Η Ομάδα μας στο Facebook!

Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

Κρύων Channeling ΦΥΣΙΚΗ & ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ζωντανή επικοινωνία που δόθηκε στο όρος Σάστα, Καλιφόρνια.

Συνέδριο Καλοκαιρινού Φωτός του Κρύων

17 Ιουνίου 2007

Η  επικοινωνία αυτή αφορούσε στη φυσική και την επιστήμη και περιλαμβάνει πολλές νέες αντιλήψεις. Ήταν από τις δυσκολότερες για τον Λη, ο οποίος αναφέρει πως «ο Κρύων ήρθε πολύ κοντά…» ώστε να είναι σίγουρο ότι τα δεδομένα αποδόθηκαν σωστά. Απολαύστε λοιπόν αυτό το πολύ ισχυρό μήνυμα.

απόδοση: γιώργος κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Πραγματικά κάποιοι μάς ένιωσαν όταν ήρθαν σήμερα το πρωί, καθώς εμείς δεν φύγαμε από εδώ! [Είναι η δεύτερη μέρα της εκδήλωσης]

Ο συνεργάτης μου διστάζει, ενώ συνήθως δεν συμβαίνει αυτό. Μιλάμε συχνά για την αγάπη. Συνήθως αναφέρουμε στα channelings πράγματα που του είναι γνώριμα.Τώρα όμως μιλάμε για επιστήμη. Χρησιμοποιούμε το νου και τη λογική του μηχανικού που διαθέτει, όπως και το καθαρό του κανάλι, για να σας φέρουμε όσα θα θέλατε να ακούσετε. Δώστε μου λοιπόν μια στιγμή να του πω: «Αγαπητέ μου συνεργάτη, χαλάρωσε. Θα προχωρήσουμε αργά σ’ αυτή τη διδασκαλία. Θα σου δίνουμε τις λέξεις με τρόπο ώστε να καταλαβαίνεις. Οι πληροφορίες θα έχουν συνοχή. Προχώρα όμως αργά. Πήγαινε αργά».

Πολλοί θ’ αναρωτιούνται γιατί να κάνουμε κάτι τέτοιο. Ήρθατε ν’ ακούσετε για τον εσωτερισμό, κάτι που κάναμε χθες. Στην προηγούμενη επικοινωνία, που για μένα φαίνεται σαν να δόθηκε πριν μια στιγμή, παρείχαμε πολλές πληροφορίες εσωτερισμού. Τώρα τη συμπληρώνουμε με την άλλη πλευρά – την επιστήμη που χρειάζεται ν’ ακούσετε. Πράγματα που έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, θα συγχωνευτούν σήμερα με άλλα που δεν έχουμε ξαναπεί, ώστε να σας δώσουμε αλήθειες για πεδία της Φυσικής, που ίσως δεν έχετε ξανακούσει. Σας φέρνουμε τις πληροφορίες κατ’ αυτό τον τρόπο, για κάποιο λόγο και ο πρώτος είναι ότι θέλουμε να καταγραφούν.  Μια μέρα κάποιοι θα πάρουν το κείμενο αυτό και θα το συγκρίνουν με τις ανακαλύψεις της επιστήμης. Τότε θα διαπιστώσουν ότι υπάρχει μια σύγκλιση της αλήθειας. Θα πρέπει να παραδεχτούν τότε ότι αυτό το εσωτερικό μήνυμα ήταν πραγματικό… όχι απλώς κάποιος στη σκηνή που ψυχαγωγεί το κοινό, μαντεύοντας σχετικά με την επιστήμη. Είναι υψηλές ιδέες που τελικά θα καταγραφούν στα βιβλία σας. Βλέπετε, παρακολουθείτε, αναμένετε.

Είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Για να γίνει σωστά, πρέπει να κάνουμε μια ανασκόπηση και να τα συνδέσουμε κατάλληλα. Ανέφερα ότι θα εξηγήσω την αστρολογία και για να το κάνω αυτό, θα σας περάσω λίγο από την επιστήμη της βιολογίας σας. Είναι κάτι που χρειάζεται να γνωρίζετε, καθώς σχετίζεται όχι μόνο με την αστρολογία, αλλά σχεδόν με κάθε τι που συμβαίνει, μ’ εσάς και τον πλανήτη.

Η Μαγνητική Φύση του DNA

To DNA σας είναι πολύπλοκο. Είναι κομψό και κάθε του κομμάτι υπάρχει για κάποιο λόγο. Δεν υπάρχουν ασήμαντα ή περιττά μέρη και είναι υπέροχα σχεδιασμένο. Αυτό που φαίνεται σαν τυχαίο και χαοτικό, δεν είναι. Το σύστημα κείται πολύ περιεκτικά μέσα στο υπερδιάστατο πλαίσιο ενός συστήματος που δουλεύει με τους θαυμάσιους κλώνους της μοριακής αλυσίδας. Στο τρισδιάστατο πεδίο βλέπετε μια διπλή έλικα. Για πολλά χρόνια το βλέπατε σαν μια σκέτη μοριακή αλυσίδα, υπεύθυνη για τη γενεαλογία των πραγμάτων που συνθέτουν αυτό που είστε. Τα άκρα των κλώνων του DNA είναι τα τελομερή. Αυτά τα μακριά νήματα που μοιάζουν να μην κάνουν τίποτα, εκτός του να μικραίνουν όσο μεγαλώνετε – αντίγραφο του αντιγράφου, του αντιγράφου – υπεύθυνα ίσως γι αυτό που θεωρείτε τελικό θάνατο.

Πρόσφατα στην επιστήμη σας έγινε μια ανακάλυψη που φαίνεται να υποσκελίστηκε, η οποία κατ’ ουσίαν είναι ίσως από τις πιο βαθιές ανακαλύψεις, που σας συνδέει άμεσα με το μαγνητικό πλέγμα. Το DNA δεν είναι ένα πλεγμένο νήμα, αλλά μια σπείρα. Σας πήρε χρόνο να δείτε τη σημασία του γεγονότος, καθώς ήταν ένας πολύ λεπτομερής σύνδεσμος. Έτσι ξαφνικά, το DNA δεν είναι πλεγμένο νήμα αλλά σπείρα και τώρα αρχίζουν τα ωραία. Επειδή μέσα στη σπείρα αυτή, έχετε τώρα το χαρακτηριστικό ενός ηλεκτρικού δυναμικού. Βλέπετε, ο Άνθρωπος είναι μια βιοηλεκτρική συσκευή και ο εγκέφαλός σας, οι νευρικές συνάψεις και οι μυικές σας αντιδράσεις, δουλεύουν με τους νευρώνες που πυροδοτούν τις ωθήσεις – τρισεκατομμύρια από αυτές και κάνουν το σώμα να λειτουργεί. Έτσι τα ηλεκτρικά κυκλώματα του σώματος ξαφνικά σχετίζονται με το DNA, καθώς υπάρχει ένα ηλεκτρικό ρεύμα που διαπερνά τις σπείρες. Είναι απειροελάχιστο, δύσκολο ν’ ανιχνευτεί ακόμα κι από τα πιο ευαίσθητα όργανα που διαθέτετε.

Λοιπόν, πρώτα θα πούμε το εξής: Επιστήμονες, ψάξτε το ρεύμα αυτό! Γιατί θα ανακαλύψετε ότι βρίσκεται εκεί. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα δείτε επίσης ότι το ρεύμα ρέει διαμέσου της χημείας σας, με τέτοιο τρόπο που δεν θα ’πρεπε κανονικά!  Το DNA σας δεν θα ’πρεπε να φέρει ηλεκτρισμό, αλλά συμβαίνει… σχεδόν σαν υπερ-αγωγός. Οπότε τώρα έχετε ρεύμα να περνάει από μια σπείρα. Στο βασικό ηλεκτρισμό μαθαίνετε πως όταν περνάει ρεύμα από μια σπείρα, δημιουργεί μαγνητικό πεδίο. Που σημαίνει ότι το DNA διαθέτει το δικό του μαγνητικό πεδίο… κάθε διπλή έλικα. Είναι βεβαίως μικρό, αλλά αν πάρετε τα τρισεκατομμύρια μέρη του Ανθρωπίνου σώματος, που έχουν όλα μαγνητικό πεδίο, τότε όλος ο Άνθρωπος γίνεται μαγνητικός. Οπότε έχετε επιστημονικές αποδείξεις, ότι το Ανθρώπινο DNA έχει πράγματι μαγνητικό πεδίο.

Αυτό λέει κάτι ακόμα για τη φυσική των μαγνητικών. Όταν ένα μαγνητικό πεδίο υπερκαλύπτει ένα άλλο, συμβαίνει κάτι που λέγεται επαγωγή. Επαγωγή είναι το μαγικό χαρακτηριστικό, όπου δύο μαγνητικά πεδία επικαλύπτονται και διαπλέκονται, επιτρέποντας να συμβεί επικοινωνία και μεταβίβαση ενέργειας. Στον ηλεκτρισμό σας έχει καθημερινή εφαρμογή, σχεδόν σε κάθε ηλεκτρική συσκευή. Αυτό που πρέπει τώρα να γνωρίζετε, είναι ότι η επαγωγή είναι ο μηχανισμός αλλαγής του DNA, λαμβάνοντας τόσο κατάλληλες, όσο και ακατάλληλες μαγνητικές εντολές από το περιβάλλον. Γι αυτό σας έχουμε επανειλημμένα προειδοποιήσει, να μην εκτίθεστε επί μακρόν σε μαγνητικά πεδία. Όμως θα έπρεπε να συνειδητοποιήσετε και κάτι ακόμα – ξαφνικά έχετε το δυναμικό να λαμβάνετε πληροφορίες, μέσω του μαγνητικού πλέγματος του πλανήτη. Καθώς τώρα γνωρίζετε ότι διαθέτετε τη δική σας μαγνητική γεννήτρια, το ίδιο σας το DNA. Γι αυτό το λόγο είμαι ο Κρύων της «Μαγνητικής Υπηρεσίας».

Τώρα ας ξαναδούμε τις πληροφορίες που δώσαμε το 1989, ότι η Γη διαθέτει ένα μαγνητικό πεδίο που σχετίζεται με τη συνείδησή σας. Είπαμε πως αν θα βγαίνατε από το μαγνητικό αυτό πεδίο, εν καιρώ θα σας οδηγούσε σε α-σθένεια. Δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτό. Σας προκαλούμε πάλι να επικυρώσετε το γεγονός, καθώς θα σας χρειαστεί στα διαστημικά ταξίδια. Είναι κάτι που δεν έχει αλλάξει ποτέ. Στο παρελθόν, ζητήσαμε από τους επιστήμονες να ψάξουν κάποια ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που περίμεναν να ανακαλυφθούν. Κοιτάξτε τι συμβαίνει όταν παίρνετε έναν Άνθρωπο έστω και λίγο έξω από το μαγνητικό πεδίο. Γίνεται α-σθενής! Έχετε ερευνητικά εργαστήρια στους πόλους της Γης σας. Επιστήμονες έχουν ζήσει εκεί επί μήνες. Στους πόλους της Γης υπάρχει ουδετερότητα σύγκλισης… δεν ενώνονται τα μαγνητικά. Υπάρχει μια μοναδικότητα στο Βόρειο Πόλο και μια μοναδικότητα στο Νότιο Πόλο, που δεν είναι ισορροπημένες για την Ανθρώπινη κυτταρική δομή.

Λοιπόν επιστήμονες, παρατηρήστε την υγεία όσων παρέμειναν σ’ εκείνα τα ερευνητικά εργαστήρια, γιατί θα βρείτε κάτι στα περιστατικά ασθενειών και καρκίνων αυτών. Θα είναι πολύ πάνω από το φυσιολογικό. Γιατί παρέμειναν εκτός ισορροπίας για πολύ καιρό και πλήρωσαν το τίμημα. Το ίδιο θα παρατηρήσετε για όσους βρίσκονται για καιρό σε τροχιά, λίγο έξω από το μαγνητικό πεδίο που βρίσκεστε κανονικά. Δείτε το νωτιαίο μυελό τους. Κοιτάξτε το ανοσοποιητικό τους σύστημα… θα δείτε ότι αρχίζει να εξασθενεί όταν απομακρύνονται από το μαγνητικό πεδίο. Το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη δουλεύει με το DNA σας, με τρόπους που αγνοείτε.Μιλάει στο DNA σας.

Το 1989 ανέφερα ότι το μαγνητικό πλέγμα σε 10 χρόνια θα κινηθεί περισσότερο, απ’ όσο τα τελευταία 100… και συνέβη. Ορισμένοι λένε ότι πλησιάζει μια ακόμη αλλαγή  πολικότητας, όπως στο παρελθόν. Όχι όμως ακόμα. Αλλά μετακινήθηκε, όπως ακριβώς σας είπα. [Είναι γνωστό επιστημονικό επαληθεύσιμο γεγονός]. Τώρα θα εξηγήσω γιατί μετακινήθηκε – το έκανε η συνείδηση του πλανήτη και η αρχή της μετακίνησης ήταν η Αρμονική Σύγκλιση. Δεν είναι καθόλου σύμπτωση που άρχισε τότε. Μετακινήθηκε ώστε να υποστηρίξει τη φώτισή σας. Ούτως ώστε να υπάρξει μια αφύπνιση του πλανήτη. Και με τη μετακίνηση αυτή, άλλαξε η διαίσθηση τόσο πολλών σε όλη τη Γη. Το πλέγμα μιλάει στο DNA και τη συνείδηση της ανθρωπότητας. Ξαφνικά χιλιάδες αναρωτιούνται: «Υπάρχει κάτι παραπάνω απ’ ότι μου έχει ειπωθεί;» Μήπως είσαι ένας από αυτούς; Μήπως γι αυτό τα μάτια σου είναι στη σελίδα του κειμένου;

Και σε άλλα μέρη του πλανήτη είναι δύσκολο να ζήσετε κι αυτά είναι στα σημεία μηδενισμού. Στον ισημερινό και γύρω του συναντώνται ο θετικός με τον αρνητικό πόλο, όπου αντιστρέφονται αργά κι ο ένας παίρνει τη θέση του άλλου. Σ’ αυτές τις περιοχές το μαγνητικό πλέγμα δεν είναι συνακόλουθο, δεν είναι γραμμικό. Αλλού είναι πιο έντονο και αλλού λιγότερο. Επίσης δεν ακολουθεί ακριβώς τη γραμμή του ισημερινού. Κυμαίνεται πάνω και κάτω απ’ αυτόν, κάτι που έχει χαρτογραφηθεί και γνωρίζουν οι επιστήμονες πού βρίσκονται τα σημεία μηδενισμού.

Παρατηρήστε τα σημεία μηδενισμού και θα δείτε ότι εκεί είναι τα μεγαλύτερα σημεία ταραχών στον πλανήτη, με τις περισσότερες ασθένειες, τους περισσότερους πολέμους, τη μεγαλύτερη φρικαλεότητα και γενοκτονία στον πλανήτη. Στα σημεία μηδενισμού είναι η μεγαλύτερη  ανισορροπία. Εξ αιτίας του μαγνητικού πλέγματος κι επειδή το DNA λαμβάνει πληροφορίες εξισορρόπησης. Πριν 18 χρόνια μας τέθηκε η ερώτηση: «Πού μπορούμε να πάμε για περισσότερη φώτιση, Κρύων;»Δημοσιεύτηκε στα πρώτα κείμενα των ζωντανών επικοινωνιών. Η απάντηση ήταν: «Πηγαίνετε όπου είναι δροσερότερα». Φυσικά, όχι στον ισημερινό. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί το είπαμε αυτό; Η μετακίνηση μακριά από τον ισημερινό, προς τα πάνω ή κάτω, θα σας φέρει σε μέρη πιο ισορροπημένα και… δροσερότερα! Αυτή είναι η απλή αλήθεια.

Βρισκόμαστε λοιπόν εδώ λέγοντας: Εμπρός επιστήμονες, ψάξτε να βρείτε κάποιες συγχρονικότητες που δεν περιμένατε. Αν είναι να ταξιδέψετε στ’ αστέρια, σε άλλους πλανήτες, καλύτερα να πάρετε μαζί το μαγνητικό σας πλέγμα, μ’ ένα τρόπο προσομοίωσης. Ταιριάξτε το με αυτό που σας παρέχει η Γη, για όσες μέρες ή χρόνια θα μένετε σ’ εκείνο τον προστατευμένο χώρο. Αν δεν το κάνετε, δεν θα τα καταφέρετε. Είναι κάτι που πρέπει ν’ αναγνωριστεί από εκείνους που μελετούν να πάνε στο διάστημα [τη NASA]. Είναι μια πρόσκληση για τους βιολόγους της επιστήμης της ζωής. Αναρωτηθείτε: «Χρειάζεται η Ανθρώπινη κυτταρική δομή το μαγνητικό πεδίο της Γης, για διάρκεια ζωής και ισορροπία στο χρόνο;» Αξιοποιείστε τις πληροφορίες από τα χρόνια στους πόλους και το χρόνο που έχετε ήδη περάσει σε τροχιά. Η απάντηση θα είναι, ναι.

Αστρολογία

Τώρα ας μιλήσουμε για την αστρολογία. Θα έμοιαζε με θέμα εσωτερισμού, αλλά δεν είναι. Είναι το πιο παρεξηγημένο από τα χαρακτηριστικά της επιστήμης… ότι έχει καταχωρηθεί σαν κάτι απόκρυφο, που προέρχεται από άτομα που δεν σκέφτονται καθαρά. Να σας θυμίσω ότι αυτή ήταν και η θεώρηση όσων πίστευαν στα μικρόβια, προτού αποδειχθεί ότι ήταν αλήθεια. Φανταστείτε… ένας αόρατος μικροοργανισμός που προκαλεί ασθένειες (ωχ… πρέπει να είναι μυστικιστικό, ή σχέδιο εξωγήινων να εισβάλλουν στη Γη!) Όταν τα εργαλεία και η σοφία σας, έφτασαν στην κατανόηση αυτή, έγινε επιστήμη που βοήθησε να σωθούν ζωές. Τώρα σας λέμε ότι το ίδιο ισχύει με την αστρολογία. Είναι επιστήμη που τώρα θεωρείται μυστικισμός.

Αν παρακολουθήσατε όσα ανέφερα προηγουμένως, θα συνειδητοποιήσατε ότι οι Άνθρωποι επηρεάζονται συνεχώς από το μαγνητικό πλέγμα του πλανήτη, που σχεδιάστηκε κατ’ αυτό τον τρόπο, για επικοινωνία και ισορροπία. Θα ήθελα να σας αποκαλύψω τι τοποθετείται πάνω στο μαγνητικό πλέγμα, που μπορεί ν’ αποτελεί μέρος της επικοινωνίας που αναφέρουμε. Ω, υπάρχει πληθώρα πληροφοριών που μεταδίδονται με αυτό τον τρόπο, αλλά θ’ αναφερθώ απλώς στις αστρολογικές.

Στο κέντρο του ηλιακού σας συστήματος είναι ο ήλιος. Ο ήλιος σας σχετίζεται μαγνητικά με τη βαρύτητα, κάθε δευτερόλεπτο την ημέρας. Δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τη βαρύτητα από τα μαγνητικά, καθώς αποτελούν δύο δίδυμα της επιστήμης με τα ίδια χαρακτηριστικά, που μένει να κατανοηθεί πώς συσχετίζονται μεταξύ τους. Εμπλέκεται και το φως, που είναι επίσης υπερδιάστατο. Όταν κάτι φαίνεται να είναι σε δυο μέρη ταυτοχρόνως, πρέπει να είναι κβαντικό [με υπερδιάστατα χαρακτηριστικά] και το φως εμπίπτει στην κατηγορία αυτή, μαζί με τα μαγνητικά και τη βαρύτητα. Μαγνητικά, βαρύτητα και φως, αποτελούν τα μυστήρια της πραγματικότητάς σας. Τίποτε από αυτά τα τρία δεν έχει αληθινά κατανοηθεί. Απλώς χρησιμοποιούνται. Γνωρίζετε τι κάνουν, αλλά δεν έχετε ιδέα τι είναι. Το άλλο είναι ο χρόνος, αλλά είναι το αποτέλεσμα των άλλων τριών και όχι μια ενέργεια αφ εαυτού.

Λοιπόν ο ήλιος σας βρίσκεται εκεί, με τους πλανήτες να τραβάνε και να τον απωθούν, καθώς περιστρέφονται γύρω του. Φανταστείτε την ισχύ της ελκτικής δύναμης όλων των πλανητών πάνω στον ήλιο, κατά τις διάφορες ευθυγραμμίσεις  τους. Φανταστείτε μια στιγμή, να μπορούσατε να δείτε τη βαρύτητα και τις απίστευτες δυνάμεις της, σαν σκοινιά από το κέντρο του ήλιου, που τραβάνε τους πλανήτες. Αυτό θα δημιουργούσε μια συνεχή αλλαγή μοτίβου των σκοινιών, έτσι δεν είναι; Καθώς αλλάζουν συνεχώς καθημερινά, κάθε στιγμή.

Αυτό είναι το υπερδιάστατο μοτίβο του ήλιου. Οπότε θα λέγατε ότι το κβαντικό μοτίβο του ήλιου είναι διαφορετικό κάθε στιγμή, ανάλογα με τη θέση των πλανητών. Και θα είχατε δίκιο. Σκεφτείτε τι κάνουν στον ήλιο τα χαρακτηριστικά της έλξης και της απώθησης, όταν οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται! Σκεφτείτε τι συμβαίνει κατά την αποκαλούμενη αναδρομή [η φαινομενικά αντίστροφη πορεία σε τροχιές, όπως παρατηρείται από μιαν άλλη θέση εν τροχιά]. Λοιπόν έχουμε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο μοτίβο στον ήλιο, το οποίο είναι υπερδιάστατο, είναι μαγνητικό κι επηρεάζει ακόμα και το χρόνο.

Τι γνωρίζετε για τον ήλιο, πέρα από ότι στέλνει φως και ζέστη; Ο ήλιος εκσφενδονίζει συνεχώς στη Γη κάτι που λέγεται ηλιακός άνεμος. Είναι μια συνεχής ροή φορτισμένων μικρο-σωματιδίων [μαγνητικών!]  Αυτές είναι οι πληροφορίες του μοτίβου του ήλιου, που παραδίδονται στο μαγνητικό πεδίο της Γης. Αν το αμφισβητείτε, πηγαίνετε να δείτε το βόρειο σέλας. Είναι το σόου φωτός του ηλιακού ανέμου, καθώς προσκρούει στο μαγνητικό πλέγμα του πλανήτη, δημιουργώντας τη δική του επαγωγή και μεταφέροντας τις πληροφορίες από τον ήλιο σ’ εσάς.

Όταν φτάνει στο πλέγμα του πλανήτη, αυτό το μοτίβο μεταδίδεται δια μέσου μιας επιπρόσθετης επαγωγής, στο DNA σου κατά τη γέννηση. Το λαβαίνεις όταν γεννιέσαι, καθώς τότε παίρνεις την πρώτη ανάσα αέρα, την πρώτη σου αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, σαν μια ανεξάρτητη ζωή. Υδροχόος, Ιχθείς, Καρκίνος – παίρνεις το μοτίβο του ήλιου. Και το μοτίβο είναι μια αντανάκλαση της ευθυγράμμισης των πλανητών, κατά τη στιγμή της γέννησής σου. Αυτό παραμένει στο DNAσου σαν μια ζωτική δύναμη, όπως αναφέραμε χθες, όταν λέγαμε για το φαινομενικό χάος της ενέργειας, σε μια υπερδιάστατη αρένα. Σ’ επηρεάζει κι από τότε είσαι ευάλωτος στην ενέργεια αυτών των μοτίβων, καθώς ευθυγραμμίζονται στο ηλιακό σύστημα. Αυτό λέγεται αστρολογία. Είναι από τις αρχαιότερες επιστήμες στον πλανήτη και είναι διαισθητική [μέρος της συνείδησής σου που ‘γνωρίζει’].

Ορισμένοι λένε: «Δεν το πιστεύω». Σας δώσαμε την πληροφορία ότι είστε ευάλωτοι σε υπερδιάστατους τροχιακούς μηχανισμούς και κάποιοι λένε: «Ακόμα δεν το πιστεύω». Λοιπόν, θα ρωτήσω το εξής: Πώς δικαιολογείτε το σύνδρομο της πανσελήνου; Η σελήνη είναι το μεγαλύτερο σώμα σε τροχιά, που έχει μεγάλη επιρροή στο πλέγμα σας, με τη βαρυτική δύναμη της έλξης. [Η βαρύτητα σχετίζεται με τα μαγνητικά.] Γιατί όλες οι αστυνομικές δυνάμεις ανά την υφήλιο, έχουν ενισχύσεις κατά την πανσέληνο; Ορισμένοι θα έλεγαν: «Εύκολη απάντηση. Είναι πιο φωτεινά, γι αυτό συμβαίνουν πιο πολλά εγκλήματα». Όχι. Τότε θα είχε σχέση με το φως κι όχι με την περιστροφή της σελήνης, καθώς αυτό συμβαίνει και τη συννεφιασμένη νύχτα πανσελήνου.

Ρωτήστε στα νοσοκομεία, που επίσης εμπλέκονται, φροντίζοντας τα πολλά ατυχήματα και τις προκλήσεις ανάμεσα στους Ανθρώπους τις ημέρες εκείνες. Γνωρίζουν ότι η πανσέληνος είναι δύσκολη περίοδος. Τώρα, άντε να το εξηγήσεις αυτό… κι ο μόνος τρόπος είναι μέσω της αστρολογίας. Η αστρολογία επηρεάζει πολύ την ανθρώπινη συμπεριφορά, είναι επιστήμη και περικλείει το DNA και την ανθρώπινη σκέψη. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο θα βοηθήσει την ανθρωπότητα, όταν τελικά αναγνωριστεί αυτό; Είστε ευάλωτοι στην κίνηση των πλανητών. Είστε ζωντανοί με τη Γαία. Είστε μέρος του συστήματος. Πώς μπορείτε ν’ αρνιέστε κάτι τέτοιο; Αυτή είναι επιστήμη.

Τώρα θα κατανοήσετε αστρολόγοι, γιατί σας λέγαμε πριν 18 χρόνια ότι θα υπάρξουν διαφορές στους χάρτες, που θα πρέπει να εφαρμόσετε, για να βρείτε τι συνέβη με την αλλαγή της ενέργειας και του μαγνητικού πεδίου, τότε και τώρα. Μιλήσαμε για τρεις μοίρες διαφορά στους χάρτες σας, από τότε ως το έτος 2012. Αυτές οι τρεις μοίρες δεν βρίσκονται όλες σ’ ένα οίκο. Οι τρεις μοίρες είναι το αποκορύφωμα των σχημάτων των οίκων, που ανοίγουν και κλείνουν σε νέα διευθέτηση μεγεθών. Κάντε τις διορθώσεις για να δείτε τι εννοούμε. Κάντε τις επικαλύψεις, πριν και μετά και, από τους χάρτες των πελατών σας, τότε και τώρα, θ’ ανακαλύψετε πως γίνονται αυτές οι αλλαγές. Οι παγκοσμίου εμβέλειας αστρολόγοι, γνωρίζουν ότι αλλάζει. Ακόμα και η αστρολογία είναι δυναμική, καθώς σχετίζεται όντως με τα μαγνητικά! Τώρα ο συνεργάτης μου, ο Λη, σκέφτεται: «Τελικά ήταν ευκολότερο απ’ ότι νόμιζα». Λοιπόν, το επόμενο θέμα δεν θα είναι. [Γέλια]

Οι Νέοι Νόμοι της Φυσικής

Τώρα μιλάμε για τη Φυσική. Επιτρέψτε μου να πω ένα αίνιγμα. Να σας πω τι έχει κάνει η επιστήμη με το αίνιγμα αυτό. Και μετά θα πούμε πράγματα που δεν έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν.

ίναι ένας πανέμορφος νόμος, τον οποίο σχεδίασε ο επιστήμων Νεύτων. Είναι ο νόμος που ευθύνεται για τους μηχανισμούς τροχιών του ηλιακού σας συστήματος. Τους εξηγεί όντως όλους ο 2ος νόμος του Νεύτωνα. Είναι μια περιγραφή. Προσοχή συνεργάτη μου, προχώρα αργά. [Παραίνεση του Κρύων προς τον Λη να είναι πολύ ξεκάθαρος.] Είναι μια περιγραφή της θεμελιώδους δομής της δύναμης, της ύλης και της επιτάχυνσης. Και αυτά τα θεμελιώδη εξηγούν την κίνηση των πλανητών – την κίνηση και την αδράνεια, παντού. Το περιγράφει τόσο καλά, που ο τύπος αυτός ορίζει τους υπολογισμούς που χρησιμοποιείτε για ν’ ανεβάσετε δορυφόρους και για εξερεύνηση του διαστήματος, μέσω του ηλιακού σας συστήματος. Όλοι οι μαθηματικοί υπολογισμοί, επικεντρωμένοι γύρω από το 2ο νόμο του Νεύτωνα, δουλεύουν.

Αν παρατηρήσετε το ηλιακό σας σύστημα και γνωρίζετε από αστρονομία, θα δείτε ότι είδε ο Νεύτωνας – πως οι πλανήτες [αντικείμενα με συμπαγή μάζα] που είναι εγγύτερα στην βαρυτική επιρροή του ήλιου, ταξιδεύουν με διαφορετική ταχύτητα από εκείνους που βρίσκονται μακρύτερα. Αυτός έγινε ο τύπος του 2ου νόμου του Νεύτωνα και ισχύει σήμερα κι έχει παραμείνει σωστός… μέχρι πρόσφατα που η επιστήμη σας ανακάλυψε κάποιες προκλήσεις.

Το πρώτο που ανέβασε το ενδιαφέρον, ήταν όταν τα σωματίδια έγιναν πολύ μικρά και τότε ο νόμος κατέπεσε. Δεν υπάκουαν στους κανόνες πλέον. Όταν φτάσατε στην ατομική δομή, η φόρμουλα ήταν διαφορετική. Αυτή είναι στην πραγματικότητα η αιτία της γέννησης της κβαντικής φυσικής – η επεξήγηση του μικρού και του πολύ μικρού και οι θεωρίες που τις συνοδεύουν, συμπεριλαμβανομένων των υπερδιάστατων θεωριών. Κι αυτό ήταν εντάξει για την επιστήμη. Νέες θεωρίες είπαν πως όταν η ύλη γίνεται πάρα πολύ μικρή, πρέπει να υπάρχει διαφορά στην αλληλεπίδραση μεταξύ των αντικειμένων μάζας. Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι ήταν εξ αιτίας του γεγονότος ότι τα μικρότερα σωματίδια δεν είχαν συμπαγή μάζα, όπως οι πλανήτες και η σελήνη… κάτι εύκολο να χειριστεί ο νους των επιστημόνων. Επίσης οι Άνθρωποι έχουν την ικανότητα να πειραματίζονται με τα έξτρα-μικρά, μέσω ατομικών επιταχυντών – πρωτόνια και αντι-πρωτόνια συγκρούονται σχεδόν με την ταχύτητα του φωτός, για να δουν τι συμβαίνει. Έτσι μπόρεσαν να επαληθεύσουν τους νέους νόμους του μακρόκοσμου. Τότε συνέβη κάτι.

Με την έλευση των νέων «ματιών» της Γης, μέσω καθρεφτών που ελέγχονται από υπολογιστές σε διατάξεις τηλεσκοπίων, αρχίσατε να μελετάτε απόμακρους γαλαξίες και να τους βλέπετε καθαρά. Προς μεγάλη έκπληξη των αστρονόμων, μπορούσαν να δουν αστέρια να περιστρέφονται γύρω από το κέντρο του γαλαξία, με παρόμοιο τρόπο που το ηλιακό σας σύστημα γυρίζει γύρω από τον ήλιο, αλλά με μια μεγάλη διαφορά. Η περιστροφή δεν ακολουθούσε το νόμο του Νεύτωνα!

Προς έκπληξη των αστρονόμων, ανακάλυψαν ότι τ’ αστέρια που περιστρέφονταν γύρω από το κέντρο του γαλαξία, ήταν σε μορφή που αποκαλείται «επίπεδη κατάσταση περιστροφής». Επιτρέψτε μου να το εξηγήσω – προχώρα αργά συνεργάτη μου [κι άλλη παραίνεση προς τον Λη].  Εάν παίρνατε ένα δίσκο και βάζατε μερικά βότσαλα επάνω του, κοντά και μακριά από το υπομόχλιο [το κέντρο] και μετά περιστρέφατε απαλά τον δίσκο, θα παρατηρούσατε ότι όλα τα σωμάτια επάνω στο δίσκο περιστρέφονται μαζί σε διάταξη, κρατώντας την μεταξύ τους επιρροή στην ίδια προοπτική. Με άλλα λόγια, κανένα δεν πάει γρηγορότερα ή αργότερα, εξ αιτίας της απόστασης από το κέντρο. Ονομάζεται επίπεδη περιστροφή και είναι αυτό που κάνουν τα ηλιακά συστήματα.

Όμως ξαφνικά ο 2ος νόμος του Νεύτωνα δεν λειτουργεί! Αστέρια με μεγάλη συμπαγή μάζα δεν ακολουθούσαν τους κανόνες της περιστροφικής μηχανικής. Ο νόμος του Νεύτωνα φαινόταν να ισχύει για ηλιακά συστήματα, αλλά όχι για γαλαξίες. Δεν βγαίνει νόημα και βρίσκεται στην καρδιά της αμφισβήτησης και της τελικής ανακάλυψης αυτού που η αστρονομία αρχίζει να βλέπει.

Στη μαθηματική μέτρηση της ενέργειας στο Σύμπαν, η επιστήμη ισχυρίζεται πως κάτι δημιουργεί μια ενέργεια μη ορατή, η οποία ωθεί την ύλη με τέτοιο τρόπο, που επηρεάζει το νόμο του Νεύτωνα. Λένε πως δεν τη γνωρίζουν και δεν μπορούν να τη δουν. Μια αόρατη ενέργεια που δημιουργεί νέο είδος συστήματος τροχιάς, που συνειδητοποιούν τώρα ότι βρίσκεται σε όλους τους γαλαξίες. Έτσι, την ονομάζουν σκοτεινή ουσία, μια μυστηριώδη ουσία που επηρεάζει τα πάντα.

Σκοτεινή ουσία δεν είναι στην πραγματικότητα σκοτεινή. Είναι απλώς η επιστημονική έκφραση για απούσα ενέργεια. Αυτό είναι όλο. Κάτι ωθεί και έλκει με τρόπους που δεν ακολουθούν την τροχιακή μηχανική του κλασσικού νόμου του Νεύτωνα. Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό; Εδώ είναι το αίνιγμα. Το πολύ μικρό δεν δουλεύει όπως θα ’πρεπε. Το πολύ μεγάλο δεν δουλεύει σωστά. Το ηλιακό σας σύστημα φαίνεται να είναι εντάξει. Κάποιος εργάζεται τώρα στο θέμα αυτό και πρέπει να το αναφέρω. Λοιπόν φορέστε το καπέλο εσωτερισμού για μια στιγμή. Ο Νεύτων είχε ένα βοηθό που είχε εμπλακεί πολύ στο έργο του. Αυτός ο βοηθός είναι ζωντανός σήμερα και φυσικά είναι αστρονόμος. Έχει μετενσαρκωθεί με το πάθος στην κυτταρική του δομή να συνεχίσει το έργο αυτό και το κάνει! Και πλησιάζει πολύ να το διαλευκάνει.

Θα σας πω γιατί υπάρχει αυτό το αίνιγμα. Θα κάνω το καλύτερο για να το περάσω στο συνεργάτη μου, με τρόπο περιεκτικό ώστε να το καταλάβετε. Δεν έχει αποκαλυφθεί ποτέ κατ’ αυτό τον τρόπο. Είστε κοντά στην ανακάλυψη και βρίσκεται στους αιθέρες. Έτσι δεν σας δίνω κάτι, που η ελεύθερη επιλογή του Ανθρώπου δεν θα ανακάλυπτε από μόνη της. Η λύση πλανάται στο σύστημα, έτοιμη να βρεθεί.

Συμπληρώνοντας τις Γνωστές Δυνάμεις στο Σύμπαν

Όταν γίνει γνωστή η νέα θεωρία, θα αντιμετωπίσει μεγάλη επιστημονική αντίσταση και θα σας πω γιατί – επειδή θα πρέπει να επαναδιατυπώσετε και να συμπληρώσετε τις τέσσερεις δυνάμεις του Σύμπαντος. [Γκλουπ! Θ’ αλλάξουν οι γνωστές δυνάμεις; Ο Λη αναπνέει βαριά τώρα] Όπως είναι γνωστό στη Φυσική, θα σας πω τις τέσσερεις δυνάμεις του Σύμπαντος και πώς ονομάζονται. Δεν θα τις επεξηγήσω, καθώς δεν είναι να γίνει αυτό σήμερα. Ακούστε ποιές έχουν πει οι επιστήμονες ότι είναι οι μόνες τέσσερεις δυνάμεις που ελέγχουν τα πάντα. Η πρώτη είναι η βαρύτητα, που είναι γνωστή σαν η αδύνατη δύναμη. Η δεύτερη είναι οηλεκτρομαγνητισμός, γνωστός σαν ισχυρή δύναμη. Αυτές αποτελούν ζεύγος. Και οι επόμενες δύο είναι επίσης ζεύγη. Η τρίτη είναι γνωστή σαν αδύνατη πυρηνική δύναμηκαι η τέταρτη είναι γνωστή σαν ισχυρή πυρηνική δύναμη. Αυτές οι τέσσερεις υποτίθεται ότι είναι υπεύθυνες για οτιδήποτε συμβαίνει, όμως τώρα ξαφνικά υπάρχει ένα αίνιγμα. Υπάρχει λειψή ενέργεια! Αυτό δεν σας λέει πως πιθανόν αυτές οι τέσσερεις δυνάμεις να είναι έξι; Κι έχουν ως ακολούθως.

Θέλω να κοιτάξετε στη φύση. Στον πλανήτη σας, ρίξτε μια ματιά στη φύση. Σχεδόν τα πάντα αναλύονται σε συνιστώσες του 12. Μαθηματικέ, γνωρίζεις τις συνιστώσες του 12. [Είναι έξι] Οι πιο κοινές συνιστώσες του 12 είναι τρία, τέσσερα κι έξι. Όταν κρυσταλλώνει το νερό, παίρνει εξάγωνο σχήμα [η χιονονιφάδα]. Οι σχηματισμοί κρυστάλλωσης είναι στη βάση του 12, με τις συνιστώσες του 12 να είναι εμφανείς, κυρίως με το έξι. Σας έχουμε πει εδώ και πολλά χρόνια, πως η κομψή επιστήμη της Φυσικής θα έπρεπε να είναι στη βάση του 12. Είναι υπερδιάστατα μαθηματικά που περιλαμβάνουν το μηδέν, το οποίο δεν σημαίνει τίποτα ή άπειρο.

Το μηδέν στα κοσμικά, βάσης-12 μαθηματικά, σημαίνει τα δυναμικά όλων των πιθανών απαντήσεων. Δεν είναι πρακτικά μαθηματικά όπως στο 3D πεδίο, όμως αυτά τα μαθηματικά θα σας φέρουν κάποιες συνειδητοποιήσεις, όταν αρχίσετε να τα χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, έχει νόημα το γεγονός, ότι μια από τις πιο σημαντικές εξισώσεις που έχετε για τον κύκλο – που λέγεται π είναι άρρητος αριθμός; [Άρρητος αριθμός στα μαθηματικά είναι αυτός που εκφραζόμενος σαν δεκαδικός, έχει άπειρα ψηφία] Δηλαδή συνεχίζει για πάντα! Έχει νόημα αυτό, για έναν από τους βαθύτερους τύπους του Σύμπαντος;

Τυχαίνει να γνωρίζουμε ότι σ’ ένα διαστημόπλοιο, για να επικοινωνήστε με όποιον το βρει, έχετε βάλει τον αριθμό π επάνω στην πλάκα του σκάφους. Είναι σαν μαθηματική επικοινωνία, σε περίπτωση που το βρει μια νοήμων μορφή ζωής, να πει: «Ω, οι Άνθρωποι έχουν το π! Οπότε πρέπει να είναι νοήμονες». Επιτρέψτε μου να σας πω τι θα καταλάβει μια νοήμων κοινωνία όταν το δει αυτό. Θα πουν: «Αυτά τα πλάσματα πετούν στο διάστημα και δεν έχουν καν τη βάση του 12! Κοιτάξτε τι νομίζουν ότι είναι το π! Θα πρέπει ακόμα να είναι στη βάση του 10». Είναι σαν να βρείτε μια προηγμένη κοινωνία, με μαυρόασπρη τηλεόραση. Το π όπως εκφράζεται στη βάση του 12, δεν είναι άρρητος αριθμός.

Υπάρχουν έξι δυνάμεις της φύσης. Αν και το 4 είναι συνιστώσα του 12, το 6 και το 12 παρουσιάζονται περισσότερο και είναι εγγύτερα στη φύση. Κοιτάξτε τη χημεία του DNA και προσέξτε τις συνιστώσες του 12 εκεί. Βρίσκονται παντού. Προτού πούμε τις άλλες δύο δυνάμεις, επιτρέψτε μου ν’ αναφερθώ στην ονομασία των πραγμάτων. Θα δώσω χαρακτηριστικά κι όχι ονόματα, επειδή θα ονομαστούν όπως η επιστήμη επιθυμεί να τις ονομάσει αργότερα και τότε θα εξηγήσουν τη σκοτεινή ουσία.

Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στο γαλαξία και το ηλιακό σύστημα – μια μεγάλη διαφορά. Νεύτωνα άκου. Στο μέσο του ηλιακού συστήματος υπάρχει κανονική μάζα.Άσχετα πόσο μεγάλος ή μικρός είναι ο ήλιος σε κάποιο ηλιακό σύστημα, αντιπροσωπεύει κανονική, συμπαγή μάζα. Όταν πας σε γιγάντια συστήματα, όπως οι γαλαξίες, εκεί είναι η μαγεία, εκεί βρίσκονται οι ανακαλύψεις. Πριν από χρόνια σας είπαμε τι ήταν στο κέντρο κάθε γαλαξία που δημιουργεί την περιστροφή, προτού ακόμα επισημανθεί από την επιστήμη. Είπαμε ότι υπάρχει κάτι υπερδιάστατο στο κέντρο – μια μαύρη τρύπα.

Πριν μερικά χρόνια σας είπαμε και την υπόλοιπη ιστορία· πως υπάρχουν δίδυμα στο κέντρο κάθε γαλαξία. Υπάρχουν δύο κβαντικά χαρακτηριστικά. Ένα που αποκαλείτε μαύρη τρύπα κι ένα που δεν μπορείτε να δείτε, που είναι το δίδυμο του πρώτου. Είναι ένα σύστημα ώθησης/έλξης υπερδιάστατης ενέργειας. Αντιπροσωπεύουν το κομμάτι που λείπει από τις γνωστές δυνάμεις του Σύμπαντος και την ενέργεια που ογκώνεται μπρος και πίσω.

Τώρα πρόσεξε [απευθύνεται κυρίως στον Λη]. Θα σου δώσω κάποιες εικόνες στο νου σου επ’ αυτού. Άσε με να σου πω τι συμβαίνει όταν έχεις τέτοιου είδους υπερδιάστατη ενέργεια στο κέντρο των πάντων. Ο νόμος του Νεύτωνα δεν ισχύει πλέον, καθώς το κέντρο δεν είναι συνήθης μάζα. Αυτή η υπερδιάστατη ενέργεια έχει μια συνεκτικότητα. Δημιουργεί ένα γαλαξία επίπεδης περιστροφής, εξ αιτίας αυτής της συνεκτικότητας. Υπάρχει ολόκληρη σειρά νόμων που πρέπει ν’ αναπτυχθούν, για μια ισχυρή και μια αδύνατη υπερδιάστατη δύναμη. Αυτές είναι οι δυο τελευταίες και τώρα έχετε τις έξι δυνάμεις. Έχετε τη βαρύτητα, τον ηλεκτρομαγνητισμό, την ισχυρή και την αδύνατη πυρηνική και τώρα έχετε την πέμπτη και την έκτη, που είναι η ισχυρή και η αδύνατη υπερδιάστατη δύναμη.

Νέες Πληροφορίες για το Κέντρο των Γαλαξιών

Κάθε γαλαξίας έχει ένα σύστημα ώθησης/έλξης στο κέντρο του. Αυτό είναι το δίδυμο σύστημα ενέργειας, αλλά γνωρίζετε μόνο το ένα. Είστε πεπεισμένοι ότι είναι αόρατη και ότι είναι μια μαύρη τρύπα. Δεν διαφεύγει καθόλου φως, αλλά νομίζετε ότι είναι κάτι μοναδικό – ένα πράγμα. Πόσο 3D αντίληψη! [Γέλιο] Δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Αντιθέτως, είναι ένα διπλό μάτι βελόνας. Ακούστε. Όταν αρχίσετε να χαρτογραφείτε το Σύμπαν και δείτε ποια είναι στην πραγματικότητα η διαρρύθμιση των γαλαξιών, θα γνωρίζετε ότι δεν είστε τυχαίοι. Δεν είναι ενδιαφέρον; Σύμφωνα με το αποκαλούμενο Big Bang, υποτίθεται ότι όλα διασκορπίστηκαν τυχαία, από το σχεδόν τίποτα; Οπότε, γιατί υπάρχει ένα μοτίβο; Αυτό είναι το πανέμορφο κομμάτι αγαπητέ μου Άνθρωπε. Υπάρχει ένα μοτίβο στο φαινομενικό χάος του υπερδιάστατου γεγονότος, του Big Bang. Όπως έχουμε ξαναπεί, το Big Bang σας ήταν πράγματι μια μεγάλη υπερδιάστατη πρόσκρουση με μιαν άλλη υπερδιάστατη δύναμη. Η υπερ-διαστατικότητα φαίνεται να είναι χάος μ’ ένα κρυφό μοτίβο.

Δείτε μαζί μου την εικόνα μιας γιγαντιαίας βελόνας και κλωστής - δύο απ’ αυτές. Η μία μπαίνει μέσα στη μαύρη τρύπα και η άλλη βγαίνει από αυτή. Αυτές οι κλωστές είναι υπερδιάστατα νήματα δύναμης, που ενώνονται με τους άλλους γαλαξίες, υφαίνοντας μέσα κι έξω από τα κέντρα τους, τα οποία είναι διόφθαλμες μαύρες τρύπες. Μια ώθηση και μια έλξη – μια υπερδιάστατη δύναμη που ακόμα δεν γνωρίζετε, που υφαίνει τον ένα γαλαξία με τον άλλο και τον παρ’ άλλο. Τώρα, απεικονίστε στο νου σας αυτό το κέντημα, να έχει μια συμμετρία κι ένα σκοπό. Αν μπορούσατε να δείτε στο μέσο αυτού, στο κέντρο του Σύμπαντος, υπό ορισμένη γωνία, θα βλέπατε ακόμα και τη συμμετρία μιας μαντάλα. Οι γαλαξίες είναι υπέροχα διαμορφωμένοι μαζί, σ’ ένα κομψό χορό. Η συμμετρία έχει νόημα και είναι στη βάση του 12. Σας προκαλούμε να τη βρείτε.

Κι εκείνα που μοιάζουν με κλωστές που περνούν μέσα-έξω στους γαλαξίες, με τη νέα δύναμη που μόλις περιέγραψα, είναι ένα δικτύωμα. Είναι ένα δικτύωμα με συμμετρία και σκοπό… το κοσμικό δικτύωμα [όπως είχε πρωτο-καθοριστεί από τον Κρύων πολλά χρόνια πριν]. Έχει μια ομορφιά. Και είναι η ενέργεια του Σύμπαντος που λείπει, όπως φαίνεται από εκείνους που την αναζητούν. Η σκοτεινή ουσία που όλοι ψάχνουν, δεν είναι το κενό διάστημα μεταξύ των πραγμάτων. Βρίσκεται στα νήματα της υπερδιάστατης δύναμης μεταξύ των γαλαξιών, που έχει τοποθετηθεί εκεί σκόπιμα. Ω, είναι ένα υπέροχο σύστημα. Θέλετε η σκοτεινή ουσία να βγάζει νόημα στο 3D πεδίο, αλλά δεν γίνεται. Συναλλάσσεται με τις δυο υπερδιάστατες δυνάμεις του Σύμπαντος που είναι κβαντικές, οπότε είναι εκτός του χρόνου κι έξω από τις  3D φόρμουλές σας.

Η Επόμενη Μεγάλη Ανακάλυψη… Κβαντική Όραση

Εντάξει, υπάρχουν κι άλλα. Θέλω να κάνω αυτή τη νύξη. Πάλι, αυτή η πληροφορία πλανάται στους αιθέρες. Που σημαίνει ότι είναι διαθέσιμη για άμεση ανακάλυψη. Οι Άνθρωποι πρέπει ν’ ανακαλύψουν αυτά τα πράγματα μόνοι τους, εμείς όμως κάνουμε κάποιες νύξεις. Όταν συμβούν οι ανακαλύψεις αυτές, θα ξέρετε ότι τις ακούσατε πρώτα εδώ. [Χαμόγελο του Κρύων]

Αυτό είναι τεχνικό. Μην ανησυχείς συνεργάτη μου, θα σου δώσω την εικόνα. Για χρόνια οι αστρονόμοι βάζουν ειδικά φίλτρα στα τηλεσκόπια, ώστε να έχουν διαφορετικά είδη εικόνων του Σύμπαντος, πέρα από το φυσιολογικό φως. Η συλλογή κανονικού φωτός είναι μπανάλ για την αστρονομία. Τώρα επιθυμούν να συλλέξουν ακτινοβολία. Θέλουν τη φασματομετρία, ώστε να έχουν ανάλυση του υλικού που είναι φτιαγμένα τα πράγματα. Τους αρέσει να μετρούν την έλευση και τη μετάβαση της ταχύτητας των αντικειμένων, ώστε να έχουν κόκκινη ή μπλε φασματική μετατόπιση, για να γνωρίζουν αν τα αντικείμενα πλησιάζουν ή απομακρύνονται από τον παρατηρητή.

Για χρόνια τοποθετούν ειδικούς φακούς, ώστε ν’ αναλύουν όσα δεν μπορεί να τους δείξει το κοινό φως. Οι περισσότεροι ίσως δεν γνωρίζετε ότι πολλά από τα τηλεσκόπια δεν σας αφήνουν πλέον να κοιτάξετε διαμέσου αυτών! Όλα αφορούν στη συλλογή κομπιουτερ-ελεγχόμενων στοιχείων του τι κρύβεται στο φως, ή τι είναι διαθέσιμο μέσω άλλων μεθόδων μέτρησης. Γνωρίζουν πόσο θερμά είναι τα πράγματα, από τι έχουν φτιαχτεί, που πηγαίνουν και τις ανωμαλίες στην τροχιά τους.

Δεν θα ήταν υπέροχο, αν κάποιος στη Γη έβρισκε ένα υπερδιάστατο αστρονομικό φακό; Κι αν το επετύγχανε, τι θα βλέπανε; Θα έβλεπαν ακριβώς αυτά που περιέγραψα. Πρώτον, θα μπορούσαν να δουν τις δίδυμες μαύρες τρύπες που φαίνονται σαν μία. Ένας υπερδιάστατος φακός βλέπει τη βαρύτητα και το χρόνο και τα τυλίγει αυτά σε μοτίβα.

Εάν κοίταζες το Σύμπαν με το φακό αυτό, θα έβλεπες πώς τα δίδυμα σχετίζονται μεταξύ τους, τον παλμό τους και θα έβλεπες ξεκάθαρα τα νήματα που ενώνουν τους γαλαξίες. Δεν θα ήταν υπέροχο; Θα εξηγούσε την ενέργεια που λείπει, έτσι δεν είναι; Θα έδινε στους επιστήμονες το λόγο ν’ αυξήσουν τις τέσσερεις δυνάμεις σε έξι! Είναι εφικτό!

Τώρα θα σας πω με τι μοιάζει… σχεδόν [χαμόγελο του Κρύων]. 1η νύξη: Δεν μπορείτε να το βάλετε πάνω στο φακό. Πρέπει να πάει όσο πιο κοντά γίνεται στη συσκευή λήψης. Στην περίπτωση οπτικού τηλεσκοπίου, είναι ο καθρέφτης. Στο ψηφιακό τηλεσκόπιο, είναι ο ψηφιακός βολβός ματιού. Δηλαδή, ο φακός αυτός δεν μπορεί να πάει πουθενά εκτός του επιπέδου εστίασης. Αυτό έχει νόημα για όσους κατασκευάζουν τηλεσκόπια. Να είναι εκεί που συλλέγεται η εστίαση. 2η νύξη: Ο φακός δεν είναι φυσικός (υλικός). Ο φακός αυτός είναι πλάσμα. Το πλάσμα συγκρατείται από εξαιρετικά ισχυρά μαγνητικά. Α, και είναι πολύ κρύος. Αυτές είναι οι νύξεις.

Όταν τον αναπτύξετε, τον λειτουργήσετε και κάνετε τις ρυθμίσεις στα μαγνητικά που επιτρέπουν την επαγωγή του πλάσματος, θα έχετε το επόμενο βήμα στην αστρονομία – μια επανάσταση και μια αποκάλυψη. Η Φυσική θ’ αλλάξει· η πραγματικότητά σας θα αλλάξει· και θα σας πω γιατί. Αυτό είναι το τελευταίο επιστημονικό σημείο προτού κλείσω. Θα σας πω γιατί. Όταν παρατηρείτε υπερδιάστατα πράγματα, ένα από τα μη αναμενόμενα που θα δείτε, είναι ζωή! Παρατηρείται ζωή, λόγω της ζωτικής δύναμης. Μπορείτε να βλέπετε ένα γαλαξία και τ’ αστέρια που λάμπουν και [με τη χρήση του φίλτρου] θα έχουν ζωή γύρω τους! Τι λέτε γι αυτό; Και όλοι μπορεί να τρομοκρατηθούν [Γέλιο]. Είναι αναπόφευκτο! Αυτό είναι το κανάλι μας της επιστήμης.

Αποχωρώντας…

Σε λίγο θα φύγουμε. Θα σηκωθείτε από τις καρέκλες και θα φύγετε. Κάποιοι θα είστε λυπημένοι και θα πείτε: «Αν υπήρχε τρόπος να κρατήσουμε αυτή την ενέργεια… θα μου άρεσε αυτό». Θέλω να σας πω αγαπητοί μου, ότι αυτό το έχουμε κοινό. Κι εμείς θα το θέλαμε. Τίθεται λοιπόν το ερώτημα, ποιος ήρθε να δει ποιον; Βλέπετε, ψάχνουμε δικαιολογίες για να περάσουμε χρόνο μαζί σας. Λέμε ότι θα σας μιλήσουμε για την επιστήμη, για τον εσωτερισμό, ώστε να καθίσουμε απλώς μαζί σας, το ξέρετε αυτό; Ώστε απλώς να είμαστε μαζί σας.

Θέλετε να είστε εδώ επειδή ενδιαφέρεστε. Εμείς όμως θέλουμε να είμαστε εδώ επειδή σας αγαπάμε. Θέλω να σας επιδώσω την πρόσκληση, ν’ αναπλάθετε αυτή τη στιγμή, κάθε μέρα στη ζωή σας. Θα μπορούσατε να πείτε: «Αυτό είναι κάπως δύσκολο. Δεν έχουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω μας. Δεν έχουμε αυτούς τους εκλεκτούς επάνω στη σκηνή. Και δεν έχουμε τη μουσική. Και, και, και…» Ω ναι, τα έχετε! Εμείς σας δώσαμε απλώς δυο μέρες από αυτό. Έχει μπει στη συνείδησή σας και μπορείτε να το ανασύρετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε, ακριβώς έτσι όπως είναι τώρα. Μπείτε στην κβαντική κατάσταση. Επειδή κάθε φορά που το κάνετε, εμείς θα είμαστε εκεί. Αυτή είναι η πρόσκληση. Γίνετε λιγάκι κβαντικοί. Βγείτε λιγάκι έξω από το 3D πεδίο! Και τότε, χαμογελάστε μόλις το νιώσετε.

Κάποιοι σ’ αυτή την αίθουσα γνωρίζουν τι εννοώ, γνωρίζουν ότι όταν πηγαίνουν σ’ εκείνο το σημείο που ονομάζετε διαλογισμό και όλη η ενέργεια που είναι εδώ αυτές τις δύο μέρες επανέρχεται. Είναι μέσα σας και πάντα θα είναι. Θα σηκωθείτε και θα φύγετε από την αίθουσα. Η εκδήλωση θα τελειώσει. Και ορισμένοι θα πουν:«Ήταν πραγματικά πολύ καλό. Κρίμα που τελείωσε». Δεν τελείωσε! Δεν τελείωσε.

Κάποιοι έλαβαν μηνύματα αυτές τις δύο μέρες. Μηνύματα όπως… Τίμα τον εαυτό σου. Προχώρα αργά. Υπάρχει σκοπός στη ζωή σου κι άσε την κοσμική ευφυία να ρέει μέσα κι έξω σου. Έχε γαλήνη. Σταμάτα ν’ ανησυχείς. Αύξησε τη ζωτική σου ενέργεια και την υγεία σου. Υπάρχει ένα σύστημα σύνδεσης μεταξύ κάθε Ανθρώπου στην αίθουσα αυτή, ακόμα και με αυτούς που διαβάζουν το κείμενο, ακριβώς όπως στους γαλαξίες του Σύμπαντος. Επικαλέσου το! Κι άφησέ το να δουλέψει για σένα αγαπητέ μου Εργάτη Φωτός. Δεν είσαι μόνος.

Δεν είσαι μόνος.

Δεν είσαι μόνος.

Το μήνυμα του Κρύων δεν θ’ αλλάξει ποτέ. Όταν ο συνεργάτης μου παίρνει την τελευταία του ανάσα, θ’ αφορά στην αγάπη του Θεού προς εσάς, για την οικογένεια και πόσο μας λείπετε όταν είστε εδώ (στη Γη). Είναι καιρός μεγάλης χαράς, στοχασμού και ανακάλυψης και μας επιτρέπετε να τα μοιραζόμαστε μαζί σας. Αυτή η οντότητα είναι ερωτευμένη με την ανθρωπότητα. Αδέλφια μου, μέχρι να ειδωθούμε ξανά, σε οποιαδήποτε μορφή, αφήστε τους Λεμούριους να παίξουν. Ας πουν τα τραγούδια τους. Αυτούς τους καιρούς αναμένατε αδέλφια μου… περάστε στην αίθουσα αυτή κι αφήστε τους Εργάτες Φωτός να γνωρίσουν ότι βρίσκεστε εδώ.

Κι έτσι είναι.

Κρύων

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής