν τουλάχιστον 17 είδη Ανθρώπων που εξελίσσονταν ταυτόχρονα. Η επίσκεψη των Πλειάδειων τα σταμάτησε όλα και μόνο ένα Ανθρώπινο είδος επιβίωσε… κάτι που αντίκειται στην εξελικτική διαδικασία όλων των άλλων ζώων στον πλανήτη. Έγινε με σκοπό, με ευλογία και καταλληλότητα. Είστε το μόνο βιολογικό είδος σε ολόκληρο τον πλανήτη που έχει μόνο ένα είδος.

«Ωχ, ο Κρύων μιλάει για εξωγήινους!» Μήπως όμως μιλάει για την οικογένεια; Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι που έχω ξαναπεί. Θα υπάρξει καιρός που οι Πλειάδειοι θα σας επισκεφτούν ξανά. Και όταν βγουν από τα οχήματά τους, θα μοιάζουν ακριβώς όπως εσείς! Ίσως να είναι λίγο ψηλότεροι, αλλά θα είναι σαν εσάς… κανονικοί Ανθρωποειδείς. Όταν συμβεί αυτό, θα ξέρετε ποιοι είναι. Θα απομυθοποιήσει τα πάντα.

Θα σας πω και κάτι ακόμα. Δεν πρόκειται να έρθουν για κάποιο διάστημα. Δεν επρόκειτο να έρθουν ποτέ, αν δεν είχε υπάρξει το 1987, όταν επιλέξατε να συνεχίσετε την πνευματική εξέλιξη της Ανθρώπινης φυλής. Χρειάστηκε τόσος χρόνος. Γίνονται όλα με πολύ αργούς ρυθμούς. Ας μιλήσουμε γι αυτό.

Όπως έχω πει, οι Λεμούριοι είχαν μια κβαντική συνείδηση, μέσω των πνευματικών σπόρων που τους δόθηκαν, εντός των στιβάδων τουDNA. Αυτό συνέχισε και στους αποκαλούμενους Ατλάντιους. Οι Λεμούριοι γνώριζαν για το ηλιακό σύστημα, για το DNA και για τους κανόνες της φυσικής. Η πληροφορία αυτή, επιστημονικά ακούγεται αστεία, καθώς οι επιστήμονες του κόσμου σας θα έχουν να πουν:«Είναι παράλογο. Απολύτως παράλογο! Δεν έχει βρεθεί ποτέ ούτε ένα τέχνημα που να δείχνει ότι οι αρχαίοι είχαν την ικανότητα να κατασκευάζουν γυαλί για μικροσκόπια και τηλεσκόπια. Δεν είχαν καν ηλεκτρισμό. Δεν είχαν κομπιούτερ. Δεν είχαν τίποτε που θα τους επέτρεπε να γνωρίζουν αυτά που ξέρουμε σήμερα. Δεν ήσαν μια εξελιγμένη φυλή. Δεν είχαν την επιστήμη μας, ούτε τις ανακαλύψεις του περασμένου αιώνα. Δεν θα μπορούσαν να γνωρίζουν τίποτε από αυτά».

Λεω λοιπόν στους επιστήμονες εκείνους, πόσο δεδομένο θεωρείτε να ορίζετε την ανώτερη γνώση, σύμφωνα με όσα έχετε εφεύρει. Σας βεβαιώ ότι διέθεταν την ανώτερη γνώση! Την είχαν όμως μέσω του κβαντικού DNA. Με άλλα λόγια, ήταν διαισθητική. Όντας σε κβαντική κατάσταση με κάτι, δημιουργεί μια ολότητα μαζί του. Η κβαντική φυσική το γνωρίζει. Όταν ο Άνθρωπος έχει τη συνείδηση ότι είναι ένα με τα πάντα, γνωρίζει όλα όσα αφορούν στην κυτταρική δομή, καθώς αποτελεί μέρος της και μπορεί να δει μέσα της. Ξέρει πώς δουλεύει. Μπορεί να «δει» την ανισορροπία. Μπορεί να «δει» το ηλιακό σύστημα. Μπορεί να δει τις ενέργειες των πλανητών, καθώς περιστρέφονται γύρω από τον ήλιο, εμποτίζοντας τον ήλιο με ένα βαρυτικό μοτίβο της στιγμής. Γνώριζαν τα πάντα για την επιστήμη, καθώς αποτελούσε μέρος αυτών. Προέρχονταν από το χώμα της γης. Ήσαν σε μια κβαντική κατάσταση με τα πάντα. Είναι μια διαισθητική γνώση και δεν χρειάζονταν τηλεσκόπια ή μικροσκόπια. Δεν χρειάζονταν κομπιούτερ! Εσείς χρειάζεστε, επειδή είστε γραμμικοί και ανεπαρκείς. Έπρεπε να δημιουργήσετε όργανα που να κάνουν για εσάς, όσα έκαναν οι Λεμούριοι φυσιολογικά.

Η επιστήμη τους ήταν διαφορετική. Δεν σπούδαζαν για να την αποκτήσουν, οπότε δεν είχε την ίδια μορφή με τη δική σας. Ήταν κοινή γνώση όλων και απλώς τη χρησιμοποιούσαν. Όταν θέλεις να κινήσεις το χέρι σου, απλώς συμβαίνει. Αναλύεις μήπως τις μυριάδες των σημάτων που πάνε από τον εγκέφαλο στους μύες; Όχι. Όμως τι θα γινόταν αν χανόταν αυτή η ικανότητα με τον καιρό; Τότε θα εφεύρισκαν μηχανήματα που θα έκαναν το χέρι να κινείται με τη σκέψη. Ίσως τότε στο απώτερο μέλλον να αρνιόντουσαν εντελώς ότι μπορούσαν κάποτε να το κινούν… καθώς ποτέ δεν βρέθηκε ένα τέχνημα «μηχανισμός χεριού».

Η Γη έχει κολλήσει στη γραμμικότητα για αιώνες. Είναι κάτι που έχει δημιουργήσει η ενέργεια και η δόνησή σας. Η κβαντική συνείδηση του παρελθόντος έχει μπει σε αχρηστία. Την χάσατε, όπως έχουμε ξαναπεί. Γι αυτό μέχρι τώρα οι προφήτες σας ήσαν τόσο ακριβείς. Επειδή η Γη έχει κολλήσει σε μια ενέργεια ευνοϊκή για προφητείες. Δηλαδή, όταν η ενέργεια είναι στατική και τίποτα δεν αλλάζει, είναι εύκολο να προβλέψεις τι έπεται. Όχι όμως πια, αν το έχετε παρατηρήσει. Κανένα από τα τετράστιχα του Νοστράδαμου δεν βγαίνουν αληθινά τελευταία. Είναι σχεδόν σαν να βρίσκεστε σε μια νέα Γη, που κανείς δεν είχε προβλέψει ποτέ. Και κατά κάποιο τρόπο ισχύει αυτό. Ξαφνικά το 1987 η Ανθρώπινη εξέλιξη ξεμάκραινε από το τσιγκέλι που βρισκόταν για αιώνες.

Όταν γεννηθήκατε, η δόνηση ήταν γραμμική. Αυτή είναι η συνείδηση της γέννησής σας, παρόμοια με αυτή των άμεσων προγόνων σας. Στο κεφάλι σας υπάρχουν τείχη συνείδησης – τείχη που σας εμποδίζουν να έχετε θεμελιώδη τρόπο σκέψης. Είστε τόσο γραμμικοί που δεν μπορείτε καν να ακούσετε δυο συζητήσεις ταυτόχρονα. Ω, είστε όντως ικανοί, αλλά τα τείχη είναι παχιά και δεν γνωρίζετε ότι μπορείτε. Πρέπει να κρατάτε γραμμικό το διαχωρισμό της επικοινωνίας, επειδή η γραμμικότητα της κατανόησής σας είναι επίσης μονόδρομη. Ακόμα και το μήνυμα που δίνω σήμερα μέσω του συνεργάτη μου, δίνεται κατά γραμμικό τρόπο, μια λέξη τη φορά. Μπορείτε να ακούτε μόνο μια λέξη τη φορά. Πόσο περιοριστικό! Αναγνώστη, διαβάζεις μια γραμμή λέξεων. Πόσο περιοριστικό! Δεν θα ήταν καλύτερα να αγγίζεις απλώς το βιβλίο και να λαβαίνεις το μήνυμα; Όμως ποτέ δεν το σκέφτεσαι αυτό, έτσι δεν είναι; Τα τείχη σου σε εμποδίζουν να το κατανοήσεις.

Αυτό αρχίζει να αλλάζει. Επειδή ότι αρχίζει να συμβαίνει τώρα, είναι η αρχή της μη γραμμικής σκέψης, που θα δημιουργήσει τελικά μια κοινωνία με αρχές. Πολύ αργά, μετά το 2012, η Ανθρώπινη φυλή θ' αρχίσει να χρησιμοποιεί κάποιες από τις χαμένες ικανότητες του DNAπου βρίσκονται ακόμα στο σώμα σας, αλλά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια. Θα σας δώσω ένα-δυο χαρακτηριστικά που ίσως δεν έχετε σκεφτεί… ένα μυστικό, μια επίγνωση με την οποία ίσως διαφωνήσετε, επειδή είναι παράξενη.

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε, έτσι δεν είναι; Έχουμε αναφέρει πως όταν επισκέπτονται τον πλανήτη σας υπερδιάστατα πλάσματα (κάτι που συμβαίνει), σας βλέπουν σαν δυσδιάστατες μαυρόασπρες φιγούρες, πάνω σ’ ένα κομμάτι χαρτί. Οι Άνθρωποι, μέσα στην άγνοιά τους και ειδικά οι διανοούμενοι, τους λένε: «Είμαστε ικανοί να σκεφτόμαστε οτιδήποτε θέλουμε. Μπορούμε να σκεφτούμε πέρα από το κομμάτι χαρτί». Αυτό τους φαίνεται αστείο, καθότι δεν γνωρίζετε ούτε σε ποια διάσταση βρίσκεστε! Δεν ξέρετε καν ότι δεν έχετε χρώμα! Το βλέπουν αυτό και φεύγουν. Δεν υπάρχει τίποτα εδώ γι αυτούς, γιατί δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με καρτούν (κινούμενα σχέδια). Αυτό σας κάνει η γραμμικότητα και δεν το καταλαβαίνετε καν.

Οι Άνθρωποι της υψηλής διανόησης, προσκρούουν σε μια οροφή την οποία δεν βλέπουν. Δεν γνωρίζουν καν ότι πέφτουν επάνω της. Απλώς δεν μπορούν να σκεφτούν πέρα από την διαστατικότητά τους. Δεν έχουν επίγνωση όσων δεν γνωρίζουν. Όμως τα χαρακτηριστικά αυτά μεταβάλλονται και όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Όλα είναι γύρω σας και δεν μπορείτε να τα δείτε. Να σας δώσω ένα παράδειγμα του Ανθρώπινου εγκεφάλου.

Τι πιστεύετε ότι μπορεί να κάνει ο Ανθρώπινος εγκέφαλος; Τι νομίζετε ότι έχει φτιαχτεί να κάνει; Θα αναφερθώ σε αυτό που η κοινωνία σας θεωρεί «ανισόρροπο άτομο». Ορισμένοι τον θεωρείται «άρρωστο». Ας μιλήσουμε για το αυτιστικό άτομο. Ας μιλήσουμε για τον αυτισμό, στη μορφή που θα θεωρούσατε σαν πιο βαριά.

Ευλογημένος είναι όποιος έχει έλθει στη γη σαν αυτιστικός, για να σας δείξει πως φαίνεται η μελλοντική εξέλιξη του Ανθρώπου! Περνάνε μια ζωή προσπαθώντας να προσδιορίσουν τη γραμμικότητα και αυτό τους μπερδεύει. Ευλογημένος είναι ο σοφός που τον εξετάζει ο κόσμος και τον αποκαλεί ανισόρροπο. Επειδή όσοι το κάνουν αυτό αδυνατούν να δουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Ο αυτιστικός μπορεί να σηκωθεί από το χαρτί και να πάρει χρώμα! Πολλοί αυτιστικοί μπορούν να κάνουν ότι η αριθμομηχανή στο γραφείο σας, το ξέρετε; Χωρίς να χρειάζονται αριθμομηχανή (κομπιουτεράκι)! Δώστε τους ένα αριθμητικό πρόβλημα – να πολλαπλασιάσουν δύο επί τρεις αριθμούς. Παρατηρήστε πόσο γρήγορα θα σας δώσουν την απάντηση. Επειδή δεν είναι γραμμικοί! Ρωτήστε τους ποια μέρα της εβδομάδας θα είναι η 13η Αυγούστου του 2012 και θα απαντήσουν, χωρίς να χρειάζονται ημερολόγιο. Θα αναρωτιέστε ίσως: «Τι είδους μυαλό μπορεί να το κάνει αυτό;» Θα σας πω – ένας μη γραμμικός νους, που δεν έχει τα δικά σας τείχη.

Το έχετε σκεφτεί ποτέ; Οι αυτιστικοί έχουν μη γραμμικό μυαλό. Οι φραγμοί έχουν πέσει. Μπορείτε να φανταστείτε την απογοήτευση αυτού του Ανθρώπου; Βρίσκεται εδώ, σ’ ένα κόσμο του μαύρου και άσπρου, ενώ ο ίδιος είναι με χρώμα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θέλετε να προχωράει σε μια ευθεία γραμμή, ενώ είναι συνηθισμένος να πηγαίνει σε όλες τις κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Αυτό επίσης εξηγεί γιατί οι μόνες ενέργειες που τον ηρεμούν, είναι οι υπερδιάστατες – η μουσική, η τέχνη και η αγάπη. Αρχίζει τώρα να έχει νόημα για εσάς; (δείτε παρακάτω)

Αυτό που συμβαίνει αγαπητοί μου, για να το δείτε όλοι, να το γνωρίσετε και να το κατανοήσετε, είναι ότι πολύ, πολύ αργά αρχίζει να μειώνεται η γραμμικότητα του Ανθρώπινου εγκεφάλου. Αντίθετα με τον αυτιστικό, θα είναι με τρόπους ισορροπημένους και λογικούς. Με άλλα λόγια, θα μπορείτε να κινείστε μέσα και έξω από την κβαντική σκέψη, όποτε το επιθυμείτε, ώστε να ζείτε σε μια γραμμική 3D ζωή, έχοντας όμως κβαντική συνείδηση. Θα είναι μια επιστροφή στη μορφή της συνείδησης που είχαν οι Λεμούριοι, αλλά με τη σοφία των αιώνων που έχετε συλλέξει. Δεν θα γίνει γρήγορα, αλλά οι προπομποί αυτού είναι ήδη εδώ.

Θα σας δώσω ορισμένα χαρακτηριστικά της Ανθρώπινης εξέλιξης σε λίγο, αλλά ας επιστρέψουμε στους αυτιστικούς. Πολλοί που το διαβάζουν αυτό, αγωνιούν βαθιά για τον αυτισμό. Θα θέλατε να ξέρετε γιατί γεννιούνται τόσοι αυτιστικοί. Θεωρείτε ότι είναι πέρα από συμπτώσεις το γεγονός ότι ξαφνικά υπάρχουν τόσοι πολλοί! Περισσότερα αυτιστικά παιδιά γεννιούνται σήμερα, απ’ ότι είχαν υπάρξει ποτέ στον πλανήτη. Οι Άνθρωποι τρέχουν ψάχνοντας να βρουν τι πάει στραβά. Ευθύνονται τα χημικά στις τροφές; Ίσως να φταίνε τα εμβόλια! Κάποιοι λένε, χωρίς καμία απόδειξη: «Ναι, αυτό είναι – τα εμβόλια πρέπει να ευθύνονται». Πιάνεστε σχεδόν απ’ οτιδήποτε για να λύσετε το παζλ, γιατί έρχονται τόσοι αυτιστικοί.

Όμως πολλοί λίγοι – αν υπάρχουν καν – κοιτάζουν το παζλ και λένε: «Μήπως εξελισσόμαστε κι αυτό είναι το πρώτο κύμα όσων έχουμε να δούμε;» Όχι πνευματικά ανισόρροποι, αλλά με σκέψη μη γραμμική! Πράγματι, περί αυτού πρόκειται. Βλέπετε μια μορφή εξέλιξης και την αποκαλείτε περίεργη και ασυνήθιστη. Είναι απλώς εκείνοι που έρχονται νωρίς, με ενεργοποιημένο κβαντικό  DNA. Αυτοί οι πρόδρομοι έχουν το DNA τους ενεργοποιημένο, με ένα μη ελεγχόμενο τρόπο, οπότε χρειάζεται να μάθουν πώς να βγάζουν νόημα απ’ όλο αυτό. Ακριβώς αυτό κάνουν και για κάθε γενεά σοφών θα είναι πιο εύκολο, να καθορίζουν τι είναι γραμμικό και τι δεν είναι.

Παρακολουθήστε τι περνούν τα αυτιστικά παιδιά με όσα πρέπει να κάνουν (αυτισμός στην πιο βαριά μορφή). Είναι τόσο μη γραμμικά, που είναι απίστευτα μπερδεμένη η προσπάθεια να πιάσουν σε γραμμική μορφή ακόμα και την ανθρώπινη φωνή, καθώς τους μιλάτε. Θα κάνουν τις ίδιες κινήσεις ξανά και ξανά και ξανά, προσπαθώντας να γραμμοποιήσουν το μη γραμμικό. Τα γραμμικά τείχη έχουν πέσει από τον εγκέφαλό τους και πρέπει να μάθουν να κτίζουν εκείνα που χρειάζονται. Τότε οι Άνθρωποι τους βλέπουν σαν πρόβλημα, ενώ δεν είναι πρόβλημα. Είναι μια μορφή χαρισματικών παιδιών που βοηθούν τον πλανήτη να αναπτυχθεί. Ευλογημένοι είναι εκείνοι που έρχονται στη Γη σαν το νέο κύμα συνείδησης, για να σας δείξουν προς τα πού οδεύει. Θέτουν το σκηνικό ενός νέου Ανθρώπινου είδους. Καθώς η κβαντικότητα αυτή θα αναπτυχθεί με ισορροπημένο τρόπο, όπου πολλοί να έχουν τα αυτιστικά ταλέντα, όπου τα θέλουν και τα γραμμικά, όταν τα θέλουν. Αυτό είναι ικανός να κάνει ο Ανθρώπινος νους – να είναι κβαντικός όταν το επιθυμεί. Πρόκειται για μια επιστροφή στον τρόπο που σας είχε δοθεί στο απώτερο παρελθόν.

Να σας πω κάτι μη γραμμικό στη ζωή σας. Το έχουμε αναφέρει πολύ σπάνια. Σας έχουν δοθεί δυο κβαντικά πράγματα. Δυο πράγματα που περνούν μεταξύ αυτής και της άλλης πλευράς του πέπλου, τα οποία είναι εντελώς κβαντικά και καθόλου γραμμικά. Έχουν δομή, χωρίς να είναι γραμμικά. Ίσως δεν το έχετε καν σκεφτεί. Είναι η τέχνη και η μουσική. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό από νότες που μπορείτε να ακούσετε ταυτοχρόνως, τις οποίες μπορεί να πιάσει ο εγκέφαλός σας. Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των μουσικών μιας συμφωνικής ορχήστρας, που μπορούν να παίξουν αρμονικά στη σκηνή. Όσοι περισσότεροι, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα! Δοκιμάστε το ίδιο με ομιλητές ακροατηρίου [χαμόγελο]. Το έχετε σκεφτεί ποτέ; Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των χρωμάτων που μπορείτε να αντιληφθείτε και ν’ αναλύσετε με ορισμένο τρόπο. Είναι και τα δύο πανέμορφα και εμπεριέχουν επικοινωνία. Η μουσική αγγίζει την καρδιά σας. Τώρα ξέρετε γιατί. Είναι υπερδιάστατη. Είναι κβαντική. Σχεδιάστηκε να κάνει αυτό το πράγμα. Τώρα εφαρμόστε το ίδιο σενάριο στη επικοινωνία και θα δείτε προς τα πού πηγαίνετε. Αυτή είναι η Ανθρώπινη εξέλιξη. Αρχίζει στον πλανήτη αυτό. Θα αναπτυχθεί αργά, αλλά έτσι ακριβώς συμβαίνει.

Τι να αναμένετε – Εφαρμογές της Κβαντικής Σκέψης
Θα αναφέρω κάποια αναμενόμενα χαρακτηριστικά των επόμενων γενεών. Ένας κβαντικός νους θα αρχίσει να καταλαβαίνει αυτό που αποκαλούμε χρονισμό της συγχρονικότητας. Το ονομάζετε υπομονή. Η υπομονή είναι το αποτέλεσμα ενός γραμμικού νου που δεν έλαβε όσα περίμενε, μέσα στο αναμενόμενο χρονικό πλαίσιο. Αντιπροσωπεύεται από εκείνον που κτυπά νευρικά το πόδι του, επειδή το χρονικό πλαίσιο δεν προχωρά αρκετά γρήγορα γι αυτόν. Το ανυπόμονο άτομο είναι πλήρως και εντελώς γραμμικό. Η νέα συνείδηση θα φέρει ανακούφιση με την υπομονή, επειδή θα υπάρχει μια κατανόηση για το συγχρονισμό του χρόνου.

Μηνύματα δράσης θα δίδονται από το Πνεύμα και ο σκεπτόμενος μη γραμμικά θα καταλαβαίνει ότι δεν χρειάζεται να πασχίσει να τα εκδηλώσει αμέσως. Θα υπάρχει κάτι στο μήνυμα, που δεν μπορείτε να το κατανοήσετε τώρα, επειδή δεν είστε κβαντικοί. Το μήνυμα θα έχει μια δόση κβαντικότητας που συμβάλλει στη συγχρονικότητα και ο σκεπτόμενος κβαντικά θα το «πιάσει». Είναι δύσκολο να περιγραφεί πως δουλεύει αυτό, σε ένα τρισδιάστατο ακροατήριο. Σκεφτείτε το σαν ελευθερία από το χρόνο. Είναι ελευθερία από τη σκέψη, ώστε να μην είστε κολλημένοι στο ρολόι. Δεν θα είστε πάντα εστιασμένοι στο σκοπό και μετά να απογοητεύεστε όταν έρχεται η ώρα και τίποτα δεν συμβαίνει. Θα είστε ευτυχισμένοι, απλώς να «είστε».

Αντί για απογοήτευση, γνωρίζετε πως οτιδήποτε είναι να έρθει, θα συμβεί στον κατάλληλο χρόνο και η συγχρονικότητα θα σας το φέρει. Που σημαίνει ότι δεν ανησυχείτε γι αυτό (τι αντίληψη)! Δεν θα αγωνιάτε, ούτε θα μπαίνετε σε δραματική κατάσταση. Τελικά, ούτε ένας δεν θα θέτει την ερώτηση: «Θεέ μου, πότε θα συμβεί αυτό;» Επειδή θα καταλάβετε ότι όλοι αποτελείτε μέρος της μεγαλύτερης εικόνας και θα νιώσετε άνετα και ευχαριστημένοι με το γεγονός αυτό. Μπορείτε να φανταστείτε μια τέτοια κατάσταση; Είναι εξαιρετικά δύσκολο να περιγραφεί το χαρακτηριστικό ενός επικείμενου τρόπου σκέψης, ο οποίος δεν υπάρχει ακόμα… καθώς δεν μπορείτε να τον σκεφτείτε!

Δείτε την εξής εικόνα: Φτιάχνετε ένα ξύλινο άλογο για κάποιο καρουσέλ (αλογάκια λούνα-παρκ). Ο Θεός σας ζητά να κατασκευάσετε το άλογο. Το τελειώνετε, αλλά δεν υπάρχει θέση να το βάλετε… όλες οι θέσεις με αλογάκια είναι κατειλημμένες. Εκείνη τη στιγμή πολλοί τα παρατάνε, λέγοντας: «Φαίνεται ότι κατάλαβα λάθος. Έχασα την ευκαιρία μου. Η κενή θέση για το άλογο με προσπέρασε ήδη». Και τότε πετάνε το άλογο στα σκουπίδια! Ο κβαντικός Άνθρωπος θα πει: «Το καρουσέλ είναι τεράστιο και στέκομαι μπροστά του. Είναι απλώς ζήτημα χρόνου προτού εμφανιστεί η κενή θέση για το άλογο, καθόσον γνωρίζω ότι το καρουσέλ είναι κυκλικό». Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η κενή θέση θα εμφανιστεί… όπως είναι βέβαιο ότι το παιδί σας θα εμφανιστεί καθισμένο στο αλογάκι. Όπως γυρίζει προς τα δεξιά, εξαφανίζεται με την κυκλική φορά και ξαναεμφανίζεται από αριστερά, εφόσον το μηχάνημα εξακολουθεί να κινείται γύρω από τον άξονά του. Αγχωθήκατε ποτέ, διερωτώμενοι εάν το παιδί σας θα εμφανιστεί ξανά, όταν χάθηκε από το βλέμμα σας κατά την περιστροφή; Όχι! Θα ήταν ανόητο. Αρχίζετε να κατανοείτε αυτό που λέω; Μπορείτε να δείτε όλη τη διαδρομή που διανύει! Ένα γραμμικό άτομο μπορεί να δει μόνο ένα μικρό τμήμα της, χωρίς να μπορεί καν να δει ότι είναι κυκλική.

Τα Παιδιά της Νέας Συνείδησης

Έχουν ειπωθεί τόσα πράγματα σχετικά με τη συνείδηση των παιδιών που έρχονται στον πλανήτη και το αφήσαμε αυτό σχεδόν για το τέλος. Πράγματι είναι απόδειξη πως ότι λέμε όντως συμβαίνει. Ονομάζουμε αυτό το χαρακτηριστικό: ερχόμενοι σε μεγαλύτερη επαφή με το Ακας. Νωρίτερα σήμερα μιλώντας ο συνεργάτης μου, έδωσε ένα σενάριο το οποίο δεν έλαβαν όσοι ακούν την ηχογράφηση ή διαβάζουν το κείμενο. Γι αυτό το μόνο που θα πω είναι πως αναφέρεται σε μια γνώση που υπάρχει μέσα σας, μέσα στο DNA σας. Το προσωπικό σας Ακασικό αρχείο βρίσκεται μέσα σας… ποιοι έχετε υπάρξει και τι έχετε κάνει σε περασμένες εκφράσεις στον πλανήτη. Είναι μέρος της υπερδιάστατης ενέργειας του DNA σας.

Φανταστείτε ένα παιδί που έρχεται στον πλανήτη με τη γνώση ότι ξαναήταν εδώ στο παρελθόν. Όχι τις λεπτομέρειες, αλλά την έμφυτη αίσθηση του «το έχω ξαναβιώσει αυτό». Τι είδους παιδί θα ήταν; Κατά πρώτον, θα ήταν ένα παιδί που δεν θέλει να μαθαίνει με γραμμικό τρόπο, καθώς βλέπει το τελικό αποτέλεσμα και την όλη αντίληψη, ενώ εσείς σαν γραμμικοί, προσπαθείτε να του μάθετε τα επιμέρους. Αυτό συμβαίνει σήμερα, αν το έχετε παρατηρήσει. Έτσι λοιπόν καταλήγετε με παιδιά που δεν θέλουν να καθίσουν ακίνητα, όταν ο δάσκαλος τους δίνει την τροφή της γραμμικότητας, ενώ ήδη έχουν την όλη εικόνα του κβαντικού θέματος.

Όταν τα παιδιά βαριούνται και αντιδρούν, το αποκαλείτε πάθηση. Τα κατατάσσετε σε ομάδες, χορηγώντας τους ακόμα και φάρμακα! Οι Άνθρωποι το κάνουν αυτό. Δεν είστε πρόθυμοι να δείτε το επόμενο κύμα της εξέλιξης, έτσι δεν είναι; Το εκπαιδευτικό σύστημα στον πλανήτη αυτή τη στιγμή έχει πειστεί ότι η Ανθρώπινη φύση είναι στατική και ότι ποτέ δεν θα αλλάξει. Οπότε νιώθουν εντάξει να δουλεύουν με μορφωτικά συστήματα άνω των 100 ετών. Συνεχίζουν να «στιλβώνουν» τις διαδικασίες αυτές, για όποιους πιστεύουν ότι απευθύνονται… μια εκατονταετής συνείδηση. Πιστεύουν ότι τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα θα έχουν την ίδια συνείδηση του παρελθόντος, όπως οι γονείς τους και οι γονείς των γονιών τους.

Είναι σοκ, έτσι δεν είναι; Φαίνεται σαν να είναι ανισόρροπα τα παιδιά, ενώ απλώς δεν θέλουν να είναι μέρος μιας παλιάς γραμμικής διδασκαλίας! Αυτό παρατηρείται σε όλη τη Γη. Τα νέα παιδιά μεγαλώνουν. Γίνονται νέοι ενήλικες που πηγαίνουν να δουλέψουν και ο εργοδότης αναμένει βεβαίως κάποια γραμμικά χαρακτηριστικά. Οι νεαροί όμως βλέπουν την όλη γραμμική προσέγγιση και την απορρίπτουν. Δεν θέλουν να ανέβουν τη σκάλα της εμπειρίας, επειδή το DNA τους κραυγάζει ότι έχουν ήδη περάσει από εκεί.

Οι νέοι Άνθρωποι έχουν υπερβολικό αίσθημα του Ακάς που υπάρχει μέσα τους. Γνωρίζουν ότι είναι παλαιές ψυχές. Απλώς δεν έχουν τα λόγια να το εκφράσουν. Βρίσκεται μέσα στο κεφάλι τους κι έχουν την αντίληψη ότι γνωρίζουν όλα όσα ξέρει όποιος είναι στην κορυφή της σκάλας. Το έχετε παρατηρήσει; Σίγουρα το έχετε. Φυσικά δεν είναι αλήθεια, καθώς θα χρειαστεί να ξεκινήσουν από τη βάση για να πάνε προς τα επάνω. Ο εργοδότης όμως θα πρέπει να βρει κάποια πολύ δημιουργικά, μη γραμμικά κίνητρα, για να τους κρατήσει στη δουλειά. Ειδάλλως θα τα παρατήσουν και θα δοκιμάσουν τη στάση τους κάπου αλλού.

Όλο αυτό αποκαλείται Ανθρώπινη εξέλιξη. Η Ανθρωπότητα εξελίσσεται μπροστά στα μάτια σας. Όμως τόσοι μορφωμένοι που θα έπρεπε να γνωρίζουν καλύτερα, εξαναγκάζουν αυτούς τους νέους, δίδοντάς τους περισσότερη απογοήτευση από αυτή που ήδη έχουν. Μπορείτε να τους χώσετε με το ζόρι στα γραμμικά σας κουτάκια, αν θέλετε, αλλά θα χάσετε το σεβασμό και την προσοχή τους. Είναι εξέλιξη, όχι ανισορροπία. Είναι εξέλιξη, όχι κάποια ασθένεια! Είναι μια αύξηση της σοφίας.

Πήγαινε μέσα σου μια στιγμή, γηραιά ψυχή. Το έχεις δει αυτό; Σου έχω δώσει μια συνοπτική ματιά μιας μεγαλύτερης εικόνας, η οποία πάει πέρα από οτιδήποτε σου έχει ειπωθεί. Το σχέδιο είναι σημαντικότερο απ’ ότι σου είπαν και πολύ πιο όμορφο. Αποτελείς εσύ προσωπικά ένα μέρος του σχεδίου, κατά ένα τρόπο που ποτέ δεν σου ειπώθηκε. Είναι εκπληκτικό. Είναι υπέροχο. Οι Άνθρωποι εξελίσσονται… τόσο αυτοί που γεννιούνται, όσο και εκείνοι που επιτρέπουν στον εαυτό τους να αγγίξουν τη νέα αυτή ενέργεια.

Υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζετε, καθώς στρέφεστε προς το Θεό. Θα βρείτε μια ενέργεια γεμάτη αγάπη να επιστρέφει προς εσάς. Το γνωρίζατε αυτό; Δεν χρειάζεται να γκρεμίσετε κανένα τείχος. Βρισκόμαστε στην άλλη πλευρά ενός λεπτού πέπλου, προσπαθώντας να σας επιτρέψουμε να μας δείτε. Αν δώσετε μόνο την άδεια και την πρόθεση γι αυτό, το αποτέλεσμα θα είναι σοφία και θεραπεία.

Οι απαντήσεις που θα λαβαίνετε, θα έρχονται με μια κβαντική και όχι γραμμική έκφραση. Δεν θα ακούσετε φωνές και ήχους, ή το φτερούγισμα κάποιων αγγέλων. Αντιθέτως, θα λάβετε συγχρονικότητα… κάτι που μπορεί να το πείτε τύχη ή σύμπτωση.

Θα ήθελα να απευθυνθώ σε όσους βρίσκονται στην αίθουσα αυτή τη στιγμή, στο δικό σας χρονικό πλαίσιο. Σε λίγο θα φύγετε από το κτίριο, βγαίνοντας από εκείνες τις πόρτες. Όταν συμβεί αυτό, εμείς θα είμαστε μαζί σας. Καλή τύχη με τον ύπνο σας! Αυτή η διδασκαλία είναι πιο σημαντική από τον ύπνο. Οι άγγελοι που φεύγουν μαζί σας, θέλουν να χορέψουν στην καρδιά σας. Θέλουν να αρχίσουν να δουλεύουν στην κυτταρική σας δομή. Θέλουν να αφυπνίσουν το Ακάς σας. Επειδή γι αυτό έχετε έρθει εδώ.

Επιτρέψτε να φυτευτούν σήμερα οι σπόροι της θεραπείας για την οποία ήρθατε. Δεν εννοώ απλώς στο σωματικό πεδίο. Εννοώ στο πνευματικό, για όσους στην αίθουσα, άσχετα ηλικίας, μπορούν να αρχίσουν μια θεμελιώδη αλλαγή. Δηλαδή, μπορείτε να αρχίσετε σιγά σιγά να ενεργοποιείτε τις κβαντικές στιβάδες του DNA, που είχαν ενεργοποιήσει οι Λεμούριοι, που γνώριζαν άριστα οι Πλειάδειοι. Αυτή είναι η υψηλότερη δόνηση του πλανήτη. Είναι ο λόγος που η ηλιόσφαιρα έχει μειωθεί κατά 20% τα τελευταία χρόνια. Αυτό σχετίζεται με τα μαγνητικά. Ελέγξτε το να δείτε!

Είμαι ο μαγνητικός ειδήμονας. Σας είπα αυτά τα πράγματα πριν 20 χρόνια. Απευθύνονται στο DNA σας. Είναι όλα μέρος ενός υπερδιάστατου σκηνικού το οποίο έχετε σχεδιάσει, επιτρέψει και προσκαλέσει, για την αλλαγή.

Ακούστε. Μη θορυβηθείτε με αυτά που θα συμβούν στη Γη τους επόμενους μήνες. Ακούστε με. Μην ενδώσετε στο φόβο τον Οκτώβριο. Καθώς τα δυναμικά που αισθάνεστε, μπορεί να εκδηλωθούν ή να μην εκδηλωθούν. Δεν θα πω παραπάνω. *

Είστε Εργάτες Φωτός και βρίσκεστε εδώ να φέρετε φως στη Γη, οτιδήποτε κι αν συμβεί. Είστε έτοιμοι γι αυτό; Θα το κάνετε; Υπάρχουν πράγματα σε 3D μορφή και άλλα που είναι έξω από το 3D πεδίο. Η αγάπη του Θεού δεν υπάγεται σε 3D μορφή κι όμως θα διαποτίσει το κάθε σας κύτταρο. Γι αυτό βρίσκεστε εδώ. Όσοι ακούν εδώ, όσοι διαβάζουν το κείμενο, όσοι ακούνε την ηχογράφηση, αυτοί θα αλλάξουν τον πλανήτη. Ακόμα και τώρα, όπως κάθεστε εδώ, το Κρυστάλλινο Πλέγμα αρχίζει να δονείται υψηλότερα. Πώς νιώθετε να γνωρίζετε ότι πραγματικά έχετε συμβάλλει σ’ αυτό;  Έχετε έρθει και φύγει, ξανά και ξανά στον πλανήτη Γη και δεν πρόκειται να χάσετε αυτό που γίνεται. Θα έρθετε πάλι και πάλι, μέχρι να ολοκληρωθεί, καθώς αποτελεί μέρος όσων έχετε κάνει και όσων κάνετε. Το ξέρω ότι ακούγεται λίγο αποκρυφιστικό, αλλά έπρεπε να αντηχήσει στην καρδιά σας. Είστε μέρος της λύσης αγαπητοί μου Άνθρωποι, αγαπητή μου οικογένεια. Είστε μέρος της λύσης. Γι αυτό σας αγαπάμε τόσο. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Επιτρέψτε μας να έρθουμε μέσα. Αφήστε το φόβο να γίνει παρελθόν. Αφήστε το δράμα να φύγει. Επιτρέψτε στην ηρεμία σας να απογειωθεί και να ακούσετε τη μουσική. Ω, μπορείτε να το κάνετε αυτό. Κουρνιάστε στη ζεστασιά της αγάπης του Πνεύματος. Είναι καιρός!
Εμείς δεν θα φύγουμε. Μιλώντας στα άτομα που είναι στην αίθουσα… θα παραμείνουμε εδώ, μαζί σας για τρεις μέρες. Όταν έρθετε αύριο εδώ στην αίθουσα, θα γνωρίζετε ότι δεν πήγαμε πουθενά. Είμαστε υπομονετικοί. Όταν επιστρέψετε, θα είμαστε ακόμα εδώ. Για εμάς είναι απλώς ένα βλεφάρισμα του ματιού. Είμαστε ακόμα εδώ. Πολλοί από εμάς θα σας κρατούν το χέρι καθώς φεύγετε. Θα το νιώσετε και θα το γνωρίζετε. Γι αυτό ήρθατε εδώ, έτσι δεν είναι;

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

* ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗ:  Το channeling αυτό που δόθηκε τον Σεπτέμβριο, αντιπροσωπεύει μια ενδεχόμενη πρόκληση που είναι απλώς δυνητική. Μερικές φορές ο Κρύων μας λεει ότι κάτι έρχεται, το οποίο μπορεί να εκδηλωθεί ή να μην εκδηλωθεί. Ευελπιστούμε ότι την ώρα που θα διαβάζετε το κείμενο, θα καταλαβαίνετε περισσότερα. Είμαστε πολύ ισχυροί και μπορούμε να αλλάξουμε τον καμβά της πραγματικότητας. Αυτά τα πράγματα συχνά μας δίνονται για να μας δώσουν ώθηση και ποτέ για να μας φέρουν φόβο.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής