ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Μην ξεχάσετε να πατήσετε στις τρεις γραμμές δίπλα στον τίτλο ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ για να δείτε τις κατηγορίες των άρθρων αλλά και όλα τα Gadget μας !

Ακολουθηστε μας στο facebook

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK - ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Πάλι UFO βλέπουν στη Ρωσία - VIDEO

Πάλι UFO βλέπουν στη Ρωσία - VIDEO

Αντικείμενο αγνώστου ταυτότητος σε σχήμα... σύννεφου εντοπίστηκε στον ρωσικό ουρανό πυροδοτώντας γι’ άλλη μια φορά τις φήμες για την ύπαρξη εξωγήινων.
Κάποιοι θεωρούν ότι πρόκειται για απάτη, όταν είδαν το βίντεο στο Youtube την Παραμονή των Χριστουγέννων. Ωστόσο, δεν παύει να προκαλεί ερωτήματα για την ύπαρξη ή μη εξωγήινων, που εμφανίζονται σύμφωνα με μαρτυρίες συχνά πυκνά στον ρωσικό ουρανό.


Αρμόδιες αρχές της πόλης έστειλαν μήνυμα στη Μόσχα, στο υπουργείο Επιστημών, ζητώντας εξηγήσεις. Η πόλη Trekhgorny βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Καζακστάν και είναι πλούσια σε παραγωγή πυρηνικών αντιδραστήρων.
Γι’ αυτό και είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν ότι η περιοχή τους είναι πόλος έλξης για εξωγήινους που ενδιαφέρονται για την πυρηνική ενέργεια και τη μηχανική. Προσθέτουν μάλιστα, ότι οι εξωγήινοι ανησυχούν για τα ανθρώπινα σχέδια να χρησιμοποιήσουν πυρηνική ενέργεια στα ταξίδια τους στο διάστημα.

Πηγή: real.gr

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Anti aging - Soul Cleansing System - Αντιγήρανση - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Δημοφιλείς αναρτήσεις