Η Ομάδα μας στο Facebook!

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Κρύων CHANNELLING ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ


Ζωντανή επικοινωνία που δόθηκε στο Βανκούβερ, Καναδά
26 Ιανουαρίου 2008

απόδοση: γιώργος κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας.

Κάποιοι θα έλεγαν ότι αυτό είναι ανάρμοστο – δεν μπορεί ένας Άνθρωπος να κάθεται μπροστά σε κοινό και να παριστάνει ότι μεταφέρει μηνύματα! Απλώς δεν είναι σωστό. Άλλοι θα έλεγαν ότι είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται. Η διαφορά είναι η εξής: Ορισμένοι έχετε αναπτύξει μια αίσθηση υπερδιάστατης αντίληψης, που θα ενισχυθεί αυτή την εποχή, ενώ άλλοι όχι. Η αίσθηση αντίληψης που έχετε, γνωρίζει εάν αυτά τα πράγματα είναι αληθινά ή όχι.

Οπότε, λέω σε όσους μπορούν να δουν, κοιτάξτε τα χρώματα αυτή τη στιγμή. Δείτε τα χρώματα επάνω στη σκηνή! Καθώς, είμαι ο Κρύων. Κρυφοκοιτάζω διαμέσου του πέπλου, έρχομαι στις τρεις διαστάσεις για εσάς και χρησιμοποιώ την ελεύθερη επιλογή του Ανθρώπου, για να σας δώσω αυτά τα λόγια. Χρησιμοποιώ την ελεύθερη επιλογή των Ανθρώπων εδώ, για να τους ακούσω με σαφήνεια. Χρησιμοποιώ την ελεύθερη επιλογή όσων θα συντονιστούν αργότερα στο μήνυμα αυτό (τους αναγνώστες). Όλα γίνονται με ελεύθερη επιλογή. Έγκειται στον Άνθρωπο να τα αποδεχτεί ή όχι. Από το άτομο που κάθεται εδώ στη σκηνή, μέχρι εκείνον που ακούει, έχει όλο σχέση με την ελεύθερη επιλογή. Έτσι δουλεύει το Πνεύμα, τιμώντας τον Άνθρωπο. 
Είμαι ο Κρύων και γνωρίζω τους λεγόμενους «κανόνες». Οι κανόνες ορίζουν, ποτέ να μην παρουσιάσουμε κάτι που δεν αρμόζει στην ενέργεια της ανθρωπότητας. Είναι κανόνας ποτέ να μην εμφανιστούμε σ’ εσάς με φόβο. Είναι να σας λέμε την αλήθεια με ακεραιότητα. Οι κανόνες ορίζουν ποτέ να μην πούμε κάτι παραπλανητικό για τους Ανθρώπους, αλλά μόνο να τους αγαπάμε. Οπότε, αν κάτι αλλάξει στη ζωή τους, θα είναι η καρδιά τους, κατ’ επιλογή τους. Μας επιτρέπεται να σας πλύνουμε τα πόδια. Μας επιτρέπεται να σας κρατήσουμε το χέρι. Να αγγίξουμε τους ώμους σας και το κεφάλι, κατά έναν υπερδιάστατο τρόπο. Αυτό σημαίνει, ότι αν κάποιοι εδώ δεν επιθυμούν να νιώσουν τίποτα, δεν θα νιώσουν. Καταλαβαίνετε; Αυτό τιμά την ελεύθερη επιλογή του Ανθρώπου. Έτσι δουλεύει, τώρα και πάντα.

Τώρα, όσοι έχετε έρθει για ένα μήνυμα, για να νιώσετε όσους μας περιβάλλουν, σας λέω ότι βρίσκονται εδώ! Αυτό είναι για εσάς. Ένα μήνυμα που δεν έχει ξαναδοθεί κατ’ αυτό τον τρόπο. Συνεργάτη μου [απευθυνόμενος στον Λη], σου έχω κάνει νύξεις επί του θέματος και πώς θα είναι να προσπαθείς να εξηγήσεις το ανεξήγητο. Οπότε, αυτό αφορά τον συνεργάτη μου: Καθάρισε το νου σου. Μην περνάς πολύ μέσα στο πέπλο, καθώς χρειάζεται να παραμένεις στις τρεις διαστάσεις, ώστε να παρουσιάσεις σωστά τις πληροφορίες αυτές. Γιατί σήμερα θα διδάξεις εκείνο που δεν διδάσκεται, καθώς προσεγγίζουμε τη θεραπεία του Ανθρώπου. Θα δώσεις τις πληροφορίες αυτές και στην άλλη πλευρά του ωκεανού, όταν πας εκεί.

Βρίσκεστε σε μια νέα ενέργεια. Η ίδια η πραγματικότητά σας αλλάζει. Το λεγόμενο «βάζο της πνευματικότητας» αλλάζει. Αυτή είναι μεταφορικά η συλλογή των πνευματικών εμπειριών από τις ζωές που έχετε ζήσει, που ξεχύνεται σήμερα μέσα σας. Είναι η «μηχανή αντίληψης» που συχνά αναφέρουμε. Ορισμένοι θα τη νιώσετε προτού φύγετε σήμερα και θα πείτε: «Ήταν διαφορετικό. Το channeling αυτό ήταν διαφορετικό. Το αισθανθήκατε;» Άλλοι θα πουν: «Αυτό είναι πραγματικό, το νιώσατε;» Επειδή όντως είναι διαφορετικό! Είμαι ο Κρύων σήμερα. Ήμουν ο Κρύων χθες. Θα είμαι ο Κρύων αύριο και η μόνη διαφορά από το παρελθόν, είναι η ενέργεια στην οποία βρίσκεστε, που σας επιτρέπει να νιώσετε περισσότερα. Αυτό που έχει αλλάξει, είναι εσείς.

Θέλω για μια στιγμή να τιμήσετε τη γλυκύτητα αυτών των στιγμών, γιατί είναι δικές σας. Το συγκεκριμένο μήνυμα δεν θα ξαναδοθεί ποτέ, με την ίδια μορφή. Όσοι κάθεστε εδώ, δεν θα βρεθείτε πάλι στην ίδια συνάθροιση, καθώς είναι μοναδική. Ποτέ ξανά στην ιστορία δεν θα επαναληφθεί επακριβώς. Τόσο μοναδική είναι! Θα μπορούσατε να πείτε ότι έτσι είναι όλα τα πράγματα στη Γη. Έχουν μια μοναδική σφραγίδα επάνω τους και θα είχατε δίκιο λέγοντας αυτό. Όμως μέσα στο παζλ αυτό, υπάρχει κάτι που δεν κατανοείτε. Όσο μοναδική κι αν φαίνεται, συμβαίνει εδώ μια πλήρης πνευματική εμπειρία, που είναι δική σας να τη νιώσετε οποτεδήποτε επιθυμείτε. Είναι δύσκολο να εξηγηθεί.

Όσο μοναδική κι αν τη θεωρείτε στο 3D πεδίο, μπορείτε, κατά υπερδιάστατο τρόπο, να πάρετε μαζί σας αυτή τη μοναδικότητα και να την αναδημιουργείτε όποτε θέλετε. Η ενέργεια που βρίσκεται εδώ, τα χρώματα που βλέπετε, αυτό που αισθάνεστε τώρα, συνειδητοποιώντας ότι πρόκειται για μήνυμα από την άλλη πλευρά… όλα μπορείτε να τα έχετε πάλι, ακριβώς όπως τώρα.  Για κάποιους σήμερα ίσως είναι σαν επιφάνια… ότι αυτή η εμπειρία είναι επαναλαμβανόμενη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την ξαναδημιουργήσετε. Αυτή είναι η δύναμη του Πνεύματος και του Θεού μέσα σας. Πόσο γλυκό είναι! Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να τη βιώσετε, όσες φορές θέλετε. Καθώς, αγγίζοντας την υπερδιάστατη φύση της πηγής σας, ακυρώνετε το χρονικό πλαίσιο που δημιουργεί «μοναδικά» πράγματα.

Νέες Πληροφορίες για τις Θεραπείες
Τώρα ας πούμε για τον Άνθρωπο και το σώμα του. Θέλω να σας δώσω πληροφορίες που έχουμε παρουσιάσει τμηματικά κατά καιρούς, αλλά ποτέ απ’ ευθείας μέσωchanneling. Θα σας δώσω ορισμένες ενδείξεις τι μπορείτε να κάνετε.

Το Ανθρώπινο σώμα είναι ενδιαφέρον. Είναι ένα βιολογικό κομμάτι, που είσαι εσύ, αλλά συχνά φαίνεται σαν να βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο. Δηλαδή εννοώ ότι δεν υπάρχει αληθινή επικοινωνία, ανάμεσα σ’ εσένα και το σύστημά σου. Έχει σχεδιαστεί να επικοινωνεί μαζί σου μόνο μέσω του πόνου. Αυτό είναι όλο. Είναι μια μονοδιάστατη άποψη που σου δίνεται εγκαίρως, ώστε να επιβιώνεις – για παράδειγμα, να ξέρεις αν πατάς αναμμένο κάρβουνο. Επίσης να γνωρίζεις αν κάτι σε πληγώνει, ώστε να το αποφεύγεις. Ο πόνος φαίνεται αρνητικός και πάντα σαν πρόκληση. Όμως είναι από τα σπουδαιότερα δώρα σου, καθώς σε προφυλάσσει από κακοτοπιές. Σημαίνει συναγερμό όταν κάτι πάει στραβά… η μόνη επικοινωνία που έχεις και είναι μονόπλευρη. Δεν μπορείς ν’ απευθυνθείς σ’ αυτό ή να του θέσεις ερωτήσεις.

Πολλοί λένε: «Απλώς έτσι είναι. Τι μπορώ να κάνω; Το σώμα δεν μπορεί να μιλήσει. Δεν μπορεί να πει τίποτα». Έχεις δίκιο, αν το βλέπεις επιφανειακά. Στην πραγματικότητα, το γεγονός αυτό μπορεί να στραφεί εναντίον σου… άσχετα με το πόσο φωτισμένος είσαι. Για παράδειγμα, έχει νόημα το γεγονός ότι ένα τόσο φωτεινό σώμα, με την πολυπλοκότητα που έχει, να σιωπά στην παρουσία μιας φονικής ασθένειας που το διαπερνά βιαίως; Όμως αυτό συμβαίνει κάθε μέρα. Αναφέρομαι στην πάθηση που σκοτώνει τα περισσότερα άτομα στη Β. Αμερική, απ’ οπουδήποτε αλλού – τον καρκίνο. Δεν είναι μια αρρώστια που την «κολλάς». Είναι κάτι που αναπτύσσει το σώμα, μέσω ερεθισμού και ανισορροπίας. Μια ταχεία ανεξέλεγκτη ανάπτυξη που οργώνει μέσα στο σύστημά σου. Μπορεί να κάθεσαι τώρα στην καρέκλα κι αυτό να μαίνεται στο σώμα σου, χωρίς να το γνωρίζεις, μέχρι το σώμα σου ν’ αποφασίσει να σου δώσει πόνο. Τότε, συνήθως είναι πολύ αργά.

Βλέποντας όλο το σενάριο του Ανθρώπινου σώματος, θα μπορούσες να πεις: «Μα τι είδους σύστημα είναι αυτό; Είναι το σώμα μου τόσο χαζό, που δεν μπορεί καν να με προειδοποιήσει γι αυτά τα σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν μέσα μου;» Η απάντηση είναι ναι, αν βλέπεις το θέμα από τη σκοπιά των όσων έχεις διδαχτεί… ένα πολύ περιορισμένο οπτικό πεδίο.
Βρίσκομαι εδώ για να σας πω ότι δεν είναι καθόλου έτσι. Ποτέ δεν ήταν έτσι. Πάντα είχατε την ικανότητα να εισέλθετε σε ορισμένα επίπεδα, ώστε να δείτε τι συμβαίνει μέσα σας, αλλά λίγοι το κάνουν. Είναι η διαφορά τού να δέχεσαι μια τρισδιάστατη διαχρονική ιδέα, ή να διευρύνεις το σκεπτικό σου, ώστε να περιλαμβάνει κάτι που πολλοί αμφισβητούν. Για χρόνια η Κινησιολογία γεφυρώνει αυτό το κενό της επικοινωνίας, όμως πόσοι τη χρησιμοποιούν; Παραβιάζει τους νόμους της λογικής, έτσι δεν είναι; Ορίστε κάτι που έχει αποδειχθεί με τον καιρό, ότι επιτρέπει στο σώμα σας να σας μιλάει απ’ ευθείας, όμως δεν είναι γενικά αποδεκτό από την ανθρωπότητα. Γιατί; Επειδή ξεφεύγει από το πλαίσιο όσων έχετε μάθει σαν πιθανά. Αυτό λοιπόν είναι το σημερινό μας θέμα.
Εξηγώντας το Ανεξήγητο

Δεν θα σας έδινα τις πληροφορίες που ακολουθούν, αν δεν ίσχυαν. Είναι δύσκολες πληροφορίες συνεργάτη μου [απευθυνόμενος στον Λη]. Τώρα θα σας πάω στο γου-γου – την υπερδιάστατη θεραπεία, το απίστευτο, το επόμενο βήμα, που θα υποστηρίζει η νέα ενέργεια. Θα βλέπετε ανεξήγητα πράγματα. Ορισμένοι θα τα πουν θαύματα. Κάποια πράγματα που θα πω τώρα, θα αποδειχθούν μετά από εκατό χρόνια, καθώς τόσο θα χρειαστούν οι βιολόγοι, για να δουν τη γενεαλογία και τη συνάρτηση του οικογενειακού σας δέντρου και τι κάνατε σήμερα επ’ αυτού. Ω, τώρα γινόμαστε μυστηριώδεις!

Νούμερο Ένα – Ο Μηχανισμός που Εμπλέκεται

Κάθε τμήμα του DNA έχει ένα πεδίο γύρω του. Κάθε τμήμα του DNA βρίσκεται δίπλα σε άλλο τμήμα του DNA και ένα πεδίο περιβάλλει ένα πεδίο, περιβάλλει άλλο πεδίο. Επιπλέον είναι όλα ένα σύμπλεγμα, όχι παραταγμένα όπως στα διαγράμματά σας. Θα εξηγήσω τι κάνει αυτό. Δημιουργεί μια ενότητα συνείδησης. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, γιατί στον εσώτερο κόσμο μπορείτε να μιλήσετε στο σώμα σας, σαν ένα πράγμα, ενώ υπάρχουν τρισεκατομμύρια κομμάτια του;

Εντός του DNA υπάρχει μια πνευματική συνιστώσα. Στο DNA υπάρχει ένα κομμάτι του Θεού, ένα κομμάτι της εστίας. Υπάρχει μια κβαντικότητα της πραγματικότητας. Μέσα στο DNA, όπως έχει πει ο συνεργάτης μου, υπάρχει ένα νοήμων σχέδιο. Το πεδίο που περιβάλλει το DNA, έχει παρατηρηθεί και αποδειχθεί από την επιστήμη, ότι είναι υπερδιάστατο. Ένα κομμάτι έναντι του άλλου, έναντι ενός άλλου, δημιουργεί μια αλληλοσύνδεση, υπερκαλύπτοντας το υπερδιάστατο πεδίο, που έχει μια διεύθυνση στο σύμπαν… και φέρει το όνομά σου.

Δηλαδή, όταν αρχίσεις να μιλάς στο σώμα σου, είναι μια ολόσωμη εμπειρία. Δεν χρειάζεται να απευθυνθείς στο δάχτυλο του ποδιού ή τον αγκώνα σου. Απευθύνεσαι ταυτοχρόνως στο σύνολο, γιατί ακούει αμέσως όλο. Θεώρησέ το σαν μια ολόσωμη εμπειρία, επειδή το DNA υπερκαλύπτεται· τα πεδία υπερκαλύπτονται δημιουργώντας ένα μεγαλύτερο πεδίο, που δημιουργεί ένα ακόμα μεγαλύτερο πεδίο. Όταν έχεις τρισεκατομμύρια από αυτά μαζί, στην κυριολεξία αυτό το πεδίο εστιάζεται και προβάλλεται και ονομάζεται εσωτερικό φως. Εν τω μεταξύ, χρησιμεύει επίσης για προσωπική θεραπεία. Είναι έτοιμο να «ακούσει το αφεντικό». Ο συνεργάτης μου έθιξε αυτό το χαρακτηριστικό νωρίτερα. Δεν πιστεύεις πραγματικά ότι είναι δυνατόν να μιλάς στα κύτταρά σου. Η αλήθεια είναι ότι μπορείς κι ότι πάντα σε άκουγαν. Αναλογίσου το!

Είναι γεγονός ότι έχεις ολική και πλήρη επικοινωνία με το συμπαγές αυτό πεδίο του DNA, κατά ένα υπερδιάστατο τρόπο. Εσύ είσαι αυτό και αυτό είναι εσύ, αλλά αν ποτέ δεν του έχεις μιλήσει, θα ακολουθήσει το δρόμο του. Υπάρχουν εκεί τρισεκατομμύρια κομμάτια του DNA, έτοιμα να σε ακούσουν, όμως ποτέ δεν τους μίλησες! Απλώς ελπίζεις ότι λειτουργούν σωστά και αν όχι, λαβαίνεις πόνο.

Όπως έχουμε ξαναπεί, έχεις γεννηθεί σε μια κουλτούρα κι ένα σύστημα που μεταφέρει όλα τα αισθητήρια χαρακτηριστικά και την πνευματική φώτιση στον εγκέφαλο, χωρίς ποτέ να καταλαβαίνεις ότι κάθε κομμάτι του σώματος είναι φωτισμένο. Οπότε βαδίζεις «εγκεφαλικά», ελπίζοντας ότι το δάκτυλο του ποδιού σου δουλεύει, ελπίζοντας ότι το νεφρό σου δουλεύει, ελπίζοντας ότι η καρδιά σου επιβιώνει. Δεν σκέφτεσαι ποτέ ότι μπορείς πραγματικά ν’ απευθυνθείς σ’ αυτά, ή να τα αλλάξεις. Κι όμως είναι εκεί και σε περιμένουν σ’ όλη σου τη ζωή! Το αποκαλώ: «το σώμα σου ακούει το αφεντικό», καθώς το DNA σε περιμένει να του μιλήσεις μέσα από τη συνείδησή σου. Υπάρχει ένα φωτισμένο χαρακτηριστικό στο DNA σου… θα το έλεγες ίσως Ανώτερο Εαυτό σου.

Όπως κι αν το ονομάσεις, απευθύνεται με μιας στην κυτταρική δομή και αρχίζει να την αλλάζει. Εδώ γίνεται πολύπλοκο. «Εντάξει Κρύων, πώς το κάνεις αυτό; Τι συμβαίνει όταν το κάνεις; Πώς γίνεσαι υπερδιάστατος; Βρίσκομαι στο 3D πεδίο». Αυτά είναι τα σοβαρά θέματα κι εδώ είναι το ανεξήγητο κομμάτι.
Στη σημερινή σύναξη, κάποιοι βρίσκονται στις παρυφές της συνείδησης [δηλαδή δεν δίνουν σημασία]. Θα τους προσκαλέσω να επιστρέψουν στη συνείδηση για ένα παζλ. Είναι ένας τρόπος διδασκαλίας, ίσως όχι όπως παλαιότερα, καθώς υπάρχει μια νέα ενέργεια. Ορίστε τι έχει να κάνει ο συνεργάτης μου: Θα δώσει μια τρισδιάστατη αλληγορία, που εξηγεί ένα πολυδιάστατο επακόλουθο. Είναι απλουστευμένη ως προς τον τρόπο που δίνεται, αλλά πολύπλοκη να κατανοηθεί. Χρειάζεται να κατανοήσετε αυτή την αλληγορία. Να καταλάβετε το χρονικό παράδοξο τού να περάσετε αυτό το σημείο, να μιλήσετε στον εαυτό σας και να κάνετε κάτι να συμβεί. Αυτό πρέπει τουλάχιστον να αναγνωριστεί, να μελετηθεί και να θεωρηθεί σωστό και έχει δύο μέρη.

Πρώτο μέρος:  Οραματίσου μαζί μου κάτι απλό. Δες το στο νου σου και κατανόησέ το. Υπάρχει ένα τρένο. Το τρένο είσαι εσύ. Βρίσκεται σε γραμμές, που είναι το δικό σου 3D χρονικό πλαίσιο. Όπως το αντιλαμβάνεσαι, το τρένο αυτό κινείται με σταθερή ταχύτητα πάνω στις γραμμές, οι οποίες είναι ίσιες σαν βέλος. Η ταχύτητα είναι το ρολόι σου και ποτέ δεν αλλάζει. Μπορείς να δεις τις γραμμές μπροστά σου να χάνονται στο βάθος. Είναι μπροστά από το τρένο και αντιπροσωπεύουν το μέλλον. Οι γραμμές από πίσω αντιστοιχούν στο παρελθόν σου. Το τρένο είναι πολύ μικρό, μόνο με λίγα βαγόνια. Εσύ είσαι το τρένο… το κεφάλι, ο κορμός, τα πόδια, τα χέρια. Κινείται αργά, με σταθερό ρυθμό που ονομάζεται πραγματικότητά σου. Αυτή είναι η 3D πραγματικότητά σου.

Δες νοερά αυτό το τρένο να κινείται στην πραγματικότητά σου, αλλά γνώριζε ότι από τη δική μου σκοπιά, το αληθινό σου υπερδιάστατο τρένο, δεν είναι αυτό που βλέπεις. Καθώς, όταν σε κοιτάζω, το ίδιο αυτό τρένο, βλέπω ένα τρένο σε πολύ μικρό κύκλο. Ο κύκλος είναι τόσο μικρός, που είναι λιγάκι μεγαλύτερος από το ίδιο το τρένο. Οπότε, η περιγραφή του τρένου σου από τον Κρύων, είναι ότι ταξιδεύει σ’ ένα πολύ μικρό κύκλο. Τώρα κατανόησε καθαρά το εξής: Αυτό που βλέπεις και αυτό που βλέπω, είναι στην πραγματικότητα το ίδιο πράγμα. Αλλά προσπαθώ να σε βοηθήσω να καταλάβεις τους περιορισμούς της αντίληψής σου, ώστε να πάρεις μια ιδέα της αλήθειας, του τρόπου που γίνονται τα πράγματα. Καθώς, αυτό που θα σου δείξω και θα σου πω στο επόμενο στάδιο κι εκείνο που θα δείξω στον συνεργάτη μου, θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις το ακατανόητο. Για να μπορέσεις να συνταιριάξεις όσα θα διδάξω στα επόμενα τρία σημεία, μετά από αυτό.

Ας πούμε ότι θα μιλάς καθημερινά στα κύτταρά σου για την υπόλοιπη ζωή σου και ότι θα κάνεις κάτι για να τα αλλάξεις (για παράδειγμα, μια θεραπεία). Ας πούμε πως κάνοντας αυτό, θα είναι σαν να βάφεις τις γραμμές του τρένου ενώ κινείται κι ενόσω εσύ βρίσκεσαι επάνω στο τρένο. Ας πούμε ότι το χρώμα θα είναι κόκκινο, επειδή αυτό ταιριάζει στο παράδειγμα. Είσαι εδώ λοιπόν, μιλώντας στα κύτταρά σου και φέρνοντας μια αλλαγή στη βιολογία σου. Σημειώνεις το πότε έγινε η αλλαγή αυτή, βάφοντας τις γραμμές κόκκινες. Έχεις τη μπογιά μαζί σου και μπορείς να βάφεις τις γραμμές με φωτεινό κόκκινο, καθώς προχωράς.

Τώρα δες αυτή την εικόνα, γιατί είναι σημαντικό να τη φέρεις στο νου σου. Αρχίζεις να βάφεις τις γραμμές κόκκινες, που σημαίνει μια αλλαγή στα κύτταρά σου, γιατί είσαι ένα δυνατό άτομο που βρίσκεσαι σ’ επαφή με την κυτταρική σου δομή (το δυναμικό όλων σας). Στις τρεις σου διαστάσεις, καθώς το τρένο προχωράει, μπορείς να κοιτάξεις πίσω και να δεις σε ποιο σημείο άρχισες να βάφεις κόκκινες τις γραμμές. Και αυτό το κόκκινο τμήμα εξαφανίζεται πίσω σου. Μπορείς επίσης να κοιτάξεις μπροστά και θα δεις ότι οι γραμμές δεν είναι ακόμα κόκκινες, αλλά θα γίνουν, όταν φτάσεις εκεί να τις βάψεις. Επειδή στο μυαλό σου, συνεχίζεις να βάφεις σε όλη σου τη ζωή. Εξ αιτίας του χρόνου σου, βάφεις κόκκινο ένα τμήμα των γραμμών, οι οποίες γίνονται μακρύτερες και μακρύτερες, καθώς μεγαλώνεις. Αυτή είναι η 3Dαντίληψή σου, του να βάφεις κόκκινες τις γραμμές, στο δικό σου χρονικό πλαίσιο.
Τώρα, έλα στην πλευρά μου για μια στιγμή. Δεν ξέρω αν θα το «πιάσεις» ή όχι, αλλά είναι πανέμορφο! Αυτό που θα σου πω είναι πανέμορφο! Ω, είναι ένα απλό τρένο με τις γραμμές του, αλλά άκου: Από τη δική μου προοπτική, στο μικρούλη κύκλο που άρχισες να χρωματίζεις, ολόκληρη η γραμμή έγινε κόκκινη, σχεδόν αυτοστιγμεί. Περίπου σ’ ένα λεπτό, όλη έγινε κόκκινη για πάντα! Είναι κόκκινη μπροστά σου και πίσω σου, όσο μακριά μπορείς να δεις, καθώς υπερδιάστατα, είναι σ’ ένα μικρό κύκλο. Αυτή είναι η υπερδιάστατη προοπτική… και αν ακόμα δεν το ’χεις ξεκαθαρίσει, τα κύτταρά σου και το DNA σου είναι υπερδιάστατα. Έτσι λοιπόν, η γραμμική σου προοπτική σε κάνει να νομίζεις ότι οι πολύ μακριές γραμμές μπροστά σου χρειάζονται βάψιμο κάθε μέρα. Και μόνο η περιορισμένη σου αντίληψη σε κρατά μακριά από την αλήθεια, πως οτιδήποτε κάνεις με αγνή πρόθεση, ισχύει για πάντα. Οι γραμμές δεν μπορεί να ξεβάψουν… ποτέ! Η τροχιά είναι όλη τώρα εντελώς κόκκινη. Όσο βαθύ κι αν είναι αυτό, από τη σκοπιά της θεραπείας, θα γίνει ακόμα καλύτερο και πιο πολύπλοκο σε λίγο.

Δεύτερο μέρος:  Συνέχισε τον 3D οραματισμό σου. Είσαι εκεί και χρωματίζεις τις γραμμές. Θα δημιουργήσεις ένα αντικείμενο και θα το πετάξεις από το τρένο. Ίσως είναι η υλοποίηση ενός πράγματος που ζήτησες. Είναι ένα αντικείμενο, χάριν αυτού του οραματισμού, που το δημιούργησες ενώ προχωρούσες στις γραμμές και το πέταξες στο πλάι. Ίσως είναι μια επιφάνια. Ίσως είναι συν-δημιουργία.
Αφού το πέταξες, φυσικά το προσπέρασες, καθώς το τρένο σου είναι πάντα σε κίνηση. Σύμφωνα λοιπόν με την αντίληψή σου, θα έλεγες: «Αυτό ακριβώς έκανα και μένει πίσω μακριά μου… το παρελθόν μου». Έχεις μέρα και χρόνο να θυμάσαι, καθώς τώρα βρίσκεται στο παρελθόν σου και τελείωσε.

Συμβαίνει όμως κάτι που αποτελεί σπαζοκεφαλιά. Είναι αξιοπερίεργο, αλλά καθώς προχωράς στις γραμμές του τρένου, νάτο πάλι εκείνο το αντικείμενο! Έτσι το ερμηνεύεις με τον τρόπο σου, σαν σημάδι από το Θεό, που σου λέει: «Πρέπει να το ξανακάνεις». Οπότε κάνεις πάλι το ίδιο, για να δημιουργήσεις ξανά το αντικείμενο.

«Ορίστε!» λες κι αισθάνεσαι ότι έχεις εκπληρώσει μια ανανέωση της εκδήλωσής σου, ή της αυτο-θεραπείας σου, ή των παρακλήσεών σου προς τον Θεό. Λίγο παρακάτω, πάλι έρχεται! Το ερμηνεύεις σαν σημάδι να «κρατήσεις το βάζο σου γεμάτο». Στις τρεις διαστάσεις συνηθίζεις να γεμίζεις ένα βάζο λίγο-λίγο, ελπίζοντας ότι δεν υπάρχει διαρροή, υπολογίζοντας και το χρόνο φθοράς. Είναι πολύ τρισδιάστατο, οπότε επαναλαμβάνεις τα πράγματα. Το κάνεις ξανά και ξανά. «Νάτο έρχεται,ας το ξανακάνω. Αισθάνομαι ωραία να κρατώ γεμάτο το βάζο. Ας το κάνω πάλι».

Επίτρεψέ μου να σου πω την αλήθεια: Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχεις σ’ έναν υπερδιάστατο κόσμο, κάτι που ακόμα και η επιστήμη σας το παραδέχεται τώρα. Όμως συνεχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τα πάντα σε ένα ευθύ χρονικό πλαίσιο, το οποίο σε γερνάει και φυσικά σε ωθεί συνεχώς ν’ ανανεώνεις τα πράγματα. Αυτό όμως που πραγματικά συμβαίνει πνευματικά, και στα κύτταρά σου, είναι ότι δημιουργείς όσα λέμε, σ’ ένα πολύ μικρό κύκλο. Εφόσον το κάνεις, ολόκληρος ο κύκλος επηρεάζεται για πάντα. Δεν χρειάζεται ποτέ να επαναληφθεί, καθώς μόλις το έκανες, τελείωσες με την εκδήλωσή του… για πάντα!

Εδώ είναι το δύσκολο κομμάτι. Εφόσον παραμένεις μαζί μου… αν η τροχιά σου είναι κύκλος, τότε συνεχώς διανύεις τον ίδιο χώρο. Που σημαίνει ότι κοιτώντας πίσω, εκείνο ήταν κάποτε το μέλλον σου! Κοιτώντας μπροστά, εκείνο ήταν κάποτε το παρελθόν σου. Αυτό είναι γνώρισμα του κύκλου. Αν ισχύει αυτό, να θέσω ένα ερώτημα: Μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν σου, κάνοντας κάτι που επηρεάζει τις γραμμές πάνω στις οποίες βρίσκεσαι τώρα; Μείνε μαζί μου.

Άκου. Μέσα από αυτό τον οραματισμό και το παράδοξο του χρόνου, θα σου πω τώρα τρία χαρακτηριστικά της υπερδιάστατης θεραπείας, περνώντας από το εύκολο, στο πιο δύσκολο και στο απίστευτο.

Εύκολο:  Το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις, μέσα από ένα υπερδιάστατο σκηνικό, είναι το νεάνισμα. Νεάνισμα (youthing) είναι δική μας λέξη, που δόθηκε στο συνεργάτη μου σαν έννοια της επιβράδυνσης του σωματικού ρολογιού. Το σώμα σου βρίσκεται σ’ ένα 3D χρονικό πλαίσιο. Έτσι ήταν σχεδιασμένο. Κινείται με τους κύκλους της Γης, του ηλιακού συστήματος και της σελήνης… ως γνωστόν. Μπορεί και μετρά τα χρόνια. Αυτο-αναπαράγεται (διπλασιασμός των κυττάρων), μέσω ενός σωματικού ρολογιού, κλειδωμένου στο περιβάλλον που βρίσκεσαι και θα παραμείνει έτσι, μέχρι ν’ αλλάξεις το ρολόι.
Η αλλαγή του ρολογιού είναι αδύνατη στην πραγματικότητα που ζεις, καθώς τρέχει πάντα με την ίδια ταχύτητα. Όμως τι θα γινόταν εάν άλλαζες την αντίδραση των κυττάρων σου ως προς το ρολόι; Με άλλα λόγια, τι θα γινόταν εάν άλλαζες το «εσωτερικό ρολόι»; Μπορείς. Μπορείς να δημιουργήσεις μια κατάσταση όπου τα κύτταρα λαμβάνουν την εντολή να επιβραδύνουν τη γήρανσή τους. Επιπροσθέτως – ετοιμάσου – μπορείς στην πραγματικότητα να οραματιστείς μια γραμμή τρένου όταν ήσουν νέος και να πεις στο DNA, μέσα από νοερή απεικόνιση, να εξομοιωθεί με αυτό!

Υπερδιάστατα, θα παρουσιάσεις στο σώμα σου τη νοερή απεικόνιση μιας εποχής που ήσουν νεώτερος. Δεν έχει σημασία σε ποια ηλικία, αλλά αυτό που κάνεις είναι να παρουσιάζεις ένα παζλ στο σώμα σου. Πήγαινε πίσω. Πήγαινε πριν τα τελομερή (του DNA) ξετυλιχθούν και αναπαραχθούν ένα τρισεκατομμύριο φορές. Πήγαινε πίσω. Είναι αυτό δυνατόν; Ναι, είναι. Αυτό που κάνει, είναι να σε βάζει σε μια κατάσταση, όπου το ρολόι δεν κτυπά πλέον στο ίδιο χρονικό πλαίσιο για τα κύτταρά σου.

Παρακολούθα τι λέω! Ας πούμε ότι βρίσκεσαι ακόμα στο τρένο. Όταν αρχίσεις το νεάνισμα, αρχίζεις να το οραματίζεσαι, δημιουργώντας ένα αντικείμενο εκδήλωσης της ίδιας σου της δύναμης, που είχες πετάξει από το τρένο… θα αρχίσεις να χρωματίζεις τις γραμμές κόκκινες, με μια συνείδηση επιβράδυνσης του σωματικού ρολογιού. Στο 3D πεδίο θα κοιτάς πίσω και θα λες: «Αυτό είναι το σημείο που ξεκίνησα το νεάνισμα». Όμως κάτι φαίνεται λάθος στην προοπτική αυτή. Είναι το παράδοξο του ρολογιού, σωστά; Επειδή αν πας πίσω – δηλαδή, αν πραγματικά επιβραδύνεις το σωματικό ρολόι – τότε οι γραμμές του τρένου πίσω σου, θα πρέπει να είναι κόκκινες! Μη δυσφορείς με αυτή την έννοια… απλώς γέλα με τον τρόπο που πρέπει να γίνεται.

Σε μια υπερδιάστατη κατάσταση, οι γραμμές του τρένου είναι εντελώς κόκκινες και το σώμα σου έχει κάνει κάτι στην κυκλική τροχιά, που για σένα είναι θαύμα. Έχει την ικανότητα να επαναφέρει το DNA του σε μια χρονική περίοδο, προτού καν πάθεις μια ασθένεια, ή προτού να έχεις τους πόνους των γηρατειών. «Αυτό ακούγεται σαν θεραπεία, Κρύων!» Μα ναι, αυτό ακολουθεί. Αλλά κατάλαβε το εξής: Κάνεις πράγματα έξω από τις τρεις διαστάσεις, χωρίς καν την πιθανότητα να τα δεις στις τρεις διαστάσεις.

Το νεάνισμα πηγαίνει την κυτταρική δομή πίσω στο χρόνο και την τοποθετεί σ’ ένα σώμα, που φαίνεται πιο γέρικο απ’ ότι είναι. Τώρα συμβαίνει το εξής: Επιβραδύνεις τη διαδικασία γήρανσης. Αυτό συμβαίνει. Ω, δεν επανέρχεται στα νιάτα. Δεν γίνεσαι ξαφνικά νέος. Αντ’ αυτού, επιβραδύνεις τη γήρανση. Είσαι εσύ λοιπόν, που μιλάς στο σώμα σου και γίνεσαι κυρίαρχος ενός συστήματος, που ήταν προκαθορισμένο όταν γεννήθηκες… περιμένοντας «το αφεντικό» να το αλλάξει! Καταλαβαίνεις; Το σώμα σου είχε ένα μοναδικό δεδομένο «χρόνου», το οποίο ήταν το ηλιακό σύστημα (το φεγγάρι). Το έχεις ποτέ σκεφτεί; Ξαφνικά, έχεις τον έλεγχο αντιστάθμισης του ρολογιού αυτού.

Αμφιβάλλεις γι’ αυτό, έτσι δεν είναι; Δε νομίζεις ότι είναι δυνατόν, σωστά; Καθώς το διαβάζεις ή το ακούς, φρικάρεις. «Υπερβολικά αλλόκοτο, Κρύων. Πήγαινε σε κάτι που μπορώ να κάνω». Είπα ότι αφορά στην αποδοχή και την αλλαγή της πραγματικότητάς σου. Θυμάσαι που ανέφερα πως υπάρχουν τρία υπερδιάστατα πεδία για τα οποία θα ήθελα να μιλήσω; Αυτό ήταν το εύκολο! Αν είχες πρόβλημα με το συγκεκριμένο, καλύτερα να μη διαβάσεις τα υπόλοιπα.
Βλέπεις, το 3D κραυγάζει, αλλά τα υπερδιάστατα πράγματα, που προέρχονται από την αγάπη του Θεού, ψιθυρίζουν. Αν θέλεις ν’ ακούσεις τους ψιθύρους, θα πρέπει να απομακρύνεις τις κραυγές. Θα πρέπει να αποσυναρμολογήσεις τη 3D σου εκπαίδευση και να παραμερίσεις όσα έχεις μάθει για τα πάντα, από τη στιγμή που γεννήθηκες. Δύσκολο.

«Εντάξει Κρύων. Πώς να το κάνω; Με ποιο τρόπο; Μου έχεις πει… μου έδωσες ένα τρένο, μου έδωσες τις γραμμές του, μου έδωσες την κόκκινη μπογιά, λέγοντας τι; Να βάψω τις γραμμές; Πώς να το κάνω αυτό; Πώς να αντιστοιχίσω αυτή την αλληγορία στην πραγματικότητά μου;»

Το θέμα είναι το εξής: Οι Άνθρωποι αμφιβάλλουν για οτιδήποτε εναντιώνεται σε όσα αντιλαμβάνονται. Ποιος σου είπε ότι η αντίληψή σου είναι βασιλιάς; Σου έχει πει ποτέ κανείς, ότι η αντίληψή σου είναι απλώς ο τρόπος που τυχαίνει να βλέπεις τα πράγματα; Δεν αντιπροσωπεύει πάντα την αλήθεια. Όταν πρωτοείπαν για τα μικρόβια, αυτούς τους αόρατους οργανισμούς τους τόσο σημαντικούς για τη υγεία σας, ολόκληρη η ιατρική κοινότητα ωρυόταν στα γέλια. Αόρατα πράγματα τριγύρω σας; Αμφέβαλαν λόγω των αντιλήψεών τους. Ήταν αυτή η αλήθεια, ή απλώς το πού βρίσκονταν τότε συνειδησιακά;

Αγνή πρόθεση, είναι η απάντηση. Η συνείδηση αλλάζει την πραγματικότητα! Είναι χρυσός για το Πνεύμα κι όμως είναι αόρατη για εσάς. Δεν μπορείς να προσποιηθείς την αγνή πρόθεση. Είναι η πρόθεση, όταν πέφτεις στα γόνατα. Είναι η πρόθεση όταν έχεις σοβαρά προβλήματα. Είναι η πρόθεση όταν λες: «Θα κάνω οτιδήποτε! Βγάλε με από αυτή την κατάσταση». Είναι ισχυρή. Αλλά γνώριζε το εξής: Δεν χρειάζεται να περνάς δοκιμασία, για την αγνή πρόθεση. Μπορείς να δημιουργείς αγνή πρόθεση με την καρδιά σου, τα συναισθήματά σου, όταν είσαι έτοιμος να αρχίσεις και λες: «Τώρα είμαι έτοιμος και το κάνω».

«Κρύων, πόσο συχνά πρέπει να το κάνω αυτό;» Εντάξει 3D Άνθρωπε, πόσες φορές θέλεις να το βλέπεις να σε προσπερνά στην πορεία σου; [Γέλια] Η απάντηση είναι, μία! Δεν σου αρκεί αυτό; «Λοιπόν, δεν το καταλαβαίνω, οπότε θα το ξανακάνω, ούτως ή άλλως. Θα το κάνω συχνά. Θα το κάνω κάθε μέρα». Καλώς. Δεν βλάπτει να το κάνεις, ίσως όμως σιγά-σιγά να απορροφήσει όλο σου το χρόνο! Το κλειδί δεν είναι η επανάληψη. Ποτέ δεν ήταν. Όσο πιο υπερδιάστατος είσαι, τόσο πιο πολύ θα καταλάβεις. Αγνή πρόθεση. Μια φορά. Μόνο αυτό χρειάζεται. Αν δεν το νιώθεις εντάξει, προχώρα και κάντο ξανά. Δεν βλάπτει. Αυτό είναι το εύκολο.

Πιο δύσκολο:  Είναι η θεραπεία – η ίαση μιας ασθένειας στο σώμα σου, σε τέτοιο βαθμό, που ποτέ να μην ξαναγυρίσει. Ποτέ. Ζεις σ’ έναν αλλοπαθητικό ιατρικό κόσμο. Βρίσκεται στις τρεις διαστάσεις και δουλεύει βάσει του χρόνου. Αν κάτι είναι λάθος, το διορθώνεις. Του κολλάς ένα τσιρότο. Αν κάτι πάει στραβά, παρέχεις χημικά που αλλάζουν τα κύτταρα, ώστε το πρόβλημα να ισορροπηθεί. Όλα αφορούν στο αίτιο και το αιτιατό. Είναι αρκετά κατανοητό που το κάνετε αυτό και δεν υπάρχει καμία επίκριση.

Όμως, στη νέα αυτή ενέργεια, μπορείς να αρχίσεις τώρα να κάνεις υπερδιάστατη θεραπεία. Θα σου δώσω αυτή την πληροφορία, αλλά είναι δύσκολο. Πρέπει να είσαι πολύ συντονισμένος κι ελαφρώς έξω από το 3D πεδίο. Άκου… ας πούμε ότι υπάρχει καρκίνος στο σώμα σου. Είναι μεταφορικό, μια νοερή απεικόνιση, μόνο σαν παράδειγμα. Αυτό δεν θα σου δημιουργήσει καρκίνο, καθώς βρίσκεσαι σε συνείδηση πνευματικής επιμόρφωσης και υπάρχει φως εδώ. Ας πούμε λοιπόν ότι επιθυμείς να θεραπεύσεις αυτή την πάθηση μέσα σου. Θεωρείς ότι κάποια στιγμή την έπαθες, κάποια στιγμή χειροτέρεψε και κάποια στιγμή το σώμα σου σού είπε ότι βρίσκεται εκεί. Ο εγκέφαλός σου το έχει θέσει σε πολύ ευθεία γραμμή. Βρίσκεσαι στο 3D πεδίο. Τώρα ερχόμαστε να πούμε ότι μπορείς να το θεραπεύσεις, με υπερδιάστατη αγνή πρόθεση.
«Αγνή πρόθεση; Δεν μπορεί να είναι τόσο εύκολο Κρύων. Αγνή πρόθεση; Όχι. Πρέπει να κάνεις διάφορα πράγματα γι αυτό. Πρέπει να ακολουθήσεις ένα ιατρικό πρωτόκολλο». Πράγματι! Μπορείς να το κάνεις. Σου είπε ποτέ ο Κρύων να μην το κάνεις; Πιθανόν μια πλήρης θεραπεία για σένα, να ήταν να εφαρμόσεις μαζί 3D και υπερδιάστατη θεραπεία; Κι αν έλεγα ότι μπορείς να επιταχύνεις την αλλοπαθητική σου θεραπεία κατά 50% ή περισσότερο; Ποιος σου είπε ότι είναι ή το ένα, ή το άλλο; Αρέσει στους Ανθρώπους να βάζουν κουτιά σε οτιδήποτε κάνουν.
Θέλω να σου δείξω κάτι. Θέλω να έρθεις κάπου μαζί μου. Ξέρεις ότι κάθε πνευματικό μονοπάτι στη Γη, ορίζει ότι αλλάζεις μέσω της αγνής πρόθεσης; Κάθε θρησκεία σού δίνει τη δυνατότητα να μετανοήσεις και να αλλάξεις, κυριολεκτικά μέσα σε λίγα λεπτά. Ρώτησέ τους. Η θρησκεία στην οποία έχετε γεννηθεί είναι μια από αυτές [ο Χριστιανισμός]. Μπορείς να έχεις μια πλήρη, άμεση μεταστροφή. Μπορείς να φέρεις τα πάνω κάτω, εάν πεις «ναι» στο Θεό. Εάν θέλεις, μπορείς να κάνεις το ίδιο και στο Ισλάμ. Να πάρεις το όνομα τού προφήτη και να βρεις μέσα του την αγάπη και το μεγαλείο του Θεού. Ρώτησέ τους· η εμπειρία είναι βαθιά και δουλεύει γύρω από την απόφασή σου να πεις «ναι» και να δεσμευτείς.
Τότε αρχίζει το 3D έργο, σωστά; Σε κάποιες θρησκείες πρέπει να κάνεις και άλλα πράγματα. Να ανέβεις σκαλοπάτια, να πας σε σχολή, να προσεύχεσαι με συγκεκριμένο τρόπο, να φοράς ενδυμασίες. Όλα όμως αρχίζουν με μια απόφαση που έχει άμεση επίδραση επάνω σου. Σε μια από τις θρησκείες σας, σαν γυναίκα μπορείς να νυμφευθείς το Χριστό. Μια απόφαση, μια τελετή και τα πάντα αλλάζουν για μια ζωή. Γιατί λοιπόν να είναι αρκετή η αγνή πρόθεση για μια τέτοια περίπτωση, αλλά όχι για τον ιερό ναό του σώματός σου; Σκέψου το. Η αγνή πρόθεση ήταν πάντοτε η απάντηση και η θειότητα εντός των κυττάρων σου περιμένει τη δέσμευση.

Δες το λοιπόν νοερά: Έχεις μια πάθηση. Τώρα θα την εξαλείψεις. Σε μια υπερδιάστατη κατάσταση αγνής πρόθεσης, αυτό που βλέπεις [νοερά] είναι την κυτταρική σου δομή να επιστρέφει σε κάποια χρονική στιγμή, προτού καν εκδηλωθεί η πάθηση! Καταλαβαίνεις; Σκέψου έξω από το 3D κουτί. Κάνεις το ίδιο πράγμα που έκανες με το νεάνισμα [εύκολο], μόνο που τώρα θα έχεις και 3D απόδειξη. Είτε θα είναι εκεί η πάθηση, είτε δεν θα είναι. Έτσι δυσκολεύει ακόμα παραπάνω, καθώς τώρα ανησυχείς εάν το έχεις κάνει ή δεν το έχεις κάνει σωστά. Αγωνιάς αν θα επιστρέψει πάλι. Πράγματι, συχνά η βαθιά και χειροπιαστή ανησυχία, δείχνει ότι ποτέ δεν δόθηκε αγνή πρόθεση.

Ω αγαπητέ μου Άνθρωπε, θέλω να σου πω ότι η αληθινή, αγνή πρόθεση, θα αρχίσει να χρωματίζει τις γραμμές του τρένου. Θα σε πάει πίσω, προτού αποκτήσεις την πάθηση, προτού συμβεί οτιδήποτε.  Στην κυριολεξία ξανακουρδίζει το ρολόι. Που σημαίνει για τα κύτταρά σου, πως ποτέ δεν είχες το πρόβλημα! Σου είπα ότι δεν θα ήταν εύκολο. Υπάρχει πάλι το παράδοξο του χρόνου. Θα θυμάσαι πάντα την ημέρα που θεράπευσες τον εαυτό σου και η πάθηση που είχες ποτέ δεν θα επιστρέψει. Το ξέρουμε πως δεν θα επιστρέψει, καθώς ποτέ δεν την είχες! Καταλαβαίνεις τη θεραπευτική δύναμη του Ανθρώπου; Καταλαβαίνεις τι δυνατότητες υπάρχουν, να σε πάει πίσω σε μια συνείδηση προτού συμβεί οτιδήποτε, προτού καν εισβάλει ανάρμοστα στο σώμα σου;

Τώρα γίνεται δύσκολο, καθώς έχεις να κάνεις με εγκόσμιες αποδείξεις κι ένα αλλοπαθητικό σύστημα ελέγχου μιας υπερδιάστατης θεραπείας. Θα σου αναφέρουν στατιστικά δεδομένα, θα σου πουν ποσοστά εκείνων που έχουν ή δεν έχουν απαλλαγεί – όλα τα αλλοπαθητικά λόγια. Άσε τους να λένε! Εσύ γιόρτασε τα αποτελέσματα των διαγνώσεών τους! Δεν πρόκειται να την πάθεις ξανά· δεν πρόκειται να επιστρέψει· δεν μπορεί, επειδή δεν της έχεις βάλει ένα τσιρότο. Ποτέ δεν την είχες! Όλες οι γραμμές του τρένου είναι κόκκινες. Δεν είναι εύκολο αγαπητέ Άνθρωπε.

Ευλογημένοι είναι όσοι γνωρίζουν ότι αυτό είναι αληθινό, καθώς υπάρχουν πολλοί. Τα θαύματα, για τα οποία έχεις διαβάσει στην πνευματική σας ιστορία, ποτέ δεν αμφισβητήθηκαν. Οι αρρώστιες ποτέ δεν επέστρεψαν. Ο λόγος; Είναι από αυτούς που μόλις σας περιγράψαμε. Η διαφορά; Ο εσωτερικός Δάσκαλος το έκανε, αντί κάποιου δασκάλου απ’ έξω.

Και το επόμενο; Απίστευτο. Κάναμε κάποιες νύξεις προ διετίας και τώρα θα το φανερώσουμε.

Συνεργάτη μου [απευθυνόμενος στον Λη], αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχεις κάνει ποτέ. Θα σου ζωγραφίσω μια εικόνα. Αυτό δεν σημαίνει πως θα την αποδόσεις άριστα, καθώς έχεις την ίδια 3D προοπτική, όπως  όλοι οι υπόλοιποι. Ορίστε όμως, παρουσιασμένο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υπάρχει μια απίστευτη πολυπλοκότητα στο αποκαλούμενο σύστημα που δουλεύουν τα πράγματα. Μέσα στο σύστημα αυτό υπάρχουν όλα τα δυναμικά όλων των Ανθρώπων του πλανήτη. Υπάρχουν συστήματα εντός των συστημάτων, που τα έχετε ονομάσει καρμικές ομάδες.  Η καρμική ομάδα είναι μια ομάδα που έρχεται και αλληλεπιδρά με τους άλλους, κατά ένα συγκεκριμένο τρόπο. Δεν είναι προκαθορισμένο, αλλά προδιατεθειμένο. Δηλαδή, βασίζεται στα δυναμικά και όχι σε κάποιο αμετάβλητο 3D χρονικό πλαίσιο. Είναι ένα αρχαίο σύστημα που ήταν ανέκαθεν μαζί σας. Σας βάζει με άλλους Ανθρώπους, ώστε να δημιουργηθούν ενέργειες, που εκδηλώνονται για να ξεδιαλύνουν ενέργειες και να ξεκινήσουν άλλες ενέργειες. Είναι από αυτά που έχουμε αναφέρει, πως μπορείς μέσω της ελεύθερης επιλογής, να τα διαλύσεις και να τα ακυρώσεις, εάν το επιλέξεις [βιβλίο Ένα του Κρύων]. Αλλά έρχεσαι με αυτό τον τρόπο [έτσι γεννιέσαι].
Όταν έρχεσαι, υπάρχει επίσης μια πολυπλοκότητα εντός της βιολογίας σας, καθώς μέρος του πνευματικού κάρμα έχει να κάνει με τη γενεαλογία… τη φυσική χημεία του DNA. Θέλω λοιπόν να πω το εξής: Υπάρχουν προδιαθέσεις ενσωματωμένες στα γονίδιά σας [δημιουργημένες από το DNA], που είναι αδυναμίες και τάσεις προς ασθένειες. Είναι πλήρως και εντελώς καρμικές. Μια μάνα που έχει μια πάθηση, είχε μια μητέρα με την ίδια πάθηση. Αυτή η γυναίκα κοιτάζει τα παιδιά της, γνωρίζοντας ότι μπορεί να πάθουν την ίδια πάθηση, όπως και τα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών τους. Το αποκαλείτε προδιατεθειμένο γενετικό ελάττωμα. Δημιουργεί μια γενεαλογία θανάτων, δυσκολιών, προκλήσεων, πίκρας και θρήνου.

Έχω να πω λοιπόν… Κάθεσαι εδώ σε μια ενέργεια που είναι σαν μαγική με την αγνή πρόθεση. Άκουσέ με. Εάν έχεις μια γενετική προδιάθεση και προσπαθείς να θεραπεύσεις τον εαυτό σου από μια σημαντική πάθηση, άκου τον τρόπο που το σύστημα το χειρίζεται αυτό. Το γενετικό ελάττωμα που δημιούργησε το θέμα κατά το παρελθόν, στους συγγενείς σου, θα εξαφανιστεί μέσα σου. Όμως, το γενετικό αυτό ελάττωμα που μπορεί να συνεχίσει να φέρει πρόβλημα στα υπάρχοντα παιδιά σου, επίσης θα απομακρυνθεί. Το DNA σου θα αλλάξει και αυτό θα αντηχήσει πνευματικά, μέσα στις προδιαθέσεις των παιδιών σου. Ο κύκλος θα κλείσει μ’ εσένα!

Αυτό κραυγάζει στη λογική όλων όσων έχεις ποτέ διδαχθεί. «Πού είναι η ελεύθερη επιλογή των παιδιών μου, εάν εγώ το αλλάξω;» θα μπορούσες να πεις. Δεν είναι έτσι όμως. Πρέπει να κατανοήσεις την καρμική ενέργεια. Πρέπει να κατανοήσεις την οικογενειακή ομάδα και γιατί βρίσκεσαι εδώ. Έχεις να κατανοήσεις τόσα περισσότερα πράγματα, από αυτά που αρχίζεις τώρα να καταλαβαίνεις. Η δράση του ενός έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τα καρμικά χαρακτηριστικά των πολλών. Είναι όπως το φως, μπορεί να δημιουργηθεί από έναν κι όμως να φωτίσει μια ολόκληρη αίθουσα με ανθρώπους. Δεν πρόκειται για θεραπεία των παιδιών σου. Αφορά στην αλλαγή της καρμικής τους προδιάθεσης. Ότι κάνεις στο δικό σου DNA, στέλνει σήμα στο δικό τους. Είστε όλοι συνδεδεμένοι. Μη δίνεις σημασία στους κανόνες που νομίζεις ότι ξέρεις. Άκου.

Δεν υπάρχει κάτι που λέγεται «περασμένη ζωή». Είναι παράλληλη, υπάρχουσα ζωή, σε μια γραμμή τρένου που μόλις έβαψες κόκκινη, με το χρώμα της καρμικής και γενετικής αλλαγής. Όταν το κάνεις αυτό, όλη η καρμική ομάδα, που φαίνεται σαν ομόκεντροι κύκλοι γύρω σου, έχει κόκκινες γραμμές, όσον αφορά στο συγκεκριμένο γονίδιο. Όσο αλλόκοτο κι αν ακούγεται, έχεις τη δυνατότητα να σταματήσεις την καρμική ακολουθία της επόμενης γενεάς και την μεθεπόμενης, με αυτό που κάνεις τώρα. Αν έχεις ζώντα παιδιά, θα πάψει να υπάρχει η προδιάθεση.

Μέσα στο DNA σου, έχουμε διδάξει ότι υπάρχουν υπερδιάστατες όψεις. Μία από αυτές είναι το ίδιο σου το Ακασικό Αρχείο και η αλληλεπίδραση με την τρέχουσα ομάδα που σε περιβάλλει. Αυτό είναι που αλλάζει. Φέρνει κάποια αλλαγή στο DNA; Μπορείς να τη δεις; Θα μπορέσεις πράγματι να το δεις αυτό, χημικά; Και η απάντηση είναι, ναι. Αυτή είναι η δύναμη. Αυτό είναι το απίστευτο κομμάτι. Όταν η επιστήμη μπορέσει να μετρήσει τη γενετική προδιάθεση, θα το δει.
«Τώρα Κρύων, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Μόλις είπες κάτι που δεν βγάζει κανένα νόημα. Είπες ότι αυτό θα άλλαζε το παρελθόν. Έχω συγγενείς που έχουν πεθάνει. Τώρα θα αναστηθούν; Πώς μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν με κάτι που κάνεις σήμερα;» Βγες για λίγο από τον 3D κύκλο σου. Δες αυτό που βλέπει το Πνεύμα. Το Πνεύμα δε σε βλέπει να γεννιέσαι και μετά να πεθαίνεις και να γεννιέσαι και να πεθαίνεις. Το Πνεύμα σε βλέπει συνεχώς σαν ένα αγγελικό ον, ένα κομμάτι του Θεού. Το Πνεύμα βλέπει την ίδια βασική ψυχή, τον ίδιο Ανώτερο Εαυτό, σε όλες σου τις ζωές. Είναι ο ίδιος Εαυτός, άσχετα με το ποιος είσαι στον πλανήτη. Το έχεις σκεφτεί ποτέ; Το Πνεύμα βλέπει κάποιον μεγαλειώδη που μπορεί, με αγνή πρόθεση, να αλλάξει την ίδια τη δομή μιας ολόκληρης καρμικής ομάδας.

Τα παιδιά σου δεν θα έχουν ιδέα τι έχεις κάνει, αλλά πολύ μετά που θα έχεις φύγει, έχοντας ζήσει μια φυσιολογική ζωή, θα ζήσουν επίσης ζωή απαλλαγμένη από τα δυναμικά της αρρώστιας και το μέλλον της οικογένειάς σου θα έχει αλλάξει για πάντα. Τώρα, αναλογίσου την οικογένειά σου· τι θα γινόταν; Τι θα συνέβαινε εάν όλες οι γυναίκες είχαν πεθάνει σε νεαρή ηλικία; Εάν το πιάνεις αυτό, τότε συνειδητοποιείς τον αντίκτυπο αυτού που κάνεις σήμερα. Ποιος ξέρει; Πιθανόν μελλοντικοί πρόεδροι και ηγέτες του κόσμου να προέλθουν από αυτό, οι οποίοι σε άλλη περίπτωση, δεν θα είχαν ποτέ γεννηθεί. Όσον αφορά στην ανάσταση των περασμένων νεκρών συγγενών σου, θα συμβεί. Και θα είναι τα μελλοντικά σου δισέγγονα του αύριο, ελεύθερα από αρρώστιες.
Ο συνεργάτης μου έκανε ότι καλύτερο μπορούσε, για να σας δώσει όλα όσα ήθελα να σας δώσει. Είναι το παράδοξο του ρολογιού – μη κατανοητό στις τρεις διαστάσεις – και σου λέω αγαπητέ μου Άνθρωπε, είναι καιρός να ξεπεράσεις την τριαδικότητά σου και να αρχίσεις να δουλεύεις με τα εργαλεία αυτά, γιορτάζοντας το γεγονός ότι δουλεύουν. Μην προσπαθείς να τα καθορίσεις. Στο μέλλον κάποιοι θα μπορέσουν να το εξηγήσουν όλο αυτό, καλύτερα από το συνεργάτη μου. Θα έρθουν εκείνοι που θα τα περάσουν σε βιβλία, επειδή είναι καιρός να γίνει. Η ενέργεια θα συνεχίσει να το υποστηρίζει αυτό και θα έχουν πρακτικές αποδείξεις, μέσα τους και στα παιδιά τους και έτσι θα μειωθούν τα επίπεδα του φόβου.

Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που παίρνει αυτό το μήνυμα στην καρδιά του και το πιστεύει, καθώς αυτός είναι ο τρόπος και θα φανερωθεί με τον καιρό. Θα γίνει γνωστός και αποδεκτός σαν αληθινός, πολύ μετά που θα έχει φύγει ο συνεργάτης μου. Οπότε ας θυμάστε την ημέρα αυτή, που άνοιξα τη θύρα για να σας πω ότι αυτά τα πράγματα είναι εφικτά.
Λοιπόν, ήρθε η ώρα της αποχώρησης. Όμως δεν θέλω να φύγω. Είπα προ ετών στον συνεργάτη μου, ότι όταν κάθεται εδώ κάνοντας αυτό [channeling], σταματάει το σωματικό του ρολόι. Καθώς έχει το ένα πόδι στην άλλη πλευρά του πέπλου, όπου δεν υπάρχει χρόνος. Τότε μου είχε πει: «Ας είμαστε σε συνεχές κανάλι επικοινωνίας».[Γέλια]

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής