Η Ομάδα μας στο Facebook!

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

ΚΡΥΩΝ Channelling Τρέχοντα Γεγονότα

Η επικοινωνία αυτή δόθηκε στο Asheville, Βόρεια Καρολίνα
12 Ιουλίου 2008

μετάφραση: γιώργος κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας.

Κάποιοι θα πουν: «Έγινε υπερβολικά γρήγορα [η είσοδος του Κρύων στον Λη]. Ένας Άνθρωπος δεν μπορεί να περνά στην άλλη πλευρά του πέπλου τόσο γρήγορα». Δεν συνειδητοποιείτε ότι η νέα ενέργεια στη Γη, ευνοεί ένα σύστημα το οποίο δεν κατανοείτε ακόμα. Δεν είναι όπως κάποτε. Το μήνυμα αυτό εκφράζει ένα Δημιουργό που επιθυμεί να βρεθεί. Δηλαδή, όταν πιάνετε το χέρι του Ανώτερου Εαυτού, αυτός δεν το αφήνει. Ζω με αυτό τον άνδρα [τον Λη] και το γνωρίζει. Ο Ανώτερος Εαυτός του αποτελεί μέρος του Κρύων. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω, αλλά το ίδιο ισχύει και με τον δικό σας!

Αγαπητέ μου Άνθρωπε, κάποιοι εδώ ισχυρίζονται ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι αληθινό. Ορισμένοι κάθονται εδώ και λένε ότι ο ομιλητής παριστάνει πως διενεργεί επικοινωνία. Λοιπόν, ας το δούμε αυτό! Εδώ δημιουργώ μια ενέργεια, με την άδειά σας, η οποία θα γεμίσει τα κενά ανάμεσα στα καθίσματά σας, με μια σούπα ενέργειας που αποτελεί την αγάπη του Θεού. Τώρα προσκαλώ εδώ όσους αντιπροσωπεύουν τα άτομα που αγαπούσατε και χάσατε. Επίσης παρευρίσκονται κι εκείνοι που γεννήθηκαν πριν από εσάς, που νομίζετε ότι δεν τους γνωρίζετε. Και σε λίγα λεπτά, η ενέργεια του χώρου θα ανέβει. Τότε θα σας ρωτήσω αν είναι πραγματική. Τότε θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτή είναι φωνή από την άλλη πλευρά του πέπλου, με πληροφορίες που έρχονται σε γραμμική μορφή για εσάς, διαμέσου του άντρα που κάθεται μπροστά σας. Η όλη διαδικασία αφορά στην αγάπη για την ανθρωπότητα. Όλο αυτό γίνεται ώστε να ακούσετε πράγματα που χρειάζεται ν’ ακούσετε. Μεταφρασμένα κατά γραμμικό τρόπο. Αυτός είναι ο ορισμός του τι κάνει ένα ενδιάμεσο (channeler).

Η αίθουσα αρχίζει να τακτοποιείται. Ορισμένοι νιώσατε την προσαρμογή της ενέργειας. Αναγνωρίζετε ακόμα ποιος κάθεται δίπλα σας; Κάποιοι γνωρίζετε, επειδή το έχετε επιτρέψει. Ορισμένοι το γνωρίζετε.
Ω, Άνθρωποι, αν είχατε την εικόνα του Κρύων, θα βλέπατε ότι βλέπω. Γνωρίζω ποιοι είστε. Γνωρίζω το όνομά σας όταν δεν βρίσκεστε στη Γη. Αυτό είναι ένα τόσο μικρό κομμάτι από εμάς. Η Ανθρώπινη εμπειρία που βιώνετε, είναι τόσο μικρό κομμάτι αυτού που είστε στην πραγματικότητα. Εσείς κι εγώ – αναφέρομαι στον Ανώτερο Εαυτό σας – εσείς κι εγώ είδαμε αυτή τη Γη να δημιουργείται. Έχουμε υπάρξει σε άλλους πλανήτες στο παρελθόν. Έχετε ακούσει λόγια σε άλλες γλώσσες παλαιότερα – γλώσσες που δεν μιλιούνται στη Γη. Έχετε υπάρξει στο παρελθόν σε διαφορετικές μορφές (δηλαδή σαν διαφορετικά βιολογικά όντα). Αυτό δεν είναι κάτι νέο αγαπητοί μου, αλλά δεν το θυμάστε. Δεν θάπρεπε να το θυμάστε, αλλά εσωτερικά υπάρχει μια γνώση, μια αίσθηση που είναι διαισθητική γνώση, ότι είστε μια γηραιά ψυχή, η οποία αποτελεί μέρος της δημιουργικής ενέργειας. Και ξέρετε ότι αυτό που λεω είναι σωστό.

Επιτρέψτε μου για μια στιγμή να σας δείξω το δυναμικό της τελευταίας σας αναπνοής [μια εικόνα του θανάτου σας]. Πέστε μου, τι θα σκεφτόσαστε τότε; Ποια θα είναι η αντίληψή σας, στην τελευταία αναπνοή σας; Βλέπετε, δεν υπάρχει κανείς στην αίθουσα που να είναι νεοφερμένος, ούτε ένας. Όλοι σας έχετε ξανάρθει στη Γη. Μιλάω σε μια χορωδία παλαιών ψυχών – όλοι σας, ακόμα και οι δύσπιστοι. Τι συμβαίνει λοιπόν κατά την τελευταία σας ανάσα; Θα σας πω. Όταν παραδίδετε το πνεύμα, όπως λένε, και το Ανθρώπινο κομμάτι σας αρχίζει να διαλύεται και να επιστρέφει στο χώμα, όπως λένε, το σύνολο αυτού που ήσασταν προτού έρθετε εδώ, αρχίζει να ξαναμαζεύεται. Σε τρεις γήινες μέρες, η μετάβασή σας ολοκληρώνεται. Αυτό το διάστημα λαμβάνει χώρα το ταξίδι στο Σπήλαιο της Δημιουργίας, όπου παραδίδετε τα Ανθρώπινα χαρακτηριστικά σας στο κρυστάλλινο πλέγμα. Και όλα όσα έχετε υπάρξει, μαζί με όλα όσα έχετε μάθει, γίνονται ένας «βιωματικός δακτύλιος» σ’ ένα μοναδικό κρύσταλλο – σαν το δακτύλιο ενός δέντρου – που λέει στο κρύσταλλο ποιοι είστε και τι έχετε κάνει. Αυτό γίνεται κομμάτι της Γης και ποτέ δεν φεύγει από εδώ. Όλα όσα μάθατε και όλα όσα κάνατε, παραμένουν εδώ στο τρισδιάστατο πεδίο. Μετά, το ιερό κομμάτι σας συναντιέται μαζί μου και γιορτάζουμε. Τότε αρχίζετε να ακούτε πάλι τη μουσική.

Το έχω ξαναπεί και ο καθένας γνωρίζει τι εννοώ. Η μουσική παίζει πάντα στην άλλη πλευρά του πέπλου, τη δική μου πλευρά. Ακόμα κι όταν βρίσκομαι εδώ και σας μιλάω, παίζει για μένα. Δεν είναι πραγματική μουσική, αλλά αποδίδω μεταφορικά με γραμμικό τρόπο, μία ενέργεια που πάντοτε με περιστοιχίζει, η οποία είναι σύνθετο χαρακτηριστικό του Θεού και την αποκαλώ μουσική. Είναι πανέμορφη! Είναι κάτι που ορισμένοι το βιώνετε σε μια κατάσταση ύπνου. Είναι αυτή που κάνει την ανάσα σας ευκολότερη. Αυτή, αγαπητοί μου, σας κάνει να νιώθετε την αγάπη. Γνωρίζετε αυτή τη μουσική; [Χαμόγελο του Κρύων]

Η αίθουσα αρχίζει να ζεσταίνεται πιο πολύ, καθώς υπάρχει τώρα κάτι περισσότερο, απ’ ότι πριν μερικές στιγμές. Το σημερινό μήνυμα ίσως δεν είναι τόσο βαθύ, από μεταφυσικής άποψης, καθώς θα κάνω κάτι που δεν κάνω συχνά. Θα μιλήσω για τα τρέχοντα γεγονότα. Δεν το συνηθίζουμε, όμως αρέσει σε πολλούς και γι αυτό είπα στο συνεργάτη μου να το βγάλει σε γραπτή μορφή. Βρισκόμαστε εδώ σ’ ένα κύκλο, τον διαρκή κύκλο της ζωής. Όταν σας βλέπω, βλέπω όλες τις ζωές σας μαζί, όπως και τα δυναμικά όλων των μελλόντων σας. Βλέπω αυτούς που άρχισαν την ανθρωπότητα και αυτούς που θα την κλείσουν. Το έχετε ξανακάνει αυτό στο παρελθόν, αγαπητοί μου.

Υπάρχει ένας σαμάνος στην αίθουσα, ο οποίος μόλις αφυπνίζεται και αρχίζει να βλέπει τη σαμανική του ενέργεια. Του πήρε πολύ χρόνο και γνωρίζει ποιος είναι. Υπάρχουν και άλλες γηραιές ψυχές εδώ, που δεν έχουν αντιλήψεις για το τι υπάρχει στους δακτυλίους του κρυστάλλου τους [εννοώντας τις εμπειρίες περασμένων ζωών]. Θα αναφερθώ σ’ αυτό σε λίγο. Στην πραγματικότητα, θα σας δώσω έξι ενέργειες [θέματα] και το συγκεκριμένο θα είναι το τελευταίο.
Πρώτο. Ας μιλήσουμε για τα τρέχοντα γεγονότα. Αυτή τη στιγμή συμβαίνει κάτι που θάπρεπε να γνωρίζετε. Είναι πολύ επίκαιρο. Ακριβώς κάτω από τα πόδια σας, υπάρχει το μάγμα της Γης, ο πυρήνας του πλανήτη. Αυτό αλλάζει. Δηλαδή το κέντρο, το οποίο είναι λιωμένο, επιβραδύνει. Αν κοιτάξετε στα σωστά μέρη, θα το δείτε στις ειδήσεις. Επιβραδύνει! Αυτό οδηγεί σε μείωση του μαγνητικού πλέγματος. Δηλαδή, αρχίζουν να μειώνονται οι βαθμοί gauss(γκάους: μονάδα μαγνητικής μέτρησης). Και είναι κάτι μετρήσιμο. Οι επιστήμονες μπορούν να το μετρήσουν και συμβαίνει τώρα.

Είναι μέρος της αλλαγής στην οποία αναφερόμαστε και μέρος του έτους 2008. Σας είχαμε πει ότι πλησιάζει και νάμαστε τώρα στον έβδομο μήνα του έτους «ένα» [το 2008 από αριθμολογικής άποψης]. Το επτά είναι ένας ιερός αριθμός, όπως γνωρίζετε. Και αν είχατε δει αριθμολογικά όσα έχουμε πει, θα το περιμένατε τώρα. Λοιπόν, νάτο! Είναι μια συνέχεια των φυσικών ιδιοτήτων του πλανήτη, όπως σας αναφέραμε πριν 18 χρόνια περίπου. Είναι κατάλληλο που συμβαίνει.

Μην το φοβάστε! Ορισμένοι λένε ότι οδεύετε προς μια μαγνητική αναστροφή. Πράγματι συμβαίνει. Όμως το δυναμικό είναι να μη γίνει κατά τη διάρκεια της ζωής σας, τελικά όμως θα συμβεί. Αν το αναμένετε, δεν πρόκειται να γίνει χάος. Στο παρελθόν κυμαινόταν σε μηδενική ενέργεια, για εκατοντάδες χρόνια πριν την αναστροφή. Όχι όμως αυτή τη φορά. Παρ’ όλα αυτά, τα δυναμικά είναι να μη συμβεί σ’ αυτή τη ζωή σας.
Η Γη ανταποκρίνεται στη συνείδησή σας. Ο λόγος που ελαττώνεται το μαγνητικό πλέγμα, είναι για να μειωθεί στο ελάχιστο η απόσταση μεταξύ εσάς και του πλέγματος. Έτσι η επικοινωνία με το κυτταρικό σας DNA, την ίδια σας τη μνήμη, το κρυστάλλινό σας, γίνεται μεγαλύτερη και ισχυρότερη, καθώς το πέπλο περιορίζεται. Με λίγα λόγια, τα εργαλεία αυξάνονται. Έτσι πρέπει να συμβεί. Οδεύετε προς μια δόνηση του πλανήτη που δεν έχει υπάρξει ποτέ πριν. Οδεύετε προς την εμπειρία του 2012, όπου ξεκινάει η σπορά των σπόρων της δονητικής αύξησης του πλανήτη. Αυτό συμβαίνει.

Τώρα επιτρέψτε μου να παρεμβάλλω κάτι που θάθελα να προσθέσει ο συνεργάτης μου στη γραπτή μορφή του μηνύματος [το κείμενο που διαβάζετε τώρα]. Εάν βαδίζετε προς μια εποχή υψηλότερης δόνησης, πιστεύετε πραγματικά ότι είναι κατάλληλος καιρός να «τερματίσει» η ζωή των περισσοτέρων από εσάς; Και όμως κάποιοι μεταφέρουν τέτοιο μήνυμα. Τα δυναμικά δείχνουν ότι οι Άνθρωποι τελικά θα αλλάξουν τόσο πολύ, ώστε αυτό να μοιάζει με «θάνατο των μαζών», για πολλούς που «βλέπουν πέρα». Στην πραγματικότητα είναι θάνατος της παλιάς ενέργειας του πλανήτη. Οπότε σας λέμε πάλι, ότι όσοι πιάνουν εικόνες του μέλλοντος, συχνά μεταφέρουν πληροφορίες που απλώς ξύνουν την επιφάνεια μιας 3D πραγματικότητας. Βλέπουν μια μαζική αλλαγή και τη διαδίδουν σαν θανατικό. Δεν πρόκειται για τίποτα τέτοιο!

Όταν τα παιδιά σας κοντεύουν να αποφοιτήσουν, είναι στιγμή να τα βγάλετε από το σχολείο; Ο Θεός δεν είναι ένα κενό και γνωρίζει το έργο που έχετε διατελέσει ανά τους αιώνες. Αυτή είναι μια ιδιαίτερη, συναρπαστική εποχή αγαπητοί μου και όχι η αυγή φρικαλεοτήτων στη Γη!

Δεν είναι τυχαίο που βρίσκεσαι τώρα εδώ, στο 2008, αγαπητέ μου Άνθρωπε. Κάποιοι αναρωτιούνται: «Λοιπόν, τι κάνουμε γι αυτό;» Η απάντηση είναι: Εσύ είσαι «αυτό». Απλώς να είσαι! Συνέχισε το έργο σου και απλώς να είσαι. Όταν λέμε ότι η Γη εισέρχεται σε υψηλότερη δόνηση, δεν είναι μια εκφοβιστική πληροφορία. Αν είχα κάποια συμβουλή να σας δώσω, θα ήταν: «Αφήστε τα παιδιά σας ελεύθερα». Αφήστε τα να είναι αυτό που είναι. Μην τα πειθαναγκάζετε συνειδησιακά. Παρακολουθήστε τα. Παρατηρήστε τι σκέφτονται και σχεδιάστε τη μόρφωσή τους, γύρω από αυτό που ζητάνε και όχι σύμφωνα με αυτά που θα θέλατε, βάσει της παλαιότερης συνείδησης. Θα είναι καλύτερα έτσι για εσάς. Δώστε τους καθοδήγηση και αγάπη και πειθαρχία, αλλά αφήστε τα να πάρουν το δικό τους δρόμο, μαθαίνοντας τα πράγματα που πρέπει να μάθουν. Θα σας παρέχω συμβουλές καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των γεγονότων που συμβαίνουν. Πάντοτε το κάνω. Αυτό ήταν το πρώτο.

Δεύτερο: Τον επόμενο μήνα [Αύγουστο 2008] λαμβάνει χώρα ένα σπουδαίο πείραμα. Το μεγαλύτερο μηχάνημα στη Γη, αρχίζει να μελετά τα μικρότερα πράγματα που υπάρχουν, πράγματα που είναι αόρατα. Αναφερόμαστε στον τεράστιο ατομικό επιταχυντή στην Ελβετία… τρέχοντα γεγονότα. Πολλοί λένε: «Αυτό είναι επικίνδυνο». Όχι, δεν είναι. Δεν πρόκειται να δημιουργηθεί εκεί καμία ενέργεια, που να μην υπάρχει ήδη στο μπαράζ της κοσμικής ενέργειας που βάλλει τη Γη, κάθε στιγμή του κάθε δευτερολέπτου. Το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν την ίδια ενέργεια σε ελεγχόμενες συνθήκες, ώστε να μπορέσουν να τη μελετήσουν. Δεν γίνεται να μελετηθεί όταν είναι τυχαία.

Χρησιμοποιούν πρωτόνια και αντι-πρωτόνια, τα οποία επιταχύνουν μέχρι + 90% της ταχύτητας του φωτός. Τότε τα βάζουν να συγκρουστούν μεταξύ τους, στο μεγαλύτερο φυσικό πείραμα που έχει υπάρξει ποτέ. Θα σας πω ποια είναι τα δυναμικά και θυμηθείτε ότι το ακούσατε πρώτα εδώ [χαμόγελο του Κρύων]. Αυτό που ψάχνουν είναι υπερδιάστατη ενέργεια. Αναζητούν εκείνο που υποψιάζονται ότι πρέπει να υπάρχει εκεί και θα το βρουν. Θα το βρουν, επειδή αναζητούν τη Συμπαντική δημιουργική ενέργεια. Επιτρέψτε μου να σας πω το βάθος όσων ανακαλύψουν στην επόμενη δεκαετία. Θα ξαναγράψουν το σενάριο της αρχής όλου του Σύμπαντος. Big Bang ποτέ δεν υπήρξε (όπως έχουμε πει επανειλημμένως). Η όλη ιδέα του Big Bang, είναι μια τρισδιάστατη εξήγηση ενός υπερδιάστατου χαρακτηριστικού. Σύμπαντα δημιουργούνται συνεχώς, μέσω υπερδιάστατων αλλαγών – όταν μια διάσταση στην κυριολεξία συγκρούεται με μιαν άλλη. Είναι ένα σπουδαίο κβαντικό γεγονός. Τότε έχετε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, τα οποία περιγράφετε σαν Big Bang.

Μια ανασκόπηση: Στο 3D πεδίο, είχατε πολλούς επιστήμονες να ψάχνουν αποδείξεις της θεωρίας του Big Bang. Είχαν βρει τα υπολείμματα αυτού που θεωρούσαν σαν απόδειξη (το κοσμολογικό συνεχές). Ονόματα όπως ο Χάμπλ και πολλοί άλλοι πρωτοστατούσαν στην έρευνα αυτή. Όμως τώρα η θεωρία αυτή θα αντικρουστεί, από τη μελέτη των μικρότατων γνωστών σωματιδίων.

Κατά πρώτον, ακόμα και η θεωρία του Big Bang, στο ξεκίνημα θα έπρεπε να είναι κάτι υπερδιάστατο. Καθώς αναγνωρίζεται ότι τα πάντα ταξίδευαν γρηγορότερα από το φως και τα πάντα συνέβησαν ταυτοχρόνως. Πίσω σ’ εκείνες τις μέρες της θεωρίας αυτής, υπήρχε η απλή κατανόηση ότι κατά κάποιο τρόπο έγινε μια στιγμιαία διάσπαση στο 3D πεδίο, ώστε να δημιουργηθεί αυτό που βλέπετε. Σήμερα αυτό θα το έβλεπαν σαν χαρακτηριστικό ενός κβαντικού γεγονότος, κι αυτό ακριβώς θα ανακαλύψει το εργαστήριο στην Ελβετία, καθώς πρόκειται να δούνε τα κατάλοιπα μιας υπερδιάστατης σύγκρουσης. Είναι παντού! Είναι το νέο κοσμολογικό συνεχές. Μόλις αρχίσετε να βλέπετε τις αόρατες διαστάσεις, ή τουλάχιστον να βλέπετε τα ίχνη που αφήνουν κατά τις τεχνητά δημιουργημένες εκρήξεις, τότε θα είναι φανερό. Όλα αυτά τα λεω για να σας εξηγήσω ότι το συγκεκριμένο πείραμα είναι ασφαλές, μακρόπνοο και η επιστήμη σας τελικά θα μπορέσει να δει την υπερ-διαστατικότητα στο μεγαλείο της.

Όταν λοιπόν δεν συμβεί τίποτα κακό και η Γη δεν ρουφηχτεί σε μια μαύρη τρύπα που θα δημιουργηθεί στην Ελβετία, θα θυμηθείτε τότε αυτό το μήνυμα; Θα κοιτάξετε τότε εκείνους που διέδιδαν τα αντίθετα, αποδίδοντάς τους την ευθύνη για το δράμα που δημιούργησαν; Θα δούμε! Αυτό ήταν το δεύτερο.

Όταν υπάρχουν πράγματα στον πλανήτη, για τα οποία χρειάζεται να προειδοποιηθείτε, τότε κοιτάξτε για μια ομόφωνη προειδοποίηση απ’ όλους εμάς. Θυμάστε το HAARP; [έκτο βιβλίο Κρύων, 1997]. Σας προειδοποιήσαμε και ανταποκριθήκατε. Εκείνο το πείραμα θεωρήθηκε επικίνδυνο από τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης κι έγιναν βήματα να περιορίσουν όσα μπορούσαν ή δεν μπορούσαν να κάνουν. Όταν παρακολουθούσαν πολλοί, ήταν πολύ δύσκολο να επιτύχουν κρυφά πράγματα. Να το θυμάστε αυτό.

Τρίτον: Για λίγο θα γυρίσω το χρόνο πίσω, 10 χρόνια. Ήμουν μπροστά σας τότε και σας έδωσα πληροφορίες για την ενεργειακή κρίση. Τώρα βρίσκεστε μέσα της. Θα εξηγήσω λοιπόν πάλι κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε επ’ αυτού. Θα σας δώσω τις ίδιες πληροφορίες όπως εκείνη την εποχή, καθώς όσοι δεν τις άκουσαν τότε, χρειάζεται να τις ακούσουν τώρα. Το συγκεκριμένο μήνυμα έχει το δυναμικό να αγγίξει τα αυτιά κάποιου, που στο 3Dπεδίο θα λεγόταν πλούσιος. Εννοώ αυτούς που θα μπορούσαν να κινήσουν τα νήματα, καθώς διαθέτουν τα αναγκαία κεφάλαια. Λοιπόν προκαλώ όποιον ακούει, που έχει βαθιές τσέπες, καθώς έτσι θα γίνει ακόμα πιο πλούσιος. Έχει λογική και βγάζει νόημα… ειδικά αυτή την εποχή.

Υπάρχουν δύο ενεργειακές πηγές στον πλανήτη, που υπήρχαν ανέκαθεν και είναι δωρεάν. Δωρεάν! Η τεχνολογία για να τις κάνει να δουλέψουν, έχει επίσης αναπτυχθεί. Σας είπα ότι είναι δωρεάν; Ακούστε… Αναρωτιέστε μήπως γιατί υπάρχει το φεγγάρι; Έχει ρωτήσει ποτέ κανείς το Πνεύμα: «Γιατί έχουμε ένα φεγγάρι;» Θα σας πω εγώ γιατί. Ώστε να παρέχετε ενέργεια στις πόλεις σας! Δεν το έχουν σκεφτεί πολλοί αυτό.

Η σελήνη δίνει κίνηση σε τεράστιες ποσότητες νερού, με ένα χρονοδιάγραμμα που δεν έχει αλλάξει για αιώνες. Σας δίνει εκατοντάδες χιλιάδες τόνων ενέργεια έλξης & απώθησης, δωρεάν. Είναι και θα είναι πάντα εκεί. Πράγματι, εκεί όπου βρίσκονται οι μεγάλες πόλεις σας, τα κύματα και οι παλίρροιες παρέχουν την ισχύ για να τις φωτίζουν. Θα παρέχουν την ενέργεια για κάθε πόλη που θα κτίζετε, από τώρα, μέχρι τη μέρα που η Γη δεν θα υπάρχει πλέον. Δεν υπάρχει όριο στην ποσότητα ηλεκτρισμού που μπορείτε να έχετε, μέχρις σημείου να φορτίζετε ακόμα και τα ηλεκτρικά σας αυτοκίνητα. Και είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς να μολύνει καθόλου.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να στήσετε το σχετικό μηχανισμό, όπως ήδη έχουν κάνει ορισμένοι. Γνωρίζετε πώς να δεσμεύετε την ενέργεια έλξης/ απώθησης, είτε με μεγάλους τροχούς, είτε με επιπλέοντα συστήματα. Όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί. Ήδη πάνω από τρεις πόλεις στη Γη, αντλούν την περισσότερη ενέργειά τους από τις παλίρροιες.  Ψάξτε τις στο Βορρά. Δεν βρίσκονται στη χώρα αυτή (ΗΠΑ). Έχουν ήδη την τεχνολογία να παρέχουν κινητήρια δύναμη στις πόλεις σας, αν το επιτρέψετε. Σας ανέφερα ότι είναι δωρεάν; Η πηγή δεν κοστίζει τίποτα και δεν χρειάζεται να καίτε πετρέλαιο, ούτε κάρβουνο γι αυτήν. Ούτε χρειάζεται να αφαιρείτε οτιδήποτε από τη Γαία. Αφήστε τη Γαία να έλκει και να απωθεί, χαράζοντας ένα δρόμο ελευθερίας από την πηγές που διαθέτετε τώρα, οι οποίες πληγώνουν τον πλανήτη καθημερινά. Είναι εδώ, πάντα ήταν και δεν πρόκειται να φύγει – μνημειώδης ενέργεια που σας προσφέρεται για χρήση, παρέχοντας φως και μετακινήσεις.

Το επόμενο είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλά εξίσου φανερό. Έχετε πολλούς τρόπους να δημιουργείτε ενέργεια. Το πιο πολύπλοκο και δύσκολο να κατασκευαστεί είναι ένα πυρηνικό εργοστάσιο. Εφόσον ολοκληρωθεί το πενταετές στάδιο κατασκευής, το μόνο που έχετε καταφέρει, είναι να έχετε μια πανάκριβη ατμομηχανή. Καθώς το μόνο που κάνει η πυρηνική ενέργεια είναι να παράγει θερμότητα. Με αυτήν παράγεται ατμός, που κινεί μια γεννήτρια η οποία παράγει ηλεκτρισμό. Οπότε τελικά είναι μια ένδοξη ατμομηχανή!

Υπάρχει όμως και μια άλλη περίφημη ατμομηχανή που ονομάζεται μάγμα της Γης. Οπουδήποτε τρυπάτε, υπάρχει ζέστη. Όσο πιο βαθιά πάτε, γίνεται πραγματικά ζεστό. Το έχετε σκεφτεί αυτό; Αν θέλετε ζέστη, έχετε μόνο να τρυπήσετε να τη βρείτε! Βεβαίως είναι δύσκολο, επειδή χρειάζεται να πάτε σε μεγάλο βάθος. Και γίνεται πιο δύσκολο, καθώς υπάρχουν παραπροϊόντα που περιπλέκουν την ασφάλεια και τη βιωσιμότητα. Πρέπει να αναπτυχθεί η τεχνολογία άντλησης της ζέστης αυτής, ώστε να έχετε μια παντοτινή ατμομηχανή. Αρχίστε ανοίγοντας τρύπες σε θερμά σημεία, εκεί δηλαδή που το μάγμα είναι κοντύτερα στην επιφάνεια. Τι θα λέγατε για το ρήγμα του Ειρηνικού; Εκεί βρίσκονται όλα τα ηφαίστεια, λόγου χάρη, όπως και οι μεγαλύτερες πόλεις σας. Όλη η ενέργεια που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ατμό, βρίσκεται ακριβώς κάτω από τα πόδια σας.
Αξίζει να επενδύσετε στην τεχνολογία αυτή; Από εσάς εξαρτάται. Πόσο ακόμα θέλετε να βγάζετε μέρη και κομμάτια της Γης και να τα αμολάτε στην ατμόσφαιρα; Αυτό πόσο αξίζει για εσάς; Λοιπόν επαναλαμβάνουμε, όσο πιο καθαρά γίνεται από την άλλη πλευρά του πέπλου, ότι αυτές οι πηγές ενέργειας υπήρχαν πάντοτε. Υπάρχουν ώστε να δημιουργήσετε ηλεκτρισμό, να παρέχετε ενέργεια στις πόλεις σας και στα οχήματά σας. Ήταν πάντα μια δωρεάν πηγή, έτοιμη για να επενδύσετε στο πώς να την αξιοποιήσετε. Αυτό ήταν το τρίτο.

Τέταρτο. Σας έχουμε κάποιες απλές συμβουλές για τον καιρό. Καταλάβετε ότι δεν πρόκειται να καλυτερεύσει. Αν κάθεστε και εύχεστε, αυτό δεν πρόκειται να τον βελτιώσει. Το έχουμε εξηγήσει παλαιότερα και θα το ξαναπούμε. Βρίσκεστε σ’ ένα υδάτινο κύκλο, που οδεύει προς μια μίνι εποχή παγετώνων. Θα σας φαίνεται παράξενο που κάνει ζέστη προτού κρυώσει, αν κοιτάξετε όμως τα γεωλογικά σας αρχεία, θα δείτε ότι το ίδιο συνέβη και στο παρελθόν. Δεν κρατάγατε αρχεία τότε, τον 15ο αιώνα, αλλά συνέβη το ίδιο και επιβιώσατε. Σας λέμε λοιπόν ότι οι άνεμοι θα επανέλθουν και σας συμβουλεύουμε να προετοιμαστείτε γι αυτό, δημιουργώντας συνθήκες εγκλιματισμού στα νέα καιρικά φαινόμενα.

Μάθετε να προσμένετε τις αλλαγές, κτίζοντας διαφορετικά. Ας αποφεύγετε να κτίζετε σε μέρη όπου υπάρχει κίνδυνος, ή μάθετε να κτίζετε σε ασφαλέστερα μέρη. Το θέμα όμως είναι το εξής: Μην πάθετε σοκ όταν ξανασυμβεί. Επειδή θα ξαναγίνει. Μην εκπλαγείτε όταν τα αναχώματα καταρρεύσουν πάλι στα νότια, επειδή θα συμβεί. Θα είναι πολύ καλύτερα να μετακινήσετε όγκους χωμάτων στην πόλη αυτή και να κτίζετε σε ψηλότερο έδαφος. [Το σύστημα που είχε αναφέρει ο Κρύων παλαιότερα, ήταν να κτίζονται τα σπίτια σε επιχωματωμένες, υπερυψωμένες λωρίδες γης, ώστε μόνο οι δρόμοι να είναι κάτω από το επίπεδο της θάλασσας. Δηλαδή, τα σπίτια να κτίζονται σαν τις καλλιέργειες που φυτεύονται επάνω σε βραγιές και ποτίζονται στα αυλάκια.] Αυτό είναι συνετό. Θα δούμε λοιπόν αν γίνει. «Δηλαδή, τι μας λες Κρύων;» Λέω ότι οι Άνθρωποι μπορούν αν προσαρμοστούν, όπως στο παρελθόν έτσι και τώρα. Αν αρχίσετε να σκέφτεστε πιο έξυπνα, μπορείτε να προσαρμοστείτε στις καιρικές αλλαγές. Αναλάβετε την ευθύνη για το πώς τις επηρεάζετε εσείς και όχι για το πώς σας επηρεάζουν αυτές. Μετατρέψτε τις καιρικές καταστροφές σε καιρικά φαινόμενα.

Επίσης, μη φοβάστε για ότι συμβαίνει. Αυτό που βλέπετε σήμερα, μην το προβάλλετε σαν κάποιες αναμενόμενες αυριανές δραματικές εξελίξεις. Η προειδοποίηση είναι ένας προπομπός του κρύου, όπως στο παρελθόν… ακριβώς όπως στο παρελθόν. Μπορείτε ν’ αρχίσετε να ανησυχείτε γι αυτό, ή να προετοιμαστείτε ανάλογα. Αυτό ήταν το τέταρτο.

Το πέμπτο και το έκτο είναι πιο «εσωτερικά» και γι αυτό ήρθατε εδώ, έτσι δεν είναι; [Χαμόγελο] Πέμπτο – η ενέργεια της σκέψης αυτού του πλανήτη αλλάζει. Αλλάζει δραματικά, όπως προείπαμε. Οι Άνθρωποι σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο. Πολλοί αρχίζουν να καταλαβαίνουν πράγματα και να έχουν λαμπρές ιδέες, ακόμα και για την επιστήμη. Αναπτύσσεται νέος τρόπος σκέψης σχετικά με τον τρόπο που γίνονται τα πράγματα. Σας είχαμε πει ότι τελικά θα γινόταν αυτό.

Άτομα που ποτέ δεν θα ήσαν υπέρ του εσωτερισμού, παρέχουν εσωτερικές πληροφορίες και τις αποκαλούν επιστήμη. Γίνονται ανακαλύψεις οι οποίες θα οδηγήσουν σε υπερδιάστατη σκέψη. Η επιστήμη ξαναγράφεται, ως προς το τι είναι αληθινό και τι δεν είναι. Όλα αυτά είναι σύμφωνα με όσα σας έχουμε πει πως ήταν στα δυναμικά του πλανήτη αυτού.

Τώρα λοιπόν, πώς αντανακλάται αυτό στα τρέχοντα γεγονότα; Βρίσκεστε στην αιχμή ενός πράγματος και θα σας πω ποιο είναι αυτό. Αγαπητή ανθρωπότητα, μπορείς πραγματικά να έχεις ειρήνη στη Γη, αλλά θα υπάρχουν πολλές περιστροφές που θα περάσετε, μέχρι να μάθετε τι θέλετε και τι δεν θέλετε. Αυτή τη χρονιά όμως και ειδικά την επόμενη, το 2009, υπάρχουν κάποια δυναμικά που έχετε να προσέξετε. Θυμηθείτε ότι τα ακούσατε πρώτα εδώ. [Χαμόγελο του Κρύων]

Είναι μια χρονιά «11». Το έντεκα αριθμολογικά έχει πολλές ερμηνείες. Δεν έχει σημασία τι σήμαινε με την παλιά αριθμολογία. Αυτό που σημαίνει τώρα, είναι ότι το 11 είναι ο αριθμός της εποχής αυτής. Σας το είπαμε όταν εμφανιστήκαμε. Το 1989 σας έδωσα τις σημασίες του 11, στο πρώτο μήνυμα του πρώτου βιβλίου. Και τώρα νάμαστε, οδεύοντας πάλι σε άλλο ένα έτος 11 (το 2009). Μόνο που αυτό είναι το τελευταίο 11 πριν το 2012. Αυτό θάπρεπε να σας λεει κάτι σημαντικό. Είναι το μόνο 11 με αυτή την ενέργεια. Ιδού τι έχω να σας πω: Παρακολουθήστε τους νέους στον πλανήτη να κάνουν τη διαφορά στο επόμενο έτος – διαφορές που δεν αναμένετε από τα νιάτα.

Ένα από μεγαλύτερα δυναμικά είναι η ανατροπή των δικτατόρων. Μιλήσαμε για το δυναμικό αυτό, λέγοντας ότι οι στυγνοί δικτάτορες της Γης είναι ώρα να φεύγουν και να αντικατασταθούν από αγαθοεργείς ηγεσίες. Είναι η αρχή μιας αλλαγής στη συνείδηση περί αξιών που θα έπρεπε να διαθέτει η ηγεσία που κυβερνά και τι έχουν να περιμένουν οι Άνθρωποι από την ηγεσία τους.

Στην παλιά ενέργεια, σε πολλές χώρες πρόσμεναν μια κυβέρνηση που να είναι απλώς ανεκτή. Χωρίς αυτή θα γινόταν χάος. Οπότε, οποιαδήποτε κυβέρνηση προέκυπτε στη χώρα σας, ήταν αποδεκτή. Αυτή είναι μια αντίληψη της παλιάς ενέργειας, καθώς οδηγούσε στο να έχουν τον έλεγχο άτομα χωρίς ακεραιότητα. Αυτό πρόκειται να αλλάξει. Θα αλλάξει και στη δική σας χώρα επίσης. Γιατί οι Άνθρωποι θα αρχίσουν να αναμένουν εξουσία με ακεραιότητα. Αυτό είναι κάτι νέο. Παρακολουθήστε το.
Το 2009 υπάρχει το δυναμικό μιας σημαντικής αλλαγής, σε μια χώρα που δεν θα αναφέρω, αλλά θα προκληθεί από τους νέους αυτής της χώρας. Από εκείνους που θα θεωρούσατε ότι ποτέ δεν θα ξεσηκώνονταν να κάνουν τη διαφορά. Παρακολουθήστε και όταν το δείτε, μην κοιτάτε τις ειδήσεις λέγοντας: «Αυτό είναι κακό». Μην πείτε: «Κοίτα πόσοι πέθαναν». Μην κοιτάτε στις ειδήσεις και βλέπετε το δράμα της υπόθεσης. Θέλω να σας πω ότι κάποιοι έχουν έρθει στον πλανήτη, ώστε απλώς να είναι μέρος αυτού του συγκεκριμένου συμβάντος! Κάποιοι έχουν έρθει στη Γη, απλώς για να συμμετέχουν σε αυτό το γεγονός και να επιστρέψουν στην εστία. Και μετά να ξαναέλθουν στη Γη, για να κάνουν κάτι ακόμα πιο σπουδαίο! Εννοώ ότι η συνολική εικόνα αυτού το γεγονότος είναι πολύ πιο μεγαλειώδης απ’ όσο φαντάζεστε.

Συγχαρείτε εκείνους που αποφάσισαν να απέλθουν για το λόγο αυτό, καθώς έκαναν μια ηρωική αλλαγή. Εμείς, αυτό βλέπουμε. Ολόκληρος ο πλανήτης εμπλέκεται σε τέτοιου είδους εορτασμούς. Πραγματικά, καταλαβαίνετε ότι αυτό θα αλλάξει το μέλλον; Μπορείτε λοιπόν να γιορτάσετε την καταλληλότητα αυτού του γεγονότος;

Και φτάνουμε στο έκτο. Προσωπικό δυναμικό. Θα το δούμε εν συντομία, αν και θα έρθει καιρός που δεν θα είναι κάτι σύντομο.

Το DNA σας αλλάζει. Μεταβάλλεται εξ αιτίας των μαγνητικών επιρροών που αρχίζουν να αλλάζουν γύρω του. Το αναφέραμε αυτό όταν πρωτοήρθαμε εδώ. Αποκαλώ τον εαυτό μου μαγνητικό ειδήμονα. Είναι ένας τρισδιάστατος γραμμικός όρος, για να σας επιστήσω την προσοχή σε αυτό που συμβαίνει. Η ομάδα μου μετακίνησε το μαγνητικό πλέγμα, επειδή εσείς το επιτρέψατε. Πραγματικά, ακόμα δεν καταλαβαίνετε τι κάνει η Ανθρώπινη συνείδηση για τον πλανήτη. Η Ανθρώπινη συνείδηση είναι μια απαίτηση, μια εντολή για τις «εσωτερικές» δυνάμεις που περιβάλλουν τον πλανήτη αυτό.

Είναι αντίθετα απ’ ότι νομίζετε. Κάποιοι αναρωτιούνται τι κάνει ο Θεός, χωρίς ποτέ να καταλαβαίνουν ότι το θέμα είναι, αυτοί τι κάνουν. Το προσωπικό δυναμικό του κάθε Ανθρώπου θα ανυψωθεί σημαντικά. Δυναμικό: Είναι η υπόσχεση εκδήλωσης της ενέργειας στο μέλλον. Όμως τίποτα δεν συμβαίνει, αν δεν το ζητήσετε. Αν κάθεστε στο πάτωμα και υπάρχει πλούτος στο άλλο δωμάτιο, έχετε το δυναμικό να είστε πλούσιοι. Αν όμως δεν σηκωθείτε ποτέ να πάτε δίπλα, θα πεθάνετε πεινασμένοι και φτωχοί. Καταλαβαίνετε; Τίποτα δεν συμβαίνει αν δεν κάνετε κάτι. Κι όμως όταν εκείνο το άτομο συναντά το Θεό, συνήθως φωνάζει: «Μα μου είπες ότι θα ήμουν πλούσιος!» Βλέπετε τι συμβαίνει;

Η ικανότητα να επανεγγράψετε το DNA, η ικανότητα να αλλάξετε τα χαρακτηριστικά με τα οποία ήρθατε, η ικανότητα να «σκέφτεστε υπεράνω» του κυτταρικού επιπέδου, η ικανότητα να διεκδικήσετε τμήματα και κομμάτια του Ακασικού σας αρχείου – όλα αυτά είναι εκεί.
Αυτό σημαίνει το εξής: Οτιδήποτε έχετε υπάρξει, το οποίο αποτελεί μέρος του δικού σας κρυστάλλου στο Σπήλαιο της Δημιουργίας, μπορεί να αντληθεί. Δηλαδή, μπορείτε να πάτε πίσω και να διαλέξετε τα καλύτερα κομμάτια σας, μέσα από το Ακασικό σύστημα και είναι καιρός να γίνει αυτό. Γιατί εμείς αυτό ακριβώς βλέπουμε. Σας βλέπουμε σαν ένα ολόκληρο Ανθρώπινο νήμα – τον βασικό Ανώτερο Εαυτό όλων των ζωών που έχετε ζήσει. Όταν σας κοιτάζουμε, αυτό βλέπουμε. Δεν βλέπουμε την τωρινή σας ζωή. Βλέπουμε τις γηραιές ψυχές – ποιοι έχετε υπάρξει και τι έχετε μάθει. Γνωρίζουμε πόσο γεμάτο είναι το πνευματικό σας δοχείο, βασισμένο σε όλα όσα έχετε μελετήσει, σε όλες τις ζωές που έχετε ζήσει.  Κι αυτό βρίσκεται μέσα στο DNA σας αγαπητοί μου. Και είναι προσβάσιμο – πολύ προσβάσιμο.

Όταν αρχίζεις να σπρώχνεις την πόρτα της ίδιας σου της πνευματικότητας, μην εκπλαγείς όταν η πόρτα σπρώχνει πίσω λιγάκι. Για μερικούς είναι φοβιστικό. Είναι μέρος του νέου τρόπου – μια συνεργασία με το Θεό, που «κραυγάζει» ότι είσαι μέρος του συστήματος. Ω Άνθρωπε, δεν είσαι μόνο κάποιος Άνθρωπος που απευθύνεται στο Θεό για κάτι. Είσαι μέρος του Θεού! Σ’ αυτό είμαστε συνεργάτες και πάντα ήμασταν. Αυτό ήταν το μήνυμα του Κρύων. Αυτό είναι το μήνυμα του Κρύων σήμερα. Είναι όσο πιο βαθύ γίνεται.

Τώρα είμαστε σχεδόν έτοιμοι να αποχωρήσουμε.

[Παύση]

Κάποιοι ακούνε και διαβάζουν το μήνυμα αυτό, οι οποίοι δεν βρίσκονται στο δικό σας χρονικό πλαίσιο. Επιτρέψτε μου ένα λεπτό να απευθυνθώ σ’ αυτούς.

Αγαπητέ ακροατή και αναγνώστη, κάθεσαι εκεί και ακούς, μάλλον μόνος, αυτό το μήνυμα. Διαβάζεις μόνος σου και σκέφτεσαι: «Ω, αυτό το channellingέλαβε χώρα στο παρελθόν. Δεν είναι γλυκό, δεν είναι ωραίο; Νομίζω ότι θα καταγράψω κάποια από αυτά τα πράγματα». Λοιπόν, θέλω να πω κάτι: Εμπλέκεσαι κι εσύ αυτή τη στιγμή! Καθώς από την άποψη της πρόθεσης να ακούσεις ή να διαβάσεις το μήνυμα αυτό, έχεις δημιουργήσει μια ενέργεια που σου επιτρέπει να περιστοιχίζεσαι από αγαπημένα άτομα που έχεις χάσει. Επίσης από άτομα σε άλλες ζωές που εξακολουθούν να είναι γύρω σου και τους αποκαλείς οδηγούς σου. Πολλά συμβαίνουν αυτή τη στιγμή τριγύρω σου, ενώ νομίζεις ότι συντονίζεσαι με κάτι που συνέβη στο παρελθόν. Όμως δεν συντονίζεσαι απλώς με κάτι που συνέβη παλαιότερα, γιατί αυτή τη στιγμή μιλάω προσωπικά σ’ εσένα, καθώς μπορώ να δω τα δυναμικά. Γνωρίζω το δυναμικό σου να ακούσεις και να διαβάσεις και να που συμβαίνει!

Κατ’ αυτό τον τρόπο δουλεύει η κβαντικότητα. Το Πνεύμα έχει τη ικανότητα να βλέπει πράγματα έξω από το χρόνο, έτσι υπήρχε το δυναμικό να βρίσκεσαι εκεί και συνέβη. Γι αυτό, αν και όσοι είναι στην αίθουσα αυτή δεν έχουν ιδέα σε ποιόν μιλάω, εγώ γνωρίζω. Δεν είναι τυχαίο που παρευρίσκεσαι, με τα αυτιά και τα μάτια σου, όπως δεν είναι τυχαίο που στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, αυτοί κάθονται με το σώμα τους μπροστά μου. Είναι πέρα από τα όρια το να γίνεις υπερδιάστατος, έτσι δεν είναι Άνθρωπε;

Είναι η αγάπη του Θεού που σας περιβάλλει τώρα. Αυτό είναι που νιώθετε όλοι – όσοι είστε σ’ αυτό το χρονικό πλαίσιο και εκείνοι που είναι σε διαφορετικό. Βλέπετε, ο Δημιουργός θέλει να τον βρείτε κι αυτό ακριβώς μαθαίνετε αυτή την εποχή. Υπάρχει μια συνεργασία, ένας συνεταιρισμός, όχι μια λατρεία. Επειδή είμαστε μια οικογένεια αγαπητέ Άνθρωπε.

Λοιπόν, τώρα έχει επιτραπεί η πεποίθηση, ότι τέτοια πράγματα θα μπορούσαν να είναι αληθινά, όπως και είναι. Είναι αληθινά, ειδικά εκείνο που λεει:«Θα σας πλύνω τα πόδια» [ο Κρύων μιλάει εδώ για τον εαυτό του], καθώς κάποιοι από εσάς με έχετε νιώσει. Αυτά τα λόγια είναι ιερά, με την ίδια ενέργεια που έχουν οι Γραφές. Μπορεί να μην έχουν γραφτεί με τον ίδιο τρόπο, ούτε να αγγίξουν τις ίδιες μάζες, αλλά το DNA σου τα έχει ακούσει. Και τα μηνύματα έχουν περάσει μέσα σου, ώστε σήμερα να νιώσεις την αγάπη του Θεού και ν’ αναγνωρίσεις την εστία σου.
Έτσι γένοιτο κι έτσι είναι.
Κρύων

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής