Η Ομάδα μας στο Facebook!

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

ΚΡΥΩΝ Channelling Βρίσκεται στο DNA!

Ζωντανή επικοινωνία που δόθηκε στην πόλη Kelowna του Καναδά,
28 Ιουνίου 2008
μετάφραση: γιώργος κυρίτσης
Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας.
Κάποιοι θα νιώσετε τον αδελφό/ την αδελφή που σας μιλάει τώρα, καθώς είναι μια μέρα διδαχής. Θα διευκρινιστούν ορισμένα από τα πολύπλοκα μηνύματα που σας δίναμε τον τελευταίο χρόνο. Θα δοθούν εξηγήσεις με τρισδιάστατα χαρακτηριστικά, ώστε να είναι πιο ξεκάθαρες και να μπορούν να διδαχθούν με συγχρονικότητα. Δίδονται λοιπόν σε γραμμική μορφή και είναι η κατάλληλη στιγμή να δειχθεί και να ειπωθεί αυτό το πακέτο πληροφοριών.
Προτού ξεκινήσουμε τη διδασκαλία, θα ήθελα να κάνω μια δήλωση: Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που θα φύγει από εδώ, χωρίς να έχει αγγιχτεί. Ευλογημένος είναι όποιος δεν πιστεύει ούτε μια λέξη από αυτές, που είναι τυφλός στο φως που διδάσκουμε. Επειδή όταν αποχωρήσει θα τον συνοδεύει ο ίδιος αριθμός αγγέλων, που θα συνοδεύει κι εσάς. Δεν έχει να κάνει με σωστό και λάθος, ή ποιος το αποδέχεται και ποιος όχι. Αφορά απλώς στην ενέργεια της πληροφορίας και την ελεύθερη επιλογή που υπάρχει. Ο καθένας σας, αγαπιέται πέρα από κάθε όριο, καθώς αποτελεί μέρος του Θεού. Γνωρίζω ποιοι είναι εδώ. Γνωρίζω τα ονόματα όσων είναι εδώ… εκείνα τα πνευματικά ονόματα που υμνούμε στο φως. Είναι το όνομα του Ανώτερου Εαυτού σας.
Θάθελα να εμβαθύνω στη διδασκαλία αυτή, δίνοντας τώρα στον συνεργάτη μου κάποιες μη αναμενόμενες πληροφορίες. Ότι δίδεται σήμερα σε μορφή channeling, στο μέλλον θα διδαχθεί σε μορφή διάλεξης. Λέω τώρα στο συνεργάτη μου, για να το ακούσετε όλοι, ότι θα ήθελα ν’ αναπτύξει αυτές τις πληροφορίες και να τις διδάξει, ώστε ο κόσμος να τις ακούσει εκτός channeling, για να μην είναι τόσο «απόκρυφες». Ένας Άνθρωπος που διδάσκει Ανθρώπους στο 3D πεδίο, είναι πολύ πιο επιτυχές απ’ οτιδήποτε θα τους δίδασκα εγώ, μέσω αυτού του τρόπου ζωντανής επικοινωνίας. Τον εμποτίζω λοιπόν με γνώση και δύναμη για να τα διδάξει, με περιεκτικό και ξεκάθαρο τρόπο. Σήμερα διδάσκουμε τη δύναμη του Ακάς (Akash). Σας έχουμε δώσει σποραδικές πληροφορίες επ’ αυτού. Έχουμε κάνει νύξεις για τη σημασία του και τώρα θα ήθελα να ξετυλίξω την ιστορία.
Έχουμε πει στο παρελθόν για μια ενέργεια που έρχεται εδώ μαζί σας, η οποία λέγεται Ακάς. Έχετε ακούσει τον όρο Ακασικό Αρχείο. Είναι ένα αρχείο του Ακάς. Ο ορισμός του είναι, μια ενέργεια που αντιπροσωπεύει όλα όσα υπάρχουν. Οπότε το Ακασικό Αρχείο περιλαμβάνει όσα έχουν υπάρξει κι ακόμα περισσότερα. Αντιπροσωπεύει όλα όσα υπάρχουν, καθώς και τα δυναμικά όσων μπορεί να υπάρχουν. Στο 3D πεδίο, το Ακασικό Αρχείο είναι μια αρχειοθέτηση όσων έχουν συμβεί. Είναι δύσκολο να εξηγηθεί, αλλά είναι επίσης ένα αρχείο πραγμάτων ενδεχομένως ανεκπλήρωτων.
Υπάρχουν δύο είδη Ακασικού Αρχείου. Ένα παγκόσμιο κι ένα προσωπικό. Το παγκόσμιο περιέχεται στο μέρος που έχουμε αναφέρει πολλές φορές, στο Σπήλαιο της Δημιουργίας. Είναι μια φυσική τοποθεσία στον πλανήτη, γεμάτη με κρυστάλλινη ενέργεια. Θα λέγαμε ότι κάθε Άνθρωπος που ακούει ή διαβάζει το μήνυμα αυτό, διαθέτει ένα κρύσταλλο σ’ εκείνο το σπήλαιο. Αυτό δεν είναι υπερδιάστατα επακριβές, αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος να το εκφράσουμε στο 3D πεδίο. Έτσι είναι πιο απλό να το οραματιστείτε. Ο καθένας σας έχει στον ιερό εκείνο τόπο ένα φυσικό αντικείμενο, που είναι ιερό, κρυστάλλινο και παραμένει στον πλανήτη μετά την αποχώρησή σας.
Το δύσκολο σ’ αυτή την εξήγηση, είναι το ότι ο κρύσταλλος αυτός είναι άχρονος. Δηλαδή, μεταφέρει την ουσιώδη ενέργεια του Ανώτερου Εαυτού σου, όταν βρίσκεσαι εδώ στον πλανήτη. Όταν αποχωρείς από εδώ, η ενέργεια του αντικειμένου αυτού εναποτίθεται στο Κρυστάλλινο Πλέγμα, το οποίο είναι παγκόσμιο. Όλα όσα έχεις υπάρξει ανά τους αιώνες στον πλανήτη, διαποτίζονται, διαχέονται στο πλέγμα. Οπότε θα λέγαμε ότι ο Ανώτερος Εαυτός σου παραμένει ακόμα στη Γη. Κι αυτό θα ήταν σωστό, σε κάποιο επίπεδο. Έτσι εξηγείται το πώς μπορεί κάποιος να «μιλήσει με τους νεκρούς». Καθώς, σε μια άχρονη κατάσταση, όλοι όσοι έχουν ζήσει παραμένουν ακόμα εδώ, εντός του κρυστάλλινου πλέγματος.
Μια Σύνοψη του Ερχομού και Γυρισμού – Το Πρώτο Είδος Ακασικού Αρχείου
Όταν έρχεσαι στον πλανήτη, ενεργοποιείς αυτή τη μοναδική προσωπική κρυστάλλινη δομή και τότε ο Ανώτερος Εαυτός σου είναι υπεύθυνος – σαν επιστάτης – για τον κρύσταλλο αυτό, ενόσω βρίσκεσαι εδώ. Ο Ανώτερος Εαυτός κάθε Ανθρώπου βρίσκεται πάντα στη δική μου πλευρά του πέπλου. Θα μπορούσες όμως να πεις ότι διαθέτει σαν εκβλαστήματα, που επιτρέπουν σε κάποια κομμάτια του να αλληλεπιδρούν μ’ εσένα και τον πλανήτη. Με αυτά τα κομμάτια έρχεσαι σε επαφή όταν διαλογίζεσαι. Από τη στιγμή που φτάνεις στη Γη, η ενέργεια του Ανώτερου Εαυτού συνδέεται με τον πλανήτη, για όσο χρόνο θα υπάρχει η Γη.
Η ζωή που ζεις τώρα, χαράσσεται επάνω σ’ αυτή την κρυστάλλινη δομή. Οι αποφάσεις που παίρνεις, πνευματικές ή άλλες, όλα όσα βιώνεις, όσα περνάς σαν Άνθρωπος, όλα εμποτίζονται στον κρύσταλλο αυτό. Οι ιδιότητες των κρυστάλλινων δομών είναι γνωστές στην επιστήμη σας. Είναι ένα ορυκτό που έχει δομή με μακροχρόνια ατομική διάταξη. Αυτό δημιουργεί ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που ανακαλύφθηκε από παλιά, το οποίο είναι η μνήμη. Εν προκειμένω, είναι κάτι πέρα απ’ οτιδήποτε θα έχει ποτέ η επιστήμη σας… μια κρυστάλλινη δομή που εμπεριέχει ιερά μαθήματα ζωής, γνώση, μνήμη κι ενθύμηση. Αυτό που δεν συνειδητοποιείς ή δεν κατανοείς στο 3D πεδίο, είναι ότι το κρυστάλλινο περιέχει επίσης ενσωματωμένο μέσα του το δυναμικό του μέλλοντος. Όντως είναι δύσκολο να εξηγηθεί, οπότε ας το κρατήσουμε απλό για την ώρα.
Ζεις τη ζωή σου στη Γη. Όταν έχεις ολοκληρώσει τον κύκλο σου και βιώνεις το λεγόμενο θάνατο – που εμείς αποκαλούμε μετάβαση – επιστρέφεις στο Σπήλαιο της Δημιουργίας για μια στιγμή. Στο σημείο εκείνο, όλα όσα έχεις βιώσει και μάθει, ασφαλίζονται μέσα στο κρυστάλλινο αυτό αντικείμενο. Και τότε η γήινη ουσία σου και το προσωπικό ιερό κομμάτι του Ανώτερου Εαυτού σου, αφήνει τον πλανήτη.
Θα μπορούσες να πεις ότι το κρυστάλλινο αυτό αρχείο, μοιάζει με τους δακτυλίους ενός υπερδιάστατου δέντρου. Βάζει επάνω του μια ζωή κάθε φορά, όλα όσα έμαθες και όσα έχει συλλέξει το DNAσου. Αυτό είναι πολύ πιο βαθύ απ’ όσο φαντάζεσαι, καθώς οι αλλαγές που προκύπτουν στη συνείδησή σου – αν υπάρχουν – παραμένουν στον πλανήτη σε μορφή δονητικής αλλαγής. Παραμένουν εδώ για τον υπόλοιπο πολιτισμό, καθώς τοποθετούνται στο Κρυστάλλινο Πλέγμα της ίδιας της Γης. Οπότε, θα λέγαμε ότι η ίδια η Γη αντηχεί με τη δόνησή σου… την περασμένη και την τρέχουσα.
Τίποτα δεν χαραμίζεται, τίποτα δεν χάνεται, αγαπητέ μου Άνθρωπε. Οτιδήποτε κάνεις εδώ, παραμένει εδώ. Όλα όσα έχεις κάνει, όλες οι αποφάσεις, όλες οι επιφοιτήσεις, η αγάπη, η χαρά, το δράμα και η λύπη… δεν είναι μόνο για σένα, είναι για τη Γη. Οπότε, η ίδια η δόνηση της Γης αποτελείται από την ενέργεια τρισεκατομμυρίων ζωών, που δημιουργήθηκε από την ανθρωπότητα, για περίπου 50.000 χρόνια.
Δεν είναι μια χρονοκάψουλα, καθώς είναι συνεχώς ενεργή. Η χρονοκάψουλα είναι παθητική. Τα υπερδιάστατα πράγματα είναι πάντοτε στο «τώρα». Οπότε, εκεί δεν υπάρχει καμία «χρονική σφραγίδα». Απλώς «είναι» και ο πλανήτης τη «βλέπει» πάντα σαν τρέχουσα. Αυτό σημαίνει πως οτιδήποτε έχεις βιώσει, είναι ακόμα βιώσιμο και ζωντανό.
Μετά από μια περίοδο στη Γη, μπορεί να την επισκεφτείς ξανά. Είναι κάτι που κάνετε οι περισσότεροι, καθώς μια ζωή που ζεις στον πλανήτη, είναι σαν μια μέρα της ζωής ενός σπουδαιότερου σχεδίου. Το σπουδαιότερο σχέδιο είναι μια σύνοψη των εκατοντάδων ζωών που έζησες και το Πνεύμα δεν σε βλέπει απλώς σαν έναν Άνθρωπο σ’ αυτή τη ζωή. Σε βλέπει σαν μια άχρονη, ιερή ύπαρξη, που αποτελεί μέρος της οικογένειας του Θεού, που εργάζεται για τη Γη, που έχει έρθει ξανά και ξανά σε διάφορες ενσαρκώσεις ή «εκφράσεις καρμικής ενέργειας». Είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβεις και να το αποδεχτείς, επειδή νομίζεις ότι η ζωή αρχίζει με τη γέννηση και τελειώνει με το θάνατο. Θα ήταν σαν να λέμε ότι η ζωή αρχίζει την αυγή και τελειώνει το σούρουπο. Συνεχίζει και συνεχίζει και κάθε ζωή είναι σαν μια μέρα μιας σπουδαιότερης ζωής. Συνεχίζεις να ξυπνάς και να κοιμάσαι… ξανά και ξανά.
Τη διαδικασία αυτή την ονομάζεις μετενσάρκωση. Μια έκφραση του Ανώτερου Εαυτού σου έρχεται πάλι στη Γη. Παρεμπιπτόντως, είναι ο ίδιος Ανώτερος Εαυτός. Αναλογίσου το για μια στιγμή… πολλές ζωές, πολλά πρόσωπα, και τα δύο φύλα… ο ίδιος Ανώτερος Εαυτός. Έρχεται όπως κάθε φορά και τοποθετεί τη νέα ενέργεια, σαν μια νέα προσθήκη στον κρύσταλλο που είναι δικός σου. Τότε γεννιέσαι στον πλανήτη και συνεχίζεις το ταξίδι, φαινομενικά σαν κάποιο διαφορετικό άτομο. Τότε ζεις εκείνη τη ζωή. Όταν τελειώσεις, αυτά που βίωσες και έμαθες γίνονται ένας ακόμα δακτύλιος στον κρύσταλλο. Με τον καιρό, αυτή η ιερή κρυστάλλινη δομή εμποτίζεται με εκατοντάδες δακτυλίους από ζωές. Ένας Ανώτερος Εαυτός, πολλές ζωές, πολλά ονόματα και πρόσωπα… όλα ΕΣΥ! Αυτή είναι η ουσία του Σπηλαίου της Δημιουργίας και η διαδικασία του Κρυστάλλινου Πλέγματος. Έτσι δουλεύει. Οτιδήποτε κάνεις παραμένει στον πλανήτη και συνεισφέρει στην ενέργεια της ανθρωπότητας που θ’ ακολουθήσει.
Αυτή είναι λοιπόν μια σύντομη περιγραφή του Ακασικού Αρχείου στο Σπήλαιο της Δημιουργίας. Το δύσκολο να εξηγηθεί είναι ότι εμπεριέχει επίσης και το μέλλον. Καθότι, όλα τα δυναμικά των ζωών που μπορεί να ζήσεις, υπάρχουν επίσης στο Κρυστάλλινο Πλέγμα. Βοηθάει να θέσεις το ποιος/ποια θα είσαι την επόμενη φορά που θάρθεις. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, ούτε θα προσπαθήσω… θα πω μόνο ότι υπάρχει σκοπός σε όλο αυτό. Πολλοί το λένε κάρμα… η συνέχεια μιας δουλειάς που δεν τελείωσε, περίπου σαν να ξυπνάς αύριο, για τις δουλειές της ημέρας που δεν έκανες ακόμα. Οι δουλειές σε περιμένουν… είναι το μέλλον. Στην περίπτωση όμως της υπερδιάστατης ενέργειας, υπήρχαν πάντα εκεί και θα επηρεάσουν όσα θα κάνεις όταν ξυπνήσεις.
Το Δεύτερο Είδος Ακασικού Αρχείου

Τώρα ας πάμε παρακάτω στη σημερινή διδασκαλία. Υπάρχει ένα δεύτερο είδος Ακασικού Αχρείου. Ένα μίνι Ακασικό Αχρείο που βρίσκεται στο ίδιο σου το DNA, με τη γέννηση. Σχηματίζεται στη μήτρα και δίδεται με τη γέννα. Αυτό είναι το Ακασικό Αχρείο του ποιος είσαι και ποιος ήσουν στη Γη. Επίσης εμπεριέχει τα δυναμικά όσων θα μπορούσες να κάνεις, εντός των στοιβάδων του DNA, μέσα σου. Μπορεί να ακούγεται σαν να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά του κρυστάλλινου αρχείου στο Σπήλαιο της Δημιουργίας, αλλά δεν είναι το ίδιο. Το αρχείο στο Σπήλαιο είναι για όλη την ανθρωπότητα. Είναι συνδεδεμένο με το Κρυστάλλινο Πλέγμα της Γης. Ο σκοπός αυτού στο DNA σου είναι η προσωπική ανακάλυψη, η επίγνωση, το κάρμα και τα μαθήματα ζωής.
Είναι κάτι εσωτερικό. Σας φαίνεται περίεργο, έτσι δεν είναι; Ορισμένοι ίσως το θεωρήσουν απίστευτο, ότι μέσα στο DNA σας υπάρχει το αρχείο του ποιοι έχετε υπάρξει. Ας μιλήσουμε λοιπόν γι αυτό. Θα πούμε τι σημαίνει αυτό, στο λίγο χρόνο που έχουμε, συμπυκνωμένα μέσα στο σημερινό μήνυμα.
Κάποιοι ρωτάτε: «Λοιπόν Κρύων, προκύπτει αμέσως ένα παζλ. Καταλαβαίνω τι λες. Ετοιμάζεσαι να μας διδάξεις το γεγονός ότι ερχόμαστε με πολλές ενέργειες από το παρελθόν. Τι γίνεται όμως με έναν νεοφερμένο στη Γη; Αυτός έχει ένα κρύσταλλο χωρίς δακτυλίους, θα λέγαμε. Χωρίς ενέργεια περασμένης ζωής, χωρίς περασμένη εμπειρία στη Γη. Τι γίνεται λοιπόν με τέτοιες περιπτώσεις;»
Πολύ λογική ερώτηση. Είναι η γνωστή ενέργεια ενός «αρχάριου», που είναι μοναδική στον πλανήτη. Είναι κάτι που έχετε βιώσει οι περισσότεροι. Υπάρχουν όντως πολλοί νεοφερμένοι! Ο Κρύων γνωρίζει πολύ καλά τη γεωμετρική πρόοδο. Δηλαδή οι Άνθρωποι στον πλανήτη αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς. Η αύξηση του πληθυσμού, αγαπητοί μου, σημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί νεοφερμένοι. Όποιο κι αν είναι το ποσοστό των γηραιών ψυχών, υπάρχει ένα ακόμα υψηλότερο ποσοστό ατόμων που έρχονται για πρώτη φορά. Το γνωρίζουμε αυτό. Είναι μέρος του σχεδίου και της ενέργειας της Γης. Το μήνυμα αυτό λοιπόν δεν αφορά όσους δεν έχουν ξανάρθει εδώ. Έχουμε μιλήσει άλλες φορές για τα χαρακτηριστικά των νεοφερμένων. Εσείς είστε πέρα από αυτό το στάδιο.
Γνωρίζω πού βρίσκομαι, στο μέρος που λέγεται Καλόβνα, στη χώρα που αποκαλείτε Καναδά. Μιλάω τώρα για όσους θα το ακούσουν ή θα το διαβάσουν αργότερα. Εδώ στην αίθουσα δεν υπάρχει ούτε ένας νεοφερμένος. Όλοι σας έχετε έρθει ξανά. Οπότε το μήνυμα αυτό είναι κατάλληλο και περιεκτικό για όλους εσάς που είστε εδώ. Δεν υπάρχει κανείς που δεν τον αφορά. Κάποιοι μάλιστα εδώ είναι πολύ γηραιές ψυχές, αρχέτυπες ψυχές που λέγονται Λεμούριοι. Πολλοί δεν είναι, αλλά έχουν έρθει σ’ αυτό το πλανητικό πεδίο τόσες φορές, που οι χαρακιές τους στο πλέγμα είναι εκατοντάδες. Είστε γηραιές ψυχές και σ’ εσάς απευθύνομαι τώρα. Ακούστε, επειδή είναι σημαντικό για τους Εργάτες Φωτός.
Βρίσκεται στο DNA

Ένα παιδί γεννιέται και το DNA μεταδίδει ενέργειες του Ακάς, κατευθείαν στην προσωπικότητά του. Αμέσως οι ενέργειες αυτές είναι ορατές απ’ όλους. Το πρώτο που συμβαίνει είναι τα κατάλοιπα του κάρμα. Το κάρμα είναι πραγματικό. Μερικά από τα πιο βαθιά συστήματα πίστης στον πλανήτη, τα οποία είναι εσωτεριστικά, αναφέρονται σ’ αυτό. Κάποια από τα παλαιότερα συστήματα πίστης, διδάσκουν πρώτα το κάρμα. Γνωρίζουν τι σημαίνει το σύστημα της έλευσης και αποχώρησης.
Είπαμε πριν 19 χρόνια, ότι το κάρμα είναι από τα πρώτα πράγματα που μπορείτε ν’ αλλάξετε με τη νέα ενέργεια. Σας είπαμε ότι οι Εργάτες Φωτός θ’ απαλλαγούν αυτόματα από αυτό, όταν εκφράσουν την αγνή πρόθεση να πάνε σε ευρύτερη συνείδηση. Είπαμε ότι ήταν η «εμφύτευση της άδειας να σταματήσει το κάρμα». [Το 1989 αναφερόταν σαν «εμφύτευμα».] Το κάρμα είναι η ενέργεια που μεταφέρεται από μια περασμένη ζωή και αφορά ημιτελή μαθήματα, τα οποία όμως δεν χρειάζεται να μαθευτούν αυτή τη φορά, για κανέναν από εσάς. Είναι ένα από τα δώρα σας, με την μεγάλη αλλαγή. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Στο παραπάνω παράδειγμα, το παιδί που γεννιέται λαμβάνει το κάρμα. Οι περισσότεροι που γεννιούνται σήμερα έχουν κάρμα, καθώς δεν έχει περάσει αρκετός καιρός, ώστε να μετενσαρκωθεί μια ομάδα Εργατών Φωτός άνευ κάρματος. Στο παράδειγμά μας, έγκειται στο παιδί ν’ αποφασίσει αργότερα αν θα ακυρώσει το κάρμα του ή όχι. [Αν ακυρωθεί σε μια ζωή, τα κύρια παλαιά καρμικά θέματα δεν περνάνε στην επόμενη.]
Το σκηνικό των μαθημάτων ζωής και η ενέργεια της προσωπικότητας ενός παιδιού, βασίζεται στο κρυστάλλινο Ακασικό Αχρείο που μεταφέρεται στο παιδί με τη γέννα. Είναι σαν να αρχίζει μια νέα μέρα και ο Άνθρωπος συνεχίζει τη συνολική «ιστορία» στη Γη. Το παιδί λοιπόν αρχίζει να μεγαλώνει. Όπως έχω πει και θα συμφωνήσουν οι μητέρες, δεν έχει σημασία η καταγωγή του παιδιού ή οι γονείς του. Προσλαμβάνει το Ακασικό Αχρείο και την ενέργεια από την περασμένη του ζωή. Οι μητέρες το γνωρίζουν, καθώς βιώνουν παιδιά ίδιων γονέων να είναι τόσο πολύ διαφορετικά μεταξύ τους.
Ένα θα έχει ταλέντο, το άλλο όχι. Κάποιο θα έχει φόβους, το άλλο όχι. Η μόνη εξήγηση είναι αυτή που αναφέρω, που βρίσκεται στο DNA τους. Συντονίζονται με το Ακασικό αρχείο του παρελθόντος τους. Έρχονται κατ’ ευθείαν από το Σπήλαιο της Δημιουργίας, όπου τα χαρακτηριστικά της περασμένης τους ζωής εμποτίζονται στο DNA τους και ξεκινούν το ταξίδι τους. Από γενεαλογικής άποψης μπορεί να μοιάζουν με τη μητέρα και τον πατέρα, επίσης να έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των γονιών τους, αλλά τα βασικά θέματα της ζωής τους [τα μαθήματα ζωής], προέρχονται από τις δικές τους παρελθούσες ζωές. Ας δούμε τι λαμβάνουν όταν έρχονται [φτάνουν στη Γη].
Φόβο ή αφοβία: Ενός Ανθρώπου οι φόβοι εξαρτώνται απ’ όσα έχει μάθει κι έχει περάσει στο παρελθόν. Πράγματι, αν είναι γηραιές ψυχές, είναι άφοβοι για τη ζωή, καθώς έχουν περάσει διαμέσου των σοβαρών φόβων, ξανά και ξανά. Μπαίνουν στις καταστάσεις, σαν να τους ανήκει η πραγματικότητα. Αν έχουν έρθει εδώ λίγες φορές, λιγότερες από 30 ή 40, ακόμα φοβούνται. Ορισμένοι έρχονται από μια ζωή γεμάτη φόβο, όπου το μόνο που έκαναν ήταν να φοβούνται. Υπήρχε φόβος στο θάνατό τους και φόβος στη ζωή τους και μπορείς να το δεις στα μάτια τους. Φοβούνται την ίδια τη ζωή. Μητέρες σε όλο τον πλανήτη ξοδεύουν τόσο χρόνο, προσπαθώντας να βγάλουν τα παιδιά τους από το φόβο! Τα αγαπάνε και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί είναι τόσο αβέβαια για τα πάντα. Όμως οι μητέρες γνωρίζουν ότι δεν ευθύνονται γι αυτό. Προέρχεται από κάπου αλλού.
Επιθυμίες: Παρακολουθήστε τα παιδιά να αναπτύσσουν τις προσωπικές τους επιθυμίες. Τι τους αρέσει να τρώνε; Ποια μουσική τους αρέσει; Με τι διασκεδάζουν; Τι τα καλμάρει, ή τα ερεθίζει, ή τα θυμώνει; Είναι όλα τόσο διαφορετικά, χωρίς απαραίτητα να σχετίζονται με τους βιολογικούς τους γονείς. Δεν είναι ενδιαφέρον αυτό; Να σας πω ένα μυστικό. Παρατηρήστε τι είδους φαγητά τους αρέσουν, γιατί από εκεί θα δείτε πού ήσαν. Θα σας δώσει πληροφορίες για το τι έχει συνηθίσει το DNA τους.
Ποια μουσική προτιμούν; Τι παρηγορεί την ψυχή τους; Τι παρατηρούν; Τι τα έλκει; Είναι όλα διαφορετικά, όμως αυτό διαμορφώνεται από το DNA του Ακάς… ποιοι ήσαν, τι έμαθαν και τι τους δίνει το κρυστάλλινο παρελθόν τους. Τα παιδιά αγαπούν τις μόδες της εποχής. Οι νεοφερμένοι απλώς ακολουθούν τη ροή και απολαμβάνουν όλα τα νέα πράγματα, εφόσον αυτό είναι το πρώτο τους ταξίδι. Άλλοι θα ξεκινήσουν έτσι, αλλά σύντομα θα τους κουράσει και θ’ ακολουθήσουν όσα τους «καλούν μέσα από το DNA τους». Αυτό περιλαμβάνει τα προηγούμενα ταλέντα τους και ενδιαφέροντα. Πολλοί έχουν εξ αρχής μια τάση «ρετρό», προς έκπληξη των συγγενών τους. Στο DNA τους υπάρχει το αρχείο όλων των περασμένων ζωών, το οποίο διαμορφώνει το ποιοι είναι τώρα.
Ταλέντο:  Είτε το έχουν, ή δεν το έχουν. Μπορούν να παίξουν μια μελωδία ή δεν μπορούν. Ορισμένοι έρχονται γεμάτοι ταλέντο! Κάποιοι είναι καλλιτέχνες από την κούνια, κουβαλώντας απλώς ότι τους έχει δώσει το Ακάς στην αμέσως προηγούμενη ζωή. Στο DNA υπάρχουν ζωές με σχέδια, χρώματα, σχήματα και υπέροχη μουσική. Μερικοί έρχονται σαν μαέστροι και μόλις γίνονται τριών ή τεσσάρων, απλώς ανακαλύπτουν ξανά τη δεξιοτεχνία στα δάχτυλα για να παίζουν το αρμόνιο ή τις χορδές της κιθάρας. Ορισμένοι έλκονται αμέσως στο όργανο που έπαιζαν και το ταλέντο τους είναι πολύ πέρα απ’ όσα έχουν διδαχθεί αυτή τη φορά. Πώς εξηγείται αυτό αγαπητέ μου Άνθρωπε; Το Ακάς τα διαμορφώνει όλα.
Προσωπικότητα:  Όπως μεγαλώνει το παιδί, φαίνεται πως το περιβάλλον διαμορφώνει την προσωπικότητά του, που όμως μερικές φορές είναι ευχάριστη, ενώ άλλες όχι. Σαν γονιός, συχνά φαίνεται να μην είναι στο χέρι σου, ενώ τα κάνεις όλα σωστά! Κι αναρωτιέσαι: «Πώς έγινε έτσι το παιδί μου; Γιατί δεν έγινε όπως προσπαθούσα; Γιατί πρέπει να παλεύω να καταλάβει κάτι που είναι κοινή λογική; Πραγματικά, δεν μοιάζει σαν εμένα ή την οικογένειά μου».
Αργότερα, σαν ενήλικες, ακολουθούν ίσως δρόμους που δεν περίμενες… δρόμους που δεν τους δίδαξες. Θα αναρωτιέσαι πώς το παιδί σου έκανε κάτι τόσο φοβερό. Άλλοι θα λένε: «Δεν είναι υπέροχο που το παιδί μου έχει τέλεια συνείδηση. Σκέφτεται σαν εμένα. Το δίδαξα καλά». Να σου πω την αλήθεια αγαπητέ μου; Τα παιδιά σου, συχνά είναι οι γονείς σου! [πίσω στο παρελθόν] Έρχονται σ’ αυτή την καρμική ομάδα για να συνεχίσουν να σε διδάσκουν, όπως κι εσύ αυτούς. Οι οικογένειες ενσαρκώνονται σε οικογένειες, σε ομάδες μάθησης, για ειδικά φωτισμένη εκπαίδευση. Δηλαδή, υπάρχει ένα σύστημα φώτισης. Το περίμενες αυτό; Εννοώ ότι η ανταμοιβή του έργου σου στον πλανήτη – άκουσέ με – η ανταμοιβή σου για το έργο σου στον πλανήτη, θα χαραχθεί στο κρυστάλλινο πλέγμα, σαν τα δυναμικά όσων γεννιούνται από τα λαγόνια σου. Πολύ συχνά ένα φωτισμένο παιδί, απλώς περισυλλέγει αυτά που σου δίδαξε αρχικά… ενθυμούμενος τις περασμένες εμπειρίες του και τα δικά του μαθήματα ζωής. Θα ήταν εύκολο να πάρεις τον έπαινο γι αυτό, αλλά δεν ήσουν εσύ πραγματικά που το πραγματοποίησες. Είναι ένας κύκλος μάθησης, από παιδί σε γονέα και από γονέα σε παιδί.
Αυτό σημαίνει ότι εσύ που κάθεσαι εδώ, πιθανόν να φέρεις Εργάτες Φωτός στον πλανήτη, ακόμα κι αν δεν πρεσβεύουν όσα πιστεύεις. Θα είναι παιδιά του φωτός. Δηλαδή, η καρδιά τους θα αντηχεί με τις πληροφορίες που είχες στην κυτταρική σου δομή. Αυτό ακριβώς τους πέρασες. Είναι μέρος του συστήματος. Είναι πολύπλοκο. Είναι ένας συνδυασμός παραγόντων… από πού προήλθαν, τις καρμικές τους αποφάσεις σχετικά με τους γονείς τους, ποιοι ήσαν και τι ενέργειες θα ήθελαν να συνεχίσουν. Όμως σε βεβαιώ ότι η επιθυμία και η άδεια βρίσκεται στο DNA και των δυο σας. Όταν περνάς στην άλλη πλευρά του πέπλου, επιλέγεις την οικογένειά σου για την επόμενη έκφραση και μπορείς να πεις: «Θέλω να είμαι στην ίδια οικογένεια» και να συνεχίσεις τη γενεαλογία του φωτός. Είναι βαθύ. Είναιδύσκολο. Είναι πανέμορφο.
Πλήρης ανάπτυξη… ενηλικίωση: Η ανάπτυξη ολοκληρώνεται και ορίστε ο ενήλικας. Φόβοι, επιθυμίες, ταλέντα ή όχι, χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και φοβίες, είναι όλα εκεί. Έτσι συνηθίζεται στον άνθρωπο. Κι εδώ ακριβώς αρχίζουν τα ωραία: Μέχρι εδώ αγαπητέ μου Άνθρωπε, αποδέχεσαι όλα τα παραπάνω, ότι αυτό είσαι. Αυτομάτως είσαι έτσι και αρχίζεις να δουλεύεις με τα χαρακτηριστικά αυτά. Νιώθεις ότι είναι δεδομένο, φυσιολογικό και ότι είναι όπως η φύση… Κάτι που απλώς «είναι» και δεν μπορεί ν’ αλλάξει. Το μόνο που έχουμε να πούμε, είναι: «Τι 3D άποψη που έχεις!» Νομίζεις ότι είναι ο μόνος τρόπος: «Τούτη η συμφωνία μου δόθηκε αυτή τη φορά. Έτσι μοιράστηκε το χαρτί και αυτό είμαι εγώ». Κι αρχίζεις να περνάς τη ζωή, δουλεύοντας με οτιδήποτε είναι «αυτό».
Η Επόμενη  Μεγάλη Ικανότητα του Ανθρώπου
Για χρόνια σου έλεγαν οι ψυχολόγοι, ότι μπορείς στην πραγματικότητα να αλλάξεις τον εαυτό σου, μέσω αυτών που σκέφτεσαι. Ακόμα κι εκτός ενός πνευματικού περιβάλλοντος, λένε: «Η δύναμη της θετικής σκέψης μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή». Το γνωρίζουν. Αφορά στην ενέργεια κι έχουν δίκιο. Είναι επίσης και μια νύξη, ότι κάτι είναι λάθος στον τρόπο σκέψης σου. Νέα ενέργεια ήρθε το 1987. Το πλέγμα άλλαξε και το κρυστάλλινο μετακινήθηκε. Η ίδια η Γη δονείται σήμερα διαφορετικά από τότε. Όταν ήρθαμε σας είπαμε: «Έχετε αλλάξει το μέλλον σας». Μιλήσαμε για τα νέα δώρα και τώρα θα περιγράψουμε ένα από τα καλύτερα. Ήταν πάντα εδώ, μόνο που τώρα έχει εμπλουτιστεί.
Γιατί αποφάσισες ότι τα κύτταρα στο σώμα σου, μπορούν να σε ελέγχουν; Γιατί αποφάσισες ότι τα γονίδια που έχεις βιολογικά, θα είναι έτσι για πάντα; Ποιος στο είπε αυτό; Ορίστε ένα παράδειγμα την παλιάς ενέργειας: «Είμαι αυτός που είμαι. Ο Θεός με δημιούργησε έτσι για κάποιο λόγο, οπότε θα το αξιοποιήσω όσο μπορώ. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, με ότι μου έχει δοθεί». Δεν ακούγεται πολύ κακό, σωστά; Για ορισμένους ακούγεται μια χαρά. Τώρα θα το πω ξανά: Καλώς ήρθες σε μια υπερδιάστατη αλλαγή, όπου ολόκληρη η Ανθρώπινη σκέψη μπορεί να αναθεωρηθεί, ώστε να εμπεριέχει τα νέα δώρα!
«Ότι κι αν γεννήθηκα, δεν έχει σημασία. Έχω τον έλεγχο της βιολογίας μου, του ανοσοποιητικού μου συστήματος και της επίγνωσής μου. Ο Θεός με δημιούργησε σαν ένα θεϊκό πλάσμα και μπορώ να διεκδικώ τις περασμένες ενέργειες μέσα στο Ακάς μου… και να αλλάξω εντελώς τη βιολογία μου, την αυτοκυριαρχία μου και τις δυνάμεις μου, σε οτιδήποτε επιθυμώ».
Ακούγεται αδύνατον; Υπάρχουν αυτή τη στιγμή εμπνευσμένοι δάσκαλοι που εκπαιδεύουν τους Ανθρώπους, πώς να «σκέφτονται πέρα από τα γονίδια». Η ιατρική επιστήμη λέει ότι το DNA σου δεν είναι η μοίρα σου! Με άλλα λόγια, όλη αυτή η ιδέα ωριμάζει στην ανθρωπότητα, καθότι είναι κατάλληλος καιρός. Ας δούμε το ιερό κομμάτι αυτού.
Όλα όσα έχεις είναι μεταβλητά, μέχρι και οι ασθένειες που κουβαλάς τώρα στο αίμα σου. Είναι απλώς το Ακάς, καταλαβαίνεις; Είναι μέρος του δικού σου DNA, οπότε σου ανήκει. Πρόσεξέ με: Αν η «αποθήκη» όσων ήσουν, που εμπεριέχεται στο ίδιο σου το DNA, περιείχε ένα όμορφο, νέο και υγιές Άνθρωπο, άρα θα υπάρχει ακόμα εκεί! Ίσως περιλάμβανε την ικανότητα να κάνεις ορισμένα πράγματα, να είσαι ένας καλλιτέχνης, να είσαι ο ρήτορας, ο συγγραφέας, ο πολεμιστής, αυτός με αυτοπεποίθηση, που στέκεται στο ύψος του και περπατά περήφανα; Καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά είσαι «εσύ»; Όλα αυτά υπάρχουν ακόμα εκεί. Όμως λες: «Τι θαυμάσια σκέψη Κρύων, αλλά αυτά ήσαν στο παρελθόν. Δεν μπορείς να αγγίξεις το παρελθόν». Πόσο γραμμική άποψη! Γιατί τα νέα δώρα είσαι εσύ, σε μια μη γραμμική νοοτροπία ως προς την κυτταρική σου δομή. Βγάλε τη ζωή σου από τη γραμμικότητα και θα διαπιστώσεις ότι όχι μόνο μπορείς να αγγίξεις αυτά τα πράγματα, αλλά μπορείς επίσης να τα εξορύξεις (να τα εξάγεις από την πηγή). Μπορείς εύκολα να τα συλλέξεις ένα-ένα! «Μου αρέσει η ιδέα Κρύων. Με ποιο τρόπο να το κάνω; Είμαι έτοιμος».
Εξορύσσοντας το Ακάς
Θα σου δώσω το πρώτο βήμα. Πρέπει να το πιστέψεις. Μην το πιστέψεις επειδή είπα εγώ ότι υπάρχει. Πρέπει να το πιστέψεις με τόση δύναμη, ώστε να είναι τόσο πραγματικό, βιολογικά, όπως το χέρι σου. Όταν κοιτάς το μπράτσο σου, λες: «Έχω ένα χέρι και είναι εκεί,  μπορώ να το δω». Δεν υπάρχει αμφιβολία και ο εγκέφαλός σου επίσης το γνωρίζει. Η ύλη γύρω σου το γνωρίζει και για να το αποδείξεις, μπορείς να πιάσεις πράγματα μ’ αυτό. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό. Είναι το χέρι σου.
Τώρα, πώς αισθάνεσαι όταν λες: «Έχω ένα Ακασικό Αρχείο στο DNA μου. Έχω ένα αρχείο μέσα μου που περιλαμβάνει όλα όσα έχω υπάρξει και μπορώ να έχω πρόσβαση σ’ αυτό». Πες μου ποια μέρη του σώματός σου αντιδρούν στη δήλωση αυτή; Θα απαντήσω εγώ - όλα τα γραμμικά! Η λογική θα σου ουρλιάξει: «Δεν μπορείς να το κάνεις. Δεν μπορείς να αλλάξεις αυτό που είσαι».Αλλά θα κάνει λάθος!
Όλοι σας μπορείτε να το κάνετε αυτό. Είναι μέρος την νέας ενέργειας και θέλω να σας πω ότι πολλοί που βρίσκονται στην αίθουσα αυτή, το έχουν κάνει. Μπορεί να γίνει αργά και με μικρή πρόοδο. Μπορεί να γίνει σιωπηρά, χωρίς κανείς να το παρατηρήσει, ή μπορεί να γίνει τόσο φανερά, που οι καλύτεροί σου φίλοι να μη σε αναγνωρίζουν πλέον. Η ενέργεια γι αυτό προέρχεται από την αποθήκη που είσαι εσύ. Βρίσκεται στο DNA σου, στο κάθε κομμάτι, τρισεκατομμύρια από αυτά, που όλα τους είναι συγχρονισμένα με τη θέλησή σου.
Υπάρχουν τρία επίπεδα δυσκολίας: Το εύκολο, το μεσαίο και το δύσκολο. Θα εξηγήσω τι συμβαίνει στο καθένα. Καταλαβαίνεις την προϋπόθεση; Καταλαβαίνεις Άνθρωπε ότι δεν παρακαλάς τον Θεό για τίποτα; Αυτό που κάνεις είναι να αλλάξεις τον εαυτό σου σε τέτοιο βαθμό, ώστε να πας μέσα σου και να πάρεις όσα έχεις ήδη μάθει… αυτά για τα οποία έχεις ήδη εργαστεί. Το κλειδί; Πρέπει να κατανοήσεις και να πιστέψεις ότι ένας Ανώτερος Εαυτός ήταν μαζί σου κάθε φορά. Που σημαίνει ότι η κεντρική σου συνείδηση ήταν μέρος όλων αυτών. Και αυτή τη φορά, δεν είσαι μια διαφορετική οντότητα. Είσαι απλώς μια άλλη έκφραση του ίδιου Ανώτερου Εαυτού. Οπότε, παρευρισκόσουν σε όλα αυτά τα πράγματα για τα οποία συζητάμε. Πρέπει να το πιστέψεις. Ο Ανώτερος Εαυτός γνωρίζει τι συμβαίνει; Χρειάζεται να δώσω απάντηση σ’ αυτό; Ο Ανώτερος Εαυτός σου περιμένει από εσένα να πιστέψεις.
Εύκολο: Φόβοι. Φοβίες και μπλοκαρίσματα. Είναι απλό να καθαριστούν. Κι όμως, όλοι προσπαθούν και δυσκολεύονται να τα αλλάξουν αυτά. Πώς θα σου φαινόταν να μη φοβάσαι όσα φοβάσαι; Ας μιλήσουμε απλά. Φοβάσαι να βγεις μπροστά, φοβάσαι τις αλλαγές και ότι συμβαίνει γύρω σου; Ορισμένοι από εσάς έχετε φοβίες. Δηλαδή θα λέγαμε ότι είναι κατάλοιπα από εμπειρίες περασμένης ζωής. Φοβάσαι τα ύψη, τα έντομα, το νερό, φοβάσαι τούτο ή κείνο; Θα μπορούσες να πεις: «Ναι, αλλά δεν επηρεάζει πραγματικά τη ζωή μου, γιατί έχω μάθει να ζω με αυτά». Κι όμως σ’ επηρεάζει! Επειδή εμπεριέχει σκοτάδι, σε μια μελέτη φωτός. Δεν είναι εκεί η θέση του. Δεν το χρειάζεσαι. Εμποδίζει τις πεποιθήσεις σου, τη δυναμικότητά σου, την πρόοδό σου και σε απασχολεί σταθερά. Δεν είσαι εσύ αυτό, καθώς αντανακλά μιαν άλλη ζωή… από κάπου αλλού. Δεν το χρειάζεσαι πλέον. Είναι σαν να προσπαθείς να κάνεις μια γρήγορη αλλαγή, αλλά πρέπει να κουβαλάς ένα σωρό παλιές βαλίτσες, που ισχυρίζεσαι ότι ποτέ δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις. Έχει νόημα;
Λοιπόν, ξεκίνα. Άρχισε να δουλεύεις με όσα πιστεύεις τώρα, κατά τον ίδιο τρόπο που πιστεύεις στο χέρι σου. Σύντομα θα δεις τις φοβίες και τους φόβους να υποχωρούν και να αλλάζουν. Όπως συμβαίνει αυτό, αρχίζεις να διεκδικείς το μέρος του Ακασικού Αρχείου που ήσουν κάποτε, αλλά τώρα αναγεννάται. Έχει την αίσθηση ότι είσαι εσύ. Πραγματικά, είσαι εσύ. Δεν δίνει την αίσθηση κάποιου άλλου, καθώς διεκδικείς αυτό που ήδη σου ανήκει. Τότε οι φόβοι αρχίζουν να φεύγουν. Μπορείς να το νιώσεις, προκαλώντας τους και δουλεύοντας μαζί τους, ώστε να το βιώσει και η κυτταρική σου δομή. Φοβάσαι τα ύψη; Περιστασιακά πήγαινε σε κάποιο ψηλό μέρος, για να τσεκάρεις τον εαυτό σου. Θα δεις πώς αρχίζει να μειώνεται ο φόβος. Δεν παραλύεις πια όταν κοιτάς στην άκρη του γκρεμού. Αυτά τα πράγματα θα αρχίσουν να φεύγουν, σε βαθμό που θα αναρωτιέσαι γιατί υπήρχαν καν! Αυτές είναι μικρές προκλήσεις. Τα εμπόδια για να προχωρήσεις από μια ενέργεια σε μιαν άλλη είναι αληθινά, αλλά θα υποχωρήσουν καθώς διεκδικείς τη δύναμη που σου ανήκει… την έλλειψη φόβου. Είναι ανάπτυξη και χρειάζεται πρακτική. Και αναμφίβολα θα δεις την πρόοδο.
Οι αλλαγές δεν αρέσουν στους Ανθρώπους. Πολλοί από εσάς έχετε τέτοια εμπόδια. Είναι εμπόδια συνείδησης. Τι σου πυροδοτεί το θυμό; Είναι ένα εμπόδιο της γαλήνης, έτσι δεν είναι;  Μπορείς τελικά να είσαι υπομονετικός, όσο ένας ανόητος σου αραδιάζει τις ανοησίες του; Μπορείς να έχεις κατανόηση για την διαδικασία του, αντί για θυμό; Ναι. Αυτά είναι απλά πράγματα. Μπορείς να περάσεις αυτά τα τεστ, να αλλάξεις τη ζωή σου και μετά ν’ αρχίσεις να δουλεύεις σε πιο πολύπλοκα ζητήματα. Η ομορφιά αυτού αγαπητέ μου Άνθρωπε, είναι πως αν όλοι σας κάνατε αυτά τα απλά πράγματα, θα είχαμε μια ομάδα ειρηνικών πολεμιστών… πολεμιστών του φωτός. Θα ήσασταν όλοι απαλλαγμένοι από φόβους, φοβίες και μπλοκαρίσματα. Θα στέλνατε όλοι το φως με αγνότητα και δεν θα σας έκρινε το Πνεύμα αν δεν κάνατε τίποτε άλλο. Αν θέλετε όμως, πάμε στα πιο δύσκολα.
Μεσαίο: Θα ήθελες να απαλλαγείς από τις αλλεργίες σου και ν’ αλλάξεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα; Είναι λίγο πιο δύσκολο. Θα μπορούσες να πεις: «Λοιπόν, πώς γίνεται αυτό; Απλώς τις διώχνω με τη σκέψη; Αλλεργίες… ή έχω, ή δεν έχω. Τα κύτταρά μου είναι αλλεργικά». Σοβαρά; Σας λέω αγαπητοί μου ότι υπάρχουν άτομα στην αίθουσα αυτή που έδιωξαν τις αλλεργίες τους, επειδή συνειδητοποίησαν ότι ήσαν κατάλοιπα από κάτι που δεν το χρειάζονταν πλέον. Πήγαν στο Ακασικό Αρχείο και πήραν το καθαρό πρωταρχικό DNA, από μια ζωή που δεν ήσαν αλλεργικοί σε τίποτα! Το αποτύπωμα βρίσκεται ακόμα εκεί! Αντιπροσωπεύει ένα σκληραγωγημένο ανοσοποιητικό σύστημα, που ποτέ δεν ασθένησε. Έτσι είναι ρωμαλέοι και καθόλου αλλεργικοί σε οτιδήποτε. Θα ήθελες να έχεις δύναμη και ενέργεια πέρα από την ηλικία σου; Είναι πιο δύσκολο! Αλλά γίνεται. Οτιδήποτε νομίζεις ότι είσαι, μπορεί να ξαναγραφτεί σε κυτταρικό επίπεδο.
Θα ήθελες να έχεις γαλήνη σε κάθε περίσταση της ζωής σου, άσχετα με ότι συμβαίνει; Δεν είπα ότι θα φύγουν τα προβλήματα. Απλώς ρώτησα, πώς θα ήταν να είσαι γαλήνιος γι αυτά. Θάθελες να απαλλαγείς από τα δράματα και τις ανησυχίες; Υπάρχει κάτι ενδιαφέρον σχετικά με τα δραματικά θέματα: Όταν ο Εργάτης Φωτός δεν δουλεύει με την καρμική ενέργεια, το δράμα εξαφανίζεται! Όταν αφήσεις το κάρμα σου, δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί το δράμα, για κάτι που δεν χρειάζεσαι πλέον. «Κρύων, άφησα το κάρμα μου πριν χρόνια, όταν αποφάσισα να αλλάξω το μονοπάτι μου. Όμωςμοιάζει να βρίσκεται ακόμα εκεί». Δεν είναι τόσο απλό. Εκφράζοντας την πρόθεση να αφήσεις το κάρμα σου, είναι σαν να καθαρίζεις το μονοπάτι μπροστά σου. Τώρα όμως πρέπει να σηκωθείς και να βαδίσεις το μονοπάτι. Τα καρμικά χαρακτηριστικά σού ξεφωνίζουν: «Πάρε με… είμαι δικό σου!» Αλλά όσο προχωράς, θυμάσαι ότι η πρόθεσή σου έχει δημιουργήσει μια κατάσταση όπου ποτέ δεν θα χρειαστεί να τα πάρεις πίσω. Όμως θα είναι πάντα τριγύρω σου και θα σε τσιγκλάνε.
Αυτό είναι δύσκολο. Επίτρεψέ μου να σου πω, γηραιά ψυχή, ότι όσοι κάθονται εδώ στην αίθουσα, ή όποιοι Εργάτες Φωτός διαβάζουν το κείμενο αυτό, έχουν περάσει από μια πνευματική αποκάλυψη. Έχετε υπάρξει ιερείς, καλόγριες, σαμάνοι. Έχετε περάσει διαμέσου αυτών των πραγμάτων, ειδάλλως δεν θα καθόσασταν εδώ ή δεν θα διαβάζατε αυτές τις πληροφορίες εσωτερισμού. Στα μεσαίας δυσκολίας Ακασικά χαρακτηριστικά, θα μπορούσες να αναπτύξεις μια προσωπικότητα τόσο γαλήνια, ώστε όλοι να επιζητούν να είναι κοντά σου. Αυτή είναι η απάντηση, έτσι δεν είναι; Είναι η γαλήνη που είχαν οι διδάσκαλοι. Αυτό είναι μόνο το μεσαίο κομμάτι, οπότε σας έδωσα απλώς το σημείο εκκίνησης. Είναι το απλό μέρος, το μεσαίο. Τώρα θα σας πω το δύσκολο.
Δύσκολο: Αυτό είναι το απίστευτο μέρος. Είναι για εκείνον που πραγματικά θέλει να σκάψει μέσα στο Ακάς και να αλλάξει το μέλλον. Στον καθένα σας βρίσκονται όλα όσα ήσασταν ανέκαθεν… αιώνες εμπειριών. Επίσης, αν είναι να εξορύξεις το Ακάς, δηλαδή αν θα πας να πάρεις αυτά τα πράγματα, τότε θα ακυρώνεις όσα δεν σου αρέσουν σ’ αυτή τη ζωή. Αυτό είναι το αποτέλεσμα. Δεν είναι ότι θα πας στο DNA και θα πάρεις κάτι διαφορετικό να επικολλήσεις επάνω σου. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ανταλλαγή – το ένα για το άλλο. Με αυτό τον τρόπο δουλεύει. Καθώς το DNA αξιώνει όσα είσαι. Απλώς θα ανταλλάσσεις χαρακτηριστικά… θα αρχειοθετείς ότι δεν εξυπηρετεί την ενέργειά σου και θα διεκδικείς εκείνα που σε εξυπηρετούν. Όλα αυτά σου ανήκουν.
Και κάτι ακόμα. Ο καθένας σας έχει κάτι που θα το λέγαμε πνευματικό βάζο. Αυτό το βάζο είναι γεμάτο με όσα έχεις μάθει στους αιώνες, σαν Άνθρωπος επί της Γης, σχετικά με το Θεό, τους πνευματικούς οδηγούς, τους αγγέλους, τις ενσαρκώσεις, την ιερή επικοινωνία. Και το βάζο αυτό είναι δικό σου. Δεν χρειάζεται να ξαναγεμίζει σε κάθε ζωή. Βρίσκεται εκεί, έτοιμο για σένα να ξεβιδώσεις το καπάκι, ώστε να ξεχυθούν όλα όσα γνωρίζεις από πάντα. Είναι μέρος του συστήματος του πνευματικού Ακάς. Είναι το πνευματικό επίχρισμα όσων υπάρχουν, επιτρέποντας σε κάποιον που μοιάζει πρωτόβγαλτος στον πλανήτη, να γίνει δάσκαλος μέσα σε μια νύχτα. Αυτός ο «πρωτόβγαλτος» ξεπλήρωσε τις οφειλές του και επιβίωσε από αυτό. Ίσως και να μαρτύρησε για το πιστεύω του.
Πολλοί φοβάστε κάποια πράγματα, επειδή συνέβαλαν στο θάνατό σας. Ορισμένοι δεν θέλετε να αγγίξετε θέματα εσωτερισμού, επειδή κουβαλούν ένα φόβο φώτισης και θανάτου. Είναι τέτοιος ο φόβος σας, που δεν θέλετε ν’ ανοίξετε το βάζο. Έτσι πολλοί θα απορρίψουν αυτή την πρόταση, μη πιστεύοντας. Στην πραγματικότητα, όχι. Πιστεύετε, αλλά απλώς δεν θέλετε να το αγγίξετε πάλι. Γνωρίζω ποιοι είναι εδώ. Το πρώτο χαρακτηριστικό λοιπόν, στην δύσκολη κατηγορία, είναι να ανοίξετε το πνευματικό βάζο και να πάρετε όλα όσα έχετε μάθει οι ίδιοι, ανέκαθεν. Το φοβάστε αυτό; Γιατί κάποιοι από εσάς ήσασταν σημαντικοί στην πνευματική ιστορία. Αυτή είναι η αλήθεια.
Όχι μόνο μεταφέρεις πνευματική γνώση, αλλά μεταφέρεις και την προσωπικότητα που ήσουν… μέσα το βάζο. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Φαινομενικά μέσα σε μια νύχτα, κάποιος που δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα μεταφυσικά πράγματα, μπορεί να γίνει ένας πελώριος δάσκαλος. Ξεχύνεται το περιεχόμενο του βάζου και το μόνο που έχει να κάνει, είναι να ακούσει, να μάθει και να χρησιμοποιήσει την πληροφορία κατά ένα γραμμικό τρόπο. Οι μη-δάσκαλοι γίνονται δάσκαλοι. Εκείνοι που δεν είχαν καθόλου γνώσεις, τώρα έχουν σπουδαία γνώση. Άτομα που δεν είχαν ιδέα, αποκτούν μεγάλη σοφία. Το πνευματικό βάζο – αυτό είναι το δύσκολο. Υπάρχει… όλοι το έχετε. Όλοι εδώ στην αίθουσα, όπως και όσοι διαβάζουν το κείμενο.
Μπορείς ν’ ανακτήσεις μια προσωπικότητα, εντελώς διαφορετική από αυτή με την οποία γεννήθηκες. Είσαι έτοιμος γι αυτό; Μήπως είσαι πολύ προσκολλημένος στους φόβους, τις φοβίες και τα μπλοκαρίσματα; Θα ήθελες να έχεις μια πιο γαλήνια προσωπικότητα; Είναι ένας ακόμα φόβος, σωστά; Μπορεί να αισθάνεσαι ότι χάνεις τον εαυτό σου, ούτως ώστε να βρεις τον εαυτό σου! Είναι κάτι που διατίθεται σε αυτή τη «δύσκολη» κατηγορία. Μπορεί να δοθεί με διαύγεια, μέσω της σύνδεσης με τον Ανώτερο Εαυτό. Η ανάπτυξη τέτοιων πραγμάτων χρειάζεται μια μεγαλύτερη ικανότητα επικοινωνίας του Ανθρώπου με τον Ανώτερο Εαυτό. Κάθε βήμα σε συνδέει περισσότερο.
«Μια στιγμή Κρύων. Είπες ότι συνδεόμασταν με το DNA μας, όχι με τον Ανώτερο Εαυτό». Ναι, το είπα. Και πού νομίζεις ότι βρίσκεται ο Ανώτερος Εαυτός; Είναι στο υπερδιάστατο DNA. Είχαμε δώσει την πληροφορία και σε ποια στιβάδα του DNA είναι, όπως και την ονομασία του στα Εβραϊκά. Αναφέραμε επίσης ότι ο αριθμός της ήταν έξι: η έκτη ενέργεια του DNA. Είναι ουσιώδης πληροφορία, ότι ο Ανώτερος Εαυτός κρύβεται σε τρισεκατομμύρια κομμάτια του DNA, που εργάζονται όλα μαζί, για να δημιουργήσουν αυτό που είσαι. Ω, θα ήθελες να νομίζεις ότι ο Ανώτερος Εαυτός σου είναι κάποιος άγγελος στους ουρανούς; Δεν είναι. Είναι μέσα σου, ενσωματωμένος στην κυτταρική σου δομή. Εκεί βρίσκεται. Υπάρχουν τόσα να μάθεις εδώ.
«Κρύων, μπερδεύτηκα. Πού ταιριάζει ο Θεός σε όλο αυτό;» Ακριβώς εκεί που ποτέ δεν θα κοίταζες, καθώς ο Θεός είναι η αντίληψη μιας αγαπημένης οικογένειας πνευματικής βοήθειας, που βρίσκεται πέρα από το πέπλο. Ο Θεός είναι αγάπη, όμως δεν μπορείς να βρεις αυτή την πληρότητα έξω από εσένα. Είναι μια συνεχής αναζήτηση και η ανθρωπότητα έψαχνε το Θεό από την αρχή της δημιουργίας. Τώρα αποκαλύπτω ότι το σύστημα του Θεού βρίσκεται μέσα σου και ότι η ουσία της θεϊκότητάς σου, βρίσκεται στο υπερδιάστατο DNA που είναι μέσα στο σώμα σου. Μείνε γαλήνιος, γνωρίζοντας ότι είσαι Θεός. Ας σταματήσει η αναζήτηση και ας γιορτάσεις τη νίκη, που βρήκες την αλήθεια στο ποιο απίθανο μέρος… μέσα σου.
Σχεδόν ολοκληρώσαμε. Θα ήθελες να έχεις ταλέντα που δεν έχεις τώρα; «Πώς μπορεί να γίνει αυτό Κρύων; Είτε είμαι ταλαντούχος, είτε δεν είμαι. Ή παίζω πιάνο, ή δεν παίζω». Τι τρισδιάστατηαντίληψη! Μόλις αποφάσισες ότι είναι τελειωμένη υπόθεση. Νιώθεις σαν να είσαι ένα κέικ, που μόλις βγεις από το φούρνο, τελείωσες! Δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι απλώς η αρχή της συνταγής, και ότι η συνταγή βροντοφωνάζει ν’ αλλάξει. Στο Ακάς σου, δηλαδή στο DNA σου, υπάρχει η ενθύμηση ταλέντων που δεν νομίζεις ότι έχεις, τα οποία όμως είχες. Πρόκειται πάλι για εξόρυξη του Ακάς. Μιλήσαμεγι αυτό νωρίτερα. Χρειάζεται χρόνια. Είναι κάτι που γίνεται. Μπορεί να συμβεί, μπορεί να αφυπνιστεί. Το φοβάσαι κάτι τέτοιο; Γιατί δεν το αρχίζεις;
Λες: «Να, δεν μπορώ να μιλήσω σε κοινό. Δεν είμαι καλός σ’ αυτό». Και τι γίνεται με τον ρήτορα του τρίτου αιώνα; Θα τον πετάξεις; Μα τελικά εκείνος ήταν εσύ! Θα ήθελες να πας και να πάρεις τα χαρακτηριστικά αυτά; Ο ρήτορας θα μιλήσει με κύρος και ο κόσμος θα ακούσει. Αυτό είναι ένα ταλέντο. Πολλοί το έχετε μέσα σας, αλλά δεν το είχατε όταν γεννηθήκατε. Οπότε δεν μπορείτε να φανταστείτε ότι ζήσατε τόσες ζωές χωρίς το συγκεκριμένο ταλέντο. Θα το πω ξανά. Υπάρχει τέτοια ποικιλομορφία στην προσωπική σας ιστορία, την οποία μπορείτε ν’ ανασύρετε. Είναι δική σας να την αναπτύξετε. Ακούγεται υπερβολικά παράξενο; Ρωτήστε τον συνεργάτη μου κάποια μέρα γι αυτό. Το έχει κάνει.
Το πιο δύσκολο: Πώς θα σου φαινόταν να αλλάξεις το DNA σου σε τέτοιο βαθμό, που η αρρώστια που το διαπερνά τώρα, να μη θυμάται καν ότι ήταν ποτέ εκεί; Πήγαινε μέσα και πάρε το καθαρό DNAπου είχες, προτού καν αρχίσει η ασθένεια! Το DNA θυμάται πώς ήταν τότε. Συμμετείχε σε όλο αυτό, σωστά; Άρχισε να αλλάζεις το ίδιο σου το DNA, κατά ένα υπερδιάστατο τρόπο, ούτως ώστε να υποχωρήσει η ασθένεια, να φύγει και ποτέ να μην ξαναγυρίσει. «Ακούγεται σαν θαύμα Κρύων!» Πράγματι είναι… είναι το θαύμα της αλλαγής προς την αυθεντία (mastery).
Τα θαύματα είναι απλώς πράγματα έξω από τις φυσιολογικές πεποιθήσεις. Αλλάζοντας τις πεποιθήσεις σου, γίνονται κανονικά. Μερικές φορές όταν προκύπτουν τέτοια θαυμαστά πράγματα, οι Άνθρωποι σηκώνουν τα χέρια προς το Θεό, λέγοντας: «Σ’ ευχαριστώ Θεέ μου!» Δεν κατανοούν ότι ενεργοποιούν το ίδιο τους το DNA, σε τέτοιο βαθμό, ώστε να λάβουν ότι στο παρελθόν μόνο οι διδάσκαλοι μπορούσαν να δώσουν. Απλώς αντάλλαξαν με ένα μη γραμμικό τρόπο, αυτό που ήταν δικό τους. Θεράπευσαν την ίδια τους τη ζωή. Ότι θεωρείτο πως διέθεταν μόνο οι διδάσκαλοι, τώρα είναι διαθέσιμο σε όλους. Αυτή είναι η ενδυνάμωση της Ανθρώπινης φυλής. Λιγότερο από μισό τοις εκατό της ανθρωπότητας θα το επιτύχει. Αλλά εσύ αποτελείς μέρος αυτού του γκρουπ και το γνωρίζεις.
Δεν θα τα λέγαμε αυτά τα πράγματα, αν δεν ήσαν έτσι, αν δεν ήσαν ακριβή. Ανοίξαμε απλώς την πόρτα σε μια διδασκαλία που θάπρεπε να επεκταθεί.
Υπάρχει ένα σύστημα εδώ. Είναι ένα σύστημα, όπου η ενέργεια της οικογένειας παραμένει στην οικογένεια και δεν το καταλαβαίνεις καν. Κάποιοι εδώ θρηνούν για άτομα που έχασαν, όμως δεν τους έχουν χάσει καθόλου. Στην γραμμικότητα, δεν κατανοείς την αγάπη του Θεού, ούτε το σύστημα που υπάρχει προς όφελός σου, για την ενδυνάμωσή σου. Αυτοί που έχασες, θα σου κρατούν το χέρι για την υπόλοιπη ζωή σου. Καταλαβαίνεις; Έτσι πρέπει να είναι. Είναι η παρηγοριά σου. Από κει προέρχεται η γαλήνη σου. Έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθά στη ζωή. Είναι οικογένεια!
Υπάρχουν τόσα πολλά κρυμμένα εδώ και το σύστημα σου παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσεις πρόσβαση στο Ακάς. Σπρώξε την πόρτα. Πιάσε το χέρι του Ανώτερου Εαυτού σου και μην ξανακοιτάξεις πίσω. Αυτή είναι η πρόσκληση, γηραιά ψυχή. Αυτή είναι η πρόσκληση.
Ευλογημένοι είναι οι Άνθρωποι που ακούνε και διαβάζουν το μήνυμα αυτό.
Κι έτσι είναι.
ΚΡΥΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής