Η Ομάδα μας στο Facebook!

Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

Κρύων CHANNELLING 2008 - Η Νέα Ενέργεια

Αυτή η ζωντανή επικοινωνία δόθηκε στο Longmont, Colorado
20 Ιανουαρίου 2008

μετάφραση: γιώργος κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Ακούτε αυτό το χαιρετισμό πάνω από 19 χρόνια. Πριν δεν υπήρχε χαιρετισμός. Τότε δεν υπήρχε καμία μαρτυρία, ότι θα μπορούσε ένας μαγνητικός δάσκαλος [Κρύων] ερχόμενος στον πλανήτη, να σας μιλάει όπως εγώ τώρα. Υπήρχαν δίαυλοι επικοινωνίας του Κρύων πριν από το συνεργάτη μου και ήσαν ευλογημένοι προάγγελοι. Ορισμένοι βρίσκονται τώρα στην άλλη πλευρά του πέπλου, καθώς γνώριζαν την ενέργεια του μαγνητικού δασκάλου και μέσω της σοφίας τους είδαν το δυναμικό αυτής της εποχής. Μάλιστα ένας από εκείνους με σύστησε στο συνεργάτη μου [τον Λη]! Κανείς τους όμως δεν είχε το δυναμικό του 11:11.

Για 19 χρόνια αυτή η φωνή σας χαιρετά. Και αυτή τη φορά υπάρχει ανάπτυξη και σοφία και διαύγεια, ώστε να σας δώσουμε ένα μήνυμα σαν το σημερινό. Πάντοτε ήταν στην ελεύθερη επιλογή του Ανθρώπου, να διεκδικήσει τα δυναμικά αυτής της εποχής. Βλέπαμε τα δυναμικά, δεν γνωρίζαμε όμως αν θα τα εκπληρώνατε ή όχι. Σας δίνεται λοιπόν τώρα το μήνυμα, ώστε να πάρετε μια ιδέα για τη μετάβαση των ενεργειών, μεταξύ του 2007 και 2008. Θα λέγαμε ότι είναι η συνέχεια των πληροφοριών που δεν μπορούσαμε να σας δώσουμε το 2007. Είναι οι νέες πληροφορίες όσων έχετε δημιουργήσει με την ελεύθερη επιλογή σας.

Μια σύντομη ανασκόπηση

Ας παρατηρήσουμε τη γραμμικότητα. Πάμε λίγο πίσω, για μια ανασκόπηση όσων αναφέραμε πρόσφατα, ειδικά για όσους διαβάζουν και ακούνε. Πριν λίγο καιρό σας δώσαμε το μήνυμα, ότι η μετάβαση από το 2007 στο 2008, είναι μια αριθμολογική μετάβαση, από το εννέα στο ένα. Η απλή αριθμολογία υπολογίζει το 2007 σαν εννέακαι το 2008 σαν ένα. Το εννέα μαζί με το ένα, πλάτη με πλάτη, είναι κάτι που προκύπτει μόνο κάθε δεκαετία. Όμως είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στη χιλιετία αυτή και η τελευταία φορά πριν το 2012.

Είπαμε τότε πως η περίσταση αυτή θα ’πρεπε να φωνάζει ότι κάτι διαφέρει και ότι ίσως θα έπρεπε να δείτε μια ιδιαίτερη ενέργεια. Όμως πολλοί δεν το έκαναν. Αναφέραμε επίσης ότι η μάθηση των πνευματικών χαρακτηριστικών δεν είναι γραμμική. Δηλαδή, δεν ακολουθεί τα γνωστά πρότυπα. Είπαμε ότι με την ανάπτυξη της μάθησης, περιμένετε να γεμίζει σιγά σιγά «το δοχείο της γνώσης». Αν σας λέγαμε όμως ότι κάποια στιγμή το δοχείο θ’ άδειαζε απ’ το περιεχόμενό του για λίγο, ώστε να γεμίσει εκ νέου με κάτι που είναι πέρα απ’ όσα είχατε μάθει, τότε θα λέγατε: «Αυτό δεν έχει νόημα». Επειδή δεν κατανοείτε τον μη γραμμικό τρόπο της πνευματικής μάθησης. Είναι σπαζοκεφαλιά (πάζλ); Ναι, γι αυτό ζητάμε να το αφομοιώσετε.

Ας ξαναδούμε τα γεγονότα. Αυτές οι πληροφορίες αποτελούν τώρα παρελθόν για εσάς. Οι τελευταίοι τέσσερεις μήνες δεν ήσαν ευχάριστοι [Σεπτέμβριος με Δεκέμβριο 2007]. Για κάποιους από σας ήταν σαν ν’ αποσύρθηκε η ουσία της πνευματικής σας αλήθειας. Τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως θα ’πρεπε. Χάθηκαν κάποια από τα εργαλεία που είχατε στη βαριά ενέργεια, για να διατηρείτε την πνευματική σας ισορροπία. Ορισμένα πράγματα στα οποία βασιζόσασταν, όπως η γλυκιά ηρεμία, η μη κριτική προσωπικότητα και η σοφία των αιώνων… εξαφανίστηκαν. Η σαμανική σοφία απουσίαζε όταν τη χρειαζόσασταν. Ήταν και εορταστική περίοδος, όπου μαζεύεται όλη η οικογένεια. Αυτό χειροτέρεψε τα πράγματα. Νομίζω ότι καταλαβαίνετε τι εννοώ, καθώς οι συγγενικές σχέσεις, συχνά χρειάζονται σύνεση. Τι εποχή ν’ αποτραβηχτεί η σοφία σας! Καθώς η σοφία δημιουργεί τις προϋποθέσεις, ώστε να κρατήσετε τη γλώσσα σας τη σωστή στιγμή· κάτι που ίσως ορισμένοι δεν έπραξαν! Ήταν μια υποχώρηση, την οποία ένιωσαν πολλοί.

Αναφέραμε επίσης ότι προχωρώντας στο 2008, ειδικά στο μέσο του Γενάρη, αυτά τα πράγματα θ’ άρχιζαν ν’ αναπληρώνονται και να ενισχύονται. Τώρα λοιπόν θα πάμε σε μια απλή εξήγηση της νέας αυξημένης ενέργειας. Θα ταξινομήσω με χαρά κάποια θέματα που ήθελαν ν’ ακούσουν καιρό, όσοι είναι εδώ στην αίθουσα και αυτοί που διαβάζουν ή ακούνε (την ηχογραφημένη ομιλία). Αυτός είναι ο χρόνος… 2008, νέα ξεκινήματα.

Η Νέα Ενέργεια

Πριν πολλά χρόνια, ο συνεργάτης μου βρισκόταν στο Ισραήλ, όπου του έδωσα πληροφορίες για όσους μιλούσαν Εβραϊκά και Αραβικά στην αίθουσα. Πολλοί κραύγαζαν: «Πότε θ’ αλλάξουν τα πράγματα;»  Έδωσα την πληροφορία στο συνεργάτη μου, να την πει από σκηνής ώστε να την ακούσουν όλοι: Το Ισραήλ και η ανθρωπότητα γενικά, δεν θα βιώσουν μια αλλαγή πριν το 2008. Εντέλει, κάποιοι θα καταλάβετε γιατί ειπώθηκε αυτό τόσα χρόνια πριν. Το δυναμικό υπήρχε πάντα. Η μετάβαση από το εννέα στο ένα, ήταν πάντα εκεί. Το αναφέραμε αυτό, κάνοντας νύξεις για τα μελλοντικά δυναμικά και ορισμένοι το έπιασαν, ενώ άλλοι όχι. Και τώρα βρίσκεστε το μέσον αυτού. Υπάρχουν νέα εργαλεία. Υπάρχει αύξηση και το ωραίο αυτού του μηνύματος, είναι ότι δεν αφορά μόνο τους Εργάτες Φωτός. Αν παρατηρήσατε, η Γη αλλάζει.

Κατανοώντας το Χάος

Πρώτον:  Για πολλούς από εσάς θ’ αποκτήσει νόημα, αυτό που προηγουμένως έμοιαζε με χάος. Δηλαδή, ο τρόπος που δουλεύει το Πνεύμα με τους Ανθρώπους στη Γη, που έμοιαζε χαοτικός και τυχαίος, τώρα θ’ αρχίσει να έχει νόημα. Θα έχει νόημα κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να αισθάνεστε πιο άνετα, βασιζόμενοι σε απαντήσεις, που έρχονται όταν τις χρειάζεστε. Είναι πραγματικά μια αλλαγή της διαστασιακής σκέψης. Θ’ αναπτύσσεται μια κατανόηση, με τρόπο που δεν δικαιολογείται, γι αυτό που συμβαίνει στο 3D πεδίο. Δηλαδή, θα είστε πολύ πιο άνετοι στο «πετσί» σας. Ακόμα κι εσείς που αποκαλείστε Εργάτες Φωτός ή μεταφυσικοί, θ’ αρχίσετε να βλέπετε τον σχεδιασμό. Να διακρίνετε τα δυναμικά και ότι το χάος, δεν είναι χάος.

Αυτό είναι δώρο, καθώς μέχρι τώρα ήταν πολύ δύσκολο, όντας σε μια τρισδιάστατη κατάσταση, να λαβαίνετε τις απαντήσεις που σας ερχόντουσαν. Ευλογημένοι είναι όσοι πέρασαν διαμέσου αυτής της μάθησης, όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας τόση πίστη! Ο συνεργάτης μου έχει πει μια φράση: το 3D κραυγάζει και η πίστη ψιθυρίζει.Εννοώντας ότι η πραγματικότητά σας, οι προσδοκίες σας, όσα έχετε μάθει, όσα αποτελούν αυτό που είστε, όλα σάς κραυγάζουν. Όμως ο τρόπος του Πνεύματος, που μοιάζει με χάος στον υπερδιάστατο χώρο της μη-κατανόησης, ψιθυρίζει. Έτσι λοιπόν επικρατεί αυτό που συμβαίνει στο 3D πεδίο. Καταπνίγει τη φωνούλα που ψιθυρίζει: «Αφουγκράσου την αγάπη του Θεού». Λοιπόν αγαπητοί μου, σας λέμε ότι οι 3D κραυγές θ’ αρχίσουν να μειώνονται. Οι αντιλήψεις θ’ αρχίσουν να εξισώνονται και δεν θα σας ταλαιπωρούν τόσο, στη μεταβατική αυτή περίοδο. Αυτό είναι το πρώτο.

Αυτοεκτίμηση για τους Εργάτες Φωτός
Το δεύτερο είναι κάτι που μάλλον δεν περιμένατε και ίσως δεν γνωρίζατε καν. Θα σας πω ένα αξίωμα. Αυτοί που έχουν τη χαμηλότερη αυτοεκτίμηση στον πλανήτη, είναι οι Εργάτες Φωτός. Το γνωρίζατε αυτό; Και συχνά οι θεραπευτές έχουν ακόμα χαμηλότερη! Ίσως δεν το περιμένατε αυτό, μιας και αυτοί είναι σ’ επαφή με το Πνεύμα. Έχουν τα δώρα. Όμως συνήθως βρίσκονται σε μια ενέργεια που δεν τους υποστηρίζει. Και όταν ένας κάθεται συνεχώς σε μια άβολη ενέργεια, αισθάνεται άβολα. Επηρεάζεται η προσωπικότητά του και η αυτοεκτίμηση αποτελεί μέρος αυτής.

Όπως έχουμε ξαναπεί, γνωρίζουμε ποιος είσαι. Μπορεί να κρατάς το κεφάλι ψηλά, αλλά ξέρουμε τι κάνεις όταν είσαι μόνος. Ξέρουμε τι σκέφτεσαι όταν είσαι μόνος. Έχουμε ακούσει τις κραυγές απόγνωσης: «Γιατί σ’ εμένα; Θα ξεδιαλύνει ποτέ αυτό; Θα καταλάβει ποτέ η οικογένειά μου; Θα καταλάβει ποτέ ο σύντροφός μου;» Θα πω κάτι που θα συμβεί στη νέα ενέργεια, όπως αλλάζει. Θα είναι ο μέγας εξισορροπητής. Γίνεται αργά αγαπητοί μου. Δεν θα γίνει σε μια νύχτα, αλλά αυτή είναι η αρχή. Είναι κάτι που πρόσμενες Εργάτη Φωτός. Η αυτοεκτίμηση των Εργατών Φωτός θ’ αρχίσει να προσεγγίζει το μεγαλείο που αντιπροσωπεύει. Επειδή δεν θα ζουν πλέον σε μια ενέργεια που στρέφεται εναντίον τους. Θα είναι μια ενέργεια που τους υποστηρίζει.

Σταδιακά, πολλοί θ’ αρχίσετε να το νιώθετε, πως η Γαία κι εσείς έχετε τον ίδιο σκοπό, το δυναμικό της ειρήνης στη Γη. Οι πρώτοι που θα το νιώσουν θα είναι οι Εργάτες Φωτός και οι θεραπευτές. Σας προσκαλώ να γιορτάσετε. Σας προκαλώ να φτιάξετε κάπου ένα άγαλμα, για την ενέργεια που αλλάζει! Αυτό θα είναι αντίθετο με ότι κάνουν οι Άνθρωποι, καθώς φτιάχνουν αγάλματα μόνο για κάτι κακό. Ίσως είναι καιρός ν’ αλλάξει αυτή η συνείδηση. Γιατί δεν φτιάχνετε ένα μνημείο για όσα έχετε επιτύχει, εξυμνώντας τα; Τουλάχιστον φουσκώστε ένα μπαλόνι! [Γέλια]  Ω, Εργάτη Φωτός, καταλαβαίνεις τι λέω; Έχεις ενηλικιωθεί. Το 2008 συμβολίζει το ένακαι σημαίνει μια νέα αρχή. Θ’ αρχίσεις να λαβαίνεις την υποστήριξη που πάντα επιζητούσες και για την οποία πάσχιζες.

Βλέποντας τη Συνολική Εικόνα

Τρίτον:  Θ’ αρχίσεις να βλέπεις τη συνολική εικόνα. Καιρός ήταν! Δες την εικόνα αυτή: Τα χαρακτηριστικά της μάθησης και του πνευματικού δρόμου, στην παλαιά ενέργεια, σε άφηναν στο σκοτάδι, χωρίς ενδείξεις. Μέχρι να φτάσεις σε σημείο που χρειαζόσουν βοήθεια, τίποτα δεν συνέβαινε. Τότε σου δινόταν η λύση. Αυτός είναι ο χάρτης που αναφερόταν στο μύθο, Επιστροφή στο Σπίτι, που έδωσε ο συνεργάτης μου πριν πολλά χρόνια. Ανάμενε ν’ αλλάξει ο «χάρτης» αυτός. Η συνολική εικόνα σε θέλει να βλέπεις πέρα από το πρόβλημα. Η συνολική εικόνα σε βάζει σε μη γραμμική κατάσταση, όπου περιορίζεσαι λιγότερο από τη χρονικότητα του παρελθόντος και του μέλλοντος. Θα αισθάνεσαι πιο άνετα να κοιτάς στο τώρα. Καθώς το τώρα είναι μια ενέργεια που δεν τιμά, ούτε σέβεται τη γραμμικότητα του χρόνου. Οι λύσεις που θα σου έρχονται στο μέλλον, θα είναι πιο αναμενόμενες. Θα έχουν περισσότερο νόημα για σένα, απ’ ότι στο παρελθόν, καθώς θα βλέπεις τη μεγαλύτερη εικόνα. Οι αντιλήψεις που σας δίνω τώρα είναι προηγμένες και ορισμένοι δεν τις καταλαβαίνετε και θα θέλατε να τις ακούσετε ή να τις διαβάσετε ξανά. Συνοψίζοντας λοιπόν, θα έλεγα ότι ο Εργάτης Φωτός θα είναι πιο άνετος με τον εαυτό του και τη σχέση του με το χρόνο.

Η Εναλλακτική Θεραπεία Γίνεται Βασικό Ρεύμα

Τέταρτον:  Θεραπευτή, περίμενε λίγο, επειδή αυτά που διαθέτεις πρόκειται να βελτιωθούν. Ίσως να πάρει λίγο χρόνο, όμως όσα φαίνονται περίεργα σ’ εκείνους που δεν πιστεύουν σ’ ότι κάνεις, θα γίνουν δεσπόζουσα τάση. Θα δεις την επιστήμη να εξελίσσεται μέσω της ενεργειακής δουλειάς. Ανάμενε να σε πλησιάσουν από μέρη που δεν περίμενες, καθώς αυτό που έχεις, δουλεύει! Όταν αρχίσει να συμβαίνει αυτό, μπορείς να πεις: « Ναι, το βλέπω να συμβαίνει!» Και τότε… φούσκωσε ένα μπαλόνι σε παρακαλώ! [Γέλια]  Γιόρτασέ το. Ω, αγαπητέ μου, σας λέω πως όταν γιορτάζεις, δείχνεις ευγνωμοσύνη στο Πνεύμα, για τα πράγματα που συμβαίνουν. Είναι σαν ν’ αναγνωρίζεις αυτά που δεν περίμενες, αλλά ήξερες ότι ήσαν εκεί. Τότε γίνεσαι υπερδιάστατος. Η πίστη γίνεται πραγματικότητα και η θεραπεία θα είναι ευκολότερη.

Τώρα, όποιος δεν είναι θεραπευτής… θέλεις να θεραπεύσεις τον εαυτό σου;  Μήπως γι αυτό βρίσκεσαι εδώ; Γι αυτό είναι τα μάτια σου στη σελίδα; Γι αυτό έχεις τ’ αυτιά σου ανοιχτά; Είναι αυτός ο λόγος που έχεις έρθει; Αυτή είναι ενέργεια για εσένα. Δεν είναι τυχαίο που βρίσκεσαι εδώ, καθώς όσα ειπώθηκαν πως μπορείς να κάνεις, είναι δικά σου, εδώ και τώρα. Θέλω να τ’ αναγνωρίσεις. Γιόρτασε τη θεραπεία σου και γνώριζε ότι είναι δική σου. Γύρνα το DNA πίσω στο χρόνο, τότε που δεν υπήρχε η ασθένεια, πριν να υπάρξει το πρόβλημα. Δες το σαν κάτι φρέσκο και αγνό. Κατανόησε τη μη γραμμικότητα της θεραπείας, η οποία δεν εξαρτάται από το χρόνο. Είναι δυνατόν να γυρίσεις πίσω το DNA; Ναι, είναι. Υπάρχουν κάποιοι στην αίθουσα αυτή, που το κάνουν εδώ και καιρό. Αυτοί γνωρίζουν.
Δηλαδή τα πράγματα θα γίνουν ευκολότερα. Γιατί; Επειδή η ενέργεια των αιώνων είναι μαζί σου. Επειδή το μαγνητικό πλέγμα έχει ρυθμιστεί καταλλήλως, από το 2002, γι αυτό ακριβώς το λόγο και τώρα η ενέργεια αυτή είναι δική σου. «Ω, Κρύων, πότε θ’ αρχίσουν να συμβαίνουν αυτά;» Λέω ότι συμβαίνουν ήδη, αλλά δεν θα τα δεις όλα με μιας. Θα τα βλέπεις καθώς θα τα δουλεύεις. Ας γίνει γνωστό, πως κανείς δεν μπορεί να καθίσει αναπαυτικά, περιμένοντας να πέσουν στην αγκαλιά του τα θαύματα του Θεού. Θα ζητηθεί από τον Εργάτη Φωτός να σηκωθεί και να σπρώξει τις πόρτες ν’ ανοίξουν. Βρες τη συγχρονικότητα που κάνει το σύστημα να δουλεύει και διεκδίκησε τη νέα ενέργεια που σου προσφέρεται.

Η Σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό

Πέμπτον:  Θα είναι ευκολότερο να συνδεθείς με τον Ανώτερο Εαυτό. Καιρός δεν ήταν; Αυτή τη στιγμή πολλοί άγγελοι γιορτάζουν και ψάλλουν ένα δοξαστικό ύμνο. Εύχομαι να μπορούσες να τον ακούσεις. Είναι εκπληκτική χορωδία και τίποτα δεν συγκρίνεται  με τις υπερδιάστατες φωνές. Νότες που δεν μπορεί να πιάσει το ανθρώπινο αυτί· φως που ανταποκρίνεται σ’ αυτές, σε συχνότητες πολύ υψηλές για να μετρηθούν. Και ήχος τόσο οξύτονος, που συγχωνεύεται με τα χρώματα του ίδιου του φωτός. Αν μπορούσες ν’ ακούσεις τους ύμνους που ψάλλουν! Άκου. Άκου τους στίχους! Ω, εκεί βρίσκεται τ’ όνομά σου, όχι το Ανθρώπινο, αλλά το αγγελικό σου όνομα που είναι παντοτινό. Γιορτάζουν ότι καταφέρατε αγαπητέ μου, μια εποχή που δεν είχε προβλεφτεί, μια εποχή που κανείς προφήτης δεν προείδε και υπάρχουν αποδείξεις πως συμμετέχεις σ’ αυτήν.
Ρωτάω ξανά, που είναι ο αναμενόμενος Αρμαγεδδών; Πού είναι ο όλεθρος και η καταστροφή που όλοι έλεγαν ότι θα σας βρει; Πού είναι όλη αυτή η αρνητικότητα; Βεβαίως θα υπάρχουν προκλήσεις, όπως πάντα. Θ’ απαριθμήσω κάποιες σε λίγο, όμως έχετε εξυψωθεί πάνω από την παλαιά ενέργεια, όπου βρισκόσασταν για χιλιάδες χρόνια και φέρνετε στη Γη μια ενέργεια που κανείς δεν περίμενε. Αυτό έχει επιτευχθεί χάρη στο φως που δημιούργησε, λιγότερο από το μισό τοις εκατό της Ανθρώπινης φυλής. Να πόσο ισχυρό είναι! Αν ακούς το μήνυμα και δεν έχεις ιδέα τι συμβαίνει, επίτρεψέ μου να σου πω το εξής: Αυτό δεν είναι ένα ελιτίστικο μήνυμα. Δεν αφορά μόνο όσους ασχολούνται με τον εσωτερισμό. Κανείς δεν σε κρίνει και γνωρίζω επίσης ποιος είσαι. Έχεις όλη την αγάπη, όπως κάθε μέλος της οικογένειας. Γιατί δεν το εξετάζεις; Δες αν σε αφορά. Δεν είσαι υποχρεωμένος, καθώς υπάρχει ελεύθερη επιλογή, αλλά συμβαίνει κάτι υπέροχο στον πλανήτη και γι αυτό ακριβώς μιλάω σήμερα.

Η Σχέση με το Θεό

Έκτον:  Θα αισθάνεσαι πιο άνετα από ποτέ, στο «πετσί» του Εργάτη Φωτός. Η σχέση με το πνεύμα θα μοιάζει αδελφική. Δεν θα είναι πλέον «Θεός και Άνθρωπος», αν θέλεις ν’ αλλάξει. Γι αυτό θα χρειαστεί κάποιοι να έχουν ανώτερη επικοινωνία (channeling). Είσαι έτοιμος γι αυτό; Ίσως όχι φωναχτά. Όπως έχω πει, μπορεί να είναι επικοινωνία του Ανώτερου Εαυτού σου, μόνο για σένα. Μην φοβάσαι κάτι τέτοιο. Όπως λέει ο συνεργάτης μου, είναι επικοινωνία «εσού μ’ εσένα». Μη φοβάσαι την αγάπη του Θεού στη ζωή σου. Μη φοβάσαι την αλλαγή στη ζωή σου. Όλοι θεωρούν την αλλαγή σαν κάτι τρομακτικό, όμως αν αυτή είναι η λύση στα προβλήματά σου; Θα είναι εντάξει τότε; Σκέψου μια μαζική θετική αλλαγή.

Οι Προκλήσεις αυτής της Νέας Αρχής

Τώρα ας καταγράψουμε κάποια πράγματα που θα συνοδεύουν τα άλλα, τα οποία είναι διαφορετικά και ίσως προκλητικά, με τον δικό τους τρόπο… επίσης μια αναγγελία ενός χαρακτηριστικού της νέας ενέργειας, που θ’ αλλάξει τη ζωή του συνεργάτη μου.

Υπερβολικό Φως

Το φως που έχεις δεν μπορείς πλέον να το περιορίζεις κι αυτό θ’ αρχίσει να φαίνεται. Μόλις νόμιζες ότι ήταν ασφαλές! [Γέλια]  Όσο έμενες στην άκρη, σωστά; Δεν μπορείς πλέον να το κρατήσεις. Οι Άνθρωποι θα γνωρίζουν με τι ασχολείσαι και τι κάνεις. Θυμήσου ότι έχουμε μιλήσει γι αυτή τη μέρα. Έχουμε αναφέρει τις μάχες ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι. Έχουμε πει ότι κάποιοι δεν θα δεχτούν αυτό που έχεις. Πρόσεξέ το, γιατί θα σε περιστοιχίζουν περισσότεροι που δεν θα δέχονται ότι έχεις. Είναι κάτι που απλώς περιλαμβάνεται στο πακέτο.

Δεν μπορείς να έχεις πνευματική δύναμη και φως που αλλάζει ζωές, χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό. Όσο κι αν είσαι σιωπηλός ή ταπεινός, είσαι γεμάτος με το Πνεύμα και την αγάπη του Θεού και οι άλλοι θα το παρατηρήσουν. Και θ’ αναγκαστείς να το εξηγείς λίγο περισσότερο απ’ ότι τώρα. «Λοιπόν Κρύων, τι θα πρέπει να κάνω; Τι να λέω; Να τους λέω ότι είμαι ένας Εργάτης Φωτός;» Όχι. Γιατί δεν τους λες ότι είσαι ερωτευμένος με το Θεό; Γιατί δε λες ότι βλέπεις διαφορετικά τον εαυτό σου κι αισθάνεσαι άνετα μ’ αυτόν; Πες τους ότι δεν απειλείται η ζωή τους, ή οι εκκλησίες τους και είναι απλώς εσύ μ’ εσένα. Άσε τους να δουν το Θεό σ’ εσένα, χωρίς να φοβηθούν.

Ο Φόβος του Εργάτη Φωτός

Το δεύτερο είναι επίσης σχετικό. Όπως και να ’ναι, πολλοί θα φοβηθούν. Το φως το κάνει αυτό. Σε μια Γη βυθισμένη σε μια σκοτεινή ενέργεια για χιλιάδες χρόνια, που αντικρίζει ξαφνικά ένα πρωτόγνωρο φως, πολλοί θα τρομοκρατηθούν. Εάν έχεις συνηθίσει στο σκοτάδι και ξαφνικά υπάρξει φως, σκεπάζεις τα μάτια σου κι αναρωτιέσαι τι συμβαίνει. Θα υπάρχουν εκείνοι που παραμένουν στο σκοτάδι, που απολαμβάνουν τα δράματα της ζωής τους, που απολαμβάνουν να είναι θύματα και οι οποίοι θα τρέξουν μακριά σου… να σε αποφύγουν!

Αντιπροσωπεύεις κάτι που δεν καταλαβαίνουν και η ειρωνεία είναι ότι αυτό που φέρεις, θα μπορούσε να θεραπεύσει τη ζωή τους, να σταματήσει το δράμα τους και να τους εξυψώσει. Όμως δεν θα σ’ αγγίξουν. Φοβούνται μήπως καούν μ’ αυτό που έχεις. Με τη δύναμη που διαθέτεις! Πρόσεξε αυτό το χαρακτηριστικό, το οποίο αν και αναμενόμενο, δεν θα το καταλαβαίνεις. Θα λες: «Μα γιατί δε με συμπαθούν; Γιατί υπάρχει ξαφνικά τόση δυσανασχέτηση ή προδοσία; Εγώ απλώς μεταφέρω φως!» Είναι ο φόβος. Φόβος του φωτός κι ό,τι αυτό αντιπροσωπεύει σ’ ένα σκοτεινό κόσμο. Αυτό θα σ’ επηρεάσει; Μα φυσικά!

Έτσι ανάμενέ το και γνώριζε τι να κάνεις. Έσο προετοιμασμένος. Όταν συμβεί αυτό, απλώς αγάπα τους. Δεν μπορείς να θεραπεύσεις τον κόσμο αγαπητέ μου, αν αυτός δεν θέλει να θεραπευτεί. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι ν’ αφήσεις το φως σου να λάμπει. Όσοι το βλέπουν έχουν την ελεύθερη επιλογή, όπως κι εσύ. Μπορούν να το δεχτούν ή να τρέξουν μακριά. Μην είσαι επικριτικός προς αυτούς που δεν είναι έτοιμοι για όσα ανακάλυψες. Έχουν, όπως κι εσύ, την αγάπη του Θεού κι έχουν να διακρίνουν τα δικά τους μονοπάτια, καθώς πορεύονται μαθαίνοντας στον πλανήτη αυτό.

Μήνυμα για τον Λη Κάρολ

Το τρίτο είναι μήνυμα για το συνεργάτη μου [τον Λη], δοσμένο για να το ακούσετε όλοι, ώστε να γίνει γνωστό. Γιατί είναι σημαντικό και αν απλώς του το έλεγα, μπορεί να το κρατούσε για τον εαυτό του, χωρίς να το πει σε κανέναν. Κατ’ αυτόν τον τρόπο δημοσιοποιείται.

Για χρόνια του έλεγα ότι δεν είναι κατάλληλο να μεταδίδει ανώτερη επικοινωνία (channeling) στα μέσα μαζικής επικοινωνίας, ειδικά στις αποκαλούμενες εκπομπές. Δηλαδή σε μονοδιάστατες εκπομπές, που βρίσκονται στον αέρα και μπορείς να τις πιάσεις τυχαία, αν επιλέξεις τη συχνότητα ή το σταθμό που τις μεταδίδει. Καιξαφνικά βρίσκεις τον Κρύων να μιλάει.
Ήταν και είναι ανάρμοστο και δεν έχει την άδεια να βγάλει μια πλήρη ηχογραφημένη επικοινωνία στον αέρα. Ίσως να έρθει ο καιρός, αλλά όχι τώρα. Όμως, από τούδε έχει την άδεια να κάνει δυο πράγματα. Πρώτον: Τώρα επιτρέπεται να δημιουργήσει και να βγάλει συγκεκριμένα δείγματα επικοινωνίας στον αέρα. Σύντομααποσπάσματα θα λέγαμε. Δεύτερον: Έχει επίσης την άδεια, για πρώτη φορά, να έχει επικοινωνίες σε ατομική βάση, ένας προς έναν συνομιλία με τον Κρύων, όπου θ’ απαντάει σ’ ερωτήσεις του ερωτώντα. Αυτό δεν θα του αρέσει, καθώς δεν είναι ευαγγελικός. Συνεργάτη μου, είναι μέρος της νέας ενέργειας. Είναι μέρος της ετοιμασίας του κοινού, για να το δεχτεί ή να το απορρίψει. Πολλοί θα τον δουν σαν παλιάτσο. Όμως είναι η αγάπη του Θεού που τον βάζει στη θέση αυτή και η αγάπη του Θεού θα τον οδηγήσει να τα καταφέρει.
Προσποίηση

Θα γίνεται πολύ πιο δύσκολο να προσποιείται κάποιος τη διαδικασία που λέγεται channeling, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι και των δύο φύλλων, θα βλέπουν τα φώτα. Θα γνωρίζουν αν είναι αληθινό ή όχι.  Πολλοί θ’ αποκαλυφθούν να το κάνουν ανάρμοστα, από μόνοι τους, χωρίς καμία ιερή ενέργεια. Ετοιμαστείτε, καθώς όσους το κάνουν ανάρμοστα, για να κερδίσουν δύναμη, ή εξουσία, ή απατηλή φήμη, θα τους διακρίνουν καθαρά και από τις δύο πλευρές… όσοι είναι και όσοι δεν είναι Εργάτες Φωτός.

Ψάξε για την ακεραιότητα της αγάπης του Θεού, σε κάθε λέξη. Ψάξε για την ακεραιότητα της αγάπης του Θεού, η οποία θα διατυμπανίζει πάντα την αγάπη για την ανθρωπότητα. Θα διατυμπανίζει όσα είναι μη ανταγωνιστικά και την αποδοχή κάθε ανθρώπου που ακούει, χωρίς καμία κριτική. Αυτός είναι ο Θεός που γνωρίζεις. Με Αυτόν είσαι ερωτευμένος. Αυτός είναι που σου πλένει σήμερα τα πόδια.
Η ενέργεια του πνεύματος δεν κατηγοριοποιείται ούτε δομείται σε κάποιο δόγμα. Ορισμένοι που θ’ ακούσουν αυτό, μπορεί να πουν: «Πρέπει να είναι ο Διάβολος».Άλλοι θα το ακούσουν και θα πουν: «Αυτή είναι η αγάπη του Θεού». Είναι η συνείδηση μεταξύ αυτών, που αντιπροσωπεύει την ελεύθερη επιλογή του Ανθρώπου. Αντιπροσωπεύει κλειστά μυαλά και καρδιές· αντιπροσωπεύει το φόβο της αλλαγής.

Θα ήθελα να σας πω ότι αυτή η οντότητα που ονομάζεται Κρύων, είναι ερωτευμένη με την ανθρωπότητα και ποτέ δε θα σας φέρει ένα μήνυμα ανάρμοστο, ή γεμάτο όλεθρο… μόνο θα δοξάζει το μεγαλείο όσων βρίσκονται εδώ και όσων διαβάζουν ή ακούνε, που αποτελούν την ανθρωπότητα. Μην το θεωρήσετε ανάρμοστο, επειδή δεν ακολουθεί κάποιο γήινο δόγμα, προερχόμενο από τη μυθολογία των αιώνων. Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Νιώστε την αγάπη που υπάρχει εδώ. Τότε πάρτε την απόφασή σας, έξω από τα κουτιά που έχετε μάθει. Αφήστε την καρδιά σας να πάρει την απόφαση.

Προσέξτε όσους θέλουν να το κάνουν αυτό για ν’ αποκτήσουν τον έλεγχο. Τώρα συνεργάτη μου ξέρεις γιατί σου δίνω άδεια να μιλήσεις στα μέσα μαζί μου… για ν’ αντιπαλέψεις όσους θελήσουν να παραχαράξουν όσα έχεις εφαρμόσει επί 19 χρόνια.

Πλησιάζει η Αλλαγή

Αυτό είναι το τελευταίο. Ετοιμαστείτε για την αλλαγή. Πλησιάζει και υπάρχουν οι επικοινωνίες (channeling) που την επισήμαναν. Έχει αρχίσει η μεγάλη αλλαγή. Είναι η αρχή της προετοιμασίας, όσων ανέφεραν οι Μάγια ότι θα συμβούν, καθώς η Γη οδεύει προς το 2012. Αυτό το μαγικό έτος, το οποίο πολλοί φοβούνται, είναι μόνο ένας οδοδείκτης, που δείχνει ότι κινείστε σε μια νέα ενέργεια, όπως είχε προλεχθεί από τους αγγέλους. Δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα σημαντικό πνευματικά το 2012, εκτός από τον εορτασμό του οδοδείκτη που λέει ότι έχετε φτάσει. Θα είναι διαφορετικά. Για όσους απεχθάνονται τις αλλαγές, θα είναι φοβερό. Έτσι λοιπόν,προετοιμαστείτε. Όλα όσα σας φέρνω είναι θετικά, γεμάτα φως, ακόμα και διαμέσου των αλλαγών.

Αρχίστε τις προετοιμασίες, για κάτι που σας είπαμε πριν πολύ καιρό ότι είναι δυνητικά πιθανό, ακόμα και κατά τη διάρκεια της ζωής σας. Είναι κάτι μη αναμενόμενο και αναφέρομαι στη σταδιακή ανάπτυξη της ειρήνης στη Γη. Παρατηρήστε μια Μέση Ανατολή που αλλάζει. Δεν θα γίνει διαμιάς. Όμως οι σπόροι υπάρχουν.Απευθύνομαι τώρα σε αυτιά που είναι Εβραϊκά και Αραβικά, λέγοντας το εξής: Πλησιάζει η ώρα σας. Είναι αυτό που έχετε ζητήσει κι έχετε προσευχηθεί. Είναι μια αρχή, μια συνείδηση συμβιβασμού σε μια δύσκολη χώρα. Είναι πλησίον σας. Παρατηρήστε το, προσευχηθείτε γι αυτό, στείλτε του φως, γίνετε μέρος αυτού, καθώς είναι δικό σας να το διεκδικήσετε.

Μη δίνετε προσοχή στις ειδήσεις. Θα σας λένε μόνο τα χείριστα των χειρίστων. Πάντοτε αυτό κάνουν και θα κάνουν. Έτσι είναι το σύστημά τους. Τα μέσα ενημέρωσης θα ψάξουν για το χειρότερο πράγμα, το πιο αποτροπιαστικό που συνέβη στον πλανήτη κι εκεί θα εστιαστούν και θα βάλουν όλη τους την ενέργεια. Δεν θα σας πουν για τα άλλα πράγματα που συμβαίνουν. Αυτή τη στιγμή στη Μέση Ανατολή, δεν πρόκειται να σας πουν για κάποιους που προσπαθούν να κτίσουν την ειρήνη, εξωκυβερνητικά. Δεν θα σας πουν ότι υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα και από τις δυο πλευρές του ζητήματος, που συναντιούνται αυτή τη στιγμή. Αυτό δεν αναφέρθηκε ποτέ στις ειδήσεις σας. Είναι απλώς λίγο υπερβολικά ελπιδοφόρο. [Γέλια]

Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που ακούει αυτό το μήνυμα ζωντανά στην αίθουσα, καθώς υπάρχει η εξής πρόκληση: Αποχώρησε διαφορετικός απ’ ότι ήρθες. Γνώριζεότι σήμερα σου έπλυναν τα πόδια. Είμαι ο Κρύων. Δεν θα έλεγα αυτά τα πράγματα, εάν δεν ήσαν έτσι. Είμαι ερωτευμένος με την ανθρωπότητα και πάντοτε θα είμαι, μέχρι τη μέρα που θα παύσει και θα είμαστε πάλι όλοι ένα.

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής