Η Ομάδα μας στο Facebook!

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Κρύων Channeling ΜΕΤΑΒΑΣΗ 2007/2008Αυτή η ζωντανή επικοινωνία δόθηκε στο Smithfield, Utah
9 Δεκεμβρίου 2007
Προς όφελος του αναγνώστη, έχει γίνει επεξεργασία της επικοινωνίας αυτής (από τον Λη και τον Κρύων), προσθέτοντας κάποια στοιχεία, ώστε να παρέχει πιο ξεκάθαρη κατανόηση. Συχνά, μια ζωντανή εκδήλωση εμπεριέχει μια ενέργεια, η οποία μεταφέρει ένα είδος επικοινωνίας που δεν περνάει στις τυπωμένες σελίδες. Απολαύστε λοιπόν αυτό το εμπλουτισμένο μήνυμα, σχετικά με τη μετάβαση στο 2008.


μετάφραση:  γιώργος κυρίτσης
Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της μαγνητικής υπηρεσίας.
Βρίσκονται εδώ κάποιοι που δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο και οι οποίοι θα πουν ότι όντως είναι ένας Άνθρωπος. Η φωνή είναι η ίδια, η προσωπικότητα, η μορφή… όλα είναι ίδια. Πώς θα μπορούσε να συμβεί μια μετάβαση, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, από τη μια πλευρά του πέπλου στην άλλη; Σας λέω λοιπόν ότι δεν συμβαίνει. Εκείνο που έχει επιτρέψει ο συνεργάτης μου, αυτά τα χρόνια, είναι μια συγχώνευση. Μια συνένωση μεταξύ του Ανώτερου Εαυτού ενός Ανθρώπου και αυτού που αποκαλείτε Κρύων. Το έχει επιτύχει αυτό, επειδή το επιτρέπει η ενέργεια του πλανήτη. Ο συνεργάτης μου έχει εκλεπτύνει και καθαρίσει το μονοπάτι, για τη μετάβαση ενέργειας από τη μια πλευρά του πέπλου στην άλλη… κάτι που θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι ακαριαίο. Φαίνεται πως δεν υπάρχει καμία προετοιμασία. Αυτό όμως ισχύει επειδή είναι ήδη έτοιμος. Καμία προετοιμασία, επειδή η αίθουσα είναι έτοιμη. Καμία προετοιμασία, επειδή οι καρδιές που ακούνε και διαβάζουν είναι έτοιμες.
Αυτός είναι ο τρόπος επικοινωνίας τον καιρό αυτό, για όσους έχουν την πρόθεση ν’ ακούσουν, καθώς η άμεση επικοινωνία είναι δυνατή και μειώνεται ο χρόνος που χρειαζόταν το Ανθρώπινο σώμα να προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο. Καθώς το Ανθρώπινο σώμα είναι έτοιμο.
Υπάρχει μια ομάδα που έρχεται να σας πλαισιώσει. Εάν το επιλέξετε, μπορείτε να τους νιώσετε. Η ομάδα θα σας πλησιάσει, θα κρατήσει τα χέρια σας και θα σας κοιτάξει στα μάτια. Θα σας πουν: «Ακούστε καλά!» καθώς το μήνυμα αυτό θα δοθεί μόνο μια φορά, επειδή είναι ένα βαθύ μήνυμα. Αφορά στην εποχή που ζείτε, το μήνα που ζείτε, το έτος που βρίσκεστε. Θα υπάρχουν κάποιοι, ξέχωρα από εκείνους που βρίσκονται εδώ αυτή τη χρονική περίοδο, οι οποίοι ακούνε τώρα και διαβάζουν τώρα. Τους βλέπω. Σας βλέπω. Γνωρίζω ποιοι είστε. Αυτό το μήνυμα είναι και για εσάς. Ακούστε καλά, καθώς πρόκειται να εξηγήσω κάποια πράγματα που χρειάζεται ν’ ακούσετε.
Προτού αρχίσουμε κάποια διδασκαλία, κάποια εξήγηση, θέλω να δώσω στην ομάδα μια στιγμή να τακτοποιηθεί. Υπάρχει μια ενέργεια εδώ, εάν επιλέξετε να τη νιώσετε, που απεικονίζει την ενέργεια της αγάπης. Άκου εσύ που αμφιβάλεις: Είσαι πολύ σφιγμένος για να νιώσεις την αγάπη του Θεού; Θα μπορούσες να πιστέψεις ίσως για μια στιγμή, ότι υπάρχουν στο σύμπαν πολύ περισσότερα απ’ ότι νομίζεις; Μήπως υπάρχει όντως μια νοήμων δύναμη που σ’ αγαπάει και γνωρίζει το όνομά σου; Ακόμα κι αν σήμερα δεν αφομοιώσεις τίποτα μεταφυσικό, μπορείς απλά να καθίσεις και να νιώσεις ότι αγαπιέσαι; Είναι υπερβολικό αυτό; Απλώς κάθισε και νιώσε για λίγες στιγμές ότι αγαπιέσαι . Μπορείς ν’ ανοίξεις την καρδιά σου και να επιτρέψεις να συμβεί αυτό; Θα ήταν μια αρχή για να μας ανοίξεις να εισέλθουμε· μια ασφαλής εμπειρία. Αγαπητέ μου άνθρωπε, δεν πρόκειται να σου συμβεί τίποτε άλλο, εκτός από μια διευρυμένη συνείδηση.
Πριν το μήνυμα αυτό, ας προηγηθεί μια σύντομη διδασκαλία σχετικά με την αριθμολογία… μια διδασκαλία για τη σχέση της ενέργειας με το άθροισμα των ετών. Για να σας δώσω μια επίγνωση των αριθμολογικών αξιών των ετών που βρίσκεστε, συμπεριλαμβανομένου αυτού (του 2007) και την ενέργειά τους. Αριθμολογία είναι η μελέτη της ενέργειας των αριθμών. Στην περίπτωσή σας είναι μια περιορισμένη αριθμολογία, επειδή τη στηρίζετε στη βάση του δέκα. Χρησιμοποιείτε δέκα ακέραιους αριθμούς, τους άρτιους από το ένα ως το μηδέν, οπότε αυτούς θα χρησιμοποιήσουμε κι εμείς.
Η εξήγηση είναι η εξής: Άσχετα πόσο μεγάλος είναι ένας αριθμός, προσθέτεις τα επιμέρους ψηφία μέχρι να βγει ένας μονός αριθμός. Εξαιρούνται οι κύριοι αριθμοί που είναι οι διπλοί, δηλαδή 11, 22, 33, κλπ. Εκτός απ’ αυτούς τους κύριους αριθμούς, όλοι οι άλλοι ανάγονται σε μονό αριθμό, προσθέτοντάς τους. Κι ο μονός αυτός αριθμός θα σου δώσει επίγνωση της ενέργειας που εκφράζει. Συνέχισε να προσθέτεις τους επιμέρους αριθμούς, μέχρι να καταλήξεις σ’ έναν. Ορισμένοι αμφισβητούν την εγκυρότητα της διαδικασίας αυτής. Δεν κατανοούν το σύστημα, οπότε νιώθουν ότι αυτό που κάνουν είναι τυχαίο. Ας το πω άλλη μια φορά· τυχαίο και χάος είναι συνήθως αυτό που βλέπετε σαν τρισδιάστατα όντα, όταν εξετάζετε το υπερδιάστατο σύστημα του Θεού. Παρ’ όλα αυτά θα εκπλαγείτε αν μελετήσετε την αριθμολογία. Έχει πολλά να σας πει σχετικά με το ποιοι είστε και τα δυναμικά που μπορεί να υπάρχουν.
Στην αριθμολογία σας υπάρχουν μόνο εννέα αριθμοί· από το ένα ως το εννέα. Θεωρείτε το μηδέν σαν τίποτα στα μαθηματικά σας και το παραπετάτε. Συνεχίστε λοιπόν κατ’ αυτό τον τρόπο στο παράδειγμα αυτό. Ας πάρουμε  το έτος που έρχεται, το 2008. Προσθέτοντας τους αριθμούς γίνεται δέκα. Έτσι το αριθμολογικό άθροισμα του 2008 είναι δέκα. Όμως δεν έχετε ολοκληρώσει μέχρι να πάρετε μονό αριθμό. Οπότε συνεχίστε την πρόσθεση. Προσθέστε το ένα και το μηδέν του δέκα, για να πάρετε ΕΝΑ.  Η ενέργεια λοιπόν αυτού που ακολουθεί τον επόμενο χρόνο είναι «ένα». Θα εξηγήσω τι σημαίνει σε λίγο, εάν δεν το γνωρίζετε ήδη. Κατά τη διάρθρωση του επόμενου έτους, θα λάβει χώρα κάτι, το οποίο δεν το τιμάτε, ούτε το έχετε καν σκεφτεί.
Ας παίξουμε με την ενέργεια και τους αριθμούς. Το 1987 ήταν το έτος της Αρμονικής Σύγκλισης. Προσθέτοντας τους αριθμούς του έτους εκείνου, σας δίνει επτά (7). Αριθμολογικά, το επτά έχει την ενέργεια της ιερότητας. Ήταν ένα ιερό έτος, για ένα ιερό γεγονός. Όντως ήταν! Αν το είχατε δει αυτό να έρχεται αριθμολογικά, θα είχατε μια ιδέα του τι θα μπορούσε να συμβεί με την ελεύθερη επιλογή σας. Καθώς το 1987 πήρατε μια ιερή απόφαση ν’ αλλάξετε το μέλλον σας.
Αν βλέπατε αριθμολογικά το έτος άφιξης του Κρύων, το 1989, όπως ανέφερα στο πρώτο βιβλίο του Κρύων, θα έβγαινε εννέα (9). Στο πρώτο βιβλίο σας έδωσα δυο αριθμούς να εξετάσετε:  Ο πρώτος ήταν το εννέα (9), ο αριθμός του έτους 1989 και το έντεκα (11). Ανέφερα ότι δυο αριθμοί θα καθόριζαν την εποχή. Επίσης τότε τους προσδιόρισα. Το εννέα σημαίνει ολοκλήρωση κι ο άλλος, που είναι κύριος αριθμός, ήταν το έντεκα. Το έντεκα σημαίνει διαφώτιση. Ο συνδυασμός τους, 9:11. Τότε, το 1989, δεν είχατε ιδέα τι θα γινόταν το 9:11 για εσάς. [σημ. μετ. 11 Σεπτ. η επίθεση στους δίδυμους πύργους.] Πηγαίνετε ψάξτε αυτά το λόγια που σας έδωσα. Εκεί βρίσκονται! Ω, αμφισβητία εσύ, ψάξτο· είναι εκεί, θα το βρεις πριν 19 χρόνια. Μιλήσαμε για τους δύο αυτούς αριθμούς και αναλογιστείτε τι σημαίνουν σήμερα για εσάς. Σημαίνουν φόβο ή θλίψη, ή κοιτάζετε την αριθμολογική τους αξία και βλέπετε το αριθμολογικό μήνυμα; Το οποίο είναι: Το τέλος του παλιού, προς τη φώτιση του νέου. Περί αυτού πρόκειται.
Το έτος 2002 η ομάδα πλέγματος του Κρύων ολοκλήρωσε το πλέγμα. Σας είχα πει ότι θα γινόταν κι ανέφερα εκείνο το έτος. Το 2002 είναι τέσσερα (4). Γνωρίζοντας τις αριθμολογικές σας ενέργειες, το τέσσερα είναι η Γαία. Είναι η Μητέρα Γη, μια Ενέργεια της Γης. Βλέπετε; Δεν ήταν τυχαίο που επιλέξαμε εκείνο το έτος, καθώς είχε τη σωστή ενέργεια. Όλα μπαίνουν στη θέση τους. Όλα τα κομμάτια του πάζλ. Όλα σημαίνουν κάτι, για όποιον επιθυμεί να το δει.
Βρίσκεστε στο 2007 και υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο στη μετάβαση αυτή. Η μετάβαση 2007/2008· είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη μαθηματική μετάβαση συμβαίνει στη νέα χιλιετία του 2000. Είναι η πρώτη εμφάνιση μετά την αλλαγή της χιλιετίας. Προσθέστε τα και αντιπροσωπεύουν το εννέα (9) και το ένα (1) μαζί. Βεβαίως αυτός ο συνδυασμός προκύπτει κάθε δεκαετία, όμως αυτή είναι η πρώτη του εμφάνιση. Είναι η πρώτη μέσα στη γενεά της μετάβασης του 2012! Όλο αυτό θα έπρεπε να είναι ενδεικτικό για εσάς. Θα ’πρεπε να το παρατηρήσετε προσεκτικά, λέγοντας: «Τι θα μπορούσε να συμβεί περνώντας από το 2007, που είναι εννέα (9), στο 2008, που είναι ένα (1); Το εννέα αντιπροσωπεύει «Ολοκλήρωση» και το ένα, «Νέα Αρχή». Δε  νομίζετε ότι κάτι σημαίνει;
Κοιτάξτε τώρα τη σημασία του αριθμού που αντιπροσωπεύει το διάστημα μεταξύ του έτους «ολοκλήρωσης» 2007 και του 2012. Το διάστημα μεταξύ 2007 και 2012 είναι πέντε χρόνια. Και ρωτάτε: «Τι σημαίνει το πέντε (5) Κρύων;» Το πέντε είναι αλλαγή! Ποια είναι η αριθμολογική αξία του 2012; Είναι επίσης πέντε (5). Απλώς σκεφτείτε: αλλαγή/αλλαγή. Πέστε μου κάτι· αν πιστεύετε στην ενέργεια, νομίζετε ότι η αλληλουχία των γεγονότων προσπαθεί κάτι να σας πει; Αγαπητοί μου, σας έδωσα μόλις ένα σενάριο αυτού που ήθελα ν’ ακούσετε και να δείτε, λόγω όσων περάσατε το 2007 και ειδικά τους τέσσερεις τελευταίους μήνες, οδεύοντας προς το 2008.
Θα σας εξηγήσω τώρα κάτι που είναι δύσκολο για το συνεργάτη μου να συσχετιστεί, καθώς δεν είναι γραμμικό. Είναι η δεύτερη φορά που του έχω δώσει την εικόνα αυτή, αλλά επέλεξα αυτή τη φορά να ηχογραφηθεί και να καταγραφεί. Ήθελα προηγουμένως να έχει δει την πληροφορία μια φορά. Του δίνει περισσότερη διαύγεια, κάτι που χρειάζεται το μήνυμα αυτό. [Το μήνυμα δόθηκε επίσης την προηγούμενη μέρα στο San Raphael της Καλιφόρνιας.]
Το 2007 είναι ένα τελικό έτος – ολοκλήρωσης – κι ο ίδιος ο αριθμός φωνάζει «τέλος». Θα σας πω τι πραγματικά είναι. Είναι η επαναδιευθέτηση μιας ενεργειακής πλατφόρμας, που θα σας επιτρέψει να εισέλθετε σε μια πλατφόρμα νέας αρχής, ανανεωμένοι και καθαροί. Δεν είναι μια αναβάθμιση. Δεν παίρνει μια παλαιά ενέργεια και να της προσθέσει κάτι. Αυτό είναι γραμμικό. Αναμένεις μια γραμμική αλλαγή. Αναμένεις να συμβούν όλα μ’ ένα γραμμικό τρόπο. Αν ασκείς ένα μυ, με τον καιρό περιμένεις να γίνει μεγαλύτερος και μεγαλύτερος. Όσο περισσότερο τον ασκείς, τόσο μεγαλύτερος θα γίνει. Οπότε εφαρμόζεις την ίδια λογική στην ενέργεια, γενικά. Όμως δεν είναι αυτός ο τρόπος που εργάζεται το Πνεύμα.
Η ενέργεια που σας δίνουμε είναι υπερδιάστατη και πνευματικής φύσης. Δεν είναι γραμμική. Υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που συνέβη αυτό το χρόνο… Ακούστε καλά! Αυτό σας αφορά. [Ο Κρύων αφυπνίζει όσους ταλαντεύονται]. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να γνωρίζετε, καθώς σ’ αυτούς τους τέσσερεις μήνες, η ενέργεια στην οποία βασιζόσαστε, η ενέργεια που νομίζατε ότι θα ήταν πάντα εκεί, πράγματα που θα ’πρεπε να συμβούν με διαύγεια… δεν συνέβησαν!
Φαινομενικά, άρχισε μια κατάρρευση, αντί για πρόοδο προς καλύτερα πράγματα. Πολλοί από εσάς αντιμετώπισαν προκλήσεις ζωής.  Ορισμένοι χάσατε εντελώς τη σύνδεση με το Πνεύμα! Κάποιοι αρχίσατε ν’ αναρωτιέστε πού πάει αυτό και τι έχει συμβεί και γιατί δεν λάβατε αυτό για το οποίο πασχίζατε. Λοιπόν θα σας πω. Όλο αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, είναι μια κατάπτωση όλων των δώρων και των εργαλείων στα οποία εξαρτιόσασταν, ούτως ώστε να μηδενιστούν. Τότε θα επαναδιευθετηθούν και θα ορμήσουν πάνω στη σκηνή, με ανανεωμένο και πιο ισχυρό δυναμικό. Όχι όμως μέχρι το μέσο τουλάχιστον του μήνα Ιανουαρίου 2008, οπότε όλα θα επιστρέψουν.
Υπάρχει λοιπόν ένα χρονικό διάστημα, από τώρα μέχρι τότε, που έχετε να εργαστείτε να το περάσετε. Θα σας δώσουμε κάποιες συμβουλές σε λίγο, αλλά προτού προχωρήσουμε θα θέλαμε να σας πούμε το εξής. Αυτή η επαναδιευθέτηση δεν είναι γραμμική. Δεν έχει νόημα για εσάς, το γιατί η ενέργεια θα έπρεπε να φύγει, απλώς για να μπορέσει να επιστρέψει! Αλλά αυτός είναι ο τρόπος της, σε μια πραγματικότητα που δεν τη βιώνετε στη Γη. Ορισμένοι περάσατε από ενδιαφέροντες καιρούς, αυτούς τους τελευταίους μήνες. Γνωρίζω ποιος κάθεται μπροστά μου και ποιος διαβάζει το λόγια αυτά. Γνωρίζω ποιος ακούει αυτό το μήνυμα.
Ω, αγαπητέ μου Άνθρωπε, μην κατηγορείς τον εαυτό σου για ότι έχει συμβεί, ή για όσα δεν έχουν συμβεί. Θέλω απλώς να κρατηθείς. Μην κατηγορείς τον εαυτό σου! Καθώς είναι κάτι σύνηθες στους Ανθρώπους και απεικονίζει μια 3D σχέση «αιτίας και αιτιατού».  Είναι σύνηθες στους Ανθρώπους να κατηγορούν αφειδώς τον εαυτό τους, όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως νομίζουν ότι θα έπρεπε, από πνευματικής άποψης.  Έχετε συνηθίσει να είστε υπαίτιοι. Όμως, τώρα δεν είστε!
Θα σας δώσω τώρα δυο παραδείγματα που μπορεί να σας σοκάρουν. Δεν θα περιμένατε από εμένα να μιλήσω γι αυτά τα άτομα στο μάθημα αυτό – πολύτιμα άτομα, ένας άντρας και μια γυναίκα, με διαφορά 2000 ετών. Θέλω να σας πάω νοερά σε κάποιο μέρος που γνωρίζετε καλά. Γνωρίζω που βρίσκομαι και που μιλάω. Γνωρίζω την ενέργεια αυτού του τόπου, γι αυτό θα σας δώσω ένα παράδειγμα κατανοητό στην κουλτούρα σας.
Σκεφτείτε για μια στιγμή τον Ιουδαίο που λεγόταν Ιησούς. Βρίσκεται πάνω στο σταυρό και φαινομενικά στο κατώφλι του θανάτου. Η καταγεγραμμένη ιστορία λέει – και παρεμπιπτόντως όχι με ακρίβεια – ότι τότε φώναξε: «Θεέ μου, γιατί με εγκατέλειψες;» Στην πραγματικότητα δεν είπε αυτό ακριβώς. Είπε : «Πού έχεις πάει;» Ο διδάσκαλος Ιησούς ένιωσε μια αποχώρηση. Ένιωσε ότι όλοι οι οδηγοί, όλες οι οντότητες στις οποίες βασιζόταν, είχαν φύγει. Όλη η σοφία αποστραγγίστηκε από το σώμα του. Ένιωσε το σκοτάδι και τη μαυρίλα να εισβάλλει μέσα του. Διαπέρασαν την ασπίδα ασφάλειας στην οποία βασιζόταν σ’ όλη του τη ζωή, σαν Διδάσκαλος της Σοφίας και της Αγάπης που ήταν. Και φώναξε για βοήθεια. Αυτό καταγράφηκε και σας δόθηκε. Είναι ιστορικό γεγονός.
Λοιπόν, έχετε ποτέ αναρωτηθεί, πώς κάποιος τόσο κοντά στο Θεό, θα μπορούσε να έχει μια τέτοια εμπειρία;  Τη στιγμή που χρειαζόταν περισσότερο αυτούς που τον περιέβαλλαν… αποχώρησαν! Θα σας πω το εξής. Αυτό που βίωσε ήταν μια μη γραμμική αλλαγή της ενέργειας. Για μια στιγμή έφτασε στο μηδέν… μόνο για μια στιγμή, ώστε να μπορέσει να περάσει σ’ αυτό που λέγεται ανάληψη. Και τότε επέστρεψε όλο. Δεν έχει καταγραφεί τι συνέβη μετά από αυτό. Δεν γνωρίζετε τι συνέβη στη συνέχεια. Δεν τον ακούσατε να κάνει «Ωωωω». Βλέπετε, δεν καταγράφηκε αυτό. Η αγάπη του Θεού τον πλημύρισε, με περισσότερη ισχύ από ποτέ πριν. Αυτός είναι ο τρόπος που γίνεται και για μια στιγμή κατηγόρησε τον εαυτό του, σαν Άνθρωπος που ήταν. Μόνο για μια στιγμή… μια στιγμή… μόνο στιγμιαία αμφισβήτησε την πίστη του.
Να σας πω επίσης για μια πολύτιμη γυναίκα που έζησε όλη τη ζωή της υπό την ομπρέλα της ευσπλαχνίας. Όσο μεγάλωνε, τόσο πιο φιλεύσπλαχνη γινόταν. Ήταν μία από εσάς [στη σύγχρονη εποχή] και το όνομά της ήταν Μητέρα Τερέζα. Θα ήθελα να σας μιλήσω για τη γυναίκα αυτή. Γνωρίζετε ότι πέθανε θλιμμένη; Θα θέτατε ίσως το ερώτημα: «Γιατί μια τέτοια γυναίκα, τόσο κοντά στο Θεό, να πεθάνει θλιμμένη; Με όλα τα πράγματα που είχε κάνει, με την ευλάβεια που περιέβαλε το όνομά της – επιτρέποντας την ίδια την αγιοσύνη – γιατί να πεθάνει θλιμμένη;» Επειδή ήταν ένα γραμμικό Ανθρώπινο Ον, που δεν κατάλαβε την αλλαγή της ενέργειάς της.
Χρόνια προτού πεθάνει, ενώ ακολουθούσε το δρόμο της, η ενέργειά της άλλαξε. Ήταν κάτι που είχε κερδίσει και μηδενίστηκε (η ενέργεια) για μια στιγμή. Ο παλαιός σταθμός στον οποίο συνήθιζε να συντονίζεται, χάθηκε και υπήρχε εκεί μια νέα συχνότητα, που την ικέτευε ν’ αλλάξει τον τρόπο δράσης, ώστε να τη βρει και να είναι ευτυχισμένη… με περισσότερη δύναμη και ευσπλαχνία από ποτέ. Αλλά δεν το κατάλαβε. Νόμιζε ότι είχε μείνει μόνη – έχασε τη σύνδεσή της.
Γιατί ο Θεός να κάνει κάτι τέτοιο; Για ποιο λόγο ο Θεός θ’ αποχωρούσε από μία αγία της ευσπλαχνίας; Θα σας πω την αλήθεια. Ο Θεός ποτέ δεν αποχώρησε! Αυτό που συνέβη είναι ότι παρερμήνευσε την αλλαγή της ενέργειας. Είναι το ίδιο πράγμα που συμβαίνει τώρα, μ’ ένα γενικό τρόπο. Απομακρύνεται ελαφρώς, ώστε να επιστρέψει δυνατή, με νέα χαρακτηριστικά. Και αυτή η ευσπλαχνική υπέροχη γυναίκα, δεν κατάλαβε ότι της ζητιόταν να συντονιστεί στον επόμενο σταθμό, κυριολεκτικά αλλάζοντας τον τρόπο που διαλογιζόταν, τον τρόπο που επικοινωνούσε με το πνεύμα. Είχε να παρακάμψει το πρωτόκολλο στο οποίο είχε εκπαιδευτεί και ν’ απευθυνθεί απ’ ευθείας στο διδάσκαλο. Όμως παρέμεινε στις διδασκαλίες της και τίποτα δεν συνέβη. Η εκπαίδευσή της σε μια παλαιότερη ενέργεια, την κράτησε δέσμια του πρωτοκόλλου, οπότε πέθανε θλιμμένη. Ω, όμως ποτέ δεν έχασε την ευσπλαχνία της, καθώς αυτό ήταν το δώρο της μέχρι το τέλος.
Μην κατηγορείς τον εαυτό σου για όσα έχουν συμβεί αυτούς τους τελευταίους μήνες, καθώς είναι δύσκολοι καιροί. Σου έχουμε κάποιες συμβουλές γι αυτή την περίοδο: Μην αλλάζεις το μονοπάτι σου. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις εξ αιτίας αυτού που συνέβη, ή αυτού που αισθάνεσαι τώρα. Αυτοί είναι δύσκολοι καιροί, ειδικά για τους Εργάτες Φωτός. Φαίνεται σαν να έχεις χάσει τη σύνδεσή σου για λίγο. Πέρνα το υπόλοιπο αυτού του χρόνου. Γνώριζε ότι η ενέργεια θ’ αρχίσει ν’ αλλάζει πολύ σύντομα. Από τη δεύτερη εβδομάδα του Γενάρη, θα γνωρίζεις ότι επέστρεψε και θ’ αρχίσεις να νιώθεις το αναζωογονητικό αεράκι του φωτός σου… αυτό που έχεις συνηθίσει.
Ορισμένοι το έχετε νιώσει περισσότερο από άλλους. Κάποιοι παραμείνατε εστιασμένοι, οπότε το νιώσατε λίγο μόνο. Άλλοι από εσάς έχετε ρημαχτεί! Δεν έχετε καταλάβει ότι μιλάω σε πολλούς που δεν βρίσκονται στην αίθουσα αυτή [διαβάζουν ή ακούν αργότερα]. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας!
Έχω μια συμβουλή ακόμα. Πολλοί θα νιώθετε σαν να βρίσκεται η ενέργεια σε μια συνεχή και σταθερή ανάδρομη πορεία. Οι επικοινωνίες εμποδίζονται – ένα από τα χαρακτηριστικά των συνηθισμένων αναδρομών – αλλά εν προκειμένω, πρόκειται για τις επικοινωνίες με το σύστημα. Όταν φύγετε από εδώ, θα συνεχίσει σαν σταθερή ανάδρομη πορεία. Αυτό εξηγεί γιατί δεν κοιμάστε καλά και γιατί ο διαλογισμός είναι πιο δύσκολος.
Η δεύτερη συμβουλή είναι η εξής: Έσο επιφυλακτικός και προσεκτικός – αργός στο θυμό και γρήγορος στην υπομονή. ΕργάτηΦωτός, άκουσέ με. Στις επόμενες εβδομάδες, παρακαλώ να είσαι αργός στο θυμό και υπομονετικός. Ορισμένα από τα εργαλεία που βασιζόσουν τα τελευταία χρόνια, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο ναδίρ. Πρέπει να υποχωρήσουν, ώστε να επιστρέψουν.
Η περίοδος των εορτών φέρνει μαζί τις οικογένειες, αλλά τότε είναι που μερικές φορές ανάβουν τα αίματα, έτσι δεν είναι; Εάν δεχτείς λεκτικές προσβολές, θέλω ν’ απαντήσεις με αγάπη. Είναι καιρός να εξασκήσεις αυτά που ξέρεις, ακόμα και χωρίς τη βοήθεια του αγγέλου που στέκεται στο πλευρό σου. Έσο αργός στο θυμό – μίλα με περίσκεψη – απάντα με αγάπη – και κλάψε αργότερα. Οι σχέσεις έχουν την ικανότητα να ξεσπούν βίαια αυτή την περίοδο. Η κόλλα που τις συγκρατεί συχνά τεντώνεται στο έπακρο την περίοδο της μειωμένης ενέργειας, μέχρι να επανέλθει. Στο λέω αυτό ώστε να μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις. Απάντησε στις προκλήσεις αυτές με αγάπη και κρατήσου. Είσαι ήδη τέσσερεις μήνες σ’ αυτή τη φάση και δεν πρόκειται να χειροτερέψει. Αλλά θα συνεχίσει για λίγο.
Τώρα ας μιλήσουμε για τα καλά νέα. Το 2008 σας φέρνει ένα νέο σετ εργαλείων. Όσοι γνωρίζετε πώς να συν-δημιουργείτε, θα δείτε ότι θα είναι πολύ πιο εύκολο από πριν. Κάποια από τα πράγματα που περιμένατε, τα μηνύματα που αναμένατε, η αφθονία της συγχρονικότητας που περιμένατε, είναι εκεί για να τη συνειδητοποιήσετε τελικά.
Γνωρίζω ποιος είναι εδώ. Γνωρίζω ποιος ακούει. Γνωρίζω ποιος διαβάζει. Αυτό είναι ένα μήνυμα για λίγους μήνες, αλλά κι ένα άχρονο μήνυμα για το πώς εργάζεται το Πνεύμα, με τέτοια κατώφλια ενέργειας, σε σημαντικές περιόδους. Αυτό είναι ιδιαιτέρως ακριβές στο πρώτο μέρος της αλλαγής της χιλιετίας, ειδικά οδεύοντας προς το 2012. Νέα δώρα συν-δημιουργίας  σας προσφέρονται. Ο συνεργάτης μου σας έδωσε κάποιες συμβουλές σήμερα [στο σεμινάριο], τις οποίες του έδωσα να σας τις πει και αφορούσαν στο ότι η συν-δημιουργία απαιτεί τη συγχρονικότητα. Η συγχρονικότητα απαιτεί να σηκωθείτε και να πάτε και να είστε και να κάνετε, ώστε να συναντήσετε εκείνους που θα δημιουργήσουν τη συγχρονικότητα μαζί σας και για εσάς. Ο Θεός δεν πρόκειται να πέσει πάνω σας μ’ ένα θαύμα, εκεί που κάθεστε προσευχόμενοι.
Λοιπόν, αυτό τον καιρό η συμβουλή είναι η εξής: Μην κινείσαι πολύ γρήγορα. Απάντα με αγάπη. Έσο υπομονετικός. Κι ενόσω συμβαίνει αυτό, νιώθε την Αγάπη του Θεού που ποτέ δεν απομακρύνεται. Όλα τα εργαλεία μπορεί να εξαφανιστούν για λίγο, αλλά η Αγάπη του Θεού είναι παντοτινή.
Λοιπόν, το περιβάλλον που έρχεται μαζί μου, τώρα αποχωρεί… ή μήπως όχι; Σας λέμε το εξής: Καθώς κάποιοι σηκώνεστε από τις καρέκλες, ή παύετε να διαβάζετε, ή σταματάτε ν’ ακούτε… πώς θα σας φαινόταν να παίρνατε μαζί σας μερικούς από εμάς; Κάποια από την ενέργεια που φέρνω τώρα εδώ, είναι διαθέσιμη να την πάρετε μαζί σας. Οπότε αν και ο Κρύων φεύγει, κάποια από την ενέργεια παραμένει σε μια υπερδιάστατη κατάσταση μαζί σας, έτοιμη να μπει στη συνείδησή σας και να φέρει ειρήνη στον Ανώτερο Εαυτό. Είναι δική σας επιλογή.
Αγαπητέ ΕργάτηΦωτός, αγαπητέ μου εσύ που αλλάζεις τον πλανήτη, υπάρχει ένα δυναμικό μέσα σου που δεν το συνειδητοποιείς. Εμπλέκονται ακόμα και όσοι δεν πιστεύουν τίποτα απ’ όσα συμβαίνουν τώρα εδώ. Ινδιάνε μάγε; [ο Κρύων απευθύνεται σε κάποιον στο ακροατήριο που είναι αμφισβητίας] (παύση του Κρύων) Το γνωρίζεις όλη σου τη ζωή, έτσι δεν είναι; Πίστευε αυτό που επιλέγεις φίλε μου, όμως ποτέ μη θυσιάσεις την αγάπη του Θεού.
Πηγαίνετε εν ειρήνη… απαντάτε με αγάπη… μέχρι την επόμενη φορά… είμαι ο Κρύων, αυτός που αγαπάει την ανθρωπότητα.
Κι έτσι είναι.
ΚΡΥΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής