Η Ομάδα μας στο Facebook!

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Πως θα περασουμε στην πεμπτη διασταση του Ε και μερικες αλλες πληροφοριες!!!

  Η ''τρίτη διάσταση'' στην οποία ευρίσκονταν η Γη μέχρι τον Οκτώβριο του 2006 είναι η καθαρά υλική διάσταση όπως την έχουμε βιώσει μέχρι σήμερα. Στην ''τέταρτη διάσταση'' που είμαστε τώρα, η ύλη έχει γίνει πιο αραιά και δονείται πιο γρήγορα, σαν μια προετοιμασία για την ''πέμπτη διάσταση''.

Στην πέμπτη λοιπόν διάσταση η ύλη γύρω μας και μέσα μας θα έχει μερικώς αϋλοποιηθεί και θα γίνει ακόμη πιο αραιά (αιθερική), (το κενό μεταξύ των ατόμων - σωματιδίων ύλης θα γίνει πολύ μεγαλύτερο), και θα πάλλεται ακόμη πιο γρήγορα. Επίσης το πνεύμα θα κυριαρχεί επί της ύλης και η σκέψη μας θα δημιουργεί σιγά-σιγά την πραγματικότητα μας, καθοδηγώντας την σε έναν βαθμό όπως π.χ. επετύγχανε στα παραμύθια ο μάγος με το μαγικό ραβδί του. Η κατάσταση της πέμπτης διάστασης θα ξεκινήσει στο τέλος του 2012 και οι αλλαγές που θα προκαλέσει θα ολοκληρωθούν μέχρι το 2017 οπότε θα είμαστε 100% πεμπτοδιάστατοι. Σημειωτέον πάντως ότι μετά το 2012 το ημερολόγιο και ή μορφή του χρόνου που ξέραμε αλλάζει (δείτε για το νέο ημερολόγιο στην σελίδα μου II.2.D4), και συνεπώς το 2017 δίδεται τώρα με βάση το σημερινό (παλαιό για εκείνη την εποχή) ημερολόγιο. Από ότι λένε οι εξωγήινοι (και οι πληροφορίες τους συγκλίνουν) τότε θα γίνονται θαυμαστά πράγματα, τα οποία και αν ακόμη τελικά αποδειχθούν ''ευσεβείς πόθοι'' ή ''ιστορίες για αγρίους'' όπως θα πιστέψουν πολλοί, τουλάχιστον είναι εξαιρετικά αισιόδοξα και θα έκανε καλό στην διάθεσή μας, και κατ' επέκταση και στην υγεία μας, το να τους δίνουμε κάποιο ποσοστό πιθανότητας να συμβούν, πολύ δε περισσότερο αν το πιστεύουμε όπως κάνω ήδη εγώ.

      Στην διάσταση αυτή λοιπόν οι ασθένειες θα υποχωρήσουν και το σώμα μας θα παραμένει υγειές υπακούοντας στην θέλησή μας, ενώ θα προσαρμόζεται σιγά-σιγά στην διάπλαση που θέλουμε και στην ηλικία που επιθυμούμε, γεγονότα που θα μας επιτρέπουν να ζούμε πάρα πολλά και άνετα χρόνια. Η τροφή δεν θα αποτελεί τόσο ανάγκη, καθ' ότι θα παίρνουμε την ενέργεια που χρειάζεται το σώμα μας και από άλλες πηγές, όσο μάλλον γευστική ευχαρίστηση. Η βαρύτητα θα έχει υπερνικηθεί πράγμα που θα επηρεάσει τόσο τις κατασκευές μας όσο και τις μεταφορές και μετακινήσεις μας. Τα οχήματα μας θα κινούνται χωρίς εν γένει να χρειάζονται καύσιμα ακολουθώντας ορισμένες ''ενεργειακές γραμμές'', οι οποίες διασταυρώνονται και εκεί μπορούμε να αλλάξουμε διεύθυνση, ακόμη δε θα υπάρχει και η δυνατότητα του διακτινισμού μας (δηλαδή άμεσης μετάβασης στον τόπο πού επιθυμούμε με το υλικό μας σώμα). Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τους εξωγήινους, εκτός από το υλικό μας σώμα πού όλοι γνωρίζουμε, έχομε ήδη μέσα στην αύρα μας και άλλα άυλα (ενεργειακά) σώματα που μας περιτυλίγουν σαν στρώσεις κρεμμυδιού, εκ των οποίων εκείνο όπου εδράζονται τα συναισθήματα θα αποκτήσει ιδιαίτερη σπουδαιότητα στην πέμπτη διάσταση. Ακόμη θα έχουμε όλοι την δυνατότητα να βλέπουμε την αύρα, η οποία περιέχει πολύτιμες πληροφορίες για μας και την ιστορία μας, και με την οποία επηρεάζουμε και επηρεαζόμαστε από αυτούς που βρίσκονται κοντά μας.

       Λεπτομερέστερα όσον αφορά τις μετακινήσεις μας αυτές θα περάσουν από τα εξής τρία σταδία. α) Προτού καν γίνουμε πεμτοδιάστατοι θα χρησιμοποιούμε αυτοκίνητα που θα κινούνται στους υπάρχοντες δρόμους  χρησιμοποιώντας καθαρή (που δεν μολύνει) δωρεάν (που δεν ξοδεύει καύσιμα κλπ υλικά) ενέργεια, (ηλεκτρική κλπ) που υπάρχει ήδη σαν τεχνολογία αλλά που οι κυβερνήσεις που την έχουν πάρει λόγω συμφερόντων την αποκρύπτουν. Τις διάφορες μορφές καθαρής δωρεάν ενέργειας, είτε αυτές οφείλονται σε γήινους εφευρέτες, είτε αποτελούν εξωγήινη τεχνολογία, αναλύω (λόγω των πολλών ερωτήσεων που παίρνω) στη σελίδα μου II.2.D7. β) Ακόμη με τεχνικές που εξουδετερώνουν την βαρύτητα θα κινούνται επίσης μεγάλα ιπτάμενα οχήματα για την μεταφορά εμπορευμάτων και επιβατών με πολύ μεγάλες ταχύτητες, κινούμενα επίσης με δωρεάν καθαρή ενεργεία, ενώ θα έχουμε και (μικρότερα) ιδιωτικά ιπτάμενα αυτοκίνητα. Η τεχνολογία αυτή επίσης έχει δοθεί από τους εξωγήινους αλλά την κρατούν μυστική οι κυβερνήσεις που την έχουν λάβει. Αυτή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αφού γίνουμε πεμτοδιάστατοι κυρίως για την μεταφορά υλικών κλπ. γ) Αφού γίνουμε πεμτοδιάστατοι θα μπορούμε να διακτινιζόμαστε είτε μόνοι μας, είτε μαζί με τα οχήματα μας (μαζί με τους συνεπιβάτες μας και τα πράγματα μας) σε όποιο σημείο του πλανήτη επιθυμούμε, ενώ για διαπλανητικά ταξίδια (ακόμη και σε άλλους γαλαξίες) θα διακτινιζόμαστε σε λίγα λεπτά με τα διαστημόπλοια μας (συνήθως μητρικά διαστημόπλοια προκειμένου για διαγαλαξιακά ταξίδια, δείτε προηγουμένη μου σελίδα II.2.D). Συνεπώς μετά το 2012 οι οδικές και λοιπές αρτηρίες και σταθμοί που τόσο κατέστρεψαν το περιβάλλον θα είναι πλέον άχρηστα.

      Οι κατασκευές μας, όπως σπίτια, πολυκατοικίες, κτήρια (με εκατοντάδες ορόφους), κλπ, θα γίνονται πολύ πιο εύκολα από ότι σήμερα, και θα μπορούν να μετακινηθούν σε άλλες θέσεις, εάν οι κάτοικοι τους αποφασίσουν να αλλάξουν περιβάλλον, όπως γίνεται ήδη στους άλλους πλανήτες. Ακόμη ολόκληρες πόλεις θα μπορούν να είναι πλωτές, να είναι αυτάρκεις σε ότι χρειάζονται, και να διαπλέουν τις θάλασσες. Οι διάφοροι χώροι-δωμάτια ενώ θα έχουν συγκεκριμένες (εν γένει μικρές) εξωτερικές διαστάσεις, όταν μπεις μέσα σε αυτούς θα σου εμφανίζεται μια νέα ''εσωτερική'' διάσταση αρκετά μεγάλη για να καλύψει κάθε σου ανάγκη, πράγμα που συμβαίνει και στα περισσότερα πεμπτοδιάστατα διαστημόπλοια τους. Ακόμη θα μπορούμε να ρυθμίζουμε ορισμένες πλευρές του κτιρίου μας να βλέπουν σε περιοχές απομεμακρυσμένες μεταξύ τους, (π.χ. κάθε μια σε διαφορετική πόλη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρχει και άμεση πρόσβαση προς αυτές), γεγονότα που όταν τα πρωτοείδα μού έκαναν μεγάλη εντύπωση. Επίσης μεγάλη εντύπωση μού έκαναν τα έντονα και πρωτόγνωρα χρώματα, πού μάλιστα μεταβάλλονται με αποτέλεσμα τα αντικείμενα να μοιάζουν ζωντανά και σαν να αναπνέουν, και περιμένω να μπούμε στην πέμπτη διάσταση για να τα απολαμβάνω καθημερινώς. Όσον αφορά στην ηλεκτρική ενέργεια, κάθε κτήριο θα έχει στην σκεπή του μια μικρή συσκευή που θα συλλαμβάνει την ενέργεια που εισέρχεται από το σύμπαν και πάει στο κέντρο της Γης, όταν μπαίνει και όταν βγαίνει, και θα την διοχετεύει για την κάλυψη άνευ δαπάνης κάθε ενεργειακής μας ανάγκης. Σε επίκαιρη ερώτηση που έκανα για το κτηματολόγιο μου είπαν ότι θα είναι άχρηστο διότι το σε ποιόν ανήκει το κάθε ακίνητο θα φαίνεται στην ενέργεια (αύρα) του κάθε ακινήτου. Ομοίως θα είναι άχρηστα και τα ληξιαρχεία καθ ότι όλες τις πληροφορίες για την ιστορία μας θα μπορεί κάποιος να τις διαβάζει στην αύρα μας και συνεπώς δεν θα υπάρχουν απόρρητα ''προσωπικά δεδομένα''.

     Δεδομένου του ότι ο καθένας θα μπορεί να διαβάζει την σκέψη του άλλου τηλεπαθητικά, δεν θα υπάρχουν εν γένει μυστικά μεταξύ των ανθρώπων, με αποτέλεσμα οι γάμοι να περιορισθούν σημαντικά (μόνον σε ανθρώπους που πραγματικά αγαπιούνται μεταξύ τους), και οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων να χάσουν σε μεγάλο βαθμό την αποκλειστικότητα μεταξύ δύο ατόμων και να γίνουν πιο ελεύθερες, όπως είναι και σε άλλους πολιτισμούς. Θα περιορισθεί η ανάγκη για μονογαμία καθ ότι η ψυχή δεν την επιζητεί. Επίσης οι γεννήσεις θα περιορισθούν, πράγμα που όμως δεν θα έχει επιρροή στον αριθμό των κατοίκων της Γης, δεδομένου ότι η μέση ηλικία θα αυξηθεί εντυπωσιακά. Τα σημερινά συστήματα διοίκησης και διακυβέρνησης θα καταρρεύσουν και νέα θα δημιουργηθούν. Δεδομένου ότι δεν θα υπάρχει ιδιοτέλεια, οι κατέχοντες ηγετικές ή διοικητικές θέσεις (που θα είναι πολύ λιγότεροι από ότι σήμερα δεδομένου ότι ο κόσμος θα μπορεί εν γένει να αυτοεξυπηρετείται), δεν θα απολαμβάνουν ιδιαίτερων προνομίων, παρά τις αυξημένες τους ευθύνες και του φόρτου εργασίας εν σχέση με τους υπόλοιπους, αλλά θα είναι κατά κάποιον τρόπο ''υπηρέτες'' του συνόλου και θα απολαμβάνουν την δουλειά που κάνουν όπως π.χ. σήμερα την απολαμβάνει κάποιος που προσφέρει ανιδιοτελή υπηρεσία επιτελώντας φιλανθρωπικά έργα. Επίσης τα δικαστήρια και οι φυλακές θα πάψουν να έχουν νόημα, δεδομένου ότι μεταξύ των ανθρώπων θα δημιουργηθεί σιγά - σιγά καθεστώς ανιδιοτελούς αγάπης, όσοι δε επιλέξουν να ζουν διαφορετικά θα  αυτοτιμωρούνται από αυτά που θα τους επιφυλάσσει η ζωή που θα έχουν διαλέξει, έως ότου και αυτοί να αναγκασθούν να προσαρμοστούν ή να πεθάνουν. Ορισμένοι ''προχωρημένοι'' που θα έχουν μπει ήδη στην πέμπτη διάσταση, θα έχουν ως κύρια απασχόληση τους να βοηθήσουν τους γύρω τους να μπουν και αυτοί και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της πέμπτης διάστασης. Τέλος τα διαπλανητικά ταξίδια, η επαφή με άλλους πολιτισμούς, οι τελετουργίες και η συσσώρευση νέων γνώσεων και εμπειριών, θα αποτελούν μερικές από τις βασικότερες ''διασκεδάσεις'' των ανθρώπων στην πέμπτη διάσταση.

       Δυσαρεστημένοι από αυτές τις αλλαγές θα είναι ίσως μόνον εκείνοι που έχουν συνηθίσει να έχουν εξουσία και να χρησιμοποιούν τους άλλους ανθρώπους, συγκεντρώνοντας για τους εαυτούς τους την αφθονία, πράγμα που τώρα δεν θα μπορούν να το κάνουν. Και αυτοί όμως θα προσαρμοστούν υποχρεωτικά, λαμβανομένου μάλιστα υπ όψη και των πολλών άλλων πλεονεκτημάτων που θα παρέχει σε όλους η πέμπτη διάσταση. Πάντως, όπως υποστηρίζεται, στο σύμπαν δεν υπάρχει έλλειψη αλλά αφθονία για το κάθε τι, την οποίαν θα μπορούμε όλοι να απολαμβάνουμε. Επίσης στην πέμπτη διάσταση θα έχουμε πρόσβαση στα ''αιθερικά (ή ακασικά) αρχεία'' όπου είναι καταγεγραμμένες όλες οι συμπαντικές πληροφορίες, έχοντας έτσι άμεση πρόσβαση σε γνώσεις κλπ, και δεν θα υπάρχουν πλέον απόρρητα μυστικά, ενώ θα πάψουμε να χρειαζόμαστε το είδος των σχολείων που έχουμε σήμερα. Ακόμη θα μπορούμε, να υλοποιούμε αντικείμενα (τρόφιμα, ρούχα, έπιπλα, σκεύη, συσκευές, κλπ) που μας χρειάζονται, όπως κάνουν ήδη (σε έναν πολύ περιορισμένο βαθμό), όπως ακούμε (και εν γένει δεν το πιστεύουμε), ορισμένοι μύστες - γκουρού της άπω ανατολής.  Το κλήμα της Γής θα γίνει υποτροπικό, δηλαδή αρκετά θερμότερο από ότι είναι σήμερα και οι πολλοί πάγοι θα λιώσουν. Η μόλυνση θα περιορισθεί στο ελάχιστο, ενώ τα ''σκουπίδια'' θα τα εξαϋλώνομε μετατρέποντας τα σε ενέργεια. Θα δίνεται πολύ μεγάλη προσοχή σε θέματα διατηρήσεως του περιβάλλοντος σε αρίστη κατάσταση.

       Όσον πάλι αφορά το ενδεχόμενο να υπάρξουν μεγάλες καταστροφές και πολλοί θάνατοι των ανθρώπων κατά την μετάβαση στην πέμπτη διάσταση (πράγμα που αρχικά ήταν πιθανόν να συμβεί), οι εξωγήινοι υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο τελικά έχει αποφευχθεί και οι πόλεμοι που τυχόν θα γίνουν μέχρι τότε θα είναι περιορισμένου χαρακτήρα, όπως επίσης και οι φυσικές καταστροφές. Παρ όλο που ο φλοιός της Γης θα αλλάξει ριζικά και νέες χαμένες ήπειροι θα επανεμφανιστούν (η Λεμούρια στον Ειρηνικό, η Ατλαντίδα στον Ατλαντικό, και η Μεγάλη Σριλάγκα σον Ινδικό, ενώ η Σαχάρα και άλλες περιοχές ξηράς θα μεταβληθούν σε λίμνες), ώστε η επιφάνεια της Γης να αποτελείται από 50% θάλασσα και 50% ξηρά, εν τούτοις οι αλλαγές αυτές θα γίνουν σε τρόπο που ο πληθυσμός να προλαβαίνει να μεταφέρεται (με την βοήθεια και των σκαφών των εξωγήινων), είτε σε ασφαλέστερα μέρη, είτε στην Κοίλη Γη (δείτε περιγραφή της στην σελίδα μου II.2.D7).  Έτσι σενάρια που βλέπω συχνά στο διαδίκτυο (και ορισμένα μάλιστα τα στηρίζουν σε επιστημονική βάση) ότι π.χ. το 2012 θα αντιστραφούν οι μαγνητικοί πόλοι της Γης, ή ότι τότε θα σταματήσει η περιστροφή της Γης για τρεις ημέρες (οπότε το μισό ημισφαίριο θα έχει τριήμερη νύχτα και το άλλο μισό μέρα), κλπ, δεν πρόκειται (με τις τελευταίες εξελίξεις της ενέργειας της Γης), να συμβούν. Όσον αφορά στους μαγνητικούς πόλους ο βόρειος πόλος θα επεκταθεί και θα καλύψει όλη την επιφάνεια του πλανήτη (καθιστώντας τον μονοπολικό), ενώ ο νότιος πόλος θα κινηθεί προς το κέντρο της Κοίλης Γης, όπου υπάρχει και ο κεντρικός της ήλιος.

       Αντίθετα εκείνο που είναι πολύ πιθανόν να συμβεί είναι ένα μεγάλο ''κραχ'' στο οικονομικό σύστημα και καλό είναι όσοι έχουν μεγάλες καταθέσεις να τις μοιράσουν σε διάφορες τράπεζες και να κρατήσουν και κάποιο μικρό ποσό σε χαρτονόμισμα. Απλώς λοιπόν αντί για πολλούς θανάτους, κατά την μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση, θα υπάρξει μία περίοδος ολίγων μηνών, ή και μεγαλύτερη, διαφορετική για τον κάθε άνθρωπο κατά την οποίαν, είτε συνεχώς είτε κατά διαστήματα, θα αισθανόμαστε μια έντονη δυσφορία, που θα συνοδεύεται από ανεξήγητη κόπωση, υπνηλία, έλλειψη ενέργειας και όρεξης για εργασία, κλπ (δείτε έναν τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών στον διαλογισμό που δίνω στη σελίδα μου II.2.D8). Ακόμη πολύ συχνά θα συνοδεύεται από προβλήματα, κυρίως σε θέματα αναπνοής και από κατάθλιψη που θα μπορεί σε ακραίες περιπτώσεις να φτάνει σε ''αυτοκτονικό ιδεασμό'', για εκείνους οι οποίοι δεν μπορούν να δεχθούν την αλήθεια τους και δεν θα θελήσουν (υποσυνείδητα) να μπουν στην πέμπτη διάσταση. Η τάση τους αυτή θα εκδηλώνεται κυρίως με εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια και δυστυχήματα, και ο αριθμός των θανάτων θα εξαρτηθεί τελικά από τον αριθμό των ανθρώπων που δεν θα θελήσουν να αφυπνιστούν και να δεχθούν την νέα πραγματικότητα. Όμως όσοι θα θελήσουν συνειδητά να μπουν στην πέμπτη διάσταση και το ζητήσουν, θα υπομείνουν και θα ξεπεράσουν τις πιο πάνω δυσκολίες, ορισμένοι μάλιστα γνώστες, με κατάλληλη προετοιμασία θα μπορέσουν να μπουν ήδη πριν από το τέλος του 2012, απολαμβάνοντας νωρίτερα τα πλεονεκτήματα, προς μεγάλη έκπληξη των συνανθρώπων τους.

       Στο να ανέβη γρήγορα η δόνηση μας ώστε να μπούμε εύκολα στην πέμπτη διάσταση, βοηθά πολύ η υγιεινή διατροφή, η καλή μας διάθεση και οι θετικές μας σκέψεις και κυρίως τα θετικά μας συναισθήματα (όπως αγάπη, συμπόνια, ηρεμία, καλή διάθεση, κλπ) και κυρίως το συναίσθημα της χαράς και του γέλιου, ενώ κρατούν χαμηλή την δόνηση μας ο φόβος, η ανασφάλεια, ο θυμός, το μίσος, ο φθόνος, η γκρίνια και τα αρνητικά εν γένει συναισθήματα. Εδώ πρέπει να τονίσω τον σημαντικότατο ρόλο που παίζει το γέλιο, το οποίο ενώνει την λειτουργία του αριστερού και του δεξιού μέρους του εγκεφάλου μας, ενώ όταν γελάμε συνδέουμε το πνευματικό (spiritual) με το φυσικό μας σώμα. Το γέλιο αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ζωής και των τελετουργιών των εξωγήινων, ενώ μας είναι ήδη γνωστή και η θεραπευτική του δύναμη (γελιο-θεραπεία) ακόμη και για ανίατες ασθένειες. Ακόμη το αδιάκοπο γέλιο και η χαρά θα συνοδεύσουν την στιγμή της ''φώτισης'' μας. Επίσης όλα τα ανωτέρω μας βοηθούν στο να διατηρούμε το σώμα μας υγειές, ενώ είναι μια καλή συνήθεια το να λέμε κάθε πρωί μπροστά στον καθρέπτη μας ''το σώμα μου το έχω μόνο για υγεία''. Ακόμη βοηθούν πολύ τόσο στην υγεία μας, όσο και στην άνοδο των δονήσεων μας οι κρυστάλλινοι ήχοι πού δίδω ηχογραφημένους στην σελίδα μου II.2.D6. Τα παιδιά, (που εν γένει δεν έχουν προκαταλήψεις), θα μπουν ευκολότερα και νωρίτερα στην πέμπτη διάσταση, αναπτύσσοντας την διαίσθηση τους, και θα μπορούν πρώτα αυτά (πριν από τους μεγάλους) να διαβάζουν τα ''αιθερικά αρχεία'' (όπου περιλαμβάνονται όλες οι γνώσεις), ενώ θα βλέπουν οράματα και θα αποκτήσουν περίεργη για μας συμπεριφορά, όπως π.χ. να μην θέλουν να πάνε σχολείο, δεδομένου ότι οι γνώσεις που τους προσφέρει είτε τις ξέρουν ήδη, διαβάζοντας τα αιθερικά αρχεία, είτε διότι γνωρίζουν διαισθητικά ότι δεν θα τους είναι χρήσιμες στο μέλλον (διότι π.χ. πολλά επαγγέλματα θα αλλάξουν).

     Τα χρήματα θα έχουν πολύ μικρότερη σημασία απ' ότι σήμερα, δεδομένου ότι οι βασικότερες ανθρώπινες ανάγκες θα καλύπτονται πολύ εύκολα. Η αξία των σημερινών ακινήτων και της ιδιοκτησίας γενικότερα θα πέσει κάθετα καθώς και η ζήτηση τους. Πολλές επιχειρήσεις θα κλίσουν ως άχρηστες, όπως π.χ. οι ασχολούμενες με φάρμακα, με την υγεία, με καύσιμα, με την ηλεκτρική ενέργεια, με την εκπαίδευση, με τις συγκοινωνίες, με ασφάλειες, και πολλές άλλες. Επίσης τόσο οι δημοσιές υπηρεσίες (εφορείες, αστυνομίες, στρατός, δημοτικές υπηρεσίες, κλπ), όσο και οι εταιρίες κοινής ωφελείας (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΤΤΤ, ΕΥΔΑΠ, ΟΣΕ, κλπ) θα καταργηθούν, ή πολύ λίγες θα παραμείνουν αλλά δραματικά συρρικνωμένες. Η απασχόληση των ανθρώπων, λόγω και της υψηλής τεχνολογίας που θα μας μεταφέρουν οι εξωγήινοι, (οι οποίοι σημειωτέον ότι περιμένουν πολλά να κερδίσουν από τον πολύτιμο πεμτοδιάστατο πλανήτη μας), θα μεταβληθεί άρδην. Πολλά επαγγέλματα θα καταργηθούν ως άχρηστα, ενώ νέα θα δημιουργηθούν, όπως π.χ. η διδασκαλία στους εξωγήινους για το ποιες συνθήκες και ποιοι νομοί ίσχυαν στην τρίτη διάσταση και τι συναισθήματα δημιουργούσαν οι συνθήκες αυτές. Στην ερώτηση μου ''και τι θα κάνουν οι άνθρωποι που δεν θα έχουν δουλειά, ή δεν θα θέλουν να δουλεύουν;'' Η απάντηση ήταν: ''Απλώς θα ζουν και θα μαζεύουν εμπειρίες''.

       Πάντως η τέχνη σε όλες της τις μορφές θα διατηρήσει μια πολύ υψηλή θέση σε γήινους και εξωγήινους. Ειδικότερα οι ζωγράφοι και οι γλύπτες θα καλούνται να κάνουν εκθέσεις σε άλλους πλανήτες, όχι διότι οι εξωγήινοι δεν θα μπορούσαν να αγοράσουν τα έργα τους στην Γη, αλλά διότι θα θέλουν ο καλλιτέχνης να τους περιγράψει τα τριτοδιάστατα ερεθίσματα και συναισθήματα που τον οδήγησαν στην δημιουργία των έργων αυτών. Διερωτώμαι μήπως και εγώ υποσυνείδητα περιόρισα πρόωρα την επιτυχημένη επιχειρηματική μου καριέρα ως πολιτικός μηχανικός, για να ασχοληθώ αρχικά με την ποίηση και στην συνέχεια κατά κύριο λόγο με την ζωγραφική, σαν να επηρεάστηκα διαισθητικά από αυτά που ενδεχομένως πρόκειται να συμβούν. Ίσως μάλιστα οι εξωγήινοι να βοήθησαν και στην κάθετη αύξηση της παραγωγικότητας μου σε πίνακες τα τελευταία τρία χρόνια, που πενταπλασιάστηκε ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο μου ρεκόρ. Δείτε το site μου www.artmine5000.com με περισσότερα από 9300 (Οκτώβριος 2008) έργα μου. Μάλιστα σε αρκετά έργα μου (δείτε π.χ. το Γκρουπ 9Α) προσπαθώ να απεικονίσω την μεταβατική περίοδο που θα συνυπάρχουν η τέταρτη και η πέμπτη διάσταση, με την διπλή απεικόνιση των διαφόρων μορφών και θεμάτων στον ίδιο πίνακα, προσπαθώντας επίσης να μιμηθώ  τα εντυπωσιακά χρώματα πού θα επικρατούν στην περίοδο αυτή. Κάτι που μου είπαν οι εξωγήινοι για τα έργα μου, που με χαροποίησε ιδιαίτερα, είναι ότι βοηθούν σε όποιον τα μελετάει να ανεβάζει τις δονήσεις του, πράγμα που κατόπιν τούτου το κάνω συχνά και εγώ.

     Σημειωτέον ακόμη ότι σε 650 εκατομμύρια πολιτισμών, μόνο μια μικρή μειοψηφία παραμένει ακόμη στην τρίτη διάσταση, ενώ οι υπόλοιποι είναι στην πέμπτη και ανώτερες διαστάσεις (έκτη κλπ. οι οποίες είναι τελείως άυλες). Έτσι στο ηλιακό μας σύστημα εκτός από τους γνωστούς εννέα πλανήτες υπάρχουν και άλλοι που όντας μόνον στην πέμπτη διάσταση θα μας αποκαλυφθούν όταν γίνουμε και εμείς πεμπτοδιάστατοι. Επίσης ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε δύο διαστάσεις, π.χ. η Αφροδίτη ή ο Άρης  που στην τρίτη διάσταση είναι νεκροί πλανήτες, θα μπορούσε στην πέμπτη διάσταση να είναι ζωντανοί, και οι δύο αυτές διαστάσεις να συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο. Πάντως όταν η Γη μπει πλήρως στην πέμπτη διάσταση, δεν θα υπάρχει κανείς μας στην τρίτη διάσταση. Αυτοί (οι λίγοι) που δεν θα θελήσουν να μπουν θα πεθάνουν και θα επιστρέψουν πολύ αργότερα με τα πεμπτοδιάστατα σώματα τους, ή θα μεταφερθούν από τους εξωγήινους σε άλλους τριτοδιάστατους πλανήτες. Πολλά χρόνια αργότερα θα μπορούμε να επισκεπτόμαστε την έκτη και έβδομη (άυλες διαστάσεις) αλλά όχι με το υλικό μας σώμα αλλά με τα ενεργειακά μας. Οι εξωγήινοι που μας επισκέπτονται (και μεταφέρουν ήδη σε μερικούς επιστήμονες μας ιδέες, που αυτοί νομίζουν ότι αυτές προέρχονται από την διαίσθησή των), θα μας επισκέπτονται σε μεγάλους αριθμούς όταν μπούμε στην πέμπτη διάσταση, και θα μας διδάσκουν την τεχνολογία τους, πώς να μην αρρωσταίνουμε, πώς να υλοποιούμε αντικείμενα, και πολλές άλλες χρήσιμες δυνατότητες της πέμπτης διάστασης. Θα είναι αρχικά ανθρωποειδείς διότι η πρόθεση τους είναι να μην μας τρομάξουν και τους δούμε εχθρικά, ή θα φορούν στολή που θα τους εμφανίζει ανθρωποειδείς. Αργότερα όμως όταν τους συνηθίσουμε θα αρχίσουν να έρχονται και οι άλλοι, τους οποίους ασχέτως μορφής θα τους αποδεχόμαστε καθ' ότι θα εκπέμπουν αγάπη, που είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό των περισσοτέρων πεμτοδιάστατων πολιτισμών.

       Επί πλέον προσθέτω ότι στις πολλές ερωτήσεις που δέχτηκα εκ των υστέρων από τους επισκέπτες του site μου για το τι θα γίνει με το ένα ή το άλλο πράγμα, ξεχωρίζει ή ερώτηση τους για της τράπεζες. Σ' αυτή οι εξωγήινοι μου απάντησαν ως εξής: Οι τράπεζες δεν θα υπάρχουν στην  πέμπτη διάσταση (παρά μόνον υπό νέα μορφή στην μεταβατική περίοδο) καθ' ότι οι άνθρωποι εν γένει θα αυτοεξυπηρετούνται και θα μπορούν να υλοποιούν τα πράγματα που τους χρειάζονται. Οι συναλλαγές μεταξύ τους εν γένει θα βασίζονται στην αξία - ''ενέργεια'' που έχουν αυτά που παίρνουν εν σχέση με αυτά που δίδουν, που θα μετριέται σε μονάδες που θα μπορούν να καταχωρούνται πάνω σε ''έξυπνες'' κάρτες. Πάντως, προσέθεσαν ότι προηγουμένως θα υπάρξει μεγάλη αναστάτωση εκ του γεγονότος ότι ο πολύς κόσμος θα αρνείται, ή θα αδυνατεί να επιστρέψει στις τράπεζες τα δάνεια του, ενώ όλο το παρόν οικονομικό σύστημα θα ανατραπεί και θα αλλάξει. Επίσης όσον αφορά, μεταξύ πολλών άλλων, στις εταιρίες και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την παραγωγή και την χρήση των όπλων, και αυτές θα πάψουν να υπάρχουν γεγονός που επίσης θα δημιουργήσει αναστάτωση κυρίως στις κυβερνήσεις. Ακόμη μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε για το τι θα γίνουν τα επαγγέλματα του ιατρού - νοσηλευτή - εναλλακτικού - θεραπευτή, καθώς και του δικηγόρου - νομικού - δικαστικού - πολιτικού. Η απάντηση είναι ότι και αυτά τα επαγγέλματα θα καταργηθούν καθ ότι δεν θα υπάρχουν κανενός είδους ασθένειες, αλλά ούτε και διενέξεις μεταξύ των ανθρώπων, οι δε νόμοι που θα ισχύουν θα είναι οι ''συμπαντικοί''. Τέλος οι ασχολούμενοι με τα μεταφυσικά όπως ''κανάλια'', ''μέντιουμ'', ''πνευματικοί οδηγοί'' κλπ, θα πρέπει και αυτοί να αλλάξουν επάγγελμα, καθ ότι τις ιδιαιτέρες ικανότητες τους θα τις έχουμε πλέον όλοι, καθ' όσον θα είμαστε στην πέμπτη  διάσταση.

      Στην έντονη επιθυμία μου να πάρω από τώρα μία εικόνα του πως θα είναι η Γη στην πέμπτη διάσταση, πήρα έμμεσα την απάντηση μέσω της χαρισματικής φίλης μου Ελπίδας Λέκκα από τα Χανιά που μου έκανε Ρέϊκι, και η εικόνα ήταν να βλέπω μια ξέφρενη γιορτή, ένα γλέντι με τραγούδια, χορούς, πυροτεχνήματα, και γελαστά πρόσωπα κάθε ηλικίας και χρώματος, που να μην σταματά, ενώ φυτά και λουλούδια με πολύ εντυπωσιακά χρώματα συμπληρώνουν το εορταστικό σκηνικό. Από τότε κάθε φορά που την φέρνω στον νου μου, αυτή η εικόνα με γεμίζει χαρά και αισιοδοξία, και μου δίνει μεγάλη ενέργεια να συνεχίσω την ημέρα μου. Ακόμη στην επιθυμία μου να δω το τι θα κάνω εγώ στην πέμπτη διάσταση, πήρα με τον ίδιο όπως προηγουμένως τρόπο την συμβολική απάντηση, που είναι η εικόνα ενός παιδιού που τρέχει χοροπηδά και παίζει γελαστό σε ένα μεγάλο λιβάδι, ενώ όπου πατάει ξεπετάγονται αμέσως ωραιότατα λουλούδια και φυτά, διαφορετικά την κάθε φορά, με εντυπωσιακά χρώματα που μεταβάλλονται, δίνοντας την εντύπωση ότι τα φυτά αναπνέουν. Αυτό μου έδωσε την ιδέα ότι πιθανών η αποστολή μου στην πέμπτη διάσταση να είναι να σκορπώ την χαρά και το γέλιο, και ίσως για τον λόγο αυτόν επινόησα και το νέο σύμβολο του Ρείκι (το ''Σύμβολο της Χαράς'', δείτε  επόμενη σελίδα μου II.2.D3). Και σε αυτήν την περίπτωση κάθε φορά που φέρνω στο μυαλό μου αυτήν την εικόνα (και μου αρέσει να το κάνω συχνά), αισθάνομαι σαν ανέμελο παιδί που απολαμβάνει το παιχνίδι του.

       Ακόμη στην ερώτηση μου προς τους εξωγήινους για το τι πρέπει να κάνω για να μπω στην πέμπτη διάσταση, η απάντηση ήταν να συνεχίσω να κάνω αυτό που ήδη κάνω, και όταν επέμεινα ρωτώντας για το πώς θα μπω πιο γρήγορα, η απάντηση ήταν ότι θα μπω αρκετά πριν από το τέλος του 2012, αλλά δεν πρέπει να βιάζομαι υπερβολικά διότι μια πολύ πρόωρη, σε σχέση με τους άλλους, είσοδος μου θα με κάνει να αισθανθώ μοναξιά, και θα με κάνει να αγανακτώ με την συμπεριφορά και την ''χαζομάρα'' των γύρω μου, που μπορεί να είναι και αγαπητά μου πρόσωπα. Όταν τέλος ρώτησα τι είναι αυτό που ήδη κάνω σήμερα μου έδωσαν την εξής συμβολική εικόνα. Είδα τον εαυτό μου στην άκρη ενός μεγάλου γκρεμού, όπου εκεί που ήμουν εγώ ήταν η τρίτη διάσταση, ενώ στην απέναντι πλευρά του γκρεμού διέκρινα την μεγάλη γιορτή της πέμπτης διάστασης, και μέσα σε αυτήν και ένα άλλο μέρος του εαυτού μου. Τότε είδα να δημιουργείται μια πελώρια γέφυρα από πάγο που στην επιφάνια της είχε αφράτο χιόνι, και να γεφυρώνει τον γκρεμό, ενώ επάνω της άρχισα να περπατώ μαζί με πολλούς άλλους κατευθυνόμενος προς την άκρη της πέμπτης διάστασης. Τότε δύο αιθέρια ιπτάμενα πλάσματα με πλησίασαν, πήραν από μια μεγάλη μπάλα χιόνι και τις έτριψαν από πάνω μου, και τα τρίματα έπεσαν στο σώμα μου σαν χρυσή βροχή. Τότε το δέρμα μου άρχισε να λάμπει και άρχισα και εγώ να πετώ προς την άλλη όχθη, παίρνοντας και εγώ χιονόμπαλες και τρίβοντας τες πάνω από τους ανθρώπους, που και αυτοί τότε έλαμπαν και με ακολουθούσαν.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012 (Παράδειγμα προς αποφυγή)

       Ήδη σε πολλούς από μας, άσχετα με την πέμπτη διάσταση, κυριαρχεί ένα έντονο συναίσθημα αγανάκτησης γι' αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, στα οποία δυστυχώς η χώρα μας διεκδικεί τα πρωτεία, όπου η διαφθορά και η σαπίλα στην πολιτική, στις υπηρεσίες εν γένει, στους οργανισμούς, στη δικαιοσύνη, στην εκκλησία, στην αστυνομία, στις τράπεζες, στις επιχειρήσεις, στις συναλλαγές, στους επιχειρηματίες και στους ανθρώπους που ασκούν την κάθε είδους εξουσία, καθώς και σε πολλές άλλες εκδηλώσεις της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής μας ζωής, παύουν σιγά-σιγά να αποτελούν την μειοψηφία και τείνουν να γίνουν ο κανόνας. Επίσης με τον ίδιο ρυθμό εξελίσσεται και η κάθε είδους εγκληματικότητα, εγχώρια και εισαγόμενη, όπου οι κλεψιές και οι ληστείες είναι σε ημερησία διάταξη, και οι πολίτες μένουν ουσιαστικά απροστάτευτοι. Στην μεγάλη αυτή ρεμούλα και διαφθορά προεξέχουσα θέση κατέχουν κατ αρχήν οι πολιτικοί μας και μάλιστα κυβερνόντες, ορισμένοι των οποίων έγιναν πάμπλουτοι, ενώ πολλοί πολιτικοί κάθε κυβέρνησης που ακολουθεί, θεωρούν καθήκον τους να ξεπεράσουν τους προκατόχους τους στους τομείς αυτούς. Στον ισχυρισμό ότι αποτελούν την μειοψηφία απαντώ, τότε γιατί το 90% των βουλευτών υπερψήφισε τον αισχρό νόμο που παραγράφει (σε σύντομο διάστημα) τις ευθύνες των υπουργών ανεξάρτητα του μεγέθους του κακουργήματος που έχουν κάνει (αδίκημα που ισοδυναμεί κατά την γνώμη μου με φυγάδευση εγκληματία). Ακολουθούν οι κατέχοντες κάθε είδους διοικητικές θέσεις και μάλιστα οι κρατικοί λειτουργοί (που ξαφνικά έγιναν πλουσιότατοι), ενώ τελευταία αστέρες αναδείχθηκαν και εκκλησιαστικοί και μοναστηριακοί παράγοντες, και όλοι αυτοί παραμένουν ατιμώρητοι. Όλοι αυτοί συνεργάζονται αρμονικότατα με ασυνείδητους επιχειρηματίες Έλληνες αλλά και ξένους (που αντιμετωπίζουν την Ελλάδα σαν υποανάπτυκτη αποικία τους, όπου κυριαρχεί η μίζα), και έχουν συγκεντρώσει στα χέρια τους όλο σχεδόν τον πλούτο μιας αρχικά ευλογημένης χώρας, που την κατάντησαν βαριά υπερχρεωμένη και στα πρόθυρα της χρεωκοπίας, όπου η οικονομία έχει υπερκεραστεί από την παραοικονομία και από το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος. Παράλληλα οι διάφοροι ελεγκτικοί μηχανισμοί όπως είναι της δικαιοσύνης, της ευφορίας (στην φοροδιαφυγή οι επιχειρηματίες μας είναι οι πρώτοι ανά τον κόσμο), των ανεξάρτητων αρχών κλπ, (συμπεριλαμβανόμενων και των μεγάλων μέσων ενημέρωσης), από ''ανεξάρτητοι'' έγιναν ''εξηρτημένοι'' και αναποτελεσματικοί και κωλυσιεργούν, ή αδιαφορούν, ή αδυνατούν, ή δεν θέλουν να περιορίσουν το κακό. Από την άλλη πλευρά αυξάνεται η δυστυχία, η εξαθλίωση, η αγανάκτηση και η απόγνωση των αθώων και τιμίων πολιτών, που αδυνατούν να αντιδράσουν (ή ορισμένοι ακραίοι αντιδρούν ασυλλόγιστα και προβοκατόρικα καταστρέφοντας περιουσίες αδιάκριτα και χειροτερεύοντας έτσι την όλη κατάσταση), στα οργανωμένα συμφέροντα και συστήματα και στην αδιαφορία, την ανεπάρκεια, ή την ανικανότητα των διοικούντων. Έτσι πεθαίνουν συχνά άνθρωποι στα δημόσια νοσοκομεία λόγω ελλείψεων πόρων για στοιχειώδη μέσα και προσωπικό, ενώ σε άλλους τομείς γίνονται σπατάλες των κρατικών πόρων άνευ προηγουμένου.

       Ήδη τα τελευταία 35 χρόνια διεφθαρμένες κυβερνήσεις εναλλάσσονται στην διακυβέρνηση της χώρας, προσπαθώντας η μία να ξεπεράσει την άλλη στις μίζες και την διαφθορά, όπου το κύριο μέλημα τους δεν είναι τόσο το καλό της χώρας, καθ ότι υπήρξαν και είναι πειθήνια όργανα των αφεντικών τους τόσον του εξωτερικού (ξένες κυβερνήσεις και πολυεθνικές), όσον και του εσωτερικού (ισχυροί οικονομικοί παράγοντες που τους λαδώνουν), αλλά το πώς θα γεμίσει η τσέπη των στελεχών τους και το πώς θα επανεκλεγούν, διορίζοντας χιλιάδες χαραμοφάηδες για να τους ψηφίσουν. Αυτό το πρόσφορο έδαφος βρήκαν οι ''οικονομικοί δολοφόνοι'' της ''Wall Street'' κλπ για τα θανατηφόρα κτυπήματα τους. Το επιτυχές αυτό παράδειγμα των πολιτικών, έσπευσαν να ακολουθήσουν και οι κρατικοί λειτουργοί σε όλες τις βαθμίδες και κλάδους, ακόμη και οι δικαστικοί και της εκκλησίας, αλλά και πολλοί παράγοντες του ιδιωτικού τομέα, που οι ασύστολες καταχρήσεις τους και απάτες (κλοπές των πολιτών και του κράτους) δεν έχουν προηγούμενο. Έτσι τα χρήματα του κράτους σπαταλούνται για το τίποτα, αντικαθιστάμενα από συνεχώς αυξανόμενα δάνεια με επαχθείς για την χώρα μας όρους. Και όλοι αυτοί παραμένουν μέχρι σήμερα (αν και πολλοί αποκαλύφθηκαν) ουσιαστικά ατιμώρητοι, οι μεν πολιτικοί καλυπτόμενοι πίσω από τους αισχρούς νομούς που ψήφησαν για την νομική προστασία-ασυδοσία τους (που όμοιοι νόμοι δεν υπάρχουν στον πλανήτη), οι δε λοιποί λαδώνοντας, εκβιάζοντας τους συνενόχους τους, ή φυγαδευμένοι στο εξωτερικό. Αυτή η διεφθαρμένη και αδιάφορη διοίκηση είχε ως αποτέλεσμα, τον πακτωλό χρημάτων που έλαβε ή χώρα από την Ευρωπαϊκή ένωση και άλλες πυγές (όπως π.χ. το φθηνό ξεπούλημα καίριων κρατικών οργανισμών), να τον κατασπαταλήσει σε πολλαπλώς υπερτιμολογημενα, (και πολλές φορές άχρηστα) έργα και προμήθειες, ασύμφορες συμβάσεις, και αδικαιολόγητες κρατικές δαπάνες, ιδιαίτερα για την κάλυψη των μισθών και λοιπών δαπανών του υδροκέφαλου κρατικού φορέα, (που όμοιός του, τηρουμένων των αναλογιών, δεν υπάρχει σε καμία  άλλη χώρα). Όλα αυτά γίνονται για να γεμίσουν οι τσέπες των διοικούντων, (πολιτικών, διοικητικών. μεγάλων επιχειρηματιών, κλπ), ενώ  το δημόσιο χρέος έφτασε σε ύψος ρεκόρ και για τα διεθνή ακόμη δεδομένα. Από την άλλη πλευρά αν κάποιος τίμιος επιχειρηματίας, Έλληνας ή ξένος, θελήσει να κάνει μία επένδυση στον τόπο μας (πράγμα που θα βοηθούσε και στην ανάπτυξη και στην μείωση της ανεργίας, που τόσο χρηζόμαστε), συχνά μπλέκει στον κυκεώνα της γραφειοκρατίας, των μεγάλων συμφερόντων, της μίζας και της διαφθοράς, και έτσι πολλές φορές φεύγει τρέχοντας αναζητώντας πιο σοβαρές αγορές.

       Δεδομένου ακόμη ότι οι κυβερνήσεις αυτές δεν έκαναν τίποτε για να αξιοποιήσουν τον πλούσιο ορυκτό πλούτο της χώρας, που σε αρκετές περιπτώσεις εκμεταλλεύονται οι ξένοι, ούτε δημιούργησαν κάποιο αναπτυξιακό υπόβαθρο, (με αποτέλεσμα ο ρυθμός ανάπτυξης να είναι αρνητικός), το μόνο που μπορούμε πλέον να ελπίζουνε με τα μέτρα που οι ξένοι ζητούν και μας επιβάλουν, όχι βέβαια να ξεπληρώσουμε τα τριακόσια δισεκατομμύρια ευρώ που χρωστάμε στο εξωτερικό, (και τα οποία παρ όλες τις προσπάθειες λιτότητας εκτιμάται ότι σύντομα θα ξεπεράσουν τα 400 δις), αλλά απλώς να επιβραδύνουμε την αύξηση του χρέους αυτού. Αντίστοιχα χρέη πολλών εκατοντάδων δισεκατομμυρίων έχουν δημιουργηθεί και στο εσωτερικό και στα ασφαλιστικά ταμεία που πληρώνουν τις συντάξεις  Όλα αυτά μας οδήγησαν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που είναι άλλη μια βλακεία μας, για να πάθουμε αυτά που έπαθε η Αργεντινή και άλλες χώρες, και να οδηγηθούμε με μαθηματική ακρίβεια στην χρεοκοπία. Δείτε στην σελίδα μου II.2.D9 καθώς και πιο κάτω σε αυτά που λέω για τις ΗΠΑ, για την μέθοδο που χώρες (όπως ο Ισημερινός, η Κολομβία, η Ινδονησία, η Νιγηρία κλπ) οδηγούνται στην χρεοκοπία, όπως ομολογούν τα στελέχη που τις μεθοδεύουν, που αποκαλούν τους εαυτούς τους ''οικονομικούς δολοφόνους, για να εκμεταλλευτούν οι τράπεζες και οι πολυεθνικές στην συνεχεία πληρώνοντας πενταροδεκάρες τον ορυκτό και άλλο πλούτο τους. Τον ρόλο ενός τέτοιου οικονομικού δολοφόνου έπαιξε για την Ελλάδα η Goldman Sachs και από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής τον επιτυγχάνει. Ο Alex Jones στις εκπομπές του αναφέρει ότι για ένα δισεκατομμύριο $ που δανείστηκε από το ΔΝΤ η Νιγηρία, χρειάστηκε να πληρώσει σε μια σειρά ετών 46 δισεκατομμύρια σε τόκους, και ακόμη να χρωστά το δάνειο, (δείτε τα βίντεο του www.youtube.com/watch?v=bUNhtPAtMBg&feature=related κλπ). Επίσης ο ίδιος θεωρεί ότι η Ελλάς αποτελεί ένα μοντέλο οικονομικής κατάκτησης των χωρών από τις τράπεζες των σκοτεινών δυνάμεων, που αποβλέπουν στην δημιουργία της ''παγκόσμιας κυβέρνησης''. Εάν λοιπόν η προσπάθεια τους πετύχει και οι Έλληνες δεν αντιδράσουν δυναμικά, τότε θα ακολουθήσουν διαδοχικά και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες μέχρι τελικά το μοντέλο της Ελλάδος να τύχει παγκόσμιας εφαρμογής και η κρίση στην Ελλάδα να φτάσει και στην Αμερική (δείτε το βίντεο www.infowars.com/alex-jones-on-rt-greek-crisis-will-come-to-america). Υπέρ της ανάγκης δημιουργίας μιας παγκόσμιας κυβέρνησης έχουν μιλήσει διάφοροι αξιωματούχοι, όπως και ο Jean-Claude Trichet πρόεδρος της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας, και βασικό στέλεχος της λέσχης Bilderberg των σκοτεινών δυνάμεων. Τέλος επειδή οι Έλληνες είμαστε υπερήφανοι για τους αρχαίους προγόνους μας και προσπαθούμε να τους μιμηθούμε, (άσχετα αν τελικά δεν αντιδράσουμε). παραθέτω το πώς λειτουργούσε η πολιτεία την εποχή του χρυσού αιώνα του Περικλέους. Για να πάρει λοιπόν κάποιος πολιτικός μια θέση στην Αθήνα, κατέγραφαν όλη του την περιουσία (μέχρι και τα σανδάλια του) και εάν εισήγαγε νόμο που έβλαπτε οικονομικά την χώρα. πλήρωνε από την περιουσία του την ζημία που προέκυπτε, και αν η περιουσία του δεν επαρκούσε εργάζονταν χωρίς μισθό στα δημόσια έργα. Αν όμως ο νόμος του έβλαπτε ηθικά την χώρα τότε θανατώνονταν αυθημερόν.

       Όλα αυτά θα με έκαναν πολύ απαισιόδοξο για το μέλλον της χώρας μου και των παιδιών μου (όπως κάνουν και πολλούς άλλους συμπατριώτες μου), και το ίδιο θα σκέπτονται και πολλοί άλλοι κάτοικοι άλλων χωρών που φαίνεται να έχουν την ίδια μοίρα με την Ελλάδα, αν δεν ήμουν σίγουρος ότι η άφιξη των εξωγήινων και η μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση θα ανατρέψει άρδην το σκηνικό. Προσέθεσα τις παραγράφους αυτές, με αφορμή το παράδειγμα της Ελλάδος, για να δώσω μια εικόνα στα εκατομμύρια (ίσως δε και δισεκατομμύρια) ανθρώπων του πλανήτη που βρίσκονται στην ίδια ή και χειρότερη μοίρα με τους Έλληνες και να τους διαβεβαιώσω ότι τα βάσανα τους σύντομα τελειώνουν. Ακόμη φαντάζομαι πολλές φορές και το ''απομεμακρυσμένο σήμερα'' σενάριο, ότι δηλαδή αν η Ελλάδα τελικά χρεοκοπήσει και αρνηθεί να πληρώσει τα οποιαδήποτε χρέη της εφαρμόζοντας μονομερώς το ''Loan forgiveness'' (μηδενισμό - συγχώρεση όλων των δανείων, που αναλύω πιο κάτω στην συνθήκη NESARA), τότε ίσως και οι άλλες χώρες της ευρωζώνης (αρχίζοντας από τις ασθενέστερες) να ακολουθήσουν το παράδειγμα της, και το ντόμινο αυτό να επεκταθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη και στην συνέχεια σε όλα τα κράτη, διότι όλα λίγο πολύ χρωστούν υπέρογκα ποσά στις τράπεζες και στους κερδοσκόπους δανειστές τους που παίζουν τα βρόμικα παιχνίδια τους, ώστε ο παγκόσμιος πλούτος να συσσωρεύεται ολοένα στους Ιλουμινάτοι και τους συνεργάτες τους. Κάτι τέτοιο θα ήταν μια πολύ καλή αφορμή για την άμεση επέμβαση τότε των εξωγήινων για να δώσουν την λύση, και μάλιστα με την αποδοχή και της συντριπτικής πλειοψηφίας των κυβερνήσεων του πλανήτη. Σημειωτέον ότι η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και η επίπτωση που είχε στην υποτίμηση του ευρώ, στην άνοδο των spreads και άλλων χωρών, και την πτώση στα χρηματιστήρια, ανησύχησε και τον πρόεδρο Ομπάμα που φοβήθηκε το ξεκίνημα ενός τέτοιου ντόμινο, που θα είχε επιπτώσεις στις ΗΠΑ μεγαλύτερες από ότι το 2008 η χρεοκοπία της τράπεζας Lehman Brothers (θύμα και αυτή της Goldman Sachs), που στοίχησε στον αμερικάνικό λαό 800 δισεκατομμύρια $. Για τον λόγω αυτό και τηλεφώνησε επανειλημμένως στην Μέρκελ και επικοινώνησε και με τους άλλους του G7, ζητώντας να αποφευχθεί πάση θυσία η χρεοκοπία της Ελλάδος. Την θεωρεία του ντόμινο ενισχύει και το γεγονός ότι οι χώρες της ευρωζώνης πρέπει μέχρι το τέλος του 2011 να αποπληρώσουν δάνεια ύψους δυο τρισεκατομμυρίων ευρώ  που δεν τα έχουν (και που δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσουν να τα δανειστούν), δεδομένου ότι και η προσπάθεια δημιουργίας ταμείου 720 δισεκατομμυρίων ευρώ για την στήριξη των αδυνάτων χωρών της ευρωζώνης, μέχρι σήμερα (μέσα Μαΐου 2010) δεν κατέληξε στους επιθυμητούς στόχους με αποτέλεσμα τα spreads των χωρών της ευρωζώνης να μην μειωθούν σημαντικά.

        Για την αντιμετώπιση του χρέους των 2 τρις που προανέφερα, θα μπορούσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) να τυπώσει χαρτονόμισμα, (όπως κάνει ευρέως η FED και πολλές άλλες κεντρικές τράπεζες), δημιουργώντας έναν ελεγχόμενο πληθωρισμό, και μειώνοντας έτσι την πραγματική αξία του χρέους, δεδομένου ότι με την αύξηση των τιμών ακινήτων κλπ, οι δανειστές θα μπορούσαν να αγοράσουν πολύ λιγότερα αγαθά από την αποπληρωμή των δανείων τους. Ακόμη ή νέα Ελληνική κυβέρνηση μόλις ανέλαβε την εξουσία θα μπορούσε, αντί να διατυμπανίζει το Ελληνικό χρέος, να δανειστεί ολόκληρο το ποσό από τις αγορές για την διετία 2010-2011 που θα χρηζόταν για την αποπληρωμή δανείων και για τα λειτουργικά της έξοδα, τότε που τα spreads ήσαν πολύ χαμηλά, κερδίζοντας έτσι χρόνο για να βάλει (εάν βέβαια πραγματικά το ήθελε) μια τάξη στο χάος που άφησε η προηγουμένη κυβέρνηση προτού εκείνη το ''βάλει στα πόδια''. Αντίθετα λόγω της απειρίας της (για να μην αναφερθώ και σε ενδεχόμενο δόλο, ή σε υποταγή της στις επιταγές των σκοτεινών δυνάμεων), η νέα κυβέρνηση οδήγησε την χώρα στην αγκαλιά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) με καταστρεπτικές για την χώρα συνέπειες. Έτσι με τα μέτρα που επεβλήθησαν αυξάνει ολοένα η ύφεση, η ανεργία, και ο αποπληθωρισμός, με αποτέλεσμα να ωφελούνται οι δανειστές που η πραγματική αξία  των χρημάτων τους αυξάνει, μια που θα μπορούν πλέον να αγοράζουν περισσότερα αγαθά, λόγω των μειωμένων τιμών ακινήτων κλπ, ενώ με την επιβολή του φόρου ακίνητης περιουσίας και των τεκμηρίων, είναι πολλοί που θα αναγκασθούν να ξεπουλήσουν τις περιουσίες τους. Όλα αυτά ευνοούν την περαιτέρω συγκέντρωση του τζίρου στις μεγάλες εταιρίες και στις πολυεθνικές, ενώ οι μικρές επιχειρήσεις θα κλείνουν η μία μετά την άλλη, πράγμα που δημιουργεί ένα ακόμη πρόβλημα στο κράτος πλην της ενεργείας, μια που οι μεγάλες εταιρίες με τις διάφορες φοροαπαλλαγές που μεθοδεύουν (offshore κλπ) δεν ενισχύουν αναλογικά τις εισπράξεις του κράτους, το οποίο αναγκάζεται τότε να αυξάνει τους έμμεσους φόρους για να αντεπεξέλθει, πράγμα που εξαθλιώνει ακόμη περισσότερο την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων και τους οδηγεί κάτω από το όριο της φτώχιας.

       Λόγω του γεγονότος ότι αυτές τις μέρες (τέλη Απριλίου 2010) η Ελλάδα έχει ζητήσει την παρέμβαση του ΔΝΤ, έκανα δύο σχετικές ερωτήσεις στον φίλο μου Gabriel, έναν εξωγήινο από τον Altone (έναν πλανήτη σε έναν αστερισμό της Ανδρομέδας) , που είναι εδώ στη Γη με τη Γαλακτική Συνομοσπονδία (δείτε λεπτομέρειες περί αυτού στην επόμενη σελίδα μου II.2.D2). Ερώτηση 1: Ένας Έλληνας κυβερνητικός αξιωματούχος, (ο οποίος πρόκειται πλέον να παραιτηθεί), είπε ότι μετείχε στις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσική κυβέρνηση που προσέφερε στην Ελλάδα δάνειο ύψους 40 δισεκατομμυρίων ευρώ μέχρι το τέλος του Απριλίου, με σταθερό επιτόκιο 4% για απεριόριστο χρόνο, και χωρίς να ζητά κανένα περιορισμό που θα έπρεπε να ληφθεί από την Ελληνική κυβέρνηση όσον αφορά τις μειώσεις μισθών κλπ. Παρ' όλα αυτά ο Πρωθυπουργός Παπανδρέου (πιθανότατα υπό την επιρροή των ΗΠΑ), το αρνήθηκε και έσπευσε να ζητήσει τα δάνεια που προσφέρονται από το ΔΝΤ και την Ενωμένη Ευρώπη με χειρότερες συνθήκες (5% επιτόκιο) και πολλούς περιορισμούς (μείωση των μισθών κλπ). Επιπλέον, η Κίνα ενδιαφέρθηκε να βοηθήσει την Ελλάδα ποικιλοτρόπως (δείτε επομένη παράγραφο). Είναι αλήθεια αυτό που λέει ο κυβερνητικός αξιωματούχος, και τι έκανε τον  Παπανδρέου να επιλέξει την χειρότερη λύση; Απάντηση 1: Αυτό που λέει ο κυβερνητικός αξιωματούχος  είναι αλήθεια. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να πάρει τη βοήθεια με τον τρόπο που την χρειάζεται, δεδομένου ότι δεν είναι προς το συμφέρον ορισμένων Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων για να πάρει αυτό το είδος της βοήθειας. Όλες οι μεγάλες χώρες οδηγούνται προς μια ''παγκόσμια κυβέρνηση'' που έχει διαφορετικά σχέδια για την Ελλάδα. Παρακαλώ να το κατανοήσεις. Δεν έχω κάτι να σου πω ως προς τα σχέδιά τους αυτά, αλλά απλώς ότι υπάρχουν. Εάν αυτή τη στιγμή δεν έχεις κάνει κάτι για να προστατεύσεις τον εαυτό σας και τα περιουσιακά σου στοιχεία, τώρα είναι η στιγμή να το κάνεις. Δεν μου δίνει χαρά που σου δίδω αυτές τις πληροφορίες. Ο πάντα φίλος σου Gabriel. Ερώτηση 2: Το ΔΝΤ πρόκειται να βοηθήσει, ή να καταστρέψει την ελληνική οικονομία με την παρέμβασή του (με τα δάνεια και τους περιορισμούς που θέτει, κλπ); Σε περίπτωση που η παρέμβασή του θα έχει αρνητική επίπτωση, π.χ. να υποχρεώσει την Ελλάδα να πουλήσει για ψίχουλα την κρατική περιουσία και τους εθνικούς της πόρους σε ξένους, όπως θα είναι π.χ. οι τράπεζες που συνεργάζονται με το ΔΝΤ, κλπ, πράγμα που συνέβη και σε άλλες χώρες που επενέβη (Βραζιλία κλπ), τότε θα είναι δυνατό για τους Έλληνες (ή για τους εξωγήινους με τους Γήινους συμμάχους τους), να αντιδράσουν έγκαιρα και να σώσουν την Ελλάδα και την οικονομία της; Απάντηση 2: Αγαπητέ Γιώργο, θα πω αυτό που σου είπα και προηγουμένως, ότι δηλαδή δεν είναι προς το καλύτερο συμφέρον της ''νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων'' να δουν την Ελλάδα να ορθοποδήσει. Για ποιον ακριβώς λόγο εγώ αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σου πω. Ωστόσο ναι οι εξωγήινοι με τους Γήινους συμμάχους τους θα είναι έτοιμοι στη θέση τους και θα βοηθήσουν προτού η Ελλάδα να πέσει ολοκληρωτικά. Πάντως να είσαι προετοιμασμένος για τις όχι τόσο καλές εποχές που πρόκειται να ακολουθήσουν, μέχρις ότου να επέμβουμε. Αυτό είναι και ένα μικρό μέρος από τους λόγους για τους οποίους τα γεγονότα πρόκειται να συμβούν (ο Gabriel αναφέρεται στην εμφάνιση και παρέμβαση των εξωγήινων), νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό τους. Σε παρακαλώ, να μην έχεις φόβους, διότι σύντομα όλα αυτά θα είναι ένα κακό όνειρο. Η βοήθεια είναι καθοδόν. Ο πάντα φίλος σου Gabriel.

       Για να δείξω καλλίτερα το πόσο οι σκοτεινές δυνάμεις επεμβαίνουν τόσο στις Ελληνικές κυβερνήσεις και τις χειραγωγούν, όσο και στις κυβερνήσεις των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών (αλλά και των άλλων χωρών γενικότερα), προσθέτω τα κάτωθι. Εκτός από την Ρωσία και πολλές άλλες χώρες πρότειναν εγκαίρως να βοηθήσουν την Ελλάδα και μάλιστα με πολύ ευνοϊκούς όρους, αλλά η κυβέρνηση αρνήθηκε την βοήθεια τους, διότι είχε εντολή να πάει στο ΔΝΤ κλπ, ενώ για να ρίξει σταχτή στα μάτια ισχυρίζονταν ότι προσπαθεί να αποφύγει το ΔΝΤ. Μεταξύ αυτών αναφέρω: α) Την Κίνα που προθυμοποιήθηκε να καλύψει όλες τις δανειακές μας ανάγκες, τόσο για αποπληρωμή των δανείων μας, όσο και για τις άλλες λειτουργικές μας δαπάνες, με αρχικό επιτόκιο μόνον 1% (αντί του 6.7%) χωρίς κανένα περιοριστικό όρο, αλλά και να κάνει σημαντικές επενδύσεις στην χώρα μας που θα τόνωναν την ανάπτυξη. Ακόμη προθυμοποιήθηκε να μας στείλει όσους τουρίστες έχουμε την υποδομή να φιλοξενήσουμε. β) Το Ιράν που πρότεινε μέσω του πρέσβη του στην Ελλάδα, να δώσει δάνειο 10 δισεκατομμυρίων ευρώ για απεριόριστο χρόνο με επιτόκιο μόνον 3%. γ) Τα Αραβικά Εμιράτα που πρότειναν επίσης και σειρά επενδύσεων (αεροδρόμιο για τα ιδιωτικά αεροπλάνα των εμίρηδων, κατασκευή μαρίνας ως επίσης και ναυπηγείου για τις θαλαμηγούς τους, κλπ). δ) Διεθνές πιστωτικό ίδρυμα πρότεινε τον Φεβρουάριο του 2010 να δώσει δεκαετές δάνειο στην Ελλάδα, ύψους μέχρι και 20 δισεκατομμυρίων ευρώ με το χαμηλό επιτόκιο του Libor+1.25% και μάλιστα υπεγράφη και σχετικό μνημόνιο με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Η κυβέρνηση όμως το απέρριψε, παρ όλο που δεν έβαζε καθόλου προϋποθέσεις (όπως βάζει το ΔΝΤ), διότι ήθελε να οδηγήσει τελικά την χώρα (δήθεν άθελα της) στο ΔΝΤ, ακολουθώντας τις επιταγές των σκοτεινών δυνάμεων που την εξουσιάζουν, τόσο αυτήν όσο και πολλές άλλες κυβερνήσεις. Ακόμη το μεγάλο σκάνδαλο που αποδεικνύει την ρεμούλα των διοικούντων, είναι το ότι με την νέα κυβέρνηση τον Νοέμβριο 2009, το σύστημα να διακανονίζονται οι αγοροπωλησίες των ομολόγων σύντομα, άλλαξε και έδωσε την δυνατότητα διακανονισμού εντός 10 ημερών. Αυτό βοήθησε τους ''ημετέρους'' να θησαυρίσουν αγοράζοντας εικονικά ομόλογα σε χαμηλή τιμή που τα ξαναπουλούσαν εντός του δεκαημέρου σε ψιλότερες τιμές χωρίς να έχουν πληρώσει ευρώ. Εάν πάλι οι τιμές δεν ανέβαιναν για να δώσουν κέρδη, τους επέτρεπαν (άκουσον-άκουσον) να ακυρώσουν την αγορά. Αυτό κράτησε μέχρι πρόσφατα (Απρίλιος 2010) οπότε ξέσπασε το σκάνδαλο και αναγκάστηκαν να μειώσουν το περιθώριο διακανονισμού από 10 σε μία ημέρα.

       Ακόμη η μεγάλη σαπίλα των συνειδήσεων των πολιτικών όλων των παρατάξεων αποδεικνύεται και από το ότι, ενώ σήμερα η βουλή έχει 1600 υψηλόμισθούς υπαλλήλους (συγγενείς και συνεργάτες των βουλευτών) σε μεγάλο ποσοστό αργόμισθους, τολμούν να διορίζουν σήμερα και άλλους 232 αργόμισθους (μεταξύ των οποίων και καθηγητή ιππασίας για τους βουλευτές). Επίσης ενώ ψαλιδίζουν μισθούς, συντάξεις και επιδόματα των λοιπών δημοσίων υπαλλήλων, δίδουν εντολή σήμερα για άμεση καταβολή επί πλέον επιδόματος σε βουλευτές και δικαστικούς (ύψους άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ). Πάντως με την νέα κατάσταση που δημιουργείται δεν κινδυνεύει μόνον η δημόσια περιουσία και οι εθνικές πηγές πλούτου να ξεπουληθούν στο ξένο κεφάλαιο, αλλά και οι ιδιωτικές περιουσίες (κτήρια, κτήματα, επιχειρήσεις, κλπ), δεδομένου ότι οι ιδιώτες (άτομα και επιχειρήσεις) χρωστούν στις τράπεζες άλλα 300 δισεκατομμύρια ευρώ που δυσκολεύονται εν γένει να αποπληρώσουν. Αν λοιπόν οι ξένες τράπεζες, που δανείζονται με πολύ μικρό επιτόκιο, εξαγοράσουν τις (ήδη πεσμένες) μετοχές των Ελληνικών, που δανείζονται πλέον με πολύ μεγαλύτερο επιτόκιο, τότε βάζουν στο χέρι τους ένα σημαντικό ποσοστό των παρουσιών αυτών που δεν μπορούν να εξοφλήσουν τα χρέη τους και καταλήγουν σε κατάσχεση και πλειστηριασμό. Σημειωτέον ακόμη ότι όταν το ΔΝΤ είχε φτάσει στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, του εδόθη η άδεια να τυπώνει το δικό του νόμισμα (GZO), ή οποία μάλιστα άδεια σε σύνοδο των 20 πλουσιοτέρων χωρών του πλανήτη (G20) το 2009 επεκτάθηκε μέχρι του ποσού του ενός τρισεκατομμυρίου $ που μπορεί να τυπώνει χωρίς κανένα αντίκρισμα και να το δανείζει με χαμηλό επιτόκιο στις αδύναμες χώρες, (ώστε οι δανειστές τους να μην χάνουν τα χρήματα τους), ενώ η επιστροφή του δανείου και των τόκων γίνεται με πραγματικά χρήματα. Ακόμη υπάρχει και ο θεσμός των ''καλυμμένων ομολόγων'' που η αξία τους καλύπτεται από ακίνητη περιουσία, την οποίαν οι δανειζόμενοι χάνουν αν δεν μπορούν να τα εξοφλήσουν.

       Ακόμη αναφέρω το πελώριο (μεταξύ άλλων) σκάνδαλο που η Ελληνική κυβέρνηση το 2001 με την προτροπή της Goldman Sachs (η οποία πληρώθηκε αδρά), αλλοίωσαν τα οικονομικά δεδομένα ώστε να μπει η χώρα απροετοίμαστη στη ''αγκαλιά'' του ευρώ, με δυσμενείς δανειακές συνέπειες που επιδεινώνονταν (αλλά αποκρύβονταν) όλα αυτά τα χρόνια. Για τις υπηρεσίες της αυτές η Goldman Sachs έπαιρνε 30% αμοιβή (δηλαδή π.χ. για απόκρυψη ελλείμματος 10 δις ευρώ εισέπραττε 3 δις). Αυτό συνεχιστικέ μέχρις ότου η  Goldman Sachs (που αποτελεί κράτος εν κράτη στην Wall Street, ενώ έχει αλώσει και πολλά άλλα κέντρα οικονομικών αποφάσεων, όντας όργανο των σκοτεινών δυνάμεων), αφού απεκόμισε πολλά δισεκατομμύρια ευρώ από τα βρώμικα παιχνίδια της εις βάρος των Ελληνικών δανεισμών όλα αυτά τα χρόνια, επέλεξε να δώσει πρόσφατα το τελικό κτύπημα εναντίον της Ελλάδος, αλλά κυρίως εναντίον του ευρώ, που άρχιζε να απειλεί το δολάριο ως αποθεματικό νόμισμα διεθνώς, (δείτε πιο κάτω και τα πολύ μεγαλύτερα ''κατορθώματα'' της Goldman Sachs όπου μιλώ για τον Γολγοθά των ΗΠΑ). Παράλληλα στο πρόβλημα της Ελλάδος, αλλά και των άλλων χωρών του Ευρωπαϊκού νότου, σημαντικό ρόλο έπαιξε (και θα παίξει και στο μέλλον) και η πρωθυπουργός της Γερμανίας Μέρκελ (που είναι και αυτή συνεργάτης των σκοτεινών δυνάμεων), η οποία και επέβαλε την ανάμειξή του ΔΝΤ στην χρηματοδότηση της Ελλάδος, και η οποία έχει ως απώτερο σχέδιο το να υποδουλώσει οικονομικά τις αδύναμες χώρες της Ευρώπης στην Γερμανική οικονομία, (ενώ κάτι ανάλογο είχε επιχειρήσει παλαιά δια των όπλων και ο Χίτλερ), πράγμα που υποβοηθά γενικότερα και το τελικό σχέδιο δημιουργίας μιας ''Παγκόσμιας Κυβέρνησης''. Ακόμη η Μέρκελ εξεβίασε την Ελληνική κυβέρνηση να αγοράσει τα (ελαττωματικά) υποβρύχια της προκειμένου να την βοηθήσει στον δανεισμό, ενώ και ο Σαρκοζήλ έκανε το ίδιο με τις Γαλλικές φρεγάτες, (οπλικά συστήματα αξίας πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ έκαστο).

       Εδώ πρέπει να αναφέρω και το τι λένε έγκριτοι διεθνείς οικονομολόγοι για το σενάριο της πτώχευσης που ανέφερα και προηγουμένως, οι οποίοι δεν θεωρούν μονόδρομο την καταστρεπτική επιλογή που έκανε πρόσφατα η Ελλάδα με το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή ένωση. Έτσι ο Max Keiser οικονομικός αναλυτής του BBC, κλπ μέσων ενημέρωσης, μιλάει στο Αλ Τζατζίρα για το πώς οι Eβραίοι της Wall Street, που τους αποκαλεί τρομοκράτες (δείτε το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=CM2Z5U5jM4g&feature=player_embedded) διέλυσαν την Ελλάδα, ενώ αρκετοί ξένοι αναλυτές χαρακτηρίζουν τους Έλληνες ''κότες'' που δεν αντιδρούν δυναμικά σε αυτό που τους επιβάλλεται. Ακόμη υποστηρίζει ο Keiser ότι οι Έλληνες πρέπει να επιλέξουν από τώρα την χρεοκοπία, (η οποία ούτος ή άλλως κάποια στιγμή θα επέλθει), για να αποφύγουν την επιδείνωση της ύφεσης, και οι δανειστές τους να λάβουν κάτω του 25% της αξίας των ομολόγων τους. Σε αντιστάθμισμα του χάους που πολλοί υποστηρίζουν ότι θα επέλθει με την χρεωκοπία, Έλληνες και ξένοι αναλυτές προτείνουν μεταξύ άλλων τα κάτωθι (δείτε π.χ. τα άρθρα στην Ελληνική ηλεκτρονική εφημερίδα με site τοhttp://www.sofokleous10.gr/portal2): Η Ελλάδα θα πρέπει να βγει από την νομισματική ένωση, να τυπώσει το δικό της νόμισμα (την δραχμή), να εθνικοποιήσει τράπεζες και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, να δεσμεύσει όλες τις καταθέσεις και να τις αντικαταστήσει με ισότιμες δραχμικές, κρατώντας όλο το συνάλλαγμα (Ευρώ κλπ) για τις εξωτερικές πληρωμές της, να ελέγξει τα μεγάλα περιουσιακά στοιχεία των κατοίκων, με έμφαση στους πολιτικούς, τους δημόσιους λειτουργούς, και τους νεόπλουτος επιχειρηματίες, δημεύοντας όσες περιουσίες δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από τίμια δραστηριότητα, και φορολογώντας γερά (με εφ' άπαξ εισφορά) τις υπόλοιπες, (αντί να ψαλιδίζονται οι μισθοί και συντάξεις του αναξιοπαθούντος λάου που ήδη πεινάει). Ακόμη να καταργηθούν αναδρομικά όλοι οι νόμοι και οι συνταγματικές διατάξεις που διασφαλίζουν την ατιμωρησία των πολιτικών κλπ, ως παράνομοι και καταχρηστικοί και ως ουδέποτε γενόμενοι (εν ανάγκη επικαλούμενο το κράτος κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για την χώρα), και οι ύποπτοι να συληθούν, να ανακριθούν εντατικά και ευ όσον υπάρξουν στοιχεία για την ενοχή τους, να υποχρεωθούν να επιστρέψουν στο κράτος όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία, ακόμη και αυτά που φυγάδευσαν στο εξωτερικό ή στις offshore εταιρίες τους, προκειμένου να αποφύγουν τις βαρύτατες των ποινών.

       Το σενάριο χρεοκοπίας (και της επαναφοράς στην δραχμή) ως μιας πολύ καλύτερης λύσης για την Ελλάδα, υποστηρίζεται επίσης και από το CNN (δείτε το αναλυτικό άρθρο με τίτλο "Προχώρησε για χρεοκοπία Ελλάδα, σου το συμβουλεύει ακόμα και το CNN"), όπου επίσης αναφέρεται μεταξύ άλλων και το όνομα του Έλληνα καθηγητού των οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Maryland των ΗΠΑ Θεόδωρου Καρυώτη, (δείτε το sitehttp://theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3526:go-ahead-and-default-greece-advises-even-cnn&catid=1:latest-news&Itemid=64&lang=en). Ανάλογα υποστηρίζει στο περιοδικό Spigel  και ο κύριος ''Buntesbank'' Καρλ Ότο Πελ. Ακόμη όπως τονίζει ο καθηγητής πανεπιστημίου κύριος Χ. Γιανναράς: ''Η λογική λέει ότι εκείνοι που δημιούργησαν την κρίση δεν μπορούν να μας σώσουν από αυτή'' και προτείνει μάλιστα την αλλαγή του πολιτικού συστήματος, τη σύγκληση συντακτικής συνέλευσης υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, και την δημιουργία μίας κυβέρνησης προσωπικοτήτων, η οποία να μην περιλαμβάνει πολιτικούς που υπήρξαν μέρος του πολιτικού συστήματος για τα τελευταία 30 έτη. Ακόμη σημειώνει χαρακτηριστικά ότι: ''Η μεταβολή του κράτους σε κομματικό φέουδο προκάλεσε την κατάσταση που ζούμε σήμερα, γι' αυτό θα πρέπει να αποκατασταθεί η αξιοκρατία, ο έλεγχος και η ιεραρχία στο Δημόσιο Τομέα''. (Τα λόγια του ταιριάζουν με αυτά που επιτάσσει και η συνθήκη NESARA για τις μεταβατικές κυβερνήσεις όπως αναφέρω πιο κάτω). Επίσης ο Καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου λέει ότι: ''Απαντήσεις για το τι προκάλεσε την κρίση στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες θα βρούμε, αν εξετάσουμε την ανακατανομή του εισοδήματος κατά τα τελευταία χρόνια, όπου ένα πολύ μεγάλο μέρος της παραγωγής εισοδήματος μετακινήθηκε από το χώρο της εργασίας στο χώρο του κεφαλαίου. Αυτομαστιγωνόμαστε καθημερινά ζητώντας να φέρουν οι κλέφτες πίσω τα 'κλεμμένα', όμως εκείνο που πρέπει πρώτα να μελετήσουμε, είναι όλα εκείνα που νομίμως και μέσα από θεσμοθετημένες διαδικασίες εκλάπησαν''. Ακόμη ένας οικονομολόγος αναλυτής που περιγράφει την οικονομική χειραγώγηση της Ελλάδας και τις χρεοκοπίες της από το 1922 μέχρι σήμερα, συνηγορεί στην λύση της άμεσης κήρυξης της χώρας σε χρεωκοπία (που την θεωρεί αργά ή γρήγορα αναπόφευκτη), για να μην προλάβει να ξεπουληθεί όλη η υποδομή και ο πλούτος της χώρας στους δανειστές της (δείτε το http://tvxs.gr/news//έγραψαν-είπαν/τα-ψέματα-και-οι-αλήθειες-για-το-χρέος-του-δημήτρη-καζάκη).

       Ακόμη θα πρέπει να εθνικοποιηθούν όλες οι επιχειρήσεις κοινής ωφελείας, καθώς και επιχειρήσεις κλειδιά για την λειτουργία της χώρας και προς όφελος των πολιτών, με προσωρινό πάγωμα των αποζημιώσεων, και να περιορισθεί η εισαγωγή αγαθών από το εξωτερικό (πολυτέλειας, κλπ) που δεν καλύπτουν βασικές ανάγκες, καθώς και αγαθών που παράγονται σε επάρκεια στην χώρα, ασχέτως τιμών, και να αποκλεισθούν όλοι οι μεσάζοντες (χονδρέμποροι, κλπ). Έτσι με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν σε συνάλλαγμα (για να παραγγελθούν από το εξωτερικό μηχανήματα κλπ), καθώς και με την δραχμική επάρκεια, θα μπορέσει το κράτος να επικεντρωθεί στην εντατική εκμετάλλευση του πλούσιου ορυκτού πλούτου της χώρας (που εκτός των άλλων θα την κάνει και ενεργειακά ανεξάρτητη), καθώς και στην πρωτογενή παραγωγή τροφίμων (γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία, κλπ), πράγμα που θα δώσει δουλειά στους άνεργούς και μάλιστα σε παραγωγικές δραστηριότητες, ενώ συγχρόνως θα βοηθήσει και στην μετακίνηση των υπεραρίθμων υπαλλήλων του υδροκέφαλου γενικού δημόσιου φορέα, στις παραγωγικές αυτές δραστηριότητες. Θα πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι όλα τα εμπορεύματα στα σούπερ μάρκετ που εισάγονται από το εξωτερικό, έχουν πολύ υψηλότερες τιμές (ακόμα και διπλάσιες), σε σχέση με τα ίδιας εταιρίας σούπερ μάρκετ στην Ευρώπη, επειδή οι πολυεθνικές εταιρείες (που χρησιμοποιούν offshores κλπ), παρουσιάζουν ένα πολύ υψηλότερο κόστος, ενώ έτσι μεγάλα ποσά μεταφέρονται έκτος Ελλάδος. Αυτό επιτρέπει επίσης να δείχνουν κέρδη μόνο 3% ενώ δεν πληρώνουν φόρους, επενδύοντας αυτό το 3% για να κάνουν αποσβέσεις. Αυτό δημιουργεί μια αυξανόμενη τάση στον Ελληνικό πληθυσμό να μην αγοράζουν τα προϊόντα αυτά εάν μπορούν να βρουν εναλλακτικές λύσεις. Στην συνέχεια όταν με όλα τα μέτρα που προανέφερα οι σπατάλες και η διαφθορά περιοριστεί (με αυστηρότατους νομούς, με αποτελεσματικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς, και με την εξυγίανση του δικαστικού συστήματος), και όταν η γραφειοκρατία εκλείψει, τότε η χώρα θα ξαναγίνει ελκυστική για τους ξένους επενδυτές, και μάλιστα από χώρες που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν και απορρίψαμε τις προσφορές τους κατόπιν εντολών των ''αφεντικών'' μας, (όπως Κίνα, Ρωσία, Αραβικός κόσμος, Ιράν κλπ που ανέφερα προηγουμένως), και μάλιστα χωρίς να προσπαθούν να μας χειραγωγούν όπως χειραγωγούνται οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις που έχουμε όλον αυτό τον καιρό. Όλα αυτά που υποστηρίζονται ευρέως και από υπεύθυνα και αξιόλογα άτομα στο (ελεύθερο μέχρι στιγμής) διαδίκτυο, αποτελούν ένα αισιόδοξο και συγχρόνως εφικτό κατά την γνώμη μου σενάριο, που όμως και αν ακόμη δεν μπορέσει να εφαρμοστεί, λόγω αδράνειας του λαού, εντούτοις παραμένω αισιόδοξος. Τούτο διότι γνωρίζω ότι μετά από μια σύντομη σχετικά περίοδο δυσκολιών, οι εξωγήινοι θα επέμβουν όπως έχει εδώ και πολύ καιρό προγραμματιστεί (δείτε και τις άλλες σελίδες με το χαρακτηριστικό "D" του site μου), και όλα αυτά τα σκληρά γεγονότα τόσο για τους Έλληνες όσο και για ολόκληρο τον πλανήτη δεν θα αποτελούν παρά ένα κακό όνειρο, όπως είπε προηγουμένως και ο εξωγήινος φίλος μου  Gabriel.

       Επίσης για να δείξω την γνώμη που επικρατεί διεθνώς για την επίθεση των σκοτεινών δυνάμεων εναντίον της Ελλάδος, αλλά και για την γνώμη μεγάλου αριθμού των Ελλήνων για τα δύο κυβερνώντα κόμματα, παραθέτω το βίντεο www.youtube.com/watch?v=fJlcwYpcbvQ&feature=player_embedded με ξένους ομιλητές και ελληνικούς υποτίτλους με θέμα ''Στόχος τους είναι να καταργηθούν τα κράτη''. Λένε λοιπόν ότι οι σκοτεινές δυνάμεις που επιδιώκουν την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης υποστηρίζουν ότι: ''Στην Ελλάδα τα δύο διορισμένα κόμματα που την κυβερνούν θα υπονομεύσουν την χώρα ιστορικά, πολιτισμικά, ηθικά, εκπαιδευτικά, κλπ. Οι Έλληνες πρέπει να υποταχθούν και να σταματήσουν να παράγουν τον πολιτισμό τους, γιατί έχει καταστεί ιδιαίτερα επικίνδυνος, όπως απεδείχθη και σε παλαιότερες εποχές, για την ολοκλήρωση των σχεδίων μας σε παγκόσμια κλίμακα''. Ακόμη οι Έλληνες πολίτες στην πλειοψηφία τους υποστηρίζουν ότι: ''Τα μέτρα κάθαρσης των κυβερνώντων κόμματων, αυτοκάθαρσης, φορολογικής ισότητες, το φιλολαϊκό προφίλ, τα υποτιθέμενα εσωκομματικά δαγκώματα και πολλά άλλα, αποτελούν απλώς τεχνάσματα για να συνεχίσουν να είναι προσκολλημένοι οι πολίτες στην ίδια τραγική κατάσταση εγκλωβισμένοι ανάμεσα στο κακό και στο χειρότερο. Τα υπόλοιπα κόμματα υπάρχουν απλώς για να δουλεύει το εκλογικό τους σύστημα, Με μια άτυπη φεουδαρχία οδηγούν στον γκρεμό μια ιστορία χιλιάδων ετών Ελληνικής παρουσίας και προσφοράς και καταργούν την δημοκρατία''. Ακόμη οι ξένοι υποστηρίζουν ότι: ''Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι η Ελλάδα παρακμάζει ενώ ο υπόλοιπος κόσμος προοδεύει. Η αλήθεια είναι ότι σταδιακά οι κυβερνήσεις όλων των κρατών θα περάσουν σε ανώτερους εξουσιαστικούς και νομοθετικούς χώρους. Το βέβαιο είναι πως το 'χτύπημα' της Ελλάδας δεν είναι καθόλου τυχαία κίνηση. Απεναντίας είναι κίνηση μελετημένη και συμβολική. Αν καταστεί ανήμπορος ο λαός που γέννησε και περιφρούρησε την δημοκρατία, και δεν μπορέσει να την διατηρήσει σήμερα ζωντανή και αληθινή, αυτό θα αποτελέσει τεράστιο βήμα προόδου γι αυτούς που διορίζονται για να ελέγχουν τα πάντα. Η χειρότερη μορφή δικτατορίας είναι όταν νομίζεις πως είσαι ελεύθερος, ενώ στην πραγματικότητα είσαι πλήρως χειραγωγημένος και δασκαλεμένος σε μια μαζική ύπνωση'', (όπως λέει και ο Alex Jones). Εγώ πάντως πιστεύω (όπως αναφέρω και αλλού στην σελίδα μου), ότι αυτό το ''τεράστιο βήμα'' δεν θα προλάβουν να το πραγματοποιήσουν.

        Αντίθετα οι κυβερνήσεις που αντιστέκονται στις σκοτεινές δυνάμεις, ευ όσον δεν μπορούν να εξαγορασθούν συχνά εξοντώνονται, όπως έγινε πρόσφατα με την εξόντωση της υγιούς Πολωνικής ηγεσίας, με το φτιαχτό αεροπορικό δυστύχημα στην Ρωσία, δείτε αρκετά σχετικά άρθρα με ντοκουμέντα στο site http://birdflu666.wordpress.com καθώς επίσης και στο αποκαλυπτικό site  http://theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3270:top-polish-leaders-opposing-euro-and-swine-flu-vaccines-wiped-out-in-mysterious-plane-crash&catid=41:highlighted-news&Itemid=105&lang=en όπου εκφράζεται και η πιθανότητα ότι το αεροπλάνο που κατέπεσε είχε ως μόνους επιβάτες το πλήρωμα του, ενώ τα άλλα 90 περίπου άτομα της Πολωνικής ηγεσίας (μεταξύ των οπίων και ο πρόεδρος της χώρας) είχαν εκτελεστεί προηγουμένως. Γι αυτό ρώτησα για όλα αυτά τον Gabriel και την λεπτομερή του απάντηση θα δείτε στο τέλος της Αγγλικής μου σελίδας II.1.D8, που σύντομα θα την μεταφράσω και στα Ελληνικά. Στα άρθρα αυτά μεταξύ άλλων αναφέρεται και το ότι μετά τον θάνατο (δολοφονία) του Πολωνού διοικητού της κεντρικής τράπεζας (στο αεροπορικό δυστύχημα), ξεκινάει και μια αδικαιολόγητη συμμετοχή του ΔΝΤ στα οικονομικά της χώρας, χωρίς καθόλου κάτι τέτοιο να χρειάζεται. Επιπλέον, ο νέος διοικητής επισήμανε ότι η Πολωνία (η μόνη σημαντική οικονομία στην ΕΕ, που παραμένει ευημερούσα, βοηθούμενη επίσης από τη χαμηλή συναλλαγματική ισοτιμία του νομίσματος της, που ενισχύει τις εξαγωγές), θα ενταχθεί σύντομα στο ευρώ, (το κύριο μέσο της παγκοσμιοποίησης για na οδηγεί τις χώρες στα χρέη και την λεηλασία των οικονομιών τους), και ξεκίνησε μια σειρά από ιδιωτικοποιήσεις που εξήγγειλε, με τις οποίες θα δούμε τα κοσμήματα των Πολωνικών κρατικών εταιρειών να πωλούνται στο έσχατο σημείο τιμών στις διεθνείς τράπεζες, (δείτε το πρόσφατο άρθρο του ίδιου γκρουπhttp://theflucase.com με τίτλο "Διευθυντής του ΔΝΤ και μέλος της Bilderberg, είναι ο νέος διοικητής της Πολωνικής κεντρικής τράπεζας''. Σημειωτέον ότι η Πολωνία είναι η μόνη χωρά που αρνήθηκε τον εμβολιασμό για την γρίπη, παρά τις πιέσεις του ΠΟΥ (Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας) και των φαρμακευτικών, ενώ η Ελλάδα και οι άλλες χώρες έσπευσαν να προμηθευθούν ποσότητες μαμούθ που τώρα βρίσκονται αχρησιμοποίητες στα ψυγεία (δείτε την σελίδα μου II.2.D9). Ακόμη ο σχολιαστής διερωτάται μετά από τέτοιο εγκληματικό χτύπημα (που ξεπερνά σε θράσος την δολοφονία του Kennedy), η υπουργός υγείας της Πολωνίας αν θα τολμήσει να ξανααρνηθεί τους εμβολιασμούς ευ όσον ξαναζητηθούν, ή αν οι Έλληνες αξιωματούχοι θα τολμήσουν να αντιταχθούν στις μεθοδεύσεις των σκοτεινών δυνάμεων σχετικά με το ξεπούλημα της χώρας τους. Τέλος στις δύο ερώτησεις που έκανα στον Gabriel μου επιβεβαίωσε ότι το αεροπορικό δυστύχημα ήταν φτιαχτό, διότι ο πρόεδρος αντιδρούσε στα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων, και ότι παρ όλα αυτά οι εξωγήινοι και οι Γήινοι σύμμαχοι τους δεν θα αφήσουν την Πολωνία να καταστραφεί. Εξίσου σοβαρή είναι η επιρροή των σκοτεινών δυνάμεις σε πολλές άλλες χώρες, και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, όπως περιγράφω στη συνέχεια αυτής της σελίδας με τίτλο "Οι ΗΠΑ στα νύχια των σκοτεινών δυνάμεων - Τα προβλήματα της μέχρι το 2012", (δείτε επίσης και τις άλλες σελίδες του site μου).

       Για να ελέγξω και να επιβεβαιώσω τα όσα λέω πιο πάνω για την Ελλάδα ρώτησα τον Gabriel. Ερώτηση: Τι συμβαίνει με τα οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα, ποιούς θα πρέπει να κατηγορήσουμε για αυτά, και τι θα συμβεί στο εγγύς μέλλον, καθώς και τη γνώμη του σχετικά με το τι λέω στο άρθρο μου αυτό. Απάντηση: Το άρθρο σου για την Ελλάδα ήταν πολύ συγκινητικό, για να πούμε το λιγότερο, και χαρακτηρίζεται αληθινό σε όλα. Γιώργο είμαι σίγουρος ότι μπορείς να δεις ότι η παγκόσμια οικονομική κατάσταση βρίσκεται σε σημείο που δεν επιδέχεται επιδιόρθωση. Ο λόγος που η Ελλάδα δεν έλαβε κανένα χρηματικό ποσό από τις χώρες του Ιράν, της Κίνας, κλπ, είναι επειδή δεν ήταν μέρος του γενικού σχεδίου που οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν καθορίσει για την ανθρωπότητα. Θέλουν μια παγκόσμια κυβέρνηση, και θα προσπαθήσουν να κάνουν το κάθε τι για να το πετύχουν. Οι κυβερνήσεις του πλανήτη, με τον τρόπο που λειτουργούν τώρα έχοντας τους άπληστους ανθρώπους που τις διοικούν, ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. Αυτό σημαίνει ότι οι κυβερνήσεις ως έχουν σήμερα, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος, είναι υποχρεωμένες να πέσουν και να αντικατασταθούν από καινούριες. Αυτές οι νέες κυβερνήσεις έχουν ήδη επιλεγεί και είναι σε αναμονή. Δεν πρόκειται να σου αρέσουν αυτά που θα σου πω εδώ, αλλά θα ήθελα να σου τα πω έτσι και αλλιώς. Γιώργο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, (ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ) ΑΛΛΙΩΣ, ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ, ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ. Η κυβέρνησή σας θα σας τα πάρει, και αν όχι η ίδια τότε κάποιοι άλλοι. Τα προβλήματα βέβαια θα τελειώσουν, αλλά πριν να γίνει αυτό θα μεσολαβήσει μια άσχημη περίοδος, που δεν θα ήθελες να βρεθείς μέσα της. Κάθε μέρος του κόσμου διέρχεται κάποια κρίση. Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών διαπραγματεύεται με μια κυβέρνηση που θα προέλθει από το λαό, και αυτό έχει ήδη ξεκινήσει. Επέρχονται τα χειρότερα από τα χειρότερα, αλλά κατόπιν όλα θα ξεπεραστούν. Τότε θα έχετε μια περίοδο μεγάλης ειρήνης πολύ-πολύ σύντομα. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Ο κόσμος σας, όπως τον ξέρετε, πρόκειται να αλλάξει δραματικά και μάλιστα πολύ σύντομα, νωρίτερα από την άφιξή μας. Να είσαι έτοιμος. Αποθηκεύστε κάποια πρόσθετη προμήθεια τροφίμων. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ. Υπάρχει ένας τελικός στόχος. Επικεντρώσου στον στόχο αυτό και μην φοβάσαι, και να πεις και στους συνανθρώπους σου να μην φοβούνται. Πες στα παιδιά σου να μην φοβούνται διότι μια υπέροχη εποχή πρόκειται σύντομα να έρθει. Κράτησε την οικογένειά κοντά σου και να τους καθησυχάζεις. Δεν θα είναι θαυμάσιο όταν όλα θα περάσουν και όλα θα γίνουν όπως πρέπει να είναι, με τη σκοτεινή σκευωρία να έχει φύγει για πάντα, και θα ζείτε σε ειρήνη με τον κόσμο και θα είστε πλήρως στην 5η διάσταση; Να είστε ήρεμοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές γνωρίζοντας ότι σύντομα θα περάσουν. Ο πάντα φίλος σου από την Γαλακτική Συνομοσπονδία, Gabriel.

       Ακόμη στο κεφάλαιο περί Ελλάδος, στο οποίο επεκτάθηκα διότι πιστεύω ότι απεικονίζει την κατάσταση που επικρατεί σήμερα και σε πολλές άλλες χώρες, θα ήθελα να προσθέσω και μια φαινομενικά περίεργη (όμως κατά την γνώμη μου σωστή) άποψη Ισπανού καθηγητή που είπε σε Έλληνα συνάδελφο του, που είναι η εξής: ''Εσείς οι Έλληνες είστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από εμάς τους Ισπανούς, ή τους Πορτογάλους, ή και τους Βρετανούς αλλά και τους Γερμανούς ακόμα. Γιατί εσείς, ως άτομα, μπορέσατε και πήρατε - με τον έναν ή τον άλλο τρόπο - κάποια από τα ευρωπαϊκά κλπ χρήματα που εδόθησαν στη χώρα σας. Και τώρα που αυτή πτωχεύει, έχετε την ευχέρεια - προσωπικά ο καθένας - να αντιμετωπίσετε κάπως την κατάσταση. Την ώρα που αυτοί σας τα έπαιρναν με τα δομημένα ομόλογα, ή το χρηματιστήριο, κλπ (γιατί έτσι είναι το σχέδιο: επιδοτήσεις από τη μία, και αφαίμαξη από την άλλη), εσείς τους παίρνατε ένα μέρος πίσω, με τους υπεράριθμους δημόσιους υπαλλήλους, με τις φοροδιαφυγές, κλπ, ή ακόμα και τις διάφορες μικροκομπίνες. Ενώ εμείς δεν έχουμε τίποτε, είτε από περισσότερη υπευθυνότητα απέναντι στο κράτος μας, είτε από ανικανότητα, η ουσία είναι ότι η κρίση μάς βρίσκει αισθητά φτωχότερους - ατομικά ως πολίτες - από πολλούς από εσάς, και άρα περισσότερο εκτεθειμένους σε κάθε είδους πιέσεις και υποχωρήσεις''. Με άλλα λόγια, από ότι λέει ο Ισπανός, οι Έλληνες κατόρθωσαν να ''κλέψουν'' κάποια χρήματα πίσω, από τους μεγάλους διεθνείς κλέφτες (που κατευθύνουν οι σκοτεινές δυνάμεις), για να έχουν ένα απόθεμα για να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες αυτές στιγμές. Στο σημείο αυτό ο χαρισματικός εκδότης του περιοδικού ''Τρίτο Μάτι'' προσθέτει την έννοια της ''αλληλεγγύης'' συνιστώντας σε αυτούς (μεγαλύτερους ή μικρότερους) που συγκέντρωσαν ορισμένα χρήματα, να μην σπεύσουν να τα φυγαδεύσουν στο εξωτερικό (όπως είναι τελευταία η μόδα), αλλά να τα κυκλοφορήσουν στον τόπο τους, καλύπτοντας (έστω και με κάποια υπερβολή) της καθημερινές ανάγκες τους, δίνοντας έτσι δουλειά στους υπολοίπους, που διαφορετικά οδηγούνται στην εξαθλίωση. Εξ άλλου μεγάλος Έλληνας επιχειρηματίας, με τον οποίον είχα την τύχη να συνεργαστώ επί σειράν ετών προς αμοιβαίο συμφέρον, έλεγε ότι ''δεν μπορείς να είσαι καλά και να παραμένεις καλά όταν ο απέναντι σου πεινάει''. Ενώ ό εκδότης προτείνει το σύστημα της ''αλληλεγγύης'' για την επερχόμενη δύσκολη τριετία, εγώ πιστεύω ότι με την άφιξη των εξωγήινων τα πράγματα πολύ νωρίτερα θα αλλάξουν, ενώ τα χρήματα που ζηλότυπα κρατούν ορισμένοι καλά φυλαγμένα, θα καταστούν κάποια στιγμή τελείως άχρηστα (δείτε την σελίδα μου II.2.D2). Ακόμη αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα και ο τρόπους που θα αντιδράσει ό (από τη φύση του δυναμικός και ανεξάρτητος) Ελληνικός λαός, είναι στο επίκεντρο της προσοχής όλου του κόσμου. ΟΙ μεν ''κακοί'' φοβούμενοι μήπως ξεκινήσει ένα ντόμινο που θα ανατρέψει τα σκοτεινά τους σχέδια διεθνώς, οι δε "καλοί" για να πάρουν θάρρος και να ακολουθήσουν στην ''αποξήλωση'' των σκοτεινών δυνάμεων και στις χώρες τους.

       Επίσης για την κοροϊδία του μηχανισμού στήριξης της Ελλάδας των 110 δις ευρώ από την ευρωζώνη, έχω να παρατηρήσω τα εξής: Ευρωπαϊκές χώρες υπερχρεωμένες όπως η Ελλάς, για να δανείσουν την χώρα μας με χρήματα που δεν έχουν, δανείζονται με χαμηλά επιτόκια από την αγορά και δανείζουν την χώρα μας με το υψηλό επιτόκιο του 5%, αποκομίζοντας κέρδη δισεκατομμυρίων ευρώ. Έτσι π.χ. η Ισπανία δανειστικέ προ ημερών το ποσό των 2.3 δις με επιτόκιο 3.5% για να μας το δανείσει με 5%. Το μεγαλύτερο όμως σκάνδαλο είναι με την Γερμανία, (η καγκελάριος της οποίας επέμενε για τον καθορισμό του ληστρικού 5% για την Ελλάδα), η οποία δανειζόμενη με επιτόκιο μόνον 1.5% θα αποκομίσει κέρδη από το δάνειο που θα κάνει 1.44 δις που θα τα φεσωθεί η Ελλάδα. Έτσι αντί για μηχανισμό στήριξης έχουμε στην πραγματικότητα μια κερδοφόρα επιχείρηση για τους ευρωπαίους ''φίλους'' μας, η οποία επί πλέον διασφαλίζει (με την μη πτώχευση της Ελλάδας) και τα προηγούμενα δάνεια που οι ευρωπαίοι μας είχαν δανείσει. Ενώ λοιπόν η χώρα θα μπορούσε να είχε δανειστεί στην αρχή της θητείας της νέας κυβέρνησης με επιτόκιο γύρω στο 2%, ο πρωθυπουργός διαλαλώντας από χώρα σε χώρα τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας ανέβασε τα spreads σε απαγορευτικά ύψη, ώστε να οδηγηθεί η χώρα στον μηχανισμό στήριξής, όπως εξ άλλου είχε προγραμματιστεί βάσει των σχεδίων των σκοτεινών δυνάμεων. Το μεγαλύτερο πάντως σκάνδαλο (το οποίο όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποσιώπησαν), είναι ότι η Ελλάδα έχει εγγυηθεί με την κρατική της περιουσία (ακίνητα κλπ) την αποπληρωμή των δανείων αυτών, που σημαίνει το ξεπούλημα της χώρας στους δανειστές. Προς επιβεβαίωση παραθέτω εδάφια του μνημονίου δανεισμού: α) ''Η κάθε δανείστρια χώρα μπορεί να καταγγέλλει την επιμέρους σύμβασή της με την Ελλάδα εάν η Ελλάδα παραβεί έστω και έναν όρο και η χρηματοδότηση θα σταματάει άμεσα, ενώ οι δανειστές μπορούν να διεκδικήσουν ακόμα και περιουσία του ελληνικού δημοσίου εάν δεν καλύπτονται τα χρέη''. β) "Ούτε ο δανειολήπτης ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας ή διαφορετικά λόγω της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης - συντηρητικής ή αναγκαστικής - ή αναγκαστικής εκτέλεσης, σε σχέση με οποιαδήποτε ενέργεια ή διαδικασία σχετικά με τη δανειακή σύμβαση". γ) ''Οι δανειστές έχουν δικαίωμα 'πρώτης προτίμησης' κατά την ικανοποίηση των απαιτήσεών τους''. Η σύμβαση περιορίζει το δανεισμό από τρίτους και απαγορεύει την  'περικοπή' χρέους αν και επιτρέπει την επιμήκυνσή του, .δείτε το www.capital.gr/News.asp?id=985963. Απαντώντας σε ερώτηση που πήρα για το τι θα γίνει με τα ευρώ σε περίπτωση χρεοκοπίας, έχω να πω ότι το κυκλοφορούν χαρτονόμισμα και τα κέρματα θα εξακολουθήσουν να έχουν την ίδια αξία, ενώ όσον αφορά στις καταθέσεις σε τράπεζες, (είτε αντικατασταθούν με δραχμές είτε όχι), πολύ φοβούμαι ότι θα χάσουν ένα μέρος της αξίας τους, πέραν του ότι μπορεί και ορισμένες τράπεζες να κλείσουν. Κλείνοντας θα επαναλάβω αυτό που είπα και προηγουμένως, ότι δηλαδή η επέμβαση των εξωγήινων θα εξουδετερώσει τελικά τις επιπτώσεις και από το πλέον απαισιόδοξο σενάριο. Τέλος ρώτησα πρόσφατα (14.Ιουν.10) τον Gabriel για την πιθανότητα χρεοκοπίας της Ελλάδας και η απάντηση δίδεται στην Αγγλική μου σελίδα II.1.D11 (που θα μεταφράσω προσεχώς).(Τέλος του κεφαλαίου περί Ελλάδας).

        Από ότι μου λένε οι εξωγήινοι η Ελλάδα, το Ισραήλ και οι Φιλιππίνες είναι οι τρείς χώρες που οι κάτοικοι τους έχουν τις χαμηλότερες δονήσεις στην Γη, γι' αυτό και στέλνουν εκεί συνεχώς ενέργεια για να ανεβάσουν τις δονήσεις τους, ώστε να μπορέσουν να μπουν και αυτοί εύκολα στην πέμπτη διάσταση. Ακόμη ένας ''δάσκαλος'' από το Περού που επισπεύτηκε την Αθήνα, είπε ότι η Αθήνα είναι μία από τις πόλεις με την βαρύτερη ενέργεια, γι αυτό έρχονται για να την ανεβάσουν για να μην υπάρχει η μεγάλη αυτή διαφορά από τις άλλες πόλεις. Σημειωτέον ότι οι Έλληνες παρουσιάζουν μεγάλη αντίσταση στο να δεχθούν αυτές τις καινούριες ιδέες και να βγάλουν τις παρωπίδες που φορούν, γι' αυτό ενώ είμαι μέλος σε πολλά ξένα internet communities του διαδικτύου που ασχολούνται με την πέμπτη διάσταση, θεώρησα άσκοπο (με πολύ λίγες εξαιρέσεις) να εγγραφώ σε αντίστοιχα Ελληνικά internet communities, διότι σκέφτηκα ότι θα έχανα μάταια τον χρόνο μου. Παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι ο Ελληνικός λαός, που πολλές φορές σε δύσκολες στιγμές έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, θα πρέπει επί τέλους να ξυπνήσει και κάτι να κάνει για να αντιμετωπίσει την επερχόμενη λαίλαπα, συνδράμοντας επίσης τους συμμάχους των εξωγήινων όταν αυτοί θα επέμβουν, και ανεξάρτητα από το πότε θα έρθει η πλήρης βοήθεια των εξωγήινων. Σημείωση: Παρ' όλο που ντρέπομαι για το κατάντημα της χώρας μου, τελικά αποφάσισα να μεταφέρω και στο Αγγλικό κείμενο το περιεχόμενο των πιο πάνω παραγράφων, σαν παράδειγμα προς αποφυγή και για άλλες χώρες.

       Επειδή η αγανάκτηση αυτή, και ο θυμός που την συνοδεύει, πέραν του ότι χαλάει την διάθεση μας, κρατάει χαμηλά και τις δονήσεις μας, έλαβα τελευταία ορισμένα μετρά, τα οποία διαπιστώνω ότι ''δουλεύουν'' ικανοποιητικά όσον αφορά εμένα, πιθανόν δε να μπορούν να φανούν χρήσιμα και σε πολλούς άλλους. Κατ' αρχήν έπαψα να βλέπω ειδήσεις καθ' ότι το 95% περιλαμβάνει δυσάρεστα και αρνητικά θέματα και μόνον το 5% έχει κάτι ευχάριστο ή χρήσιμο να μας πει, και τις αντικατέστησα με μουσικά (μελωδικά) προγράμματα και ''έξυπνες'' κωμωδίες, ο δε κίνδυνος από την μη ενημέρωση εξουδετερώνεται εκ του ότι αν κάτι χρειάζεται να το ξέρω, συμβαίνει πάντα κάτι και το μαθαίνω εγκαίρως. Εξ' ίσου μεγάλο κακό στο να κρατούν χαμηλά τις δονήσεις μας κάνουν και οι διάφορες δραματικές (ή ακόμη και υποτιθέμενες κωμικές) σειρές, που γράφουν σεναριογράφοι (με σαδιστικές τάσεις), για να ικανοποιήσουν το κοινό (με μαζοχιστικές τάσεις), όπου στο 98% των επεισοδίων κυριαρχούν οι κακοί, που με τις ραδιουργίες τους βασανίζουν αλύπητα τους καλούς, προς μεγάλη αγανάκτηση, στεναχώρια και θυμό του κοινού, και μόνον στο τελευταίο 2% των επεισοδίων αποκαλύπτεται η αλήθεια και αποκαθίστανται οι καλοί, αλλά το κακό με τις χαμηλές δονήσεις και την προβολή των ''ευγενών'' αρχών του ''μίσους'' και της ''εκδίκησης εναντίων των εχθρών μας και των κακών γενικότερα'' έχει ήδη συντελεστεί, και μάλιστα επί σειράν μηνών ή και ετών. Επί τη ευκαιρία θέλω να επισημάνω ότι καλοί και κακοί είμαστε όλοι αθάνατες ψυχές ίσης αξίας, και ότι όλοι μας σε προηγούμενες ενσαρκώσεις μας υπήρξαμε κάποτε πολύ κακοί, διότι αυτόν τον ρολό επιλέξαμε να παίξουμε σε εκείνη την ενσάρκωση μας, για να συμπληρωθεί σωστά το πάζλ των εμπειριών από τις οποίες έπρεπε να περάσει η ανθρωπότητα. Ας μην σπεύδομε λοιπόν σε υπερβολές μισούς και εκδίκησης, και ας λάβουμε υπόψη μας και το τι επιτάσσει και η χριστιανική θρησκεία.

       Επίσης, (πράγμα που το κάνω από καιρό), αποφεύγω συστηματικά κάθε προσωπική επαφή με  υπηρεσίες, τράπεζες, εφορίες, συνελεύσεις κλπ, στέλνοντας σε αυτές άτομα που με εξυπηρετούν με αντίστοιχες εξουσιοδοτήσεις. Τέλος, ενώ παλαιότερα ήμουν ένα πολύ κοινωνικό άτομο με τα πάρτη και τις δεξιώσεις μου, τώρα έχω περιορίσει τις επαφές μου με τον πολύ κόσμο σε τηλεφωνική κυρίως επικοινωνία, ενώ οι καθημερινές μου παρέες έχουν επικεντρωθεί σε άτομα τα οποία, ανεξαρτήτως μορφώσεως και κοινωνικού ή οικονομικού επιπέδου, έχουν μια θετική αύρα που μου δημιουργεί θετικά συναισθήματα. Ορισμένα από τα άτομα αυτά ακολουθούν αντίστοιχη με την δική μου πορεία και έχουν ανάλογες με τις δικές μου εμπειρίες, μόνο που αυτά διστάζουν να τις δημοσιοποιήσουν.

       Κάτι πάντως που με παρηγορεί και με γεμίζει με υπομονή και αισιοδοξία, και πιστεύω ότι θα παρηγορεί και όσους πιστεύουν, έστω και ως πιθανότητα, την μετάβαση μας σύντομα στην πέμπτη διάσταση, είναι το γεγονός ότι στην πέμπτη διάσταση θα μπει ''ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του'' και όλοι αυτοί που σήμερα μας ταλαιπωρούν θα χάσουν τις εξουσίες, τα οφίτσια, τα προνόμια, την οικονομική υπεροχή, κλπ, αλλά και την δυνατότητα να βλάπτουν τους άλλους, και όσο πιο υψηλά ευρίσκονταν τόσο πιο ''ανώμαλα θα προσγειωθούν'' στην νέα πραγματικότητα. Όσοι λοιπόν από αυτούς αντέξουν την ''αλήθεια τους'' και θελήσουν να προσαρμοσθούν στην νέα πραγματικότητα, θα απολαύσουν, μαζί με όλους τους άλλους ανθρώπους, τα πλεονεκτήματα της νέας διάστασης. Όσοι πάλιν είναι πολύ στενά προσκολλημένοι στο στάτους που έχουν με τόσο κόπο (και κομπίνες) δημιουργήσει, δεν θα μπορέσουν να αντέξουν την ''αλήθεια τους'' και να αποδεχθούν την νέα, χωρίς προνόμια, πραγματικότητα, και τότε το υποσυνείδητο τους θα τους οδηγήσει να φύγουν (δηλαδή να πεθάνουν, προκαλώντας τους δυστυχήματα, εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές προσβολές, κλπ) και να ενσαρκωθούν πολύ αργότερα στην πέμπτη πλέον διάσταση. Ακόμη έχουν προβλέψει οι Πλειάδιοι ένα χώρο σε δικό τους πλανήτη, για τους ''αναποφάσιστους'' που δεν έχουν πάρει την τελική απόφαση αν θέλουν ή όχι να μπουν στην πέμπτη διάσταση (και αυτοί είναι κυρίως οι ισχυροί της Γής, ''Ιλουμινάτοι'' κλπ), όπου θα τους δοθεί μια ευρείας έκτασης ενημέρωση προκειμένου να αποφασίσουν. Αν πάλι επιμένουν να ζήσουν στην τρίτη διάσταση, θα μεταφερθούν (δεδομένου ότι ισχύει ο συμπαντικός νόμος της ελευθέρας βούλησης), σε άλλο ηλιακό σύστημα του γαλαξία που παραμένει τρισδιάστατο, για να κάνουν εκεί την τύχη τους.

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ N.E.S.A.R.A.

       Εδώ αξίζει να αναφερθώ σε μια συμφωνία μεταξύ εξωγήινων και σημαντικών κυβερνήσεων, (και κυρίως των κυβερνήσεων των ΗΠΑ), με τον τίτλο NESARA (National Economic Stabilization And Reformation Act) που σημαίνει ''Πράξη εθνικής οικονομικής σταθεροποίησης και αναμόρφωσης'', της οποίας η ιστορία έχει ως εξής: Μετά την καταστροφή της Ατλαντίδος τους ανθρώπους ήλεγχαν οι Ανουνάκοι (κακοί εξωγήινοι, δείτε προηγούμενη σελίδα μου II.2.D), αλλά όταν το 1995 υπογράφηκε η συμφωνία ειρήνης  μεταξύ των δυνάμεων του φωτός (Γαλακτική Συνομοσπονδία) και του σκότους (Σαυροειδείς, Ανουνάκοι, Γκρίζοι, κλπ της Συμμαχίας της Anchara), οι Ανουνάκοι έφυγαν και έδωσαν εντολή στους γήινους συνεργάτες τους (Ιλουμινάτοι, κλπ) να σταματήσουν την οικονομική και πολιτική καταπίεση των λαών. ΟΙ ελάχιστοι Γκρίζοι που παρέμειναν είναι αυτοί που εργάζονται στα μυστικά προγράμματα ορισμένων κυβερνήσεων, ενώ έχουν αποβληθεί από τον πλανήτη τους. Επειδή όμως οι περισσότεροι από τους Ιλουμινάτοι δεν υπάκουσαν (για να μην χάσουν τα προνόμια τους), οι ''καλοί'' εξωγήινοι τους πίεσαν (με διάφορα μέσα όχι πάντα νόμιμα), και μέσω αυτών και τις βασικές κυβερνήσεις (στις οποίες είχαν δώσει παλαιότερα σημαντική τεχνολογία), να υπογράψουν την συνθήκη αυτή (το 1988 για την Αμερική και μέχρι το 2003 για τις υπόλοιπες κυβερνήσεις μεγάλων χωρών), γεγονός που οι κυβερνήσεις δεν απεκάλυψαν. Για να καθυστερήσουν την εφαρμογή της οι Ιλουμινάτοι το 2000 εξασφάλισαν με νοθεία την κυβέρνηση που ήθελαν, ώστε το 2001 να δημιουργήσουν με την βοήθεια της CIA το νέο Περλ Χάρμπορ, δηλαδή την επίθεση στους δύο πύργους (δείτε προηγούμενη σελίδα μου II.2.D), λίγο πριν αρχίσει η εφαρμογή της συμφωνίας. Όμως πλέον ωρίμασε ο χρόνος ώστε η συνθήκη αυτή να αρχίσει σταδιακά να εφαρμόζεται ή οποία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα κάτωθι έξη βασικά σημεία:

       1) Όλα τα δάνεια προς τράπεζας, πιστωτικούς οργανισμούς και κάρτες θα μηδενιστούν (εις αντιστάθμισμα της εκμετάλλευσης που οι τράπεζες εφήρμοσαν όλα αυτά τα χρόνια), ενώ τα δάνεια που θα δίδονται ευ' εξής θα έχουν πολύ χαμηλό επιτόκιο. 2) Η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ (Federal Reserves Bank, η μόνη ιδιωτική κεντρική τράπεζα του πλανήτη, που ευθύνεται σημαντικά για το σημερινό οικονομικό χάος), θα κρατικοποιηθεί και το νόμισμα που θα τυπώνει θα καλύπτεται από πολύτιμα μέταλλα και άλλες πραγματικές αξίες. 3) Το σύνταγμα των ΗΠΑ θα ξαναγίνει όπως αρχικά ήταν, και όλοι οι νόμοι που έγιναν, με διάφορες δικαιολογίες (κατάσταση πολέμου, κλπ), για τον περιορισμό των ελευθεριών και την χειραγώγηση και εκμετάλλευση των πολιτών θα καταργηθούν. 4) Η κυβέρνηση των ΗΠΑ (που ελέγχεται από την οικονομική ελίτ, Ιλουμινάτοι κλπ), θα υποχρεωθεί σε παραίτηση (μαζί με το κογκρέσο) και θα αντικατασταθεί με προσωρινή, για να γίνουν ελεύθερες και αδιάβλητες εκλογές εντός τεσσάρων μηνών, αφού ενημερωθεί ο κόσμος για όσες πληροφορίες και παράνομες πράξεις οι κυβερνήσεις του απέκρυβαν. 5) Ο νέος πρόεδρος θα ανακοινώσει την ειρήνη ανακαλώντας στην χώρα όλες τις επιθετικές στρατιωτικές δυνάμεις που ευρίσκονται στο εξωτερικό. 6) Το σημερινό φορολογικό σύστημα θα καταργηθεί και τα έσοδα του κράτους θα βασίζονται κυρίως σε έμμεσους φόρους επί των πωλήσεων (εξαιρουμένων των ειδών πρώτης ανάγκης, όπως είναι π.χ. τα τρόφιμα, κλπ) και σε άλλες πηγές που δεν προέρχονται από τους πολίτες.

       Ακόμη ένα σημαντικό ποσοστό του υπάρχοντος πλούτου και των εν τω μεταξύ εσόδων, θα διατίθεται για ανθρωπιστικούς σκοπούς ώστε να καλύπτονται ικανοποιητικά οι ανάγκες όλων των πολιτών του πλανήτη. Για τον ανθρωπιστικό αυτό σκοπό οι γήινοι συνεργάτες των εξωγήινων, εδώ και πολλά χρόνια δημιούργησαν σημαντικές περιουσίες και αποθέματα πολυτίμων μετάλλων, στηριζόμενοι και στα ''φωτισμένα'' παιδιά πολύ πλουσίων οικογενειών, που μεγαλώνοντας εντάχθηκαν στο κίνημα αυτό της NESARA. Αντίστοιχες με τα ανωτέρω είναι και οι συμφωνίες με τις άλλες σημαντικές κυβερνήσεις του πλανήτη, ενώ θα σταματήσει και η απόκρυψη που γίνεται σήμερα, και θα ανακοινωθεί επίσημα από τις κυβερνήσεις η παρουσία των εξωγήινων στον πλανήτη μας και οι καλές τους προθέσεις να μας βοηθήσουν. Ακόμη μετά την βασική αυτή συμφωνία ακολούθησαν και άλλες επί μέρους λεπτομερέστερες συμφωνίες, που αποτελούν ένα πλήρες νομοθετικό πλαίσιο, και καθορίζουν τις νέες σχέσεις μεταξύ των πολιτών (συμπεριλαμβανομένων εταιριών, οργανισμών, κλπ), των πολιτών με το κράτος, και την διάρθρωση του κράτους, που περιμένουμε κάποια στιγμή να ανακοινωθούν και να αρχίσουν ταχύρυθμα εφαρμοζόμενες.

       Για να καταστεί δυνατή η ομαλή και πλήρης εφαρμογή της συνθήκης αυτής, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η αποκάλυψη της κρυμμένης τεχνολογίας που οι μεγάλες κυβερνήσεις κατέχουν σχετικά με την ελεύθερη καθαρή ενέργεια, την προώθηση οχημάτων ξεπερνώντας την βαρύτητα, την τροφή, την υγεία κλπ, που πολλές από αυτές οι κυβερνήσεις τις έλαβαν από τους εξωγήινους, και που τις κρατούν μυστικές, με την δικαιολογία της κρατικής ασφάλειας, στην πραγματικότητα όμως λόγω των συμφερόντων των σκοτεινών δυνάμεων (Ιλουμινάτοι, πετρελαϊκές, κλπ). Η τεχνολογία αυτή θα ενισχυθεί αργότερα με την άφιξη των εξωγήινων, που τότε θα μας δώσουν και τεχνολογία που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Τους ''εξομοιωτές'' που μετατρέποντας την φωτεινή ενέργεια σε ύλη, μας παρέχουν τροφή, ενδυμασία, έπιπλα, σκεύη, κλπ, τα ''ολογραφικά θέατρα'' με τα οποία κατασκευάζουμε τα σπίτια και τον περιβάλλοντα χώρο μας, τα ''κέντρα ολογραφικών επικοινωνιών'', ''τα δονητικά ντους ήχων'' που μας καθαρίζουν και μας αναζωογονούν, και λοιπές συσκευές κλπ, που θα μπορούν να εξυπηρετούν όλες τις βασικές μας ανάγκες και να μας καθιστούν αυτάρκεις και ανεξάρτητους, (δείτε λεπτομέρειες στη σελίδα μου II.2.D). Η έναρξη της εφαρμογής της συνθήκης, από ότι πληροφορήθηκα πρόσφατα από τους εξωγήινους (Μάιος του 2010), θα ξεκινήσει πλέον (κατά το πλέον πιθανό σενάριο) από την επίσημη ανακοίνωση ορισμένων κυβερνήσεων (που θα γίνει μέσα στο 2010) που θα παραδεχθούν ότι οι εξωγήινοι είναι εδώ, είναι καλοπροαίρετοι και φιλικοί, μας έχουν δώσει τεχνολογία και προσπαθούν να βοηθήσουν τον πλανήτη, οι οποίες ανακοινώσεις θα υποστηριχθούν και από την αθρόα και για μεγάλη διάρκεια ξεκάθαρη εμφάνιση των διαστημοπλοίων τους που θα ακολουθήσει. Ακόμη σε ερώτηση που έκανα για το αν ο πρόεδρος Ομπάμα θα συμμετάσχει στις επερχόμενες αλλαγές, η απάντηση που πήρα είναι ότι θα ανακοινώσει την παραίτησή του και θα αποσυρθεί.

       Για την καλύτερη υποστήριξη των όσων ανέφερα για την συνθήκη της NESARA, περιλαμβάνω τρεις παραγράφους πιο κάτω από ένα μήνυμα που έλαβα από την Σίριο SA LU SA που προήλθαν από το ''κανάλι'' Michael Quinsey, οι οποίες έχουν ως εξής: ''Τα τελικά γεγονότα δεν θα συμβούν ακριβώς όπως θα αναμενόταν, βάσει των πολλών προφητειών που αφορούν σε φυσικές αλλαγές. Τα οφέλη της NESARA έχουν γίνει μέρος των γενικότερων αλλαγών, και περιλαμβάνονται στο σχέδιο που επεξεργαζόμαστε τώρα. Το χρέος έχει σκόπιμα επιβληθεί στις φτωχές χώρες, ως μέσο ελέγχου, για να αποσπάσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία (π.χ. το πετρέλαιο και άλλα πολύτιμα αγαθά, κλπ). Κατά παρόμοιο τρόπο ο ίδιος άνθρωπος έχει υποβληθεί σε νόμους που είναι συχνά παράνομοι, και τον έχουν φέρει στο σημείο να μπορεί να ζει μόνον με οικονομική βοήθεια. Έτσι, τόσο οι χώρες όσο και οι  πληθυσμοί τους διατηρούνται χρεωμένοι. Ως εκ τούτου έχουν δημιουργηθεί διαδικασίες (βήματα) για να αναστρέψουν αυτή την κατάσταση, από τη στιγμή που οι υπάρχουσες κυβερνήσεις σας θα αντικατασταθούν. Στις ΗΠΑ αυτή η κατάσταση δημιουργήθηκε από την παραβίαση των νόμων του Συντάγματος ενώ οι έλεγχοι της οικονομίας και τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτούς, έχουν διεισδύσει στα περισσότερα μέρη του κόσμου, και αυτά πρέπει να αλλάξουν για την επίτευξη μιας σωστής και δίκαιης κατανομής των πλούτου''.

       ''Πολλά οφέλη προκύπτουν για σας από τις αλλαγές, αλλά προτεραιότητα έχει και ο Τρίτος Κόσμος. Η πείνα και η έλλειψη κατάλληλων εγκαταστάσεων νερού έχουν προκαλέσει μεγάλη δυστυχία και θανάτους μεταξύ τους. Η ποιότητα της ζωής τους διατηρείται τεχνητά χαμηλή, δεδομένου ότι υπάρχουν επαρκείς πόροι στη Γη για να εξασφαλίσει ο καθένας ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο. Πριν από τον ''τελικό χρόνο'' πρέπει να υπάρξει παντού ''ανόρθωση'' ώστε όλοι οι ανθρώπους, να είναι ενωμένοι σαν Ένας. Είστε ήδη ψυχές του ιδίου επιπέδου που προέρχονται από την ίδια πηγή, και σε όλους σας αξίζει να μοιραστείτε μια ευτυχισμένη ζωή, όπου η έλλειψη θα έχει εξαλειφθεί. Ενώ είστε Ένα ως προς την ικανότητα να είστε όλο αγάπη, θα είναι δίκαιο πραγματικά να εφαρμόζεται αυτή την αγάπη με διαφορετικό τρόπο σε άλλους αδελφούς και αδελφές σας; Πιστεύουμε ότι θα αναγνωρίσετε την Θεότητα που έχετε μέσα σας και θα δείτε την ζωή με διαφορετικό τρόπο από ότι στο παρελθόν, για να μπορέσετε να δείτε και πέρα από τα εξωτερικά φαινόμενα''.

       ''Και όποιος ακόμη θεωρείτε ότι είναι ο πιο κακός άνθρωπος, δεν παύει να είναι 'σπινθήρας του Θεού' και χρειάζεται την αγάπη σας για να ξυπνήσει και να δει την αλήθεια της ουσίας του. Καθώς εργάζεστε προς την 'άνευ όρων αγάπη' για να γίνετε 'Χρηστικά Ενωμένοι', δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να θέσετε τον εαυτό σας στην δοκιμασία που ξεκινά με την συμπόνια και με την ικανότητα να μην είστε επικριτικοί, και αυτά 'για την χάρη του Θεού' (είναι μια ισχυρή δήλωση που αξίζει να θυμόμαστε). Σκεφθείτε ότι και εσείς, χωρίς εξαίρεση, έχετε ζήσει προηγούμενες ζωές μακριά από το φως (το καλό). Τέτοιες εμπειρίες δεν είναι ένας λεκές στον χαρακτήρα σας που παραμένει για πάντα, και η ευκαιρία δίνεται σε όλους να γίνουν καλοί. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως καταδίκη που να σας καταδικάζει για πάντα, και αν ο Θεός μπορεί να συγχωρήσει γιατί και οι άνθρωποι να μην ακολουθήσουν το παράδειγμά του;'' ...; (Τέλος του μηνύματος από τονSA LU SA και της συνθήκης NESARA).

       Επίσης πληροφορήθηκα (άνωθεν) ότι ''κολυμπούμε'' μέσα σε μια ''θάλασσα ενέργειας'' που περιβάλει το DNA μας, τα κύτταρα μας, το σώμα μας, όλα τα όντα του πλανήτη, τα αντικείμενα και όλη την Γη (στο σύνολο της με τα ηλεκτρομαγνητικά της πεδία). Την ενέργεια του σώματός μας (ατομική μας ενέργεια) την επηρεάζουμε και την μεταβάλουμε με τις σκέψεις μας και κυρίως με τα συναισθήματα μας (''καλά'' ή ''κακά''), που είναι και αυτά μια μορφή πολύ λεπτοφυούς ενέργειας, που όμως έχει καθοριστικές επιπτώσεις στην σωματική και πνευματική υγεία, κατάσταση και νοοτροπία μας, επηρεάζοντας ακόμη και τις χημικές αντιδράσεις στον οργανισμό μας. Οι ατομικές μας ενέργειες και η ενέργεια του πλανήτη έχουν άμεση αλληλεξάρτηση και επηρεάζει σημαντικά η μία την άλλη, και μάλιστα μέσω του ενεργειακού ''κρυσταλλικού πλέγματος'' που περιβάλει την Γη, (δείτε περιγραφή του στην σελίδα μου II.2.D5). Όσον αφορά στην ενεργεία της Γης το μαγνητικό της πεδίο υφίσταται μια επιταχυνόμενη μεταβολή τελευταία (μείωση της έντασης του), που θα κορυφωθεί το 2012. Επίσης η συχνότητα των παλμών των δονήσεων της Γης, από 7.8 περίπου ανά δευτερόλεπτο που ήταν, αυξάνει για να εισέρθει η Γη στην πέμπτη διάσταση, και πλησιάζει αυτή την στιγμή (βάσει των γενομένων μετρήσεων) τους 13 παλμούς που απαιτούνται για την είσοδο. Στην συχνότητα αυτή συντονίζονται σιγά-σιγά και τα κύτταρα μας πράγμα που κάνει (τους πιο ευαίσθητους από εμάς), να αισθανόμαστε ότι ο χρόνος επιταχύνεται και ότι η μέρα μικραίνει, ενώ μας δημιουργεί την αίσθηση ότι κάτι σημαντικό πρόκειται να συμβεί.

       Ομοίως οι σκέψεις μας οι προθέσεις μας και τα συναισθήματα μας, όταν μάλιστα προέρχονται συλλογικά από μεγάλες ομάδες ατόμων, επηρεάζουν το ενεργειακό πεδίο της Γης, που με την σειρά του επηρεάζει και τους άλλους κατοίκους του πλανήτη που δεν ανήκουν στις ομάδες αυτές, δημιουργώντας έτσι μια ''συλλογική γήινη συνείδηση''. Αυτό έχει τεκμηριωθεί και από μία ερευνά που έγινε την δεκαετία του 70 από κάποιο πανεπιστήμιο σε 24 πόλεις της Αμερικής με μέσο πληθυσμό γύρω στις 15.000 κατοίκους εκάστη, όπου εζήτησαν από μια σχετικά μικρή ομάδα πολιτών σε κάθε πόλη (απεδείχθη ότι η κρίσιμη μάζα για να δουλέψει το σύστημα είναι λιγότεροι από 0.8 τοις χιλίοις), να διακατέχονται για ένα συγκεκριμένο διάστημα με συναισθήματα ειρήνης, αγάπης, αλληλεγγύης, κλπ για τους συμπολίτες τους. Διαπίστωσαν τότε ότι κατά το συγκεκριμένο διάστημα τα εγκλήματα, οι ληστείες, οι συμπλοκές, ακόμη και τα ατυχήματα, στη κάθε πόλη μειώθηκαν σημαντικά, ενώ όταν σταμάτησε το πείραμα επανήλθαν σιγά-σιγά στα προηγούμενα επίπεδα. Ανάλογο πείραμα, αλλά σε μεγαλύτερη έκταση, έγινε και στις αρχές της δεκαετίας του 80 στην Μέση Ανατολή κατά τον πόλεμο Λιβάνου και Ισραήλ, όσον αφορά στην βία και τις τρομοκρατικές επιθέσεις εκεί, με τα ιδία με το προηγούμενο πείραμα αποτελέσματα. Συνεπώς για την Ελλάδα των 12 εκατομμυρίων απαιτούνται λιγότερα από 10.000 άτομα κατάλληλα διεσπαρμένα, και για τον πλανήτη των 6.5 δισεκατομμυρίων, απαιτούνται 5 εκατομμύρια άτομα περίπου, ενώ οι ''σπόροι των άστρων'' και οι ''εργάτες του φωτός'' είμαστε εκατονταπλάσιοι και θα ήταν ευχής έργον να εργαζόμαστε γι' αυτόν τον σκοπό (εργασία που εκτός των άλλων διατηρεί υψηλά και τις δονήσεις μας). Ένα άλλο σημαντικό πείραμα που έγινε σε εναλλακτικό νοσοκομείο του Θιβέτ αφορά στην θεραπεία ευρωπαίας που είχε μη εγχειρήσιμο καρκινικό όγκο μήκους 7 εκατοστών στην κύστη. Το πείραμα δείχνει τον όγκο στην αρχική του κατάσταση και το υπερηχογράφημα διπλά δείχνει ο όγκος αυτός μέσα σε 3 μόνον λεπτά να μικραίνει και τελικά να εξαφανίζεται. Αυτό επετεύχθη με την βοήθεια τριών ειδικευμένων στην μέθοδο ''ιατρών'' που είχαν εκπαιδευθεί να πιστεύουν και συγχρόνως να αισθάνονται ότι κάτι που οραματίζονται πράγματι συμβαίνει, οπότε στο τρίλεπτο που απαιτήθηκε επαναλάμβαναν τις λέξεις που ελευθέρα ερμηνευμένες σημαίνουν ''έχει θεραπευθεί'' και το ίδιο αισθάνονταν και η ασθενής που ήταν ξαπλωμένη δίπλα τους, δείτε σχετικό βίντεο του Gregg Braden στο "Spontaneous Healing of Belief" http://www.greggbraden.com/books_audios_videos), (Άμεση Θεραπεία με το να την πιστεύομε), και επίσης στο βιβλίο του ''The science of miracles'' (Η επιστήμη των θαυμάτων).  

       Σε αυτή την βάση στηρίζεται και ο ''Παγκόσμιος Διαλογισμός'' που προτείνω στην σελίδα μου II.2.D5, καθ' ότι ένα μικρό ποσοστό από άτομα κατάλληλα τοποθετημένα στον πλανήτη, θα μπορούσαν με τα ''καλά'' συναισθήματα τους να επηρεάσουν ολόκληρο τον πλανήτη, και να βοηθήσουν τους κατοίκους του στην αντιμετώπιση της μεταβατικής περιόδου και στην είσοδο τους στην πέμπτη διάσταση. Συνεπώς θα ήταν ευχής έργον να δημιουργηθούν τέτοιες ομάδες ανθρώπων σε όλα τα έθνη και σημεία της Γής, όπου μερικές εκατοντάδες τέτοιοι άνθρωποι θα ήσαν αρκετοί για να επηρεάσουν θετικά πόλεις εκατοντάδων χιλιάδων κατοίκων. Φυσικά όσο πιο πολλοί είναι τόσο πιο σημαντικά θα είναι και τα αποτελέσματα. Έτσι οι άνθρωποι αυτών των ομάδων, αποκομμένοι από το τι πραγματικά γίνεται γύρω τους, (όπως αυτό παρουσιάζεται από τις τηλεοράσεις και τα άλλα μέσα ενημέρωσης, που αρέσκονται να επικεντρώνονται και ψάχνουν να παρουσιάσουν ότι χειρότερο συμβαίνει γύρω μας), θα πρέπει, όπως και στα προηγούμενα δύο πειράματα, να αισθάνονται ότι ζουν μέσα σε έναν ιδεώδη κόσμο, όπου τόσο μέσα τους, όσο και γύρω τους επικρατούν τα συναισθήματα της αγάπης, της ειρήνης, της συμπόνιας, της υγείας, της χαράς, της αφθονίας, κλπ, γεγονός που πιστεύω ότι θα ήταν ο ευκολότερος (αν και έμμεσος) τρόπος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της μεταβατικής περιόδου (μέχρι το 2012).

       Προσέθεσα την προηγούμενη παράγραφο κυρίως για να πείσω τους φίλους μου τεχνοκράτες (που φορούν παρωπίδες, ενώ στους ασχολούμενους με τα πνευματικά αυτά είναι ήδη γνωστά), προκειμένου να στηρίξω την μέθοδο που προτείνω εδώ, για να βοηθήσομε του εαυτούς μας και την Γη στην ομαλή μετάβαση στην πέμπτη διάσταση. Για τον σκοπό αυτό αντί να προσπαθώ μόνος μου, έγινα μέλος (άνευ δαπάνης) σε 62 οργανώσεις του διαδικτύου (ning και άλλες), που περιλαμβάνουν πλέον συνολικά περισσότερα από 2.000.000 μέλη (δείτε επίσης επομένη σελίδα μου II.2.D2), που κάνουν ''συγχρονισμένους'' διαλογισμούς για την άνοδο της ''συλλογικής γήινης συνείδησης''. Στις οργανώσεις αυτές απέκτησα μέσα σε ένα εξάμηνο περισσότερα από 2300 άτομα που ζήτησαν και έγιναν ''ηλεκτρονικοί φίλοι'' μου, ενώ δημιούργησα τα δικά μου γκρουπ με τίτλο ''Η νέα Γη στην πέμπτη διάσταση'' με σκοπό τα μέλη και οι φίλοι μου να κάνουν, μεταξύ άλλων, τον παγκόσμιο διαλογισμό που προτείνω σε επόμενη σελίδα μου (II.2.D5). Ο διαλογισμός αυτός γίνεται δυο φορές τον μηνά σε συγκεκριμένες ώρες (Αυστραλίας, Ευρώπης και Αμερικής), και σκοπό έχει να εξασφαλίσει την ομαλή μετάβαση της Γης στην πέμπτη διάσταση (στο τέλος του 2012), και να μας προετοιμάσει να την ακολουθήσουμε σαν άτομα στην μετάβαση της αυτή κατά τον πιο σίγουρο, γρήγορο, εύκολο, άνετο και ανώδυνο τρόπο, ενώ βοηθά και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και αναστατώσεων που θα δημιουργηθούν κατά την μεταβατική περίοδο μέχρι να γίνουμε 100% πεμτοδιάστατοι. Πάντως όταν θα γίνουμε 100% πεμτοδιάστατοι θα ισχύσουν εν γένει και για εμάς, και όλες οι άλλες ικανότητες και δυνατότητες που αναφέρω για τους Πλειάδιους στην σελίδα μου II.2.D, και για τους κατοίκους της Σιαμπάλα, πρωτεύουσας της Κοίλης Γης, που αναφέρω στην σελίδα μου II.2.D7, όπου υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες.

ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ

       Πριν ολοκληρώσω την εικόνα για την πέμπτη διάσταση, η οποία συμπληρώνεται και στην επόμενη σελίδα ΙΙ.2.D2, θέλω να περιγράψω τις διάφορες κατηγορίες ανθρώπων (Γήινων και εξωγήινων) αλλά και άλλων πνευματικών όντων και ψυχών που βρίσκονται μαζί μας και μας βοηθούν στην μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση, που είναι οι εξής:

       1) Οι ''Σπόροι των Άστρων'' (''star-seeds''που αναλυτικότερα αναφέρω στην επόμενη σελίδα μου ΙΙ.2.D2) που είναι άνθρωποι που συνήθως ενσαρκώνονται σε άλλους πλανήτες, και που τώρα επέλεξαν να ενσαρκωθούν στην Γη για να βοηθήσουν την ανάληψη μας στην πέμπτη διάσταση, και στην συνέχεια να μεταφέρουν στους πλανήτες τους τις γήινες εμπειρίες τους, ενώ στην κατηγορία αυτή ανήκουν και οι "walk in" (δείτε περί αυτών στην σελίδα ΙΙ.2.D2). Το ποσοστό τους σήμερα έχει ξεπεράσει το 5% του πληθυσμού της Γης (παρακολούθησα συνέδριο τους το 2008 στον Λονδίνο), ενώ αρκετοί από αυτούς έχουν αναμνήσεις από την ζωή τους στους πλανήτες τους.

       2) Οι ''Εργάτες του Φωτός'' (''light workers'') που είναι όλοι οι συνάνθρωποι μας που έχουν αφυπνισθεί και είναι ενημερωμένοι για την πέμπτη διάσταση, το 2012, την ύπαρξη των εξωγήινων, και εν γένει για το τι πρόκειται να συμβεί, και που εργάζονται για τον σκοπό αυτό ενημερώνοντας και αφυπνίζοντας τους συνανθρώπους τους, κάνοντας διαλογισμούς για την άνοδο της συνειδητότητας του πλανήτη, και εφαρμόζοντας την ανιδιοτελή αγάπη και βοήθεια προς τους γύρω τους και την κοινωνία γενικότερα, βοηθώντας την να ξεπεράσει τα μύρια προβλήματα που ιδιαίτερα σήμερα την ταλανίζουν. Στην κατηγορία αυτή υπάγονται και όσοι από τους Σπόρους των Άστρων έχουν συνειδητοποιήσει την αποστολή τους.

      3) Οι ''Γήινοι Σύμμαχοι'' των εξωγήινων που αποτελούν και την σημαντικότερη γήινη ομάδα για την ανάληψη. Οι άνθρωποι αυτοί που συνεργάζονται εδώ και χρόνια και καθοδηγούνται από τους εξωγήινους, έχουν προωθηθεί και κατέχουν σήμερα θέσεις κλειδιά σε κυβερνήσεις, στην πολιτική ζωή, στην διοίκηση, στην οικονομία (ορισμένοι μάλιστα είναι και πολυεκατομμυριούχοι όπως τα ''φωτισμένα παιδιά'' που προανέφερα), και σε λοιπές σημαντικές εκδηλώσεις, όπου εργάζονται χωρίς να φαίνονται και χωρίς να αποτελούν στόχο για τις σκοτεινές δυνάμεις που μας καταδυναστεύουν. Είναι αυτοί που την κατάλληλη στιγμή θα πιέσουν τις κυβερνήσεις να αποκαλύψουν την ύπαρξη των εξωγήινων, τις καλές για την Γη μας προθέσεις τους, και την τεχνολογία που μας έχουν παράσχει, ενώ θα συμμετάσχουν στην εφαρμογή της συνθήκης NESARA που ανέλυσα προηγουμένως και στις μεταβατικές κυβερνήσεις που θα προκύψουν. Αποτελούν με άλλα λόγια την ομάδα κρούσεως για την ανατροπή των σκοτεινών δυνάμεων που μας καταδυναστεύουν, στην οποίαν ομάδα πρέπει να συνδράμουμε και όλοι εμείς ώστε η ανατροπή να γίνει κατά τον πλέον σύντομο και ανώδυνο τρόπο. Ένα μικρό ποσοστό από αυτούς (της τάξεως του 5%) αποτελούν και άνθρωποι της Κοίλης Γης που ζουν ανάμεσα μας. Σημειωτέον ότι οι εξωγήινοι θέτουν ως προϋπόθεση, καλώς εχόντων των πραγμάτων, την έναρξη εφαρμογής της συνθήκης  NESARA για να προσγειωθούν εν συνεχεία και να μας δώσουν την βοήθεια τους κατά τρόπο ομαλό και χωρίς να τρομάξουν τον ανενημέρωτο πληθυσμό, εκτός βεβαία αν λόγοι ανωτέρας βίας (όπως μεγάλες καθυστερήσεις εφαρμογής, η σημαντικοί κίνδυνοι για τον πλανήτη) τους υποχρεώσουν να παρέμβουν ανεξαρτήτως των ως άνω προϋποθέσεων.

       4) Οι εξωγήινοι, που αποτελούνται από εκπροσώπους πενήντα περίπου αστερισμών του γαλαξία μας (συμπεριλαμβανομένης της Ανδρομέδα), είναι κατά βάση οι αστερισμοί που πριν από 900.000 χρόνια ήρθαν στην Γη και αποίκησαν την Λεμούρια (δείτε λεπτομέρειες στην σελίδα μου ΙΙ.2.D) δημιουργώντας έτσι την Γήινη ανθρώπινη φυλή. Οι εξωγήινοι αυτοί έχουν έλθει σήμερα κατά δισεκατομμύρια, κατόπιν εντολής των επουρανίων (Θεϊκών) δυνάμεων, για να βοηθήσουν την Γη (και το ηλιακό μας σύστημα γενικότερα) να μπει επιτυχώς στην πέμπτη διάσταση το 2012. Είναι εγκατεστημένοι στα διαστημόπλοια τους (γύρω από την Γη και γύρω από τον Ήλιο) και στις βάσεις που έχουν στην Κοίλη Γη (δείτε σελίδα ΙΙ.2.D5) στην Σελήνη στον Άρη στον πλανήτη Ουρανό κλπ. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και άτομα που έχουν έρθει και από άλλους μακρινούς γαλαξίες, με την άδεια της Γαλακτικής Συνομοσπονδίας, αφ' ενός για να βοηθήσουν και αυτοί με τις ιδιαίτερες ικανότητες που έχει ο κάθε αστερισμός τους, και αφ' ετέρου για να παραστούν μάρτυρες του μοναδικού αυτού ''πειράματος'' που γίνεται στην Γη, περνώντας δηλαδή στην ανάληψη με τα φυσικά μας σώματα. Σημειωτέων ότι αφού γίνουμε πεμπτοδιάστατοι, υπάρχουν πολλοί αστερισμοί στους γαλαξίες τους που θα ήθελαν να μάθουν πως το καταφέραμε για να κάνουν και αυτοί το ίδιο, βάσει των οδηγιών που θα τους δίνουμε εμείς οι γήινοι, που θα παίζουμε τότε για αυτούς τον ρόλο διδασκάλων.  Τα βήματα που θα ακολουθηθούν μετά την προσγείωση των διαστημοπλοίων τους και τα βήματα της βοήθειας που θα μας δώσουν για την μετάβαση μας αυτή, δίδοντα αναλυτικά στην επόμενη σελίδα μου ΙΙ.2.D2. Σημειωτέον πάντως ότι ορισμένοι εξωγήινοι βρίσκονται εδώ και χρόνια ανάμεσα μας, χωρίς να μπορούμε τους ξεχωρίσουμε από τους συνανθρώπους μας, είτε για να συνεργάζονται και να καθοδηγούν τους  γήινους συμμάχους τους, είτε σαν επιστήμονες σε διάφορα ερευνητικά (κατά βάση κρατικά) προγράμματα βοηθώντας και επιλύοντας προβλήματα των γήινων επιστημόνων-ερευνητών (δείτε την σελίδα μου ΙΙ.2.D).

       5) ΟΙ αδελφοί μας της Κοίλης Γης που κατοικούν εδώ και εκατομμύρια χρόνια στον εσωτερικό φλοιό της Γης (που βρίσκεται 800 μίλια κάτω από τον εξωτερικό φλοιό της, δείτε λεπτομέρειες στην σελίδα μου ΙΙ.2.D7), που είναι ήδη πεμτοδιάστατοι και μας θεωρούν αδέλφια τους, (ορισμένοι μάλιστα προέρχονται από την εξωτερική επιφάνεια, όπως Λεμούρια κλπ, και κατέφυγαν εκεί πρώτου οι χώρες τους καταστραφούν). Αυτοί απομονώθηκαν από την εξωτερική επιφάνεια για να αποφύγουν τους πολέμους και τις αναστατώσεις που συνέβαιναν εκεί, ενώ περιμένουν να γίνουμε και εμείς πεμτοδιάστατοι για να ενωθούμε σε ένα ενιαίο έθνος, του Γήινους. Ορισμένοι από αυτούς κυκλοφορούν ινκόγκνιτο ανάμεσα μας, και πηγαινοέρχονται μεταξύ εξωτερικού και εσωτερικού φλοιού της Γης, μεταφέροντες πληροφορίες και συνεργαζόμενοι με τους Γήινους Συμμάχους. Αυτοί όταν έλθουν μαζικά στην επιφάνεια (μάλιστα έχω προσκαλέσει να μείνει στο σπίτι μου ένας από αυτούς), θα μας δώσουν τις γνώσεις και την τεχνολογία τους, ενώ έχουν ήδη ετοιμάσει για όλους μας την προσωρινή μας  κατοικία στις κρυστάλλινες πόλεις τους στην Κοίλη Γη, όπου θα πάμε για να μπορέσουμε να περάσουμε εντός λίγων μόλις ημερών στην πέμπτη διάσταση μέσα στους εκεί ''θαλάμους μεταμόρφωσης'' (δείτε λεπτομέρειες στις σελίδες μου ΙΙ.2.D2 και ΙΙ.2.D7).

       6) Οι ''Επουράνιες Οντότητες'' είναι αυτές που αφ ενός κατευθύνουν το Θεϊκό σχέδιο της μετάβασης μας στην πέμπτη διάσταση και αφ έτερου θα μας βοηθήσουν έναν έκαστο από εμάς στην πνευματική μας ανάληψη, ώστε από μερικώς συνειδητοποιημένα όντα που είμαστε σήμερα να γίνουμε πλήρως συνειδητοποιημένε πνευματικά όντα. Οι κυριότερες από αυτές  μπορούν να καταταγούν σε τρεις βασικές κατηγορίες, α) Οι ''Αναληφθέντες Δάσκαλοι'' που είναι ψυχές που με επανειλημμένες ενσαρκώσεις έχουν φτάσει την τελειότητα και δεν χρειάζεται πλέον να ενσαρκωθούν, αλλά έρχονται όταν χρειασθεί για συγκεκριμένες αποστολές, όπως είναι π.χ. η προκειμένη βοήθεια που θα μας δώσουν. Τέτοιοι είναι π.χ. ο Άγιος Γερμανός (Saint Germaine), ο Ιλαρίων, ο Σέραπις Μπέη, κλπ. β) Οι διάφοροι αρχάγγελοι και άρχοντες της επουράνιας ιεραρχίας που κατευθύνουν το θείο σχέδιο της ανάληψης μας (όπως είναι π.χ. ο αρχάγγελος Μιχαήλ, ο άρχοντας Σουρέα, οι Ελοχήμ, οι Σεραφείμ, κλπ, δείτε σελίδα μου ΙΙ.2.D), καθώς και οι άγγελοι (φορείς της θείας θέλησης) που θα βοηθήσουν τον καθένα μας. γ) Οι επουράνιοι σύμβουλοι μας, που μας φροντίζουν από την γέννηση μας, και που είναι συνήθως ανώτερες ψυχές που εδράζονται στην ένατη διάσταση, όπου ευρίσκονται οι ψυχές προ της επόμενης ενσάρκωσης των.

      Όλες αυτές οι έξη κατηγορίες, (τις τρείς πρώτες των οποίων αποτελούμε εμείς οι ίδιοι, οι Γήινοι), θα πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά και αποτελεσματικά προς εκπλήρωση της θείας εντολής  του να μπει δηλαδή η Γη (μαζί με την συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της εν ζωή) στην πέμπτη διάσταση, πράγμα που έχει ήδη ''κλειδώσει'' για το 2012 και δεν επιδέχεται καθυστέρηση ή αναβολή ούτε ενέχει κίνδυνους αποτυχίας. Ας αναλάβουμε λοιπόν και εμείς με υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία τον ρόλο που μας αντιστοιχεί (δείτε περί αυτού και τις λοιπές σελίδες του site μου), που για τους περισσότερους από εμάς συνίσταται, όπως προείπαμε, στο να κρατάμε ψηλά τις δονήσεις μας (με διαλογισμό και καλές σκέψεις, συναισθήματα και πράξεις), και παράλληλα να ενημερώνουμε (και να πείθουμε) όσον το δυνατόν περισσότερο κόσμο για τα επερχόμενα γεγονότα, ώστε να είναι προετοιμασμένος. Ακόμη είναι πολύ σημαντικό ο αριθμός των Εργατών του Φωτός να φτάσει σύντομα σε ένα ικανοποιητικό αριθμό (''κρίσιμη μάζα'') ώστε οι εξελίξεις να επιταχυνθούν ραγδαία.

       Τέλος, ζήτησα από τον Gabriel (έναν εξωγήινο από τον πλανήτη Altone της Ανδρομέδας, ο οποίος με το διαστημόπλοιο του είναι εδώ στη Γη για να μας βοηθήσει, και επικοινωνούμε μέσω της αδελφής του στη Γη Sharon, δείτε τη σελίδα μου II.1.D10), προκειμένου να εξακριβώσω αν το ως άνω άρθρο περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες των συμμάχων μας, και η απάντηση που έλαβα σχετικά στις 12.Μαρτίου.10 είναι η εξής: Όπως είπε και ή Sharon το άρθρο σου είναι πολύ καλό και δίνει απαντήσεις σε πάρα πολλές ερωτήσεις του κόσμου. Θα ήθελα να προσθέσω ότι τα πράγματα εξελίσσονται πολύ γρήγορα, καθ' όσον τα γεγονότα προχωρούν πολύ πιο γρήγορα από ότι πιστεύαμε. Η Γη είναι αποφασισμένη να προχωρήσει ταχύτερα από ότι είχαμε υπολογίσει. Είναι αστείο ότι κανείς Γήινος ή εξωγήινος όπως εγώ, δεν μπορέσαμε να δούμε ακριβώς τι η Μητέρα Γη πρόκειται να κάνει. Έχει δικό της χρονοδιάγραμμα και κανείς δεν πρόκειται να το κάνει να πάει πιο αργά ή πιο γρήγορα. Πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος από την κακή διαχείριση που έκανε στην Γαία, προκάλεσε τις αλλαγές που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Η ανθρωπότητα είναι οτιδήποτε άλλο από το να θεωρείται καλή απέναντι της Γης. Είναι αστείο το ότι παρακολουθούν οι επιστήμονες σας με τους υπολογιστές και ακριβό εξοπλισμό τους για να μπορέσουν να υπολογίσουν την επόμενη κίνηση, για να πουν τελικά ότι όλα αυτά είναι απλά μια ψευδαίσθηση και θα περάσει, και ότι οι άνθρωποι υπερβάλουν για πολλά από αυτά που παρατηρούν να συμβαίνουν. Οι ίδιοι πρόκειται τελικά να πούνε "Θεέ μου, πώς μπορεί να έκανα τόσο μεγάλο λάθος". Αυτό το έτος (το 2010) είναι το έτος που αλλάζει τα πάντα, τον τρόπο που οι άνθρωποι σκέφτονται και τα συμπεράσματα που συνάγουν. Αυτό πρόκειται να κάνει πολύ πιο εύκολο για μας τους εξωγήινους το να εμφανιστούμε και να βοηθήσουμε, ώστε να μπορούμε να επιτελέσουμε το έργο που πρέπει να γίνει προτού αρχίσουν τα πράγματα πραγματικά να αλλάζουν. Το άρθρο σου θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει και ποίοι είναι αυτοί που βρίσκονται εδώ για να σας βοηθήσουν. Σε ευχαριστώ που μου το έστειλες. Ο πάντα φίλος σου Gabriel. Κράτησε ψηλά το κεφάλι, δεδομένου ότι όλα τα βάσανα σχεδόν τελειώνουν. Επιπλέον ζήτησα από τον Gabriel να επαληθεύσει αυτό που πολλοί άνθρωποι με έχουν ρωτήσει, αν δηλαδή όταν θα είμαστε πέμπτοδιάστατοι, θα είμαστε σε θέση να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους που έχουν πεθάνει (και μάλιστα τους συγγενείς και φίλους), και η απάντηση ήταν η εξής: Απολύτως ναι, τι θα σας εμπόδιζε; Θα είστε σε θέση να πηγαίνετε και να τους βλέπετε και θα είναι σε θέση να έρχονται και να σας βλέπουν. Μην σκεφτείτε για ένα λεπτό ότι ήδη δεν έχουν έρθει και δεν σας έχουν επισκεφθεί, και ανυπομονούν να είστε και εσείς  σε θέση να τους βλέπετε και μάλιστα εκεί πού έχουν πάει, διότι είναι υπερήφανοι για την κατοικία τους στην ''άλλη πλευρά''.

       Εδώ σταματώ την στοιχειώδη περιήγηση στις περίεργες και απίστευτες εμπειρίες μου. Από αυτές παρέλειψα να αναφέρω με λεπτομέρειες και πολλές άλλες πληροφορίες που πήρα και για άλλα συγκλονιστικά εγκληματικά γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα στην Γή μας, και προκαλούνται από ανθρώπους ή ομάδες ανθρώπων (Ιλουμινάτοι κλπ) υψηλά ισταμένων, που ξέρουν τι πρόκειται να συμβεί, ενώ προσπαθούν απελπισμένα, αλλά χωρίς επιτυχία, να μας χειραγωγήσουν και να καθυστερήσουν την μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση (κρατώντας την δόνηση μας χαμηλή με τον φόβο, την ανασφάλεια, τον θυμό, κλπ), για να μην χάσουν την προνομιακή θέση που κατέχουν. Μεταξύ αυτών είναι οι ψεκασμοί που μας κάνουν με διάφορα χημικά για να επηρεάζουν την υγεία μας και την ψυχολογία μας και για να καταστέλλουν τις αντιδράσεις μας. Οι επιδημίες που κατά καιρούς μας δημιουργούν και τα επιβλαβή εμβόλια που τις ακλουθούν. Οι νόμοι που καταργούν την εναλλακτική ιατρική (ομοιοπαθητική κλπ) και τις βιταμίνες και τα πρόσθετα διατροφής προς όφελος των φαρμακευτικών. Οι πόλεμοι και οι διαμάχες που προκαλούν, οι ''στημένες'' τρομοκρατικές ενέργειες και οι στημένες ''φυσικές'' καταστροφές, για να επεμβαίνουν στρατιωτικά σε χώρες που έχουν συμφέροντα αλλά και για να περιορίζουν ολοένα περισσότερο τις ατομικές ελευθερίας και δικαιώματα μας. Τα οικονομικά κόλπα που αποσκοπούν στην οικονομική εξαθλίωση των μαζών, και στην συγκέντρωση του πλούτου στους ''εκλεκτούς''. Τέλος η απόκρυψη της αλήθειας για διάφορα γεγονότα, όπως σαν ένα χαρακτηριστικό (που συνδέεται και με την απόκρυψη της παρουσίας των εξωγήινων) αναφέρω τις πτήσεις προς την Σελήνη. Για το τελευταίο έχω να πω ότι οι πτήσεις αυτές έγιναν με την βοήθεια των εξωγήινων, και μάλιστα όσον αφορά στην προστασία από την θανατηφόρο ακτινοβολία από την οποία περνά το σκάφος για να φτάσει στην Σελήνη. Ακόμη ότι δημιούργησαν σε μυστικά στούντιο στην Γη ψεύτικες εικόνες της επιφάνειας της Σελήνης, για να αντικαταστήσουν τις πραγματικές που δείχνουν εκεί διαστημόπλοια και βάσεις των εξωγήινων. Ακόμη επειδή η πτήση του Απόλλων 13 μετέφερε μία ατομική βόμβα πλουτωνίου, οι εξωγήινοι, που το θεώρησαν απαράδεκτο, μπλοκάρισαν τα συστήματα διακυβέρνησης του σκάφους και αφού οδήγησαν την κάψουλα επιβίωσης των αστροναυτών σε μια περιστροφή γύρω από την Σελήνη, την έριξαν πίσω στην Γη ανοίγοντας με τιλεκίνηση τα αλεξίπτωτα για την προσθαλάσσωση. Στην συνέχεια απαγόρευσαν και κάθε άλλη επανδρωμένη πτήση προς την Σελήνη, γι' αυτό και το πρόγραμμα Απόλλων λίγο αργότερα σταμάτησε.

ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012

       Πριν τελειώσω πρέπει να προσθέσω ότι η χώρα που βρίσκεται περισσότερο από κάθε άλλη στα νύχια των ''σκοτεινών δυνάμεων'' (Ιλουμινάτοι κλπ), όπου λαμβάνουν χώρα και τα πιο εξοργιστικά γεγονότα που θυμίζουν ναζιστικές μεθόδους, είναι οι ΗΠΑ όπως αποδεικνύεται από τις εκατοντάδες βίντεο και άρθρα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο (τα άλλα μέσα ενημέρωσης εν γένει ελέγχονται από αυτούς), από τους απαράδεκτους νόμους που ψηφίζονται, και από τις εγκληματικές πρακτικές που ακολουθούνται. Οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν συγκεντρώσει εκεί την προσοχή τους και έχουν καταντήσει την κυβέρνηση και την πλειονότητα των εξουσιών μαριονέτες τους, δημιουργώντας το υπόδειγμα χώρας που εξουσιάζουν ολοκληρωτικά, το οποίο προσπαθούν να επεκτείνουν και σε όλες τις άλλες χώρες εντάσσοντας τες σε μια ''παγκόσμια κυβέρνηση'' που θα ελέγχουν απόλυτα. Επειδή πολλά από όσα θα αναφέρω θα φανούν απίστευτα δείτε τα βίντεο του Alex Jones (http://www.youtube.com/watch?v=cT4nmLgbu0E) καθώς και το site του (http://www.infowars.com), ενώ μπορείτε να τον δείτε τον ίδιο στις εκπομπές του στο τηλεοπτικό κανάλι του ''Ο αιχμάλωτος πλανήτης'' (http://prisonplanet.tv). Ακόμη δείτε το βίντεο http://turktube.nl/video/1564e43565ae9fc/Fahrenheit-911--Michael-Moore- και άλλα του Michael Moore καθώς και το  site τουhttp://www.michaelmoore.com που ξεσκεπάζουν τα αίσχη των κυβερνήσεων των ΗΠΑ. Κατωτέρω θα περιγράψω πολύ περιληπτικά μερικά από αυτά, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στην σελίδα μου II.2.D9 αλλά και σε άλλες σελίδες μου της ομάδας ''D''.

       α) Κατασκευάζουν πελώρια στρατόπεδα συγκεντρώσεως για να βάλουν μέσα όσους θα αντιδράσουν στις αλλαγές που θα κάνουν, και στην συνέχεια να εξολοθρέψουν τους πλέον σκληροτράχηλους από αυτούς. Τα στρατόπεδα αυτά τα κρατούσαν μυστικά, όταν όμως βγήκαν στη φόρα ισχυρίστηκαν ότι το κάνουν για να περιθάλψουν τους άπορους σε περίπτωση χρεοκοπίας της χώρας, η δε φρουρά των στρατοπέδων θα είναι για την ασφάλεια των απόρων. Παράλληλα κατασκευάζουν πανάκριβες υπόγειες βάσεις για τους ''ημετέρους'' για να καταφύγουν εκεί σε περίπτωση που θα αναγκασθούν να εξαπολύσουν πάσης φύσεως μεγάλης έκτασης καταστροφές στην επιφάνεια. β) Δημιουργούν την καινούρια ''Εθνική Αστυνομία'' από ανθρώπους Αμερικανούς και ξένους που δεν θα δίσταζαν να ανοίξουν πυρ και να σκοτώσουν χιλιάδες αντιδρώντες Αμερικανούς πολίτες (όπως τους βάζουν να ορκιστούν ότι δεν θα διστάσουν να το κάνουν). γ) Δημιουργούν στημένες, δήθεν τρομοκρατικές ενέργειες στις ΗΠΑ αλλά και στο εξωτερικό, αφ' ενός για να δικαιολογήσουν στρατιωτικές επεμβάσεις σε άλλες χώρες, και αφ' ετέρου για να εισάγουν αντιτρομοκρατικούς νόμους που ολοένα περιορίζουν τις ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών. (Ένα από αυτά είναι η ανατίναξη από την CIA των δύο πύργων στην Νέα Υόρκη  την 11η του 9ου το 2001, δείτε μεταξύ πολλων άλλων σχετικών άρθρων και τα βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=SLBWIi3ykxk καιhttp://www.youtube.com/watch?v=hSwJZoxr77c&feature=related,http://www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw&feature=PlayList&p=0484F20532E038FD&index=0&playnext=1). Έτσι ενώ δεν υπάρχουν δημιουργούν προβλήματα, για να αντιδράσει ο κόσμος και να έρθουν μετά και να επιβάλουν την λύση που εξυπηρετεί τα σκοτεινά σχέδια τους. δ) Έχουν αναγκάσει την βουλή και την γερουσία να ψηφίσει νόμους, που επιτρέπουν στον στρατό και την αστυνομία να συλλαμβάνουν οποιονδήποτε θεωρούν ύποπτο για τρομοκρατικές ενέργειες, (και τέτοιοι θεωρούνται και όσοι επικρίνουν ανοιχτά την κυβέρνηση για τα αίσχη της), και να τους κρατούν επ' αόριστον ανακρίνοντας τους εντατικά (που σημαίνει βασανίζοντας τους), όπως γίνεται π.χ. στο στρατόπεδο του Γκουαντάναμο, (δείτε τα πιο πάνω βίντεο του Alex Jones).

       ε) Κρύβουν από τον λαό ότι δεν θέλουν να ξέρει, και μάλιστα την ύπαρξη και την συνεργασία που έχουν με τους εξωγήινους, δείτε για όλα αυτά τις αποκαλυπτικές μαρτυρίες του Fred Burkes, πρώην κρατικού στελέχους και διερμηνέα σε υψηλά συμβούλια, που κάνει στο site του www.wanttoknow.info, όπου λέει μεταξύ πολλών άλλων τα εξής: Το 1947 ο Αϊζενχάουερ είχε μια πρώτη επαφή με τους εξωγήινους οι οποίοι έδωσαν εν συνεχεία στις ΗΠΑ πληθώρα τεχνολογιών (όπως τα λέιζερ, τα ολοκληρωμένα κυκλώματα, τις οπτικές ίνες κλπ, και αργότερα συστήματα παράγωγης καθαρής δωρεάν ενεργείας και προώθησης οχημάτων, κλπ), οπότε όμως επενέβησαν οι σκοτεινές δυνάμεις, και απέκλισαν από περαιτέρω ενημέρωση τόσο τον Αϊζενχάουερ όσο και όλες τις μετέπειτα κυβερνήσεις, κρατώντας για τους εαυτούς τους την περαιτέρω λήψη και χρησιμοποίηση των πληροφοριών, πράγμα που έκανε μάλιστα τον Αϊζενχάουερ να τονίσει κατά την αποχώρηση του τον ''κίνδυνο της συσσώρευσης μη ελεγχομένων δυνάμεων στον συνδυασμό στρατού και επιχειρηματικών σχηματισμών''. Οι ενημερωμένοι συνεργάτες των σκοτεινών δυνάμεων που χειρίζονται τις τεχνολογίες αυτές έχουν δώσει όρκο σιωπής, φέρουν στο σώμα τους μικροτσίπ για να εντοπίζονται και κινδυνεύουν με θάνατο αν μιλήσουν. Αλλά και κάθε άλλη γήινη σχετική τεχνολογία κατάσχεται, όπως περιγράφω στην σελίδα μου II.2.D7, και στοhttp://peswiki.com/index.php/Directory:35_U.S.C._181:Secrecy_of_certain_inventions_and_withholding_of_patentπρος όφελος των πετρελαϊκών που εξασφαλίζουν στις σκοτεινές δυνάμεις έναν κεντρικό έλεγχο, ενώ ο (άμεσος ή έμμεσος) έλεγχος των μέσων ενημέρωσης (με εξαίρεση το διαδίκτυο) συνδράμει σε αυτήν την απόκρυψη, δείτε τοwww.wanttoknow.info/mediacover-up#mcchesney). Ακόμη περιγράφει ότι οι εξωγήινοι απενεργοποίησαν (με κόκκινες ακτίνες) δεκάδες πυρηνικές κεφάλες όλα αυτά τα χρόνια, όταν θεώρησαν ότι υπάρχει κίνδυνος να χρησιμοποιηθούν, δίνοντας έτσι το μήνυμα ότι ένας πυρηνικός πόλεμος δεν αποτελεί πλέον δυνατή επιλογή. Τέλος μεταξύ πολλών άλλων αποκαλύψεων εξηγεί τον βασικό λόγο της επέμβασης στο Αφγανιστάν ως εξής: Οι σκοτεινές δυνάμεις, που χρησιμοποιούν σαν πηγή πλούτου τους, μεταξύ πολλών άλλων το χρηματιστήριο και το παγκόσμιο εμπόριο ναρκωτικών, ενοχληθήκαν εκ του ότι ενώ το 2000 το Αφγανιστάν παρήγαγε το 70% της παγκόσμιας ποσότητος ηρωίνης, το 2001 η παραγωγή έπεσε στο μηδέν με την επέμβαση των Ταλιμπάν, μειώνοντας σημαντικά το ρευστό των σκοτεινών δυνάμεων, ενώ μετά την στρατιωτική επέμβαση, έφτασε στο τέλος του 2002 να ξεπεράσει αυτήν του 2000 (δείτε το www.wanttoknow.info/9-11cover-up10pg#narco).

       ζ) Χρησιμοποιούν κάθε μέσον για την υποβάθμιση της υγείας και της ψυχικής δύναμης των πολιτών, ώστε να τους καταστήσουν αδύναμους και πειθήνια όργανα τους, εξηρτημένους από τα φάρμακα των μεγάλων φαρμακευτικών (δείτε την σελίδα μου II.2.D9). Έτσι ψεκάζουν συνεχώς με βαριά μέταλλα, (δείτε το πολυδιάστατο sitehttp://www.inout.gr/showthread.php?t=15909), ενώ δημιουργούν και τεχνητές πανδημίες (διασπείροντας με πληρωμένους φορτηγατζήδες ιούς γρίπηςhttp://www.youtube.com/watch;v=qJQCJp4ehc), και επιβάλουν εμβολιασμούς που καταστρέφουν το αμυντικό σύστημα. Ακόμη απαγορεύουν με τον πρόσφατο νόμο του ''Codex Alimentarius'' (που ψηφίστηκε στις ΗΠΑ, και που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ''ΠΟΥ'' προσπαθεί να τον επιβάλει διεθνώς), την άσκηση κάθε εναλλακτικής ιατρικής, την απαγόρευση της χρήσης βιταμινών και ''προσθέτων διατροφής'', ενώ επιβάλουν την ακτινοβολία όλων των προς πώληση λαχανικών και φρούτων (υποτίθεται για να σκοτώσουν τα μικρόβια, ενώ στην πραγματικότητα για να καταστρέψουν τις βιταμίνες κλπ, δείτε το site http://www.natural-health-information-centre.com/codex-alimentarius.html). η) Ψήφησαν πρόσφατα νομό υποχρεωτικής ασφάλισης όλων των Αμερικανών (οι οποίοι και αντιδρούν έντονα σε αυτόν και την οικονομική επιβάρυνση που τους επιβάλει), ο οποίος μεταξύ άλλων επιβάλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ενώ θα αναγκάσει τους πολίτες να φέρουν μέσα τους μικροτσίπς, που υποτίθεται ότι περιέχουν τα στοιχεία της υγείας τους, ενώ στην πραγματικότητα περιέχουν και όλα τα προσωπικά τους δεδομένα, επιτρέποντας στις αρχές να τους εντοπίζουν, ακόμη δε και να τους επηρεάζουν σωματικά και ψυχολογικά.

       θ) Ένα τελευταίο πολύ σημαντικό κεφάλαιο (από τα πολλά ακόμη που θα μπορούσα να αναφέρω), που αποτελεί και την αιχμή του δόρατος των σκοτεινών δυνάμεων, είναι αυτό της οικονομίας. Οι Ιλουμινάτοι κλπ, κατάφεραν εδώ και πολλές δεκαετίες ώστε η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ η "Federal Reserve Bank" (FED που τυπώνει και το νόμισμα), να είναι ιδιωτική (αντί κρατική που ισχύει για όλες τις άλλες χώρες) και να λειτουργεί υπό την απόλυτη δικαιοδοσία τους. Αυτό δημιούργησε σιγά-σιγά με κατάλληλη μεθόδευση και συνεργασία και των  άλλων μεγάλων τραπεζών (Αμερικανικών όπως η Goldman Sachs, και μη) την συσσώρευση του πλούτου σε μικρό σχετικώς αριθμό τραπεζιτών, βιομηχάνων, επιχειρηματιών, κλπ που ανήκουν στις οικογένειες των ''εκλεκτών'', οι οποίοι και έγιναν πολύδισεκατομμυριούχοι, με αντίστοιχη εξαθλίωση και υπερχρέωση των πολιτών, αλλά και ολόκληρων κρατών, που με τον μεθοδευμένο υπερβολικό δανεισμό που αναγκάστηκαν να κάνουν, έρχονται πλέον άτομα και κράτη στα όρια της χρεοκοπίας (δείτε το σχετικό βίντεοhttp://www.youtube.com/watch?v=9VlRirraaks&feature=related καθώς και όσα ανέφερα προηγουμένως για την Ελλάδα). Εάν η FED, (που ανήκει στις σκοτεινές δυνάμεις), θεωρείται ο αρχιτέκτων της μεθοδευμένης παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, που σκοπό έχει να οδηγήσει στην χρεωκοπία για να έρθει ως υποχρεωτική λύση η δημιουργία της ''παγκόσμιας κυβέρνησης'' των δισεκατομμυριούχων, η Goldman Sachs αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο της. Έτσι έχει δημιουργήσει σημαντικούς συνεργάτες της, που αφού τους έκανε εκατομμυριούχους, τους έχει τοποθετήσει σε καίριες θέσεις λήψεως αποφάσεων σε οικονομικά επιτελεία κυβερνήσεων και οργανισμών, για να προωθούν αλλά και να καλύπτουν, τα εν πολλοίς παράνομα, οικονομικά της κόλπα, δίδοντας μεγάλα κέρδη στην ίδια και τους ''ημετέρους'', και καταρρακώνοντας αντιστοίχως οικονομίες ατόμων και κρατών (γι' αυτό την ονόμασαν και βαμπίρ). Ακόμη είναι λυπηρό ότι οι κερδοσκόποι διεθνώς έχουν αποκτήσει τέτοια ρευστότητα που ολόκληρα κράτη δεν μπορούν να αντισταθούν στις επιθέσεις τους. Έτσι π.χ. ο χρηματιστής Τζορτζ Σόρος το 1992 πούλησε τόσες πολλές στερλίνες που η κεντρική τράπεζα της Αγγλίας  αφού εξήντλησε τα δολάρια της αναγκάστηκε να υποτιμήσει την στερλίνα. Έτσι αν υγιείς πολιτικοί δεν βρουν το θάρρος να αλλάξουν τους κανόνες του οικονομικού παιχνιδιού της παγκόσμιας αγοράς και να επιβάλουν περιορισμούς, τότε τα κράτη και οι πολίτες τους θα είναι πάντα σε μειονεκτική θέση έναντι των αγορών των κερδοσκόπων. Παντός εγώ επιμένω ότι η πιο αποτελεσματική (ίσως δε και η μόνη) λύση θα είναι η ''Συχώρεση - Μηδενισμός των Οφειλών'' (Loan Forgiveness) που περιλαμβάνει η συνθήκη της NRSARA που περιέγραψα πιο πάνω.

       Ως ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για την Goldman Sachs αναφέρω τα ''τοξικά'' (σάπια) ομόλογα στεγαστικών δανείων που προωθούσε στους πελάτες της ενώ η ίδια στοιχημάτιζε εναντίον τους, οδηγώντας στην καταστροφή του 2008, όπου πολλοί Αμερικανοί χάσανε και χάνουν τα σπίτια τους, ενώ επειδή πολλές τράπεζες βρέθηκαν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, αναγκάστηκε η κυβέρνηση να διαθέσει τρισεκατομμύρια δολάρια των Αμερικανών φορολογουμένων για την σωτηρία τους (αλλά και για να τους δώσει πρόσθετα κέρδη). Το σκάνδαλο είναι τόσο μεγάλο που αναγκάστηκε η κυβέρνηση να καλέσει και να ανακρίνει πρόσφατα τα στελέχη της Goldman Sachs. Αλλά και πέραν όλων αυτών οι ΗΠΑ έχουν δημιουργήσει τεχνητά ένα χρέος μαμούθ τόσο στις πολιτείες της όσο και στο κράτος, ενώ υπάρχουν πολλά τρισεκατομμύρια κρυφά κονδύλια που τα χειρίζονται οι ''κρατούντες ισχυροί'', (δείτε το site www.cafr1.com), ενώ πολλές πολιτείες (όπως π.χ. η Καλιφόρνια), διαθέτοντας τρισεκατομμύρια τέτοιων κρυφών κονδυλίων, εμφανίζονται ότι είναι στα όρια της χρεοκοπίας. Σημαντικό μέρος αυτών των κονδυλίων προορίζεται για την δημιουργία και συντήρηση μυστικών βάσεων, της νέας μυστικής αστυνομίας, και μυστικών προηγμένων οπλικών συστημάτων εξωγήινης εν πολλοίς τεχνολογίας που τους έχει δοθεί. Σημειωτέον τέλος ότι ο στόχος των σκοτεινών δυνάμεων δεν είναι πλέων να γίνουν πλουσιότεροι, αλλά είναι η εξαθλίωση των πολιτών ώστε να τους έχουν υποχείρια τους, προτείνοντας σαν μόνη λύση την δημιουργία της ''Παγκόσμιας Κυβέρνησης'' που θα την διευθύνουν οι ίδιοι. Βέβαια, όπως είπα και πιο πάνω για την Ελλάδα, τα σχέδια τους αυτά πρόκειται σύντομα να ανατραπούν με την βοήθεια των εξωγήινων και των Γήινων συμμάχων τους που εργάζονται εντατικά γι' αυτό, και όλοι αυτοί θα λάβουν την τιμωρία που τους αξίζει για τα εγκλήματα τους, γεγονός που παρά τα δεινά που περνάμε θα πρέπει να μας γεμίζει με υπομονή και αισιοδοξία για το μέλλον.

       Ένα πρόσφατο περιστατικό που δείχνει τις παράφρονες ενέργειες των σκοτεινών δυνάμεων, (τώρα που συνειδητοποιούν ότι χάνουν την εξουσία τους), είναι το "ατύχημα" στην πλατφόρμα πετρελαίου της BP (μιας κυρίως Βρετανικής εταιρείας) στον κόλπο του Μεξικού. Ρώτησα τον φίλο μου Gabriel, (έναν εξωγήινο από τον Altone, έναν πλανήτη σε ένα αστερισμό της Ανδρομέδας, που είναι εδώ στη Γη να μας βοηθήσει με τη Γαλακτική Συνομοσπονδία, δείτε λεπτομέρειες σε επόμενη σελίδα μου II.2.D2), όπως κάνω συχνά, αναμένοντας να επιβεβαιώσει την εντύπωση μου ότι επρόκειτο για ατύχημα, και εδώ είναι το τι μου είπε: Ερώτηση: Η τεράστια κηλίδα πετρελαίου στο κόλπο του Μεξικού ήταν ατύχημα; και αν όχι τότε πώς συνέβη. Απάντηση: "Όχι, δεν ήταν ατύχημα, αυτό προκλήθηκε από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, και αυτός είναι και ο λόγος που τους πήρε τόσες μέρες για να φτάσουν στην περιοχή και να αρχίσουν την ανάληψη δράσης. Όσο για αυτό που έκαναν, τοποθέτησαν βόμβες στις σωστές θέσεις για να καταστρέψουν την εξέδρα, ενώ έστειλαν και υποβρύχιο όχημα στον θαλάσσιο πυθμένα για να απενεργοποιήσουν την δυνατότητα κλεισίματος των  βαλβίδων, έτσι ώστε μετά την έκρηξη που συνέβη να μην μπορεί να σταματήσει η εκροή, και έτσι όλα λειτούργησαν ακριβώς όπως είχαν προγραμματιστεί. Πρόκειται να τους πάρει μήνες για να μπορέσουν να το σταματήσουν, αλλά όμως δεν έχουν πολλούς μήνες (τι να εννοεί άραγε με αυτό ο Gabriel); Ευλογίες από πάνω για σένα Γιώργο. Gabriel".

       Σημειωτέον ότι εκτός από την επιφανειακή μόλυνση, που καταστρέφει την αλιεία οστρακοειδών κλπ στις νότιες πολιτείες, δημιουργούνται και "πλωτές νησίδες'' πετρελαίου με διαστάσεις που φτάνουν χιλιόμετρα μήκους  και  πλάτους και με αρκετό πάχος, τις οποίες μετακινεί το ρεύμα του κόλπου (gulf stream), με κίνδυνο αφού ανεβούν την ανατολική ακτή των ΗΠΑ, να πάνε ανατολικά μέχρι τις ακτές της Αγγλίας και να κατέβουν μέχρι τις ακτές της Ιβηρικής χερσονήσου, (πορεία που ακολουθεί κάθε καλοκαίρι το ρεύμα αυτό), με ανυπολόγιστες περιβαλλοντολογικές συνέπειες, που θα ενισχυθούν σημαντικά αν τύχει να συναντήσουν κάποιο τυφώνα που θα τις διασκορπίσει σε πολύ μεγάλη έκταση. Ο φόβος αυτός ενισχύεται και εκ του γεγονότος ότι μετά τις αποτυχημένες μέχρι σήμερα (αρχές Ιουνίου 2010) προσπάθειες να σταματήσουν την διαρροή, αυτή θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι τέλους του έτους, ενώ και μία πιθανή μαζική εκροή φυσικού αερίου θα δημιουργούσε μεγάλους πρόσθετους κινδύνους. Η μεγάλη αυτή οικολογική καταστροφή σε συνδυασμό με την επερχόμενη οικονομική καταστροφή (τόσο στην Ευρώπη, όσο και διεθνώς), θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια καλή αφορμή για την άμεση επέμβαση των εξωγήινων για να βοηθήσουν ακόμη και εντός του 2010. Επιπλέον ο Francois Vorster της Super Suck International ομιλεί για το σχέδιό του να καθαρίσει την  πετρελαιοκηλίδα συνδέοντας ένα τεράστιο αποροφητήρα που έχει η εταιρία του, με ένα supertanker και να αντλήσει το πετρέλαιο από την επιφάνεια, και συνεχίζει: ''Γιατί η κυβέρνηση Obama δεν χρησιμοποιεί αυτή την εξαιρετική απλή τεχνολογία, όταν αυτή είναι προφανώς διαθέσιμη και χωρίς προβλήματα; Προφανώς παρατείνουν αυτή την κρίση για να στηρίξουν την έκκληση για πράσινες τεχνολογίες, κατά την προσεχή Σύνοδο Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για την Αειφόρο Ανάπτυξη. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει όριο στην απελπισία που διακατέχει την ελίτ στο να επιβληθεί ο Φόρος Άνθρακα καθώς και στο να ελέγχουν τον κόσμο'',(δείτε το www.infowars.com/obama-administration-prolonging-gulf-oil-crisis-by-denying-oil-cleanup-technology). Επιπλέον ο Wilma Subra, χημικός ο οποίος έχει υπηρετήσει ως σύμβουλος της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος, δήλωσε: "Κάθε φορά που ο άνεμος φυσάει νοτιοανατολικά μέχρι την ακτή, οι άνθρωποι αρρωσταίνουν. Προκαλεί σοβαρές κεφαλαλγίες, ναυτία, αναπνευστικά προβλήματα, τσούξιμο στα μάτια και πονόλαιμο", (δείτε  www.guardian.co.uk/environment/2010/may/28/bp-gulf-oil-spill-pollution). Μακροπρόθεσμες επιδράσεις στην υγεία περιλαμβάνουν νευρολογικές διαταραχές και καρκίνο. Τέλος ρώτησα πρόσφατα (14.Ιουν.10) τον Gabriel για την δυνατότητα να σταματήσει η πετρελαιοκηλίδα και η  απάντηση δίδεται στην Αγγλική μου σελίδα II.1.D11 (που θα μεταφράσω προσεχώς).

       Ένα άλλο απίστευτο άρθρο (για το οποία θα ήθελα να ρωτήσω τους εξωγήινους φίλους μου για επιβεβαίωση) αναφέρει, μεταξύ πολλών άλλων, τα εξής: (βρείτε το στοhttp://birdflu666.wordpress.com). Ο αμερικανικός στρατός ετοιμάζεται να "εκκενώσει" 40 εκατομμύρια άτομα στην περιοχή της πετρελαιοκηλίδας του Κόλπου με το πρόσχημα της τοξικότητας, σύμφωνα με τις πηγές. 40 εκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν μόνο να φιλοξενηθούν στα διαβόητα στρατόπεδα FEMA, που χτίστηκαν σε όλη την χώρα και που μοιάζουν με στρατόπεδα συγκέντρωσης ή φυλακές και διαθέτουν μάλιστα και μονάδες αποτέφρωσης. Παρά το γεγονός ότι αυτή η κίνηση προς τα στρατόπεδα πρόκειται να εμφανισθεί στους ανθρώπους ως προσωρινή, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η πετρελαιοκηλίδα δημιουργήθηκε σκόπιμα προκειμένου να εφαρμοστεί ο στρατιωτικός νόμος και να βρεθεί μια δικαιολογία για να τεθούν οι άνθρωποι σε στρατόπεδα- φυλακή FEMA ως μέρος μιας ατζέντας της ομάδας Bilderberg να καταλάβουν τις ΗΠΑ. Το άρθρο συνεχίζεται με πληροφορίες από στέλεχος της βιομηχανίας πετρελαίου στο Τέξας: "Η πετρελαιοκηλίδα δεν μπορεί να σταματήσει με καμία συμβατική μέθοδο, καθώς ο σωλήνας του πηγαδιού έχει χαλαρώσει στην τρύπα, και το πετρέλαιο ξεχύνεται και γύρω από την βάση του σωλήνα, ενώ και το τοίχωμα του σωλήνα έχει σπάσει σε πολλά σημεία από την άντληση υψηλής πίεσης λάσπη κατά τη διάρκεια του εγχειρήματος ταπώσεως της τρύπας. Άλλες γεωλογικές εκθέσεις αποκαλύπτουν τώρα ότι υπάρχουν και αρκετές άλλες πολύ μεγάλες διαρροές σε κάποια απόσταση από το πηγάδι καθώς ο θαλάσσιος πυθμένας έχει διαρραγεί από την υψηλή πίεση (2200psi) των 80 χιλιάδων βαρελιών που ρέουν ημερησίως από τα περιβάλλοντα γεωλογικά στρώματα ...; ...; Επιπλέον: Η BP και η Transocean θα δηλώσει πτώχευση μέσα σε μερικές εβδομάδες αφήνοντας τον Αμερικανικό λαό να πληρώσει το τίμημα το οποίο αναμένεται να φθάσει το μισό τρισεκατομμύριο δολάρια. Η BP έχει ξεπεράσει ήδη τα 2 δισ. δολάρια και η Ακτοφυλακή των ΗΠΑ και του Ναυτικού τα άλλα 3 δισ. ενώ αυτά δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με την δαπάνη καθαρισμού, αν η διαρροή συνεχιστεί μέχρι τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο. Αυτό θα μπορούσε να ωθήσει τις ΗΠΑ πάνω στο χείλος του γκρεμού εάν δεν υπάρξουν διαθέσιμες πηγές για να δανειστεί επιπλέον χρήματα. Οι πληροφορίες λένε ότι αν ο βυθός έχει διασπασθεί σε πολλά σημεία, τότε όλες οι γεωτρήσεις στις ακτές του Κόλπου θα ανασταλούν, πράγμα που θα κάνει την τιμή της ενέργειας, του πετρελαίου και του φυσικού αερίου να διπλασιαστούν σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα σε λίγους μήνες ...; ...;" Τέλος ρώτησα πρόσφατα (14.Ιουν.10) τον Gabriel να επιβεβαιώσει την αλήθεια των εδώ λεγομένων και η απάντηση δίδεται στην Αγγλική μου σελίδα II.1.D11 (που θα μεταφράσω προσεχώς).

       Ακόμη για να δείξω το πως οι σκοτεινές δυνάμεις χρησιμοποιούν τις ΗΠΑ, με τις υπηρεσίες της (CIA κλπ) και τις τράπεζες της, για να πλήξουν οικονομικά ευάλωτες χώρες με σκοπό να βάλουν χέρι στις πλουτοπαραγωγικές πηγές τους, παραθέτω τα εξής. Ένα πρώην στέλεχος της υπηρεσίας της Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ ο John Perkins κάνει την εξής ομολογία (δείτε το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=9VlRirraaks&feature=related καθώς και εννέα ακόμη βίντεο όπως τοhttp://www.youtube.com/watch?v=gXBvBZvn3F8&feature=related κλπ). και αναλυτικότερα το βιβλίο του ''Confession of an economic hit man''). Στην ομολογία του αυτή ο Perkins ξεσκεπάζει την μέθοδο που χρησιμοποιούν οι σκοτεινές δυνάμεις για να κλέβουν τους πόρους χωρών και να τις έχουν οικονομικά υποδούλους, που έχουν κάνει ήδη για πολλές χώρες όπως ο Ισημερινός, η Κολομβία, ο Παναμάς, η Ινδονησία, η Χιλή, η Γουατεμάλα, η Νιγηρία, κλπ, με την βοήθεια μιας εταιρίας συμβούλων όπου ο Perkins υπήρξε για όλες αυτές τις περιπτώσεις ο οικονομικός διευθυντής. Περνώ σαν παράδειγμα τον Ισημερινό όπου ή εταιρία συμβούλων, εκβιάζοντας (θέλεις εκατομμύρια ή σφαίρες;) και τελικά εξαγοράζοντας τον πρόεδρο, τον βάζει να δανειστεί η χώρα ένα πελώριο ποσό, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει από τους χρηματοδοτικούς οργανισμούς που ελέγχουν οι σκοτεινές δυνάμεις το να δοθεί το δάνειο αυτό, με το οποίον κατασκευάζονται πολυτελή έργα υποδομής που προτείνει η εν λόγω εταιρία συμβούλων, (χαμηλής όμως προτεραιότητας για τους φτωχούς πολίτες) από πολυεθνικές (Αμερικανικές) κατασκευαστικές και βιομηχανικές εταιρίες, ώστε το 80% των χρημάτων να πηγαίνει τελικώς σε αυτές. Καθ ότι τα έργα αυτά υποδομής, που είναι και προτιμολογημένα, δεν αποφέρουν εν γένει εισόδημα, η χώρα αναγκάζεται να αναχρηματοδοτεί τα δάνεια σε βαθμό που το 50% του προϋπολογισμού να ξοδεύεται για την εξυπηρέτηση τους, και όταν κάποτε φτάσει σε σημείο να αδυνατεί να πληρώσει, τότε αναγκάζεται να παραχωρήσει τα δικαιώματα εκμετάλλευσης των πετρελαϊκών πόρων της στον Αμαζόνιο (τον κύριο οικονομικό πόρο που διαθέτει η χώρα) στις πολυεθνικές πετρελαϊκές εταιρίες. Σημειωτέον ότι Έλληνας δημοσιογράφος έκανε προ διετίας ταινία (που είχε και ντοκιμαντέρ) με την ομολογία του Perkins που παίχτηκε στην Αμερική και αλλού και πήρε πρώτο βραβείο στα φεστιβάλ της Ισπανίας και της Κορέας, χωρίς να φαντάζεται τότε ότι περιέγραφε και την μοίρα της χώρας του (δείτε το site του http://tvxs.gr). Σημειωτέον ακόμη ότι αν ένας πρόεδρός αρνείται να συνεργαστεί αναλαμβάνει η CIA να μεθοδεύσει το ''δυστύχημα'' της δολοφονία του, όπως έγινε με τον Τρουχήλο στον Παναμά, με τον Ρόλντος παλαιότερα στον Ισημερινό, κλπ. Όταν τέλος και η μέθοδος αυτή αποτύχει τότε για να αποκτήσουν τους πόρους της χώρας που έβαλαν στο μάτι, χρησιμοποιούν την στρατιωτική εισβολή, όπως έγινε στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

       Θα συμπεριλάβω στο σημείο αυτό μέρος ενός τελικά πολύ αισιόδοξου μηνύματος που ελήφθη στις 5-Μαΐου-2010 από τον εξωγήινο SAUL με τίτλο "Το νέο παγκόσμιο νομισματικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα'', ενώ περισσότερες πληροφορίες και links μπορείτε να δείτε στη Αγγλική μου σελίδα II.1.D8. Το μήνυμα αυτό ξεκινάει ως εξής: ''Οι βιομηχανικές χώρες είναι σε κατάσταση αναταραχής, λόγω των χρεών που ορισμένες έχουν συσσωρεύσει και ορισμένες έχουν επιτρέψει να δημιουργηθούν. Οι αγορές συναλλάγματος σας είναι σε σύγχυση και δεν είναι σε θέση να αποφασίσουν ποιο νόμισμα, αν υπάρχει, είναι υγιές. Η αναταραχή θα συνεχιστεί για μερικούς μήνες, και θα οδηγήσει σε περαιτέρω οικονομικές κρίσεις, πριν από την τελική κατάρρευση των παγκόσμιων κεφαλαιαγορών αργότερα μέσα στο 2010. Θα υπάρξει πολύς θυμός, φόβος, καταλογισμός ευθηνών, και γενική σύγχυση, πριν η σταθερότητα και η ευρωστία επιστρέψουν στις αγορές στις αρχές του 2011, όταν ένα νέο νομισματικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα, (τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μια μακροπρόθεσμη σταθερότητα, αντί της βραχυπρόθεσμης αναστάτωσης), θα τεθούν σε λειτουργία. Μην αναστατώνεστε και εσείς όπως οι αγορές, που φουσκώνουν και στη συνέχεια ξεφουσκώνουν, καθώς αυτό θα είναι μόνο μια προσωρινή αποσταθεροποίηση, η οποία είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημιουργία του νέου παγκόσμιου νομισματικού και χρηματοοικονομικού συστήματος. Το καινούριο σύστημα θα επιτρέψει να διορθωθούν οι στρεβλώσεις και τα λάθη, που από τις ανεπάρκειες του ισχύοντος συστήματος σας επιτρέπονται και ενθαρρύνονται. Στη συνέχεια μια πραγματική παγκόσμια συνεργασία μιας πλήρως αρμονικής μορφής θα εγκαθιδρυθεί και θα λειτουργήσει, που θα είναι για το καλό όλων, αλλά και για το καλό του πλανήτη. Καθώς η οικονομική σταθερότητα θα επιστρέψει, θα εγκατασταθούν και βαλβίδες ασφαλείας για να διασφαλιστεί ότι η ρευστότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος δεν θα μπορεί πλέον να απειλείται ή να αποστραγγίζεται από αθέατες ή απροσδόκητες διαρροές. Οι επενδύσεις σε αναγκαίες, περιβαλλοντικά ορθές βιομηχανίες, θα αυξηθούν, ενώ οι μη προσαρμοσμένες περιαυτολογικά και επιβλαβείς βιομηχανίες θα περιοριστούν και στη συνέχεια θα παύσουν να λειτουργούν. Με άφθονη δωρεάν ενέργεια που θα είναι άμεσα διαθέσιμη όποτε μας χρειάζεται, η εξόρυξη του άνθρακα και η αναζήτηση κοιτασμάτων και η άντληση του πετρελαίου αρχικά θα μειωθούν σημαντικά και τελικά θα σταματήσουν, καθώς οι βιομηχανίες που απαιτούν αυτό το είδος της ενέργειας θα καθίστανται απαρχαιωμένες. Ο καθαρισμός και η αποκατάσταση των ζημιών που τα ''βάρβαρα διεθνή βιομηχανικά μεγαθήρια'' έχουν προκαλέσει, θα είναι ένα σημαντικό καθήκον σας τα επόμενα χρόνια, ενώ πολύ μεγάλη και τεχνολογικά πολύ προχωρημένη (για τα δικά σας μέτρα), βοήθεια θα σας παρασχεθεί για να εξασφαλιστεί ότι όλα αυτά θα γίνονται κατά τρόπο καθαρό και αποτελεσματικό. Η παγκόσμια φτώχεια θα περιορισθεί τελείως, καθώς η απαιτούμενη για τον καθένα σας ενέργεια και τροφή θα μπορούν να διατίθενται σε αφθονία, και μάλιστα σε τοπικό επίπεδο, καταργώντας έτσι (κατά ένα μεγάλο μέρος) την ανάγκη  για μεγάλες παγκοσμίως μεταφορές φορτίων. Η ταχύτητα με την οποία το καταστραφέν σήμερα περιβάλλον σας θα θεραπευτεί και θα αποκατασταθεί, θα σας εκπλήξει".......

      Ένα ακόμη σημαντικό κεφάλαιο πού δείχνει το πως οι σκοτεινές δυνάμεις κατορθώνουν να ελέγχουν τους πληθυσμούς και να τους εξαθλιώνουν, ενώ αυτοί συσσωρεύουν τον πλούτο, (ώστε π.χ. μαζί με τον διπλασιασμό των τιμών των τροφίμων κατά τα τελευταία χρόνια, να διπλασιάσουν και τα κέρδη τους οι μεγάλες εταιρίες τροφίμων), είναι και το έγκλημα που γίνεται με τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, για τα οποία παίρνω ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το τι συμβαίνει στις Ινδίες, όπου τα τελευταία χρόνια 200.000 γεωργοί αυτοκτόνησαν λόγω χρεών. Με την προαγορά μελλοντικών παραγωγών τροφίμων και τα αντίστοιχα παιχνίδια στο χρηματιστήριο οι τιμές των τροφίμων ανέβηκαν, πράγμα που ανάγκασε την Ινδική κυβέρνηση να βάλει περιορισμούς στις εξαγωγές τροφίμων, προκειμένου να έχει να τραφεί ο εγχώριος πληθυσμός, μειώνοντας έτσι και τις ανάγκες εισαγωγών. Σε αυτό αντέδρασαν έντονα οι διεθνείς οργανώσεις ελευθέρου εμπορίου και τα μέτρα απεσύρθησαν, με αποτέλεσμα να καλύπτονται οι εξαγωγές με αντίστοιχες εισαγωγές μεταλλαγμένων σπόρων με την δικαιολογία ότι οι σπόροι αυτοί αντέχουν καλλίτερα στις διάφορες ασθένειες των φυτών. Όμως τους σπόρους αυτούς τους πατεντάριζαν οι εταιρίες μεταλλαγμένων, όπως η Αμερικανική Μονσάντο, ώστε οι γεωργοί να μην επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν μέρος της σοδιάς για την σπορά του επομένου έτους (με ποινή το υπερβολικό πρόστιμο των 25.000 ρουπιών, αν το έκαναν), αλλά να είναι υποχρεωμένοι να αγοράζουν τους νέους σπόρους από την Μονσάντο στις τιμές που καθόριζε εκάστοτε η ίδια, μαζί με τα διάφορα χημικά της (λιπάσματα κλπ, σε συνεχώς αυξανόμενες ανά στρέμμα ποσότητες), με αποτέλεσμα πολλοί αγρότες να χρεοκοπούν (και ορισμένοι να οδηγούνται και στην αυτοκτονία όπως προαναφέραμε), ενώ η πείνα του λαού να αυξάνει αντί να ελαττώνεται. Σημειωτέον ακόμη ότι η Μονσάντο προμήθευσε το δηλητήριο για τους ψεκασμούς των Αμερικανών στο Βόρειο Βιετνάμ, που εκτός του ότι ξέρανε μεγάλες καλλιεργήσιμες εκτάσεις, δημιούργησε και πολλούς καρκινοπαθείς στον πληθυσμό, ενώ σε ένα χωράφι που έχουν καλλιεργηθεί μεταλλαγμένα, δύσκολα και με καθυστέρηση ενός-δύο ετών ευδοκιμούν άλλα μη μεταλλαγμένα προϊόντα. Ακόμη αεροπορικοί ψεκασμοί με κατάλληλα χημικά ξηραίνουν μεγάλες εκτάσεις στην Αυστραλία αναγκάζοντας τους (συχνά υπερχρεωμένους) αγρότες να ξεπουλούν τα κτήματα τους σε πολυεθνικές, οι οποίες τα αξιοποιούν στη συνέχεια. Σήμερα πέντε μεγάλες εταιρίες τροφίμων ελέγχουν το μεγαλύτερο ποσοστό του παγκόσμιου εμπορίου τροφίμων, και λίγες περισσότερες ελέγχουν το πετρέλαιο, πράγμα που θυμίζει τα λόγια του Κίσινγκερ ότι ''όποιος ελέγχει το πετρέλαιο και τα τρόφιμα, ελέγχει και όλον τον κόσμο''.

       Τέλος, ένα τελευταίο όπλο που έχουν οι σκοτεινές δυνάμεις για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους είναι οι δημιουργίες πόλεμων, (ανατρέξτε στο άρθρο του Gary D. Bamett, "Σχεδιάζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ πόλεμο για να καταστείλει την παλίρροια της σημερινής οικονομικής αναταραχής;" http://theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3592:is-the-us-government-planning-war-to-quell-the-tide-of-economic-unrest-&catid=1:latest-news&Itemid=64&lang=en, Δείτε επίσης τα πολλά πρωτοσέλιδα όπως: -"Οι ΗΠΑ αρχίζουν μια μαζική στρατιωτική παρουσία γύρω από το Ιράν, αποστέλλοντας έως και 4 νέες ομάδες με αεροπλανοφόρα στην περιοχή", (άρθρο του Tyler Durden). -"Δήλωση της Clinton: Η Βόρειος Κορέα πρέπει να αντιμετωπίσει 'συνέπειες' για την βύθιση της φρεγάτας". -Από την Εσωτερική Ασφάλεια του Βορειοανατολικού Intelligence Network: "Η κρίση των πυραύλων της Συρίας αποτελεί μια πολύ πραγματική απειλή πολέμου". -"Η επέκταση του πολέμου των ΗΠΑ στο Πακιστάν", (άρθρο του Jeremy Scahill). -"Υεμένη, το τελευταίο μέτωπο πολέμου;" (άρθρο του CBS News). Σχεδόν όλοι οι πόλεμοι των ΗΠΑ ήσαν επιθετικοί, οπότε είναι προφανές ότι οι ΗΠΑ "πάλεψαν" για λόγους άλλους από την αυτοάμυνα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν υστεροβουλίες που υπεισέρχονται οι οποίες δεν έχουν σχέση με ηθική συμπεριφορά, αλλά αντίθετα με φαύλες προθέσεις. Αυτό είναι μια ενοχλητική αποκάλυψη, που την θεωρούν ακατανόητη οι αμερικανικές μάζες. Εάν όμως αυτό  γίνει πληρέστερα συνειδητό από της μάζες, θα μπορούσε να τινάξει κυριολεκτικά το καπάκι που καλύπτει την ψευδή αντίληψη ότι η μεγάλη συσσώρευση δαπανών του στρατιωτικό-βιομηχανικού συμπλέγματος είναι (δήθεν) για την υπεράσπιση του έθνους. Αυτή η σκέψη τρομάζει την ζωή αυτών που βρίσκονται στην εξουσία, που πρέπει να κρατήσουν τον λαό να φοβάται ανά πάσα στιγμή μέχρι θανάτου, προκειμένου να επεκτείνουν τα εγκληματικά τους σχέδια. Η οικονομία των ΗΠΑ, όπως συμβαίνει για μεγάλο μέρος και των υπολοίπων οικονομιών του κόσμου, αυτή τη στιγμή συρρικνώνεται. Δεδομένου ότι όλες οι μεγάλες οικονομίες του κόσμου βασίζονται σε άνευ αξίας και χωρίς πραγματικό αντίκρισμα χρήματα, αυτή η κατάσταση θα έπρεπε να έχει γίνει αντιληπτή προ πολλού στο ευρύ κοινό. Φυσικά η προβληματική οικονομία είναι ένα μόνο κομμάτι του πάζλ, αλλά είναι σίγουρα και το πιο σημαντικό. Με τη λεγόμενη ''δυναμική οικονομία'' κατά την τελευταία δεκαετία, μολονότι βασιζόταν σε ψεύδη και απάτες και ήταν μια πλήρης φάρσα, ήταν εύκολο να ελεγχθεί ο γενικός πληθυσμός λόγω της σχετικής ''λεγόμενης ευημερίας" που παρείχε. Με την πραγματική οικονομία, τώρα όπως έχει αποκαλυφθεί για την απάτη της και που υπάρχει ο πραγματικός κίνδυνος να καταστεί ακόμη πιο εμφανής, ο άλλοτε εφησυχαζόμενος πολίτης γίνεται πλέον πολύ θυμωμένος. Εξαιτίας αυτού, η διεφθαρμένη Αμερικανική Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση πρέπει να βρει μια νέα μέθοδο κοροϊδίας των μαζών για να πιστέψουν στην κυβέρνηση και στη χώρα τους. Ο πόλεμος είναι η προφανής απάντηση, καθώς ο πόλεμος σταθεροποιεί την σάπια και ψευδή ''εθνικιστική λατρεία'' των απλών ανθρώπων περισσότερο από κάθε άλλο τέχνασμα.

       Κατά τη γνώμη του Gary D. Bamett, (που είναι και δική μου), τυχόν κακές οικονομικές ειδήσεις, κάθε ξεσκέπασμα της σημερινής οικονομικής απάτης, κάθε κίνδυνος αδιεξόδου και κατάρρευσης της κυβέρνησης, κάθε αύξηση της ανεργίας ή υπερβολική αύξηση των τιμών, που θα προκαλούσαν την οργή της πλειοψηφίας με κίνδυνο κλιμάκωσης σε μεγάλες διαστάσεις, δημιουργεί την ανάγκη της κυβέρνησης να αρχίσει έναν νέο πόλεμο. Δεν μπορούμε, ισχυρίζονται, να αφήσουμε την κατάσταση ξεφύγει από τον έλεγχο μας, καθώς υπάρχουν πολύ περισσότερα που διακυβεύονται για μας από όσα διακυβεύονται για αυτούς. Έτσι ότι κρίνεται αναγκαίο, με το μυαλό της κυβέρνησης, προκειμένου να προβεί στην χειραγώγηση και τον έλεγχο πάνω στον λαό, θα υλοποιηθεί. Αν αυτό είναι ένας σκοπίμως ενορχηστρωμένος και περιττός πόλεμος, τότε, λένε, ας γίνει. Αυτές οι καταστάσεις δεν είναι τυχαίες, αλλά σχεδιάζονται, και είναι προγραμματισμένο ώστε οι λίγοι να μπορούν να ζουν σε πολυτέλεια, ενώ εμείς οι υπόλοιποι να υποφέρουμε. Πότε ο κοινός άνθρωπος θα καταλάβει επί τέλους ότι στην ολοκληρωτική κοινωνία όπως η δική μας, η κυβέρνηση δεν είναι πλέον του λαού, από τον λαό, και για τον λαό, αλλά ότι ο λαός είναι της κυβέρνησης, από την κυβέρνηση, και για την κυβέρνηση; Μόνο όταν όλα τα άτομα είναι πλήρως κυρίαρχα και ελεύθερα, και με πλήρη έλεγχο του κράτους, τότε μόνον η αρρωστημένη αυτή κατάσταση θα μπορέσει να επιστρέψει στην αρχική της υγιή μορφή. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των κυβερνητικών και στρατιωτικών μεθόδων είναι το εξής: Το πρόσφατο άρθρο των ειδήσεων ABC λέει: "Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, ανώτατοι στρατιωτικοί Αμερικανοί αξιωματούχοι σχεδίαζαν να σκοτώνουν αθώους ανθρώπους των ΗΠΑ και να εκτελέσουν τρομοκρατικές πράξεις στις αμερικανικές πόλεις, για τη δημιουργία λαϊκής υποστήριξης για έναν πόλεμο ενάντια στην Κούβα. Τα σχέδια, με τον κωδικό Επιχείρηση Northwoods, που εγκρίθηκαν γραπτώς από την ηγεσία του αμερικανικού στρατού, αποκαλύπτονται σε αποχαρακτηρισμένα πλέον έγγραφο της αμερικανικής κυβέρνησης. Εκεί προτείνεται να ανατινάξουν κρυφά ένα αμερικανικό πλοίο στην βάση Γκουαντανάμο και να σκηνοθετήσουν αεροπειρατείες ως μια ψεύτικη πρόφαση για τον πόλεμο". Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις σελίδες αυτού του ζωτικής σημασίας άρθρου στοhttp://abcnews.go.com/US/story?id=92662. Να θυμάστε ότι πολλές κυβερνητικοί και στρατιωτικοί ηγέτες σκέφτονται αυτό σαν ένα παιχνίδι σκακιού. Μερικές φορές πρέπει να θυσιάσει ένα δικό σου κομμάτι σας (δηλαδή να σκοτώσεις αθώους συμπολίτες σους) για να κερδίσεις το παιχνίδι. Σημειώστε ότι όλα τα άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν είπαν τίποτα σχετικά με αυτό το μέχρι πρότινος απόρρητο έγγραφο που αποχαρακτηρίστηκε προσφάτως.

       Εδώ θα ήθελα να προσθέσω και ορισμένες απόψεις που εξηγούν ίσως το στρατιωτικό ενδιαφέρωoν των ΗΠΑ πέραν του Ιράκ, τόσο για το Ιράν όσο και για την Συρία. Όταν οι σκοτεινές δυνάμεις αποφάσισαν ότι δεν τους εξυπηρετεί πλέον το δίπολο Καπιταλισμός - Κομουνισμός, έδωσαν εντολή στον (άνθρωπο τους) Γκορμπατσόφ να διαλύσει την Σοβιετική Ένωση και ο πρόεδρος της Ρωσίας Γιέλτσιν ξεπούλησε με συνοπτικές διαδικασίες τον πελώριο ορυκτό ενεργειακό πλούτο της χώρας σε πολυεθνικές πετρελαϊκές. Ο πρόεδρος Πούτιν που τον διαδέχτηκε, ενώ στην αρχή έδωσε δείγματα πλήρους πειθαρχίας στις σκοτεινές δυνάμεις προκειμένου να φτάσει στο αξίωμα του προέδρου, μόλις το επέτυχε περιόρισε στο ελάχιστο την συμμετοχή των ξένων πετρελαϊκών και τα κέρδη τους και άρχισε να πουλάει η ίδια η χώρα το πετρέλαιο κλπ σε άλλες χώρες, ενώ διοικεί την Ρωσία, την πλουσιότερη σε φυσικό και ενεργειακό πλούτο χώρα της Γης, σαν να πρόκειται για μια πελώρια εταιρία, πράγμα που απογείωσε τα οικονομικά δεδομένα της χώρας. Αυτό ενοχλεί ιδιαίτερα τους Αμερικανούς και τις εταιρίες τους, όχι μόνον οικονομικά αλλά και λόγω της επιρροής που ασκεί η Ρωσία στις χώρες που προμηθεύει ενεργεία. Γι' αυτό καταλαμβάνοντας Ιράν και Συρία, αφ ενός αποκτούν πρόσβαση σε μεγάλες ποσότητες ενεργειακού πλούτου και αφ' ετέρου εμποδίζουν την μεταφορά Ρωσικών και Ρωσικών συμφερόντων πετρελαίων κλπ να φτάνουν με αγωγούς στην Μεσόγειο. Μια τέτοια όμως στρατιωτική επέμβαση δεν θα άφηνε αδιάφορους ούτε τους Ρώσους (που έχουν δείξει την αποφασιστικότητα τους με την επέμβαση τους στην Γεωργία), αλλά ούτε και τους Κινέζους, και θα αντιδρούσαν, αν χρειαζόταν, και στρατιωτικά. Φυσικά κάτι τέτοιο θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και μάλιστα πυρηνικό πόλεμο, αν οι εξωγήινοι δεν είχαν δηλώσει ξεκάθαρα (και το έχουν αποδείξει εμπράκτως και εις το παρελθόν, απενεργοποιώντας πυρηνικές κεφαλές κλπ, σε περιόδους κρίσεων), ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να επιτρέψουν να συμβεί. Ας ληφθεί επίσης υπόψη ότι τον Σεπτέμβριο του 2000, ένα think-tank (δεξαμενή εγκεφάλων) που ονομάζεται Πρόγραμμα για τον Νέο Αμερικανικό Αιώνα (PNAC) δημοσίευσε ένα προσχέδιο για τη διατήρηση της παγκόσμιας Αμερικανικής υπεροχής και τη διαμόρφωση της διεθνούς τάξης πραγμάτων, σύμφωνα με τα Αμερικανικά συμφέροντα. Γράφτηκε πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2000, και υπογράφεται από τον μελλοντική αντιπρόεδρος Cheney τον υπουργό άμυνας Rumsfeld, τον αναπληρωτή Υπουργό άμυνας Wolfowitz, και τον κυβερνήτη της Φλόριντας Jeb Bush. Η έκθεση δείχνει ότι η κυβέρνηση Μπους επρόκειτο να αναλάβει στρατιωτική έλεγχο του πετρελαίου του Περσικού Κόλπου άσχετα του αν ο Σαντάμ Χουσεΐν βρισκόταν ή όχι στην εξουσία. Δείτε το σχετικό κείμενο για το PNAC που παραπέμπει και στο 9/11 (τους δύο πύργους)  http://www.wanttoknow.info/020907pnacprojectnewamericancentury. Τέλος ρώτησα πρόσφατα (14.Ιουν.10) τον Gabriel για την πιθανότητα πολέμου με το Ιράν και η απάντηση δίδεται στην Αγγλική μου σελίδα II.1.D11 (που θα μεταφράσω προσεχώς).

       Το θέμα στρατιωτικής επέμβασης στο Ιράν συζητήθηκε και στην πρόσφατη σύνοδο της λέσχης Bilderberg στην Ισπανία, όπου οι Ευρωπαϊκές χώρες φάνηκαν απρόθυμες να συμμετάσχουν, ενώ έδωσαν το πράσινο φως για αεροπορικές επιθέσεις στις ΗΠΑ. Ακόμη αποφάσισαν να στηρίξουν το ευρώ διότι τυχόν διάσπαση της ευρωζώνης θα εμπόδιζε τα σχέδια τους για το τρίδυμο Ηνωμένη Ευρώπη, Ηνωμένη Αμερική και Ηνωμένη Ασία που θα οδηγούσε τελικά στην πολυπόθητη για αυτούς Παγκόσμια Κυβέρνηση, διοικούμενη από τους εκλεκτούς και για τους εκλεκτούς. Από ληφθείσες πάντως πληροφορίες (δείτε τοhttp://www.prisonplanet.com/bilderberg-agenda-revealed-globalists-in-crisis-supportive-of-attack-on-iran.html) η παρούσα σύνοδος υπήρξε η πλέον απαισιόδοξη για αυτούς, διότι ούτε τα σχέδια για παγκόσμια κυβέρνηση φαίνεται να ευδοκιμούν, ούτε ο φόρος για το παραγόμενο διοξείδιο του άνθρακος που επιχειρούν να επιβάλουν φαίνεται να προχωρεί. Ακόμη επινόησαν πρόσφατα και προσπαθούν να επιβάλουν φόρο για τις τράπεζες (που αυτές θα τον μετακυλήσουν στους πελάτες τους), ο οποίος θα πηγαίνει κατ ευθείαν στα ταμεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) αυξάνοντας έτσι την επιρροή του στα οικονομικά δρώμενα των διαφόρων χωρών. Στο θέμα της επιβολής κυρώσεων στην ΒΡ για την πετρελαιοκηλίδα αντέδρασαν, διότι τα στελέχη της θεωρούνται επίλεκτα μέλη της λέσχης. Τέλος φάνηκαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι εκ του γεγονότος ότι ο κόσμος ξυπνάει και αρχίζει να αντιλαμβάνεται τις σκοτεινές τους προθέσεις, ενώ αρκετοί που προσεκλήθησαν αρνήθηκαν να παραστούν (όπως π.χ. ο Αυστριακός καγκελάριος), διότι φοβούνται την κατακραυγή του κόσμου που τους λέει ''Τι δαυλιά έχεις εσύ ανάμεσα σε αυτά τα θηρία;'' (Αντίθετα ο δικός μας υπουργός οικονομικών κύριος Παπακωνσταντίνου δεν φοβήθηκε και παρέστη). Η έντονη απαισιοδοξία που επεκράτησε εφέτος στην σύνοδο, που μέχρι τώρα κατηύθυναν τα γεγονότα, ενώ τώρα προσπαθούν σπασμωδικά να τα αντιμετωπίσουν, συμφωνεί και με τις απόψεις των εξωγήινων που αναφέρουν στα μηνύματα τους, ότι οι σκοτεινές δυνάμεις είναι πλέον σε αδιέξοδο και πνέουν τα λοίσθια, (δείτε μηνύματα τους στις σελίδες μου όπως η II.2.D10 και μάλιστα τα πιο πρόσφατα στην Αγγλική σελίδα μου II.1.D11).

       Κατόπιν όλων αυτών εξακολουθούν κάποιοι ακόμη να πιστεύουν ότι αυτά που λέω για τις σκοτεινές δυνάμεις που μας εξουσιάζουν αποτελούν απλώς συνομοσιολογίες; Κλείνοντας το κεφάλαιο για τις ΗΠΑ πρέπει να προσθέσω ότι χρειάστηκε να το αφαιρέσω από μια ning διαδικτυακή οργάνωση που το είχα αναρτήσει, διότι η (Αμερικανική) διοίκηση της με παρεκάλεσε να το βγάλω διότι λένε ότι ''προκαλεί τον φόβο και την εχθρότητα ενώ στην ομάδα πρέπει να κυριαρχεί μόνο η αγάπη''. Να γίνουμε λοιπόν σαν την στρουθοκάμηλο, όπως μας θέλουν οι σκοτεινές δυνάμεις και να ακούμε μόνον ότι μας σερβίρουν τα δικά τους μέσα ενημέρωσης. (Τέλος του κεφαλαίου για τις ΗΠΑ).

      Ακόμη επιφυλάσσομαι να προσθέσω πολύ περισσότερες εμπειρίες μου, όταν τα κριτήρια που έθεσα πραγματοποιηθούν, όπως είναι π.χ. η εμφάνιση των διαστημοπλοίων. Τότε θα αξίζει τον κόπο τόσο εγώ να ασχοληθώ και να γράψω βιβλία ολόκληρα, όσο και ο κόσμος να τα διαβάσει για να προετοιμαστεί και να κάνει πιο εύκολα και ανώδυνα το μεγάλο αυτό άλμα της ανθρωπότητας, το οποίο ευελπιστούμε ότι σύντομα θα συμβεί. Εδώ προσθέτω μια εντυπωσιακή φράση των εξωγήινων για εμάς που είναι: ''Όταν οι γήινοι καταλάβουν ότι η φαντασία είναι το θεϊκό μέρος του νου, τότε θα ανοίξουν τις πύλες της αθανασίας και να ξαναγίνουν οι θεοί που ήσαν''. Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω όσους από τους επισκέπτες του site μου είχαν αντίστοιχες εμπειρίες με αστρικά ταξίδια, επαφές με εξωγήινους, ή περίεργες αλλαγές στις ενέργειες που μας περιβάλουν, να επικοινωνούσαν μαζί μου (όπως έχουν κάνει ήδη πολλοί Έλληνες και ξένοι) για να ανταλλάξουμε και να διασταυρώσουμε τις εμπειρίες μας, για να καταλήξουμε σε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, και τους ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο που θα διαθέσουν.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής