Η Ομάδα μας στο Facebook!

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Κρύων CHANNELLING Οι Οκτώ Αλλαγές της Φώτισης

Μέρος 1ο
Αυτή η ζωντανή επικοινωνία δόθηκε στην πόλη Mexico
20 Οκτωβρίου 2007

 

μετάφραση:  γιώργος κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Από πού νομίζετε ότι προέρχεται το Ανθρώπινο συναίσθημα; Από πού προέρχεται η αγάπη;  Είναι μέρος του Θεού μέσα σας! Γιατί νιώθετε έτσι, όταν έχετε τόση αγάπη για κάποιο άλλο άτομο; Νομίζετε ότι είναι απλώς ανθρώπινο, έτσι δεν είναι; Όχι. Είναι το κομμάτι του Θεού μέσα σας που ενεργοποιείται, ακόμα και ανάμεσα σε δυο Ανθρώπους. Ακόμα κι όσοι δεν πιστεύουν στο Θεό, δεν μπορούν ν’ αρνηθούν ότι έτσι είναι. Μπορεί να μην πιστεύετε στα νεφρά, εν τούτοις τα έχετε. Είστε πλάσματα μ’ ελεύθερη βούληση, οπότε είστε ελεύθεροι ν’ αποδεχτείτε ή όχι αυτό που συμβαίνει τώρα. Απόλυτα ελεύθεροι και δεν πρόκειται να σας αγγίξει το Πνεύμα για να πιστέψετε. Είναι το δώρο μας προς εσάς – η ελεύθερη επιλογή.

Αυτοί που με περιβάλλουν γεμίζουν την αίθουσα! Όταν έρχομαι σ’ ένα τέτοιο μέρος, είναι από αγάπη για την ανθρωπότητα. Ίσως να μην πιστεύετε όσα λέω. Η αλήθεια όμως είναι αυτή που είναι, άσχετα με τι επιλέγετε να πιστεύετε και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πνευματικά όντα που σας αγαπούν, πέρα απ’ οποιαδήποτε κριτήρια.

Παρευρισκόμουν στην πνοή της γέννησης, στην ενέργεια της άφιξής σας στη Γη. Στο υπερδιάστατο πεδίο δεν υπάρχει χρόνος, οπότε επιτρέπεται αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, να παρευρίσκομαι στη γέννηση του καθενός και ταυτόχρονα να είμαι εδώ και να επικοινωνώ μ’ εσάς. Στον τρισδιάστατο χώρο σας, λέτε: «Ο Κρύων είναι εδώ τώρα και μας μιλάει». Όμως βρίσκομαι επίσης και κάπου αλλού, καλωσορίζοντας όσους επιστρέφουν σ’ αυτή την πλευρά του πέπλου, τους οποίους θεωρείτε νεκρούς. Τους υποδέχομαι καθώς φτάνουν στην άλλη πλευρά του πέπλου και βρίσκομαι επίσης εκεί όπου γεννιούνται οι Άνθρωποι. Μέρος του έργου μου είναι να παρευρίσκομαι στις περιστάσεις αυτές, στην υπερδιάστατη πύλη, όπου συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα.

Τίποτε από τα παραπάνω δεν έχει σχέση με κάποιους «Θεϊκούς νόμους». Δεν έχουν σχέση με τελετές ή πρωτόκολλα. Μόνο μ’ ένα πράγμα σχετίζονται… την εκπληκτική αγάπη του Θεού. Έχεις μια οικογένεια στην άλλη πλευρά του πέπλου, που σ’ αγαπά τόσο πολύ. Θέλουμε να σου κρατάμε το χέρι, μέχρι τη στιγμή που θα βρεθείς στο κανάλι της γέννησης. Θέλουμε να είμαστε οι πρώτοι που θα πιάσουμε το χέρι σου, όταν επιστρέφεις δια μέσου του πέπλου. Έτσι κάνει η οικογένεια στα μέλη της και θα ’θελα να σας πω αγαπητοί μου, ότι τα πρώτα λόγια που ακούει ο Άνθρωπος όταν πεθαίνει, είναι: «Μη φοβάσαι αγαπητέ μου, γιατί βρίσκεται στο σπίτι».Αυτή είναι η αγάπη του Θεού στην πράξη! Το θυμάστε;

Αν μπορούσαμε να κάνουμε εδώ κάποιο μαγικό, θα θέλαμε να σας διαποτίσουμε με το αίσθημα που έχω, σαν Κρύων. Αντιπροσωπεύω ένα πολύ μεγάλο γκρουπ. Εκπροσωπώ τα τρισεκατομμύρια κομμάτια του Θεού που σας γνωρίζουν. Βρίσκομαι σε πολλά μέρη. Είμαι μια πολλαπλή οντότητα, πέρα από την αποκαλούμενη διαστατικότητα. Γι αυτό είναι δύσκολο να το κατανοήσετε, αλλά συνειδητοποιήστε πως όταν βρίσκεστε μαζί μου, είστε κι εσείς έτσι.

Ίσως είσαι εδώ για πρώτη φορά [ή πρωτοδιαβάζεις το κείμενο]; Γνωρίζω ποιος είναι εδώ. Μήπως συνόδευσες κάποιον, που σου ζήτησε να έρθεις για ν’ ακούσεις αυτά τα λόγια; Απλώς θέλω ν’ ακούσεις. Δεν υπάρχει πίεση να πιστέψεις σ’ ότι συμβαίνει, ή το σημερινό μήνυμα. Όμως, θα μας κάνεις τη χάρη ν’ ανοίξεις την καρδιά σου, ώστε να το αισθανθείς; Υπάρχει εδώ μια ενέργεια και θέλω να παρατηρήσεις κάτι. Δεν θα σου δώσουμε κάποιο δόγμα. Δεν θα σου δώσουμε κανόνες. Ούτε κάπου να πας, για να λογοδοτήσεις. Δεν θα σου ζητήσουμε να γίνεις κάπου μέλος. Κι ο λόγος; Επειδή τα έχεις ήδη όλα, όντας κομμάτι του Θεού που βαδίζει στη δυαδικότητα του πλανήτη.

Ανήκετε όλοι στη οικογένεια του Πνεύματος. Όλοι σας, ακόμα κι ο δύσπιστος που είναι εδώ. Γνωρίζω ποιοι είστε. Άκουσέ με δύσπιστε: Φεύγοντας από την αίθουσα, θα έχεις λάβει την ίδια αγάπη, όπως και όλοι εδώ. Το γεγονός ότι δεν πιστεύεις, δεν αποτρέπει τους αγγέλους να περάσουν την πόρτα μαζί σου. Έτσι γίνεται! Φοβάσαι αυτή την αγάπη; Δεν είναι επιθετική. Είναι παθητική και περιμένει μόνο να τη νιώσεις.

Σ’ αυτές τις δύο μέρες θα κάνουμε κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει. Τους τελευταίους μήνες ενοποιούσαμε τα μηνύματα, ώστε να δοθούν πολλές πληροφορίες σε λίγο χρόνο. Όσα λέω σήμερα, εμπεριέχονται κομματιαστά στις επικοινωνίες του Κρύων της τελευταίας εικοσαετίας, αλλά πρέπει να τα ψάξετε. Τώρα τα συγκεντρώνουμε σ’ αυτή και την επόμενη επικοινωνία. Ας δούμε τη δομή των διδασκαλιών στις δύο μέρες. Θα σας παρουσιάσω τις οκτώ αλλαγές του Ανθρώπου, από την αρχή της επίγνωσης μέχρι την πλήρη ανάληψη. Ένα μεγάλο πεδίο μάθησης, έτσι δεν είναι; Μέσα σε δυο βραδιές, αναλύεται όλο το ταξίδι.
Ακούστε με. Αυτοί δεν είναι κανόνες. Δεν πρόκειται για βαθμίδες. Αυτές είναι αλλαγές, που δεν συμβαίνουν σε καθορισμένα χρονικά πλαίσια. Ο καθένας σας είναι διαφορετικός. Καθένας πρέπει να έρθει στη δική του κατάσταση συνειδητότητας, στο δικό του χρόνο. Εν τούτοις τίθεται το ερώτημα: «Πόσο χρόνο θα πάρει, μεταξύ αυτής της φάσης και της άλλης, ή αυτής της αλλαγής και της άλλης;» Πραγματικά δεν υπάρχει απάντηση, καθώς η αληθινή επίγνωση είναι ατομική. Είναι η δική σου σχέση με την πραγματικότητα του πλανήτη, που καθορίζει το χρόνο που απαιτείται.

Σήμερα θα σας δώσουμε τέσσερις από τις αλλαγές και οι υπόλοιπες τέσσερις θα δοθούν αύριο. Τι υπέροχη ιστορία! Αυτή η ιστορία αφορά στο τι συμβαίνει, όταν ένας Άνθρωπος περνά πέρα από τη διάστασή του κι έχει το θάρρος ν’ αναρωτηθεί και να ψάξει ποιος είναι.

Η πρώτη αλλαγή που κάνει ο Άνθρωπος, είναι η περιέργεια σχετικά με την επίγνωση. Τίθεται το ερώτημα: «Μπορεί να είναι αληθινό;» Έτσι αρχίζει όλο. Όποιος από εσάς είναι θεραπευτής, όποιος βαδίζει στην ατραπό, έχει περάσει αυτό το βήμα. Το σαββατοκύριακο αυτό θα είναι ιδιαίτερο, καθώς θα έχετε την ευκαιρία μιας μεγαλύτερης επίγνωσης, μέσω της συγχρονικότητας που σας έφερε εδώ. Συμβαίνει μια αλλαγή στη δυσπιστία ή την ουδετερότητα όποιου ρωτάει: «Μπορεί πραγματικά να είναι αληθινό;» Έτσι ξεκινάει όλο το παιχνίδι.

Αυτό το σαββατοκύριακο μπορεί να είναι ιδιαίτερο για σένα. Επέτρεψες ποτέ στον εαυτό σου, να βρεθεί κάπου και να νιώσει τέτοια αγάπη; Καταλαβαίνεις με ποιούς είσαι; Καταλαβαίνεις ότι περιβάλλεσαι από πολλούς, που δεν θα σε κρίνουν ποτέ, άσχετα ποιος είσαι ή τι έχεις κάνει; Είναι κάτι πραγματικό κι έχεις να το διακρίνεις (την πραγματικότητά του). Ήδη εδώ, σ’ αυτή τη διδασκαλία, δείχνονται χρώματα στη σκηνή. Συμβαίνει για όσους γνωρίζουν τι σημαίνει κάτι τέτοιο και σαν επιβεβαίωση ότι πρόκειται γι’ αληθινή γνώση.
Το μήνυμα αυτό δεν είναι ανάρμοστο. Δεν σου ζητάει να κάνεις κάτι. Απλώς θέλει ν’ ανοίξεις την καρδιά σου για μια στιγμή. Θυμάσαι την πρώτη αλλαγή που έκανες; Θυμάσαι την αίσθηση της επίγνωσης; Το θυμάσαι; Μπορεί να είναι αληθινό; Κι αν είναι, τι ακολουθεί; Η αλλαγή της επίγνωσης σηματοδοτεί τον έρωτά σου με τον Θεό. «Μπορεί όσα είπε ο ενδιάμεσος( channeler) να είναι αληθινά; Τι γίνεται αν υπάρχει μια μεγαλύτερη εικόνα; Μήπως υπάρχει ένας σπουδαίος σκοπός στη ζωή;» Είναι μια σημαντική αλλαγή, την οποία δεν θα κάνει ποτέ, περισσότερο από το 90% της ανθρωπότητας. Λιγότερο από μισό τοις εκατό της ανθρωπότητας θα φέρει αυτή την αλλαγή συνειδητότητας.

Όμως θα είναι αρκετό. Δες τα στοιχεία. Κάνε τον υπολογισμό. Μισό τοις εκατό των επτά δισεκατομμυρίων, είναι πολλοί Άνθρωποι! Είναι επίσης πολύ φως! Τι συμβαίνει λοιπόν με την αλλαγή της επίγνωσης, καθώς αρχίζεις να αισθάνεσαι τη Θεϊκή αγάπη στην καρδιά σου; Αναρωτιέσαι αν είναι αληθινή, έτσι δεν είναι; Ορισμένοι θα την αποκλείσουν, γιατί δεν μπορούν να την πιστέψουν. Είναι όμως αληθινή. Ξέρεις τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια αυτής της συνειδησιακής αλλαγής; Αποφασίζεις αν θα πιάσεις ή όχι το χέρι του αγγέλου που βρίσκεται σ’ όλη τη ζωή μαζί σου. Κι ο άγγελος αυτός έχει όνομα. Είναι ο Ανώτερος Εαυτός σου. Αυτή είναι η πρώτη, πολύ σημαντική αλλαγή που συμβαίνει.

Η δεύτερη αλλαγή  γίνεται όταν αποφασίσεις ότι είναι αληθινό αυτό που συμβαίνει και σκοπεύεις να κινηθείς ανάλογα. Αυτές είναι οι οκτώ βασικές αλλαγές στο πνευματικό μονοπάτι του Ανθρώπου, αλλά να ξέρεις ότι πολλοί δεν θα περάσουν ούτε καν την πρώτη. Θα πάνε και θα ’ρχονται σε παρόμοιες συναντήσεις, απλώς για να νιώθουν την ενέργεια. Θα πιστέψουν με την καρδιά τους και θα νιώσουν την αγάπη του Θεού να τους διαπερνά. Αλλά συνήθως μόνο αυτό θέλουν. Τους αρκεί. Όμως όσοι θέλουν περισσότερα, ρωτούν: «Τι μπορώ να κάνω για να είμαι κοντύτερα στον άγγελο που ανακάλυψα μέσα μου; Έχω να κάνω κάτι στον πλανήτη αυτό; Υπάρχει ένας τρόπος επικοινωνίας με το Πνεύμα; Αν ναι, πού βρίσκεται και τι πρέπει να κάνω;»

Η αλλαγή αυτή αφορά στην πρόθεση του Ανθρώπου ν’ ανοίξει την πόρτα προς την άλλη πλευρά του πέπλου. Οι περισσότεροι που είναι εδώ μπροστά μου, έχουν σπρώξει αυτή την πόρτα. Εκεί αρχίζει να γίνεται λίγο εκφοβιστικό, σωστά; Επειδή τώρα θα κάνεις πράγματα ενάντια στην πραγματικότητα της ζωής σου! Φίλοι σου μπορεί να πάψουν να είναι φίλοι, καθώς μπαίνεις σε νέο τρόπο μάθησης. Ευλογημένος είναι όποιος περνάει από την αλλαγή αυτή, γιατί λαβαίνει την υπόσχεση: Δεν θα είσαι πλέον στο σκοτάδι και ποτέ δεν θα είσαι μόνος. Καθώς υπάρχει μια λεγεώνα αγγέλων πίσω από εκείνη την πόρτα, που φέρουν τ’ όνομά σου και όταν σπρώχνεις κι ανοίγεις την πόρτα, θα εισέλθουν στη ζωή σου. Το πρώτο που θα νιώσεις είναι γαλήνη για όσα έχεις κάνει. Ας είναι αυτή η απόδειξη για τη συνακόλουθη αίσθηση της αγάπης στη ζωή σου.

«Εντάξει Κρύων, πώς θα το κάνω αυτό;» Ο καθένας θα το κάνει διαφορετικά. Κάποιοι θα μπουν σε διαλογισμό και θα πουν: «Είμαι έτοιμος. Δείξε μου τι να κάνω».Ορισμένοι θα ψάξουν σε βιβλία, αναζητώντας τα βήματα της πνευματικής ανάληψης και θα βρουν ένα σύστημα. Άλλοι θ’ αναζητήσουν τη γνώση, ώστε να ξέρουν τι προσπαθούν να επιτύχουν. Όλες αυτές είναι κατάλληλες πράξεις. Ο καθένας έχει τις δικές του ανάγκες, ανάλογα με την κουλτούρα του και την εμπειρία του στη Γη. Ο Θεός έχει υπομονή. Δεν πρόκειται να πει: «Αυτό το κάνεις λάθος». Αν θέλεις να σκαρφαλώσεις γονατιστός χίλια σκαλιά, για να φτάσεις στο σημείο να είσαι έτοιμος, θα σκαρφαλώσουμε τα σκαλιά μαζί σου. Τέτοια είναι η αγάπη του Θεού! Δεν υπάρχει καμία κατάκριση. Αν θέλεις ν’ ακολουθήσεις κάποιες διαδικασίες, οι άγγελοι θα είναι στο πλευρό σου ενόσω τις πραγματοποιείς.

Ορισμένοι θα πουν: «Αυτή δεν είναι απάντηση. Μου λες πως οτιδήποτε κάνω για να φτάσω εκεί, είναι σωστό. Έτσι δεν είναι;» Ακριβώς. Σπρώξε την πόρτα με όποιο τρόπο θέλεις. Κάνε όσο χρόνο θέλεις. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Θ’ αρχίσει να ρέει το αίσθημα της μεγαλοσύνης σου. Δεν θα ξέρεις τι να κάνεις μ’ αυτό, αλλά θα γνωρίζεις ότι είναι αληθινό και υπαρκτό στη ζωή σου.

Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Είναι σαν κάποιος που ήταν πάντα στο σκοτάδι, ν’ ανοίγει μια πόρτα που έχει πίσω της ένα λαμπρό φως. Ορισμένοι θα σταθούν, μη επιθυμώντας ν’ ανακαλύψουν τίποτα παραπέρα, ενώ κάποιοι θα την ανοίξουν λιγάκι, για να δουν τι είναι αυτό το φως. Άλλοι όμως θ’ ανοίξουν διάπλατα την πόρτα, λέγοντας: «Θεέ μου, είμαι έτοιμος. Πάμε! Πες μου τι χρειάζεται να γνωρίζω». Αυτή είναι η δεύτερη αλλαγή. Είναι η πιο κρίσιμη από τις οκτώ, καθώς έτσι ξεκινάει η διαδικασία. Και μόλις αρχίσει η διαδικασία αυτή, είναι δύσκολο να σταματήσει. Καθώς είναι αδύνατο να ξε-μάθει ο Άνθρωπος κάτι, ειδικά τόσο βαθύ όπως αυτό.

Να θέσω το εξής ερώτημα: Έχοντας νιώσει την αγάπη του Θεού στη συνάντηση αυτή κι εφόσον έχεις δει τα χρώματα που δείχνω, μπορείς να γυρίσεις και να τα διαγράψεις όλα; Μπορείς να προσποιηθείς ότι ποτέ δεν τα είδες; Ή ότι ποτέ δεν τα ένιωσες; Η απάντηση είναι όχι. Γνωρίζεις πλέον τι έχει συμβεί.

Η συνέχεια έχει ενδιαφέρον. Ενίοτε υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ της δεύτερης φάσης και της επόμενης, μεταξύ αυτής της αλλαγής και της επόμενης. Εξαρτάται από τον Άνθρωπο και πόσο γρήγορα επιθυμεί να προχωρήσει. Λέμε πάλι ότι κανείς δεν σας κρίνει. Κάποιοι λένε: «Θα έπρεπε να το επιτύχω αυτό σε ορισμένες μέρες ή βδομάδες». Αλήθεια; Και πώς θα το υπολογίσεις; Πώς θα ξέρεις πότε ολοκληρώθηκε; Πώς θα γνωρίζεις πόσο έχει ανοίξει η πόρτα; Όχι. Είναι κάτι πολύ προσωπικό. Υπάρχουν κάποιοι «βοηθοί», στην αίθουσα αυτή, που ο μόνος σκοπός τους είναι να σε βοηθήσουν ν’ ανοίξεις την πόρτα. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις; Θέλουν να σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να ισορροπήσεις στην αγάπη του Θεού.

Νωρίτερα παρακολούθησες τη δασκάλα Πέγκυ [εννοεί την Peggy Dubro που μίλησε στην πρωινή συνάντηση]. Γνωρίζεις την αποστολή της στον πλανήτη; Δεν είναι δύσκολο να την προσδιορίσεις. Είναι να σε βοηθήσει να ισορροπήσεις, για να νιώσεις την αγάπη του Θεού στην καρδιά σου. Ώστε, όταν περάσεις τις διάφορες φάσεις και βρεθείς απόφοιτος, να μπορέσεις να πεις: «Τώρα καταλαβαίνω περισσότερο τη μεγαλοσύνη μέσα μου». Βοηθά τους Ανθρώπους ν’ ανοίξουν την πόρτα και να κατανοήσουν το φως. Τέτοια διδασκαλία δεν υπήρχε πριν 25 χρόνια. Επειδή η δόνηση του πλανήτη δεν ήταν η αρμόζουσα. Ήταν πολύ πιο δύσκολο να υπάρξει τέτοια κατανόηση, στην ενέργεια πριν από την Αρμονική Σύγκλιση. Υπάρχουν πολλές διδασκαλίες μ’ αυτό το χαρακτηριστικό… ότι δόθηκαν σαν νέες πληροφορίες, σε μια νέα ενέργεια ανακάλυψης.
Η τρίτη αλλαγή είναι από τις πιο δύσκολες να εξηγηθεί. Συμβαίνει όταν ο Άνθρωπος αντιλαμβάνεται τελικά το φως και το σκοτάδι στη ζωή του. Έχουμε αναφερθεί συχνά σ’ αυτό το θέμα τον τελευταίο καιρό, καθώς είναι δύσκολο να το δεχτεί ο Άνθρωπος. Είναι μια αλλαγή που πρέπει να περάσεις, ώστε να πας στις επόμενες, γιατί έτσι είναι η συνείδηση. Δεν θα διαβείς την επόμενη πόρτα, μέχρι να περάσεις αυτή, γιατί η κάθε αλλαγή σού επιτρέπει να βιώσεις την επόμενη. Κινείσαι διαμέσου αυτών κατά ένα γραμμικό τρόπο, όχι εξ αιτίας της πολυπλοκότητάς τους, αλλά λόγω των αποκαλυπτικών-και-συνειδησιακών-μεταβολών ιδιοτήτων τους.
Στο 3D πεδίο, ο άνθρωπος κάνει μερικές ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις. Αν του συμβεί κάτι θαυμάσιο, όπως μια θεραπεία, λέει: «Αυτό πρέπει να προήλθε από το Θεό. Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω. Πρέπει να ήταν από το Θεό. Δόξα τω Θεώ». Αν του συμβεί στη ζωή κάτι πολύ κακό, όπου φαίνεται να τον έχει αρπάξει το σκοτάδι και να τον έχει χώσει σ’ ένα σκοτεινό μπουντρούμι, ο Άνθρωπος λέει: «Πρέπει να ήταν ένας δαίμονας. Πρέπει να ήταν ο διάβολος. Ο σατανάς αυτοπροσώπως με άρπαξε και με απομάκρυνε από τα καλά πράγματα». Βλέπεις, έχει πολύ ενδιαφέρον. Οι Άνθρωποι φαίνονται ανεύθυνοι για οτιδήποτε συμβεί και απ’ τις δύο μεριές. Κάτι καλό συμβαίνει… πρέπει να είναι ο Θεός. Κάτι κακό συμβαίνει… ο διάβολος πρέπει να φταίει. Λοιπόν σε ρωτάω, τι ρόλο παίζεις εδώ; Κάθεσαι απλώς ουδέτερος, περιμένοντας μια από τις δυο οντότητες ν’ αρπάξει την ψυχή σου; Δε φέρεις καμία ευθύνη για οτιδήποτε;
Ευλογημένος είναι όποιος συνειδητοποιεί ότι μέσα στον καθένα υπάρχει η δύναμη του σκότους και του φωτός. Υπάρχει εκεί ο Θεός, αλλά και η απουσία του Θεού. Επίτρεψέ μου να προσδιορίσω το σκοτάδι. Σκοτάδι είναι η απουσία του φωτός. Ας προσδιορίσουμε και το φως. Το φως είναι μια πανίσχυρη φωτεινότητα που δεν περιέχει σκοτάδι. Το σκοτάδι δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να επηρεάσει το φως, ενώ το φως καταστρέφει το σκοτάδι. Ο Άνθρωπος έχει την επιλογή να δημιουργήσει το ένα ή το άλλο.

Εδώ είναι το απίστευτο κομμάτι σου, που αρνείσαι ν’ αποδεχτείς. Όλοι οι δαίμονες που έχεις δει και νιώσει, ή ακούσει σχετικά στη ζωή σου, έχουν δημιουργηθεί από την Ανθρώπινη συνείδηση. Όλα τα υπέροχα θαύματα στον πλανήτη, ακόμα και η ανάσταση των νεκρών, έχουν προέλθει από την Ανθρώπινη συνείδηση. Ο κύριος τουφωτός βρίσκεται μέσα σου!

Όταν ο κύριος της αγάπης βάδιζε στον πλανήτη πριν πολλά χρόνια, ο Ιησούς ο Ιουδαίος, είπε: «Είμαι ο υιός του Θεού, όπως είστε κι εσείς». Έχει καταγραφεί. Κοίταξέτο. Ήταν η αναγνώριση του δασκάλου μέσα σου. Όταν ο Άνθρωπος καταλάβει πως κανείς δεν μάχεται για την ψυχή του κι ότι είναι υπεύθυνος ο ίδιος, τόσο για το σκοτάδι όσο για το φως, τότε γίνεται μια μεγάλη υπέρβαση. Ονομάζεται: αναλαμβάνω την ευθύνη για τα πάντα. Κανείς δεν έχει κάνει τίποτα σ’ εσένα, για να νιώθεις ανάξιος. Κανείς δεν πάει να σ’ αρπάξει. Είσαι πολύτιμος και φέρεις το φως από μόνος σου.

Λοιπόν ας πάμε στην τελική αλλαγή για σήμερα. Πρώτα όμως μια ανασκόπηση. Έχουμε έναν Άνθρωπο που πέρασε στην επίγνωση, μέσα από την περιέργεια και στη συνέχεια αποφάσισε να κάνει κάτι γι αυτό που ένιωσε, ανοίγοντας την πόρτα του φωτός. Τότε έλαβε απαντήσεις και η αγάπη του Θεού κατέκλυσε τη ζωή του. Τον άλλαξε σε τέτοιο βαθμό, που η γνώση του Πνεύματος άρχισε να πλημμυρίζει την κυτταρική του δομή. Άρχισε να έχει διαισθήσεις για τον τρόπο που συμβαίνουν τα πράγματα – σωστές διαισθήσεις. Έγινε λιγότερο επικριτικός και περισσότερο συνετός. Μπόρεσε να ξεφύγει από το θυμό και οι δραματικές καταστάσεις της ζωής του κατέπεσαν. Ήξερε ότι έχει δει την εξακρίβωση όσων έχει κάνει. Στη συνέχεια είδε μέσα του το φάσμα της ενέργειας του σκότους και του φωτός. Συνειδητοποίησε την εσωτερική του κυριότητα και πέρασε στην τέταρτη αλλαγή.

Αγαπητοί μου, αυτός είναι ο ορισμός του όρου που αναφέραμε πριν περίπου είκοσι χρόνια... το «εμφύτευμα». Πρόκειται για εμφύτευση της άδειας να προχωρήσεις χωρίς κάρμα. Είναι μια έννοια δύσκολη να εξηγηθεί, αλλά το έχουμε επιχειρήσει πολλές φορές στο παρελθόν.

Η τέταρτη αλλαγή είναι η εξάλειψη του γενετήσιου κάρμα και η κατανόηση της δικής σου συμμετοχής στο πνευματικό σου μονοπάτι.

Εάν δεν αποκτήσεις ποτέ πνευματική επίγνωση, η ενέργεια του κάρμα παραμένει. Είναι μέρος του Ακασικού συστήματος. Πρέπει ν’ αντιληφθείς ότι έχεις ζήσει πολλές ζωές. Αυτές οι ζωές, ενεργειακά επικάθονται η μία πάνω στην άλλη και η εμπειρία της περασμένης ζωής, διαμορφώνει τα δυναμικά της εμπειρίας της τρέχουσαςζωής. Η ονομασία αυτού του αρχαίου συστήματος είναι κάρμα.
Όσοι είστε γονείς στην αίθουσα αυτή, να σας ρωτήσω κάτι για τα παιδιά σας. Γεννήθηκαν σαν λευκές σελίδες χαρτιού, ώστε εσείς να τα διδάξετε τα πάντα; Το ξέρετε πως όχι. Ποιος τα δίδαξε να ζηλεύουν; Ποιος τα δίδαξε να θυμώνουν και να οργίζονται; Ποιος τα δίδαξε να φοβούνται πράγματα, όπως το νερό ή ορισμένα ζώα; Δεν το κάνατε εσείς, έτσι δεν είναι; Οπότε από πού προήλθαν όλα αυτά; Γιατί κάποιο παιδί έχει έφεση σ’ ένα ταλέντο και άλλο δεν έχει κανένα ταλέντο; Γιατί ένα είναι τόσο αγαπησιάρικο και άλλο τόσο σοφό; Γνωρίζετε τι εννοώ, σωστά; [χαμόγελο του Κρύων]  Γιατί το ένα είναι μαχητής και το άλλο όχι; Η απάντηση είναι: το κάρμα.Έρχονται με μια ενέργεια προδιάθεσης. Τους συνοδεύει σ’ όλη τους τη ζωή, ωθώντας κι έλκοντας τη συνείδησή τους, με την ενέργεια της ανεκπλήρωτης αποφασιστικότητας.

Όλοι έχουν αυτό το χαρακτηριστικό, εκτός αν κάποιος επιλέξει προσωπικά να το ακυρώσει. Η δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη τα τελευταία είκοσι χρόνια. Τώρα είναι διαθέσιμη σε όλους όσους κάθονται μπροστά μου, ή διαβάζουν το κείμενο. Θα σας πω κάτι αγαπητοί μου: Ορισμένοι που κάθεστε τώρα εδώ, κουβαλάτε ακόμη εκείνα τα πράγματα μέσα σας. Αυτά ευθύνονται για μερικές προκλήσεις που αντιμετωπίζετε, καθώς δεν δώσατε ποτέ την άδεια να φύγουν.
Ας κάνουμε μια ανασκόπηση της διαδικασίας: Ακυρώνεις την ατελή ενέργεια που ονομάζεται κάρμα, βγαίνεις από το δρόμο της προδιάθεσης κι αρχίζεις να δημιουργείς μια νέα ενέργεια για τον εαυτό σου, σαν να ήρθες στη Γη χωρίς καθόλου κάρμα. Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της ζωής σου θ’ αλλάξουν. Οι φόβοι σου θα καταπέσουν, καθώς αποτελούν μέρος του κάρμα. Ο συνεργάτης μου το έκανε. Ο άνδρας αυτός στην καρέκλα [ο Λη] είναι αριστερο-εγκεφαλικός μηχανικός. Είχε πάθος να υπηρετήσει στο πολεμικό ναυτικό και τα χαρακτηριστικά ενός ασκητή. Όμως, όταν έδωσε την άδεια ν’ ανοίξει η πόρτα που ακυρώνει το κάρμα του, αυτά τα πράγματα λιγόστεψαν. Τώρα το δεξί μέρος τού εγκεφάλου του έχει αναπτυχθεί εξ ίσου με το αριστερό. Όπως φαίνεται , πολλά πράγματα με τα οποία γεννήθηκε έχουν φύγει τώρα… αντικαταστάθηκαν με πράγματα που θέλει να είναι. Ευλογημένος είναι όποιος κάνει αυτή την επιλογή. Στην αρχή φαίνεται άβολο, αλλά μετά υπάρχει ανταμοιβή, όταν συνειδητοποιεί ότι κρατάει τον έλεγχο του μέλλοντός του.
Θα κλείσουμε με αυτό:  Όταν ο Άνθρωπος βρίσκεται χωρίς την καρμική ενέργεια με την οποία ήρθε, είναι σαν να είναι εκτίθεται ενώπιον του Θεού. Καθώς δεν γνωρίζει πού πηγαίνει. Δεν ξέρει ποια συγχρονικότητα θα εμφανιστεί να τον βοηθήσει. Δεν έχει ιδέα τι να περιμένει ή πού να σταθεί. Είναι σαν να είναι νέος και φρέσκος, έτοιμος να δημιουργήσει ένα πρωτόγνωρο μονοπάτι. Αυτό είναι άβολο για τον Άνθρωπο. Όμως εδώ πάει η υπόσχεση που δώσαμε, με τη δεύτερη αλλαγή. Σε προκαλώ να γιορτάσεις αυτή την κατάσταση – μια κατάσταση αβεβαιότητας. Σε προκαλώ να τη γιορτάσεις. «Λοιπόν, εδώ είμαι Θεέ μου. Δεν έχω ιδέα τι να κάνω. Δεν είναι υπέροχο;» Οι φίλοι και συγγενείς ίσως να λένε: «Έχεις πράγματι τρελαθεί». Πώς να τους πεις ότι στέκεσαι εκεί, με μια λεγεώνα αγγέλων να σου κρατούν το χέρι;

Έχεις στο πλευρό σου μια μεγάλη ομάδα υποστήριξης και η τέταρτη αλλαγή συμβαίνει, όταν η ομάδα αυτή αρχίζει ν’ αποκαλύπτεται. Η αλλαγή αυτή σου επιτρέπει να περπατάς στο σκοτάδι, σφυρίζοντας ένα σκοπό, χωρίς να φοβάσαι τις κακοτοπιές του τρισδιάστατου συστήματος. Ανοίγει την κατανόηση της δικής σου συμμετοχής, στη δική σου δημιουργία. Πώς μπορείς να φοβάσαι κάτι που θα σου συμβεί, όταν εσύ το δημιουργείς; Πώς να φοβάσαι την αρρώστια, όταν δημιουργείς τη θεραπεία σου; Δε νομίζεις ότι γνωρίζω ποιος είναι εδώ;

Αγαπητέ μου Άνθρωπε, δεν θ’ αποχαιρετιστούμε. Επιστρέφω σ’ ένα βλεφάρισμα του ματιού [αύριο]. Για μένα είναι σαν να κλείνει τα μάτια του ο συνεργάτης μου και τα ξανανοίγει για να συνεχίσουμε. Για σένα είναι μια ωραία αποχώρηση. Μην εκπλαγείς αν έρθουν μαζί σου μερικοί άγγελοι. Μην εκπλαγείς αν κάποιοι απ’ αυτούς σε κρατήσουν άγρυπνο. Γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο; Ίσως σήμερα να έσπρωξες την πόρτα λίγο πιο έντονα και με δυσκολία κρατιούνται να σου πιάσουν το χέρι. Θα τους αφήσεις; Θα τους αφήσεις να το κάνουν; Είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Αγαπώ την ανθρωπότητα.

Θα επιστρέψω σε μια στιγμή. Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής