ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Μην ξεχάσετε να πατήσετε στις τρεις γραμμές δίπλα στον τίτλο ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ για να δείτε τις κατηγορίες των άρθρων αλλά και όλα τα Gadget μας !

Ακολουθηστε μας στο facebook

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Φορτηγό μετέφερε στην καρότσα του… UFO;

Λίγες ημέρες πριν, οι κάτοικοι της περιοχής Cowley του Kansas των Η.Π.Α. έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν ένα μυστηριώδες αντικείμενο που θύμιζε… ιπτάμενο δίσκο, μήκους περίπου 10 μέτρων, στην καρότσα ενός φορτηγού οχήματος!

«Η πρώτη σκέψη που ήρθε στο μυαλό μου ήταν ‘αυτό μοιάζει με UFO!’», είπε ο Kammi Root, ένας από τους δεκάδες μάρτυρες που αντίκρισαν από κοντά το περίεγο αυτό θέαμα, με το φως της ημέρας.

Το UFO (στην περίπτωση αυτή μπορεί να γίνει μία εξαίρεση και να ονομαστεί «Unidentified Freight Object»!) ήταν τόσο μεγάλο που η αστυνομία αναγκάστηκε να μετακινήσει σηματοδότες ώστε να μπορεί να στρίψει τις γωνίες του δρόμου, δήλωσε ο σερίφης Don Read.

«Μας είπαν ότι ήταν ένα αεροσκάφος και ότι είχαν διευρυνθεί και άλλοι τρόποι για τη μεταφορά του. Ωστόσο αυτός ο τρόπος ήταν ο καλύτερος για αυτούς και μας ζήτησαν να μην αναφέρουμε πουθενά τίποτα για αυτό», είπε ο Read.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, πρόκειται για ένα κομμάτι από ένα αεροσκάφος, κάτι δηλαδή που έχει κατασκευαστεί από ανθρώπινα χέρια και όχι από… εξωγήινους. Συγκεκριμένα, προτείνουν ότι πρόκειται για κομμάτι του αεροσκάφους X-47B, το οποίο μεταφερόταν από την Καλιφόρνια προς τη Στρατιωτική Βάση που βρίσκεται στη Maryland.

Τα αεροσκάφη X-47B που μοιάζουν με… ιπτάμενους δίσκους!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ, εδώ και εδώ.

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Anti aging - Soul Cleansing System - Αντιγήρανση - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Δημοφιλείς αναρτήσεις